Opwindend.Net
Datum: 09-06-2017
Stemmen: 104x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 28606x
Lengte: Zeer Lang
Gelukkig Getrouwd - 1
Door Jaxy - Mijn Profiel Pagina

Tom zuchtte eens diep. Niet te hard, want als Nadine zijn gezucht hoorde aan de andere kant van de lijn, is hij helemaal het haasje en werd haar gezeur alleen maar erger. "Ja schat, zal ik doen. Nee Nadine, ik ga het niet vergeten. Lieverd, ik moet nu echt even verder hier. Ik zie je vanavond en dan regel ik het allemaal". Ondertussen rolde Tom met zijn ogen naar DaniŽl, die net grijnzend zijn kantoor instapte. "Okť schat, ik ga nu echt ophangen. Kusje terug". GeÔrriteerd drukte Tom op de icon met het rode telefoontje om het gesprek te beŽindigen.

"Pfff, had je mij niet kunnen waarschuwen toen ik besloot samen te gaan wonen met die heks?" Tom keek DaniŽl aan die alleen een wenkbrauw optrok als reactie op Toms opmerking. Sinds 3 jaar werkte Tom voor het internetbedrijf van DaniŽl en in die tijd waren ze steeds hechter geworden. Twee vakidioten met een passie voor programmeren en innoveren. Ondanks het leeftijdsverschil, Tom is 32 en DaniŽl 54, en het feit dat DaniŽl de eigenaar van het bedrijf en dus Toms baas was, hadden de twee mannen in de afgelopen 3 jaar een echte vriendschapsrelatie met elkaar opgebouwd. Ze hadden enorm veel respect voor elkaar. Tom was de jonge enthousiaste hond met een uitzonderlijk talent voor zijn vakgebied. DaniŽl, de oude rot in het vak die het begin van internet heeft meegemaakt en daar handig op in heeft gespeeld waardoor hij inmiddels een miljoenenbedrijf had opgebouwd. Een zeer begenadigd zakenman en een leider met een neus voor talent waardoor hij het succes van het bedrijf had kunnen prolongeren.

Behalve succesvol qua carriŤre was DaniŽl ook al geslaagd in zijn privťleven. Vorige maand vierden hij en zijn vrouw Lisa hun 25-jarig jubileum en ze waren al bijna 30 jaar een stel. Tom was 3 jaar geleden vanuit het mooie Friesland naar Amsterdam verhuisd en had een baan gevonden bij Interexpert, het bedrijf van DaniŽl. DaniŽl had Tom onder zijn hoede genomen en omdat hij in het begin helemaal alleen was in de grote stad, was Tom regelmatig uitgenodigd om bij DaniŽl en Lisa thuis te eten zodat hij de lange avonden niet helemaal alleen hoefde door te brengen. Lisa kon fantastisch koken en Tom genoot dan ook met volle teugen van de dinertjes bij hen thuis. Het viel Tom altijd op hoe liefdevol DaniŽl en Lisa met elkaar omgingen. Lisa ontfermde zich over Tom als een tweede moeder en hij was in de loop der jaren dan ook enorm op haar gesteld geraakt. Lisa was voor haar leeftijd (47) nog altijd een prachtige vrouw en Tom kon zich dan ook goed voorstellen dat DaniŽl nog altijd stapelgek op haar was.

"Hoe doen jullie dat toch, DaniŽl?" vroeg Tom. Ik woon nu sinds 2 maanden samen met Nadine maar als het zo doorgaat, zie ik onze relatie binnen een jaar stranden. Ze kan me zo ongelooflijk op de nek zitten en door zaniken over futiliteiten. Soms wil ik haar echt achter het behang plakken". DaniŽl keek hem medelijdend aan. "Wij hanteren het motto: "wie zeurt, krijgt een beurt", Tom. Wij waren ooit zoals jullie maar we hebben inmiddels een modus gevonden om onze relatie in balans te krijgen. Onze manier zal niet voor ieder stel werken maar voor ons was het dť oplossing".

Tom's belangstelling was gewekt. "Wat bedoel je precies, DaniŽl? Ik heb ondertussen het gevoel dat ik helemaal ondergesneeuwd wordt door Nadine. Zij bepaalt hoe ons interieur eruit ziet, welke boodschappen er gehaald moeten worden, wat ik in het huishouden moet doen en welke kleding ik draag. Hell, zij bepaalt zelfs wanneer we seks hebben en dat is niet vaak genoeg naar mijn zin".

"Tja, daar gaat het fout, beste Tom. In mijn relatie bepaalt Lisa ook bijna alles en ik heb daar vrede mee. Maar waar het gaat om ons seksleven, ben Ūk de baas. Ik bepaal wanneer, waar en hoe. Zij heeft hier niks over in te brengen. Dat maakt het voor mij makkelijk te accepteren dat zij de scepter zwaait over bijna alle andere aspecten in onze relatie". Tom kon zijn oren bijna niet geloven. Hij kende Lisa als een sterkte, onafhankelijke vrouw die niet op haar mondje gevallen was. Lisa was, net als DaniŽl een succesvol onderneemster en had na haar eigen modellencarriŤre een modellenbureau opgezet. Ze kon de grootste bedrijven tot haar clientŤle rekenen en gaf leiding aan zo'n 50 medewerkers en een ontelbaar aantal modellen. Tom's mond viel open. "Maar hoe... hoe dan? Gaat zij daar dan mee akkoord" stamelde hij. "Zeker" antwoordde DaniŽl met een lachje op zijn gezicht. "En als ze tť bijdehand is of mij teveel op m'n zenuwen werkt, krijgt ze ook nog een klapjes". Tom keek DaniŽl met grote ogen aan. "Jij slaat haar? Welke vrouw pikt dat dan?" "Nou en of ik haar sla. Ze heeft het nodig. Vraagt er soms zelfs om. Eens in de zoveel tijd krijgt ze een 'grote beurt' en reken maar dat ze dan ook ťcht aan de beurt is. Ze gaat met de billen bloot over de knie en ik sla haar van klits, klets, klanderen, van de ene bil op de andere. Daarna hebben we seks zoals ik dat wil. Na zo'n sessie is ze weer een tijdje zachtaardig en de allerliefste. Zo houd ik mijn vrouw en mezelf tevreden. Vanavond is het trouwens weer zover. Ik heb haar al een berichtje gestuurd dat ze zich voor moet bereiden. Maar eh, ik heb nog wat werk te doen en ik ga vroeg op huis aan dus ik moet weer even door. Ik wil je met liefde op een ander moment nog wel meer vertellen als je geÔnteresseerd bent". Met die woorden liet DaniŽl een verbijsterde Tom achter.

Ondanks de grote verbazing, merkte Tom dat hij zeer geprikkeld was door DaniŽl's woorden. Hij visualiseerde Nadine met haar lekkere kont bloot op zijn schoot. Zijn pik begon wakker te worden en drukte pijnlijk hard tegen de gulp van zijn spijkerbroek. Wat zou het leven met haar stukken makkelijker worden als hij degene was die bepaalde wanneer en hoe ze seks zouden hebben. Nu moest hij zich soms in duizend bochten wringen om Nadine in de stemming te krijgen. Dan kookte hij haar lievelingseten, liet het bad vollopen, bracht haar een wijntje en masseerde haar langdurig alvorens hij enige seksuele toespeling maakte. Als hij haar dan volledig had laten ontspannen, durfde hij haar eindelijk aan te raken om vervolgens op tedere wijze met haar de liefde te bedrijven. En echt, deze manier vond hij ook zalig en hij kon er ook met volle teugen van genieten maar het gebeurde veel te weinig en hij zou graag veel vaker en harder willen. Haar gewoon pakken zoals hij dat wilde. Dat geaai en gestreel was leuk, maar vaak voelde hij de drang om haar stevig aan te pakken en keihard te neuken. Dat had hij echter nog nooit aangedurfd in hun nu 2 jaar durende relatie. Hij wist ook niet of Nadine hier in mee zou gaan. Hij vreesde van niet.

Lisa wist dat ze vanavond aan de beurt was. Ze had het er zelf naar gemaakt. Vorige week was er een envelop van het CJIB op de mat gevallen. Lisa had hem opengemaakt en tot haar schrik was het een bekeuring voor te hard rijden voor een fiks bedrag! Op de rijksweg 99 gereden waar 70 was toegestaan, 262 euro. Toen viel haar oog op het kentekennummer en tot haar opluchting was het DaniŽls kenteken. Ha, nu kreeg ze zelfs een klein glimlachje om haar mond. Leedvermaak was heerlijk. Ze appte een foto van de bekeuring naar DaniŽl en schreef erbij: Stoute jongen, weer te hard gereden!! Een paar minuten later kreeg ze een bericht terug: Eeeh, lieve schat, was jouw auto toevallig niet op die datum in de garage waardoor JIJ degene was die in mijn auto reed? En dan probeer je mij de schuld te geven? Da's niet best, meid! Oeps, Lisa voelde het bloed naar haar wangen stijgen. Hij had gelijk! Haar Mini Cooper was vorige maand in de garage geweest om een klein deukje wat ze had opgelopen door tegen een paaltje te rijden, te herstellen. Ze had een belangrijke afspraak gehad met een potentiŽle nieuwe klant in een andere stad dus had ze de Tesla van DaniŽl geleend. Het ding trok zo snel op en zoefde binnen een paar seconde van 0 naar 100 km per uur. Ze had het niet kunnen laten om het gaspedaal even goed in te drukken.

DaniŽl en Lisa verdienden beiden zeer goed en het ging dan ook niet om het geld dat DaniŽl er zo'n hekel aan had als ze een bekeuring opliep. Het was meer haar onverantwoordelijke gedrag en het feit dat ze zichzelf in gevaar bracht door zo hard te rijden wat hem boos maakte. En nu had ze ook nog geprobeerd om hem de bekeuring in de schoenen te schuiven. Dit ging hij haar betaald zetten. En vanavond was ze dan aan de beurt. Hij had haar vanochtend geappt dat ze zich voor moest bereiden dus ze was vanmiddag vroeg van kantoor vertrokken en naar huis gegaan. Daar trof ze voorbereidingen voor het diner en was ze in bad gegaan. Ze had haar huid gescrubd, oksels, benen en het haar op haar venusheuvel en tussen de billen goed weggeschoren zodat ze helemaal zacht en glad was. Daarna had ze zich afgedroogd met een zachte handdoek en zich ingesmeerd met een heerlijke bodylotion. Ze trok een mooie zwarte body aan met jarretelgordels en zwarte kousen. Geen slip, ze wist dat DaniŽl het zo wilde. Ze draaide rond voor de spiegel en was nog best tevreden met haar lijf ook al zag het er niet meer uit als bijna 30 jaar geleden toen ze DaniŽl voor het eerst ontmoette. Logisch ook na 3 kinderen. Ze sloofde zich nog steeds 3x per week uit in de sportschool onder begeleiding van haar personal trainer en dankzij haar inspanningen waren haar borsten nog fier, haar buik plat en haar benen goed gevormd. Ze bekeek haar ronde stevige billen in de spiegel. Ze waren nu nog maagdelijk wit maar ze wist dat ze vannacht goed gekleurd zouden zijn. Ze kreeg een kriebel in haar buik bij de gedachte. Ook al had ze zogenaamd een hekel aan de klappen die DaniŽl haar op haar kont gaf, ze zou niet meer zonder kunnen. Vooral in tijden van stress had ze het nodig om te ontspannen en alle zorgen even van zich af te zetten. Na zo'n sessie was ze meestal weer rustig en kon ze alle druk die haar werk met zich meebracht weer aan. Ze vond het heerlijk zoals DaniŽl de leiding nam waar het hun seksleven betrof. Diep van binnen was ze helemaal niet preuts maar ze had hem nodig om de slet in haar naar boven te brengen. Ze zou het te gÍnant vinden als zij zelf initiatief zou moeten nemen tot de meest geile acties. Nee, ze had DaniŽl nodig om haar over grenzen heen te trekken en zich helemaal te laten gaan.

Snel liet ze een eenvoudig zwart jurkje over haar hoofd glijden. Het had een diep decolletť waar haar borsten goed in uit kwamen en het wijd uitlopende rokje reikte tot het midden van haar dijbeen. Het bedekte ternauwernood haar jarretelgordels. Ze borstelde haar lange blonde haar wat in golven over haar rug viel.

Ze haastte zich naar beneden waar ze de stoofschotel, DaniŽls lievelingsgerecht, checkte in de oven. Het had nog ongeveer een kwartiertje nodig. Ze keek op de klok: 18:15 uur. Ze dekte snel de tafel, stak wat kaarsen aan en toen ze de schotel uit de oven haalde, hoorde ze het bekende geluid van DaniŽls sleutel in het slot. Haar hart maakte een klein sprongetje. Hij was thuis, de avond kon beginnen!

"Hallo schoonheid" zei DaniŽl toen hij de grote woonkeuken inliep en zijn vrouw zag staan. Hij liep naar haar toe en kuste haar op haar mond en in haar hals terwijl hij haar tegen zich aantrok en een hand onder haar rokje liet glijden en haar zacht in haar bil kneep. "Hai liefste" antwoordde Lisa "Heb je honger?". "Ik heb ongelooflijke honger dus laten we snel aan tafel gaan", zei DaniŽl terwijl hij zich op de leren eetkamerstoel liet zakken. Lisa nam plaats tegenover hem en ze praatten over koetjes en kalfjes. DaniŽl vertelde ook over het gesprek wat hij met Tom had gehad over de problemen in zijn relatie. Lisa keek zorgelijk toen ze dit hoorde. Ze was erg op Tom gesteld geraakt de afgelopen jaren en ze wenste hem niets dan goeds. Bovenal gunde ze hem een goed privťleven en ook al mocht ze Nadine graag, ze wist ook dat het geen katje was om zonder handschoenen aan te pakken. "Zo te horen, heeft Nadine een goeie beurt nodig" zei Lisa en DaniŽls wenkbrauwen schoten omhoog alsof hij zich opeens herinnerde wat er vanavond te gebeuren stond. "Dat klopt volgens mij precies" zei DaniŽl, "maar het heeft tijd nodig en Tom moet niets overhaasten anders schrikt Nadine zich een ongeluk en is ze zo vertrokken. Maar goed, genoeg over Tom en Nadine, volgens mij hebben wij zelf nog het ťťn en ander recht te zetten". Onmiddellijk voelde Lisa de spanning toenemen en haar knieŽn begonnen een beetje te knikken. De toon in DaniŽls stem was op slag veranderd van vriendelijk naar streng en Lisa wist dat het spel begonnen was.

"Ik spring nu even onder de douche, jij ruimt de zooi hier op en als je klaar bent, mag je op de bank op mij wachten". Hij sprong op en nam de trap met twee treden tegelijk. Toen ze het water hoorde stromen boven in de badkamer, stond Lisa op en ruimde de tafel af en zette alles in de vaatwasser. Daarna nam ze plaats op de bank en wachtte gehoorzaam tot DaniŽl weer verscheen. Hij had zijn dure pak vervangen voor een zwarte strakke boxer en dat was dan ook het enige kledingstuk wat hij nog aan had. Zijn haar was nog vochtig van de douche en ze snoof zijn heerlijke frisse geur op zodra hij naast haar ging zitten. "Zo vrouwtje, het is tijd voor de inspectie dus sta op en draai je om met je rug naar mij toe" zei DaniŽl. Lisa deed wat haar gezegd werd en ging voor DaniŽl staan, die gewoon op de bank bleef zitten en draaide haar rug naar hem toe. DaniŽl liet zijn handen over haar rug en billen gaan. "Pak je enkels vast met je handen en doe je benen uit elkaar". Lisa boog voorover en spreidde haar benen. DaniŽl pakte de onderkant van haar rokje vast en legde het op haar gebogen rug zodat ze nu in haar kousen met jarretelgordels met haar kut en kont precies op zijn ooghoogte, naar hem toe gericht voor hem stond. Hij legde zijn vinger bovenaan haar bilspleet en liet hem tergend langzaam naar beneden zakken. Ze had haar best gedaan, geen enkel haartje was aan haar scheermes ontsnapt. Toen hij haar anus bereikte, liet hij zijn vinger op haar kontgat rusten en zette klein beetje druk. Ze reageerde door haar billen samen te knijpen. Fout! Hij gaf haar met zijn andere hand een ferme tik op haar bil! Ze gaf een klein gilletje maar genoot van de tintelende sensatie die zijn hand op haar bil achterliet. "Wat krijgen we nou" barstte DaniŽl uit, "Jij gaat natuurlijk niet je billen samenknijpen als ik je aanraak, juffie! Jouw kont is van mij en ik raak 'm aan wanneer en zoals ik dat wil!" Klets! Nog een tik, nu op haar andere bil. "Sorry Daan, dat was niet te bedoeling" zei Lisa schuldbewust, "Ik schrok alleen een beetje". "Ja dat zal wel" zei DaniŽl "maar dat flik je niet meer, hoor je! Spreid je billen voor me met allebei je handen". Lisa liet haar enkels los, pakte haar beide billen vast en trok ze zo ver mogelijk van elkaar zodat DaniŽl nu beide handen vrij had om haar te betasten. "Goed zo, zo kan ik overal goed bij" zei hij tevreden en drukte zijn vinger tot aan het eerste kootje in haar anus. Haar kringspier spande zich om zijn vinger, ze voelde haar sappen op gang komen. Opeens haalde hij zijn vinger uit haar kont en vervolgde zijn weg naar beneden. Bij haar kut aangekomen stootte hij zijn vinger in ťťn keer diep bij haar naar binnen. Ze begon een beetje te hijgen en ze voelde haar hartslag versnellen. Al snel voegde hij een tweede vinger toe en neukte hij haar met zijn vingers tot zijn vingers drijfnat waren van haar geil. "Ja, in orde. Je bent goedgekeurd" zei DaniŽl, "kom overeind en draai je om". Nu stond ze voor hem, haar rokje viel weer naar beneden en DaniŽl keek haar aan. "Je weet wat er nu gaat gebeuren, nietwaar schoonheid?" Lisa knikte. Ze ging over de knie, het was onvermijdelijk. Hij pakte haar bij haar pols en trok haar over zijn schoot. Hij manoeuvreerde haar zo dat haar kont goed omhoog kwam. Haar knieŽn op de bank en haar ellebogen aan de andere zijde. Hij drukte zijn kruis omhoog en Lisa voelde hoe opgewonden hij inmiddels was. Zijn harde pik drukte tegen haar kutje en ze genoot van het gevoel. "Je weet waarom je hier zo ligt met je kont omhoog, nietwaar, liefste?" vroeg hij. "Ja", fluisterde ze "vanwege de bekeuring". Pets! Hij gaf haar een tik op haar kont en er volgde nog 3 rake klappen variŽrend van de ene op de andere bil. "Niet alleen vanwege de bekeuring, slet, vooral omdat jij even dacht mij hiervan de schuld te geven. En dat was heel brutaal en fout en daarom lig je hier en ga ik je kontje straffen. Hmm, eens even denken, hoeveel kilometer te hard reed je ook alweer?". "Eeh, zo'n 29 kilometer te hard, dacht ik" mompelde Lisa. Klets! Klets! Klets! "29 kilometer te hard, dat is echt onacceptabel, Lisa, als je nog iets harder had gereden, was je misschien je rijbewijs kwijtgeraakt!!" Klets, klats, klets! Hij voegde nog een paar goede tikken toe. "En dit is niet de eerste keer dat je rare capriolen uithaalt in een auto. Vorige maand die deuk doordat je niet op zat te letten en nu dit weer. Dat ga ik niet pikken van je, dame! Dus hoeveel klappen heb je verdiend denk je?" DaniŽl pauzeerde even en streelde haar billen die een prachtige lichtroze kleur hadden inmiddels. Hij liet zijn hand tussen haar benen glijden en voelde hoe nat ze was. "God, wat ben je toch ook een geile teef, je geniet echt van die tikken op je kont, hŤ?" "Ja, DaniŽl, ik heb het verdiend en ik word er heel nat van. Ik reed 29 kilometer te hard dus is 29 klappen een goed getal?" "Hmm, dan vergeet je toch maar even mooi dat je mij die bekeuring in de schoenen probeerde te schuiven dus met 29 kom je er niet. Ik dacht meer aan het dubbele, dus hoeveel is dat dan?" Hij liet zijn hand nog een paar keer op haar billen neerkomen voordat ze de kans had om hem te antwoorden. "58! 58!" riep Lisa.

"Heel goed, meisje, fijn dat je nog kan rekenen onder deze omstandigheden". Hij lachte een beetje vals terwijl hij haar billen kneedde. "Maar ik denk dat we het deze keer anders gaan doen, jij geniet mij wat teveel van zo over mijn schoot liggen. Het is tijd om naar boven te gaan". Hij liet haar overeind komen en zodra ze van de bank afkroop stond hij op en trok haar met zich mee omhoog. "Hup, de trap op!" en ze trippelde voor hem uit naar boven. In hun slaapkamer aangekomen liet hij haar bij het voeteneind van hun bed staan. Hij trok een koffer onder het bed vandaan en opende hem. In de koffer zaten al hun seksspeeltjes, waaronder vibrators en dildo's van verschillende grootte, buttplugs, zijden linten, blinddoek, klemmetjes, zweepjes, floggers en paddles. "Zoooow, hij heeft er zin in!" dacht Lisa "de hele trukendoos komt tevoorschijn". Daarna legde hij een stapel kussen in het midden van het bed en gebood haar om er op haar buik overheen te gaan liggen. Lisa deed wat haar gezegd werd en liet haar lichaam over de kussens zakken. Ze wist wel wat de bedoeling was dus ze zorgde dat haar kont goed in de lucht stak. "Benen spreiden" zei DaniŽl en hij genoot van het uitzicht wat hij had op de mooie kont en kut van zijn vrouw. Haar nattigheid liep inmiddels langs de binnenkant van haar dijen naar beneden en opeens had hij de onweerstaanbare behoefte om haar te proeven. Hij knielde achter haar op het bed en liet zijn tong over haar warme billen glijden. Lisa slaakte een kreetje en als antwoord gaf hij haar een klap op haar rechterbil. "Mondje dicht, straks mag je je mondje opendoen als je me gaat afzuigen. Voor nu wil ik je niet horen, begrepen?" Lisa klemde haar lippen op elkaar en hoopte dat hij door zou gaan waar hij aan begonnen was. DaniŽl volgde met zijn tong haar bilspleet en likte haar anus een momentje. Toen vervolgde hij zijn weg naar beneden en stak zijn tong diep in haar kut. Hij neukte haar met zijn tong en genoot van de geur van haar geile kut en de smaak van haar geil. Daarna spreidde hij haar kutlippen met zijn vingers en bereikte haar klit. Lisa kon een luide kreun niet onderdrukken wat haar weer een paar rake klappen op haar kont opleverde. Hij draaide rondjes om haar klit en drukte na ieder cirkeltje op haar klit met zijn tong. Lisa begon te kronkelen van genot. Abrupt stopte DaniŽl met haar klit likken en stond op. "Ha, jij dacht onder je straf uit te komen zeker! Nou, dat kun je wel vergeten natuurlijk. We gaan beginnen. 58 toch?" "Nog steeds 58" protesteerde Lisa, "ik heb toch al wat klappen gehad". "Ja, maar je heb niet geteld dus helaas moet het vanaf het begin". Ooohw, Lisa wist dat ze wat vergeten was. Afspraak was dat ze de tikken hardop mee zou tellen. Iedere tik die ze niet telde, telde dus ook niet voor het afgesproken aantal klappen. DaniŽl ging op zijn knieŽn naast haar zitten op het bed en legde zijn linkerarm om haar middel om meer grip te hebben. "Klaar? Daar gaan we"! Hij hief zijn rechterhand omhoog en liet hem met gespreide vingers op haar kont landen. Klets! "1" zei Lisa. Klets. "2" en zo door tot "10" waarna DaniŽl pauzeerde. Hij stond op en pakte de flogger uit de koffer. Hij bleef nu naast en het bed staan en liet de flogger met een zwiep op haar billen landen en er vormde zich prachtige strepen op haar mooie kont. "11" kreunde Lisa. Het begon nu toch behoorlijk te branden en ze waren er nog lang niet. Pfff, Lisa hoopte maar dat ze morgen Łberhaupt kon zitten. Tegelijkertijd voelde ze de hitte die op haar kont ontstond meteen naar haar kutje trekken en ze kon er niks aan doen, maar ze werd hier zo bloedgeil van. Ze trok haar rug nog iets holler zodat ze haar kont nog beter aanbood voor de klappen die volgden. Toen ze bij 20 waren aangekomen, pakte DaniŽl een ander gereedschap. Dit keer was het een mooie leren paddle met allemaal gaatjes erin geprepareerd. Het ding maakte een mooi zoefgeluid en een lekkere klets als het haar billen bereikte. Braaf telde Lisa mee tot 25 waarna DaniŽl weer even controleerde hoe nat ze was. "Jezus, wat ben je toch ook een slettebak, je bent drijfnat! Herhaal maar even: Wat ben je?" DaniŽl wachtte op haar antwoord en Lisa wist wat hij verwachtte: "Ik ben een slettebak". Flats! "26" Nog een tik met de paddle "27". "Je bent niet zomaar een slettebak, je bent MIJN slettebak". "Ik ben jouw slettebak, DaniŽl, ik ben jouw slettebak! riep Lisa hijgend. Nog 3 tikken volgden en bij "30" liet Lisa haar kont zakken en vroeg ze zich vertwijfeld af of ze nog meer kon hebben.

"Wat maak jij nou?" vroeg DaniŽl. "We zijn voorlopig nog niet klaar, hoor. Amper over de helft! Volgens mij moet ik nog wat maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat jij je kontje goed blijft aanbieden". Hij stapte van het bed en pakte een grote vibrator, een kleine buttplug en een flesje glijmiddel uit de koffer. Ook al was hij streng, hij was natuurlijk geen bruut en hij wilde haar geenszins beschadigen. Hij spoot een flinke straal glijmiddel in haar bilspleet en masseerde haar anus en kut er goed mee in. Vervolgens pakte hij de vibrator en zette de punt op haar kutingang. Zachtjes drukte hij het ding een stukje in haar poes en de vieb gleed makkelijk naar binnen. Steeds drukte hij de vibrator een stukje verder totdat ze helemaal gevuld was.

"God, wat zag dat er geil uit" dacht DaniŽl terwijl hij naar zijn vrouw keek die met haar kont omhoog en de vibrator in haar kut op het bed lag. Nu pakte hij de buttplug en zette hem op haar kontgaatje wat niet zo makkelijk openging als haar kutje. "Trek je billen uit elkaar voor me, schat" zei DaniŽl en Lisa gehoorzaamde. Zachtjes verhoogde hij de druk op de plug totdat hij een klein beetje naar binnenschoof. Dit was het punt waarop het het meeste pijn deed, wist hij en hij hoorde Lisa kreunen. "Ontspan je, lieverd, ga open voor me". Zijn woorden leken haar te kalmeren en langzaam maar zeker verminderde de weerstand van haar kringspier en gleed de plug helemaal in haar kont. Hij drukte het knopje van de vibrator en het ding begon op de zachtste stand te trillen. Lisa's lichaam reageerde meteen hij zag hoe ze een beetje kronkelde. Hij gaf sloeg haar met z'n vlakke hand een aantal keer op haar kont en genoot ervan hoe zijn handafdruk zich op haar billen aftekende. 10 tikken met de hand werden netjes geteld en voordat ze het wist, hadden ze de 40 bereikt. Lisa had geen pijn meer. Een warme gloed trok door haar hele lichaam en ze voelde een orgasme in haar naar boven borrelen. Snel zette DaniŽl de vibrator uit en gaf haar nog een tik op haar billen. "Jij gaat niet klaarkomen, totdat ik je daarvoor toestemming heb gegeven, begrepen!" gromde hij. "Maar, maar, ik hou het bijna niet meer" jammerde Lisa. DaniŽl stond op en pakte de zweep met de brede flap op het eind. Hij wist dat het ding aardig kon steken als het op haar kont neerkwam en gaf haar een paar snelle tikken om haar aandacht van haar naderende orgasme af te leiden. "45" zuchtte Lisa.

"Draai je nu om en zorg ervoor dat de vibrator en plug blijven zitten waar ze horen, liefste" zei DaniŽl. Lisa draaide zich om en probeerde op haar rug te gaan liggen. Echter, de stapel kussens lagen daar nog steeds waardoor ze nu met haar kut in de lucht op het bed lag. Ze spreidde haar benen omdat ze wist dat DaniŽl dat van haar eiste. Daar lag ze dan, in haar jarretels, benen wijd en haar klit omhoog. Lisa vroeg zich af waarom ze al om mocht draaien terwijl ze nog 13 klappen tegoed had. Ze hoefde niet lang op het antwoord te wachten omdat DaniŽl de flogger weer had gepakt en haar 5 rake klappen op haar tieten gaf waar de striemen van de flogger ook mooi op bleven staan. "50". "Goed zo, meisje, ik ben trots op je", zei DaniŽl. We zijn er bijna, nog 8 klapjes te gaan". Benen goed wijd want de laatste acht krijg je op je kutje. Wow, dit was, zelfs na al die jaren, toch weer nieuw voor Lisa maar het idee wond haar vreselijk op en ze voelde het bekende gevoel van haar orgasme weer naderen. DaniŽl kende haar lichaam als geen ander en zag hoe haar gezwollen klit zich omhoog richtte. Hij sloeg met zijn vlakke hand op haar spleet en het maakte een heerlijk soppend geluid. Dit herhaalde hij nog 2 keer. Nog 5 tikken te gaan. Hij pakte het zweepje weer op en liet de flap precies op haar klit neerkomen. "Oh, oh, ik hou het niet meer" Lisa gilde het ondertussen uit. "Alsjeblieft laat me klaar komen". "Nog 4 klappen, Lisa, hou vol, je kan het", moedigde hij haar aan. En hij liet de zweep nog 4 keer zacht maar stevig op haar klit landen. "En nu: kom klaar", zei DaniŽl na de allerlaatste tik en Lisa liet de golf van extase kronkelend over zich heenkomen. De tranen liepen inmiddels over haar wangen en zonder het zelf te merken, begon ze hartstochtelijk te snikken.

DaniŽl nam haar in haar armen en kuste haar haar. "Rustig maar, liefje, stil maar, het is goed" zei hij sussend. Langzaam kwam Lisa weer bij haar positieven en begon ze weer regelmatig te ademen. DaniŽl zei haar op haar knieŽn te gaan zitten. Hij verwijderde de vibrator en de buttplug. Haar kontje bleef mooi openstaan. Daar kon hij straks mooi gebruik van maken, dacht hij.

"Schat, je straf is voorbij, maar ik ben nog niet klaar met je". Gelukkig, dacht Lisa. Na een pak billenkoek had ze echt een goeie neukpartij nodig. Ze wilde zijn pik diep in haar lichaam voelen. Alsof hij haar gedachten kon lezen zei Daniel: "Ik ga je neuken schat, op alle mogelijke manieren die er zijn, zet je schrap! Ga op het bed liggen met je hoofd over de rand, als eerste is je heerlijke mond aan de beurt. Lisa ging met haar hoofd over de rand van het bed liggen en DaniŽl had intussen zijn stijve pik bevrijd uit zijn benarde positie van de boxershort die hij op de grond had gegooid. Hij naderde haar mond en zij opende haar lippen en stak haar tong uit. Hij legde zijn pik op haar tong en liet zijn lul in haar mond glijden. Lisa zoog aan zijn pik en liet steeds haar tong over het topje van zijn eikel glijden. Hij stootte steeds dieper in haar keel tot het moment dat ze dacht dat ze stikte. Ze onderdrukte met alle macht haar kokhalsreflex door haar keel zoveel mogelijk te ontspannen terwijl hij haar vulde met zijn grote lul. Lisa voelde hem steeds harder en groter worden en ze wist dat als hij nu door zou gaan, hij snel zou klaarkomen.

Maar Daniel was nog lang niet van plan om te gaan spuiten. Hij haalde zijn pik uit haar mond en schoof hem nu tussen haar tieten. Hij was nog nat van haar mond en gleed daardoor makkelijk heen en weer. "Houd je tieten bij elkaar" commandeerde Daniel en Lisa pakte beide borsten vast en hield zo zijn lul gevangen. Iedere keer als hij omhoog stootte probeerde ze de punt van zijn eikel te beroeren met haar tong. "God, wat zie je er geil uit zo" kreunde Daniel. Haar mascara was een beetje uitgelopen door de deep throat van eerder en ze keek hem vanonder haar wimpers geil aan.

Daarna zakte Daniel nog een verdieping lager. Hij gaf Lisa opdracht om haar benen zo wijd mogelijk te houden terwijl ze op haar rug op het bed lag. Hij stond voor het bed en genoot van het uitzicht. "Trek je kutje open voor me, schat" zei hij en Lisa gehoorzaamde. Met beide handen spreidde ze haar schaamlippen zo wijd mogelijk voor hem. Daniel ging met zijn knieŽn op bed zitten en pakte zijn lul in zijn hand. Hij gaf haar kutje een paar rake tikken met zijn dikke pik precies op haar klit. Lisa kreunde en onderdrukte een klein gilletje. Daniel genoot vooral van het kleine gilletje en wilde dit nog wel eens horen. Van schrik had ze haar schaamlippen losgelaten maar dat was natuurlijk weer fout. "Hou je kutje goed open, slet van me, niet je concentratie verliezen, hŤ" zei DaniŽl. Zodra ze weer open en kwetsbaar voor hem lag, gaf hij haar nog een ferme tik met zijn platte hand op haar natte spleet. Het maakte een soppend geluid en Lisa kon een echte gil nu echt niet meer onderdrukken. Toen stootte hij in ťťn keer zijn lange paal in haar warme hete kut.

Hij neukte haar langzaam en diep. Hij voelde haar kutspieren zich spannen om zijn kloppende lid. Hij verhoogde het tempo en stootte bij haar naar binnen tot aan zijn ballen. Lisa's ogen werden groot en ze stond op het randje van klaarkomen. "Mag ik komen, alsjeblieft" smeekte ze hem. "Nee" was zijn barse antwoord en hij haalde meteen zijn lul uit haar kut.

"Op handen en knieŽn, lekker sloerie" zei DaniŽl en Lisa draaide haar rode kont naar hem toe. Hij kon het niet laten en gaf haar nog wat harde klappen op haar gekleurde billen. Haar sappen liepen inmiddels langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. "Hoofd naar beneden, kont omhoog en houd je billen uit elkaar voor me, liefste" zei DaniŽl. Daar lag ze dan: met haar geopende kont en kut in de lucht, te wachten op wat komen ging. DaniŽl liet zijn pik weer in haar hete kut zakken en legde zijn duim op haar kontgat. Met iedere stoot, dreef hij zijn duim iets verder bij haar naar binnen. Daarna voegde hij ook zijn wijsvinger toe in het nauwe gaatje. Lisa zuchtte en probeerde te ontspannen zodat hij makkelijker toegang kreeg. DaniŽl hield het bijna niet meer en ook Lisa zat weer dicht tegen een orgasme aan. Maar DaniŽl was nog niet klaar met haar. Hij trok zijn pik weer terug uit haar kut en genoot nog maar eens van het uitzicht zoals ze nu voor hem lag. Lisa liet een teleurgestelde kreun horen en miste meteen zijn dikke lul in haar hete grotje.

DaniŽl pakte een grote dildo en schoof deze langzaam en draaiend in haar kut. Lisa maakt tevreden geluidjes nu haar kutje weer gevuld was. Hij duwde de dildo zo ver mogelijk in haar kut en zette vervolgens de punt van zijn eikel op haar kontgaatje. Haar kont opende zich een stukje voor hem, dankzij de plug die ze eerder in had gehad. Toch ging er een scherpe pijn door haar lijf toen hij voorbij de cruciale spier stootte. De pijn schoot meteen door naar haar clitoris en zorgde daar voor een scherpe maar heerlijke schok door haar hele lijf. Even informeerde hij bij haar of ze het wel trok en zij knikte zwijgend en zei toen: "Ga door, ga alsjeblieft door. Neuk mijn kutje en mijn kontje, ik wil helemaal gevuld worden door je". DaniŽl kon zich niet langer beheersen en stootte zijn pik diep in haar kont. Tegelijkertijd neukte hij haar met de dildo in haar kut. Lisa had inmiddels zelf haar vingers op haar klit gelegd en speelde met het genotsknopje door er cirkels omheen te draaien en kleine tikjes op te geven.

"Nu mag je je laten gaan, Lisa, kom maar lekker over m'n pik heen, laat alles maar los". Lisa begon te kronkelen en te draaien en haar hoofd was inmiddels net zo rood als haar billen. Hard kreunend voelde ze haar orgasme omhoog komen. Het was zo heftig, het leek alsof het vanuit haar tenen kwam. Ook DaniŽl voelde dat hij op het toppunt van opwinding was gekomen en toen Lisa explodeerde, liet ook hij zijn zaad ontsnappen en spoot diep in haar kont zijn ballen leeg. Uitgeput liet Lisa haar lichaam zakken tot ze plat op haar buik, met hem nog in zich, op het matras lag. DaniŽl stootte nog even langzaam door met zijn zacht wordende pik waardoor Lisa nog wat golven van haar climax door haar lichaam voelde razen.

Langzaam kwamen ze ineengestrengeld weer tot hun positieven. "Niet meer te hard rijden en mij de schuld geven hŤ, schatje" fluisterde DaniŽl in Lisa's oor. "Dat weet ik nog niet zo zeker", glimlachte Lisa en niet lang daarna vielen ze samen in een diepe slaap.

De volgende ochtend liep DaniŽl goedgehumeurd zijn kantoor binnen. Tom zat al aan zijn bureau en keek niet echt vrolijk. "Zo, jij zit erbij als een kniesoor", zei DaniŽl en Tom zuchtte nog maar eens. "Zo te zien, heb jij een goede avond en nacht gehad gisteren, dat geldt helaas niet voor mij" zei Tom. "Nadine was weer niet tevreden met de boodschappen die ik gehaald had en weigerde te gaan koken omdat ze volgens haar de juiste ingrediŽnten niet had. Ze heeft de hele avond chagrijnig op de bank gezeten en ik heb van narigheid een pizza besteld. Ik sta echt op het punt om de relatie te beŽindigen al hou ik zielsveel van haar maar dit is geen leven".

DaniŽl kreeg medelijden met Tom die echt heel ongelukkig keek en opeens kwam er een idee in hem op. "Waarom komen jij en Nadine niet bij ons dineren volgende week? Dan kan Lisa misschien eens met Nadine praten en als ze daar goed op reageert, kun jij misschien daarna zelf met haar praten over hoe jullie je problemen kunnen oplossen". Tom huiverde bij de gedachte, enerzijds van angst om Nadine's reactie en anderzijds van opwinding. Maar zoals het nu ging tussen hen, was hun relatie geen lang leven meer beschoren dus zag hij dit als een laatste strohalm om de relatie te redden dus stemde hij toe in het plan van DaniŽl.

Een week later stond Tom dan ook met Nadine op de stoep van zijn baas. Nadine zag er adembenemend uit. Haar strakke 28-jarige lijf was gehuld in een nauwsluitende groene jurk en haar grote borsten vormden een mooi spleetje doordat ze door een push up beha tegen elkaar aangedrukt werden. Haar lange ravenzwarte haar glansde in het licht van de buitenlamp en toen Tom zijn hand over haar billen liet glijden voelde hij geen naadje van een slip. "Heb je geen slipje aan?" vroeg hij verbaasd. Nadine lachte hem uit: "Natuurlijk wel, sukkel, ik heb een stringetje aan, die voel je niet door de stof van de jurk". Tijd om daarop te reageren had Tom niet want de deur zwaaide open en daar stond Lisa die ze hartelijk welkom heette en hem en Nadine innig knuffelde. DaniŽl was inmiddels ook in de hal verschenen en ook hij gaf Nadine een ferme knuffel en Tom een kneep in zijn schouder en gaf hem een dikke knipoog.

Lisa was inmiddels helemaal op de hoogte gebracht door DaniŽl over de situatie tussen Tom en Nadine en ze trok Nadine dan ook snel mee naar de keuken terwijl DaniŽl Tom meetroonde naar de woonkamer om een samen een borrel te gaan drinken. In de keuken aangekomen, schonk Lisa een groot glas witte wijn in voor haar en Nadine. Nadine liet zich op ťťn van de comfortabele keukenstoelen zakken en nipte aan haar wijnglas. Lisa stond bij het fornuis en roerde wat in de pannen. Het rook heerlijk en Nadine kreeg dan ook meteen honger en was benieuwd welk culinair hoogstandje Lisa vanavond uit haar hoge hoed zou toveren.

"Hoe gaat het eigenlijk tussen jullie?" vroeg Lisa onschuldig. Nadine rolde met haar ogen. "Tom is soms zo'n domme eikel! Ik kan hem 100 keer zeggen wat ik van hem verwacht, maar het muntje schijnt niet te vallen. Ik krijg gewoon niet genoeg aandacht van hem. Hij is altijd druk met werk en alledaagse dingen en het lijkt soms alsof ik helemaal niet besta. Laatst was ik naar de kapper en de schoonheidsspecialiste geweest ťn ik had een nieuw jurkje aan en hij zag het niet eens! Verder vergeet hij regelmatig om de klusjes in huis te doen waar ik al eeuwen om vraag. Nee, ik weet niet of wij eigenlijk wel voor elkaar bestemd zijn". Terwijl ze dat zei, welden er tranen op in haar ogen wat Lisa kon opvatten dat Nadine toch niet alleen een harde tante was en zeker veel van Tom hield.

"Maar Nadine, Tom is je man en jij maakt een pussy van hem op deze manier. Hij heeft het nodig om als man behandeld te worden en jij wil hem helemaal vormen naar jouw ideeŽn. Dat kan nooit goed gaan, lieverd. Hoe is het eigenlijk in bed gesteld met jullie?" Het was een brutale vraag maar Lisa wist dat ze een antwoord nodig had van Nadine om tot de volgende stap te komen. "Ook dat is niet optimaal, Lisa" verzuchtte Nadine. "Tom is heel teder en voorzichtig en neemt jammer genoeg weinig initiatief. Hij benadert me alleen als ik veel aanleiding geef en hem min of meer duidelijk maak dat ik zin heb." Hier zag Lisa een opening. "Dus je zou willen dat hij meer de leiding neemt op seksueel gebied, begrijp ik dat goed?" vroeg Lisa. "Eeeh, ja, dat denk ik wel" peinsde Nadine. "Ik word vooral erg opgewonden van het idee dat hij me heel graag wil en niet van me af kan blijven. Als dat allemaal van mij af moet komen, hoeft het voor mij niet zo nodig. Dan duurt het heel lang voor ik in de juiste stemming ben".

"Ik begrijp het" zei Lisa. "Kom, laten we het voorgerecht op tafel gaan zetten voordat de mannen zich teveel verliezen in de alcohol." Even later genoten ze alle vier van het heerlijke diner dat Lisa had samengesteld. Het gesprek aan tafel was geanimeerd. Lisa vertelde over de bekeuring die ze had opgelopen en de fout die ze had gemaakt door DaniŽl daar de schuld van te geven. Daniel kon er inmiddels ook om lachen en gaf een kleine hint van hoe ze dat opgelost hadden. "Lisa was een beetje dom, dus ik heb haar even op haar plaats moeten zetten na dat foutje" glimlachte hij en keek liefdevol naar zijn mooie vrouw. Lisa bloosde licht. "Dat klopt, soms heb ik dat gewoon hard nodig".

Tom voelde zijn hart sneller kloppen want na wat DaniŽl hem had verteld hoe hij Lisa aanpakte, kon hij zich ongeveer voorstellen hoe dat verlopen was. Nadine echter, wist van niks en keek verbaasd naar Lisa. "Hoe bedoel je dat precies, dan?" vroeg ze met grote ogen. Lisa lachte nu hardop en zei: "Als jij me even helpt met afruimen, vertel ik je in de keuken precies hoe dat ging."

Nadine had inmiddels heel wat wijn achter haar kiezen en liep enigszins onstabiel achter Lisa aan naar de keuken met de borden en schalen die zo goed als leeg waren achtergebleven. In de keuken aangekomen kon ze haar nieuwsgierigheid niet langer bedwingen: "Nou vertel dan Lisa, wat heeft DaniŽl met je gedaan na die bekeuring?". "Luister Nadine, je gaat misschien nogal schrikken maar DaniŽl vindt het nodig om mij af en toe een goed pak op m'n kont te geven en daarna wilde seks met me te hebben. En ik ben het daarmee eens. Hell, ik geniet er zelfs van. Niet zo zeer van de klappen want die doen gewoon pijn maar het gevoel wat hij me hiermee geeft, is onbetaalbaar." Nadine had ademloos naar Lisa's verhaal geluisterd en kreeg nu ook een blos op haar wangen. Het was nogal gÍnant wat Lisa hier uit de doeken deed maar ze kon toch niet ontkennen dat het haar wel degelijk opwond. "Maar hoe gaat dat dan, ga je dan over de knie?" Aangemoedigd door het alcoholpercentage in haar bloed, wilde Nadine nu alles weten. "Ja, zo start hij meestal wel. Ik ga over zijn schoot liggen en hij slaat m'n billen rood met z'n blote handen. Soms gaat hij nog verder en slaat me met een flogger of zweepje. Hij dwingt mij in allerlei posities zodat hij goed toegang heeft tot de delen van mijn lichaam die hij wil raken. Feit is in ieder geval dat hij bepaalt wat er gebeurt en ik heb het maar te ondergaan. Ook de vrijpartij die er altijd op volgt wordt volledig door DaniŽl geregisseerd en ik geef toe aan al zijn grillen. Niet dat ik er niet van geniet, ik vind het heerlijk. En het verzekert me ervan dat DaniŽl van me houdt en mij zeker wel ziet en erkent. Ik heb daarna veel minder behoefte om tegen hem te zeuren over wat dan ook. Ja, ik kan wel zeggen dat deze manier van problemen oplossen ons huwelijk in stand heeft gehouden al die jaren. Want hoe graag ik ook de touwtjes in handen heb op allerlei gebied, waar het gaat over seks, is DaniŽl de baas." Nadine hapte inmiddels een beetje naar adem. Dit had ze nooit verwacht. Lisa en DaniŽl, daar spatte de liefde van af. Nadine was vaak jaloers op de overduidelijke genegenheid die er tussen Lisa en DaniŽl was en ze zou willen dat ook zij en Tom op dat punt zouden belanden.

"Nou, genoeg gekletst" zei Lisa, "kom we gaan onze mannen verblijden met onze aanwezigheid!" De vrouwen liepen samen weer naar de woonkamer waar DaniŽl en Tom inmiddels op de grote bank plaats hadden genomen en hadden allebei een glas whiskey in hun handen. Ze spraken over de zaak en de naderende ontknoping in de Eredivisie. De rest van de avond was Nadine wat stilletjes. Het was duidelijk dat haar gedachten door haar hoofd gingen als een rollercoaster. Zou zij zich ook op die manier aan Tom kunnen onderwerpen? Zou ze ervan genieten of zou ze het haten? Ze wist wel dat als er niets zou veranderen, hun relatie niet lang meer zou duren. En ondanks haar bitcherige gedrag zo nu en dan, kromp haar hart ineen bij de gedachte dat ze Tom zou kunnen verliezen.

Nadine kroop dicht tegen Tom aan op de bank en Tom reageerde enigszins verbaasd. Normaal gesproken was Nadine niet spontaan zo aanhankelijk. Hij vroeg zich af wat Lisa haar precies verteld had in de keuken. Lisa ging op haar beurt naast haar echtgenoot zitten en schopte haar schoenen uit. DaniŽl trok haar dicht tegen zich aan en liet zijn handen over haar billen glijden. Nadine keek naar DaniŽls handen en er verscheen weer een blos op haar gezicht bij de gedachte aan Lisa's verhaal. Ze wist nu dat die handen soms meedogenloos op het tengere lijf van Lisa neerdaalden en Nadine voelde een vreemde tinteling in haar schaamstreek.

Tom merkte dat Nadine genoeg wijn had gehad en stelde voor om een eind aan de avond te breien. Na een hartelijk afscheid stapten Nadine en Tom in hun auto en gingen huiswaarts.

Op weg naar huis in de auto was Nadine opvallend stil. "Wat scheelt eraan, schat" vroeg Tom, die natuurlijk allang begreep dat Nadine probeerde te verwerken wat Lisa haar verteld had. "Ik had een zeer interessant gesprek met Lisa" begon Nadine. "Oh?" reageerde Tom quasi verrast. "Mag ik het ook weten?" Nadine begon weer te blozen maar gelukkig zag Tom dat niet want hij had zijn ogen op de weg. "Eeehm, Lisa vertelde me dat het geheim van hun huwelijk is dat DaniŽl op ťťn bepaald gebied de volledige controle heeft. Op seksueel gebied welteverstaan." Er verscheen een lachje op Tom's gezicht. Lisa had duidelijk een snaar weten te raken bij Nadine. "En wat vond jij daarvan" vroeg Tom. "Ik vond het in eerste instantie nogal raar en ik had ook totaal niet verwacht dat een vrouw als Lisa op welk gebied dan ook, onderdanig zou zijn aan haar man. Maar blijkbaar werkt het voor hen heel goed. Het is duidelijk dat die twee stapelgek op elkaar zijn. Het meest opzienbarende was nog wel dat Lisa vertelde dat DaniŽl haar regelmatig een pak slaag geeft om haar te straffen voor fout gedrag." Tom's pik begon zich er weer mee te bemoeien en stond fier rechtop in zijn broek. Nadine had het in de gaten en begon zich een beetje zorgen te maken. Tom zou haar toch ook niet willen spanken? God wist dat hij daar reden genoeg voor had, ze kon soms echt een ongelooflijk kreng zijn.

Tom wist dat hij het ijzer moest smeden als het heet was. Hij besloot het over een hele andere boeg te gooien bij Nadine. Inmiddels waren ze thuis aangekomen en ze stapten beiden uit de auto. Bij de voordeur zocht Nadine naar haar sleutels maar Tom was haar voor. Hij opende de deur en duwde haar zacht voor zich uit het huis in. "Ik lust nog wel een drankje, wat jij lieverd" vroeg Tom. "Ja, is goed" zei Nadine. "Nou, haal het dan maar even, ik wacht op je in de woonkamer" zei Tom. De toon van zijn stem was opeens anders. Het klonk nogal dwingend en hoewel Nadine daar normaal gesproken niet van gediend was, ging ze nu gehoorzaam de drankjes voor hen beiden in de keuken inschenken.

Toen ze met de drankjes terug kwam in de woonkamer had Tom zich ontkleed tot op zijn boxershort en had een zacht muziekje opgezet. Hij zat in de grote stoel met armleuningen. "Zo, even uit die nette kleren" verklaarde hij zijn outfit. Ondertussen streek hij met zijn hand over de grote bult in zijn onderbroek. Hij pakte het drankje aan van Nadine en keek haar doordringend aan. "Wat dacht je ervan om die mooie jurk van je uit te trekken? En graag langzaam en hier voor me zodat ik het goed kan zien." Nadine wilde eigenlijk protesteren maar iets in de toon van zijn stem zorgde ervoor dat ze deed wat hij zei. Langzaam liet ze eerst het ene schouderbandje zakken en daarna de andere. Ze draaide haar rug naar Tom en vroeg hem de rits van de jurk te openen. Dat deed Tom maar al te graag en terwijl hij de rits traag naar beneden trok, ging hij met zijn andere hand over haar billen. Nadine deed een stap bij hem vandaan en draaide zich weer naar hem om. Ze liet de jurk zakken tot aan haar taille waardoor haar zwarte push up beha te voorschijn kwam. Ze heupwiegde totdat de jurk aan haar voeten lag. Ze stapte er elegant uit en stond nu voor hem, in haar string, push up beha en naaldhakken. Tom floot zachtjes tussen zijn tanden. "Dat ziet er geil uit, schat, kom eens wat dichterbij". Nadine ging vlak voor hem staan waardoor haar kruis zich precies op zijn ooghoogte bevond. Tom legde zijn hand op haar string en voelde dat het kruis al helemaal vochtig was. "Ben je opgewonden geworden van het verhaal van Lisa?" vroeg hij. "Ja, dat geloof ik wel" fluisterde Nadine. "Ik vind het heel spannend en ik weet ook niet of ik het kan, onderdanig zijn bedoel ik, maar ik word er wel geil van ja."

Tom kon wel een gat in de lucht springen toen hij zijn mooie vriendin die woorden hoorde zeggen. "Ik denk dat we het een kans moeten geven, Nadine". Ik stond bijna op het punt om het uit te maken met je maar misschien kunnen we toch tot een oplossing komen voor onze problemen. Wat zeg je ervan?" Tom keek haar vragend aan. "Ik wil je niet kwijt Tom, en ik kan niet ontkennen dat ik Lisa en DaniŽl bewonder voor hun mooie, liefdevolle relatie. Dus ik denk dat ik het wel wil proberen. Wat mij betreft mag jij voortaan bepalen hoe ons seksleven eruit ziet." Tom kon zijn oren bijna niet geloven! Maar Nadine was nog niet klaar. "Je mag me zelfs slaan als je dat wil. Maar alleen op mijn billen en niet te hard, graag!".

Tom dacht dat hij gek werd. Ze bood zich zomaar aan. Hij mocht met haar doen wat hij wilde. Maar wat hij nu het liefst wilde was zijn positie verstevigen en bevestigen. Hij verhuisde daarom van de stoel naar de bank en klopte op zijn dijbenen. "Kom liggen dan" zei hij en aarzelend naderde Nadine hem. Toen ze dicht genoeg bij hem stond, pakte hij haar pols en trok haar over zijn schoot heen. Hij kneedde zacht haar billen en ze stak haar kont zover mogelijk omhoog. Hij liet zijn hand tussen haar billen naar haar kut glijden en kneep zachtjes in haar schaamlippen. Hij schoof de string opzij en beroerde haar klit met zijn duim. Nadine's ademhaling versnelde zich. Hij hief zijn hand op en gaf haar een klap op haar linkerbil, gevolgd door een mep op haar rechterbil. Haar kont schoot omhoog want ze schrok toch een beetje van de impact van de tikken op haar ronde stevige billen. Snel aaide hij weer over de getroffen plekken en dat verzachtte onmiddellijk de pijn. Dat duurde echter niet lang want vervolgens gaf hij haar nog een paar klappen en het brandende gevoel wat hij haar billen aandeed, verspreidde zich snel door haar hele lichaam. Toch richtte ze iedere keer weer haar kont omhoog om nog meer klappen te ontvangen. Ze genoot van zijn strelingen tussendoor en hij merkte dat ze kletsnat werd van wat hij met haar deed. Hij spankte haar nog zo'n 5 minuten en voerde langzaam het tempo en kracht op waarmee hij dat deed. Toen haar billen echt rood waren, vond hij dat ze genoeg had gehad. Hij wilde het voor de eerste keer niet overdrijven en haar zeker niet afschrikken. Hij stak zijn vinger diep in haar kut en streelde haar klit met zijn duim.

Toen liet hij haar opstaan en dirigeerde haar om op de bank te gaan zitten. Hij trok haar benen uit elkaar tot ze wijdbeens op de bank zat. Hij pakte nog wat kussens voor onder haar getergde billen en haar kut lag wijd opengespreid voor hem. Hij ging op z'n knieŽn voor de bank zitten en liet zijn hoofd tussen haar benen zakken. Zachtjes beet en zoog hij aan de buitenste schaamlippen en ging vervolgens over naar haar binnenste schaamlippen. Hij spreidde haar kut wijd open met zijn handen en zocht naar haar clitoris met zijn tong. Toen hij haar genotsknopje vond, tikte hij er stevig op met zijn tong om daarna weer met zachte tong haar klit te tongzoenen en af te zuigen. Nadine hijgde nu zonder enige schaamte. Haar mond stond open en haar ogen rolde achter in hun kassen. Ze voelde een orgasme opkomen en het was niet meer te stoppen. Toen ze kwam, spoot er een straaltje uit haar kut. Tom was zeer blij verrast, nog nooit had hij haar laten squirten maar nu spoot ze zijn hele gezicht onder. Hijgend liet Nadine zich naar opzij zakken op de bank.

Hij stond op en ontdeed zich van zijn boxershort. Tom pakte haar armen hees haar weer rechtop. Zijn pik zwaaide nu heen en weer voor haar gezicht. Met ťťn hand pakte hij zijn pik vast en de andere hand legde hij op haar achterhoofd. Hij bracht zijn lul naar haar mond en zette wat druk op haar hoofd zodat haar mond over zijn keiharde paal schoof. Hij begon in en uit haar mond te stoten, ritme aangevend met de hand die hij nog steeds op haar achterhoofd hield. Het gevoel werd steeds intenser en hij greep haar haar stevig vast en drukte haar mond nog harder op zijn lid zodat hij bijna het eind van haar keel bereikte. Hij hield het niet lang vol want hij was in tijden niet zo opgewonden geweest. Toen hij ging spuiten haalde hij zijn pik uit haar mond en spoot zijn zaad over haar gezicht en borsten.

Bevredigd en uitgeput zakte ze tegen elkaar aan op de bank. Tom had zich in tijden niet zo goed en niet zo verliefd gevoeld en voor Nadine gold hetzelfde. Ze had niet verwacht van zichzelf dat ze zich zo zou kunnen geven en zich zo zou kunnen laten gaan.

"Is dit voor herhaling vatbaar?" vroeg Tom hoopvol aan Nadine. Nadine knikte alleen maar, ze kon geen woord meer uitbrengen. "Mooi" zei Tom want ik heb nog heel wat voor je in petto!"

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Gelukkig Getrouwd - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Ze Maakt Me Trots, De SletDoor: Lear
Gelezen: 12669x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondige, Vreemde, Buitensex, Gedwongen
07-05
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net