Opwindend.Net
Datum: 05-06-2017
Stemmen: 28x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 13382x
Lengte: Gemiddeld
'Shirley', Mijn Hoertje - 1
Door Lucillia De Graaf - Mijn Profiel Pagina

Leeswaarschuwing: gedwongen seks tussen mannen

"+1, Shirley," appte ik naar Tom. "Bij 5 punten krijg je straf."

"Sorry, mevrouw. Het spijt me," appte hij terug.

"Dat had je je eerder moeten bedenken, vuile pishoer."

"Nogmaals sorry, mevrouw."

"Morgenochtend ben ik om 9.00 uur bij je. Zorg dat je klaarstaat."

"Maar mevrouw, we hebben elkaar nog nooit ontmoet, hoe moet ik weten wat ik moet doen?"

"Dan had je beter moeten opletten, 9.00 uur, Shirley."

Al na een paar dagen gaf ik Tom zijn hoerennaam: Shirley. Ik vond dat precies bij hem passen, wat hij ervan vond interesseerde me niet.

Na maandenlang appen en mailen ging ik Tom voor het eerst echt zien. Het ging mij goed af om hem opdrachten of straf te geven en hij voerde ze redelijk naar behoren uit. Hij bleef toch wat tegendraads en provoceren, waardoor ik hem voor het blok ging zetten.

Gezonde spanning terwijl ik naar hem toe rijd. Vanochtend heb ik in alle vroegte alles voorbereid. Ik pakte bijna alles in: zweepjes, floggers, canes, dildo's, touw en mijn nieuw gekochte voorbinddildo. Ik heb nog een andere verrassing voor hem in petto, maar daar komt hij vanzelf achter. Ik word geil bij het idee als hij erachter komt wat hem te wachten staat.

Stipt om 9.00 uur wil ik aanbellen, maar de voordeur staat op een kiertje. Ik loop door naar de woonkamer en daar zit Tom, in een bench, helemaal naakt.

"Dag mevrouw, wat fijn dat u bent gekomen."

"Heb ik gezegd dat je mag praten, Shirley?"

"Nee, mevrouw."

"Bek dicht dan."

Ik loop naar de eethoek en begin daar alles uit te stallen. De ogen van Tom worden groot als hij een flogger ziet met metalen opzetstukjes. Ik grinnik zachtjes en steek een vinger door de tralies. "Zuig hier maar even aan, hoer."

Tom begint mijn vinger te zuigen alsof zijn leven er vanaf hangt. "Rustig, Shirley. Je hebt meer te doen vandaag. Kom maar uit de bench, dan mag je eerst mijn schoenen uittrekken."

Tom kruipt uit de bench en wil gaan staan. Ik pak razendsnel een zweepje en geef hem een tik op zijn kont. "Kruipen."

Tom slaakt een gilletje en gaat snel weer op handen en knieŽn zitten. Ik ga op de bank zitten en Tom doet zoals gezegd mijn schoenen uit. Ik besluit om direct zijn eerste wens in vervulling te laten gaan en doe mijn broek naar beneden. Ik pak een beker en pis deze voor de helft vol. "Hier, pisbak, drink op."

"Dank u wel, mevrouw," zegt Tom en drinkt gulzig de beker leeg.

"Lik mijn kut schoon, Shirley. En snel een beetje."

Tom likt voorzichtig aan mijn kut, haast teder. Ik duw mijn kut vol op zijn gezicht en Tom deinst even terug. "Sorry, mevrouw."

Ik stap over hem heen en pak een cane. 10 slagen op zijn ene bil, 10 op de andere. Tom gilt van de pijn en schreeuwt: "Sorry! Sorry! Ik zal het nooit meer doen!"

Ik zie hoe zijn pik groeit en dat levert hem extra slagen op. Tom houdt eindelijk op met kermen en ik doe hem een halsband om. Ik klik er een riem aan vast en neem hem mee naar de gang. "We gaan een ritje maken, Shirley," zeg ik. "We hebben een afspraak."

"Maar mevrouw, ik ben nog naakt. Straks ziet iemand mij."

"En wiens probleem is dat?" Ik zie dat Tom zijn mond open wil doen, maar bedenkt zich als ik wil uithalen.

Op handen en knieŽn kruipt hij achter mij aan en opent snel het portier voor mij als hij ziet dat ik sta te wachten. Hij wil naast mij komen zitten, maar ik schud mijn hoofd. "Achterbank, zorg er maar voor dat je een stijve pik hebt, smerige hoer."

"Ja, mevrouw," zegt Tom gedwee.

We komen aan bij een parkeerplaats waar het niet al te druk is. Op de afgesproken plek staat Wesley te wachten, een donkere man met een indrukwekkend geslacht. Wesley is zoals Tom, maar wil zich niet binden aan een vaste Domina. Hij reageerde als een enthousiaste puppy toen ik hem vroeg om hier naartoe te komen, het was bijna schattig.

Ik stapte uit en liep naar hem toe. "Waarom ben jij niet naakt? Dat was niet de afspraak, je krijgt straks straf." Wesley boog schuldbewust zijn hoofd. "Ja, mevrouw."

Ik liep terug naar de auto en trok Tom eruit. "Kruip naar Wesley toe, die neger daar," wees ik. Tom slikte even toen hij keek waar hij naartoe moest kruipen. "Mevrouw, het is zo ver.. En er zijn andere mensen die mij kunnen zien."

"Nogmaals; wiens probleem is dat?" herhaalde ik snibbig. "Kruipen, slet. Wacht even, ik geef je iets mee voor onderweg." Ik liep naar de kofferbak en haalde het grootste formaat buttplug eruit dat ik had meegenomen. Zonder genade duwde ik deze in het kutje van Tom. "Dank u wel, mevrouw," kreunde Tom. Hij begon te kruipen en al snel stonden er meerdere mensen naar hem te kijken, met name truckers. Ze begonnen naar Tom te fluiten en te joelen. Wesley was inmiddels helemaal naakt en stond gedwee op mij te wachten. Ik pakte het touw en liep naar hen toe.

"Ga op die tafel liggen," zei ik tegen Tom. Deze keek mij vragend aan maar vroeg niets. "Op je buik."

Tom ging liggen en behendig bond ik zijn armen vast en duwde daarna met enig geweld zijn benen uit elkaar. Deze bond ik ook vast en pakte daarna de slappe lul van Wesley en trok hem mee naar Tom.

"Bek open, Shirley," sommeerde ik Tom. Ondertussen trok ik Wesley af en zijn lul groeide tot een imposante 30 centimeter. De ogen van Tom werden steeds groter toen hij de lul in mijn hand zag groeien.

"Pijpen, slet."

Ik hield Toms hoofd vast terwijl Wesley zijn stijve en dikke lul in Toms mond schoof. Tom moest kokhalzen, maar dat negeerde ik.

"Nou, Shirley, komt er nog wat van?" Ik sommeerde Wesley om zijn lul dieper in Toms keel te duwen en Tom wilde schreeuwen. "Neuk die vieze hoerenbek!"

To be continued...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: 'Shirley', Mijn Hoertje - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net