Opwindend.Net
Datum: 05-06-2017
Stemmen: 13x
Cijfer: 5.4
Gelezen: 7215x
Lengte: Gemiddeld
Je Wraak
Door Mrjacuzzi - Zoek naar meer...

Voor mensen die niet tegen plasseks kunnen, snel weggaan ;-)

Ik heb verhaal geschreven voor mijn ‘mevrouw’ (meesteres). Het is nu nog verzonnen, maar wie weet….ooit !?

Jouw rol: mijn 'mevrouw'

Mijn rol: jouw bezit

We hebben vaak contact met elkaar gehad, en uiteindelijk schikken wij ons in bovenstaande rollen. Na een tijdje hebben we afgesproken elkaar te ontmoeten, met als doel dat jij wraak kunt nemen. Vooral omdat jij dat wil, punt. Maar ook omdat ik mijn rol soms niet goed heb ingevuld. Ik luister slecht, doe dingen die niet mogen (mezelf verwennen zonder toestemming), en dat zint jou niet.

Bij jou thuis aangekomen doe jij de deur open, en gebiedt mij binnen te komen, uit te kleden en je te volgen. Naakt sta ik voor je, niet wetende hoe me te gedragen…ineens is het real life. Iets wat jij en ik allebei wilden, maar blijkbaar was jij er wat meer klaar voor dan ik.

Gedwee volg ik je naar boven, naar de badkamer. Daar geef je mij de opdracht mezelf grondig te gaan wassen met de aangeboden spullen die klaar staan op de badrand; een harde borstel en een blok zeep. “Zorg dat je overal schoon bent, hoertje”. Dat is zoals jij mij aanspreekt meestal. Ik ben je hoertje, je bezit…jij doet met mij wat jij wil vandaag.

Nadat ik me grondig heb gewassen, en onder de striemen en vegen sta van die harde borstel, controleer jij of ik het goed heb gedaan. Overal word ik gecheckt, ook mijn kont komt aan de beurt. Na goedkeuring zeg je dat ik in de badkuip moet gaan liggen. Je bindt vervolgens mijn handen vast en zegt dat ik nu nog terug kan. Zo niet, dan zal ik alles moeten ondergaan wat jij vandaag met me van plan bent.

Ik verrek het om nu te zeggen dat ik niet wil, daar is mijn trots te groot voor. Dus zo stoer als ik denk te zijn, zeg ik dat jij moet doen wat je niet laten kunt.

Dat antwoord vind jij te brutaal, en glimlachend zeg je dat ik mijn eerste strafpunt al te pakken heb. Normaal is het bij 5 strafpunten een straf ondergaan, maar speciaal voor vandaag, zeg je lachend, doen we dat al bij 2 !

Je gaat ook de badkuip in en komt boven me staan. Ik kijk recht tegen je kut aan en een stukje hoger je flinke borsten. Ik kan het niet helpen, maar mijn pik wordt in no-time knoerhard, wat not done is voor een slaafje zoals ik. Je ziet het uiteraard…..weer een strafpunt erbij. Ik sta nu dus op 2 strafpunten….

Je staat ‘hoog boven me’, en geniet van je machtspositie. “Twee strafpunten, ts ts. Heb je jezelf net helemaal goed schoongemaakt, moet ik je nu voor straf weer vies gaan maken zeg”, zeg je honend.

Je hurkt, tot je kutje net niet mijn mond raakt…dan zeg je “mondje open hoertje van me”, en laat de inhoud van je blaas in snel tempo in mijn mond lopen. Ik weet dat dit is wat ik wil, en jij wil het zeker doen bij me, maar toch is het even wennen zo in het echt.

Na enkele minuten ben je klaar en zeg je dat ik een braaf hoertje ben. Maar je bent nog niet klaar met me, want dit is je wraak.

Je zegt “je hebt ooit eens gezegd dat je veel pis wil. Nou, dat heb ik voor je geregeld…mijn vriendinnen staan als het goed is beneden aan de deur, die wilden dit pishoertje wel eens zien en vooral…gebruiken”. Lachend loop je naar beneden en doet de deur open. Even later staan er drie dames mij nieuwsgierig en spottend aan te kijken. Woorden als “sukkel, slet, hoertje en pisbak” galmen door de badkamer, maar vooral het hoongelach raakt me. Het is vernederend, maar wel de rol die ik bewust heb gekozen. Jij bent de leader van de groep en geeft aan dat het tijd is dat ‘dit pishoertje’ een lesje gaat krijgen die hij niet snel zal vergeten.

De dames kleden zich uit en het zijn niet de lelijkste dames zie ik al snel. Allemaal gezegend met een kaal kutje en flinke borsten, zoals ik het graag wil zien. Maar ik heb niks te willen natuurlijk. Dame 1 komt de badkuip in en doet de stop erin. “Zo”, zegt ze, “we willen natuurlijk niet dat alles zomaar verloren gaat, of wel soms, smerig hoertje dat je bent”!?

Ik knik braaf dat ze gelijk heeft, wetende dat toch gaat gebeuren wat jullie willen.

De dame begint druk te zetten en plast werkelijk heel mijn lichaam onder, van top tot teen. Ik bedenk me dat die wel heel veel gedronken moet hebben, maar vooral, flink opgehouden. Een zucht van verlichting slaakt de dame, als de laatste druppel op mijn buik belandt. “Zo, dat was even een flinke plas hè hoertje…staat je goed hoor”, giert ze het uit. Die vernedering weer…

Geen kans om iets te bedenken staat dame 2 al klaar. Zij richt zich vooral op mijn gezicht. Haren, hoofd, mond…alles komt aan de beurt. Telkens een straaltje, vernederend en in een traag tempo onderga ik mijn lot als “bezit van jou”.

Jij staat in de tussentijd lachend te kijken hoe “jouw bezit” een lesje krijgt, en ik zie aan je ogen dat dit is wat jij altijd hebt gewild.

Dame 3 komt ook nog aan de beurt, en als uiteindelijk eenieder haar behoefte heeft gedaan, lig ik werkelijk in een laagje pis. De dames komen op de badkuip af en pakken mij bij mijn zij vast. In een paar rukbewegingen lig ik ineens op mijn buik en dan herhaalt zich het ritueel nog eens…weer op mijn rug, op mijn buik, rug, buik….net zolang tot de dames vinden dat ik helemaal onder hun plas ben bedekt.

Ik word uiteindelijk losgemaakt en de dames begeven zich naar beneden. Langzaam komt bij mij het besef dat dit is wat ik wilde en dus niks te klagen heb. Ik ben er geil van geworden, maar durf daar niks mee te doen. Je hebt me namelijk al zo in je bezit, dat dit simpelweg niet kan gebeuren. Ik behoor naar je te luisteren, en na dit lesje zal ik dat zeker doen.

Nederige groet, je bezit

Zoek naar meer verhalen van Mrjacuzzi...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net