Opwindend.Net
Datum: 05-06-2017
Stemmen: 7x
Cijfer: 5.4
Gelezen: 3577x
Lengte: Gemiddeld
Denise & Eva - 5
Door Joz - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Denise & Eva - 4

Denise, Eva en Eline voor (Altijd)?

5.1 Niet wat Eva had gedacht

Toen Eva de loods was uitgelopen werd ze van achter vastgegrepen en naar het huis naast de loods toe getrokken. Haar enkels werden aan elkaar vastgebonden. Toen werd ze de kelder in getrokken haar handen werden achter haar rug vastgebonden en ze kreeg een bal in haar mond. Boven haar werd de deur dicht getrokken en toen ging het licht aan en zag ze dat ze naast de naakte Eline was vastgebonden, Eva was natuurlijk ook naakt. Ze zag ook een beeldscherm voor haar waar Denise op te zien was. Na een aantal minuten ging de deur weer open en de mannen kwamen naar beneden gelopen. Ze zeiden: “Dachten jullie nou echt dat we twee van zulke sexy meisjes zomaar lieten gaan. We hebben jullie alleen hierheen gebracht, omdat Denise moet denken dat ze helemaal alleen is. Als Denise de behandeling helemaal heeft ondergaan brengen we jullie terug naar de loods en dan gaan we jullie gebruiken en mag Denise toe kijken. Maar geniet eerst maar van de show”. Ze liepen de kelder weer uit en draaiden de deur op slot.

5.2 De nachtmerrie van Denise

Denise wist dat ze op dezelfde manier misbruikt ging worden als Eline en de gedachte alleen al maakte haar angstig. Om 0:00 uur kwamen de mannen binnen ze haalde Denise uit haar kooi en maakte haar vast al dezelfde paal waar Eline daarvoor had gestaan. De mannen streelde Denise niet zoals ze bij Eline hadden gedaan maar ze sloegen op de borsten en kont van Denise. Denise krijste het uit. Toen haar borsten en kont behoorlijk rood waren uitgeslagen Besloten de mannen haar extreem pijn te doen. Ze plaatste twee klemmen met gemene tandjes op haar borsten. Ze deden en bal in Denise haar mond om het geluid dat Denise produceerde iets te dempen. Om haar nog meer pijn te doen stoten ze hun pikken in haar kut en kont. Ze stootte keihard in har net zolang tot zij spuitend klaar kwamen. Ze moesten even uitrusten, maar die tijd kreeg Denise niet terwijl de mannen uitrusten werd de machine met twee dildo’s bij haar op volle snelheid aangezet. Ze probeerde weg te draaien maar had totaal geen bewegingsruimte. Toen de mannen weer waren bijgekomen maakte ze Denise haar handen los en zij moest de twee pikken weer stijf pijpen. Eigenlijk wouden de mannen zich aftrekken en hun sperma over haar hele lichaam spuiten maar ze vonden haar kutje zo strak en lekker dat ze haar toch in haar kut gingen verkrachten. Vlak voordat de mannen klaar kwamen haalde ze hun pik wel uit haar kut zodat ze na door beide mannen geneukt te zijn toch onder het sperma zat. Maar opfrissen kon ze zich niet. Ze werd losgemaakt van de paal. Haar polsen en enkels werden daarna vastgemaakt. Tussen haar enkels en polsen werd een stang geplaats waardoor ze met gespreide armen en benen in de loods stond. Toen haar ze een takel en langzaam kwam ze los van de grond. Toen ze iets boven de grond hing vonden de mannen het tijd om het aantal klemmen te verdubbelen Dus ook op haar schaam lippen kreeg ze twee klemmen en deze werden zo bevestigd daar ze uit elkaar getrokken werden. De mannen lieten haar hangen terwijl zei de machine aanpasten. Toen ze klaar waren lieten ze Denise iets zakken zodat ze met har tenen de grond kon raken. De bal werd uit Denise’s mond gehaald. De machine was zo aangepast dat er nu één dildo in haar mond stootte en één in haar kut. Ook bij haar werd die eerst op volle snelheid aangezet en ook bij haar werd als ze net was klaargekomen het tempo verlaagd om het gestaag weer op te voeren. Zo ging het door tot 24:00 uur. Toen was de marteling voorbij. Behalve dan dot ze daar nog steeds hing met gespreide aren en benen en ze had ok nog de klemmen op haar bosten en schaamlippen.

5.3 De belevenissen van Eva en Eline

Eline en Eva hadden de hele marteling van Denise live kunnen volgen. Maar nu de machine was uitgezet dachten ze dat het niet meer lang zou duren voordat de mannen hun kwamen ophalen. De mannen hadden besloten dat ze ze nog een nacht in de kelder zouden laten zitten zodat Denise de pijn van de klemmen nog wat langer zou voelen. De volgende ochtend zagen Eline en Eva dat de telvisie uit stond Ze hoorden voetstappen boven ze een sleutel in het slot en de kelder vulde zich met licht. De mannen kwamen binnen maakte hun los deden een touw om hun polsen en trokken hun mee naar de loods. Toen de deur van de loods open ging zagen ze Denise met gespreide armen en benen hangen in de kettingen. Ze had haar ogen dicht dus dat betekende waarschijnlijk dat ze sliep. De mannen fluisterde tegen Eva en Eline dat ze Denise moesten losmaken en ook moesten ontdoen van de klemmen. Daarna moeste ze Denise weer opsluiten in de kooi en zelf de klemmen op hun tepels zeten. De meisjes begonnen met de klemmen los te maken, doordat het bloed weer begon terug te komen in de lichaamsdelen de afgeklemd werden door de klemmen werd Denise ruw gewekt. Ze begon te schreeuwen, maar stopte daar direct mee toen ze zag de Eline en Eva haar losmaakte in plaats van de twee mannen. De meisjes deden precies wat de mannen hadden gezegd sloten Denise weer op en deden de klemmen op hun tepels. Ze konden beide een schreeuw niet onderdrukken. Ze gingen toen tegenover elkaar staan en wachten af wat de mannen met hun gingen doen.

5.4 De belofte van de mannen

Nu was het voor de mannen tij om de belofte deze Eva en Eline hadden gedaan in te lossen. Dus haalde ze Denise uit haar kooi en bonden haar vast op een stoel met wieltjes en een rem, zodat ze haar makkelijk konden verplaatsen of vast zetten. Eline en Eva werden beide vast gemaakt aan een paal in de loods en kregen aller eerst allebei 30 zweepslagen 10 op hun borsten 10 tegen hun kut en 10 op hun billen. Door de zweepslagen op hun borsten waren de klemmen er weer afgevallen. De mannen zetten de klemmen weer op hun borsten en lieten ze even luid kermen van de pijn. Toen ze weer stil waren moesten ze hun mond openen. Allebei kregen ze een bal-gag in hun mond, zodat elk geluid dat ze zouden maken gedempt werd. De meisjes werden losgemaakt en zie werden naar de machines getrokken. Ook Denise werd in die richting gereden in haar stoel. Eva en Eline werden voorover gebogen vastgebonden. Om hen polsen en enkels weden boeien gedaan en die werden vast gemaakt aan haken die uit de grond staken. Nu was het tijd voor de mannen om de meisjes voor de eerste keer te misbruiken de manen stootte hard in hun kut, kont en mond. Zodra ze klaar waren gekomen gingen ze op twee stoelen aan weerzijde van Denise zitten. Om bij te komen. Ze maakte van de gelegenheid gebruikt om aan de lekkere tieten van Denise te voelen. Eva en Eline kregen in de tijd dat de mannen Bij kwamen geen rust want dan kregen ze de dildo’s die op de machine stonden in hun kont en kut op volle snelheid. Dit scenario herhaalde zich totdat de mannen de meisjes allebei 1X anaal oraal en vaginaal verkracht hadden. Ook bij Eline en Eva werd het aantal klemmen verdubbeld dus ook zij kregen twee klemmen op hun schaamlippen. Om de pijn wat te verergeren hing ze en gewichtje aan de klemmen die op hun tepels zaten. Er klok wat gedempt gekerm. Nu vonden de mannen het tijd om de twee meisje nog een keer volledig te misbruiken dus de mannen neukten de twee meisje eerst in hun kut. Daarna moesten de meisjes hun weer stijf pijpen, Zodat ze ze vervolgens in hun kut konden neuken. Nadat ze klaar waren gekomen moesten de meisjes ze ook nog een keer klaar pijpen. Voor Eline zat de vernedering er nu op zij werd in een cel opgesloten maar ze bleef wel vastgebonden zodat ze haar klemmen niet kon verwijderen. Eva moest nog een keer hetzelfde mee maken wat Eline en Denise al een keer hadden meegemaakt. Dus ook bij haar gingen de dildo in haar mond en kut. Eerst op volle snelheid, toen ze was klaargekomen Wat trager en geleidelijk Weer steeds sneller, totdat het 12 uur was. Denise bleef in har stoel zitten en ze lieten Eva de hele nacht zo staan.

5.5 De vrijlating onder voorwaarden

Eva en Denise werden losgemaakt toen werden hun armen achter hun rug vastgemaakt en de klemmen bij Eva werden verwijderd. Ze werden meegetrokken naar de cel waar Eline in zat opgesloten ook bij haar weden de klemmen verwijderd, De bal uit de mond van Eline en Eva werden verwijderd. De mannen gingen uitleggen wat er nu ging gebeuren En e meisjes mochten alleen wat zeggen als hun iets gevraagd werd. Ze zeiden tegen de meisjes dat ze voor hun drieën en baan hadden geregeld. Het enige wat ze moesten doen is aangeven dat ze alle drie één week per maand vrij wilden hebben, maar niet dezelfde week. Ze moesten aangeven welke weken ze vrij zouden krijgen. In die weken zouden mannen hun een plek doorgeven waar ze om een bepaalde tijd moesten staan. Dan werden ze opgehaald met een busje en werden ze een week misbruikt door hun en misschien ook wel anderen. Ook moesten ze nog gelijktijdig 3 weken vrij nemen en 2 van de drie weken zouden ze met ze drieën gelijktijdig misbruikt worden zoals de afgelopen weken gebeurd was. Ze vroegen aan de meisjes of ze hiermee akkoord gingen ze zeiden alle drie ja. De mannen zeiden nog dat als ze er niet stonden ze gemanipuleerde opnames op internet zouden zetten waarin het leek alsof de meisjes deze verkrachting zelf graag hadden gewild. De mannen gaven hun ook nog een adres Waar ze konden gaan wonnen me hun drieën. De meisjes hielden ze elke keer keurig aan de afspraak.

Zoek naar meer verhalen van Joz...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net