Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 50x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 13454x
Lengte: Gemiddeld
Alles Samen Doen - 2
Door Jado - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Alles Samen Doen - 1

Toen ik de voordeur in het slot hoorde vallen kwam ik weer bij mijn positieven. De pijn in mijn kont werd weer erger nu de opwinding uit mijn lichaam trok. Wat had ik gedaan? Hoe kan ik Nicole nog ooit onder ogen komen?

Onze trouwdag was nu zo’n twee maanden geleden. Mijn relatie met Sjack was beter dan ooit. De seks was weer net als in het begin van onze relatie. Sjack deed zijn best om mij te laten genieten. Hij had geleerd hoe hij met de zweep moest slaan. Hij had wat ”speeltjes” bijgekocht en in de huiskamer zijn wat onzichtbare aanpassingen gedaan zodat hij mij daar ook vast kan zetten. Zijn voorkeur – niet de mijne - lag duidelijk bij anale spelletjes. Nadat Sjack op onze trouwdag voor de eerste keer in mijn kont was klaargekomen wilde hij meer. Bijna elke dag moest ik mijn kontje laten inspecteren. Naakt stond ik dan voorover gebukt voor hem, mijn billen uit elkaar trekkend zodat hij alles goed kon zien en betasten. Meestal kriebelde hij dan alleen wat met zijn nagel over mijn anus en stak hij een of twee vingers zo diep mogelijk in mijn kontje. Soms werd ik met mijn handen op m’n rug geboeid met een hondenriem vastgemaakt aan de verwarmingsbuizen. Dan lag ik op mijn knieën met mijn billen naar hem toe te wachten op wat ging komen.

Zaterdagmiddag zei hij: Twee keer per week Leoni, voorlopig wil ik jou twee keer per week in je kontje neuken.

Gisteren was de eerste keer deze week. Toen de kinderen naar bed waren moest ik mijn spijkerbroek en slip laten zakken en voorover bukken. Met een vinger maakte Sjack mijn anus glad met een vettig goedje. Meteen daarna voelde ik zijn harde pik tegen mijn kontje drukken. Sjack pakte me bij mijn heupen en drong met een stoot diep in me. Terwijl hij mij neukte deed hij geen enkele poging om mij ook te laten genieten. De egoďst dacht alleen aan zichzelf. Toen hij zijn kwakje geloosd had moest ik blijven staan. Leoni, weet jij wat dit is? Sjack hield een ding omhoog wat ik niet kende. Nee. Dat is een anaalplug. Die stop ik nu tussen jou billen. Morgenavond haal ik hem er weer uit. Verbaasd keek ik hem aan. Maar hoe moet dat dan als ik naar toilet moet?

Tsja, dat weet ik niet. Kom, trek je billen eens wat uit elkaar. Gehoorzaam maakte ik de weg vrij voor de plug. Het deed zeer, het deed verschrikkelijk veel pijn toen Sjack de plug in mijn kont drukte.

Na een slapeloze nacht vroeg ik Sjack of hij de plug weg wilde halen. Vanavond Leoni, dat is de afspraak. Toen Sjack de deur uit was probeerde ik om de plug uit mijn kont te halen. Dat lukte me niet omdat ik de pijn niet kon verdragen. Ik had het gevoel dat mijn anus uiteen scheurde als ik aan de plug begon te trekken.

Ik appte Sjack: Kom alsjeblief de plug eruit halen? Nee, vanavond, dat heb ik toch al gezegd. Sjack, alsjeblief het doet zo’n pijn. Doe het dan zelf, reageerde Sjack. Kan ik niet, heb ik al geprobeerd. Dan blijft hij zitten. Daarna bleef het stil. Sjack reageerde niet meer op mijn appjes.

Na een uur appte hij: Laat Nicole de plug er maar uit halen. Jullie doen toch alles samen!

Ik had Sjack verteld hoe Nicole en ik hadden ontdekt dat we allebei van pijn en vernedering houden. Dat we samen zwepen en boeien hadden gekocht en die op elkaar uit hebben geprobeerd.

Maar om nou mijn zus te bellen en haar te vragen……. Nee dat ging ik niet doen.

Ook Nicole had haar man, Martin verteld wat zij graag wilde doen voor hem. Dat ze graag vastgebonden en gepijnigd wilde worden. Martin was op slag de gelukkigste man op aarde omdat Nicole zijn fantasieën wilde gaan beleven.

Zuchtend pakte ik de telefoon en belde Nicole. Nadat ik haar alles verteld had zei zij alleen maar: Ik kom eraan.

Nicole nam mij mee naar de badkamer. Doe je broek maar uit en ga maar in de douchebak staan. Waarom? Nou dan wordt het geen smeerboel. Even later stond ik in mijn blote kont gebukt voor mijn zus. De schaamte wond me op. Haar handen zochten tussen mijn billen naar de plug. Voorzichtig begon Nicole er met een hand aan te trekken terwijl zij mij met haar andere hand vasthield. De pijn was niet te harden. Persen Leoni, persen alsof je moet poepen. Met een doffe plop schoot de plug uit mijn kont. Nicole maakte mijn billen schoon en nam me mee naar mijn slaapkamer. Ga maar liggen zusje, dan zal ik wat crčme tussen je billen smeren. Ik genoot van haar zachte handen op mijn billen. Draai je eens om?

Terwijl ik op mijn rug draaide trok Nicole mij nog een kwartslag om. Mijn benen hingen nu over de rand van het bed. Nicole knielde voor me, duwde mijn knieën omhoog en spreidde mijn benen. Toen kuste ze mijn kutje. Mmmm, je hebt een natte doos zusje, ben je geil?

Ja, Nicole, ja ik ben zo geil. De pijn, jouw zachte handen over mijn lichaam. Nicole likte zachtjes over mijn schaamlippen. Met haar tong zocht zij al mijn lekkere plekjes. Ik kreunde toen haar tong mijn vagina in gleed. Haar tong flitste door mijn kutje, de ene keer snel en diep. De andere keer tergend langzaam rond mijn klit. Kermend van pijn en genot trok ik haar hoofd zo strak mogelijk tussen mijn benen. Nicole beet zachtjes in mijn klit, met haar vingers verkende zij mijn vagina. Met mijn klit tussen haar tanden gleden haar vingers steeds sneller in en uit mijn gleufje. Maak me klaar Nicole, smeekte ik mijn zusje, maak me klaar. Kom maar Leoni, kom dan, laat je gaan. Opnieuw voelde ik haar tanden. Mijn spieren verstijfde toen mijn orgasme opkwam. Stotend en schokkend met mijn bekken kwam ik klaar. Het vocht spoot uit mijn vagina in het gezicht van Nicole.

Toen het orgasme uit mijn lichaam trok keek Nicole mij glimlachend aan. Daarna stond ze op, veegde haar mond af en zei, ik heb wat van je tegoed. Daarna liep Nicole de trap af en trok de deur achter zich dicht.

Terwijl de opwinding verdween werd de pijn in mijn kont weer erger.

Kreunend stond ik op en kleedde me aan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Alles Samen Doen - 3

Zoek naar meer verhalen van Jado...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 529x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1332x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.5
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6269x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 13025x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7314x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14286x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5305x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4074x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7941x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3492x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6785x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14775x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14891x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10890x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8247x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net