Opwindend.Net
Datum: 11-06-2017
Stemmen: 45x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 16714x
Lengte: Lang
Avond In Hel
Door Rommy - Zoek naar meer...

Op bezoek.

Het was een gezellige avond geweest. Stef en Margreet vonden het altijd leuk als de buren op bezoek kwamen. Ze konden het al jaren goed vinden met Ronald en Ineke. Die avond hadden ze een paar flessen wijn gedronken. Ronald en Ineke wilden net naar huis gaan toen de deurbel ging. "Wie kan dat nu nog zijn zo laat" zei Stef, "het is al bijna middernacht". Hij liep de gang in en ze hoorden hem de deur openen. Er klonk wat gestommel en een onderdrukte schreeuw.

Overvallen

Plotseling stonden er 4 mannen in gevangenispakken in de kamer die Stef stevig beet hielden. Toen Ronald opstand om Stef te helpen grepen ze hem ook beet. Een van de mannen haalde een stuk touw te voorschijn snel bonden ze Stef en Ronald vast. Die konden geen vin meer verroeren maar voor alle zekerheid sloten ze ze toch nog op in de keukenkast. "We zijn net ontsnapt uit de gevangenis en zoeken nu voor een paar uur een schuilplaats, morgen vertrekken we weer" zeiden ze tegen de vrouwen. "Geef ons nu maar iets te drinken en te eten want we hebben wel trek". Margreet stond op en liep de keuken in. Een paar tellen later kwam ze terug met wat kaas en brood. De leider van de bende had inmiddels de bar gevonden en zette de fles jenever op tafel. Vlug schonk hij 4 limonadeglazen vol en gaf zijn makkers een glas.

Op de bank

Ze lieten het zich goed smaken en terwijl ze achterover leunden op de twee grote zitbanken lieten ze hun ogen dwalen over de beide vrouwen. "Lekkere meiden zijn het" zei een van hen. "Stevige tieten en een paar behoorlijke billen". "Nou" zei een ander "ik wil wel een zoentje, na 4 jaar in de gevangenis Ben ik daar wel aan toe". Dat leek de andere mannen ook wel een goed idee en ze vroegen de vrouwen bij han op de bank te komen zitten. De vrouwen waren doodsbang maar besloten om de mannen maar hun zin te geven in de hoop dat ze vlug weer zouden vertrekken. De mannen trokken de vrouwen op schoot en Margreet en Ineke gaven ze een zoen op hun wang. Maar dat beviel de mannen niet. Margreet rook het de bezwete pak van de man op wiens schoot ze zat toen hij zijn armen stevig om haar sloeg. Hij duwde zijn mond op haar mond en toen zij haar mond opende stak hij zijn tong er diep in. Margreet kon geen kant meer uit en besloot mee te zoenen.

De vrouwen gaan uit de kleren

Plotseling stond de man die naast haar zat op en ging achter haar staan. Hij sloeg in een keer haar rokje omhoog. Langzaam en met duidelijke wellust stroopte hij daarna haar kleine slipje van haar billen. Geil keek hij naar het blonde haar dat tussen haar spleet vandaan kwam. Margreet voelde hoe de smeerlap haar betastte en keek woedend om. Hulp van haar buurvrouw hoefde ze niet te verwachten. Ineke lag inmiddels spiernaakt op de schoot van beide mannen en deed verwoede pogingen te voorkomen dat haar benen uit elkaar werden gerukt door een van hen terwijl de ander grommend haar stevige tieten zat te kneden. Ineke kreunde toen het hen lukte haar kutje binnen te dringen met hun vingers. Het hoofd van Margreet werd weer naar voren getrokken en terwijl ze stevig werd gezoend scheurde de andere man haar blouse open en trok haar BH omlaag. Haar blanke borsten gingen hijgend op en neer. "Jezus wat een lekkere memmen heeft deze teef" riep de man die inmiddels met 3 vingers in haar kutje zat te draaien. Hij boog naar voren en nam een van haar tepels in zijn mond. De ander volgde zijn voorbeeld en al zuigen en knabbelend gingen zij door met Margreet uit te kleden.

De verkrachting begint

Plotseling hoorden ze Ineke gillen. De beide mannen lieten de tieten van Margreet los en keken naar hun makkers. Ook Margreet draaide zich om en zag met schik dat haar buurvrouw wreed verkracht werd. Ineke zat op de schoot van een van de mannen met haar rug tegen zijn borst aan en met haar benen wijd. Margreet keek zo tegen haar kut aan. Daar zat inmiddels en stijve pik in en Ineke werd gedwongen daar stevig op te rijden. Bij iedere stoot in haar kutje wipten haar tieten omhoog. Het was een geil gezicht en Margreet had medelijden met haar buurvrouw. Ze wist dat ze niets kon doen om te voorkomen dat deze neukpartij werd voortgezet en ze wist ook dat het dadelijk haar beurt was. De beide mannen naast haar hadden zich nu uit gekleed en ze zag hun pikken stoer vooruit staan. Margreet werd door haar beide belagers lang uit neergelegd op haar bank. Daar lag ze dan met twee kussens onder haar billen. Wild werden haar benen uit elkaar getrokken. Met haar eigen BH bonden ze de handen van Margreet boven haar hoofd vast aan de armleuning van de bank.

Ook Margreet wordt genomen

Een van beide mannen kroop tussen haar benen en keek hijgend naar haar kutje. Nog nooit in haar leven was Margreet zo vernederd. Ze probeerde haar benen tegen elkaar te trekken maar voelde dat ze kansloos was. Dikke vingers trokken haar schaamlippen uit elkaar maakten haar kutje wijd open. Sidderend lag ze te wachten op haar verkrachting en hoewel ze wist wat er zou gebeuren overviel de aanval haar toch nog. Met een schreeuw stortte haar belager zich op haar. Ze voelde zijn keiharde pik tussen haar schaamlippen verdwijnen en diep in haar buik dringen. Daar lag ze dan in haar eigen huis en op haar eigen bank en werd ze verkracht door een gevangenisboef. De andere boef draaide haar hoofd om en dwong haar naar zijn bleke pik te kijken. Zijn ogen draaiden en hij genoot er zichtbaar van dat zijn maat met geweld dit lekkere teefje nam. "Je zou wel wat mogen hijgen en kreunen", zei hij terwijl hij aan een van haar tepels begon te trekken. Margreet deed wat ze van haar verwachtten. Het duurde gelukkig niet lang meer, met een schreeuw kwam haar verkrachter klaar en de beide mannen wisselden van plaats. Haar kut werd weer gevuld en voor haar ogen hing nu een slappe pik met haar kutsap en zaadresten er nog aan. "Schoon likken", luidde het bevel en ze gehoorzaamde. Ook de tweede man spoot haar vol en liet haar vervolgens ook zijn pik schoon likken.

Ineke moet vingeren

Op de andere bank werd ging het er stevig aan toe. Ook deze mannen waren klaar gekomen en Margreet zag dat het zaad nog op Ineke's wang zat. Anders dan bij de verkrachters van Margreet hadden die van Ineke inmiddels weer een stijve pik gekregen. Dat kwam omdat ze Ineke voor zich op de salontafel hadden neergelegd. Haar benen waren wijd uiteen getrokken en met een mes onder haar keel werd ze gedwongen zich zelf te vingeren. Haar vingers draaiden vlug over haar klitje en haar rose schaamlippen die nog pijn deden van de stevige beurten die ze had gekregen. Ze voelde zich erg vernederd en tranen rolden over haar wangen. Ze wist dat ze niet kon voorkomen dat ze klaar kwam en vond het verschrikkelijk. Ze sloot haar ogen en probeerde de mannen te vergeten. Maar dat lieten de mannen niet toe. "Open je ogen, hoer", schreeuwde zij haar toe en maak je klaar voor ons.

Gedwongen om te beffen

Plotseling pakte een van de mannen Margreet beet en zei tegen Ineke "we zullen je helpen. Misschien kom je sneller klaar als je buurvrouw je beft". Margreet werd gedwongen op haar knieŽn tussen de benen van Ineke te zitten en haar warme kutje te likken. Nu Ineke niet meer hoefde te vingeren lieten de mannen haar, haar borsten strelen. Alle vier de mannen werden bloedgeil van de twee naakte, mooie vrouwen die in het midden van de kamer voor de warme gloed van de open haard met elkaar bezig waren. "Doe je best", beten de mannen Margreet dreigend toe. Met nieuwe ijver begon Margreet het kutje van Ineke begon te likken. Terwijl ze zo op haar knieŽn lag met haar billen omhoog, duwde een dwingende hand haar benen uit een. Een van de mannen knielde achter haar en stak zijn pik in haar kut. Hij greep haar tieten stevig vast en neukte haar met grote halen. De andere mannen keken geil toe hoe Margreet een stevige beurt kreeg en gedwongen werd Ineke te beffen. Zo wilden ze het allemaal doen met dit lekkere wijfje. Steeds als er een klaar gekomen was kroop de volgende op Margreet. Na een half uur stopten ze en waren haar dijen kletsnat van het zaad. Margreet concentreerde zich op de kut van Ineke en wist dat ze haar moest klaar maken. Met haar tong likte ze Ineke's kutje en met haar vingers begon Margreet het rose kontgaatje te vingeren. Ze merkte dat Ineke dat lekker vond en duwde haar wijsvinger er helemaal in.

Klaar gemaakt

Plotseling begon Ineke te schokken. "Ze komt", zeiden de mannen en met geile blikken keken ze naar het naakte lichaam van Ineke dat kronkelde onder het orgasme. Doodmoe viel ze van het de tafel af en lag naast Margreet op de vloer. De mannen waren op de bank gaan zitten en keken naar de blote vrouwen op de grond. "Zo, nu is het tijd voor een goede sexshow", zei de leider. "Ik wil ze wel eens met hun eigen mannen zien optreden. Die kunnen dan ons zaad uit hun kutjes likken" zei hij lachend terwijl hij weer de jenever inschonk. "We zullen de dames eens even netjes gaan aankleden". Hij trok de beide vrouwen aan hun haren op van de grond en nam ze mee naar de slaapkamer van Margreet. In haar klerenkast vond hij wat hij zocht en nadat de vrouwen zich gewassen hadden, hun haren gekamd en gedwongen waren zich hoerig op te maken moesten zij het kleine Bh'tje en de jarretelgordel met de zwarte kousen aandoen.

Allemaal naakt

Op hoge hakken liepen zij de trap af naar de woonkamer. Daar klonk inmiddels gezellige muziek en was het licht uit op een spotje na dat het midden van de kamer verlichtte. Bewonderend floten de mannen toen zij de lekkere lichamen van Margreet en Ineke in de pikante kleding in het spotlight zagen. "Dansen !". klonk het bevel uit het duister en met de armen om elkaar dansten de vrouwen in het licht. Stef en Ronald waren door de mannen uit de keukenkast gehaald en uitgekleed. Spiernaakt zaten ze op een stoel vastgebonden. Met afschuw keken ze naar hun vrouwen die als twee hoeren samen dansten. "Jouw vrouw is al klaar gekomen" zei een van de mannen tegen Ronald. "Haar buurvrouw heeft haar lekker gebeft en dat vond ze lekker". Ronald zij dat hij daar niets van geloofde. De mannen lachte en Ineke bloosde en keek vol schaamte naar haar man. "Ik kon er niets aan doen", zei ze huilend "ze hebben me er toe gedwongen". Een van de mannen pakte de salontafel weer en zette die in het volle licht.

Ronald en Margreet

"Nu is het jouw beurt om klaar te komen", zei hij tegen Margreet "maar eerst die BH uit". Margreet kleedde zich uit en ging op haar rug op het tafeltje liggen. Op bevel opende ze haar kutje en Stef en Ronald moesten kijken toen Margreet gedwongen werd zich te vingeren. Haar klitje masseerde ze met haar wijsvinger en haar lipjes begonnen te glimmen van het eerste kutgeil dat ze produceerde. "Die moet ook maar gebeft worden", riep de leider en hij pakte Ronald beet. "Heb je wel eens aan die kut van je buurvrouw gelebberd", vroeg hij hem. Ronald schudde zijn hoofd en ze dwongen hem zijn naakte buurvrouw te beffen. Met zijn billen omhoog zat hij op zijn knieŽn voor Margreet en zoog haar geil op. Ondanks de omstandigheden wond het Ronald op. hij had wel vaker zich afgevraagd hoe Margreet's kutje er uit zou zien en nu proefde hij haar zelfs. Zijn pik werd langzaam stijf. De mannen lachten toen ze zagen hou opgewonden hij werd. "Trek je maar af voor je buurvrouw" riepen ze. "en spuit je geil maar in haar gezicht". .

Ronald trekt zichzelf af

Ronald begon aan zijn lul te trekken. Margreet keek hoe Ronald vlak voor haar gezicht met twee handen aan zijn pik stond te sjorren. Margreet werd bloedgeil en begon zich hijgend te vingeren. Een van de mannen had de videocamera van Stef ontdekt en hem aan gesloten op de TV. Hij hield de camera voor de kut van Margreet en op de televisie kon nu iedereen diep in haar geile grot kijken. Stef had z'n vrouw nog nooit zo gezien. Ze werd steeds geiler en keek hijgend naar de pik van Ronald. "Spuit maar", riep ze "ik kom ook". Met een schreeuw kwam ze klaar op hetzelfde moment dat Ronald een straal geil in haar gezicht spoot. Het droop over haar ogen zo haar mond in.

Stef kijkt naar de kut van Ineke

"Nu jij nog", zeiden ze tegen Stef "iedereen is klaar gekomen allen jij nog niet. Net als je vrouw op de tafel en neem je lul in je hand. Ineke laat je dan haar kut bekijken". Terwijl Stef op de tafel lag met zijn lul in zijn hand pakten de mannen Ineke beet. Met haar benen wijd moest ze toestaan dat haar blonde kutharen werden afgeschoren. Met een kaal kutje moest ze wijdbeens boven het hoofd van Stef te staan. Met twee handen trok ze haar kutje uit elkaar. Stef rook haar kut en keek gefascineerd naar de grote kittelaar van zijn buurvrouw. "Alleen kijken en niet likken", zeiden de mannen." Laat hem maar eens diep in die spleet van je kijken en vertel je buurman maar eens wat we met jou en zijn vrouw gedaan hebben". Terwijl Stef zich lag af te trekken en in haar kut keek begon Ineke te vertellen. Op de televisie was nu te zien hoe hardhandig de kut van Margreet kaal geschoren werd. Beide vrouwen schenen dezelfde behandeling te krijgen. Toen Ineke vertelde hoe ze naakt lag te worstelen onder de ruwe handen van de twee boeven die haar benen wijd probeerden te krijgen kwam Stef klaar.

Partnerruil

De man met de camera had er zin in gekregen en schoof de tafel opzij zodat er onder het spotlight ruimte was voor de twee stellen. "Tijd voor de partnerruil", zei hij. Stef en Ronald werden nu gedwongen op de grond met hun buurvrouwen te vrijen. Margreet nam de pik van Ronald in haar hand terwijl hij gedwongen werd haar kutje te strelen. Het kon Margreet allemaal niets meer schelen. Na zo vernederd te zijn kon dit vrijen met Ronald er ook nog wel bij. Terwijl ze aan Ronald's pik lag te strelen voelde ze dat haar buurman weer stijf begon te worden. Ronald had inmiddels zijn vingers diep in haar kutje en toen de boeven vonden dat ze best wat aktiever mochten zijn begonnen ze elkaar te zoenen. Margreet hoorde naast haar het zachte soppen van een kutje en wist dat haar man Ineke stevig aan het opvrijen was. Toen ze haar hoofd omdraaide zag ze dat Ineke met twee handen de pik van Stef aan het bewerken was terwijl ze hitsig lagen te zoenen.

De stellen worden geil

De boeven genoten van dit feest en de cameraman liep om de de stellen heen en nam alles van dichtbij op. Toen dwong hij de mannen op hun rug te gaan liggen. De vrouwen moesten op de mannen gaan liggen met hun kutjes op de monden van de mannen. Die smakten luid terwijl ze met hun tong tussen de kletsnatte schaamlippen gingen. Ook zonder bevel was het de vrouwen duidelijk wat zij moesten doen. Zij streelden zacht de ballen van de mannen en namen hun pik in hun mond. Terwijl Margreet de pik van Ronald in haar mond nam zag ze dat Ineke haar man begon te pijpen. Stef en Ronald konden er niets aan doen maar hun pikken werden weer stijf. De geur en het sap van hun buurvrouwen maakten hen heet. Ook de vrouwen werden weer opgewonden en pijpten de mannen met lange halen. "Zo mannen", zei de leider van de boeven, "tijd om jullie buurvrouw te neuken".

Elkaars vrouw neuken

Nu moesten Margreet en Ineke op hun rug op de grond gaan liggen en moesten de mannen erop kruipen. Met hun hand openden ze de kut van hun buurvrouw en schoven ze hun pikken naar binnen. Toen begon de neukpartij. Het soppende geluid van de stijve pikken door de natte kutlippen vulde de kamer. De billen van Stef en Ronald gingen wild omhoog en omlaag. Margreet en Ineke lagen met hun benen in de pikante zwarte kousen met de rode schoenen met de naaldhakken ver omhoog. Vlak voor ze allen gingen klaar komen trokken de boeven de stellen uit elkaar. De mannen moesten op staan en languit op de twee grote banken gaan liggen. Met touwen werden hun voeten aan de een armleuning vast gebonden. Vervolgens werden hun handen boven hun hoofd getrokken en stevig aan de andere armleuning vast gebonden. Toen werden Margreet en Ineke door de mannen opgetild en met hun kontjes op de pikken van hun eigen man gezet. Ze voelden de pikken van hun mannen hun darmen in schieten. Daarna moesten ze languit gaan liggen. Zo lagen ze op hun rug boven op hun mannen. De boeven bonden ook hun handen boven hun hoofd aan de armleuning vast en met een leren broekriem werden de nekken van ieder echtpaar stevig aan elkaar gebonden. "En nu de benen wijd", werd er bevolen. De vrouwen gehoorzaamden en de cameraman begon opnames te maken. Op de televisie konden Margreet en Ineke zien hoe ze er bij lagen. De kameraman zoomde ver in en het naakte kutje van Margreet werd zichtbaar. Een paar centimeter eronder hingen de ballen van Stef en zijn lul werd omklemd door het kontje van Margreet. De vier boeven stonden naar dit schouwspel te kijken.

De boeven doen mee

Toen Margreet zag dat hun pikken weer op oorlogssterkte stonden begreep ze waarom zij en Ineke zo moesten liggen. Op een presenteerblaadje werden ze weer aan hun verkrachters aangeboden en om hun genot nog te vergroten werden zij en hun mannen extra vernederd. Niet alleen moesten hun mannen zien hoe Margreet en Ineke verkracht werden, ze moesten het voelen ook. En wel met hun eigen pik slechts door een dun vlies gescheiden van de verkrachtende pikken. Sidderend lagen Margreet en Ineke te wachten. De pikken van de boeven stonden stijf vooruit. De leider en een van zijn maten stapte voor uit. Keurend keek hij naar de kaal geschoren kutjes van Margreet en Ineke. Na enig twijfelen viel zijn keuze op Margreet. Met wellust greep hij haar tieten en stootte zijn pik in haar kut. Haar geschreeuw vulde de kamer, binnen enkele seconden aangevuld met dat van Ineke die ook wreed werd genomen. Hun mannen moesten machteloos toezien hoe hun vrouwen werden verkracht en ze voelde de hitsige lullen van de belagers hard door de kut van hun vrouw gaan.

De vrouwen komen klaar

De tranen stroomden over de wangen van Margreet en Ineke terwijl de cameraman de neukpartij vastlegde. De vrouwen hadden het gevoel dat ze tussen hun benen uit elkaar gerukt werden door de beide pikken die hun buik doorkliefden. Steeds harder bereden de boeven Margreet en Ineke. Hun kreten verstomden onder de hitsige tongzoenen van hun verkrachters. De pijn nam af en Margreet merkte dat een warm gevoel bezit van haar nam. Vanuit haar dijen trok het omhoog naar haar navel. Ze keek opzij en zag dat ook Ineke haar verzet opgegeven had en langzaam maar zeker zich over gaf aan haar berijder. Margreet wist dat deze woeste neukpartij zou eindigen met het klaarkomen van beide slachtoffers. Ook Stef en Ronald merkte de verandering bij hun vrouwen. Het zachte, geile gekreun van de vrouwen en het woeste soppen van de stijve lullen in hun kletsnatte kutten maakte hen misselijk. De beide boeven genoten. Wie had kunnen denken dat ze zo'n avond zouden hebben. Na tien minuten voelde Margreet dat ze ging komen, ze kon het niet tegenhouden. Ze merkte dat ook haar berijder zijn hoogtepunt naderde. Hijgend en kreunend kwamen ze samen klaar. Ze zoende haar verkrachter wild toen ze kwam. Toen ze uitgeput lagen na te hijgen zagen ze dat het naast hun al niet anders ging. Ineke schokte wild op en neer en haar man werd haast verbrijzeld onder het neukgeweld van zijn vrouw met haar berijder. Als een wilde kneedde de boef de lekkere tieten van Ineke en duwde ze onder haar kin. Als een stoomhamer dreef hij zijn pik in en uit haar kut. Ineke moest wel kletsnat zijn om dit te overleven dacht Margreet. Ook de cameraman had door dat Ineke ging komen en met de kamera vlak voor haar gezicht dwong hij haar in de lens te kijken. Nu kon Ronald op de televisie volgen hoe zijn vrouw klaar kwam. Ook Ineke zoende haar verkrachter wild toen ze klaar kwam. Hij kwam een paar seconden later en kneep zo hard in haar tieten dat Ineke gilde van de pijn.

Weer een partnerruil

Veel rust was de beide echtparen niet gegund. De beide andere boeven eisten nu hun deel. "Tijd voor de partnerruil", zei de kamera man en gaf de kamera aan een van zijn maten. Ineke en Margreet werden los gemaakt. Ze konden niet meer staan zo waren zij uitgeput na de vele verkrachtingen die ze hadden moeten ondergaan. De boeven tilden hen op met de benen wijd en wisselden ze van zitplaats. Margreet voelde hoe ze op de harde pik van Ronald werd gezet en stevig werd vast gedrukt. Ineke onderging het zelfde lot en moest de lul van Stef in haar kont dulden. Toen herhaalde het spel zich. Het leek haast wel of de beide boeven met nog meer geweld de vrouwen wilden nemen. Margreet en Ineke schreeuwden het uit van de pijn toen ze voor de zoveelste keer die nacht werden genomen. Hun tieten werden het snoepgoed voor hun verkrachters. Vooral Margreet moest het ontgelden. Woest beet de cameraman op haar tepels. Haar huilen maakte hem alleen nog maar geiler. Tien minuten later was het voorbij en waren de beide boeven klaargekomen. "Nu moeten we maar wat gaan slapen", zei de leider. "Morgen wacht ons een lange dag en we hebben ons best ingespannen", grinnikte hij. Stef en Ronald werden weer stevig vastgebonden en in de keukenkast opgesloten. De vier boeven en de twee vrouwen liepen de trap op. Twee mannen namen Margreet mee naar haar eigen slaapkamer en verdwenen met haar onder de dekens. Ineke vertrok met haar mannen naar de logeerkamer.

De volgende ochtend

Toen Margreet de volgende ochtend wakker werd scheen de zon al volop. Het duurde even voor ze wist waar ze was en waarom ze tussen twee vreemde mannen in lag. Vanuit de logeerkamer klonk een piepend geluid en een zacht gehijg. Ze begreep dat de nachtrust de mannen goed had gedaan en ze nu met nieuwe energie Ineke onder handen namen. Kwam er dan nooit een eind aan deze nachtmerrie? Ze boog wat naar voren zodat ze in de logeerkamer kon kijken. Ineke lag languit gestrekt met haar armen boven haar hoofd vastgebonden aan de koperen spijlen van het oude bed. Beide mannen zaten op hun knieŽn op haar naakte lijf. De voorste haalde met lange halen zijn pik door haar keel en de achterste deed het zelfde met haar kutje. Haar benen rustten op zijn schouder en gelaten onderging ze de dubbele verkrachting. Met afgrijzen zag Margreet hoe haar buurvrouw weer vernederd werd.

Margreet moet weer neuken

Plotseling werd ze naar beneden getrokken. Haar beide mannen waren inmiddels ook wakker geworden en vonden dat ze wat aandacht van Margreet moesten hebben. "Verwen ons maar eens lekker", zeiden ze tegen Margreet. De mannen gingen op hun zij liggen met Margreet tussen hen in. De man voor haar zoende haar wild en ze deed wat van haar verwacht werd. Haar tong boorde zich in zijn mond. De man achter haar had zijn armen om haar heen geslagen en streelde zacht haar borsten, Toen werd ze omgedraaid en herhaalde het spel zich. Ze voelde dat het de mannen opwond en hun pikken stonden bijna weer stijf. De mannen kropen steeds dichter tegen haar lijf aan en ze wist dat het niet lang meer kon duren voor ze wilden neuken. Plotseling pakte de man voor haar haar polsen beet en voelde ze de boef achter haar haar been omhoog trekken. Ze pakken me tegelijk schoot het Margreet door het hoofd toen ze voelde dat de beide pikken haar onderlijf in schoten. Minutenlang schuurde Margreet tussen de lichamen van haar verkrachters heen en weer. Halverwege draaiden ze Margreet om en wisselden ze van gat. Toen kwamen ze klaar.

De laatste neukpartij

Even later kwamen de ander mannen de kamer. Ze hadden zich inmiddels aangekleed en hadden de naakte Ineke tussen zich. Terwijl de andere manne op stonden en zich aankleden moest Ineke naast Margreet in bed kruipen. Ze dachten dat ze elkaar weer moesten bevredigen maar dat was niet zo. Even later kwamen de mannen met hun echtgenoten de trap op. Die moesten ook naakt het bed in. "Neuk je buurvrouw nog maar een keer", zeiden ze tegen Ronald en Stef die vervolgens op Margreet en Ineke kropen. Terwijl ze hun pik in de kut van hun buurvrouw staken gingen de boeven langzaam de trap af. Toen ze de deur hoorden slaan waren de stellen weer zo geil dat ze vrijwillig doorgingen. Ronald wist dat hij deze keer de kut van Margreet zou vol spuiten. Ze zoende hem hard op zijn mond. Ook Stef en Ineke wisten dat ze niet meer gedwongen werden maar Stef genoot zo van het lijf van zijn buurvrouw dat hij haar bleef berijden. Toen kwamen ze allemaal tegelijk klaar. Ze kleedden zich aan en Ronald en Ineke gingen naar huis. Sinds die nacht waarin de vrouwen meerdere malen verkracht werden eindigen de avondjes van de twee stellen in partnerruil en heftige neukparijen.

Zoek naar meer verhalen van Rommy...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net