Opwindend.Net
Datum: 04-06-2017
Stemmen: 38x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 12935x
Lengte: Gemiddeld
Neukslet Tegen Wil En Dank - 2
Door Lucillia De Graaf - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Neukslet Tegen Wil En Dank - 1

"Waar heb je het over? Laat me los!" Kees probeerde zijn arm los te rukken, maar de greep van Bram en Chris werd alleen maar steviger.

"Je weet toch nog wel welke afspraak we destijds hebben gemaakt?" grijnsde Bram vals. Kees probeerde weer zijn arm los te rukken. "Doe normaal, man. Dat was toch een geintje?"

"We zagen je net allemaal wel twijfelen, Kees. En we komen altijd onze afspraken na," zei Chris. Joep stopte met het neuken van Inge en luisterde naar het gesprek. "Niet lullen, maar gaatjes vullen," zei hij en stond op om Bram en Chris te helpen. Leo hield Inge in bedwang door bovenop haar te gaan zitten. "Bind die gore teef vast, dan mag ze toekijken hoe wij haar man een lesje leren," riep Bram. Joep trok Inge mee en bond haar vast aan de steiger. Ze begon te gillen toen ze zag dat Kees voorover werd gelegd op een tafel. Ze kreeg een klap in haar gezicht en ze kreeg de rubber bal weer in haar mond. "Je gaat kijken, vieze hoer."

Kees was ondertussen aan het worstelen om los te komen, zonder succes. "Godverdomme! Ik wil die gore teef neuken! Jezus! Ik twijfelde niet! Echt niet!"

"Je krijgt de volledige behandeling, Kees," zei Chris. "En als we daarna klaar zijn met jou dan mag je toekijken hoe wij jouw vrouw verkrachten. Keer op keer."

Joep ging met zijn stijve lul voor Kees staan. "Zuigen, hoertje." Kees perste zijn lippen op elkaar en dat leverde hem een klap op; iemand sloeg met een plank op zijn kont. Kees gilde het uit van de pijn en toen hij zijn mond open deed duwde Joep zijn lul diep in zijn keel en begon te stoten. Kees kokhalsde en probeerde zich te verzetten. Hij keek naar Inge die een poging deed om te schreeuwen. Joep kneep zijn neus dicht en Kees kreeg geen adem. Hij stootte onverminderd door en Kees merkte dat hij al klaar ging komen. Hij voelde het sperma van Joep achterin zijn keel en hij kon niets anders dan het doorslikken. Hij moest weer kokhalzen en kreeg direct de volgende pik in zijn mond. Wanhopig keek hij naar Inge, die minstens zo wanhopig terug keek.

"Het lijkt mij tijd voor het vervolg," zei Bram en ging achter Kees staan. "Nee!" schreeuwde Kees. "Niet doen! Ik twijfelde niet! Echt niet!"

Zonder mededogen ramde Bram zijn harde lul in Kees en begon te stoten. Kees schreeuwde het uit van de pijn en de tranen sprongen in zijn ogen. "Kan iemand vast die emmer volpissen?" vroeg Bram. Chris liep naar de emmer en begon te pissen. Ondertussen ging Bram tekeer en kwam grommend klaar. "Zo, volgende!"

"Nee, niet nog meer!" smeekte Kees. "Ik heb mijn lesje geleerd! Ik twijfel niet meer! We gaan die hoer kapot neuken!"

"Dat gaan we zeker doen, Kees. Maar niet met jou. We gaan jou eerst uitwonen," zei Joep en piste ook in de emmer.

Leo stootte zonder waarschuwing zijn lul bij Kees naar binnen en Kees zag hoe Inge geluidloos aan het huilen was. Aan de ene kant was hij nog steeds woest omdat zij hem bedroog, aan de andere kant had hij medelijden met haar en wilde hij dat het stopte.

De emmer met pis werd op de tafel gezet en iemand pakte een beker. Deze werd tot de rand met pis gevuld en daarna aan de lippen van Kees gezet. "Drink op, je zal wel dorst hebben!"

Kees besloot mee te werken en dronk de beker leeg en vervolgens kotste hij het uit over Chris. "Gatverdamme!" riep hij en pakte Kees bij zijn haren. "Je likt het helemaal schoon. Nu!"

Terwijl Kees Chris schoon likte zag hij hoe Joep met een gevulde beker naar Inge liep. Ook zij werd gedwongen om de beker leeg te drinken. Daarna maakte Joep haar los en nam haar mee naar de tafel waar Kees op lag. Inge kreeg een dildo in haar handen geduwd en ze was slim genoeg om te beseffen wat ze moest doen. "Nee!" riep ze. "Dat doe ik niet! Zoek maar een andere idioot!" Van diverse kanten werd ze geslagen en iemand pakte haar hand en leidde deze naar de kont van Kees. "Je gaat hem met die dildo neuken. Hard en diep. Doe het nu!" zei Bram. Inge zag dat de kont van Kees nog een beetje open stond en zette met een trillende hand de dildo er tegenaan. "Ram hem erin, teef!" Ze haalde diep adem en duwde de dildo er in een keer in. Kees schreeuwde het uit en van schrik deed Inge een stap achteruit. "Waardeloos kreng dat je bent," gromde Leo en nam de dildo van haar over. Hij duwde deze er diep in en deed daarna een stuk ductape er overheen. "Zo, die laten we een poosje zitten. Dan mag je nu kijken hoe wij jouw vrouw sufneuken," zei Leo tegen Kees.

Kees werd aan de steiger vastgebonden en kreeg de rubberen bal in zijn mond. Hij keek hoe Inge bovenop Chris werd gezet. Hij wist wat er ging gebeuren, dit was wat ze noemden de 'grande finale'.

"Neuk hem!" gebood Leo en Inge deed direct wat er werd gevraagd. Ze hoopte dat ze hierna mocht gaan...

Ze voelde een vinger in haar kont en wilde deze wegduwen. "Niet daar, alsjeblieft! Niet daar!" gilde ze. Bram duwde zijn lul in haar mond om haar het zwijgen op te leggen en Leo stopte 2 vingers in haar kont. Kees probeerde zichzelf los te maken om zijn vrouw te redden. De dildo in zijn kont deed onwijs pijn en de tranen sprongen in zijn ogen. Hij wist hoe de mannen tekeer konden gaan, zeker op het eind. Leo bewoog zijn vingers bruut heen en weer en Bram stootte zijn lul ook diep en hard in haar keel. Ondertussen probeerde Inge zo goed en zo kwaad als het kon Chris te neuken, maar kreeg diverse klappen op haar borsten. Leo bewerkte haar kont en deze werd knalrood. Inge en Kees keken elkaar strak aan, elk met hun eigen gevoelens.

"Ze is er klaar voor," zei Leo en ramde zijn lul in 1x in haar kont. Inge gilde en Kees huilde. De drie mannen gingen als beesten tekeer en Inge bleef maar gillen. Ze ramden, stootten en neukten Inge steeds harder. Ze knepen in haar borsten en sloegen haar hard op haar billen.

Kees merkte tot zijn schrik dat hij een stijve begon te krijgen en dacht verwoed aan iets anders. Hij wilde niet dat ze zagen dat hij er een stijve lul van kreeg. Want hij vond het bloedgeil om het op een afstandje te bekijken. Altijd deed hij mee aan de finale, maar dit keer moest hij kijken. Dat wond hem op en ook begon hij aan de dildo in zijn reet te wennen. Hij hoorde dat Leo begon af te tellen. "3... 2... 1..." De drie mannen kwamen tegelijk klaar en ze spoten Inge er helemaal onder. Inge viel op de grond en leek niet meer te kunnen bewegen. Kees zag dat er bloed uit haar kont kwam. Chris liep op Kees af en zag de harde paal. "Zo, geil geworden, Keesje? Je mag je vrouwtje komen helpen." Kees werd losgemaakt en naast zijn vrouw neergezet. Bram duwde Inge met haar mond op de lul van Kees. "Zuig net zo lang totdat hij klaar komt. Hij geilde erop om te zien hoe wij jou aan het verkrachten waren, zoveel houdt hij dus van je."

Inge begon te zuigen, maar Kees had niet veel nodig en kwam snel klaar. Inge voelde de sperma door haar keel glijden en deed haar best om niet te gaan kotsen.

"Zo, en nu mag je onze pikken schoonmaken. Zonder handen," gebood Chris. Inge deed direct wat er werd gevraagd en ze kroop op handen en knieŽn naar de mannen toe. Een voor een maakte ze de pikken schoon en proefde voor het eerst haar eigen geil. Uitgeput liet ze zich daarna op de grond vallen, ze durfde Kees niet aan te kijken en andersom schaamde Kees zich diep.

Bram leegde de emmer over het koppel heen en smeet deze toen in een hoek. "Het was mij een waar genoegen, gore slettenbakken. Kees, volgende week pakken we een tiener, don't be late."

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12418x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7254x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8280x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11723x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5689x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20636x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9315x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24870x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10652x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17423x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6142x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5368x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9021x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7200x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net