Opwindend.Net
Datum: 12-08-2017
Stemmen: 76x
Cijfer: 5.1
Gelezen: 26364x
Lengte: Lang
Verkracht Door Marokkanen 1
Door Dark-Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Ik zat weer eens een keer bij bullchat voor de cam. En was al lekker geil .
Ik had kousen aan getrokken en een zwart doorzichtig slipje .
Ik had mijn kontje al uitgespoeld en duwde af en toe een dikke dildo of komkommer naar binnen !!
HMM, wat voelde dat altijd lekker als zo’n dikke jongen naar binnen gleed .
Ping. ik kreeg een berichtje en opende dat. dominante marokaan stond erbij .
Zijn foto loog er niet om, potverdilleme wat een dikke pik. “Zo sletje, zo te zien kan jij mijn pik wel hebben in je geile kontje “ kom maar naar hier dan zal ik je uit wonen !!
Ik vroeg hem waar “HIER “was. hij zei dat hij in het natuurpark noord liep bij de parkeerplaats achteraan . Ik vertelde dat ik daar niet al te ver vandaan woonde
Het was al donker en eigenlijk was het park al dicht. “Maar met de fiets kan je hier altijd wel komen “ zei hij. Kom maar zoals je nu gekleed ben, het valt toch niet op als je vlug fiets !!
Ha, Ha, zei ik “Ik moet hier de straat ook nog uit en zo laat is het nu ook weer niet dat er niemand meer buiten is. Ik kom hier langs de kroeg en ze zullen me zeker herkennen. zelf als ik omgekleed ben en hard fiets !!
Ik zei dat ik er een trainingsbroek en vest overheen kon trekken en dan zo wel over straat durfde te fietsen. Hij vroeg of ik ook high-heels had en of ik die dan mee kon nemen !
Je wilt me echt als sletje gekleed daar rond zien lopen “zei ik tegen hem !!! Hij zei dat hij graag een rolspelletje deed in werkelijkheid. Hij stelde voor dat ik mijn vest en trainingsbroek uittrok en de high-heels aan en dat ik dan een bepaald pad nam, en een tasje bij me had waar die dikke komkommer opzichtelijk uitstak !! Hij zou me aan spreken en me verkrachten !!!
Zo hij wilde er een geil spelletje van maken ! NOU DAT leek me ook wel geil !
“heb je wel eens een spanking gehad vroeg hij .
Ik ontkende dat, maar zei gelijk dat ik dat wel wilde proberen. Als hij niet te hard sloeg. Je kan altijd een stopwoord gebruiken zei hij gelijk !! “GENOEG “is je stopwoord “zei hij !!
Ik rekende in mezelf ff uit 20 minuten fietsen, hier nog een keer gauw extra scheren, kleren uittrekken op parkeerterrein. stukje naar dat pad lopen { was wel een donker paadje } dus met drie kwartier tot max een uur kon ik daar als onvoorzichtig sletje wel over dat paadje lopen.
Ik vertelde hem dat en hij zei dat het goed was !

Gauw schoor ik mijzelf nog een keer, lekker spiegelglad voelde dat aan !! Ik spoelde mijn kontje nog een keer uit en was blij dat er alleen schoon water uit kwam. Ik had nergens zo’n hekel aan als je ergens was en er kwam nog ontlasting mee. Het stinkt en geef vlekken.
Ik kleedde mijzelf als lekker hoerig geil sletje !! Rode net kousen aan met een mooi met kant versiert rood jarretel gordeltje .
Een kort zwart rokje erop en een zwart doorzichtig topje. Je kon mijn tepel piercings door het topje heen zien. Ik deed nog een geile cockring om en voelde mezelf echt een geil hoerig SLETJE !!!!!.
Gauw mijn trainingsbroek aan een paar sokken { anders vielen de netkousen wel hel erg op }, een dun vestje [ want het was best warm nog] en een paar slippers aan .
Ik pakte een klein handtasje en stopte daar de grootste en dikste komkommer in die ik had gekocht .
Ik had hem eigenlijk voor de gein gekocht, want het was wel een reuzen formaat .
Bij Appie liggen vaak alleen de standaard komkommers, maar bij de turkse winkel zag je ze in allerlei maten en vormen. Daar haalde ik meestal mijn groene jongens .Soms stelde ik me in de winkel al voor hoe het zou zijn om zo’n dikke of juist een beetje kromme jongen lekker naar binnen te voelen glijden. De komkommers staken opzichtelijk uit het tasje en ik stopte die maar in een plastic boodschappentasje, daar kon ik dan ook mijn high – heels en straks mij broek en vest in stoppen.
Ik stopte in het tasje een wat kleinere komkommer waarvan ik dacht dat ik die wel gemakkelijker kon hebben.
Ik stapte op de fiets en fietste vlug naar het park. Laatste parkeerplaats En zette mijn fiets tussen de bosjes, Aan de kant van het donkere paadje . Ik keek rond of ik iemand zag, maar nergens was iets of iemand te zien. Zelfs geen fiets of zo. nou was er ruimte en plaats genoeg om wel 100 fietsen te verbergen en ik had weinig zin om daar naar te zoeken .. Hij kon zijn fiets ook ergens anders in het bos verborgen hebben. Misschien woonde hij wel zo dichtbij dat hij lopend was gekomen.
Wel schoot het door mijn hoofd “Hij zal me toch niet voor niets hebben laten komen”?
Dat zou namelijk niet de eerste keer zijn dat ik voor niets kwam .Sommige mensen schijnen er plezier in te hebben om af te spreken en dan niet op te komen dagen !!
Ik zette mijn fiets op slot en deed het sleuteltje in een klein zakje van mijn rokje. er zat een ritsje op zodat ik heb niet gemakkelijk zou kunnen verliezen .
Ik liet mijn trainingsbroek zakken en trok mijn vestje uit. Hmmm geil die frisse wind onder het rokje door langs mijn gladde ballen !! Mijn pik werd gelijk stijf en stond tegen het rokje aan. Ik trok mijn slippers uit en pakte mijn high-heels. Zittend op een bankje trok ik ze aan. Wel geil om zo op dat bankje mijn schoentjes aan te trekken ,Ik kon van meerde kanten bekeken worden zonder dat ik er ook maar iets van merkte.
Elke keer als ik de hoge hakken aan had moest ik weer even wennen en ik wankelde met de tas aan mijn arm richting het donkere paadje. Ik vond het eigenlijk niet echt staan die plastic boodschappentas aan mijn arm en besloot die maar tussen de bosjes te verstoppen !!
Ik voelde mij nu echt een geil sletje toen ik voorzichtig wandelend op mijn hoge hakken richting het donkere paadje liep. De twee komkommers staken potsierlijk uit mijn kleine handtasje.
Ik hoopte maar dat ik geen nachtelijke wandelaar tegen zou komen en al zeker geen bekende !
Bij het begin van het paadje twijfelde ik wel heel erg !
Het was er echt stikke donker ,Ik zag geen steek ! Heel langzaam wende mijn ogen aan het donker en kan ik in ieder geval het pad zien. Volverwachting !, Super geil en wankelend op mijn hoge hakjes begon ik aan mijn wandeling het pad af .
Des te verder ik kwam des te groter was mijn teleurstelling. Niemand te bekennen, geen Marokkaan, geen late honden uitlater ! niemand ! niets !
Op het eind van het pad was wat meer licht en ik bleef er even wachten. misschien was hij me mis gelopen en kwam hij nog !! Geil en met een stijf pikkie keek vol verwachting het pad af .
Ik zag niets bewegen in het donker, en voelde zelf onder mijn rokje
HMMM, geil mijn kale ballen en mijn natte gladde mannenkutje.
Ik liet mijn hand over die verschrikkelijk dikke komkommer glijden en kreeg zin om hem in mijn geile kut te stampen !!
Gewoon PUUR uit nijd dat die Marokkaan niet op was komen dagen !!!
Dit was toch geen stijl !! Ik had me erg open gesteld en laten blijken dat ik GEIL was en hij me kon gebruiken !!
Dat hij me mocht verkrachten ! dat hij me een spanking kon geven !!
Gewoon midden in de nacht op een natuurpark !!
En wat denk je !!! NIEMAND TE ZIEN !!!
Gefrustreerd wachtte ik even af en hoopte dat ik iemand het pad op zag komen wandelen.
Niets, niemand !!
Ik nam maar de beslissing om naar mijn fiets terug te wandelen en wankelend op mijn hoge hakjes liep ik er maar weer heen .
Tja,!!! jammer echt niemand !

Alles had wel gemaakt dat ik echt SUPER geil was, ja gefrustreerd. Maar wel super geil !!!
Ik wreef over mijn pik en besloot dan maar zelf wat geils te doen.
Ik trok mijn stringetje uit, stopte er een tak in en wierp hem in een boom !!
De eerste keer kwam hij met een klap weer op de grond terecht !!
De tweede keer bleef het hoog in de boom zichtbaar hangen !! Iedereen die het zag zou er wel iets bij denken, maar DAT interesseerde me niet meer !! Ik pakte de dikste komkommer uit mijn tasje en likte er verlangend aan !! Shit !!! die zou ik nooit in mijn mannenkutje kunnen krijgen !! veels te dik !!!!!
Dan die dunnere maar !. ik brak hem doormidden en voelde hoe ik hem langzaam diep in mijn kutje perste !! OHHHH, wat voelde dat geil aan. HMMM, lekker diep in mijn kut en hij bleef goed zitten !!
Met de komkommer duidelijk en geil voelbaar in mijn besloot ik om nog een keer over dat donkere paadje heen te flaneren. Ik verwachtte niet dat de Marokkaan er zou zijn, maar ik vond het gewoon geil om midden in de nacht in mijn blote {gevulde} kont rond te lopen. Tijdens het lopen speelde ik met mijn pik ,die lekker stijf stond. Nu hoopte ik wel dat ik een op seks belust iemand tegen zou komen, maar het was en bleef akelig stil. omdat ik geen slipje meer aan had hingen mijn ballen en pik duidelijk zichtbaar onder het zeer korte rokje uit .
Op het eind van het donkere paadje pakte ik mijn telefoon en logde in op bullchat.
Stom verbaast zag ik dat de { dominante Marokkaan } nog steeds online was en ik riep hem aan.
Hij antwoorde niet. “Dus hij heeft me wel hier voor niets heen laten komen dacht ik “ Ik maakte een paar foto’s van mezelf, ook een waar de komkommer half uit mijn geile kontje stak. Ik stuurde hem de foto’s en typte “Zo Meester DAT loop je nu dus mis !!! Nog steeds kreeg ik geen antwoord !! gek vond ik dat eigenlijk wel, maar ik heb al wat gekke dingen meegemaakt op bull dus stond er niets eens zo raar van te kijken.
Ik liet de komkommer uit mijn kontje glijden en voelde hoe ik open bleef staan .HMMM wel geil !!
Ik gooide de twee halve komkommers langs de kant van de weg.
Een beetje gefrustreerd begon ik weer wankelend op mijn hoge hakken aan de weg terug naar mijn fiets .
Halverwege het donkere paadje schrok ik toen ik wat hoorde en merkte dat er tussen de struiken mensen stonden. Vier man kwamen het paadje oplopen en blokkeerde de weg voor me!!
HEEE, jongens kijk eens wat hier een lekker hoertje loop !!
Hij pakte me vast en trok gelijk mijn rokje hoog op !!!
HA, HA jongens, het is geen hoertje maar een geile slet !! Hij loopt in zijn blote reet door de bossen hier om geneukt te worden !!! En kijk eens wat hij in zijn tasje heeft !! Wat een gigantische komkommer !! Ha, HA, Eerst onze pikken maar want na zo’n dikke komkommer voelt hij ons niet eens meer.
Ik werd door nog iemand vast gepakt en kon geen kant meer op. De derde ging achter me staan en voelde tussen mijn billen. Zijn vinger gleed soepel in mijn openstaande kontje en ruw drukte hij er gelijk drie vingers in. ZOOO, wat een geil KUT heeft die slet, die zal ik eens volspuiten !!
Ik werd voorover gedwongen en hoorde hoe de jongen achter me zich van zijn kleren ontdeed .
Mijn benen werden van elkaar geschopt en wijdbeens werd ik bij mijn heupen gepakt !!!
Een dikke eikel werd tegen mijn gaatje geduwd en zonder pardon duwde hij zijn dikke lange pik in een keer in mijn gladde mannenkutje. Met lange halen neukte hij me .
De vierde jongen liet ook zijn broek op zijn enkels zakken en hield zijn pik voor mijn mond. Ik opende mijn mond niet en had gelijk een harde klap op mijn wang te pakken !!
Mond open slet en zuigen, en als je het waag om te bijten snij ik je strot af. Ik zag dat hij en mes in zijn hand had en opende dus maar gehoorzaam mijn mondje .
Zonder pardon stak hij zijn pik gelijk helemaal in mijn mond. Zijn dikke eikel blokkeerde mijn slokdarm en ik kokhalsde. Ruw trok hij hem bijna uit mijn mondje en ramde hem gelijk weer helemaal in mijn mond. Ik werd vanachter en in mijn mond tegelijk verkracht !!!!!
Was dit nu de Marokkaan die ik op bull had ontmoet en vrienden mee had genomen of had ik gewoon pech ???
Ik werd ruw geneukt en mijn kontje werd onder luid gekreun volgespoten. ze wisselde van plaats en de tweede grote lul schoof in mijn kontje.
Ruw en in een hoog tempo gleed zijn dikke pik in en uit mijn neukgrotje. Ik had gezegd op bull dat ik me als een sletje zou gedragen, nou ik kreeg meer als waar ik op had gerekend !!
Het duurde lang voor ik de tweede lading geil zaad in mijn kontje kreeg gespoten. En de jongen voor me was nog steeds niet klaar gekomen.
Hij bleef ruw mijn mond neuken en mijn slokdarm voelde ruw en zeer aan .
Er werd weer gewisseld en de derde liet zijn broek zakken .
Ik verwachtte om gelijk de derde lul in mijn darmen te krijgen, maar PETS, PETS, PETS ,PETS. .hard werd ik op mijn blote billen geslagen !! Pets, PETS, PETS, ik had het idee dat mijn billen roodgloeiend waren en herinnerde me het stopwoord wat de dominante Marokkaan me had gegeven. “GENOEG, GENOEG, riep ik luid !!
HA. HA, Wat genoeg zei de jongen achter me !! Dat maak ik zelf wel uit ! Pets, Pets ,PETS ,PETS .
Hij bleef op mijn blote billen meppen. Ik gilde het uit en de tranen stroomde over mijn wangen !!!
Stop, Stop als je blief, AUW, AUW !!! Stop !!
Mijn billen gloeiden en voelde aan of ze helemaal rauw werden geslagen. Nu pas voelde ik hoe een dikke pik mijn gloeiende billen van elkaar drukte en naar binnen gleed. OOOHH, dat was de dikste van de drie en hij spleet mij helemaal open. ruw drukte hij zij dikke lange pik in zijn geheel naar binnen en neukte me ruw !! Elke stoot deed zeer, maar of ze het met elkaar hadden afgesproken duwde de jongen voor me gelijk ook zijn pik steeds ver in mijn keel. In, uit, in uit, in, uit ritmisch werd ik van achter en in mijn mond geneukt. Eindelijk hoorde ik de jongen voor me kreunen en voelde zijn pik nog harder worden. Hij stak zijn pik diep in mijn keel en spoot zijn hete zaad diep in me. Ik moest zijn zaad wel door slikken !!!Gelijk hoorde ik de jongen achter me kreunend en steunend mijn kut volspuiten { voor de derde maal deze nacht} . De pik werd uit mijn kut getrokken en grote golven geil stroomde langs mijn kousen naar beneden. Mijn kut bleef wijd open staan !!
PETS < PETS Eindelijk stopte hij en mijn billen gloeiden als vuur.
Maar nog Hadden de sadisten niet genoeg plezier gehad !!! De dikke komkommer werd tussen mijn gloeiende billen geplaats en langzaam drukte de jongen hem in mijn darmen. Flits, flits. gelijk stond een van de andere jongens foto’s te nemen met zijn telefoon. Van alle kanten werd ik genomen. Dat de komkommer langzaam in mijn kut schoof en ik volgens mij uit scheurde. Helse pijnen onder ging ik toen de komkommer genadeloos mijn kut oprekte. Het leek wel of ik door midden scheurde.
Hij drukte door tot ik zijn hand tegen mijn gloeiende billen voelde en ik wist dat die gigantische komkommer helemaal in mijn darmen zat !!!
“Hou vast “werd er geroepen. Een van de jongens knoopte een touw om mijn middel en haalde toen de uiteinde meerdere malen door mijn kruis via mijn middelbondage en weer terug !!
Elke keer strak aantrekkend. De komkommer zat nu vast verankerd in mijn darmen !!!!
Hij knoopte het touw vast op mijn rug en ik wist gewoon dat ik een mes nodig zou hebben om het te verwijderen !!!!
KRRRR, , KRRR met een ruk scheurde ze het rokje aan de zijkant stuk. Ik had nu alleen nog maar een schaamlapje aan de voor en achterkant hangen !!
ZIP ! Met het mes werd het topje aan de voorkant open gesneden en mijn gepiercte tepels werden zichtbaar.
Flits, flits, weer werden er foto’s van me gemaakt. Duidelijk herkenbaar !! Ik werd verplicht om mijn rokje op te tillen en mijn rode billen te laten fotograferen !!
Van voren mijn rokje op te tillen en mijn {JA} stijve pik te laten zien. Ondanks alle vernedering stond mijn pik stijf naar voren !!!
Ze gaven mij een duw en ik rolde een greppel in. Ja waar water in stond. Het voelde als een medicijn aan voor mijn gloeiende billen, maar ik was gelijk zeiknat en rilde in het briesje wat er stond .
Ik zag hoe de jongens hun broeken ophoog trokken en lachend het pad afwandelden.
Met moeite klom ik op mijn hoge hakjes uit de greppel en stond te rillen van de kou !!
Ik bukte om mijn tasje op te rapen en voelde hoe de dikke komkommer pijnlijk diep in mijn darmen zat ! Ik voelde tussen mijn benen of er ruimte zat zodat ik de komkommer er weer uit kon persen, maar het touw was strak tussen mijn benen door getrokken en er was geen ruimte. rillend van de kou voelde ik achter op mijn rug, maar ik kon er geen wijs uit worden hoe de knopen zaten.
Wankelend op mijn hakjes begon ik aan de weg terug naar mijn fiets, maar algauw trok ik mijn schoentjes uit en liep op mijn kousen voetjes verder.
Mijn fiets stond nog tegen de boom waar ik hem had vast gezet. Maar hoe ik ook zocht, mijn tas met mijn kleren kon ik niet vinden. Waarschijnlijk was ik bespioneerd vanaf het moment dat ik aan kwam door de { dominante Marokkaan met zijn vrienden } en hadden ze alles van te voren geregeld .
Wat zullen ze gelachen hebben toen ik die foto’s had gestuurd !!
Gelukkig was het diep in de nacht geworden ondertussen en ik verwachtte niet dat ik nog mensen op straat tegen zou komen.
Ik stapte op mijn fiets en met de gigantische komkommer diep in me reed ik naar huis.
Gelukkig kwam ik inderdaad niemand tegen onderweg en uitgeput stapte ik thuis af. zette mijn fiets in de schuur en sneed met een mes het touw door. OHHHHH, wat was dat een fijn gevoel dat ik eindelijk die dikke grote komkommer uit mijn darmen kon persen.
Binnen trok ik mijn spullen uit en nam een douche. Ik voelde me vies en verkracht !! Ja genadeloos was ik gewoon verkracht !!! En ik kon nog niet eens aangifte doen. Hoe moest ik ana de politie verklaren dat ik zo rond had gelopen in een natuurpark ?? Ze zouden zeggen dat ik het had uitgelokt !!
Zeker omdat ik was ingegaan op een date met een “dominante Marokkaan !!!
Ik trok mijn ochtendjas aan en zakte op de bank neer. Ik dacht aan mijn telefoon en zocht die in mijn tasje. Maar ook die kon ik niet vinden. Had ik hem verloren of hadden die jongens hem meegepikt ??
Aarzelend belde ik met mijn huistelefoon mijn mobile en er werd gelijk opgenomen !
Ik vroeg wie het was en hoorde hoe er gelachen werd !! Ha, Ha, je kent ons wel, ons zaad zal nog wel uit je kut lopen !!
Ik vroeg of ik mijn telefoon terug kon krijgen !
“Natuurlijk werd er gezegd, volgende week zelfde tijd, zelfde plaats, zelfde kleren, dan krijg jij je telefoon weer terug. En mocht je niet willen komen !! Kijk even op die en die site { wachtwoord } onnozele geile slet ! Dan weet je dat je beter geen grapjes met ons uit kan halen, Want alles staat zo online !!!!
Ik opende de site op mijn pc en zag tot mijn verbazing de foto’s verschijnen die ze van me hadden genomen .
Misschien is het wel beter om mijn telefoon volgende week op te halen .
Wel weer gekleed als geile hoerige slet ! maar het alternatief was niet veel beter !!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verkracht Door Marokkanen 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 7319x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.9
:: Je Wil Dit Zelf - 1Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 12270x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.1
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 7575x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 3502x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.3
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 16221x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 3948x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 6506x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2481x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 5604x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5663x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 12817x
Reacties: 30
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 3304x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 6778x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 7870x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 12565x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 607