Opwindend.Net
Datum: 16-06-2017
Stemmen: 92x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 19784x
Lengte: Lang
De Piemels - 1
Door Sekia - Zoek naar meer...

Hoi ik ben Sekia en van turks Nederlandse afkomst.

Ik heb een Turkse vader en een Nederlandse moeder, ik ben slank en klein...

Ik wordt zo geil van de verhalen op deze site dat ik besloten heb mijn fantasie hier op te schrijven.

Veel lees plezier en wie weet vind een man het leuk genoeg om het eens mee te maken.

Het is vakantie en het is warm, erg warm en met een vriendinnetje spreek ik af om naar het strand te gaan, onderweg op de fiets praten we voluit en en we raken de weg naar het zwembad kwijt en we beseffen dat we te ver zijn gereden, we komen een bordje tegen en daar staat een zwemvijver op en we besluiten om eens door te rijden om te kijken of het wat is en al snel komen we aan bij en bos en we rijden een bospad op, het duurt even maar dan komen we aan bij een klein meertje en er zit een strandje aan vast en we besluiten er te gaan liggen en zwemmen...

We zijn er al een poosje en er verschijnen meer mensen, echtparen, mannen en meiden... vol verbazing zien we dat het merendeel de kleren helemaal uit doet en on geschaamd naakt liggen te zonnen en zwemmen, stiekem kijken we onze ogen uit en we zien dat de mannen hun piemels onbedekt laten.

Mijn vriendinnetje zie ik steeds zenuwachtiger worden en ze zegt: ik wil naar huis Sekia, ik wil naar huis en ze maakt aanstalten om weg te gaan, ik kijk haar aan en ik zeg dat ik wil blijven en ze snauwt: nou dan blijf je lekker hier!!! ik ga naar huis, ik wil die naakte mensen niet meer zien hoor!!! boos gaat ze weg en laat mij alleen op het strandje en ik vind het flauw dat ze mij hier zo achterlaat...

Ik lig er een poosje alleen en ik kijk om mij heen en ik zie een oudere man naar mij kijken!!! ik zie de man een beetje raar kijken en zijn blik ken ik nog niet!!!

Het wordt wat later in de middag en ik zie veel mensen weer vertrekken en al snel lig in alleen op het hoekje van het strand, ongeveer 50 meter verder op liggen nog wat mensen en ik kijk om mij heen en ik zie de man die naar mij keek nog liggen, de man ligt naakt en ik zie hem zijn pik pakken en hij trekt er aan wanneer hij naar mij kijkt!!! geobsedeerd kijk ik naar het tafereel en ik word er een beetje geil van en raak mijn slipje aan en voel dat ik nat wordt, de man ziet dat ik naar hem kijk en hij gaat zo liggen dat ik hem kan zien trekken aan zijn piemel, ik word maar geiler en geiler en ik begin te fantaseren dat ik de man mij grijpt en het bos in neemt en mij streng zegt wat ik moet doen en ik zou willen dat hij mij neukt!!!

In een waas kijk ik om mij heen en ik zie niemand in de buurt en langzaam doe ik mijn slipje naar beneden en trek hem zo onopvallend mogelijk uit en ik grijp mijn kutje en streek hem wild al kijkend naar de trekkende man...

De man kijkt geil naar me en trekt door aan zijn piemel en ik word zo geil dat ik klaar kom en tijdens het klaarkomen kijk ik naar mijn kutje en slaak een kreetje...

Als ik een beetje bij kom kijk ik weer naar de plek waar de man lag en ik zie dat hij weg is, verdwaasd kijk ik naar links en ik schrik!!! de man staat vlakbij en ineens staat hij naast mij en in een mum van tijd zit hij op zijn knieŽn naast mij in het zand, voor ik wat kan zeggen grijpen zijn handen mij, zijn ene hand houd mijn vast bij mijn hals en de andere legt hij op mijn kutje en houd mij zo in zijn greep vast, vol verbazing kijk ik vragend naar de man en hij gromt: stil zijn jij!!! en gehoorzamen grrrr...

J j ja meneer zeg ik overdonderd en ik zie de man om zich heen kijken en zien dat het veilig is en hij grijpt zich vaster aan mijn kutje en streelt deze ruw en hij zegt: He, wat denk je wel niet, dat je je zomaar op mij kunt verlekkeren?? he nou??

Ik zeg: ja maar mm m meneer toch!!! en ik ben overdondert door het geweld en dominantie van de man en diep in mij voel ik het lekker worden en ik denk: wat lekker is dit zeg, een strenge man die mij grijpt owwww.. en ik verlang er stiekem naar dat de man verder moet gaan en ik kijk hem onderdanig aan en ik zeg: m m meneer, wat doet u toch, wat gaat er nu gebeuren met me??

Ik zie de man weer om zich heen kijken en vervolgens zegt hij: Je gaat mee komen jij en je gaat gehoorzamen, ik zal je eens afleren naar mijn piemel te kijken begrepen??

J j j a meneer zeg ik snel en de man trekt mij omhoog en zegt: laat je kleren maar liggen, meekomen jij!!!

De man trekt mij mee richting de bosjes en ik zie hem schichtig om zich heen kijken en al snel verdwijnen we in de bosjes, uit het zicht van de andere mensen druk hij mij op mijn knietjes en pakt mijn hals en kijkt mij aan wanneer hij zegt: ga je gehoorzamen?? nou? je gaat doet wat ik je zeg begrepen??

De man heeft mij vast maar ik zie zijn piemel heen en weer dansen voor mijn ogen en bedwelmd knik ik van ja, de man legt mij op mijn rug en doet mijn beentjes open en kijkt naar mijn kutje en trekt aan zijn pik, hij gromt dat ik mijn beentjes wijder moet doen en stil moet blijven liggen en hij vingert mijn kutje al trekkend aan zijn pik en ineens zie ik de piemel spuiten en hij kwakt het op mijn buik en benen, ik zie de man teleurgesteld kijken en hij had niet willen klaarkomen zie ik...

Ik zie de man boos op staan en ik hoor hem zeggen wanneer hij weg loopt: trut, de volgende keer neem ik je te grazen verdomme...

Vol emoties lig in daar bij te komen en relativeer wat er gebeurt is, na een poosje sta ik op en loop de bosjes uit, voorzichtig kijk ik om mij heen en zie niemand meer en snel ga ik het water in en spoel mij af, verward ga ik naar huis en als ik op bed lig in de nacht zie ik alleen maar de piemel voor mijn ogen en nat geworden val ik in slaap.

De volgende dagen kan ik de man maar niet vergeten en de piemel staat op mijn netvlies geschreven en uit eindelijk neem ik een beslissing en ik durf weer naar het strand te gaan en thuis vertel ik dat ik ga zwemmen en ik stap op mijn fiets, op weg naar het meertje...

Vol zenuwen fiets ik snel naar mijn bestemming en het duurt mij te lang voor ik aan kom maar uiteindelijk ben ik daar en ik smijt mijn fiets in de bosjes en ik loop naar het strandje en ik ga op de zelfde plek liggen als eerder en schichtig kijk ik om mij heen of ik de man weer zie maar hij is er niet, ik leg een handdoek over mijn middel en doe stiekem mijn broekje uit, al kijkend naar de mannen streel ik mijn kutje onder de handdoek en ik zie af en toe een mooie piemel voorbij lopen, ineens zie ik een groepje van 5 mannen naar mij kijken en ze lopen op mij af, ik bekijk de mannen en ze zijn al wat ouder, ik schat een jaar of 45 a 50, ze hebben allemaal hun broeken nog aan maar ik zie de duidelijke bobbels er onder zitten, de mannen zijn slim want al snel ben ik omsingelt en ze zorgen er voor dat de omstanders mij niet meer kunnen zien, voor ik het weet hebben de mannen mij vast aan mijn armen en ik zie een man zijn hand onder mijn handdoek gaan en hij raakt mijn kutje aan en fluistert naar de mannen: hier ligt er een met een bloot kutje, grrr meenemen doen we haar, de man kijkt mij aan maar ik durf niks meer te zeggen en de mannen pakken mij op en zorgen dat niemand het ziet, de mannen pakken mijn spullen mee en sleuren mij de bosjes in, uit het zicht van de andere mensen op het strand worden mijn handen geboeid op mijn rug en ik krijg een snauw dat ik stil moet zijn, ik zie de mannen mij meenemen en na een poosje lopen komen we bij een auto aan, de mannen drukken mij op de achterbank en in mijn blote kont zit ik daar, aan beide kanten komen mannen zitten en allen stappen ze in en we gaan rijden...

We rijden het bos uit en ik kijk naar de mannen en ze kijken met glimmende ogen terug, ik voel handen op mijn beentjes en ik voel de handen langzaam naar boven glijden en ik begin geil te worden en ik denk: word ik zo maar meegenomen door geile mannen, owww zou ik de piemels mogen zien???

Ik voel de handen op mijn kutje komen en ik hoor de mannen grommen en ik kijk omhoog naar een man en ik zie hem streng kijken, ik kijk onderdanig en zielig terug en zo voorzichtig mogelijk open ik mijn beentjes een beetje en ik zeg: o maar meneren toch!!! uw handen, wat zijn ze groot!!!, de mannen voelen mij nat worden en eentje zegt tegen de anderen: hmm we hebben hier een nat en gewillig kutje, daar gaan we het eens goed van nemen he he en de man kijkt naar mij en zegt: je bent gewillig he?? ga je doen wat we zeggen?? nou??

J j ja meneren ja ja, ik doe wat u wilt, u bent de baas meneren en ik zal naar u luisteren, owww u bent zo streng meneren!!!

De mannen hebben het door dat ik geil moet zijn en ze houden mij vast tot dat we bij een huis aankomen, de mannen stappen uit en eentje trekt mij mee en gromt: meekomen jij!!!

Ik zie mij meegenomen worden het huis in en ik word een kamer in geduwd en mijn handen worden bevrijd, de mannen gaan even weg en in mijn blote kont met alleen nog een topje aan kijk ik de kamer rond tot ik gestommel hoor en ik kijk zenuwachtig naar de deur en ik zie hem open gaan!!!

5 mannen zien ik binnen komen en ik zie ze nu naakt binnen komen, ze hebben de broeken uit gedaan, ze hebben allemaal een bandje om hun piemels en ze zijn van leer met metalen dopjes er op!!! verder hebben ze allemaal een masker op en al snel omsingelen ze mij, ik kijk naar de mannen en hun piemels en de mannen staan om mij heen en een man brult met een harde stem: HELEMAAL UITKLEDEN JIJ!!!

Geil word ik er van, wat een heerlijke strenge mannen en snel doe ik mijn topje uit en ik kijk naar de man en ik knik gehoorzaam, de man gromt zachtjes nu: op je knietjes jij en doen wat we je zeggen begrepen?

Ja meneer zeg ik gehoorzaam en ik ga op mijn knietjes, de mannen komen dichterbij en de piemels rijzen boven mij uit en de man zegt: Zie je deze piemels???

J j ja meneer zeg ik snel en de man zegt: deze ga jij verwennen begrepen? w w wat mm moet ik doen dan meneer??

Pak ze vast, trek er aan en je doet ze in je mondje, als ze in je mondje zitten ga je er op zuigen begrepen??

Geil en onzeker kijkend open ik mijn mondje een beetje en ik pak de man zijn piemel en ik kijk naar de man en geil fluister ik: ja meneer...

Ik heb de pik vast en hij is hard en trek de voorhuid naar achteren en ik open mijn mondje verder en kom naar voren, voor het eerst neem ik een eikel in mijn mondje en het zachte vlees dringt naar binnen, een schicht gaat door mij heen en ik vind het vreselijk geil, ik probeer te zuigen en na een poosje stuntel ik al minder en ik voel de pik nog harder worden, snel wordt er gewisseld en al snel pijp ik de een na de ander, het duurt niet lang of de mannen zitten weer aan mij en overal word ik gekneed en het voelt heerlijk, een man zegt: We hebben een heus sletje hier zeg, ze is kleddernat!!! de man grijpt mijn keel en kijkt mij aan en zegt: wordt je geil van ons???

O meneren, u bent zo streng en uw piemels zijn zo groot en sterk, doe wat u wilt met me meneer!!!

De man zijn ogen glimmen en kijken gemeen wanneer hij zegt: DAN GAAN WE JE NEUKEN NU!!!

Een schicht gaat door mij heen en jankend zegt ik: Ow meneren toch!!!

De mannen zetten mij op me beentjes en brullend zeggen ze: VOORUIT, LOPEN JIJ, DAARHEEN EN NAAR DE SLAAPKAMER... GA JE GENEUKT WORDEN GRRRR...

Snikkend van geilheid loop ik voor de mannen aan en ze wijzen mij de weg en ik kom in een slaapkamer aan met een groot bed, een man loopt voor mij uit en gaat op het bed liggen en wijst naar zijn pik en zegt: op handen en knietjes mij pijpen jij en zonder je handen te gebruiken denk er om...

Ik kruip op het bed en ik omsluit de pik met mijn lippen, mijn billen bevinden zich op de rand van het bed en ik voel een man van achteren naderen, mijn vliesje was al eens gebroken omdat ik er wat in had gestopt, dus ik was niet bang voor de pijn en vol verwachting hoopte ik eens geneukt te worden!!!

De man achter mij pakt mijn billen en ik voel een pik er tegen aan, de man zoekt naar mijn ingang en hij vind hem snel, ik voel de pik drukken en ik stop met pijpen en ik kijk zielig om en kreun een beetje, de man grijpt mijn nekje en dwingt mij te kijken en hij drukt door, zijn eikel duwt mijn lippen opzij en ik voel hem binnen komen, ik geef een kreun en ik fluister: oww meneer, nee meneer, oww zo groot!!!

De man gromt en drukt door tot hij er in zit en hij begint te neuken!!! o heerlijk vindt ik het en de man voor mij dwingt mij weer om te pijpen, het duurt niet lang of er wordt gewisseld en de mannen neuken mij zorgvuldig en behandelen mij als een heus sletje als ze mij neuken...

De mannen kreunen en steunen wanneer ze mij neuken en al snel voel ik een man klaar komen en voor het eerst voel ik een pik in mij spuiten, wild kom ik klaar en de volgende man drukt hem in mijn volgespoten kutje en neukt voluit tot ook hij klaar komt...

Een man gaat voor mij op het bed zitten en zegt: KLAAR PIJPEN MIJN PIK!!! hij wijst naar zijn pik wanneer hij het zegt en ik kom eerbiedig nar voren en steek de lans in mijn mondje, ik begin de man voluit te zuigen en de man leunt achterover, zonder wat te zeggen voel ik ineens de pik spuiten en het zaad kwakt tegen mijn gehemelte aan, voorzichtig slik ik het door en maak slobber de pik nog even af en de man zegt hijgend: wat heerlijk deed je dat zeg!!!

Dankbaar kijk ik naar de man en de volgende man wil het ook en zegt: zuigen jij, voluit en laat me klaarkomen...

Ja meneer zeg ik en ik duik op de pik en zuig hem naar binnen, de laatste man die nog niet klaar gekomen is betreedt mijn kutje en duwt hem er lekker in, het duurt niet lang of ik krijg de volgende ladingen te verwerken en de mannen zijn klaar en nemen afstand van mij, een kans gevend om ook even bij te komen...

De mannen hebben mij weer keurig terug gebracht en het was eigenlijk al te laat en ik had wel wat uit te leggen thuis maar dat zou wel goed komen, ik had mijn verhaal al klaar...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Piemels - 2

Zoek naar meer verhalen van Sekia...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net