Opwindend.Net
Datum: 08-06-2017
Stemmen: 71x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 12531x
Lengte: Lang
Maureen - 53: Jeroen Ontmaagding
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 52: Bedrijfslunch

Na ruim een kwartier horen we Maureen en Jeroen de trap af komen. Iedereen kijkt en is benieuwd of Jeroen nu ook naakt is. De voorop lopende Maureen heeft een heel verheugd gezicht, dus ik ga er van uit dat hij inderdaad naakt is.
Maureen heeft hem aan zijn lul vast en trekt hem mee naar het midden van de kamer, waarbij ze constant met haar lijf zijn lul buiten beeld houdt.
“Ik heb een raadsel voor jullie”, zegt Maureen. “Hoe lang is de lul van Jeroen?”
Noortje giechelt het uit. Jeroen ziet haar nu pas voor het eerst en kijkt heel vreemd van het slangetje met de knijpbalg wat uit haar kont hangt.
Ik zeg tegen Maureen: “Is het meer of minder dan 15 centimeter?”
“Meer”. Innerlijk zucht ik even opgelucht. Dat zie ik Irma ook doen.
Irma zegt: “meer dan 20 centimeter?”
“ja, dat denk ik wel”, zegt Maureen. Ze stapt opzij en ik zie een half slappe lul hangen waar een ponyhengst jaloers op zou zijn. Het is niet zozeer de lengte, maar vooral de dikte. Maureen laat het zien: ze kan haar vingertoppen zelfs in half slappe toestand niet tegen elkaar krijgen als ze de worst beetpakt.
“Maak hem eens stijf”, zeg ik tegen Maureen, waarna ze rustig begint te trekken. Jeroen kreunt er op los. Ik vraag hem: “wat is je ervaring met vrouwen?” “Helemaal niets meneer!”
“Pijp hem leeg”, commandeer ik tegen Maureen. “Je hebt twee minuten”.
Maureen valt op de arme Jeroen aan. Hij staat al snel te zwaaien op zijn benen en zijn lul groeit tot een dikke worst. Hij is zo dik dat ik niet eens jaloers ben, want dit zal best lastig zijn voor een vrouw om te verwerken. Maureen kan ook maar weinig meer dan het kopje met haar mond naar binnenwerken, maar ze zuigt, slobbert en likt als een echte pijpslet aan de lul van Jeroen.
Ze heeft de twee minuten niet nodig, want binnen een minuut spuit Jeroen het mondje van Maureen helemaal vol. Hij heeft waarschijnlijk lang opgespaard, maar zelfs dan is het een enorme hoeveelheid. Ze laat het aan iedereen zien: haar mond zit meer dan half vol met zaad!
Irma zegt tegen Jeroen: “Was het lekker?”
Jeroen kan niet praten, maar hij knikt wel.
“Dan zou ik Maureen maar eens een dikke zoen geven”, zegt Irma met twinkelende ogen.
Iedereen behalve Jeroen weet wat er nu gaat komen. Maureen loopt op hem toe met een kusmondje. Jeroen doet hetzelfde en hij wil alleen de lippen op elkaar drukken, maar dan pakt Maureen zijn hoofd beet, wurmt haar tong tussen zijn lippen en dumpt een heleboel van zijn eigen sperma in zijn mond. Ik zeg er gelijk streng bij: “doorslikken alles!”
Ik zie Maureen en Jeroen tegelijk slikken. Jeroen huivert zichtbaar van de gedachte dat hij zijn eigen zaad heeft doorgeslikt.

Dan zegt Noortje, terwijl ze de opblaasbare dildo nog steeds in haar kont heeft zitten: “wat zijn we toch slecht in de gastvrijheid! We hebben niet eens gevraagd of je iets wilde drinken. Dat heb je al gekregen, dus: wil je er een koekje bij?”
We liggen allemaal in een deuk. Zelfs Jeroen ziet de humor wel van in. Het breekt de spanning behoorlijk en we ploffen op de bank. Jeroen zit tussen Irma en Maureen in. We maken kennis. Jeroen woont een paar plaatsen verderop. Hij is 26 jaar en heeft nog nooit geneukt. Hij heeft wel eens een meisje gezoend, maar dat was al lang geleden. Hij woont nog bij zijn ouders en is enigst kind. Hij werkt als IT systeembeheerder en is dus met recht een computernerd.
De reden waarom hij nog nooit heeft geneukt, komt niet alleen door zijn verlegenheid, maar ook omdat hij zich schaamt voor zijn grote lul. Hij is bang dat alle dames voor hem wegrennen.
Die angst nemen we direct weg, want Maureen en Irma zitten de hele tijd aan zijn grote apparaat te friemelen.

Ik krijg in de gaten dat Jeroen door zijn stijfheid weer een stuk trager wordt in zijn reacties. Ik vraag hem dan ook waarom hij nu trager is. Hij legt uit: “ik heb daar een tijd geleden op internet naar gezocht en volgens mij komt dat doordat er veel bloed naar mijn pik stroomt, zodat ik wat licht in mijn hoofd wordt.
Ik schud meewarig mijn hoofd en bedenk dat ik blij ben met een wat kleiner apparaat!

Gaandeweg wordt de pik van Jeroen steeds groter en stijver. Dan zegt Irma: “ik ga jou ontmaagden”. Ze gaat op haar rug op het dikke kleed liggen en trekt haar knieën wat op, zodat ze haar kut mooi open kan leggen voor Jeroen. Hij stapt wat onhandig van de bank en laat zich tussen de benen van Irma zakken. Irma begeleidt zijn lul naar haar grotje en als Jeroen voelt dat zijn kopje er een stukje in zit, geeft hij een dierlijke kreun en hij drijft zijn lul een heel eind in het lijf van Irma. Ze haalt bruusk adem en ik denk dat ze in katzwijm gaat. Ik sis tegen Jeroen: “rustig aan!”
Dan opent Irma haar ogen weer en ze zegt: “neuk me voorzichtig. Zo’n apparaat heb ik nog niet eerder in me gehad. Daar moet ik even aan wennen”.
Jeroen begint Irma rustig te neuken. Irma ligt te hijgen en te puffen als een postpaard. Irma kennende komt een orgasme voor haar al snel op gang met deze maximale vulling!

Als ik merk dat Irma dichter bij de rand van een orgasme zit, dan geef ik Jeroen een harde klap op zijn blote kont, waardoor hij diep in Irma schiet. Die stoot zal denk ik haar baarmoedermond raken; ik zie de ogen van Irma verschrikken na die stoot. Ik moedig Jeroen aan om haar keihard te nemen.
Jeroen doet zijn best. Het zijn fantasieloze recht-op-en-neer stoten, maar het formaat van zijn lul brengt Irma toch in vervoering. Ze komt klaar met een tijgerbrul en neemt daardoor ook Jeroen mee in een orgasme. Jeroen drukt zijn lul ontzettend diep in Irma en insemineert haar rechtstreeks in haar baarmoeder.
Deze neukpartij was een schoolvoorbeeld van dierlijke lust. Beiden hebben er geen spijt van en ze liggen hijgend naast elkaar uit te puffen. Noortje komt dichterbij en begint voorzichtig de gleuf van Irma schoon te maken met haar tong. Daar is ze vrij snel mee klaar, want het zaad zit zo diep, dat het er echt niet snel uit zal komen! Daarna gaat ze naar Jeroen om zijn leuter schoon te maken. Dat doet ze veel minder voorzichtig. Ze heeft zich duidelijk tot doel gesteld om Jeroen voor een derde keer een stijve leuter te geven.
Ik vraag aan Noortje: “wat ben je aan het doen, pijpsletje?” Noortje kijkt me met volle mond aan en wijst dan op haar kont. Nu snap ik waarom ze de hele tijd de anaaldildo aan het oppompen was! Ze wilde haar kont toegankelijk maken voor dit monster!
Ik glimlach en ik vind het prima, maar Irma zegt: “eerst gaan we pauze houden”. We drinken een sapje terwijl we in een rondje op het hoogpolige kleed zitten. We kletsen wat en Maureen vertelt heel wat over ons huishouden. Nu zit Noortje de hele tijd met de leuter van Mark te spelen.
Als Maureen even niet aan het vertellen is, breek ik in en ik vraag aan Mark: “we zijn er van uitgegaan dat je hetero bent en hier gekomen bent om te neuken. Ik ben benieuwd welke seks je het meeste opwindt”. Jeroen verzamelt al zijn moed en zegt dan: “ik vind een sterke vrouw met een zwart latex pakje met hoge laarzen en een zweepje in haar hand altijd heel erg opwindend. Bij een plaatje daarvan kan ik altijd heel snel klaarkomen!”

Ik kijk hem aan en ben er van overtuigd dat hij de waarheid spreekt. Dan zeg ik: “Irma en ik zijn hier de dominanten. Maureen en Noortje zijn de subs, of de slavinnen zo je wilt.
Ik wil dat je Noortje in haar kont neukt. Ik haal even wat glijmiddel, want zelfs nu ze haar kont al een hele tijd heeft opgerekt, zal het niet makkelijk gaan”.
Noortje haalt de plug uit haar kont en neemt stelling. Ze drapeert haar bovenlichaam over de keukentafel, zodat Jeroen haar makkelijk van achteren kan nemen. Ik kom al snel met het glijmiddel aan en smeer de al weer opgesteven lul van Jeroen er mee in. Hij kijkt wat onwennig, omdat ik dat als man doen. Ik onderwijs hem door te zeggen: “ik heb ook zo’n ding. Ik kan er goed mee omgaan en heb er geen schaamte over”.
Jeroen gaat met een glimmende lul naar Noortje en probeert haar sluitspier de doorboren, maar dat lukt niet. Ik leg hem uit dat hij eerst met zijn vingers het kontgaatje wat losser moet maken, en pas daarna die dikke vleesmassa er in moet zien te stoppen. Ik doe het voor en Jeroen pakt het goed op. Hij is zeker geen domme jongen.
Als het kontje van Noortje weer helemaal ontspannen is, geef ik Jeroen het signaal dat hij zijn lul in stelling kan brengen. Stukje bij beetje met steeds wat glijmiddel verdwijnt er steeds meer van die enorme knots in het kontje van Noortje. Ze kreunt, steunt en puft alsof ze aan het bevallen is. Als Jeroen nog maar een paar centimeter hoeft, zegt Noortje: “stop, je kan niet verder”.
Daarna begint Jeroen zachtjes uit en in te bewegen. Het is een heel geil gezicht zo voorzichtig als ze te werk gaan. Langzaamaan neemt Noortje het initiatief over en begint zelf te bewegen, zodat Jeroen meer en meer stil staat. Ik krijg een idee. Ik geef een knipoog naar Irma en Maureen en begin mijn vingers en pik in te vetten. Die is door alle geiligheid keihard. Ik zeg tegen Jeroen: “blijf stil staan, geniet en ontspan”. Daarna begin ik zijn maagdelijke kontgaatje te bewerken met mijn vingers. Langzaam kan ik er een vingerkootje in stoppen. Ondertussen blijft Noortje steunend en kreunend de enorme lul met haar kont afwerken.
Als ik denk dat mijn lul wel gaat passen, spuug ik een paar keer extra op de kont van Jeroen en druk zachtjes, maar wel in een doorgaand tempo mijn lul in het maagdelijke holletje van Jeroen. Die roept hard “Auw!”, maar ik ga gewoon door met duwen, want ik weet dat ik nu zijn sluitspier voorbij ben en dat is vaak het pijnlijkst. Noortje neukt hem van voren met haar kont. Ik neuk Jeroen in zijn kont.
Noortje en ik hebben al snel een ritme gevonden, waardoor het voor Jeroen makkelijk is om stil te blijven staan: als Noortje naar achteren beweegt, dan duw ik mijn pik in zijn kont.
Het is een ontzettend geil gezicht en ik zie Irma talloze foto’s maken. Ik besef alleen dat Jeroen dit niet lang vol kan houden en ik zeg tegen Noortje: “we gaan naar de finish. Versnellen en harder knijpen!”
Ze doet wat ik zeg en direct heeft Jeroen het te kwaad. Zijn lul moet trouwens sowieso pijn doen, want hij heeft zijn derde erectie binnen een paar uur! Dan komt hij klaar in de kont van Noortje. Ze roept dat ze het gevoel heeft dat het zaad rechtstreeks in haar maag geschoten wordt.
De ejaculerende Jeroen knijpt ongewild keihard met zijn kont in mijn pik. Ik duw mijzelf zo diep mogelijk in hem en ik dump mijn kwakkie in zijn dikke darm. Het is veel wat ik schiet en ik vermoed dat hij wel zal gaan lekken.
Noortje is niet klaargekomen en ze kijkt me vragend aan. Ik zeg tegen haar, terwijl ik van mijn orgasme aan het bijkomen ben: “je maakt me trots als je jezelf nu nog een tijdje vingert, maar niet klaarkomt”. Ze kijkt wat teleurgesteld, maar doet wat ik haar opgedragen heb.

Irma en Maureen hebben de hele tijd verbijsterd naar het tafereel gekeken en kunnen er niet over uit dat ik Jeroen anaal genomen heb, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dat voelde op dat moment ook zo voor mij, maar dat krijg ik maar moeilijk uitgelegd, omdat ik toch hetero ben?
Dat had ik ook altijd gedacht, maar dit kontje was gewoon te mooi om niet te ontmaagden.

Jeroen is ook weer enigszins op aarde en hij kijkt me aan. Niet boos of vijandig, maar wel onderzoekend. Hij vraagt: “mag ik u een vraag stellen, meneer?”
Ik ben onder de indruk van zijn beleefdheid. Hier zouden we wel eens een sub kunnen hebben. Ik zeg: “Natuurlijk mag dat”.
Jeroen zegt: “Nu u mij anaal geneukt hebt, betekent dat dan dat ik een homo ben?”
Ik hoor Maureen een spontane hoestbui krijgen en ik moet moeite doen om mijn gezicht in de plooi te houden. Ik zeg, terwijl we weer in een kring op het kleed gaan zitten: “wat we vanavond meegemaakt hebben was een extreme seksuele uitspatting. Ik denk niet dat er veel mannen op een dergelijke manier ontmaagd zijn.
Je bent eerst afgezogen door Maureen, waarna je je eigen zaad hebt opgegeten.
Daarna heb je Irma naar een orgasme geneukt en haar baarmoeder vol met zaad gespoten.
Als laatste heb je Noortje anaal geneukt en heb je mijn pik in jouw kont ontvangen.
Drie keer klaarkomen op een avond is een prestatie. Dat je dat bij je ontmaagding doet, dat is een ervaring die je je hele leven mee zal nemen.
En: nee, je bent nu geen homo. Je bent Jeroen. Je bent een kerel die vanavond enorm genoten heeft van een stel heel ruimdenkende mensen. Evenzo hebben wij van jou genoten”.

Jeroen laat deze woorden even indalen en zegt dan tegen Maureen: “ik dacht dat ik vanavond jou misschien zou mogen zoenen en je misschien wel naakt zou zien”.
“Dat is toch gebeurd?”, zegt Maureen schijnheilig.
“Ja, dat klopt”, zegt Jeroen glimlachend. “Maar er is nog veel meer gebeurd!”

“Hé torteltjes”, onderbreekt Irma het gesprekje tussen Maureen en Jeroen. “Het is bijna 12 uur en volgens mij is het morgen een werkdag. Ik weet niet hoe het met Jeroen zit, maar ik denk dat het goed is, dat hij de sekslucht hier even afspoelt, zodat zijn ouders geen onraad ruiken en dat hij daarna naar huis vertrekt. Dan laat hij alle belevenissen van vanavond maar even bezinken en we horen wel wanneer hij klaar is voor de tweede les”.
“Hoe ziet die tweede les er uit?”, vraagt Jeroen nieuwsgierig.
“Je kan er van uit gaan dat er dan een zweep en klemmen bij komen kijken. De rest zullen we later wel bepalen”

Jeroen knikt nadenkend en gaat naar de douche. Hij komt na vijf minuten gekleed beneden en geeft Maureen een zoen op haar lippen. Hij zegt: “bedankt voor vandaag: dit ga ik nooit vergeten!”. Dan geeft hij Irma en Noortje een zoen. Even aarzelt hij, maar dan geeft hij mij ook een zoen en bedankt hij mij voor de uitnodiging in de trein en hier thuis. Jeroen geeft aan dat hij hoopt dat dit niet de enige keer zal zijn.
Ik knikker Jeroen met jas en shawl naar buiten, waarna we snel naar bed gaan. Maureen en Noortje zijn vanavond botergeil geworden en doordat ze niet klaargekomen zijn blijft dat gevoel nog wel even, want we kluisteren de beide meiden dusdanig dat ze elkaars warmte op een paar intieme plekken goed voelen, maar dat ze zichzelf, of elkaar, niet klaar kunnen maken.

De volgende dag lijkt het een rustige dag te worden. Als ik de meiden aan het losmaken ben, bedenk ik me dat ik achter die elektromagnetische sluitingen aan moet gaan, want dit werkt niet…
Ik douche me even en ook Irma maakt zichzelf lekker schoon, terwijl de meiden bezig zijn met de ontbijtboel.
Als ik gekleed beneden kom, geniet ik van de twee mooie, naakte lijven van de twee meiden die bezig zijn om een lekker ontbijtje klaar te maken. Ik loop naar Maureen toe en geef haar een gepassioneerde zoen. Ondertussen voel ik haar druipende kut en ik speel even met haar klit. Ze hijgt al gelijk alsof ze klaar komt. Ik zie een smekende blik, maar ik doe alsof ik die niet zie en herhaal hetzelfde bij Noortje. Ze kreunt al snel en ze vraagt: “mag ik klaarkomen?” “Nee”, zeg ik. “Misschien dat we daar vanavond aan toe komen, maar voor nu: nee”. Ondertussen blijf ik haar heel intens vingeren. Noortje kan niet meer stil blijven staan en zakt wat door haar knieën. Ik zak mee en na een paar minuten is ze zover in elkaar gezakt in een poging om mijn hand te ontwijken, dat ze op de grond ligt. Ik lach haar uit en zeg: “douchen en aankleden geile donders! Jullie houden elkaar in de gaten dat jullie niet stiekem klaar gaan komen!”
Irma komt naar beneden en ze vraagt: “heb je ze weer op zitten voeren?” “Ja”, zeg ik. “Het blijft een heel erg leuk spelletje!” Irma lacht, geeft me een kus en pakt mijn lul even beet. Ze zegt: “het verbaasde me gisteren echt dat je Jeroen ging neuken. Het moet voor hem een droomontmaagding zijn geweest”. “Inderdaad”, zeg ik. “Maar: het had ook makkelijk een nachtmerrie voor hem kunnen worden. Zo’n jongetje die nog maagd is en dan gelijk aan zo’n behandeling onderworpen worden… Het lijkt er sterk op dat hij heel onderdanig is en ik vermoed nu we een tipje van de sluier hebben opgelicht, dat hij zich in notime meldt”
Irma zegt: “en anders melden wij ons. Ik wil die enorme lul ook wel eens in mijn kont voelen! Als die jongen wat techniek leert, dan kan hij alle vrouwen laten gillen van genot”.
Ik lach wat en twijfel even over de grootte van mijn lul. Ik heb nooit klachten gehad, maar in vergelijking met zo’n exemplaar…. Nee: laat maar. Ik ben tevreden: veel te lastig zo’n joekel!
Ik zeg tegen Irma: “ik zal hem straks wel een appje sturen om te vragen hoe hij zich voelt”
“Goed plan”.

Maureen en Noortje komen beneden. Ze laten hun kale doosjes door ons inspecteren. Maureen bij Irma en Noortje bij mij. Noortje zegt tegen me: “we hebben elkaar geplukt. Het is jammer dat het zoveel tijd kost. Kunnen we het niet laten laseren of zo?”
Ik zeg: “Ik denk dat het voor jou sowieso wel moet gebeuren. Jouw leven gaat zo hectisch worden, dat het epileren van je schaamhaar veel te veel tijd gaat kosten. Ga maar eens op zoek naar de mogelijkheden”.

Maureen en ik gaan naar het station. Maureen in een rok net boven de knie en dikke hoge kousen er boven die haar bovenbenen nauw omsluiten en haar toch wat warmte geven, maar haar dampkut vrij laten. Onderweg vraag ik aan Maureen: “hoe ging het gisteren met je nekring op je werk?”
Maureen antwoordt: “de ring voel ik eigenlijk amper. Hij is erg licht en heeft de goede doorsnee, zodat hij mijn sleutelbeenderen niet raakt. Wel heb ik van een paar mensen commentaar gekregen. Een paar mensen zagen er jaloers uit. Eén persoon zei: ”Wat heb jij een mooie collar! Waarom heb je die om?” Toen heb ik geantwoord dat ik gewoon wil laten zien dat ik een stout meisje ben. Daarna droop ze af”.
Ik lach en zeg dat een nekring ook een gespreksopener kan zijn. Ik weet zeker dat de directeur nog wel meer meiden in de Arena wil laten optreden. Ik zie Maureen in gedachten verzinken. Het is me duidelijk: Maureen is op zoek naar een plannetje om de vrouw van gisteren te gaan beïnvloeden. Ze vraagt uiteindelijk: “waar heb je deze nekring gekocht?” Ik vertel de naam van het bedrijf en ik app de naam naar haar. Ze hebben geen website en accepteren alleen maar telefonische orders met vooruitbetaling. Het kunstwerk moet zelf opgehaald worden.

In de trein kijken we of we Jeroen ergens spotten, maar we zien hem niet. Misschien heeft hij zich verslapen? Ondertussen zit ik weer lekker met Maureens kut te spelen, maar ik ben er niet erg met mijn hoofd bij. Ik hoor vaag een stem vragen: “mag ik?” Ik hum even en even later voel ik Maureen naast me trillen en schokken. Ze bijt op haar hand om het niet uit te schreeuwen. Het orgasme duurt van Utrecht Lunetten tot Utrecht Vaartsche Rijn. Ik ga die hele tijd met mijn vingers door met spelen, maar ik kan me wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet goed opgelet hebt en even met mijn gedachten ergens anders was…. Mijn idee was namelijk dat ze de hele dag geil op het werk zou zijn! Ach, nu heeft Maureen een mazzeltje. Ze bedankt me met een kneepje in mijn ballen en een tongzoen.
Al snel zijn we op Centraal en gaan we ieder ons weegs.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 54: Vrijdagavond

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 529x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1329x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.5
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6269x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 13025x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7314x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14284x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5305x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4074x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7941x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3492x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6785x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14775x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14891x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10890x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8247x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net