Opwindend.Net
Datum: 01-09-2017
Stemmen: 17x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 10788x
Lengte: Gemiddeld
Als Betaald Hoertje - 5
Door Dark-Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Eerste Keer Als Hoertje - 4

Frans zei dat r koffie stond in de keuken en ik voor hem nog een bakkie in kon schenken.
“zelf mag je ook een bakkie pakken “riep hij me na !
Ik schonk koffie voor hem in en vond nog een kopje in de kast. He dat zou me wel goed doen .
Kon ik de spermasmaak uit mijn mond spoelen. Ik vond het wel geil dat ik ZO op de vroege morgen al een gigantische hoeveelheid sperma had moeten slikken. ALS EEN ECHTE SPERMAHOER !!!!
Ik zette de koffie neer bij Frans die aan de pc zat en zag dat hij een filmpje aan het downloaden was .
Belangstellend keek ik erna, maar zag het filmpje wat de Marokkaan op de trap had genomen voorbij komen. Daar liep ik in mijn blote kont rillend en schokkend de trap op .Je hoorde duidelijk de vibrerend ei in mijn kut brommen.
Frans zette het gelijk op mijn site “Hoertje ben”. Ik zag dat er ook al een paar andere opstonden .
Omkleden bij de meester en lekker pijpen waren de titels .
Ik mocht een stoel pakken van Frans en rustig gaan zitten.
Frans zette de eitjes wat zachter zodat ik rustig mijn koffie op kon drinken .
Frans pakte een doos en begon me op te maken. compleet met rouge ,ogenschaduw, valse wimpers en lippenstift .
Tot slot kreeg ik een mooie lange blonde pruik op .
Ik herkende mezelf al bijna niet en vond dat ik er best wel vrouwelijk en geil opgemaakt was.
Frans liep naar een kast en pakte en een stapeltje spullen uit. “zo dat mag je aan trekken “zei hij .
Eerst een kruis loos slipje .mijn pik met cockring en balstretcher kwamen daar door nog beter uit. toen een paar mooie kousen met lange bewerkte boorden. een jarretelgordeltje, een opgevulde beha. Hij plaatste die zeer zorgvuldig in de vulling zaten buisjes die hij precies over mijn tepels plaatste .Frans drukte een keer op de borsten en ik voelde hoe mijn tepels de buisjes werden ingezogen. Tot slot een jurkje wat net de balstretcher bedekte en een paar mooie high-heels. behoorlijk hoog, een cm of 7 maar ik kon er wel behoorlijk op kunnen lopen volgens mij.
“Kom we gaan “zei Frans “ het duurt nog wel even voor we er zijn. Langzaam liep ik op mijn high-heels de trap af. Gelukkig kwamen we niemand tegen want bij elke tree zakte mijn ballen en pik onder het jurkje uit.
Ik had Frans verteld hoe ik de auto had ingericht en hij controleerde hem eerst. Hij rolde de matras uit en zei dat ik er op moest gaan liggen .Op mijn buik ! Hij trok het jurkje omhoog en daar lag ik met mijn billen bloot .
Frans reed, en we stopte eigenlijk al vrij gauw. we hadden amper 20 minuten gereden, waarvan het grootste gedeelte in de stad.
De achterdeur ging open en ik mocht uitstappen. Ik zag dat we bij het “nieuwe meer “ waren en er stonden nog niet heel veel auto’s op het parkeer terrein. Niet zo raar natuurlijk op een vroege morgen. Frans nam me mee het naakt gedeelte op en liet mij op verschillende plaatse poseren.
Bij een bankje liet hij me gaan zitten en gaf mijn een a4tje. ”Deze voor je houden en je mond verleidelijk open sletje “zei frans. PIJPSLET stond erop. Ik poseerde gewillig voor Frans geil en opgewonden. Zedig met mijn knietjes tegen elkaar, maar ook met mijn benen weid van elkaar zodat de zon lekker op mijn kale verzwaarde ballen scheen.
Frans liet me ook voorover met mijn handen op het bankje steunen en legde een ander a4tje op mijn rug. ik liet me weer gewillig fotograferen en werd extra geil toen ik zag dat er ook andere toe stonden te kijken.
Een ervan liep naar Frans toe !!! “HE man”zei de man “mag dat neuksletje ook lekker gepakt worden ???
Frans zei dat ik lekker volgepompt mocht worden, maar dat hij er wel foto’s en vid’s van zou nemen. “Als ikzelf er onherkenbaar op komt mag je zoveel foto’s nemen als je maar wilt zei de man”.
Hij streek over mijn billen en trok ze uit elkaar, en stak ruw twee vingers diep bij me naar binnen . Ik kreunde geil. “lekker geil neuk kutje heeft hij “ de man liet zijn broek zakken en stak pardoes zijn pik diep in mijn kutje. Langzaam neukte hij me met zijn dikke pik en mijn zware zak slingerde bij elke stoot geil tussen mijn benen. Of dat het omgeroepen was !!!! voor dat ik het wist stonden er 6 man om ons heen. Tijdens de neukpartij werd ik al bij mijn pik gegrepen en hij zorgde ervoor dat mijn pik lekker stijf stond. Luid kreunend spoot de man zijn geil in mijn kut en stond even na te genieten. toen hij zijn pik uit mijn kontje trok stond er gelijk al een ander achter me en de tweede pik schoof al naar binnen.
In en hoog tempo werd ik door het sperma gladde neukgrotje geneukt. Het leek wel een haasje. Het duurde dan ook niet lang voor ik de tweede lading sperma in mijn hongerige kutje gespoten kreeg !!
De man trok zijn pik uit mijn grotje en ik voelde hoe die een stukje open bleef staan en het sperma uit mijn grotje liep. langzaam zakte het langs mijn benen over mijn kousen naar mijn schoenen.
De derde veegde met een papiertje mijn billen schoon en liet zijn pik ook in mijn kutje glijden.
Oei, Oei dat was een flinke jongen, dik en lang !!! Hij schoof soepel mijn gesmeerde grotje in maar ik voelde hoe hij me flink oprekte !!
Frans Filmde hoe de man mij neukte. hij zorgde dat de man niet herkenbaar in beeld kwam, maar ik des te beter. Mijn pik bleef stijf staan, zo geil vond ik het. en zo lekker schoof die dikke lange pik op en neer in mijn spekgladde kutje. Ik zag dat het a4tje op de grond was gevallen en las het. “GRATIS NEUKSLETJE “stond erop. terwijl de pik in me heen en weer gleed stapte er een man over de bank heen en bood me zij pik aan. Gehoorzaam opende ik mij mond en zijn stijve pik gleed diep in mijn keeltje. Van twee kanten gelijk werd ik genomen, zo maar op het ‘nieuwe meer” terwijl iedereen me kon zien. en ik was blij dat frans mij mooi verkleed en opgemaakt had. want ik werd ook door andere op de foto en misschien wel vid genomen. Mijn keeltje werd volgespoten en even later werd de derde lading sperma in mijn kut geloosd. Ik snakte naar adem en hoopte maar dat er niet meer zouden volgen !!!! Maar ik had pech als er een man voldaan zijn broek omhoog haalde en belangstellend toe bleef kijken kwamen er alweer twee nieuwe aan lopen.
Ik zag ook dat er twee jonge jongen bij waren die bleven kijken. Ze smoesden met elkaar en eentje liep naar Frans. Wat hij vroeg, kon ik niet horen maar hij was de volgende die achter me ging staan.
Ik bereide me voor op de volgende pik die in me zou glijden en ik zag dat de tweede jongen me filmde met zijn telefoon. Phoe opscheppers dacht ik even. zeker om aan hun vrienden te laten zien dat er bij het “nieuwe meer “af een toe een afwerksletje beschikbaar was !!!!!
Er waren al meerdere grote ladingen sperma in mijn kut gespoten en mijn gladde kut stond ook uitdagend open. Grote slierten sperma dropen uit mijn kut en ik voelde dat het zelfs langs mijn benen tot in mijn schoenen liep.
Ik voelde hoe de jongen mijn kutje beroerde en een paar vingers erin liet glijden. soepel gleden er drie, nee vier vingers naar binnen. Ruw drukte hij ze diep in mijn spekgladde kut !!!!
Hij vouwde zijn duim erbij en drukte rustig aan verder !!!
Mijn kut werd maximaal opgerekt toen zijn hele vuist naar me naar binnen gleed. Ik dacht dat ik niet meer kon hebben, maar hij bleef drukken. Ik voelde hij zijn vuist zijn weg zocht in mijn darmen en steeds dieper naar binnen schoof !!!!!! Ik jammerde en klaagde dat ik niet meer kon hebben, maar de schoft bleef drukken. Het voelde aan of ik door een paard werd geneukt steeds dieper gleed zijn arm naar binnen. Ik gilde het uit en probeerde met een hand zijn vuist uit mijn kut te trekken !!!
Tot mijn verbazing voelde ik hoe hij tot ver over zijn pols in mijn kut stak !!!!
Het was wel een tengere jongen met kleine handjes .
Maar evengoed rekte hij me totaal op.
Frank liep op me af, en kneep in de kunstborsten. Ik voelde hoe mijn tepels verder het buisje ingezogen werden en gingen tintelen. nog drie keer kneep hij en het leek wel of er een zwerm bijen in mijn tepels staken !!
Ik wist niet wat er meer pijn deed mijn tepels of mijn opgerekte kut !!!

Langzaam trok de jongen zijn vuist terug en ik zuchtte opgelucht toen hij uit mijn kut floepte. Mijn kut bleef ver open staan en het zaad liep eruit. Maar ik had buiten de waard gerekend, de jongen plaatste zijn hand weer voor mijn openstaande kut en drukte hem weer soepel naar binnen. VER, OOHHHH ZO VER, schoof zijn hand weer naar binnen ! hij liet me weer even wennen en trok zijn hand weer uit mijn darmen. En gelijk weer schoof zijn vuist naar binnen !! De tranen stonden in mijn ogen, maar mijn pik stond snaar stijf !! OHHH, WAT VOND IK HET GEIL !!!!!
Zijn vriendje stond daar maar te filmen zelfs mijn gezicht kwam erop. ook filmde hij hoe keer op keer zijn vriend mij fiste. mijn verzwaarde zak schommelde tussen mijn benen en mijn pik stond snaar stijf. De jongen pakte met zijn andere hand mijn pik vast en met twee, drie rukken spoot het sperma er al uit. zo geil was ik.

De jongen trok zijn vuist uit me en liep naar zijn vriendje toe. hij bekeek glimlachend het filmpje en zei dat als hij thuis was het wel op zou sturen .
Ik had ondertussen de laatste pik {EN ZAAD} in mijn mond gekregen en de meeste gingen voldaan weg. Het zaad liep uit mijn openstaande kutje en besmeurde mijn kousen. Het liep mijn schoentjes in en ik sopte gewoon in mijn schoentjes .
Frank pakte mij bij mijn arm en dwong me weer terug te lopen naar de auto. Wankelend en glibberend in mijn door sperma glad geworden high-heels
Hij gooide me achterin de auto op de matras waar ik uitgeput en met een zeer kutje bleef liggen .
Toen ik een beetje bij kwam zocht ik in mijn tas en nam een slokje water om de sperma smaak uit mijn mond te spoelen.
Ik pakte een doek en wreef mijn kousen een beetje schoon en droog.
Ik trok mijn high-heels uit en depte het sperma eruit.

Geile groetjes iedereen DARK

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Als Betaald Hoertje - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 2277x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1114x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.7
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 11231x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 3284x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 5219x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 1842x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 3829x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5113x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 11633x
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 3113x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 6181x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 6674x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 11917x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
:: Betrapt Op De Camsite - 3Door: Esther-L
Gelezen: 10569x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-07
9.1
:: Tienersletjes Op Werk - 13Door: N75
Gelezen: 6822x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Werk, Neuken, Schoonvader, Legging
10-07
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 612