Opwindend.Net
Datum: 16-06-2017
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 10140x
Lengte: Lang
Katia Krijgt Haar Zin
Door Strangeness - Mijn Profiel Pagina

Katia kroop op m地 schoot. Da痴 nog altijd lastig, want ze is even groot als ik en eigenlijk een beetje aan de mollige kant. Ze streek me door m地 haren en gaf me een knuffel.. Haal je er een voor me? ik wil het zo graag.. slijmde ze bij me. 泥an zal ik je heel heel erg verwennen, Goed? Ze streelde me over m地 broek. De gedachte aan wat ze van plan was maakte me opgewonden.

Toevallig had ik iemand op het oog..

滴mm, als je nu van me af gaat en braaf blijft wachten, dan zou dat zo maar eens kunnen

笛ah? vroeg Katia enthousiast..

Ja.. zei ik. 溺aar je moet geduld hebben en nergens aanzitten, dus..粕

笛a meneer.. zei Katia braaf, maar ik geloofde haar niet op haar woord. Ik deed haar handen met handboeien op haar rug en duwde haar het slaapkamertje in..

滴ier wachten..

Lotte was klein en blond en nog onervaren. Ze was het soort van meisje dat in haar tienerjaren er sexy uitzag, met haar rondingen, maar daarmee waarschijnlijk de rest van haar leven een strijd tegen overgewicht zou moeten voeren. Ze mocht ook niet veel thuis en als ze 痴 avonds even op straat was, was dat vaak stiekem. De jongens wilden haar wel, maar ze was als de dood dat haar ouders haar met een jongen zouden zien. Eigenlijk durfde ze niet veel meer dan naar de snackbar fietsen, even kletsen met vriendinnen en wat frisdrank drinken.. Daarna weer snel naar huis, voor haar ouders stennis zouden maken.

Ze fietste in de schemer naar huis, langs een stuk hoge heg. Aan het einde ervan werd ze met een wilde greep van haar fiets getrokken. Ze kreeg een hand op haar mond geduwd, rook een rare chemische lucht en voelde zich wegzakken. Ze kon zichzelf net wakker houden en deed pogingen zich te verweren, maar ze had geen kracht en met haar 1 meter 52 was ze toch al niet zo sterk. Ze werd onder vaag protest en met een beetje tegenstribbelen in de kofferbak van een auto gelegd..

Ze werd al snel weer wakkerder en begon serieus te schreeuwen en te schoppen.

Eenmaal aangekomen liet ik Lotte even in de kofferbak en ging naar binnen om Katia te halen. Ik maakte haar handboeien los:

適om, trutje, je moet me helpen..

Katia wilde wel 笛e hebt haar echt voor mij?

Ik knikte en toen we bij de auto kwamen klonk er bevestiging uit de kofferbak. Katia deed snel haar masker voor. Ik had dat al opgezet.

Toen de kofferbak openging keek Lotte in een fel licht. Meteen daarna trokken grijpgrage handen haar uit de kofferbak en trokken haar mee een gebouw binnen. Binnen stond er een groot bed op haar te wachten. Lotte probeerde te ontsnappen, maar we waren zo veel groter en sterker, dat ze al snel de onmogelijkheid daarvan inzag. We gooiden haar op bed en van vier hoeken schenen er schijnwerpers op haar.. ze knipperde een beetje verdwaasd..

填itkleden.!. beval Katia. Uiteraard maakte Lotte geen aanstalten. Katia was ongeduldig geworden en kroop op haar toe. Ze pakte Lotte bij haar haren, mepte het meisje hard in haar snoetje en beval opnieuw 填itkleden.. en vlug!

笛e mag je kleertjes zelf uittrekken en opvouwen.. Of we scheuren ze je van je lijf zodat je straks naakt voor je deur staat thuis.. je mag kiezen.. zei ik. Lotte kon me niet zien, omdat ik achter een lamp stond.. gevangen in het licht van de schijnwerpers had ze geen idee van wat er in het donker allemaal zou kunnen zijn. In ieder geval een man, wist ze nu

Ze schatte de situatie goed in en begon zich snikkend uit te kleden. Katia snoof goedkeurend, toen ze haar bh uitdeed en haar stevige tieten de vrijheid gaf. Katia hield zich niet in en greep toe.. ze voelde met haar vingers in het vlees van het meisje dat meteen angstig begon te huilen.. 哲ee mevrouw.. dat hielp niet erg. Katia drukte haar vingers diep in het jonge vlees en beval Lotte haar slip ook uit te trekken. Ik pakte haar kledingstukken aan en borg ze uit haar zicht. En daar lag ze voor ons, naakt als een baby.

Een verschil met een baby was het pluizige bos schaamhaar op haar kutje en dito bosjes onder haar oksels. Ik floot even naar Katia.

We pakten Lotte痴 handen en bonden die aan het hoofdeinde van het bed. Daarna bonden we haar voeten ook aan het hoofdeinde, zodat ze wijdbeens en met haar knien bijna naast haar oren vastgebonden lag.. huilde dat ze strak vast zat..

Katia pakte de tube ontharingscreme en smeerde Lotte痴 kutje en oksels er mee in. De creme moest even inwerken. We gingen ieder aan een kant van het meisje zitten..

Ik pakte haar ene tepel tussen duim en wijsvinger en rolde die zachtjes. Katia boog zich over de andere en likte het jonge roze knopje. 哲ee, au.. meneer.. nee mevrouw niet doen.. huilde Lotte.

笛e hebt lekkere roze knopjes..配ei ik. 溺ijn vriendin hier speelt daar graag mee en dat mag ze nu.. Geniet er maar van, want het gebeurt je toch.. Ik streelde haar haren..

Katia deed haar best en likte zacht over Lotte痴 tepels die daar langzaam op reageerden en groter werden.. en harder..

滴mm je geniet er van he? Je tepels gelikt door zo地 lieve vrouw? Hmm er heeft vast nog nooit iemand anders aangezeten dan jijzelf he.. Je tepels worden hard.. die liegen niet.. Je vind het lekker..

徹h, nee hou op.. huilde Lotte.

Minuten lang zoog en likte Katia Lotte痴 tepels en streelde ik de haren van het meisje. Ondertussen bogen Katia en ik soms naar elkaar toe en drukte zij me een kus op m地 mond. Toen ging er een wekkertje en maakten we haar los.

We hielden haar vast en brachten haar naar een douchecabine elders in de ruimte. Terwijl ik haar beet hield spoelde Katia alle creme met haartjes van haar lijf en nu kwam Lotte helemaal babynaakt te voorschijn. We droogden haar af en namen haar weer mee terug naar het bed.

Ik greep haar bij haar armen, dwong die op haar rug en liet haar zo op het bed zitten.. 釘ene wijd voor Katia.. zei ik haar.

Katia wachtte niet af maar duwde Lotte痴 knien van elkaar en dook er tussen ze kuste het meisje meteen op haar dijen en begon met haar tong langs de nu kale schaamlippen te gaan. Lotte hield haar adem in.. Ik pakte haar borsten en achterlangs en begon die zachtjes te strelen..

Katia liet haar tong nu door Lotte痴 kutje glijden en vond haar klit. Lotte reageerde als door een wesp gestoken, maar Katia zag dat aankomen en hield haar benen gespreid..

徹h nee, niet doen.. nee ik wil niet huilde Lotte zachtjes.. Maar haar tepels verraadden haar andermaal.. ze genoot al snel van het likken ondanks dat ze zich schaamde..

鏑ekker he? Dat die vrouw je likt.. Zondig, maar lekker.. fluisterde ik in haar oor en kneedde zachtjes haar borsten.. Lotte smolt langzaam weg.. Het duurde even, maar ze kwam klaar, hard zuchtend en hijgend en na afloop huilend..

哲u op handen en knieeen.. beval ik. 適atia gaat je neuken.

Katia stond op en haalde een voorbinddildo te voorschijn. Ze deed zich het ding voor en streelde de rubberen lul alsof het een stuk van haarzelf was.. Ze smeerde er een dot glijmiddel op.

Lotte jammerde..年ee, niet in mijn.. Ik duwde mijn hand tegen haar mond..

適om op.. op handen en knien zitten.. Katia gaat je nemen als het teefje dat je bent..

笛aah brulde Katia opgewonden.. 的k ga dat teefje hard neuken

De dildo was tamelijk dik, zeker voor het nog maagdelijke kutje van Lotte. Katia had ooit in een bui van spanning en nieuwsgierigheid een keer een vinger in zichzelf gestoken en hoewel ze er lekker van klaargekomen was, vond ze het best wel spannend geweest. Ze had het niet nog eens gedurfd. Het binnendringen van een dikke rubberen pik bracht haar dan ook heftig aan het kermen van pijn en angst..

哲eee, aaauw ik barst.. Past niet neee..

Katia drong diep in haar binnen, greep de stevige heupen van Lotte en begon als een gek in het maagdje te pompen. Lotte kermde bij iedere stoot met wijd opengesperde mond. Katia hield haar bij haar haren overeind toen ze zich voorover wilde laten vallen om aan de stampende rubberpik te ontkomen..

Intussen had ik een balpen gepakt. Een dikke vierkleurenpen. Ik wachtte tot Katia na een paar minuten moe was geworden van het stoten, de dildo uit Lotte痴 kutje trok en zich achterover liet vallen..

徹h ja, dat was lekker.. zuchtte Katia..年u moet ze me likken..

Lotte was net opgelucht dat ze bevrijdt werd van de dildo, maar ik trok haar aan haar haren mee en dwong haar tussen de benen van Katia..

鏑ikken meisje.. beval ik, 殿nders

Katia nam Lotte痴 hoofdje van me over en drukte dat tegen zich aan..禰ier teefje en doe je best.. bromde ze..

Ik ging achter Lotte zitten en duwde haar benen weer van elkaar. ik duwde de balpen een stukje in haar kutje en draaide hem daar heen en weer om het nat te maken. Lotte piepte even..

鏑ikken trutje.. hijgde Katia gevaarlijk..

Ik boorde de natte punt van de balpen nu in Lotte痴 kontje. Het meisje gilde verrast..尿uuwww neee aaauwww..Niet daar Ik boorde de pen dieper..

泥it is een balpen schatje.. en nu ga je heel goed Katia likken, anders duw ik er straks die rubberen pik in!.. dreigde ik.

Katia glimlachte naar me: Lotte begreep de boodschap. Ik bleef lekker geil met de pen in het tienerkontje spelen. Telkens er weer uit.. en dan plotseling er weer een en goed diep ook. Ik genoot van de siddering die er dan door haar lijfje schoot en haar gesmoorde gehuiver.

Katia lag heerlijk te genieten van het tienertongetje, ook al was het ongetwijfeld erg onhandig wat er gebeurde. Zetrok de blonde haren van Lotte dichter tegen zich aan en duwde haar eigen heuveltje strak tegen de mond van het meisje. Ondertussen keek ze over haar schouder naar mij en knipoogde geil. Ze hield het wel even vol maar riep toen begerig..念h lekker, maar jij moet het doen. En dan doen we haar ze kreunde opgewonden..

Ik begreep de hint.. Ik trok Lotte bij haar haren omhoog en samen bonden we haar weer vast, nu met haar handen aan een balk boven het bed, zodat ze half op haar knien moest zitten..

Katia schuurde opgewonden tegen me aan..埜il je me vingeren.. lekker vingeren.. Ik ging achter haar zitten en deed wat ze me vroeg.. Ik voelde dat ze drijfnat was geworden en haar klit leek wel een steentje..

Katia pakte twee krokodillenbekklemmen. Ze zwaaide er mee voor het snoetje van Lotte en liet de bekjes open en dicht klappen. Toen liet ze de twee klemmen op de tepels van Lotte bijten. Lotte jankte als een gewond hondje, trilde en schokte van pijn en bewoog alsof ze de klemmen af wilde schudden.. Katia greep haar eigen tepels en streelde die terwijl ik haar rustig verder vingerde..

鄭uuwaauwaauww Dit doet heel veel pijn! Aauw genade niet Meneer Help.. huilde Lotte. Ik greep Katia om haar buik en wreef wat ruwer over haar klit, Katia schokte even..

Ik pakte een kleine vibrator en liet die langs Katia痴 klit strijken.. Katia reageerde bijna meteen.. ze pakte de klemmen op de tepels van Lotte en schudde daar zachtjes aan terwijl ze kreunend klaar kwam.. Door dat schudden beten de klemmen dieper

Ik liet Katia uithijgen en toen vielen we in elkaars armen en kusten elkaar in ene innige omhelzing, voor de verbaasde ogen van het nog steeds vastgeboden meisje

徹h dat was lekker.. kreunde Katia. hmm zo lekker. Moet ze al terug?

哲ee hoor we kunnen nog wel even verder spelen..

笛ah? Katia klonk geil en dankbaar tegelijk. 展il jij haar ook?

Ik kon niet ontkennen dat ik daar heel veel zin in had

We bonden Lotte vast, op handen en knien op een lage tafel. De klemmen lieten we op haar tepels zitten en die drukten nu hard tegen het tafelblad. Lotte kreunde. Haar billen stonden er uitnodigend bij, vond ik. Ik duwde haar billen een beetje van elkaar en riep Katia: 滴ey meisje, lik dit kontje eens voor me! Goed glad maken.. Katia gehoorzaamde met enige tegenzin. Ze liet haar tong langs de billen van Lotte strijken en kwam steeds dichter bij diens sterretje. Lotte schrok even, verbaasd, kreunde en hield haar adem in. Ik liet Katia haar gang gaan en drukte mijn pik tegen Lotte痴 wang. 展at issie groot he? vroeg ik. 妊ie gaat straks je lijfje binnen.. Via je kontje, denk ik.

哲ee, nee neee. jammerde het meisje.. Ik smoorde haar gejammer door m地 pik in haar mond te duwen. Ze huilde gesmoord, duwde met haar tong tegen m地 eikel in de hoop hem buiten te houden..

笛a, goed.. en lief zuigen.. Wie weet kan ik me dan beheersen.. Ik trok Lotte aan haar blonde haren zodat ze makkelijker mijn pik kon ontvangen..

Ik boog me voorover over haar heen en streelde haar billen. Ik gaf Katia een seintje en ze pakte een kort dun bamboestokje: een hengeltop.

滴mm Lotte, voorzichtig met m地 pik nu anders zei ik dreigend en trok haar billen van elkaar. Katia begreep de hint, haalde uit en raakte Lotte precies op haar sterretje. Lotte痴 gekerm werd nog maar nauwelijks gesmoord door m地 pik. 哲og eens zei ik tegen Katia. Die voldeed gewillig aan m地 eis.. Met een ferme mep raakte ze Lotte weer, dit maal iets lager.

Het janken van Lotte werd gesmoord door m地 pik en dat voelde lekker. Zo lekker dat ik een orgasme voelde opwellen.Katia sloeg weer raak op haar ster en Lotte spartelde in haar boeien en kokhalsde. Ze probeerde mijn pik uit te spugen, maar ik hield haar bij haar haren vast, zodat ze de pik niet kwijt kon raken. Met de andere hand trok ik mezelf af, mijn eikel in Lotte痴 mond houdend. Al snel stroomde het sperma uit m地 pik. Ik duwde mijn pik dieper in Lotte痴 keeltje. Heerlijk en tegelijkertijd jammer, want ik had nog uren met haar door kunnen gaan.

Ik had even pauze nodig. Katia nam m地 plek over. Ze knielde en duwde haar kut tegen de mond van Lotte. 鏑ikken, teefje.. als je niet nog veel meer gepijnigd wilt worden. Omdat ze niet meteen begon met likken liet Katia nog eens het hengeltopje tussen haar billen neerkomen. Lotte kermde, maar wist meteen weer wat haar te doen stond en stak haar tong uit. Dat leverde nog best wel een mooie foto op. Katia liet zich heerlijk klaarlikken

We hadden niet zo veel tijd meer. We namen Lotte mee onder de douche en spoten haar helemaal schoon. Daarna bliezen we haar droog met een fohn en lieten haar haar kleding weer aantrekken. Ik bracht haar terug naar waar ik haar gevonden had..

典ot volgende week zei ik.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net