Opwindend.Net
Datum: 07-06-2017
Stemmen: 34x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 18157x
Lengte: Lang
Cleo Is Dan Toch Een Sletje
Door Tom89 - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal is er één van halve waarheden en hele leugens, aan jullie verbeelding laat ik over welke delen wel en welke niet met de werkelijkheid overeenstemmen.

Het was een redelijk warme lentedag toen Tom en zijn collega Jeroen voor een dagje naar Luxemburg trokken. Ze waren uitgenodigd op een soort van softwarebeurs waar ze de nieuwste software voor de sector gingen gaan bekijken. Het had er alles van weg dat dit een saaie en lange werkdag ging worden. Na een paar uur rijden kwamen ze op hun bestemming aan. Het krioelde er van het volk en al gauw gingen Tom en Jeroen hun eigen weg. Hier en daar liepen heren in kostuum maar dat was aan Tom en Jeroen niet besteed. Een hemdje en een propere broek, tot daaraantoe. Tussen al die heren liepen er ook kokette dames rond: hoge pumps, fijne kleedjes, af en toe eens een mooi gevulde decolleté.

De uren verstreken en Tom ging op zoek naar Jeroen in de geïmproviseerde bar aan het einde van de grote hal. Met een glaasje wijn en een stukje cake in de hand, sloeg hij een praatje met enkele andere genodigden. En toen… crash boem bang… Hij leek wel aan de grond genageld. Ze was niet al te groot maar ze trok meteen Toms aandacht. Vanwaar de schoonheid opeens tevoorschijn kwam, wist Tom niet, maar ze leek een engeltje uit de hemel. Tijdens zijn babbel kon Tom zijn ogen niet van haar afhouden. Het leek wel of de schoonheid en Tom een soort van paringsdans uitvoerden. Zo goed en zo kwaad hij kon trachtte hij zich te draaien en te keren om een blik op haar te kunnen werpen. Ze had halflang donkerblond haar, blauwe ogen, parmantige borstjes en een superstrak kontje. Andere mannen lieten af en toe hun goedkeurende blik eens over haar lichaam glijden maar Tom was als door een bliksem getroffen. De wereld rondom hem leek even stil te staan.

De hele middag werd de paringsdans verder gezet. Op de momenten dat Tom in de bar aanwezig was, liep ze rond hem te paraderen, terwijl hij zo onopvallend mogelijk elke vierkante centimeter van haar lichaam in zich opnam. Ze lachten naar elkaar, maar er werd geen woord gezegd. Het einde van de beurs naderde en een heel deel van de genodigden waren al naar huis vertrokken. Tom wachtte op Jeroen die nog ergens in een meeting zat. Hij maakte van de nood een deugd en posteerde zich op het enige bankje in de bar. Het duurde niet lang alvorens het meisje naast hem kwam zitten. De hele middag had ze af en toe met haar collega op de bank plaatsgenomen. Maar nu kwam ze alleen. Hoezeer Tom en zijn engel elkaar hadden zitten beloeren de uren hiervoor, zo schuchter waren ze beiden om als eerste het woord te nemen. Toen Tom van wal stak, ontspon zich een gesprek dat bijna een halfuur duurde. Ze heette Cléo en kwam uit Nice maar was via een stage in Luxemburg verzeild geraakt. Hoezeer er ook serieus werd gepraat, de passie en het verlangen spatte allicht van hen af. Het leek erop dat Cléo geen dienstertje was, maar deel uitmaakte van het marketingteam van het bedrijf dat de beurs organiseerde. Het gaf Tom dat extra duwtje om met haar te flirten. Stiltes vielen er niet maar af en toe weerde ze haar blik van hem af als een verlegen schoothondje. Tom werd er zowaar opgewonden van…

Toen ze opstond en het gesprek min of meer afrondde, haalde ze Tom van zijn wolk. Ze liep regelrecht naar de hoek van de bar waar de toiletten waren. Toen ze een meter of 10 van hem verwijderd was, keek ze steels achterom, alsof ze hem wilde meelokken, maar Tom had niet meteen door wat de bedoeling was. Vlak voor de deur van de toiletten bleef ze nog eens staan, keek ze hem aan van: ‘waar blijf je toch?’… Tom volgde snel en vergewiste zich dat niemand hen in de gaten had. Dat was niet het geval. De bar was op enkele mensen na leeg en die waren zo in de ban van hun gesprek dat ze Tom en Cléo niet hadden zien wegsluipen. Alleen Dorothée, de collega van Cléo had gezien wat er gaande was en had er haar plezier in. Tom duwde voorzichtig de toiletdeur bij de dames open. Amper drie seconden duurde het eer Cléo hem hartstochtelijk kuste. Toms handen gleden over haar fijne gezicht terwijl hij zijn tong rond de hare draaide. Hij voelde haar zachte handen op zijn schouders. Terwijl ze steun zocht tegen de wastafel, liet ze haar handen over zijn rug glijden en trok hem dichter tegen haar aan. Ongetwijfeld voelde ze de bobbel in zijn broek tegen haar rokje schuren. Het was alsof het haar nog meer ophitste. Haar rechterbeen sloeg ze om Tom heen zodat hij haast voorover viel. Haar borsten landden op zijn borstkas. Als hongerige wolven wentelden hun tongen zich rond elkaar. Tom liep met zijn rechterhand over haar been en hield halt net onder haar linkerborst. Hij keek diep in haar ogen en liet ze wegglijden over haar prachtig decolleté. Ze lachte maar zei niets. Hij legde zijn hand op haar linkerborst. Net toen ze naar adem hapten om elkaar opnieuw hartstochtelijk te kussen, kwam Dorothée aangelopen. ‘Vlug, er komt iemand aan!’, zei ze allesbehalve verrast. Cléo kon nog net de deur van één van de toiletten dichtduwen of er kwam een statige dame binnen. Tom bleef muisstil achter de deur staan. Uit het gesprek te horen was het één van Cléo’s bazinnen. Het kostte Tom moeite om zich stil te houden. Zijn ademhaling ging zo snel, dat hij naar adem moest happen. Hij trok zijn broek met moeite op, gezien zijn lid zo hard was als een paal. Zachtjes ging hij zitten, sloot z’n ogen en dacht aan het sexy lichaam van Cléo.

Het duurde een zeker twee minuten eer Cléo Tom uit het toilet bevrijdde. Ze deed hem teken dat hij stil moest zijn en duwde hem naar buiten. Het leek of de betovering was verbroken. Cléo ging opnieuw aan het werk toen ze Tom erop attent maakte dat Jeroen was teruggekomen. Tom was teleurgesteld en keek haar beteuterd aan. Dat was Jeroen niet ontgaan en met opgewonden stem vertelde Tom zijn collega het hele verhaal. ‘Ze ziet er wel erg sexy uit’, zei Jeroen. ‘Ja, een hete brok. Ik had echt gedacht dat we zouden geneukt hebben’, lachte Tom eerder groen. ‘Dat kan nog steeds’, grapte Jeroen. ‘Kijk naar dat kontje’ gaapte Tom toen Cléo een zaaltje achter haar bar inwandelde met wat lege flessen. Jeroen trok Tom bij de mouw en haastte zich het zaaltje in. Van Dorothée was geen spoor. Het ging razend snel. Voor Cléo besefte wat er gebeurde had Jeroen de deur al met de sleutel vastgedraaid en de sleutel in zijn broek weggestopt. ‘Sorry Tom, maar ik moet echt werken nu’. Mijn chef wil hier op tijd stoppen. ‘Het zal niet lang duren’, snoerde Jeroen haar de mond. Cléo stapte op het duo af en schudde haar hoofd. ‘Geen tijd, sorry’. Jeroen greep haar arm vast, draaide Cléo met haar rug naar hem en greep haar bij de keel. ‘Tom gaat hier niet weg voor hij je geneukt heeft’, zei Jeroen bits in haar oor. Cléo spartelde tegen maar geraakte niet uit zijn stevige greep. Het sjaaltje dat ze aanhad, bond hij rond haar mond zodat ze niet kon schreeuwen. Tom wist even niet wat er gebeurde. ‘Jeroen, dat kan je toch niet maken? Wat doe je nu?’ keek hij verbouwereerd.

‘Neuken of niet… aan jou de keuze’ Tom keek Cléo verlekkerd aan. De passie van daarnet was opnieuw opgelaaid, zo hard zelfs dat hij het al in zijn broek kon voelen. De wolf in hem was wakker.

‘Non Tom, non’ hoorde hij haar mompelen. Hij ging op z’n knieën zitten, liet zijn handen over haar lekkere benen en billen glijden en deed haar pumps uit. Hij stak zijn hoofd onder haar rok. De hipster die ze aanhad was van zwarte kant. Met zijn lippen trachtte hij haar kruis te kussen maar haar smalle rokje gaf te weinig mee. Daarop trok hij haar slipje naar beneden, rook eraan en stak het in zijn zak. Ondertussen had Jeroen haar handen samengebonden met een spanriem die daar op tafel lag. Het gaf hem de mogelijkheid haar steviger vast te houden, zodat Tom zijn gangen kon gaan. Tom ging staan en duwde zijn halfharde lid tegen haar rokje. Hij zoog af en toe eens stevig in haar nek en kuste haar op de wang en lippen. Hij zag de wanhoop in haar ogen. Het wond hem vreemd genoeg op. Ze had het zelf veroorzaakt, dacht Cléo bij zichzelf, ook al was dat niet helemaal waar. Jeroens handen hadden nu vrij spel en haar borsten waren zijn mikpunt terwijl Toms handen haar rok naar boven hadden geduwd en hij zijn handen over en tussen haar benen liet glijden. Erg grote tieten had ze niet, maar ze zaten ferm stevig in het zadel. Door haar blouse heen voelde hij dat ze een kanten bh aanhad. Knoopje voor knoopje trachtte hij te openen om zo meer van haar borsten te zien te krijgen. Het was allicht een aardig zicht. Haar rok helemaal naar boven geduwd, haar gladgeschoren kutje duidelijk zichtbaar, terwijl haar blouse half openstond en haar zwarte kanten bh duidelijk zichtbaar was. Tom ging opnieuw op zijn knieën zitten. Hij rukte aan haar blouse. De twee laatste knoopjes vlogen in het rond. ‘Zo’ zei Tom, glimlachend naar Jeroen. Deze had Cléo nog steeds vast bij haar middel maar met zijn linkerhand greep hij willekeurig in haar borsten tot haar bh kwam los te zitten. Tom likte de binnenkant van haar dijen. Cléo ging quasi automatisch op de tippen van haar tenen staan. Met een ruk trok Tom haar rokje naar beneden, greep haar kontje met beide handen vast en plantte zijn tong op en rond haar schaamlippen. Als een bezetene likte hij haar kutje en lipjes uit elkaar.

Cléo begon te spartelen en af en toe wild om zich heen te schoppen dat Tom ervan omver viel. Hij keek haar met grote hongerige ogen aan, gespte zijn riem los en sloeg een keer of drie hard op haar billen. Cléo kermde van de pijn. ‘Sla dat geile sletje hier eens lekker af’, hoorde hij Jeroen hijgend zeggen. Hoe meer ze kermde hoe leuker hij het vond. Niet alleen haar billen kwamen aan de beurt maar hij sloeg haar ook op haar kutje dat binnen de kortste keren rood aangelopen werd. Niet al te veel tegenstribbelen zou het misschien minder erg maken, dacht Cléo bij zichzelf en ze staakte haar protest. De mannen rukten nu de weinige kleren die ze aanhad van haar lijf. Poedelnaakt stond ze nu voor Tom, terwijl Jeroen haar opnieuw stevig vasthield. Tom stripte zelf tot hij nog juist zijn boxershort aanhad. Veel liet die niet meer aan de verbeelding over. Zijn harde paal tekende duidelijk af. Hij greep haar borsten stevig vast, draaide aan haar tepels die toch niet meer slap te noemen waren en zoog er stevig op. Tom geilde op haar borsten. Groot waren ze niet maar bijzonder mooi afgewerkt. Een klein tepelhof met een klein tepeltje, oh zo geil. Met zijn rechterhand kneep hij haar keel dicht terwijl hij met de andere haar borsten aanpakte. Ondertussen vingerde Jeroen haar kutje lekker nat. Het kostte hem amper moeite om een tweede vinger bij te steken terwijl hij met zijn duim haar clitje bleef beroeren. Ze bleef maar draaien en keren. Haar lichaam protesteerde even hard als dat ze er van genoot. Zo voelde het toch aan voor de mannen die met deze gedachte haar nog meer misbruikten.

‘Geef me je riem eens’, riep Jeroen Tom toe. Het duurde geen 10 seconden eer Cléo de riem rond haar nek had gekregen. Jeroen hield hem vast en sleurde er hard aan. Ze kreeg amper lucht om te ademen. Hij wist de juiste woorden niet in het Frans maar ‘suck his dick’ was redelijk universeel. Tom ging op de rand van een tafel zitten terwijl hij zijn boxershort naar beneden duwde. Ondertussen duwde Jeroen Cléo naar voren. Het gaf Tom een prachtig zicht op haar tetten die hij vastgreep om haar dichter bij hem te krijgen. Alsof ze het nog fijn vond, begon ze eerst zijn ballen te likken. Nadien ging ze met haar tong over zijn harde paal heen. Jeroen had er niet beter op gevonden dan zijn pik uit zijn broek te halen en die tussen haar handen te wurmen. Cléo begreep wat de bedoeling was en kneep zo hard ze kon in de paal van Jeroen. ‘Zachter’ schreeuwde hij terwijl hij met zijn vlakke hand drie keer keihard op haar kontje sloeg. ‘En open je bek dat Tom je mond kan neuken’.

Cléo opende gewillig haar mond terwijl Tom haar sjaaltje afdeed. Hij greep haar tepels opnieuw vast en kneep er keihard in. Ze gilde van de pijn. ‘Stil slet’, riep hij haar toe. Straks werden ze nog betrapt. Nu haar bekje wagenwijd gespreid was, duwde Tom zijn harde lul in haar mond. Met zijn duimen om haar lippen neukte hij haar bek. Ze kokhalsde stevig en af en toe moest hij haar eens laten ademen. Als het te lang duurde dan kneep hij hard in haar borsten of draaide hij een tepel om. Jeroen kon het niet laten tussendoor ook haar kontje te blijven bewerken. Het was een geil zicht. Tom op de rand van de tafel terwijl Cléo voorovergebogen Toms pik afzoog en aan de andere kant Jeroen, die haar stevig vast had met de riem, wiens pik ze in haar handen achter haar rug aan het aftrekken was. Het duurde dan ook niet lang eer Tom zijn zaad in haar mondje spoot. Ze moest wel vier keer slikken om het weg te krijgen. ‘Komaan bitch, ik wil ook klaarkomen’ jammerde Jeroen toen hij zag hoe zijn collega wel zijn spul kwijtraakte. Ze maakte pulserende bewegingen met beide handen zodat ook Jeroen niet moest onderdoen. Een paar warme stralen sperma maakten haar handen extra glibberig en al gauw was Jeroen weer keihard, klaar voor een volgende ronde.

Tom sprong op, greep Cléo bij de riem en sleurde haar half over de tafel. Jeroen begreep wat de bedoeling was en ging zijn collega assisteren. Hij duwde naar nek van de tafel naar beneden en plofte zijn harde pik meteen in haar keel, zo diep hij kon. ‘Zuig me lekker af sletje’. Tom, die ondertussen naar de andere kant van de tafel was gelopen, greep haar benen vast, opende ze en genoot van het uitzicht. ‘Komaan geile kut, ik weet dat je wil genomen worden’. Jeroen draaide aan Cléo’s knopjes op het moment dat Tom zijn pik in haar poesje plantte. Hij greep haar bekken vast en ramde zo hard hij kon zijn lid bij haar naar binnen. Hij zou er geld op verwed hebben dat hij haar baarmoeder voelde. Zo diep ging hij. Als een wild beest ging hij tekeer. Hij voelde haar lipjes rond zijn lid spannen. Kwaad sloeg hij haar op de borsten en zei: ‘Wie heeft je gezegd dat je mocht gaan klaarkomen hoer? Je komt klaar als ik het zeg. Niet vroeger, niet later. Eerst toestemming vragen dus…’ waarop hij stevig begon te pompen. Met beide handen op haar borsten als teugels paalde hij haar neukgrotje af. Hijgend en zwetend ging hij door. Zelfs Jeroen keek even verbaasd op toen hij zijn compagnon zo tekeer zag gaan.

Het duurde enkele minuten voor Tom opnieuw sperma door zijn pik voelde stromen. ‘Komaan bitch, make me cum…’ schreeuwde hij uitgelaten. Hij spoot het met volle stralen in haar poesje. Uitgeteld strompelde hij achteruit en moest even bekomen. Jeroen zag dat als een teken dat hij voor het kutje mocht gaan. Gezwind liep hij de tafel rond en boorde zijn harde paal de oneindige diepte in. Zwaar hijgend ging hij als een wildeman tekeer. Cléo lag sufgeneukt op tafel en liet begaan. Reageren kon ze niet meer. Toen ook Jeroen in haar klaarkwam wist ze niet meer waar ze was of met wie…

De mannen grepen een handdoek van een stapel verderop en fatsoeneerden zich wat. Nog geen 10 seconden later in de bar, liepen ze Dorothée tegen het lijf. Of ze wisten waar Cléo was? Nee dat wisten ze niet…

‘Tom? Tom? Ben je er nog?’ Tom opende z’n ogen. Waar was hij? Cléo bonkte op de deur. ‘Kom er vlug uit voor iemand je ziet’. Beetje versuft stapte Tom buiten. Cléo lachte. ‘Wat scheelt er? Je hebt precies een duivel gezien.’ Tom beantwoordde haar glimlach slapjes. Cléo trok hem mee naar buiten. In de hoek van de bar gaf ze hem een zoen op zijn mond. ‘Ik vind je een leuke man maar nu moet ik echt weer gaan werken’. Ze gaf hem een kaartje, gaf er een kus op en stak deze in de zak van z’n hemd. ‘Bel me’ Zwierig draaide ze zich om en liep terug naar de bar. Hij keek haar na. Dat strakke kontje… ‘Niet zo gapen’ hoorde hij plots zeggen. ‘Ah Jeroen, je bent er.’

Toen Jeroen en Tom samen vertrokken, zat Cléo op het bankje van daarnet. Ze keken elkaar de hele tijd aan. Ook toen Tom al op de trap naar boven liep. Ze zwaaiden naar elkaar. Hij wist zeker, ooit zag hij haar weer en dan…

Willen jullie een vervolg, laat het dan gerust weten!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net