Opwindend.Net
Datum: 06-06-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 6205x
Lengte: Gemiddeld
Dirty Talk
Door Nicky S - Zoek naar meer...

Dag mannen. Ik moet iets bekennen: ik hou van seks. Meestal wordt je dan meteen slet genoemd door iedereen. Ik zie dat niet zo. Ik zie het als iets normaals. Iedereen doet. Het is de natuur. En dat is fijn. Soms voelt het goed om je een dier te voelen. Je overlevingsmodus in te schakelen en te genieten. "Pff wat lult deze kuthoer nou" Hoor ik jullie als lezers denken. Wacht maar... Ik zal me eerst eens voorstellen.

Ik ben Nicky, een studente uit Nijmegen van 24 jaar. Vanaf 2011 studeer ik al bedrijfseconomie maar ik heb tot heden mijn diploma niet gehaald. Waarom niet? Omdat ik van het studentenleven houdt. De overheid betaald het deels en ik kan elk weekend los gaan. Dat is niet moeilijk als je een vrouw bent van 24 met blondbruin haar en een stevige kont. Verzorg je zelf een beetje goed en kleed je wat uitdagend en de mannen likken hun lippen bij je af. Zeker als ik geen slipje draag onder mijn zwarte jurkje met goed uitzicht op mijn cup C+ een zwarte panty en naaldhakken ben ik niet te weerstaan. Menig man en vrouw heeft er al onder gevoeld en genoten van mijn vocht. Stel je toch eens voor dat jij dat kon doen als we in een club stonden. Je loopt naar me toe, bied me een drankje aan en voor je het weet staan we te tongen. Ik begeleid je hand naar mijn jurkje en laat je even voelen. Je voelt twee lipjes die nauwelijks uitsteken. Het vocht druipt bijna naar beneden en je geniet van mijn warmte. Kan je het je voorstellen? Natuurlijk wil je verder gaan, maar helaas mag dat niet van mij. Ik wil nog even dansen. Je pik wordt hard. Zo hard als steen. Je wil neuken, gepijpt worden, afgetrokken worden en komen in een van mijn gaten; mijn warme kutje die rechtstreeks naar mijn geboortekanaal leidt en je zaad opslaat in een reservoir. Mijn natte mondje die je lul mijn keeltje in wil hebben en je zaad als moedermelk opdrinkt. Mijn kontje die zo nauw is dat je zaad niet naar buiten druipt maar lekker in mijn darmen gaat zitten. Hhmm, schatje.

Ik weet zeker dat een aantal van jullie nu al zijn zaad tegen zijn computerscherm heeft geschoten. Maar wees niet getreurd. Een tweede rukbeurt kan geen kwaad, toch? Deze keer met je linkerhand. Zo ja.

Uiteindelijk geef ik toe en ga ik met je mee naar huis. Je bied mij nog een drankje aan, maar ik ga liever alvast liggen. Even denk ik er nog aan of je misschien een vriendin hebt of een vrouw. Maar aangezien jij dat ook niet doet ga ik alvast liggen. Ik wil geneukt worden. Gedekt worden als een prachtige merrie door een agressieve hengst met een grote paardenlul. Stel je toch eens voor. Je begint je al af te trekken. Het voorvocht komt uit je eikel. Ik lik het op, verspilling is ten slotte zonde. Je vruchtbare zaad is het dierbaarste wat je hebt, onthoudt dat! Ik pijp je nog niet. Ik lik en neem je snikkel in mijn handen. Ik lik en ik lik en ik lik. Elke keer dat ik je pik loslaat knalt hij tegen je buik. Wat een aanzicht. Zo hard. Zo sterk. Zo mannelijk. Ik lik en ik lik en ik lik. Wat heb ik trek in dat witte zaad van je. Ga maar snel aan de slag schatje. Neem me! Neuk me! Dek me! Schuif je pik in me en ga op en neer. OP EN NEER Goedzo. Heb je genoeg van het gat? Pak een andere. Neuk mijn kontje. Neuk mijn mondje. En spuit die pik leeg. Schreeuw ik dat het pijn doet als je mijn kontje neukt? Protesteer ik als er bloed of stront aan je neukstaaf zit? Maakt niet uit. Dat negeer je. Jij bent de man, jij bent de baas. Ik ben de onderdanige vrouw. Ik dien jouw genot. Neuk me! Stop je piemel tot aan je zak in mijn keel. Neuk alle gaten die ik heb kapot. Alles voor jouw genot. Alles voor jouw cum! Als je er klaar voor bent haal je je piemel uit mijn mond en trek je je af. In plaats van dat ik wacht op je cadeau laat ik je liggen op bed en duw je benen en rug omhoog. Je begint sneller te ademen en je komt bijna. Je pik hangt boven je mond en je weet hoe laat het is. Je opent je mond en je spuit je eigen mond vol wit goud. Hmm. Lekker, die aroma. Er gaat niets boven vers zaad. Hmmm schatje

Maar helaas zit je aan jezelf te trekken terwijl je dit verhaal leest. Je zaad zal verspilt worden bij de zieke gedachten dat je een studente neukt in haar kont en haar mond terwijl ze protesteert. Tenslote slurp je nog je eigen zaad ook. BAH Ga een leven zoeken, pervert.

Zoek naar meer verhalen van Nicky S...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net