Opwindend.Net
Datum: 12-06-2017
Stemmen: 61x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 12065x
Lengte: Zeer Lang
Maureen - 54: Vrijdagavond
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 53: Jeroen Ontmaagding

Het is vrijdagavond zeven uur. We hebben net ons eten op en we ploffen met z’n allen op de bank. Ik sein Irma in dat we de meiden even rust moeten gunnen.
Irma is heel benieuwd hoe het met Jeroen is gegaan. Ik bedenk me dat ik hem vanochtend wel een appje heb gestuurd, maar dat ik vergeten ben om te kijken of ik iets teruggekregen heb. Ik heb een rijtje van hem:
“Hoe gaat het? Spierpijn?”
“Ja, wel een beetje, maar valt wel mee”
“Mijn kont doet wat pijn”
“Verder gaat het goed”
“Mag ik vanavond langskomen? Mijn ouders zijn een weekendje weg”
“Mark?”

Ik zie dat hij rond half zeven het laatste bericht heeft gestuurd. We overleggen met elkaar. De meiden zien het allemaal wel zitten dat die grote lul weer komt. Ik app terug: “Vanavond half negen bij ons. Van buiten en binnen schoon gewassen. Naakt aanbellen, kleren in een tas. Je blijft bij ons slapen”.
Binnen een minuut krijg ik een ‘duim’ van hem terug. De meiden juichen: ze zien Jeroentje wel zitten! Vooral Noortje is allemaal plannen aan het maken wat ze met die dikke leuter allemaal kan doen. Ik merk dat ze er erg fier op is dat zij hem al in haar kont heeft gehad en Irma niet. Ik kijk Irma aan. Irma heeft ook in de gaten dat Noortje naast de schoenen loopt nu ze een goed betaalde baan met een heel bijzonder takenpakket heeft gekregen. Het wordt tijd om dat in te dammen.
Ik sta op en maak de zitstok klaar met het spitse gedeelte boven. Daar zal ze wel een toontje hoger door gaan zingen. Met de hulp van een stoel klimt ze er op. Op haar tenen kan ze niet bij de grond, maar als ze zich nog wat verder uitstrekt, dan lukt het net om de grond te toucheren.
In de tussentijd gaan we naar de lijst kijken die Maureen opgesteld heeft. Daarin zien we heel bijzondere challenges staan. Een paar bijzondere zijn: 8 golfballen in onderlijf proppen (ik streep 8 door en vervang dat door 10). Aan handen en voeten aan het plafond opgehangen worden (ik vul aan dat dit onder begeleiding van een zweep moet zijn).

We zien geen aanleiding om de lijst verder te veranderen. In de tussentijd is Noortje een heel stuk makker geworden. Ze begint wat te protesteren en als ik haar aankijk, heeft ze grote moeite om zich in evenwicht te houden. Om het nog wat erger voor haar te maken begin ik haar te kietelen. Doordat ze met haar lijf aan het kronkelen is, doet haar kruis op de spitse rand nog meer pijn. Als ik na een paar minuten stop met kietelen pak ik de kookwekker en zet deze op een kwartier. Ik zet hem achter Noortje neer, zodat ze niet kan zien hoe lang ze nog moet, maar ze wordt door het getik van de wekker steeds herinnert aan het feit dat ze geduldig moet blijven zitten.

Maureen is haar oefeningen aan het doen. Het valt me op dat ze echt wel lenig is. Haar nog jonge spieren reageren goed op de oefeningen. De spagaat kan ze al bijna helemaal goed. Het is een geil gezicht om haar druipkut zo opengesperd te zien. Ze probeert om haar lippen op de grond te drukken, maar dat lukt net niet. Ik vraag of ik haar zal helpen.
“Ja”, zegt ze. “Dat is goed. Wil je op mijn schouders duwen?”
Ik duw rustig op haar schouders en dan komen haar schaamlippen inderdaad op de grond. We houden deze positie even vast. Maureen begint te klagen dat haar beenspieren erg pijn doen. Ik zeg tegen haar: “dat is mooi, want dan helpt het goed”. Maureen pruttelt een beetje over deze flauwe opmerking, maar dan komt Irma met een vibrator en twee boeken aan. Ze legt onder elke voet een boek, doet de vibrator aan en legt deze onder het kutje van Maureen.
Dan zegt ze: “je mag pas stoppen met je oefening als je klaargekomen bent. Ik neem aan dat Mark nog wel even wil helpen”.
Maureen is even verward, want door de boeken onder haar voeten moet ze nog verder rekken om met haar kut de vibrator te kunnen raken, maar het klinkt erg aanlokkelijk voor haar om alweer klaar te mogen komen: vanochtend mocht dat ook al!
Al snel vraagt ze aan me: “Mark, wil je me voorzichtig naar beneden duwen?”
“Natuurlijk meisje”, zeg ik en ik ga wijdbeens voor haar staan, zodat mijn pik tegen haar mond bungelt. Maureen hapt gelijk mijn lul naar binnen en begint deze zachtjes te verwennen. Ik duw hem helemaal haar keel binnen, want ik vind het een heerlijk gevoel als mijn slappe pik in haar keeltje stijf wordt.
Als mijn pik helemaal in haar mond is verdwenen kan Maureen nog maar met moeite adem halen. Dat is het moment dat ik begin te duwen op de schouders van Maureen. Dat doet duidelijk pijn in haar beenspieren, want ze wil snuivend adem halen, maar dat lukt niet doordat mijn lul een groot deel van haar keel inneemt. Kreunend en snuivend haalt ze adem, terwijl ze tegelijkertijd mijn lul verwent doordat ze fanatiek aan het slikken is. Ik merk dat ze verder naar beneden zakt, want ik moet iets door mijn knieën gaan om mijn lul in haar mond te houden.
Ik duw nog wat harder en voel een siddering door haar lijf trekken als haar kut de vibrator raakt. Dat is het moment dat ik haar keeltje ga neuken. Maureen moet zich nu verkracht voelen. Haar kut voelt lekker, haar bovenbeenspieren zullen vreselijk zeer doen, maar ze moet zich concentreren op haar mond, omdat ze anders geen adem kan halen. Pijn, plezier en paniek.
Ik merk dat het Maureen steeds beter lukt om haar ademhaling onder controle te krijgen. Rustig en diep in en uit ademen. Ook de pijn in haar benen zal wat beginnen te wennen, want ze begint steeds meer haar bekken te kantelen, zodat ze haar klit op de vibrator kan duwen, maar dat zal nog wel een paar centimeter kosten. Ik duw wat harder op haar schouders. Een kreun en een scherpe snuif is de reactie. Ik blijf haar keeltje neuken en ik geniet van de betraande ogen die me telkens geil aankijken.

Ik kan dit niet lang vol houden, maar ik wil nu nog niet klaar komen. Alsof het afgesproken is, gaat juist dan de kookwekker bij Noortje. Ik zie dat Irma een stoel bij de zitstok zet en Noortje er af helpt. Ik hoor dat Noortje nog een lesje krijgt in onderdanig zijn. Ze mag dan een baan met een vorstelijk salaris hebben gekregen; ze is nog steeds een pijp- en zaadslet.
Als de kookwekker gaat, trek ik mijn pik uit de keel van Maureen en veeg ik het slijm af aan haar haren. Ik hou de druk wel op de schouders van Maureen, maar doe dat steeds een beetje minder, zodat haar beenspieren wel oprekken, maar dat ze maar net met de schaamlippen de vibrator aanraakt, maar er met haar klit net niet bij kan.
“Mark”, vraagt ze dan met een lief stemmetje. “Wil je me wat harder naar beneden duwen?”
Ik hum een bevestiging en duw dan ineens vrij fors haar schouders omlaag. Dat voelt ze duidelijk, want ze kreunt weer. Kort daarna hoor ik een kreun op een andere toonhoogte. Die zal door de vibrator veroorzaakt worden!
Weer geef ik steeds wat minder druk, maar wel zodanig dat haar klit net tegen de vibrator aan blijft komen. Langzaam gaat de ademhaling van Maureen wat sneller. Als ik de druk op haar schouders langzaam opvoer, dan heeft dat een groot effect op Maureen. Het genot overheerst, maar de ondertoon van pijn van haar beenspieren moet er zeker zijn. Het valt me trouwens op dat ze van deze pijn niet opgewonden raakt, want anders was ze allang eerder klaargekomen!

Door mijn afdwalende gedachten heb ik nog maar net in de gaten dat Maureen bijna klaarkomt. Ik vind het te flauw om dan alle druk weg te nemen, want ze heeft werkelijk goed haar best gedaan. Ik besluit om juist veel meer druk te geven, zodat de vibraties haar hele klit raken.
Maureen ontploft binnen een paar seconden. Ik zet snel een voet voor haar buik en een andere achter haar rug, want ik twijfel er aan of ze zelfstandig haar evenwicht kan houden. De druk op haar schouders laat ik niet afnemen, maar ik hou haar vast met haar kut op de vibrator gedrukt. Daardoor krijgt ze nog een orgasme. Ze kijkt me aan, maar ik zie haar pupillen niet. Ik zie alleen maar genot op haar gezicht, dus ik hou haar nog langer vast. Het tweede orgasme dempt uit en ik merk dat ze de vibrator met haar onderlijf ontwijkt. Ik duw wat harder en daardoor raken haar klit en de vibrator elkaar weer.
Het hele onderlijf van Maureen begint nu te schokken: het derde orgasme binnen 10 minuten dient zich aan. Ik hou Maureen zo stil mogelijk, zodat het orgasme heel lang aanhoudt. Als Maureen deze climax een beetje te boven gekomen is, pakt Irma de vibrator en zet hem uit. Ik laat langzaam Maureens schouders los en laat haar achterover gaan om even te gaan liggen. Ze ademt zo snel, dat ik even bang ben dat ze gaat hyperventileren.
Ik luister even wat ze zegt: “wow, wow, wow….”. Deze woorden blijft ze als een mantra herhalen.

Ik draai naar Irma en Noortje die van deze voorstelling hebben genoten en vraag aan Noortje: “Zullen wij dat nu ook even doen?”
Noortje denkt even over haar antwoord na en zegt dan: “als je het wilt, dan doen we het, maar ik ben niet zo lenig als Maureen hoor!”
“Dan zou ik maar snel gaan oefenen, want ik weet zeker dat best veel van je toekomstige cliënten heel graag willen dat je een split en spagaat kan!”
Irma zet de trillende dildo rechtop en zegt: “ga je gang!”

De geschiedenis herhaalt zich. Noortje is inderdaad minder lenig dan Maureen. Daarom duw ik gewoon wat harder. Het is ook al snel duidelijk dat Noortje minder makkelijk pijn kan verdragen dan Maureen, maar ze doet haar best: ze geeft in ieder geval niet op!
Ik leg één van de boeken die onder de voeten van Maureen lag, onder haar kut en leg daar de vibrator op. Het totale verschil is toch al gauw 6 centimeter. Al rekkend en strekkend daalt het kutje van Noortje naar de vibrator toe. De eerste vibraties worden met geril ontvangen. Ik stel Noortje de vraag: “ben je nog steeds een pijp- en zaadslet?”
“JA”, zegt ze terwijl ze verlangend naar mijn half stijve leuter kijkt. Ik stop mijn half stijve leuter in haar mond en begin haar mond te neuken, terwijl ik bij elke keer dat ik in haar mond stoot extra druk op haar schouders zet. Daardoor wordt ook Noortjes lichaam op drie punten gebruikt en wordt ze gek van de verschillende prikkels. Ze slobbert aan mijn lul en ik zeg: “blijf me aankijken terwijl je pijpt, sletje!”
Noortje kijkt gelijk omhoog en ik zie haar beide zaadvragende ogen super geil naar me kijken. Ik kan nog net een spasme van mijn onderbuik tegenhouden. Wat ziet ze er sletterig uit met haar ondeugende gezicht, terwijl ik haar kut nog wat harder op de vibrator druk. Een kreun en ze sluit even haar ogen om de extra pijn in haar bovenbenen te verwerken.
Ik geef haar gelijk een tik op haar wang en zeg: “je moest me aan blijven kijken!”. Bij wijze van test duw ik haar nog een keer omlaag en weer sluit ze haar ogen. Dat levert een hardere tik op.
Nogmaals duw ik en eindelijk lukt het om me aan te blijven kijken. Met inmiddels betraande ogen kijkt ze me aan. Ik kan me nog maar net goed houden en zeg: “pijp me klaar en blijf me aankijken!”
Het mondje van Noortje maakt overuren om mijn paal te verwennen. Ik roep uit: “ik spuit je gezicht helemaal onder!” en na nog een paar keer zuigen trek ik mijn lul uit haar mond. Ik mik op haar neus en spuit de eerste straal gedeeltelijk in haar neus. De rest spettert op haar wangen. De volgende stralen belanden in haar open ogen. Blijkbaar wilde ze niet riskeren dat ik haar nog een tik op de wang zou geven.
“Nu ben je echt een zaadslet”, zeg ik als ik wat bijgekomen ben. Ze knippert snel met haar ogen om het zaad er uit te kunnen krijgen. Ik zeg tegen Noortje: “en, dan ga jij nu klaarkomen”.
Ik duw haar stevig naar de vibrator die een stukje in haar kut verdwijnt. Ze geeft een korte gil van pijn en ik hou de druk op haar schouders. Langzaam lijkt Noortje de prettige vibraties boven de pijn uit te gaan voelen en haar geluiden worden anders: meer genietend. Meer met lust.
Hijgend door haar wijd geopende mond verwerkt ze al haar lichaamsprikkels. Ik zie dat geopende mondje en ik spuug een dikke klodder speeksel in haar mond. Ze kijkt me verwonderd aan, maar slikt het dan door. Ik schud mijn hoofd, maar ik weet niet of ze dat ziet en ik zeg daarom hardop: “wat een slet ben je toch….”. Ik grijp haar in haar haren en trek er wat aan om haar een nog meer gedomineerd gevoel te geven. Dat lijkt te lukken, want ze begint te schokken en ze komt klaar. Er komt zelfs een golfje vocht uit haar kut wat het boek eronder gelijk doordrenkt…
Ik wenk Maureen en zeg: “lik haar gezicht maar even schoon. Het is niet zo best om sperma vannacht in haar ogen te laten zitten, want het brandt nogal”. Ik zie Noortje knikken.

Noortje is vanavond al genoeg onder handen genomen, want de zitstok heeft haar kut goed gepijnigd. Ik hou het daarom bij maar één hoogtepunt voor haar. Ik leg haar achterover op de grond, zodat ze zelf haar benen kan bedienen terwijl Maureen haar hoofd schoonlikt.
Na vijf minuten is Noortje best enthousiast over hetgeen ze bereikt heeft. Ze had nooit verwacht dat ze ooit een keer de split zou kunnen doen en dat lijkt ze nu wel te kunnen leren!

Dan gaat de bel. Het is exact half negen. Jeroen heeft goed op de tijd gelet. We laten hem even staan, zodat hij nog even in de januari-kou af kan koelen.

Irma doet de deur open en daar staat Jeroen te bibberen. Hij is wel zo slim om netjes te wachten of hij naar binnen mag komen. Irma wacht bewust lang, zodat Jeroen het erg koud krijgt in zijn adamskostuum. Dan nodigt ze hem uit om naar binnen te gaan.
Jeroen heeft een grote tas bij zich. Die zetten we bij de trap neer. Irma dirigeert Jeroen naar binnen. Daar ziet hij Noortje oefening doen om haar benen weer normaal te kunnen bewegen en Maureen die de laatste restjes sperma uit de haren van Noortje zuigt.
Ik zeg tegen Maureen: “laat eens zien wat je vanavond geleerd hebt?”
Maureen zakt in een split, maar ze komt niet zover als een half uur geleden. Ik duw even op haar schouders en dat helpt. Ik hoor een lichte kreun. Ik zeg tegen Jeroen: “knap hč?!” Jeroen knikt en zegt op een onderdanige toon: “Ja, meneer. Heel knap. Dat zou ik ook wel willen leren”.
De toon en tekst treffen me diep. We moeten eerst even praten denk ik, want het zou wel eens zo kunnen zijn dat de grenzen van Jeroen op SM vlak heel ruim zijn!

Ik zeg tegen de nog steeds rillende Jeroen dat hij op de bank moet gaan zitten. Irma en ik gaan ieder aan een kant zitten en ik geef Maureen en Noortje aan dat ze moeten gaan douchen.

Irma stelt de eerste vraag aan Jeroen: “Hoe vond je het gisteren met ons?”
“Ik vond het ontzettend heftig”, zegt Jeroen. “Ik heb al heel veel seksfilms gezien en ook kijk ik vaak naar foto’s die over SM en zo gaan, maar dat ik ineens de hoofdrol mocht spelen in zo’n filmsetting, dat had ik nooit verwacht. Ik heb er heel erg van genoten. Het was alleen een beetje jammer dat ik er op mijn werk niet over kan praten”.
Irma glimlacht even en vraagt: “als je gisteren bekijkt, wat vond je dan het minst leuk?”
Jeroen denkt even na en zegt: “ik vond het eigenlijk niet zo leuk om Noortje in haar kont te neuken. Dat moet erg veel pijn gedaan hebben en ik vind het niet zo leuk om iemand anders pijn te doen”.
Ik vraag: “ik heb jou in je kont geneukt. Dat deed jou zeker wel pijn. Vond je dat niet erg?”
“Nee”, zegt Jeroen. “Het voelde goed. Het paste er helemaal bij en het voelde heel speciaal voor mij”.

Ik zwijg en ik zie Irma even nadenken. We proberen allebei om Jeroen te peilen. Dan vraagt Irma: “je vertelde net dat je veel seksfilms kijkt. Wat kijk je dan het meest?”
“Vaak films met vrouwen in zwarte latex kleding met een zweep of zo. Dan denk ik altijd dat ik haar slaafje ben. Ik vind het ook opwindend als iemands kont bewerkt wordt met een zweep of zo. Dat je dan die kont steeds roder zie worden”.
“Wat vind je van plas- en poepsex?”
“Ik heb wel eens pis geproefd en dat vond ik wel opwindend om te doen. Poep heb ik nooit geprobeerd”
“Wat is het heftigste wat je met je eigen pik heb gedaan?”, vraagt Irma.
“Dat was een paar maanden geleden. Toen had een stuk touw gepakt. Ik maakte eerst een lus achter mijn ballen vast. Toen een paar keer om mijn ballen gedraaid, zodat ze lekker strak zaten. Dat was in de ochtend op mijn slaapkamer. Ik was dus nogal laat om de trein te kunnen halen en moest snel in de auto en naar de trein rennen. Al rennend haalde ik de trein net, maar mijn hele zaakje deed vreselijk veel pijn. Ik ben op Utrecht Centraal naar dat openbaar toilet gegaan en daar zag ik dat mijn ballen dieppaars waren geworden. Ik heb toen heel voorzichtig het touw los gemaakt en dat deed immens veel pijn. Daarna ben ik snel naar mijn werk gegaan. Na een paar uur was alles weer normaal van vorm, maar ik zag dat ik veel bloeduitstortingen op mijn pik en ballen had. Het heeft een week geduurd voor alles over was”.
Ik zeg lacherig: “hoe dik was het touw?” Jeroen zegt: “het was van dat touw wat ze in de bouw ook gebruiken om een lijntje te spannen. Het is ongeveer 2 mm dik denk ik”
Irma’s mond valt open. Dat moet vreselijk hard in zijn huid gesneden hebben en ontzettend veel pijn hebben gedaan!
“Niet meer doen jongen”, zeg ik. “Je hebt veel risico’s genomen!”
“Ja, maar ik ondanks de pijn was ik zo ontzettend geil, dat ik in het toilet op Utrecht Centraal klaargekomen ben”.
Nu valt mijn mond open. Irma kijkt me aan en we zeggen even helemaal niets.

Irma vraagt: “wil je nu vernederd worden?”
“Graag, mevrouw”
Irma zegt streng: “ga op je knieën voor de bank zitten met je pik naar ons toe. Leg je handen open op je knieën en doe je benen van elkaar. Jeroen knielt, neemt zijn pose in en kijkt slaafs naar de grond. Ik zie zijn pik groeien. Irma steekt een teen uit en duwt die onder zijn neus. Jeroen gaat gelijk aan de slag om de teen te liefkozen.
Ik zeg: “volgens mij ben je helemaal niet verlegen en heb je ook helemaal geen schaamte voor je dikke lul! Volgens mij ben je gewoon te schijterig om iemand aan te spreken en zie je in elke medemens een dominant. Je voelt je slaaf van iedereen!”
Irma wisselt van teen, waardoor Jeroen kan antwoorden. Hij zegt: “Ja, meneer u heeft gelijk”.

“Mooi”, zeg ik cynisch. “Nu we dit weten, zullen we verder gaan”. Ik sta op en loop naar de speelgoedla. Ik haal er een medium size buttplug uit en zeg tegen Jeroen: “nat maken en duw hem in je kont”
Hij spuugt er een klein beetje op en begint het ding in zijn kont te duwen. De hoeveelheid spuug is veel te weinig, zodat het heel stroef gaat. Als de plug er bijna in zit, ga ik achter Jeroen staan en duw hem met mijn voet ineens in zijn achterwerk. Het geluidje wat uit zijn keel komt negeer ik.
Ik zeg tegen Jeroen: “de volgende keer wat meer spuug gebruiken, dan gaat het een stuk makkelijker”.
Jeroen knikt gedwee en zegt: “ja, meneer”.

Ik zeg: “doe je jezelf wel eens pijn?”
Jeroen kijkt me niet-begrijpend aan. Ik zeg: “Als je met jezelf speelt, knijp je dan wel eens in je tepels of in je ballen?”
Jeroen aarzelt om te antwoorden. Irma duwt haar voet richting zijn ballen. Jeroen merkt het en denkt razendsnel na. Dan antwoordt hij: “Ja, meneer. Dat doe ik vaak. Ik trek mezelf meestal in de avond en in de ochtend af. Meestal doe ik dan zo’n zwarte papierklem op mijn beide tepels. Daar heb ik touwtjes aan gemaakt, zodat ik er tijdens het aftrekken aan kan trekken. Dit voelt heel erg goed. Ik probeer altijd om klaar te komen op hetzelfde moment als ik de klemmen er af trek. Dan kom ik altijd keihard klaar”.
Ik knipper een paar keer extra met mijn ogen om het ongelofelijke verhaal van Jeroen te verwerken. Ik vraag: “en? Hoe speel je met je ballen?”
Weer een aarzeling en ik zie de teennagel van de grote teen in de zak van Jeroen prikken. Ik zeg tegen Irma: “haal je voet maar weg, want hij vindt het veel te lekker. Daardoor kan hij niet nadenken”.
Jeroen krijgt een rood hoofd van schaamte. Dan antwoordt hij: “ik gebruik vaak touwen om mijn ballen af te binden. Als ze dan zo strak gespannen zijn, dan pak ik wel eens een elastiekje om ze daarmee te pijnigen. Ook hang ik wel eens gewichten aan het touw wat mijn ballen afbindt. Ik hoop dan dat mijn zak wat uit gaat rekken, want die vind ik wat klein”.

Ik hoor dat Irma haar mond dicht klapt. Ik schud mijn hoofd en zeg tegen Irma: “ik ben zo terug”.
Ik ga naar de schuur en haal daar duct tape. In de rommella in de kamer pak ik een doosje punaises en twee papierklemmen zoals Jeroen ze beschreef. Ondertussen zijn Maureen en Noortje naar beneden gekomen en ze kijken naar de geknielde Jeroen. Ze gniffelen en gaan achter hem zitten om maar niets van dit schouwspel te hoeven missen.
Ik loop naar Jeroen en vraag hem: “ben je er klaar voor om pijn te krijgen? Misschien zelfs heel veel pijn?”
Jeroen kijkt me heel diep aan. Ik zie een brandend verlangen als hij zegt: “Graag meneer. Wilt u mij pijn doen?”
Ik pak een papierklem en zet deze op Jeroens tepel. Al snel volgt de andere. Jeroen haalt beide keren diep adem en sluit even zijn ogen om de pijn in zich op te nemen. Ik zie Maureen opstaan en naar de kast lopen. Daar haalt ze ook een paar klemmen uit. Ze geeft er twee aan Noortje en houdt er zelf ook twee. Ze zetten ze bij elkaar op de tepels.
Ik geniet van dit initiatief en zeg tegen Jeroen: “wiebel nu met je bovenlijf en probeer de klemmen er af te laten vallen”. Jeroen wiebelt heel hard, maar de klemmen zitten goed vast. Ik zie de meiden hun tieten ook heen en weer slingeren, maar ook bij hen blijven de klemmen stevig aan hun memmen vast zitten.

Ik pak een stuk ducttape van ongeveer 15 cm en geef het aan Jeroen. Ik zeg: “Hou strak vast”. Jeroen strekt de tape horizontaal tussen zijn handen met de plakkant onder. Ik pak het doosje met punaises en ik begin punaises van boven naar beneden door de tape te drukken. Als ik er een stuk of 25 in heb gestoken, pak ik een iets korter stukje tape en plak dat over de bovenkant van de punaises. Ik zie dat Maureen heel goed gekeken heeft wat ik deed. Ik gooi het doosje met punaises en de rol tape naar de meiden en zij gaan ook aan de slag.
Ik pak de tape met punaises en zeg tegen Jeroen: “Opstaan en trek je lul omhoog”. Hij doet wat ik zeg en ik zie Irma lodderig naar zijn grote geslacht kijken.
Ik plak de tape van zijn perineum, over zijn ballen richting zijn lul. Het past precies. De punaises drukken allemaal in de huid van zijn balzak. Uit ervaring weet ik dat de punaises niet door het vel zullen gaan en dat dit op deze manier geen bloed zal geven, maar wel pijn.
Jeroen haalt oppervlakkig adem; anticiperend op de verwachte pijn. Dat valt hem mee en ik zie hem ontspannen. Dan zegt Irma tegen Jeroen: “ik wil dat je me in mijn kont neukt met jouw apparaat, net zo lang dat ik klaar kom”.
Jeroen kijkt alsof hij in de hemel beland is en hij begint met zijn vingers het kontgat van Irma te bewerken. Ik zeg: “gebruik je tong. Dat werkt veel beter dan je vingers”.
Jeroen bukt zich naar de gebukt staande Irma en begint haar te rimmen. Irma trekt haar bilhelften van elkaar en ik zie haar kontgat open staan. Dat moet lekker smaken voor Jeroen. Jeroen lebbert en likt wat hij kan. Wat spuug hier en daar en ik zie het kontgat van Irma gaandeweg heel ver open staan.

Ik zie Irma enorm genieten. Dan spuugt Jeroen heel veel speeksel op zijn lul en maakt zich klaar om Irma van achteren in haar kont te neuken. Door de bewegingen bungelen de klemmen op zijn tepels heen-en-weer en voelt hij ook de punaises in zijn zak prikken.
Langzaam duwt Jeroen zijn lul in de kont van Irma. Hij komt ‘balls deep’ en begint daarna langzaam uit en in te bewegen. Hij doet het heel voorzichtig, maar dat is niet naar de zin van Irma. Zij wil gewoon keihard door die honkbalknuppel genomen worden. Dat laat ze merken ook: ze begint Jeroen aan te moedigen en het tempo van Jeroen gaat snel omhoog. Met zijn gezicht trekt hij de raarste grimassen. Het lijkt er op dat hij veel pijn heeft. Ik hoop voor hem dat hij daardoor zijn ejaculatie wat uit kan stellen. Irma gaat ondertussen als een dolle te keer. Haar kont wordt extreem gevuld met pikkenvlees en met haar hand mangelt ze haar klit. Ze komt al snel tot een orgasme. Ze roept: “blijf me doorneuken!” Jeroen doet wat ze wilt en gaat onverstoord door met het naaien van haar kont. Ik zie inmiddels tekenen van pijn op zijn gezicht. Ik ben benieuwd hoe lang hij het volhoudt voordat hij in elkaar zakt van de gecombineerde pijn aan zijn ballen en tepels.
Irma tergt hem tot het uiterste, maar net op het moment dat het lijkt dat Jeroen op moet geven, begint Irma haar klit te wrijven. Ze komt al snel klaar en duwt Jeroen weg van haar.
Jeroen staat hijgend af te koelen. Ik vraag hem: “hoe komt het dat jij nog niet bent klaargekomen?” Hij hijgt: “het doet gewoon te veel pijn. Ik kan me niet genoeg richten op het orgasme, dus dan blijft het hangen”.
Ik zeg: “het is een heerlijk gevoel als je je orgasme uit kan stellen, toch?”
“Ja”, zegt Jeroen. “Daardoor wordt het orgasme uiteindelijk veel heftiger”
“O, maar dan heb je nu een uitdaging, want het is helemaal onze bedoeling niet om jou te laten klaarkomen!”
Jeroen krimpt een beetje in elkaar en hij zegt gedwee: “Nee, meneer. Natuurlijk niet meneer”.

Ik vraag me af of Jeroen een cursus heeft gedaan of zo… Hij weet exact de juiste dingen te zeggen!
Ik richt me op de twee meiden. Zij hebben allebei een plakkaat ducttape over hun kutjes geplakt en ik ga er voor het gemak maar van uit dat ze er allebei punaises in hebben.
Ik zeg tegen Noortje en Maureen: “Meiden, ik wil weer eens een spelletje doen. Jullie gaan met gespreide benen tegenover elkaar staan. Om en om geven jullie elkaar een trap in het kruis. Ik denk dat het lekker zal voelen met die punaises.
Als iemand op de grond valt, is die af en dan komt Jeroen in de plaats. Als er iemand 10 trappen heeft gegeven en nog steeds staat, dan stopt de wedstrijd”
Maureen en Noortje kijken pijnlijk naar elkaar en ook Jeroen kijkt niet blij…

De meiden gaan een paar meter van elkaar tegenover elkaar staan. Ze hebben allebei hun benen wijd. Ik zeg: ”Noortje mag beginnen met schoppen, want haar kut is door de zitstok al wat meer kapot dan die van Maureen”. Noortje mikt met haar voet richting het kruis van Maureen. Ze haalt uit, maar het is duidelijk te zien dat ze niet helemaal doorzet. Op het eind van de zwaai houdt ze in en de trap komt niet hard aan bij Maureen. Toch doet het bij Maureen veel pijn zo te zien, want ze kijkt ineens met heel grote, verbaasde ogen. Het lijkt er op dat de pijn veel erger is dan dat ze verwachtte.
Dan is de beurt aan Maureen om te trappen. Ze haalt hard uit naar het kruis van Noortje. Noortje wipt letterlijk omhoog en klapt gelijk dubbel van de pijn. Het duurt minuten voordat ze weer rechtop kan staan. Ze kijkt Maureen aan op een manier als ik niet van Noortje gewend ben. Ze heeft helemaal geen zin om verslagen te worden door Maureen, Dat geeft de verbeten trek op haar gezicht duidelijk aan.

Ze gaan weer klaar staan om een trap te geven. Noortje haalt verwoestend uit, alsof ze Maureen dwars door midden wil trappen. Maureen vliegt de lucht in en landt met haar handen op de grond. Ze kan maar net voorkomen dat ze valt en daarmee de wedstrijd verliest.
Hijgend en steunend komt ook Maureen weer op. Ze trapt in het kruis van Noortje, maar ze heeft niet goed gericht, zodat het meer een schamp-schop wordt. Daarmee worden zo te zien wel de punaises geraakt, zodat Noortje het toch heel moeilijk heeft.
De volgende is voor Noortje om te geven. De trap is vol tegen de kut van Maureen. Het ontneemt al haar lucht en ze heeft best lang nodig om te herstellen. Als ze eindelijk weer recht staat en haar ademhaling weer onder controle heeft, heeft ze een duivels lachje om haar mond. Ze vraagt aan mij: “is het akkoord als Noortje omdraait?“ Ik zeg: “dat is prima”. Noortje draait zich om, zodat ze met haar rug naar Maureen toe staat. Ik zie Maureen de trap afmeten. Dit zal de beslissende trap waarschijnlijk wel zijn. Maureen schopt zo verschrikkelijk hard in het kruis van Noortje, dat ze op het moment dat ze door de kracht van de trap nog in de lucht zweeft, haar handen al in haar kruis drukt en levenloos kreunend op de grond valt. Doordat ze de trap niet aan zag komen, kon ze er ook niet op anticiperen, waardoor ze de impact niet kon verwerken.

Ik wenk Jeroen. Nu mag hij trappen. Hij staat nogal slap voor Maureen. Dit lijkt niet zijn cup-of-tea te zijn! Hij trapt wel in het kruis van Maureen, maar dat doet hij zo zacht, dat ze amper reageert. Maureen lacht en haalt aan. Ze trapt alsof ze een strafschop neemt. Het lichaam van Jeroen klapt omhoog en hij komt miraculeus op zijn voeten terecht. Gebogen met zijn handen op zijn knieën probeert hij de enorme pijn in zijn onderlijf te boven te komen, want niet alleen prikken de punaises in het velletje van zijn zak; ook lijken zijn ballen gekneusd te zijn.
Ik zeg tegen hem: “ik weet vrijwel zeker dat de volgende trap van Maureen er voor zorgt dat je ballen helemaal gekneusd zijn en dat de punaises diep in je ballen gedrukt zitten. Je hebt denk ik nog maar één kans en dat is: Maureen zo’n enorme trap geven dat zij neer gaat”.
Als reactie gaat Maureen trots klaar staan met haar handen in de nek. Ze ziet er ongenaakbaar uit en het beeld schrikt Jeroen enorm af. Hij staat te kijken en zegt: “ik kan je niet schoppen Maureen. Ik wil je niet beschadigen. Daar ben je te mooi voor”.
Maureen kijkt hem spottend aan en zegt: “als jij niet schopt, dan schop ik hoor. Doe je handen maar in je nek en wacht maar dat ik je ballen helemaal kapot trap”. Jeroen laat zijn beurt voorbij gaan en doet gelaten zijn handen in zijn nek en wacht af. Maureen maakt een cirkelende beweging met haar hand ten teken dat hij zich om moet draaien. Gedwee doet hij wat Maureen aangeeft.
Als Maureen vervolgens een trap geeft, dan lijkt het er op dat ik een krak hoor als haar voet de ballen en lul van Jeroen raken. Als in slow motion zie ik het lichaam van Jeroen opveren en daarna langzaam in elkaar storten. Hij drukt zijn handen in zijn kruis en ligt jammerend op de grond.

Ik zeg tegen Maureen: “jij hebt gewonnen!”. Noortje klapt plichtmatig mee. Haar pijn is inmiddels al een beetje gezakt. Jeroen is totaal van de wereld.
Irma zegt: “het speelkwartier is over: haal de tape er maar van af”. Maureen is het eerste om de tape er af te trekken. Dat gaat vrij makkelijk met haar kale kut. Ik zie een heel stel rode puntjes bij het kutje van Maureen, maar geen bloed. Noortje trekt de tape er ook af, maar zij is minder gelukkig: ik zie wel een paar rode puntjes verschijnen. Ik beduid Maureen dat ze de tape van Jeroen af moet trekken en ik ben benieuwd wat dit wordt. Hij had zich namelijk niet onthaard, dus het verwijderen van de tape wordt een leuke aangelegenheid.
Als Maureen aan de tape begint te trekken, lijkt Jeroen uit een trance te ontwaken. Het duurt maar een paar seconden voordat hij hard begint te huilen van de pijn van het ontharen van zijn ballen. Maureen trekt de tape tergend langzaam los. Ik zie heel veel haren aan de tape blijven plakken. Aan het huilen te horen is het voor Jeroen een heel pijnlijke manier van ontharen. Dat is goed om te weten.
Als de tape van Jeroens ballen los komt, dan zie ik ook bij hem wat rode bloedpuntjes. Ik zie Irma weglopen en ze komt vervolgens terug met het ergste martelapparaat wat ik ooit gezien heb: de alcoholverstuiver…

Juist als het laatste stukje tape van Jeroen verdwenen is, komt Irma aangelopen. Ze verstuift wat alcohol op de kut van Maureen, maar omdat zij geen wondjes heeft voelt ze er niets van. Dan richt ze de spuitbus op Noortje. Zij weet niet wat ze moet verwachten en biedt haar lichtelijk geperforeerde natte doos aan Irma aan. Ze sprayt voldoende alcohol op de wondjes.
Na één seconde beseft Noortje dat dit PIJN doet! Na nog een seconde voelt ze de pijn die haar keihard raakt. Ze zakt op haar knieën. Haar armen en benen beginnen spastische trekken te geven. Ze heeft heel veel pijn, maar ze gilt of schreeuwt niet.
Dan gaat ze naar Jeroen. Hij is inmiddels een beetje bij gekomen, maar hij heeft nog steeds veel pijn aan zijn ballen. “Presenteer jezelf!”, zegt Irma tegen Jeroen. Jeroen doet gedwee zijn handen in zijn zij en drukt zijn kruis naar voren. Irma zegt: “hou je lul eens omhoog”. Jeroen doet dit en Irma spuit best veel alcohol op de ballen van Jeroen. Hij spert zijn ogen wijd open en begint te kreunen. Daarna te schreeuwen en te gillen. Hij gaat op de grond liggen en begint over zijn hele lijf te sidderen.
Dat is exact de pijn die ik in mijn herinnering destijds ook kreeg. Ik voel lichtelijk met Jeroen mee als hij daar sidderend op de grond ligt.
Ik bedenk me: “als Jeroen na deze behandeling nog terug wil komen, dan is hij echt een hele goeie!”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 55: Samen Slapen

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net