Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 84x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 16146x
Lengte: Lang
Buurvrouws Verlangen - 4
Door Dam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Buurvrouws Verlangen - 3

De spanning neemt toe. Voor mij staat een lange blonde vrouw, gekleed in een lange jas. Onder haar jas tekenen zwarte stiletto's af tegen de lichte jas. Het is een knappe vrouw. Net als mijn baasje ook wat ouder. Ze heeft blonde, wilde krullen en haar gezicht is erg opgemaakt. Hoewel ik haar even aanstaar vanaf mijn positie op handen en knieŽn ben ik erg nieuwsgierig naar wat er aan haar riem zit die naar de gang leidt.

"Dat is een lief hondje" zegt de blonde vrouw terwijl ze me opneemt.

"Het is een schatje! En hij luistert goed gelukkig" vult Marie aan.

Nog steeds zie ik geen beweging vanaf de gang en de blonde dame maakt ook geen enkele aanstalten om haar, naar ik aanneem, hond binnen te laten. Heel even slaat de angst me om m'n hart als ik me realiseer dat het misschien wel een echte hond zou kunnen zijn. Dat zou me te ver gaan! Toch? De twijfel slaat toe en daarmee ook de onzekerheid over het onbekende. Seks met een dier, of een dier betrekken in ons spel, dat gaat te ver, toch? Of niet? Ja, dat gaat te ver besluit ik ter plaatse. Maar wat als mijn baasje het graag wil? Gaat het dan nog steeds te ver? Ik weet niet wat ik moet doen. Wat ik kan doen? Niets.

De stem van Marie haalt me uit mijn overpeinzingen: "Wil je weten wat Monique voor verrassing heeft meegenomen Boefje?"

Ja, natuurlijk wil ik dat weten! Door de spanning vergeet ik te antwoorden. Ik blijf zitten en heb mijn blik gericht op de riem die naar de gang leidt. Marie verduidelijkt dat ze antwoord wil hebben op haar vraag.

"Boef!" zegt ze wat harder "Wil je het weten?"

Ik bespeur direct enige irritatie in haar stem en herpak me in mijn rol door een korte bevestigende blaf te geven. Daarop reageert de blonde vrouw, die blijkbaar Monique heet.

"Goed afgericht zie ik al!"

"Dat is nog niets." zegt Marie dan. "Wacht maar, ik laat je zo wel wat leuks zien."

Monique geeft een korte ruk aan de riem en zegt "Kom!" terwijl ze zich naar de gang draait. Ik hoor beweging vanuit de gang, maar kan niet opmaken of het mens of dier is. Mijn hart kalmeert als er vanaf de gang een jong, naakt meisje komt binnen kruipen. Het is een erg jong, blond meisje. Het is een knap meisje, mede door haar jonge uiterlijk. Ze is wel wat mager. Haar ribben zijn te tellen zie ik direct en ook haar benen zijn erg dun. Ik vraag me af hoe oud ze is, want ze lijkt wel 14. Ze heeft lichtblauwe ogen zie ik en draagt geen enkele make-up. Haar halsband is erg breed en bedekt bijna haar hele nek. Ze gaat naast haar baasje op haar knieŽn zitten en legt haar handen op haar benen.

"Boef, dit is Chelsea. En Chelsea, dit is Boef." zegt mijn Marie tegen ons allebei. "Begroet elkaar maar even zoals hondjes dat doen." vervolgt ze.

Dit is nieuw voor me en ik probeer me voor de geest te halen hoe honden elkaar begroeten. Het jonge meisje komt echter al naar me toe gekropen en drukt haar gezicht tegen het mijne. Ik voel haar warme adem tegen mijn wang komen en ruik haar vrouwelijke lucht. Bijna uit automatisme wil ik haar zoenen. Het mooie gezichtje van dit meisje is in bereik, maar al snel kom ik tot bezinning. Ze kruipt iets verder langs me en ik zie hoe haar rug voorbij trekt gevolgd door twee heerlijk kleine billetjes. Het aangezicht van haar kleine kontje zorgt ervoor dat mijn lul zich begint te roeren. Ik kan het niet goed zien, maar probeer een blik te werpen op haar hele achterste. Zij beweegt zich om me heen en is ook wat sneller dan ik. Het lijkt haast wel of zij hetzelfde wil bekijken bij mij en zo draaien we een beetje om elkaar heen. Als ik op een gegeven moment stil blijf staan op handen en knieŽn voel ik hoe zij haar neus tegen mijn balzak duwt. Weer voel ik haar warme adem, maar dan op een plek die daar nog gevoeliger voor is.

Mijn lul is direct keihard door dit tafereel en als zij dan ook nog haar tong over mijn balzak laat gaan voel ik een schok door mijn lichaam trekken. Het liefst zou ik dit jonge meisje direct nemen op z'n hondjes, maar mijn baasje trekt me snel weg met de riem. Waarschijnlijk kreeg ze door dat ik bloedgeil ben geworden door dit bijzondere spel en mezelf met moeite kan inhouden.

Marie dirigeert me aan de lijn naast haar en geeft ook het commando "Blijf". Ik zet me op m'n knieŽn met m'n handen op mijn benen en zie hoe mijn lul drupt van het voorvocht. Mijn baasje Marie vraagt aan de lange blonde Monique of ze haar jas mag aannemen. Monique doet haar lange jas uit en geeft deze aan Marie. Zowel Marie als ik kijken met ontzag naar Monique.

Ze heeft niet meer aan dan een niets verhullend tuigje van lederen riempjes. Er lopen twee riempjes tussen haar benen in de liezen. Die zijn verbonden met riempje vlak boven haar venusheuvel. Haar borsten worden ook omsloten door riempjes en alles is met elkaar in verbinding. Kort vraag ik me af hoe het allemaal blijft zitten, maar als ik vervolgens kijk naar haar kale kutje en haar schaamlippen tussen de riempjes zie bungelen word ik nog geiler dan ik al was. Mijn lul is keihard en blijft voorvocht aanmaken. Ik hoop dat ik het kutje van Monique mag likken straks.

"Zo zo, blijkbaar bevalt het wat je ziet hŤ Boefje" zegt mijn Marie tegen me. "Moet je kijken hoe hard zijn piemel is."

Ik zie zowel Monique als haar hondje Chelsea naar mijn stijve pik kijken. Het kost me moeite om mijn handen op hun plaats te houden. Ik wil me aftrekken. Nee, ik wil neuken. Het maakt me niet uit met wie eigenlijk. De twee dames lachen. Het meisje Chelsea zit ondertussen naast haar baasje net als ik. De twee baasjes gaan op de bank zitten. Marie schenkt voor allebei een wijntje in en wijst de drinkbak aan voor als Chelsea dorst krijgt. Ik zit inmiddels naast de bank en hoor hoe de twee baasjes het over van alles en nog wat hebben. Chelsea ligt op de grond tegen de voeten van haar baasje aan. Ik houd haar goed in de gaten en bewonder haar kleine tengere lichaampje. Af en toe wrijft Monique met haar voet over Chelsea.

De tijd verstrijkt en de dames keuvelen lekker verder. Chelsea en ik worden compleet genegeerd. Als Marie opstaat en naar de slaapkamer loopt blijf ik rustig op m'n plek zitten. Ze heeft zich uitgekleed en komt in haar eva's kostuum de kamer weer in. Ik volg de bewegingen van haar mooie wulpse lichaam als ze naar de bank loopt en weer gaat zitten. Ik krijg zo waar een aai over m'n bol van Marie. Het is ontzettend moeilijk om niets te doen terwijl ik hier met drie nagenoeg naakte vrouwen in een kamer zit. Mijn lul is continu in een half harde toestand en begint ondertussen een beetje pijn te doen. Vooral mijn ballen voelen onaangenaam door de druk.

De dames hebben eindelijk het gesprek verlegd van koetjes en kalfjes naar hun ervaringen met hun hondjes. Ze vertellen ronduit wat ze tot nu toe allemaal gedaan hebben en hoe ze hun hondjes domineren en aanwenden voor allerlei seksuele handelingen. De verhalen maken met nog geiler dan ik al ben en vraag me af wanneer we eindelijk wat fysieks gaan doen.

Monique vertelt hoe ze zich bijna dagelijks laat beffen door Chelsea en mijn lul explodeert bij het verhaal dat ze zich ook vaak laat schoonlikken door Chelsea als ze seks heeft gehad met een man. Chelsea ligt roerloos op de grond, ondanks de compromitterende verhalen over haar. Ik kijk haar aan en zie dat ze ook naar mij kijkt.

"Hoe oud is Chelsea eigenlijk?" vraagt Marie aan Monique.

"Ehm, in hondenjaren iets ouder dan twee." zegt Monique lachend. "Ze is 19" vult ze snel aan.

19? Denk ik bij mezelf. Nou, dat zou ik haar zeker niet geven. Gelukkig is ze volwassen, want ik wil geen gedoe met kinderen enzo. Marie ook niet, dat weet ik zeker. Het antwoord zal voor haar ook wel een opluchting zijn. Het wakkert m'n geiligheid wel weer aan. 19 jaar jong. Er zit een onderdanig dun meisje van 19 jaar voor m'n neus en iets zegt me dat ik haar vanavond nog mag neuken.

"19 is een mooie leeftijd." zegt Marie.

"Zeker!" antwoordt Monique "Mooi genoeg om je eens lekker te laten beffen, Marie." zegt ze met een grote smile. Daarop geeft ze een kleine ruk aan de riem van Chelsea en commandeert haar "Kom! Lik deze mooie mevrouw maar eens."

Chelsea rolt vanuit haar liggende positie op haar handen en knieŽn en kruipt naar de bank waar mijn baasje zit. Marie richt zich een beetje op en gaat vervolgens op de bank liggen met haar ene been op de grond. Ze legt haar arm om m'n schouders en wrijft een beetje over m'n rug. Ik zie hoe Chelsea tussen de benen van Marie kruipt en langzaam begint met het likken van het kutje van mijn baasje.

Het is een geweldig gezicht om zo'n jong meisje bezig te zien met een oudere vrouw. Het jonge ding likt en zuigt alsof het een lieve lust is. We horen allemaal de smakgeluiden en mijn baasje hijgt en kreunt het uit.

"Oh, wat een lief hondje is dit ook." zegt Marie hard hijgend. "Lik me maar, schatje! Goed zo."

Marie kraamt heerlijk geile taal uit en ik zie hoe ze beide handen op het hoofd van de jonge Chelsea legt. Het meisje heeft intussen haar hand ook naar het kutje van Marie gebracht en ik zie aan haar lichaamsbewegingen dat ze naast het likken, het kutje ook aan het vingeren is. Marie kreunt steeds harder en ik zie haar lichaam verstijven als ze klaarkomt op de tong van Chelsea. Ze drukt het hoofd van het meisje hard tegen haar kutje aan en ik zie haar schokkende bewegingen maken door het orgasme.

Mijn lul is keihard en ik ben supergeil geworden van het schitterende schouwspel. Monique heeft ondertussen ook de hand aan zichzelf geslagen en vingert zich langzaam op de andere bank. Ze kijkt met een geile blik naar de twee vrouwen en ziet hoe haar hondje haar vriendin aan het klaarmaken is. Ik heb een goede blik op haar kutje en zie dat Monique onwijs nat is. Haar schaamlippen glinsteren van het vocht en het liefst zou ik haar direct beginnen te likken en proeven. Helaas heb ik nog geen commando gehoord of toestemming gekregen van mijn baasje. Ik sta op knappen van de geiligheid.

Marie is aan het uitpuffen en neemt en slok wijn terwijl Chelsea naast de bank op haar knieŽn gaat zitten. Ze zit nu vlak bij me en ik zie hoe haar mond en kin nat zijn van de kutsappen van mijn baasje. Ze kijkt me aan me een neutrale blik. Ik kan niets opmaken uit haar grimas. Ze is bijzonder goed afgericht door haar baasje blijkbaar.

"Wat zag dat er geil uit zeg." zegt Monique tegen Marie.

"Het was ook ontzettend lekker! Jouw hondje kan erg goed likken." zegt Marie

"Ja, dat heeft ze wel geleerd de afgelopen maanden." vult Monique aan. "Zo te zien heeft jouw hondje het erg zwaar!" zegt Monique lachend als ze wijst naar mijn keiharde lul. Marie moet er ook om lachen en zowaar zie ik bij de kleine Chelsea iets van een kleine verscholen glimlach. Ze lachen me uit, maar dat boeit me totaal niet. Ik wil dat er iets aan gedaan wordt door ťťn van de dames.

Marie zegt na een paar tellen: "Wil je nog wat geils zien?"

"Ja natuurlijk!" zegt Monique waarop Marie opstaat en mij meetrekt aan m'n riem terwijl ze naar het midden van de kamer loopt.

"Liggen op je rug!" beveelt ze me. In het midden van de kamer ligt geen kleed op het laminaat. Ik ga plat op de wat koudere vloer liggen op m'n rug. Ik zie hoe Monique opstaat van de bank en haar hondje meeneemt. Chelsea gaat naast me op haar knieŽn zitten met haar baasje naast haar. Marie komt met haar naakte lichaam boven me staan. Aan weerszijden van mijn hoofd haar twee blote voeten. Ze gaat op haar hurken zitten en ik kijk recht tegen haar behaarde kutje aan. Haar lippen glinsteren nog een beetje van het geile spel van net.

"Mondje open Boef." zeg ze dan. Ik doe wat ze zegt en zie dat ze zich een beetje positioneert boven m'n mond. Ze legt ťťn hand op m'n borst voor steun en dan zie ik dat ze een klein straaltje urine uit haar kutje spuit. Ze spuit in m'n mond en over m'n kin. Ik knijp met m'n ogen om geen spetters in m'n oog te krijgen. Haar urine smaakt zoutig. Het is een vrij sterke smaak, waarschijnlijk omdat ze niet zoveel gedronken heeft vandaag. Het is een beetje vies en geil tegelijk. Veel tijd om erover na te denken heb ik niet. Ik slik het snel door en zie hoe ze met haar andere hand haar kutje wat openhoudt. De volgende straal is weer recht in m'n mond en door haar lichaam wat te verzetten blijft ze recht in mijn mond plassen.

Ik weet niet of ik al haar pis in mijn mond kan houden, maar wacht tot ze klaar is met plassen. Mijn mond zit tot de rand vol en langzaam slik ik kleine beetjes door. Het ademen door m'n neus gaat met diepe teugen. Enerzijds door de moeite van het slikken, anderzijds doordat ik echt onwijs geil ben. Ik hoor Monique een slaak van enthousiasme maken. Als Marie weer omhoog komt zie ik dat Monique een vinger in haar eigen kutje heeft gestopt die ze goed heen en weer haalt.

"Dat wil ik ook doen!" zegt Monique dan. Ze kijkt even vragend naar Marie.

"Ga je gang! Dat wil ik wel eens zien ook!" zegt Marie. Monique laat zich dat geen twee keer zeggen en neemt dezelfde positie aan als Marie. Voordat ze op haar hurken gaat zitten zie ik Chelsea naar me kijken. Misschien vergis ik me, maar volgens mij zijn haar twee tepels keihard! Ik draai m'n hoofd weer omhoog en kijk recht tegen de heerlijke kale poes van Monique aan. Ze heeft dikke schaamlippen die gekleurd zijn door haar geiligheid. Daartussen bungelen haar binnenste labia naar beneden toe. Ik wil ze eigenlijk likken, maar kan me inhouden.

Ik open mijn mond en nog voordat Monique de juiste steun heeft gevonden loopt er al een straaltje pis uit haar kutje. Haar straal gaat over m'n gezicht en eindigt over m'n hals. Ik heb een klein beetje van haar urine in mijn mond gekregen en proef een veel minder sterke urinesmaak. Het is zoutig, maar vergeleken met de plas van Marie een stuk lekkerder.

"Ohhh, dat was te snel." zegt Monique lachend. Marie lacht met haar mee. Ze herpakt zich en plaatst haar kutje bijna op m'n mond. Ik ruik haar vrouwelijkheid en kijk recht tegen haar kontgaatje en kutje aan. Ze heeft heerlijke billen met een heerlijk klein kontgaatje. Ik wil m'n tong daar tegenaan zetten. Ik wil haar likken, haar billen, haar kontje, haar schaamlippen, alles! Monique laat zich gaan en plast in m'n mond. Ze heeft een flinke plas en ik hoor het gekletter in mijn mond. Haar spettertjes komen op mijn gezicht, kin en hals. Ik slik tussentijds al wat urine van haar door. Er lijkt haast geen eind aan te komen, maar na ruim een volle minuut is ze dan eindelijk klaar.

"Zo, dat was lang!" zegt Marie.

"Nou inderdaad! Ik moest echt nodig blijkbaar!" vult Monique aan. "Heeft hij alles braaf doorgeslikt?"

"Ja, volgens mij wel." zegt Marie.

"Dan verdient hij wel een beloning hŤ."

Ik maak van binnen een vreugdedansje want die beloning moet iets lekker zijn. Ik probeer mijn enthousiasme te verbergen, maar mijn lichaam verraadt mijn gemoedstoestand.

"Nou" zegt Marie terwijl ze naar mijn harde lul wijst. "Zo te zien zit hij er op te wachten. Z'n piemeltje maakt schokjes."

"Kom!" zegt Monique tegen haar hondje. "Verwen dit Boefje maar eens." Ze dirigeert Chelsea met de riem naar mijn lul toe. Als Chelsea met haar gezicht bij mijn keiharde pik is hapt ze m'n eikel naar binnen. Vol overgave begint het jonge meisje me te pijpen. Met diepe halen haalt ze haar mond over mijn keiharde staaf en heel tactisch zet ze extra druk op mijn eikel met haar lippen als ze omhoog komt. Ook bij het naar beneden gaan zet ze extra druk op mijn grote paarse eikel. Het is een heerlijk gevoel. Ik moet moeite doen om mijn handen naast m'n lichaam te houden en hoor mezelf hijgen.

Chelsea pijpt me zo een minuutje als Marie zegt: "Boef, niet in haar mond klaarkomen. Als je moet komen, geef je een blafje. Dan stopt Chelsea." Ik kijk haar even aan.

Monique neemt dezelfde positie weer in als zojuist. Ze plaatst haar beide voeten naast mijn hoofd en hurkt naar beneden. Even denk ik dat ze weer moet plassen, maar dan zet ze haar hele vagina vol op m'n mond. "Lik me maar lekker, Boef"

Het lijkt wel alsof ik in de hemel ben beland op dit moment. Ik word gepijpt door een knap jong meisje en op mijn mond is een knappe, oudere vrouw gaan zitten. Ik laat mijn tong door haar schaamlippen gaan en voel de verschillende structuren van haar heerlijke labia inwerken op me. Ik zuig op haar schaamlippen en probeer zoveel mogelijk van haar sappen op te nemen. Met mijn tong tik ik bij iedere haal tegen haar clitje aan. Monique beweegt zich een beetje heen en waar waardoor ik met mijn tong meer bereik heb. Ik lik haar heerlijke kut terwijl ik kijk naar haar mooie kontgaatje en machtige dijen. Wat een lekker wijf is dit ook zeg. Ik hoop dat ik haar mag neuken.

Chelsea is ondertussen nog vol bezig met het verwennen van mijn scrotum. Ze heeft het pijpen afgewisseld met en likken en zachtjes zuigen van mijn ballen. Het is heerlijk! Als ik zo een paar minuten gevangen ben tussen de heerlijke pijpbeurt en het fantastische kutje op mijn mond, voel ik mijn zaad opkomen. Hoewel ik eigenlijk wil klaarkomen uit ik toch een korte blaf.

Direct daarop haalt Marie Chelsea weg met de riem. Ze laat Chelsea naast me zitten op haar knieŽn. Monique zit onderwijl nog steeds op m'n mond en met mijn lul vrij laat ze zich voorover vallen. Haar gezicht is dicht bij mijn lul en ik voel hoe ze met haar mond kusjes geeft rond mijn schaamstreek. Ik maak van deze gelegenheid gebruik om haar clitoris goed in mijn mond te nemen. Meteen zuig ik hard op haar zachte vlees en laat ik mijn tong snel en hard langs haar harde clitje gaan. Ik voel Monique na een paar tellen al schokken en het vocht uit haar kutje neemt flink toe. Ze is aan het klaarkomen op mijn mond en pakt daarbij mijn lul beet. Hoewel het zaad alweer wat gezakt is, staat mijn lul nog steeds keihard. Monique trekt er een paar keer flink aan terwijl ze zelf hard aan het klaarkomen is op mijn tong.

"Ohhh, jaaaa!" schreeuwt ze uit en na een paar tellen gaat ze naast me op haar knieŽn zitten. Zij hijgt na en kijkt me lief aan. Ik krijg een aai over mijn bol en een dankjewel. Als ik mijn hoofd draai zie ik dat mijn baasje achter Chelsea is gaan zitten. Ze vingert het jonge meisje van achteren. Ik zie hoe Chelsea haar ogen dicht heeft en zwaar ademt.

Mijn baasje Marie-Louise kijkt me geil aan en blijft het jonge meisje vingeren. Mijn pik is nog steeds keihard en ik wil neuken.

"Boefje, kom maar even ruiken, lieverd." zegt Marie dan. Ik kom op mijn knieŽn en kruip achter Chelsea. Marie maakt ruimte voor me en duwt Chelsea op haar handen en knieŽn. Ik zit nu, ook op handen en knieŽn, achter Chelsea en zie haar kleine kutje en kleine kontje. Haar twee billen staan een beetje uit elkaar en ik kijk naar haar mooie kontgaatje.

"Kom maar even likken Boefje." zegt Marie terwijl ze haar hand tikt op de billen van Chelsea. Ik kom naar voren en begin met het likken van het kontgaatje van Chelsea. Ik laat het puntje van mijn tong over de kleine anus van het meisje gaan en merk aan haar beweging dat ze het lekker vindt. Ze drukt haar kontje tegen me aan en ik besluit verder te gaan. Ik zak met m'n hoofd en haal mijn tong langs de schaamlippen van haar kutje. Ze is al goed nat door het gevinger van Marie. Ik proef haar heerlijke vocht en het is een heerlijke nectar. Het is een bijna zoete nectar en ik stort me vol op haar kutje. Ik lik en zuig zoveel mogelijk sap en zachte vlees van haar kleine vagina naar binnen. Ik hoor het meisje zwaar ademen en voel hoe ze haar kutje tegen me aanstoot.

"Zo, hij heeft er zin in!" hoor ik Monique zeggen.

"Zij ook zo te zien" zegt Marie lachend.

Ik lik haar kutje, ik lik haar clitje en maak af en toe een uitstapje naar haar kontje en heerlijk kleine billen. Ik probeer zoveel mogelijk van haar te likken en proeven. Zo blijven we een paar minuten zitten en doe mijn best om het kleine meisje te plezieren. En daarmee ook mezelf.

Dan trekt Marie me van haar af en ik deins wat naar achteren. Ik zie hoe de twee dames elkaar aankijken en hoe Monique instemmend knikt naar Marie.

"Pak haar maar lekker Boefje!" zegt Marie dan. Ik kijk haar even aan voor de zekerheid en zie haar bevestigend knikken met een grote smile. "Pak haar dan!" zegt ze weer.

In ťťn beweging zit ik achter haar en zet mijn eikel tegen haar schaamlipjes. Ik haal mijn lul er even doorheen en druk dan mijn grote paarse eikel in haar grotje. De combinatie van mijn voorvocht en haar kutsap maakt dat ik vrij makkelijk naar binnen glijd. Chelsea geeft een flinke kreun als mijn eikel in haar zit. Ik pak haar heupen beet en duw mijn lul langzaam in haar kutje. Chelsea kreunt het hard uit en net voordat ik helemaal in haar zit, duwt ze haar kont hard naar achteren. Een harde "OOOOHHHH" gaat door de kamer en ik zie hoe Chelsea door haar armen zakt met haar hoofd op de grond. Mijn lul zit omklemd door het nauwe kutje van dit 19-jarige meisje.

Ik knijp met beide handen in haar lichaam en hoewel ik lang wil genieten ben ik te geil. Ik moet klaarkomen! Ik pak haar stevig beet en begin dan keihard op haar in te beuken. Ik pomp mijn lul uit en in haar nauwe kutje en ik hoor haar gillen van geiligheid. Ik pomp hard en snel, en voel mijn lul langs haar kutwandjes gaan. Het duurt ook niet lang voordat mijn zaad zich aandient. Ik stoot ontzettend hard en snel in dit kleine meisje en neem haar bruut. Ik houd het niet meer van geilheid en als mijn zaad zich een weg naar buiten baant, pak ik met ťťn hand haar schouder beet zodat ik nog harder haar lichaam tegen me aan kan drukken en mijn lul dus dieper in haar kan stoten. Ik spuit straal na straal van mijn zaad diep in het nauwe, krappe kutje van dit kleine meisje. Mijn lul pulseert bij iedere straal en mijn gevoelige eikel lijkt te exploderen in haar.

Mijn orgasme lijkt minuten lang te duren en als mijn lul eindelijk klaar is met spuiten, laat ik me op haar kleine lichaam vallen. Ze zakt door haar knieŽn en ligt op haar buik op het laminaat. Ik lig vol op haar en voel mijn lul uit haar kutje floepen. Direct verslapt mijn lul en ik manouvreer deze tussen haar kleine warme billetjes.

"Dat was een aardig showtje!" zegt Monique. "Ik ben er weer geil van geworden!"

"Hier nog ťťn" zegt Marie. "Ik denk alleen niet dat Boefje nog tot iets in staat is." zegt ze lachend.

Ik blijf stil op het meisje liggen en geef geen kik. Mijn slappe lul ligt nog tussen de kleine billetjes en ik hoor Chelsea nog nahijgen van deze harde neukpartij.

"Kom mee." zegt Marie zachtjes tegen Monique. Ik zie hoe ze hand in hand naar de slaapkamer lopen en hoor nog vanuit de slaapkamer "Kom op me liggen, schat." Daarna volgen veel geluiden waaruit ik opmaakt dat de twee dames een 69 doen. Na een paar minuten richt ik me op en kom ik van het jonge meisje af. Ik geef haar een kusje op haar wang en nog ťťn op haar rug. Nieuwsgierig als ik ben kruip ik naar de slaapkamer toe en vanuit de deurpost zie ik hoe de dames elkaar in een soort 69 op hun zij liggen te likken en te vingeren. Marie gebruikt daar een kleine dildo bij en de kamer wordt gevuld met heerlijke geluiden. Als ik achterom kijk zie ik Chelsea nog steeds op haar buik liggen op de grond. Ze heeft haar ogen dicht en is blijkbaar bekaf klaargeneukt.

Voorzichtig pak ik mijn lul beet om te kijken of ik deze weer hard kan krijgen, maar bij de eerste aanraking merk ik direct dat mijn eikel nog overgevoelig is.

Deze avond heb ik twee plasjes opgedronken en twee nieuwe kutjes mogen proeven. Ook heb ik een zeer jong meisje, wat ik nog nooit gezien had, mogen neuken en mogen volspuiten. Nu kijk ik hoe twee oudere vrouwen elkaar liefdevol verwennen. Wat een mooi leven heb ik toch als onderdanig hondje.

Chelsea kom ik in deze hoedanigheid nog een paar keer tegen met haar baasje Monique. Soms bij hun thuis, soms bij Marie thuis. Ook blijf ik meerdere keren per week mijn rol als hondje vervullen bij Marie. Heerlijk is het! Er vindt een wending plaats in onze bizarre relatie. Monique speelt hier een grote rol in. Maar daarover een volgende keer meer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Buurvrouws Verlangen - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Grote Spijt Van CuckoldDoor: Heraldo
Gelezen: 15x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Overspel, Hetero, Homo, Slaaf, Gedwongen,
24-06
n.v.t.
:: Maureen 116:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 1543x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-06
8.9
:: Dominante Silvia - 3Door: Jefke
Gelezen: 1683x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-06
8.4
:: Doktersassistente - 4Door: Mieke
Gelezen: 5840x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-06
9.1
:: Wraak Op Mijn... - 4Door: Sander123
Gelezen: 4457x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-06
8.2
:: Instructie Verhaal - 7Door: Wendyhot
Gelezen: 893x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Ontmaagden, Gloryhole
23-06
8.2
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 15552x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 8578x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 10145x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 13202x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5975x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 22646x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9628x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 26399x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10969x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net