Opwindend.Net
Datum: 16-06-2017
Stemmen: 87x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 15310x
Lengte: Lang
1e Sessie BDSM
Door Elise - Mijn Profiel Pagina

Ik ben Elise. Ik ben 36 jaar. Ik ben 1.65 m en weeg 57 kg. Ik woon met mijn man en dochtertje in Breda. Wij hebben een vrij huwelijk. Wij daten afzonderlijk van elkaar.

Al jaren fantaseer ik erover om weer eens een goede BDSM sessie te ondergaan. In mijn jonge jaren had ik er een keer kennis mee mogen maken. Ik kan me nog levendig elk detail herinneren van die sessie. Daarna ben ik nooit veel verder meer gekomen dan geblinddoekt en vastgebonden worden. De mannen waarmee ik het bed deel zijn meestal veel te lief voor mij.

Nadat ik hier weer een verhaal gepost had, kreeg ik een mailtje van een lezer. Hij gaf me complimenten op dat verhaal. Ik bedankte hem voor zijn complimenten. Ik vroeg hem of hij meer verhalen van mijn hand gelezen had. Dat had hij. Natuurlijk vroeg ik hem of mijn schrijfstijl hem kon bekoren. Ook vroeg ik hem welke verhalen hij goed vond en welke minder.

Het werd een erg leuk mail contact. Hij vroeg zich af of ik niet op zoek was naar wat ruigere seks. Mijn interesse was meteen gewekt. Zijn naam was Henri. Hij was 40 jaar en woonde in Ede. Hij hield zich bezig met BDSM. Hij was eigenlijk altijd op zoek naar een geschikte sub. Of ik geen interesse had. Ik gaf aan dat ik dit zeker had.

Henri stuurde mij een excel checklist voor een sub. Of ik die naar alle eerlijkheid in wilde vullen. Vele vragen worstelde ik door. Ik moest een X zetten als ik met een onderwerp ervaring had. Elk onderwerp moest ik een cijfer geven. Op een schaal van 0 tot 5. Een 0 als ik er totaal niets in zag. Een 5 als ik het zeker wilde ervaren. Zo eerlijk mogelijk vulde ik de lijst in en stuurde hem terug. Erg benieuwd was ik naar zijn antwoord.

De dag erna weer een mailtje van Henri. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik las dat hij zeker een sessie met mij wilde doen. Hij wist al precies hoe hij het zou gaan aanpakken. Hij wilde niets loslaten over wat en hoe. Dat moest ik zelf maar ervaren schreef Henri. Erg lang hoefde ik niet te twijfelen. Dit is wat ik dolgraag zou willen ondergaan. Een afspraak werd gemaakt.

Ik vertelde mijn man dat ik weer een date had. Hij vond het leuk voor me. Nu maar hopen dat dit wel wat wordt zei mijn man. Hij refereerde naar de paar laatste dates die ik had. Telkens een leuk en spannend mail contact. Ook via Skype leuk contact. En dan in real-life knapte ik steeds op ze af. Of ze hadden een vervelende karaktertrek of hadden vreemde ideeŽn. Telkens was er wel weer wat, om onverrichterzake, de terugreis te aanvaarden. Met een date was ik wel in een hotelkamer beland. Hij was ook erg leuk en lief. Maar in bed was het absoluut niet de casanova die hij pretendeerde welke hij zou zijn. Dat was dus ook maar een eenmalige date.

We hadden afgesproken op het terras van hotel de Reehorst aan de Bennekomseweg te Ede. Natuurlijk wist ik hoe Henri eruit zag. We hadden fotoís over en weer gestuurd. Eerst normale fotoís. Later steeds pikantere. Ik zag hem al zitten op het terras. De begroeting was hartelijk. Hij zag er leuk uit. Hij was 1.85 m lang. Mooi, want ik hou van grote mannen. Hij woog 85 kg, had hij geschreven. Dat zou inderdaad wel kunnen kloppen. Hij was erg slank. Zijn kaalgeschoren kop en een 3 dagen baardje, maakte dat hij er lekker stoer uit zag. Hij droeg casual kleding. Een spijkerbroek en bloes.

Ik had me keurig aan zijn dresscode gehouden die hij me had toe gemaild. Ik droeg een rokje en een bloesje. Die was doorschijnend, zoals Henri gevraagd had. Onder de rok droeg ik een string en jarretel kousen. Ik droeg halfhoge hakken. Onder mijn bloesje droeg ik een BH. Alles in het zwart.

We zaten gezellig te kletsen. De klik was er zeker. Toen ik mijn 2e witte wijntje bestelde, wist ik al dat ik zou blijven slapen. Henri had een kamer geboekt in dit hotel. Hij had al ingecheckt voordat ik arriveerde. Henri wist van mijn gewoonte om eerst een jointje te roken voordat ik met een man naar bed ging. We gingen een stukje wandelen. Tijdens het wandelen rookte ik een joint. Eenmaal terug bij het hotel gingen we nog even op het terras zitten. Henri gaf mij het kamer nummer en verdween het hotel in. Ik dronk rustig mijn wijntje op. Ik liep het hotel binnen.

Aangekomen bij de kamer klopte ik op de deur. Deze werd open gedaan. De sessie ging beginnen. Ik liep voor hem uit de kamer in. Voor het bed bleef ik staan. Ik zag allerlei attributen op het bed liggen. Henri kwam voor me staan. Show jezelf. Ik draaide een rondje om mijn as. Henri kwam naast me staan. Hij greep me bij mijn haar en trok mijn hoofd achterover. Zijn hand gleed langs mijn hals. Hij liet mijn haar los en liep een rondje om mij heen. Mij ondertussen van top tot teen aandachtig bekijkend.

Trek je rok en bloes uit. Ik knoopte mijn bloes los en liet deze van mijn schouders glijden. Mijn rok ritste ik los en deze gleed van mijn heupen. Ik stapte uit de rok. Daar stond ik dan, in lingerie op half hoge hakken. Ga in de presenteerhouding staan. Ik legde mijn handen in mijn nek en plaatste mijn benen uit elkaar. Zijn handen gleden over mijn lichaam terwijl hij weer een rondje om me heen liep. Hij kneep even in mijn borsten. Voelde even aan mijn billen. En streek langs mijn kut. Hij drong met zijn vingers onder mijn string. Hij voelde of ik al nat was. Ik was al aardig opgewonden.

Hij duwde me op mijn knieŽn. Greep me bij mijn haren en dwong me zo naar het bed te kruipen. Hij dwong me voorover op het bed. Dan krijg ik een flinke klap met de vlakke hand op mijn kont. En nog een, en nog een. Bij elke klap ontsnapt een kreuntje uit mijn mond. Weer voelt hij aan mijn kut. Dan volgen de klappen op mijn kont zich in hoog tempo op. Ik voel mijn kont gloeien.

Hij stopt met mij te slaan. Ik word weer bij mijn haren gepakt en rechtop op mijn knieŽn gedwongen. Henri komt vlak voor me staan. Open mijn broek. Ik knoopte zijn broek open. Trek maar naar beneden. Ik trok zijn broek naar beneden. Zijn pik sprong hard en stijf tevoorschijn. Ik wilde hem pakken, maar hij sloeg mijn hand weg. Raak hem enkel met je mond aan, hoorde ik hem zeggen.

Met mijn handen op mijn rug gehouden kuste ik zijn eikel. Ik likte me een weg naar zijn ballen. Even likte ik aan zijn ballen. Daarna likte ik via zijn stam naar zijn eikel. Zijn eikel likte ik even en zoog hem toen in mijn mond. Henri begon mee te stoten op het ritme waarop ik hem pijpte. Zijn handen legde hij op mijn achterhoofd. Dan stootte hij door, terwijl hij mijn hoofd in zijn kruis drukte. Zijn pik schoot mijn keel in. Seconden lang hield hij mijn hoofd stevig tegen zijn schaambeen gedrukt. Zijn pik diep in mijn keel. Mijn handen schoten naar zijn buik om hem van me af te duwen.

Hij greep me bij mijn haren en trok mijn hoofd naar achter. Hij sloeg me met een vlakke hand in mijn gezicht. Raak me niet aan, siste hij. Handen op je rug. Ik gehoorzaamde hem. Meteen duwde hij zijn pik weer in mijn mond. Langzaam duwde hij hem steeds dieper. Ik was nu voorbereid en opende mijn keel voor hem. Langzaam schoof zijn pik mijn keel in. Weer hield hij mijn hoofd seconden lang strak tegen zich aangedrukt. Langzaam trok hij zich weer terug. Ik kon weer een teug adem halen.

Dit ritueel herhaalde zich. Telkens sneller verdween zijn pik helemaal in mijn mond. Tranen rolden over mijn wangen. Mijn hals en borsten zaten helemaal onder mijn slijm. Henri stopte met mijn keel te neuken. Braaf bleef ik op mijn knieŽn zitten. Hij bond me een blinddoek voor en hielp me omhoog. Hij klikte mijn BH los en haalde deze van mijn schouders.

Armen in de lucht. Ik stak mijn armen hoog in de lucht. Dan hoorde ik wat door de lucht zwiepen en kreeg ik een klap op mijn rug. Ik voelde meerdere staarten over mijn rug slaan. Het was zoín zweep met meerdere rubberen staarten. Weer een zwiep en weer kletsten de staarten over mijn rug. Een regen van slagen kreeg ik op mijn rug, billen en bovenbenen. Heel mijn achterkant gloeide.Hij streelde mijn rug en billen. Dan hoorde ik dat hij voor me stond. Weer een zwiep. De staarten kletsten over mijn borsten. Weer een regen van slagen die mijn borsten, buik en bovenbenen teisterden. De slagen stopten. Teder streelde hij mijn geteisterde huid. Mijn tepels kregen extra aandacht. Hij stroopte mijn string van mijn billen.

Hij pakte me bij mijn haren vast en dwong me op bed te gaan liggen. Op mijn rug lag ik. Benen omhoog en wijd houden was het volgende commando. Ik deed wat hij opdroeg. Mijn schaamlippen openende zich uitnodigend terwijl ik mijn benen uit elkaar liet vallen. Weer een zwiep en de staarten kletsten over mijn buik en kut. Zacht kreunend onderging ik een regen van slagen.

Laat je benen los en spreid je armen. Meteen deed ik wat hij vroeg. Mijn armen maakte hij met boeien van klittenband vast aan een riem. Mijn benen werden nog wijder getrokken. Mijn voeten werden ook met zulke boeien bevestigd aan een riem. Presenteer je kut. Ik hief mijn billen zo hoog ik kon. Een kussen werd onder mijn billen geschoven.

Daar lag ik dan. Vastgebonden, geblinddoekt en op een presenteerblad aangeboden. Weer daalde een regen van zweepslagen over mijn hele lichaam. Ik begon steeds harder te kreunen van pijn en genot. De zweepslagen stopten. Teder werd mijn lichaam weer gestreeld.

Mijn liezen werden tot en met mijn schaamlippen gestreeld. Mijn klit werd telkens net niet geraakt. Ik wilde dat mijn klit ook betast werd. Ik probeerde mijn kut in de richting van de strelende vingers te draaien. Dat werd meteen afgestraft door een harde klap met de vlakke hand op mijn kut. Pijnscheuten schoten door mijn lichaam toen hij klemmen op mijn schaamlippen aanbracht. Deze klemmen werden met tape aan mijn bovenbenen bevestigd. Mijn schaamlippen waren nu maximaal geopend.

Ik hoorde iets beginnen te zoemen. Een hevig trillende vibrator werd tegen mijn klit gehouden. Ik kon mijn kreunen niet onderdrukken. Mijn borstkas ging als een razende op en neer. Een orgasme kwam van heel diep aanstormen. Mijn heupen bewogen op en neer. Net op het moment dat er geen weg meer terug zou zijn, stopte hij. Meteen kreeg ik weer een stevige klap te verduren op mijn openstaande kut. Had ik gezegd dat je al klaar mocht komen? Je zal er om moeten vragen.

Mag ik klaarkomen, vroeg ik zacht. Wat zeg je, ik hoor je niet. Mag ik alstublieft klaar komen, vroeg ik nu wat harder. Ik zal eerst eens kijken of die kut van je er al klaar voor is. Hij kwam over me heen. In een harde stoot zat hij helemaal in mijn kut. De klemmen werden nog harder opzij gedrukt door zijn schaambeen. Ik kermde het uit van de pijn van het harde binnendringen en het nog verder oprekken van mijn schaamlippen. Hij kneep hard in mijn tepels terwijl hij hard begon toe te stoten.

Ja, die kut is wel toe aan klaarkomen. Je kut is lekker strak en nat. Ik denk dat ik hier de volgende keer ook andere mannen gebruik van zal laten maken. Ik kreunde van het genot in combinatie van de pijn. Mijn kut werd goed doorgeneukt. Bij elke stoot werden mijn schaamlippen opgerekt. Bij elke stoot kneep hij hard in mijn tepels. Hij trok zich terug uit mijn kut. Geknield kwam hij achter me zitten.

Hij trok mijn hoofd naar achteren. Pijpbek open! Mijn mond opende zich voor zijn pik. Hij schoof naar binnen. Hij smaakte naar mijn kut. Wij gaan tegelijkertijd klaar komen, denk daar aan. De vibrator begon weer te zoemen. De sensatie schoot door mijn lijf toen mijn klit weer getrild werd. Henri begon mijn keel te neuken.

Steeds langer liet hij zijn pik diep in mijn keel zitten. Mijn heupen kon ik niet meer stil houden. Telkens als ik dacht dat ik zou stikken, trok hij zich weer terug. Naar adem happend en hoestend en proestend om het kwijl uit mijn keel te krijgen, kwam het orgasme weer aanstormen. Henri begon mijn keel goed door te neuken. Op het moment dat Henri luid kreunend zijn pik zo diep mogelijk in mijn keel stak, kieperde ik ook over de rand heen. Schokkend kwam ik klaar. Henri loosde op dat hetzelfde moment zijn zaad rechtstreeks mijn slokdarm in. Seconden lang kreeg ik geen adem. De vibrator nog op mijn klit. Het genot was te erg. Ik voelde me licht worden in mijn hoofd. Mijn ogen draaide weg. Ik werd licht in mijn hoofd. Ik voelde me weg glijden. Dan trok Henri zich terug. Alsof ik lang onder water gezeten had zoog ik mijn longen vol. Slierten kwijl en zaad hingen aan mijn mond.

Henri begon me te strelen en fluisterde dat ik een goed subje geweest was. Hij maakt me los en deed de blinddoek af. Hij hielp me omhoog. Mij ondersteunend liep hij met me mee naar de badkamer. Daar liet hij mij alleen. Ik bekeek mezelf in de spiegel. Mijn make-up was uitgelopen door de tranen. Mijn hele lijf zat onder de striemen. Maar ik had van elke seconde genoten. Ja, dit is wat ik graag wilde. Hier zou zeker een vervolg op komen.

XXX Elise

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: 2e Sessie BDSM

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net