Opwindend.Net
Datum: 03-06-2017
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 11530x
Lengte: Lang
Ikzelf Als Hoertje - 3
Door Pantyslaaf - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ikzelf Als Hoertje - 2

Een paar dagen na het avontuur met Geert in dat steegje, kreeg ik telefoon van een ex-collega, of we niet nog eens iets gingen eten om wat bij te kletsen. Zij was al jaren vrijgezel, en geen lelijke. In het verleden had ik al eens geprobeerd om haar te versieren, maar zonder succes. Wel gingen we om de zoveel maanden gezellig iets eten. We prikten een datum een paar dagen later.

Het eten op zich verliep zonder noemenswaardige gebeurtenissen. Anouck had zich wel piekfijn uitgedost in een mooi strak kleedje met inkijk. Daaronder een sexy elegante hak en nylons met zo een sexy naad vanachter.

Geert had mij eerder op de avond ook nog even laten langskomen, en had mijn kont weer volgespoten. Heel comfortabel zat ik dus niet, want ik voelde de laatste restjes zaad nog uit mijn kont druppen.

Bij het verlaten van het restaurant stelde Anouck voor om nog een glaasje te drinken bij haar thuis. Zelf had ik nog maar weinig zin doordat ik erg moe was, en de dag nadien weer vroeg op moest. Ze bleef wel wat aandringen, en toen ik twijfelachtig bleef haalde ze ineens haar gsm boven.

"Zeker dat je geen dorst hebt?" Vroeg ze mij uitdagend terwijl ze een filmpje begin af te spelen. Het waren beelden van een paar avonden eerder wanneer Geert mij aan het neuken was in die steeg!

Mijn gezicht was niet direct herkenbaar, maar je hoorde mij duidelijk Geert aansporen en geile praat uitslaan! Iedereen die mij kende zou mij zo herkennen aan die audio alleen. En dan wist iedereen dat ik als travestiet mezelf liet neuken in een steeg.

De moed zonk in mijn schoenen. Ik wist niet wat te doen, behalve dat ik niet zou willen dat dat filmpje verder zou uitlekken...

"Dus toch nog eentje drinken denk ik?" Vroeg Anouck met een gemeen lachje.

Ik knikte, en volgde haar met lood in de schoenen.

Eens bij haar thuis aangekomen mocht ik in de zetel gaan zitten terwijl zij twee glazen wijn inschonk. Mijn hart ging ontzettend hard tekeer.

Met een glas wijn begon ze mij helemaal uit te horen: hoe was het begonnen, waarom, met wie deed ik het allemaal, wat deed ik allemaal,...

Ik antwoordde haar eerlijk want ik voelde me compleet gevangen.

Na haar spervuur van vragen probeerde ik te achterhalen waar ik stond: "Anouck, dat filmpje is eigenlijk priv, maar wat ben je ermee van plan?"

"Je wordt nu alleen gebruikt door die Geert toch? Maar hoeveel betaald hij jou?" Vroeg zij gewoon.

"Uhm niks..." Antwoorde ik twijfelend?

"Hoe? Je bent een gratis hoer?!" Haar verbazing was duidelijk af te lezen

"Uhm ja. Ik vind het wel geil hoe hij me behandeld."

"Ok." Zei ze, "Dan ga ik jou nu ook zo behandelen. Alleen ga je er bij mij niet zo makkelijk vanaf komen. Jij wilt jezelf een hoer noemen? Ik zal je een reden geven om je zo te noemen!"

Ik wist niet wat te denken. Wat overkomt me nu? En wat gaat me nog overkomen?

"En voor je begint tegen te spreken sletje... Denk hier maar aan." Zei ze nog terwijl ze het filmpje nog eens in mijn gezicht afspeelde.

Ik zat vast. Vorige keer heb ik er zelf voor gekozen om mezelf aan iemand te onderwerpen, maar deze keer kreeg ik die optie niet. En eerlijk gezegd, ik voelde de opwinding alweer toenemen door haar aanpak.

"Ga je luisteren en doen wat ik zeg?" Vroeg ze nog n keer.

"Jawel." Zei ik gewoon.

"Jawel wie?"

Ze wreef het er zo hard in dat ik moest luisteren, "Jawel mevrouw."

Ik gaf me weer over aan de grillen van een ander. Waar ging dit heen? En vooral, waar ging dit eindigen?

"Bewijs dan maar dat ik een fatsoenlijke hoer in dienst heb genomen. Lik mij klaar."

Ze spreidde haar benen en ik zag gelijk dat ze geen ondergoed aan had.

Ik kroop tussen haar benen en begon haar kut te kussen. Eerst gaf ik een paar zachte kusjes langs de zijkanten, dan eentje op haar clitoris. Vervolgens begon ik met mijn tong haar heerlijke spleet te verkennen.

Anouck begon te kreunen en zuchten. Ze pakte mijn hoofd vast en streelde door mijn haar.

"Aaahja, daar zo sletje van me." Moedigde ze me aan.

Ik probeerde haar ook te penetreren met mijn tong. Toen ze dit merkte, duwde ze men hoofd nog harder tegen haar kut. Haar kutsappen begonnen rijkelijker te vloeien en ik merkte aan haar ademhaling dat ze op het randje kwam. Ik focuste terug op haar clitoris en al gillend en spuitend kwam ze klaar!

Geert was altijd blij als ik spontaan zijn lul begon schoon te likken. Dus deed ik dat nu ook.

"Hmmm. Wat ben jij toch een ijverige slet. Maar doe vooral zo door." Kirde ze

Ik bleef haar likken, en opnieuw merkte ik dat ze weer natter en natter werd. Snel kwam ze terug spuitend klaar.

"Jij bent een brave ijverige hoer." Zei ze al lachend

"Uitkleden en eens kijken of je ook wat met die Reet kunt."

Ik trok snel men kleren uit en ging naakt voor haar staan.

"Omdraaien en op uw knien met uw kont omhoog."

Snel gehoorzaamde ik. Ik ging voor haar zitten en stak mijn kont omhoog.

PATS!

Een eerste mep kreeg ik op mijn kont. Direct gevolgd door een tweede en derde.

Anouck bleef op mijn kont slaan. Net als bij Geert genoot ik van deze vernederende spanning. Mijn lul stond dan ook op springen .

Plotseling stopte ze en voelde ik haar schoen op mijn kont. Haar hak stond pal op mijn sterretje. Ik snapte wat ze ging doen en ontspande. Ik voelde haar druk zetten met haar hak en beetje bij beetje gleed haar hoge hak in mijn kont.

"Kijk eens aan slet! Die gaat er gelijk niks in!" Opnieuw die denigrerende toon.

Met haar hak begon Anouck mij anaal te neuken. Ik werd hier zo geil van. Toen ze me vervolgens met haar riem ook nog eens begon te slaan, hield ik het niet meer! Ik kwam heel hard klaar!

"Jij bent een geil teefje h." Zei Anouck "jij bent MIJN geil teefje! Duidelijk?" Ging ze verder terwijl ze haar hak uit mijn kont haalde.

Ik draaide mij naar haar om. "Jawel mevrouw."

"Goed zo. En dan nu ophoepelen! En als ik je bel of stuur, sta je voor me klaar."

Ik vertrok naar huis en vroeg me nogmaals af waaraan ik nu weer was begonnen.

Een paar dagen later kreeg ik een bericht van Anouck. Ik moet mij 's avonds melden bij een hotel in de buurt, en ik moet lingerie meenemen en er rekening mee houden dat ik mogelijks de hele nacht zal blijven. Ik weet niet wat te verwachten, maar doe wat ik word opgedragen.

's avonds op het aangegeven uur meld ik mij aan de receptie. Anouck was al voor mij gearriveerd en had de sleutel al mee. Ik ga naar de kamer en Anouck is mij aan het opwachten.

"Ok hoer. Vanavond ga je die benaming verdienen. Er komt zo dadelijk een groep mannen die een vrijgezellenfeest hebben. Zij betalen 500 euro om jou te mogen gebruiken. Alles kan, alleen anaal moeten ze een condoom gebruiken. Jij doet verder wat ze willen, en je laat alles toe was ze willen. Duidelijk?"

Ik schrok wel even. Een groep mannen? 500 euro? Nu werd ik pas echt een hoer. Maar ik wist dat als ik niet meespeelde, Anouck dat filmpje van mij had.

Ik knikte.

"Goed, verfris je maar en kleed je snel om. Ze wilde een sletje in Vrouwenlingerie, maar geen volledig opgemaakte vrouw. Dus dat is makkelijker voor jou. Ik verwacht dat je je best gaat doen. Zie dat je het geld waard bent!"

Ik ging op zoek naar de badkamer. Volgens mij had Anouck n of andere luxe suite gehuurd. Bij binnenkomen had je een zitkamer met plaats voor bijna tien man. Allemaal zetels en stoelen rond een grote koffietafel. Daarnaast was de slaapkamer met een gigantisch bed. Tot slot de badkamer. Deze had een grote inloopdouche met zo een regenkop. En er was zelfs een bubbelbad. Dat beloofde! Ik stapte snel onder de douche.

Mijn lul was al aardig stijf. Ik was blijkbaar toch opgewonden aan het geraken door wat er op punt stond te gebeuren. Ik mocht alleen maar wat lingerie aandoen. Dus koos ik voor een rood stringetje met bijhorende jarretels. Hierbij trok ik zwarte nylons aan. En ik werkte mijn outfit af met een paar stiletto's.

Anouck knikte goedkeurend toen ik terug in de zitkamer binnenkwam.

"Kom hier en op je knien." Beveelde ze.

Ik knielde en kroop naar haar toe. Eens bij haar, deed ze mij nog een halsband op en hieraan bevestigde ze een ketting.

"Wat een makkelijk sletje ben jij toch" zei ze neerbuigend.

Op dat moment werd er op de deur geklopt.

Anouck deed open terwijl ik terug rechtstond en zes mannen kwamen binnen.

De meeste zagen er wel goed uit. Groot, sportief gebouwd. Niet onknap. Mijn hart ging ontzettend hard tekeer. Hier stond ik dan in Vrouwenlingerie voor zes volstrekt onbekende mannen. Mannen die ook nog eens gingen betalen voor seks met mij!

Anouck kwam terug naar mij gelopen nadat de deur dicht was. Ze nam de ketting en trok mij naar diegene die volgens mij de vrijgezel is.

"Deze slet is voor jullie. Hij doet alles, en laat alles doen. Enkel anaal is met condoom. Voor de rest mag je doen wat je wilt en waar je wilt in deze kamer. Hij is de komende vier uren van jou. Enjoy!" En ze gaf de ketting aan de leider en vertrok uit de kamer.

"Hmmm. Jij bent dus mijn grote cadeau op mijn vrijgezellen hoertje!" Begon hij terwijl hij mij met de ketting naar hem toe trok "mijn naam is frank, en wij gaan ons de komende uurtjes met jou amuseren. Begin nu alvast maar om ons allemaal een biertje te geven uit die bar."

Al heupwiegend liep ik tussen de heren door richting de bar. Al snel kreeg ik een eerste klets op mijn kont. Ook knepen er verschillende handen in mijn billen, en n iemand greep al direct naar mijn lul. De geilheid nam ontzettend toe! Ik vergat al mijn terughoudendheid, en wilde maar n ding: geile seks.

Eens bij de bar bukte ik mij met mijn benen gestrekt zodat mijn kontje? strak naar achter stak en zodat de heren een goed zicht op alles hadden. Ik nam zes biertjes en ging terug naar de mannen.

Ook bij het uitdelen zorgde ik ervoor dat ik steeds bij het vooroverbuigen de benen zo gestrekt mogelijk hield, om de mensen een zo goed mogelijk uitzicht te geven. Opnieuw voelde ik regelmatig een hand over mijn kont strelen.

Toen ik als laatste een flesje aan Frank gaf, pakte hij de ketting en trok mij hiermee op zijn schoot.

Ik sloeg mijn benen over elkaar en legde mijn arm om zijn schouder. n van zijn armen lag ook om mij heen met zijn andere hand hief hij zijn biertje en begon hij te drinken. Zachtjes streelde hij over mijn been terwijl hij met zijn kameraden aan het keuvelen was.

Na een tiental minuten was het eerste rondje op en werd ik weer opgedragen om een nieuwe reeks flesjes te halen. Bij het rechtstaan kletste Frank al eens goed op mijn poep. Opnieuw ging ik drank halen en werd ik bij het voorbij lopen flink betast. Ik hoopte wel dat er snel meer zou gaan gebeuren.

Bij het uitdelen van de drank ben ik ook meermaals op een schoot getrokken en extra betast.

Toen iedereen weer voorzien was nam frank het woord: "hoertje, kruip eens op tafel en voer een showtje op voor ons. Toon ons hoe geil je bent."

Ik kroop op de tafel en iemand zette wat zwoele muziek op. Ik begon op mijn knien wat rond te kruipen en met mijn kont te draaien. Ook streelde ik mijn hele lijf. Ik keek alle mannen diep in de ogen terwijl ik bezig was om hen zo geil mogelijk te krijgen. Er stond een fles glijmiddel op tafel en iemand gooide mij een dildo toe. Ik nam deze en begon hem demonstratief te pijpen. De bobbels in de broeken rondom mij werden alsmaar groter.

Toen ik mij naar frank draaide, nam hij mijn ketting vast en trok mij naar hem. De dildo liet ik vallen en ik kroop over de tafel naar hem. Ik kroop op handen en voeten van de tafel en plaatste mij daar waar hij me wilde hebben: tussen zijn benen. Ik wreef met mijn handen over zijn benen richting zijn kruis.

"Mag ik?" Vroeg ik hem met mijn meest zaadvragende ogen terwijl ik zijn broek opendeed .

Zijn lul sprong uit zijn broek en sloeg bijna in mijn gezicht. Alle mannen begonnen te lachen, maar ik nam frank zijn lul vast met n hand. Tegelijk boog ik mij tot aan zijn lul zodat ik deze kon beginnen kussen en likken. Ik begon boven op zijn eikel en likte omlaag langs zijn schacht, tot aan zijn ballen. ik keek frank strak in de ogen en begon zijn ballen in mijn mond te nemen. Met mijn tong speelde ik met zijn ballen. Frank sloot zijn ogen en begon te genieten van mij. Toen stopte ik waar ik mee bezig was. Frank opende zijn ogen en keek mij verward aan. Net toen hij iets wilde zeggen nam ik zijn eikel in mijn mond en begon ik hem diep te pijpen. Dit verraste hem aangenaam en hij kreunde duidelijk.

"Deze hoer kan pijpen jongens!" Riep hij naar zijn maten.

Dit was het startschot voor de rest. Ik hoorde hoe de andere rechtstonden en rond mij kwamen staan. Terwijl ik frank pijpte, gingen hun handen over mijn rug, kont, mijn nylons, iemand begon met mijn lul te spelen, en een ander kneep in mijn tepels. Ik werd botergeil, en wilde enkel maar seks en klaarkomen. Ik werd helemaal gek door deze behandeling.

Plotseling nam iemand mijn ketting en trok mij naar hem. Zijn lul was al uit zijn broek en nu begon ik hem te pijpen. Ik voelde een hand mijn anus masseren.

Weer werd er aan mijn ketting getrokken en als een loops teefje volgde ik naar de volgende lul die ik begon te verwennen. Ik voelde ondertussen hoe die masserende vingers een weg naar binnen zochten.

"Hela hela!" Riep iemand achter mij "deze hoer is nog lekker strak!"

"Laat mij dan maar even" hoor ik frank zeggen. De rest begint hierop te lachen.

Ik voel hoe ze achter mij bezig zijn. Ze wrijven mijn aars in met glijmiddel en dan voel ik hoe iemand (ik vermoed Frank) zijn lul tegen mijn sterretje zet. Ik kreun gelukkig en begin mijn reet naar achter te duwen. Hij neemt mijn heupen vast en trekt mij naar achter, zijn lul op. Hierdoor floept de lul die ik aan pijpen ben uit mijn bek.

"Oooh ja! Pak mij lekker." Begin ik uit geilheid te zeggen.

"Zwijgen hoer!" Is het antwoord dat ik krijg terwijl ze opnieuw die lul in mijn? mond duwen. "Die pijpbek dient niet om te praten! Enkel om te pijpen." Ondertussen slaat ook iemand op mijn kont als geveinsde straf.

Frank zen lul zit nu helemaal in mij. Ik kreun erop los door alles dat ze met mij bezig zijn. Ik voel nog steeds overal handen op mijn lijf van degene wiens lul ik niet in mij heb.

Dan pakt degene die ik aant pijpen ben mijn hoofd vast, en samen met frank begint hij mij te neuken. Nu word ik langs twee kanten gepakt. Ik voel hoe ze mij langs twee kanten neuken en niet veel later voel ik de lullen in mijn lijf samentrekken. Beide komen onder luid gejoel van de rest klaar in mij. Al het zaad dat in mij wordt gespoten slik ik braaf door.

Ik voel mijn benen al trillen door deze dubbele penetratie. Maar rust krijg ik niet. Mijn ketting wordt vastgenomen en ik word meegenomen naar een zetel. Hans (dat meen ik toch gehoord te hebben) zet zich en ik zie dat hij al een condoom om heeft vol glijmiddel. Ik snap de bedoeling en draai mij op. Ik neem zijn lul en ga hier lekker op zitten. Ik begin op en neer te wippen op zijn lul, en de volgende houdt zijn lul weer voor mijn neus. Ik hap ernaar en begin weer braaf te pijpen. Met drie man slaan ze dit allemaal gade. De zesde (Kurt als ik mij niet vergis) staat naast ons en begint voorzichtig weer over mijn benen te strelen. Ik parkeer een ideetje dat ik krijg en focus mij op de twee lullen in mij. Ook deze twee heren komen na een tijdje klaar, en opnieuw slik ik al het zaad in mijn bek braaf door.

Nadat ik van hem was afgegaan, deed Hans zijn condoom af.

"Kuis mijn lul hoer."

Braaf nam ik zijn lul en begon deze schoon te likken.

Tegelijk voelde ik de volgende lul al aan mijn sterretje. Ik kreeg totaal geen seconde om te bekomen.

De laatste twee hebben mij nog serieus afgeneukt in mijn reet. Onderwijl bleven ze mij betasten en met mijn lul en tepels spelen. Ook merkte ik opnieuw op dat Kurt weer aan mijn benen zat.

Nadat ook deze twee weer zijn klaargekomen in mij lijken ze even wat kalmer aan te gaan doen. Iedereen is al een keer klaargekomen buiten ik.

Dit merkt frank ook op tegen zijn kameraden.

"Zullen we het hoertje niet bedanken voor al deze geweldige orgasmes?"

Iedereen stemde gretig in.

"Ik weet al hoe we dat gaan doen." Vervolgde frank "Hoertje, op je rug op de tafel. Hans, kijk hiernaast in die slaapkamer of je iets kan vinden om hem vast te binden."

Hans verdween in de slaapkamer en ik legde mij neer op de tafel. Mijn stijve lul stond als een mast omhoog.

Hans kwam snel terug met mijn zak met lingerie. Ik had immers van alles meegenomen voor de zekerheid. Met vier van mijn nylons bonden ze mijn armen en benen vast. Ik kon nu geen kant meer op.

Frank kwam naast me staan en pakte mijn lul vast "we gaan eens kijken hoevaak ons hoertje kan klaarkomen. We gaan toch voor minstens vier keer klaarkomen."

En prompt begon hij me af te trekken. De rest was hem aan het aanmoedigen om mij zo hard mogelijk te laten spuiten. Veel was hier niet voor nodig. Ik was al zo botergeil door die zes lullen die ik al in mij had gehad. Toen ik mijn orgasme voelde komen, keek ik frank aan

"Mag ik alsjeblieft klaarkomen?" Vroeg ik hem. Geert wilde dit immers ook steeds. Frank knikte en mikte met mijn lul in de richting van mijn hoofd. Ik kwam hard spuitend klaar. Mijn zaad spoot tot aan mijn keel. Al de mannen waren aan het juichen.

Een volgende man nam mijn lul die nog steeds stijf was en begon mij weer af te trekken. Hans amuseerde zich ook door in mijn tepels te knijpen en eraan te trekken. Ik was direct weer botergeil, en ook dit orgasme duurde niet lang.

Het derde en vierde orgasme waren moeilijker... Ik had al serieuze ladingen gespoten. Tijdens het derde was frank nog op mijn borstkas komen zitten en had zijn lul nog in mijn mond gestoken. Al pijpend werd ik afgetrokken, en toen frank mijn mond vol spoot, kwam ik ook klaar.

Tijdens de laatste aftrekronde, waren een paar van de mannen de kamer gaan verkennen. Al snel hadden ze het bubbelbad gevonden en kropen hier ook in. Omdat het laatste orgasme te lang duurde volgens de overblijvers, begonnen ze me uit te schelden en te slaan. Ook kreeg ik weer een lul in mijn mond en begonnen ze weer aan mijn tepels te trekken. Deze vernederende behandeling hielp blijkbaar want ik kwam een vierde opeenvolgende keer klaar.

Uitgeput lieten ze mij liggen en kropen ze allemaal in het bubbelbad. Enkel Kurt bleef achter. Hij had dorst en wilde nog wat drinken.

Hij nam een biertje en ging op een stoel aan mijn voeten zitten. Hij keek even of iedereen weg was, en keek mij toen onderzoekend aan. Ik merkte dat hij weer op mijn nylonbenen aan het focussen was.

"Maak mijn benen eens los schat." Zei ik poeslief

"Waarom?" Vroeg hij geschrokken.

"Zal je wel zien, verrassing. Hoeft de rest niet te weten." Antwoorde ik met een knipoog.

Hij deed twijfelend wat ik gevraagd had. Ik strekte mijn benen en liet mijn hakkeschoenen uitvallen. Ik begon traag met mijn nylon voeten over zijn benen te strelen. Rustig strelend steeg ik omhoog langs zijn benen. In passeerde echter zijn lul en ging omhoog naar zijn borstkas.

"Vind je dit sexy?" Vroeg ik hem "van die vrouwelijke nylons? Is niet erg hoor, ik vind het ook beregeil" terwijl ik hem diep in zen ogen aankeek.

Ik zakte met mijn voeten tot zijn lul deze keer. Ik streelde zijn lul en ballen met mijn nylon voetjes.

"Wil je nog eens lekker klaarkomen?" Vroeg ik hem

"Ja hoor" stamelde hij.

Rustig begon ik zijn lul af te trekken met mijn voeten. Kurt begon te hijgen en te kreunen van mijn werkzaamheden.

Ik merkte dat hij al snel zou klaarkomen.

"Spuit maar lekker over mijn voetjes. Dan ziet niemand wat als ik mijn schoenen terug aandoen. Is het ons kleine geheimpje." Liet ik hem weten met mijn geilste stem.

En al snel spoot hij een tweede keer vandaag. Deze keer waren het dikke klodders sperma op mijn voeten.

Hij viel achterover in zijn stoel zwaar na hijgend. "Dat was zo geil. Dat wil ik nog wel eens meemaken." Zei hij.

"Spreek dan straks maar met Anouck. Maar doe nu maar vlug mijn schoenen weer aan.

Kurt knielde aan mijn voeten en deed mijn met zaad bedekte voeten terug in mijn stiletto's. Dat gaat een lekkere vuiligheid worden dacht ik nog.

Met dat kwamen de mannen terug. Ze maakt me los en ik moest aan de ketting op handen en voeten meekruipen naar de slaapkamer. Hier werd ik opnieuw op mijn rug vastgemaakt.

"We hebben helaas niet meer lang." zei Kurt. "Maar we hebben wel nog tijd om je nog n keer suf te neuken."

Hij kroop tussen mijn benen en voegde daad bij het woord. Als een bezetene begon hij op mij in te beuken. Hij meende duidelijk wat hij zei.

Ik was echter zin om meer mee te doen.

"Maak me los alsjeblieft. En kom hier met die lullen!" Hans snapte wat ik wilde. Hij maakte mijn handen los en ik begon met zijn lul te spelen. Ook aan mijn hoofd kwam iemand zitten en die begon ik te pijpen. Kurt zette zich ter hoogte van mijn andere hand, en ook hem begon ik af te trekken .

Als volleerde hoer had ik nu n lul in men Reet, n in men bek, en ook nog eens n in iedere hand. De laatste twee zaten elkaar af te trekken.

Frank ging als eerste klaarkomen. Hij trok zijn lul uit mijn reet en deed zijn condoom uit. Hij trok zichzelf nog kort af en spoot toen zijn lading over mij heen. Ook de rest begon over mijn lijf heen te spuiten. De lul werd uit mijn mond getrokken en deze spoot vol in mijn gezicht. Afgepeigerd en onder het zaad viel ik terug op de matras.

De mannen verlieten de kamer en ik hoorde hoe Anouck terug kwam.

Er werd afgerekend en Anouck kwam nog naar mij. Ze hielp me in bad en daar ben ik beginnen bekomen van de ervaring.

Toen ik de dag nadien mijn spullen pakte lag er een enveloppe bij met 250 EUR in. Mijn deel in de opbrengst van de avond voordien.

Zoek naar meer verhalen van Pantyslaaf...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net