Opwindend.Net
Datum: 04-06-2017
Stemmen: 20x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 5113x
Lengte: Lang
Katia - 3
Door Thierry Wannager - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Katia - 2

Katia ontwaakte weer iets na de middag. Nog wat slaapdronken merkte ze dat ze in een bed lag, heerlijk ondergestopt. Ze probeerde zich te oriënteren en zag dat ze in de kamer van haar zus Joke lag. Op het nachtkastje naast haar bed stond een oude schoolbel met een papiertje ervoor. Ze grabbelde naar het papiertje en las: “Bel en ik kom – Joke”. Joke was haar lievelingszus. Ze waren twee handen op een buik. Ze was twee jaartjes ouder dan zijzelf, had iets lichter haar, net als Helena, haar mama. Ze had dezelfde mooie ogen en neus, maar wel een C-cup terwijl zij een iets kleiner B-cup had. Katia had kleine stevige donkere bruine tepels en Joke iets lichtere en iets grotere tepels. Joke was iets kleiner dan zij, zo’n 1.70, maar ze had een prachtig lijf.

Katia schelde de bel en ze had hem nog maar net weer geplaatst op het nachtkastje of Joke kwam binnen met de vrolijkheid die haar altijd zo eigen was. Ze zette zich pardoes naast Katia en kroop mee onder de dekens.

“Dag zus, goed geslapen?”

“Heerlijk, maar hoe kom ik hier?”

“Wel, je lag vanmorgen helemaal knock-out op de tafel en na even geproefd te hebben van je kutje en je tong, hadden Ingrid en ik al snel door wat er gebeurd was. Mama heeft je wel goed aangepakt, niet? We weten allemaal hoe gek ze is op vuistneuken, schat. Maar wie heeft je geneukt eigenlijk?”

“Dat was Karel…”

“Ha, nou, niet de beste neuker van de familie, maar hij kan er door… Nu, om mijn verhaal te beëindigen: Ingrid en ik hebben je naar hier gebracht en je te slapen gelegd. Zo, dat was het. Ik kom je nu helpen om een douche te nemen, want hoe heerlijk ik het ook vind, je ruikt naar zweet, sperma en geil… Kom aan, lieverd, het bed uit!”

Gehoorzaam stapte ze uit het bed en ze zag dat ze inderdaad naakt was. Tussen haar benen plakte er nog zaad of was het haar eigen geil? Ze volgde Joke naar de badkamer en daar was Ingrid, haar oudste zus. Ingrid was intussen al 26. Ook zij had dat lichtere haarkleur van hun moeder, maar ze was groter met haar 1.76 m en had ook een stevige C-cup. Net als alle vrouwen van de familie had ze een welgevormd lichaam. Ingrid stond naakt de temperatuur te regelen van de douche. In tegenstelling tot Joke en Katia had ze een stevige bos haar tussen haar benen. Het stak mooi af tegen haar blanke huid en Katia begon al wat opgewonden te geraken. Terwijl ze naar haar zus gluurde, begon Joke zich ook uit te kleden.

“Kom,” zei Ingrid “dan gaan wij jou eens wassen.”

Katia volgde de orders op en zette zich onder de warme, maar niet hete, waterstralen van de douche. Het aangename en zuiverende gevoel deed haar onmiddellijk herleven. Ze sloot haar ogen en deed haar hoofd wat achterover zodat haar haren lekker nat werden. Dan voelde ze dat haar zussen naast haar stonden en opende weer de ogen. Ze glimlachte naar Joke die haar met een zoen beantwoorde. Intussen has Ingrid Katia met haar rug naar zich gedraaid. Met liefde besproeide ze de lange bruine haren van haar zus en nam dan shampoo om Katia ’s haren te wassen. Katia liet zich de behandeling goed doen en ze genoot met volle teugen. Terwijl Ingrid Katia ’s haar deed nam Joke de douchezeep en zeepte haar zus in met zachte masserende handen. Katia ’s tepels reageerden direct en werden zichtbaar harder. Joke kon een klein lachje niet inhouden. Ondertussen begon Ingrid de haren te spoelen en nam daarna de conditioner. Hun jongste zus kreeg een volwaardige behandeling. Dan bukte Joke zich en begon tussen de benen van haar zus te strelen. Ze nam de flacon met de zeep voor intieme delen en smeerde voorzichtig de schaamlippen in. Katia schrok plots wat achteruit.

“Auw, dat doet pijn zeg..!”

“Ingrid, ik geloof dat Katia een pijnlijk kutje heeft gekregen van de behandeling van mama.”

“Heb ik ook gehad, lieverd,” fluisterde Ingrid in Katia ’s oren als om haar te troosten “maar dat is niet erg hoor. We gaan seffens naar oom Dirk en die zal je wel onderzoeken. Tot dan, helaas, geen seks, schatje.” Ze zoende haar zus in de nek terwijl Joke voorzichtig verder het kutje spoelde en zorgde dat het proper was. Na de douche werd Katia afgedroogd, haar haren werden geföhnd en ze werd gekleed met de mooiste kleren in haar garderobe. Zonder te veel woorden er aan vuil te maken, werd ze naar de auto gebracht en reden ze naar oom Dirk, gynaecoloog van beroep en zonder meer de knapste man van de familie. Maar ook schijnbaar de koudste en zonder interesse voor vrouwelijk schoon. ten minste, zo had Katia altijd gedacht. Ze geloofde zelfs dat Dirk een homo was. Altijd mooi opgekleed en zo fatterig. Neen, hij zou wel de meest geschikte persoon zijn om haar te onderzoeken.

Na een half uurtje rijden kwamen ze aan bij de villa van Dirk. Ze parkeerden hun wagen op het einde van de lange oprit en gingen zomaar binnen alsof ze thuis waren. Katia was hier nog nooit eerder geweest. De vorige onderzoeken (voor de pil bijvoorbeeld) gebeurden altijd op het kabinet van haar oom ergens in de stad. De villa was ronduit prachtig. Maar Katia kreeg geen rondleiding en werd prompt een ruimte ingestuurd die niet verlicht was. Pas toen Ingrid het licht aandeed, zag ze een volledig uitgerust kabinet. Dit stelde haar zonder meer gerust. Toen kwam oom Dirk binnen. Gekleed in een kraaknette witte broek en een roos hemd dat wat openstond en zijn borsthaar vol recht aandeed.

“Zo, wat is hier aan de hand? Iemand ziek?” Die vriendelijke stem en die correcte uitspraak waren echt Dirk. Eigenlijk viel ze wel wat voor hem, maar hij was wellicht echt onbereikbaar.

“Katia heeft wat last van de behandeling die ze heeft moeten ondergaan. Ik geloof dat mama wat bruut is geweest.” Zonder schroom flapte Ingrid het eruit en Katia kreeg het schaamrood op het gezicht.

“Ha, ja, Helena weet wel van wanten hé? Kom, Katia, leg je even op de stoel, benen op de beugels en dan zal ik eens kijken. Ik ben direct terug, even wat anders aantrekken.”

Terwijl oom Dirk zich ging omkleden, begonnen Joke en Ingrid Katia uit te kleden. Naakt nam ze plaats in de zetel en spreidde de benen tussen de beugels. Als volleerde assistenten maakten Ingrid en Joke de benen van Katia vast in de beugels door middel van een leren riem. Dan pakte ze de arme van hun zus vast en bonden deze ook vast aan de armleuningen dan.

“Hé, waar is dat goed voor?”

“Wel, lieverd, als oom Dirk je per ongeluk pijn doet kan je geen plotse bewegingen maken die de pijn zouden verergeren. Het is normaal hoor.” zei Joke.

Gerustgesteld wachtte Katia samen met haar zusjes op oom Dirk die na enkele minuten verscheen in een operatieschort. Kalm ging hij naar een kast en opende die. Daar nam hij wat gerei tevoorschijn en deed dit op een rolkarretje dat hij tot aan de gynaecologische fauteuil reed waar Katia in gebonden lag. Benieuwd keek Katia naar Dirk en zijn handelingen. Dirk nam latex onderzoekshandschoenen en deed die rustig aan. Dan schoof hij een krukje pal voor Katia ’s open benen en ging erop zitten.

“Goed, Katia, we gaan eens kijken wat er aan de hand is. Je schaamlippen zijn ietsje opgezwollen en dus gevoelig. Ik ga een crème erop smeren en deze ook in je kutje uitsmeren. Die gaat wat koud aanvoelen, maar je zal daarna geen pijn voelen. Oké?”

Katia knikte ja maar eigenlijk had ze gewoon geen keuze. Joke streelde liefdevol haar haren en Ingrid hield haar hand vast. Haar zussen lieten haar niet in de steek en dat voelde beter dan welke crème ook. Plots voelde ze enkele vingers over haar schaamstreek glijden alsof er een ijsblokje over ging. Het was heerlijk verkoelend en de gloeiende warmte die er tot dan was verdween, net als de pijn die ermee gepaard ging. Dan gingen er twee vingers in haar vagina en ook daar werd ze geraakt door die koelheid die zo’n deugd deed. Haar kutschacht werd cm voor cm behandeld en ze voelde de vingers heel diep in haar glijden en overal rondgaan. Ondanks de koelte en de verdoving die uitging van de crème, voelde ze zichzelf nat worden. Ze onderdrukte de lust om te kreunen en liet zelf uiterlijk niets merken. Op dat moment trok Dirk zijn vingers uit haar kutje, te snel naar haar zin. Dan nam hij van het rolkarretje een vaginale speculum, in de volksmond beter gekend als een eendenbek. Voorzichtig duwde hij het koude metaal in haar spleet en draaide de bek open waardoor haar kut wijd gapend tentoon werd gesteld. Dirk draaide de eendenbek zo ver mogelijk uit. Dan verlichte hij de schacht met een sterke lamp die op zijn hoofd was gebonden en riep Joke en Ingrid erbij om hen alles te laten zien en uit te leggen.

“Niets ernstig dus, wat roodheid en een klein schrammetje. Kijk eens hoe glad die schacht is! Ons Katia is waarachtig reeds zo geil als boter. En moet je die klit zien!” Om zijn woorden kracht bij te brengen nam hij Joke ’s hand en duwde een vinger op de klit van Katia. Joke masseerde de klit en onmiddellijk zag je reactie in de schacht die vochtiger werd als bij tovenarij. Nu kon Katia het niet meer uithouden en sloot haar ogen om nog meer te genieten. Zachtjes begon ze te kreunen. Ingrid ging naast haar staan om dan haar beide handen op Katia ’s borsten te leggen. Als een volleerde masseuse begon ze de twee heuveltjes te kneden. Haar zussen wilde haar doen klaarkomen! Katia vond echter de kracht niet om weerstand te bieden. De eendenbek werd losgeschroefd en uit haar kut gehaald, maar ze voelde hoe enkele smalle vingers in haar gleden en haar begonnen te vingeren. Katia opende haar ogen en zag Joke tussen haar benen staan. Haar zus vingerde haar en zij genoot met volle teugen. Het was echter een dag van teleurstellingen want ook nu werd haar genot onderbroken. Joke en Ingrid trokken zich beide terug en oom Dirk kwam weer voor haar staan. Zijn rechterhand was tot aan de elleboog door een soort lange handschoen bedekt. Hij duwde drie vingers in haar kutje en ze ondervond dat haar spleet steeds gladder werd van binnen. Toen zag ze de tube glijmiddel in zijn linkerhand en ze begreep dat hij haar insmeerde voor verder onderzoek. Op zeker moment waren de vijf vingers van Dirk zijn hand in haar rond en rond aan het gaan met steeds sterkere druk. Ze voelde hoe de hand steeds dieper in haar ging en de vingers haar wanden controleerden.

“Ja, lieverd, geniet jij maar lekker hoor,” fluisterde Joke in haar oor.

Minutenlang, wellicht veel langer dan nodig was, tastte de hand steeds dieper in haar kut in het rond. Plots hield ze het niet uit en kwam ze kreunend klaar. Ze klemde haar kut rond de arm en al haar spieren spanden zich rond de hand en schokkend voelde ze hoe haar orgasme de controle over haar lichaam overnam. De ene lustgolf na de andere overspoelden haar lichaam als een razende tsunami. Dan pas was ze in staat zich weer te ontspannen. Dirk liet traag zijn hand uit haar kletsnatte kut gaan en het vocht gutste uit haar spleet. Terwijl haar oom zijn handschoen begon uit te doen aan een wastafel, zette Ingrid zich op de kruk voor Katia ’s gleuf en begon het geil te op te likken. Ze opende zelf de billen van haar zus om alles op te slurpen. Dan voelde Katia hoe Ingrid haar tong over haar kontgaatje liet gaan om ook daar het vocht weg te halen. Hoewel ze wat schrok voelde dit heerlijk aan. Ze wilde dat dit doorging en ditmaal was het geluk met haar. Ingrid bleef haar poepgaatje likken met het tipje van haar tong. Met beide handen hield Ingrid de billen van Katia uit elkaar en met haar vingers verwijdde ze de sluitspieren. Ze duwde haar tong in het gaatje zo hard ze kon en likte gretig. Dan liet Ingrid haar lippen rond het gaatje gaan en zoog met veel kracht erop terwijl haar tong rond en rond ging. Katia werd gek van dit zalige gevoel. Opeens voelde ze een vinger midden op haar strontgaatje en verschrikt keek ze naar haar zus tussen haar benen. Die staarde met gulzige ogen naar haar kontje terwijl ze het topje van haar vinger in haar kontje duwde. Katia vond dit best wel leuk en besloot om haar ogen te sluiten en te genieten. Ingrid zag dat het goed was en duwde haar hele vinger in de enge buis. Haar volledige wijsvinger, toch zo’n 10 cm, verdween in het kontje van haar zus, vlak onder haar ogen. Katia leek er geen pijn van te ondervinden en kalmpjes aan trok Ingrid haar vinger terug tot ze amper nog een cm in het grotje was en duwde hem dan weer erin. Dit bleef ze herhalen onder de toekijkende ogen van Dirk en Joke.

Joke had zich inmiddels uitgekleed en ging naast oom Dirk staan. Ze knielde zich en trok zijn schort omhoog. Dirk had geen broek aan en toonde een harde paal aan Joke. Zonder dralen nam Joke de lul in haar mond en begon ze haar oom te pijpen terwijl ze zichzelf vingerde. Ze zorgde er hier bij voor dat ze zoveel mogelijk speeksel gebruikte om de roede lekker glad en nat te maken. Ingrid had intussen wat meer glijmiddel gebruikt en duwde een tweede vinger in het kontje van Katia. Deze kreunde het uit van genot. Ze had nooit verwacht dat dit zo fantastisch zou aanvoelen. Maar Ingrid haalde plots haar vingers uit Katia ’s aars, stond recht en ging naast haar zus staan die vastgebonden op de fauteuil smachtend toekeek.

“Hier schatje, proef jij nu maar je eigen kontje.” Ingrid duwde haar twee vingers die net voordien Katia ’s sterretje hadden gevingerd in de mond van haar zus die prompt met haar tong de vingers beroerde. Ze proefde een zacht bittere smaak die ze eerder niet prettig vond maar wel eigenlijk ongelooflijk geil. Ze hield trouwens steeds meer van haar zus en ze zou alles doen om die liefde te betuigen. Echt alles en dus proefde gretig aan de vingers.

Intussen had oom Dirk de plaats van Ingrid ingenomen en stond met een stevige lul over haar kut en kont te wrijven. Hij hield de eikel plots stil tegen haar kont aan. Ingrid trok snel haar vingers terug en plots duwde oom Dirk zijn eikel in het strontgaatje van Katia.

“Auw, neen, stop… dat doet pijn!” riep ze uit, maar blijkbaar was dit voor dovemans oren. Joke begon Katia weer troostend over de haren te strelen en Ingrid nam haar hand vast en kneep erin. Dirk wachtte even tot Katia stopte met om genade te vragen en zich wat ontspande.

“Asjeblieft, oom, niet doen…”, maar Dirk trok niet terug en integendeel duwde hij zijn penis nog dieper in haar achterpoortje. Weer schreeuwde Katia het uit en ze kneep hard in de hand van haar zus. Beide zussen keken bezorgd naar Katia, die haar eerste traantjes liet rollen. Maar ook dat mocht niet baten want weer dreef oom Dirk zijn dikke lul wat dieper in haar. Katia probeerde zich te bewegen om tegen te werken, maar bemerkte nu pas hoe goed ze wel gebonden lag. Het werd haar duidelijk dat dit van in het begin al de bedoeling was. Ze wilde zich echter wel ontspannen, maar dat lukte haar niet. Plots een nieuwe pijnscheut toen de vleespaal van Dirk helemaal in haar kontje verdween. Ze voelde Dirk ’s ballen tegen haar billen. Plots voelde ze zich trots dat ze dit aankon ondanks de pijn.

“Neuk me, oompje, alsjeblieft, neuk me, maar zachtjes… kom maar op, neuk me met die lul van je!” Ze sprak op deze manier zichzelf moed in ondanks de tranen en kreten van pijn en genot. Dirk begon haar kontje langzaam te neuken, steeds gebruik makend van meer glijmiddel. Uiteindelijk was alles zo glad dat Dirk haar kon neuken alsof er een warm mes door zachte boter ging. Hij voerde het ritme wat op en de kreten van pijn veranderden steeds meer in genotsgilletjes. Het hoofd van Katia ging van links naar rechts en weer terug en ondertussen gilde ze het uit: “Ram die lul in mijn kontje. Ooh, harder… ik wil hem voelen. Mmmmjaaaaaah beuk die paal in me, smeerlap! Kom op, laat me voelen wat een slet ik ben!”

Dirk werd gek van die vuile praat en ook Ingrid en Joke waren elkaar aan het vingeren terwijl ze toekeken hoe hun oom als een wilde gnoe zijn paal in Katia ’s kontgaatje beukte. Ze waren ervan overtuigd dat ze zelf nog nooit zo hard en wild waren geneukt! Plots duwde Dirk zichzelf zo hard tegen Katia aan en spoot zijn zaad in zijn nichtje. Het was alsof hij bleef klaarkomen en pas een volle minuut later trok hij zijn lul uit Katia ’s kontje. Katia opende haar ogen en zag het voldane gezicht van haar oom. Joke profiteerde van de bewegingsloze stilte en hurkte zich om het kontje af te likken. Het kontgaatje was wijd open en het sperma liep er gestaag uit. Ze likte alles op en zoog zoveel mogelijk van het zaad in haar mond. Dan stond ze op en begon Ingrid te zoenen om haar mee te laten proeven van het zaad. Op haar beurt likte Ingrid het lekkere kontje en duwde drie vingers diep naar binnen op zoek naar nog meer zaad. Dat vond ze al was het wat lichtbruin. Ze verzamelde zo veel mogelijk op haar vingers, stond recht en perste het tussen de lippen van Katia die alles opzoog en inslikte.

Een hele poos verwisselden Ingrid en Joke van plaats om het kontje en kutje van hun zus te beffen of te likken. Dan werd Katia losgemaakt en na veel knuffels, tongzoenen en aaien stond ze op en ging naar haar oom toe die met een glimlach aan het toekijken was. Zonder een woord te zeggen bukte Katia zich en begon de lul af te zuigen. Weer proefde ze de bittere smaak, maar nu walgde ze er al veel minder van. Terwijl ze haar oom lekker in haar mond nam, duwde ze een vinger in zijn kontje. Dirk reageerde hier fors op en zijn paal werd alsmaar harder en hij begon dat zalige mondje te neuken. Katia bleef zeker een kwartier pijpen en kreeg als beloning een nieuwe lading zaad dat ze gretig doorslikte. Dan pas nam ze haar vinger uit Dirk zijn aars en stak die in haar mond. Ja, dacht ze, ze zou de beste slet van de familie worden en iedereen zou haar willen, bedacht ze zich. Dan stond ze op en duwde Joke op de fauteuil. Ze legde de benen op de beugels en begon haar zus te beffen tot ook deze klaarkwam.

“Kom Ingrid, nu jouw beurt!” en ook Ingrid legde zich op haar beurt in de zetel en liet zich door haar jongste zus beffen. Ingrid kwam al snel klaar en spoot een straal vocht in het gezicht van Katia. Dol van geiligheid bleef deze haar zus likken en beffen en duwde krachtig drie vingers in haar kontje. Een paar minuten later kwam Ingrid nogmaals klaar, maar ditmaal was Katia erop voorzien en liet haar mond vollopen met het geil van haar zus. Dan stond ze op en drukte haar lippen op die van Ingrid. Ze spuugde de helft van het hete sapje in de mond van haar zus die het lekker doorslikte. De andere helft perste ze in de mond van Joke.

Tot slot gingen de drie zussen op de grond liggen en genoten van elkaars lichaam.

“Ik geloof dat we nog veel van ons zusje gaan genieten,” fluisterde Joke zacht…

Noot van de auteur: iedereen is vrij om me te schrijven / contacteren. Je kan me gerust vragen ook uw verhaal te schrijven.

Zoek naar meer verhalen van Thierry Wannager...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net