Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 33x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 8387x
Lengte: Lang
Van Zakenman Tot Huisslaaf - 8
Door Henkiep - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Van Zakenman Tot Huisslaaf - 7

Na een uur opgesloten te zitten in de kofferbak van de auto van mijn schoonmoeder, ging de achterklep weer open. Met enige moeite klom ik uit de kofferbak. Mijn lichaam voelde beurs en voornamelijk mijn anus door de 7 vreemde pikken die hun zaad in mijn kont hadden achter gelaten. Ik fatsoeneerde mijn rokje en voelde de spermaresten die er nog op zaten.
"Volgen": zei meesteres Denise.
Zwijgzaam liep ik achter haar aan, naar binnen en direct de trap op. Op de eerste verdieping aangekomen verwachtte ik een koude douche in de badkamer, maar we liepen door naar de slaapkamer van mijn vrouw Karin.
Denise opende de deur en zei: "nu lever ik je weer over aan meesteres Karin" en ze liep weg.
Ik hoorde mijn vrouw al kreunen en ik keek tegen de rug van een naakte man die bovenop haar lag te stoten.
Langzaam liep ik naar het bed toe. De man stopte met stoten en draaide zijn gezicht naar mij toe.
Een schrik ging door mijn hele lichaam. Ik keek nu recht in de ogen van mijn oude baas(Frits). Even leek het of de wereld stil stond. Ik kon geen woord zeggen. Niet dat ik dat ook zou mogen van mijn meesteres.
"Ik hoorde van je geile vrouwtje, van je nieuwe carriere. Dat wou ik wel eens zien en meemaken": zei Frits.
"En natuurlijk om jouw vrouwtje eindelijk eens een echte beurt te geven, eentje die ze verdiend. Door een echte man."

"Precies": zei mijn vrouw. "Een goede beurt door een echte man, niet door zon miezerig slaafje met een klein pikkie, die geld moet verdienen met zijn/haar lichaam."

"Het slaafje heeft dat vanavond voor het eerst gedaan, Frits.! Als een hoer geneukt door meerdere mannen.
Laat je slavenkutje maar eens zien.": zei ze met enige trots.
Ik draaide mijn kont richting mijn vrouw en mijn ex-baas en stroopte mijn strakke rode rokje over mijn heupen. Langzaam trok ik mijn met sperma bevlekte slipje naar onderen.
"Voorover bukken en trek je billetjes maar flink uit elkaar. Ik wil jou afgeneukte neukhol wel zien": zei ze op strenge toon.
Gehoorzaam trok ik mijn billen uit elkaar en zo was mijn afgeneukte anus goed zichtbaar voor meesteres Karin en Frits.
"Kijk! Het slaafje is goed geneukt, het sperma zit nog overal in en om haar slavenkut": zei mijn vrouw.
"Slaaf! Op je rug op de grond liggen.
Ik wil nu eens goed geneukt worden door Frits."

Nog voor ik op de rug kon gaan liggen zag ik hoe mijn vrouw haar lippen op de halfstijve pik van Frits zette en hem helemaal in haar mond nam. Dit zorgde ervoor dat mijn eigen pikkie weer knelde in zijn kooitje. Gefrustreerd en met pijn in mijn pik en kont lag ik op de grond terwijl ik mijn vrouw hoorde kreunen.
"Neuk me, neuk me hard, Frits.": schreeuwde ze het uit.

Ik hoorde het soppende geluid van 2 neukende mensen en niet lang daarna kreunde mijn vrouw haar eerste orgasme uit. Frits voerde zijn neuktempo op en het klotsen van zijn ballen was goed te horen. Met een luide kreet spoot hij zijn zaad diep in het kutje van mijn vrouw. Allebei na hijgend bleven ze stil op bed liggen.
Na een tijdje hoorde ik het krakende geluid van het bed en meesteres Karin kwam met haar kutje boven op mijn gezicht zitten.
"Schoonmaken": beveelde ze.
Meteen opende ik mijn mond en begon het al lekkende sperma op te likken. Ze boog zich voorover om mijn ballen vast te pakken. Met een ferme greep had ze met 1 hand mijn ballen vast. Hard trok ze ze omhoog en met haar andere hand begon ze er tikken op te geven. Mijn ballen knelden zich in de balzak en bij elke tik voelde ik een pijnscheut.
"Frits! Jij bent aan de beurt voor de schoonmaak": en ze draaide haar lichaam van mijn gezicht af. Haar hand zat nog om mijn ballen, waardoor deze een kwartslag meedraaiden. De druk van de knelling op mijn ballen werd nog groter. Zeker omdat mijn meesteres niet ophield met de venijnige tikken op mijn ballen.
Op dat moment drukte Frits zijn slappe lul in mijn mond. Gulzig zoog ik de laatste resten sperma uit zijn plasbuis en likte met mijn tong langs de randjes van zijn eikel. De smaak van kutsappen en sperma was ik inmiddels gewend en als een trouw slaafje zoog ik zijn lul schoon.

Het duurde niet lang of zijn lul begon stijf te worden en Frits begon neukbewegingen in mijn mond te maken. Al snel begon hij mijn keel ruw te neuken. Af en toe haalde hij zijn lul eruit, zodat ik even op adem kon komen. Zijn pik glom helemaal van mijn speeksel. En opnieuw begon hij hard te stoten. Ondertussen kreeg ik van meesteres Karin nog steeds een pak slaag op mijn afgeknepen ballen. De pijn schoot bij elke tik door mijn hele lichaam.
Opgelucht was ik toen de hand van mijn meesteres van mijn ballen afging. De marteling op mijn ballen was afgelopen en meteen begon mijn meesteres Frits aan te moedigen.

"Neuk hem hard in zijn mond."
"Neuk hem diep in zijn slavenbek. "
"Oh, wat word ik hier geil van."
" Frits, neuk me in mijn kont."
"Stop je lekkere pik diep in mijn reet."

Meteen haalde Frits zijn lul uit mijn mond en stond op.
"Slaaf. Op je rug op bed liggen": beveelde meesteres Karin.
Zo snel mogelijk kroop ik op bed en mijn meesteres kwam omgekeerd bovenop mij zitten
"Lik mijn anus": was het volgende bevel.
Gehoorzaam ging ik met mijn tong door haar bilspleet op zoek naar haar sterretje. Eerst begon ik rondjes te draaien en al gauw duwde ik mijn tong naar binnen toe. Het duurde niet lang voordat ik Frits zijn lul voorbij zag komen. Hij duwde zijn eikel net boven mijn tong in de bilspleet van mijn meesteres.
Op haar beurt wiebelde ze op mijn gezicht zodat ik met mijn tong bij haar kutje zat. Nu begon ik haar klitje te likken en langzaam duwde Frits zijn lul in de reet van mijn meesteres.
Stukje bij beetje drong zijn hele pik tot aan zijn ballen naar binnen. Heel langzaam haalde hij hem er weer uit en zette hij zijn eikel voor mijn lippen.
"Goed natmaken": zei Frits
Ik kon alleen zijn eikel in mijn mond krijgen en met mijn tong draaide ik rondjes om zijn eikel.

"Stop die dikke pik in mijn kont, NU.
en neuk me lekker hard. Ik ben zo geil": zei mijn meesteres met een hunkerende stem.
Dat liet Frits zich geen 2 keer zeggen en meteen begon hij hard in haar kont te stoten. Zijn ballen schuurden over mijn gezicht terwijl zijn lul hard in de kont van mijn meesteres beukte.
Door het gelik en geneuk kwam mijn meesteres klaar over mijn gezicht. Ik probeerde zoveel mogelijk haar kutsappen op te vangen in mijn mond. Niet lang daarna hoorde ik Frits luid kreunen en hij spoot zijn ballen leeg in de darmen van mijn meesteres. Hij hield zijn lul nog even diep in haar reet, totdat al zijn zaad uit zijn lul was. Langzaam haalde hij zijn lul terug en uit de openstaande anus stroomde een paar slierten sperma op mijn voorhoofd en ogen.
Mijn meesteres boog haar bovenlichaam iets naar boven, waardoor de rest van het zaad uit haar darmen liep en eveneens op mijn ogen terecht kwam.
"Schoonlikken": beveelde ze. En ze drukte haar kont weer op mijn gezicht.
"Steek je tong maar diep in mijn reet."
Gehoorzaamde likte ik haar anus schoon. Ik probeerde met mijn tong zo diep mogelijk in haar openstaande anus te komen om zoveel mogelijk zaad weg te halen.
Mijn meesteres kroop van mij af en ging onder de dekens liggen. Frits duwde zijn slappe pik voor mijn mond en ik begon zijn lul schoon te likken. Toen deze schoon gelikt was kroop hij bij mijn meesteres onder de dekens en ik moest plaats nemen op de vloer.
Met nog gevoelige ballen en met een gezicht onder het zaad viel ik na enige tijd in slaap. Ik was haast nog vergeten dat ik die avond ook nog 7 pikken in mijn kont had gehad.

De volgende morgem werd ik met een verstijfd lichaam wakker. Alles deed pijn, zelfs mijn pik met een ochtenderectie knelde in zijn kooitje.
Ook mijn meesteres en Frits waren wakker geworden. Ze stapten uit bed en mijn meesteres stelde Frits voor om te gaan douchen.
Ze liepen richting de gang en ik moest hun volgen. In de badkamer aan gekomen moest ik met mijn rug tegen het toilet zitten met mijn hoofd achterover. Mijn meesteres ging wijdbeens over het toilet staan en begon te pissen. Ze perste een ferme straal in mijn mond, maar door haar volle blaas kon ik niet alles opdrinken. Veel ochtendurine liep over mijn gezicht en kleren. Nadat ze uitgepist was, drukte ze haar kutje op mijn gezicht en als trouw slaafje likte ik haar uitgeplaste kutje schoon.
"Wat een vies pisslaafje is het toch? Vind je niet Frits?"
En ze liep richting de douche.

"Jazeker ": zei Frits. "Nu zal ik hem de volle laag geven. En hij begon te pissen. Goudgele pis kwam vanuit zijn pik richting mijn gezicht. Mijn mond ging weer open en ik probeerde zoveel mogelijk op te vangen. Dit was niet geheel mogelijk want hij stuurde zijn pis over mijn hele lichaam. Een volle straal zorgde ervoor dat al mijn kleren doordrenkt waren met zijn sterk ruikende ochtendurine. De laatste druppels schudde hij uit zijn lul en stapte bij mijn meesteres onder de douche.
Gehoorzaam bleef ik zitten en had nu goed zicht op wat er in de douche gebeurde. Frits zeepte meesteres Karin helemaal in en vergat haar kutje zeker niet. Nadat mijn meesteres helemaal was ingezeept was Frits aan de beurt. Zijn pik werd goed gereinigd met zeep en na afloop pijpte ze hem klaar en slikte zijn sperma door.
Na het afdrogen verlieten ze de badkamer en meesteres Karin zei:
"Slaafje, nu mag jij je schoonmaken. Slaaf Adrie moet zich maar redden met het ontbijt. Ik wil zon smerig slaafje als jij, niet in de keuken. Als je schoon bent trek je de kleren aan die ik klaar leg, en kom je beneden in de keuken. Oja, we gaan de deur uit. Dus een beetje make-up is ook niet verkeerd."

Ik antwoorde: "ja meesteres."
Ik stond op en voelde mij beurs en vies. Ik trok mijn ondergepiste kleren uit en stapte onder de douche. Normaal zou ik mij reinigen met koud water, maar mijn lichaam schreeuwde om een warme douche. Ik pakte wat lichaamdsverzorgende shampoo (dit mocht ik al helemaal niet gebruiken van mijn meesteressen.) en zeepte mij van top tot teen in. Ook mijn anus zeepte ik extra goed in. Een verlichting ging door mijn lichaam nadat ik mij extra lang had afgespoeld met warm water. Fris en fruitig liep ik naar zolder om daar mijn kleren aan te trekken. Op mijn matras lagen de kleren klaar.
Als eerste trok ik een beige string aan. Mijn pik en het kooitje pastten er net in. Het gevoel van het smalle bandje door mijn bilspleet deed mijn pik weer stijf worden. Dit duurde niet lang, want hij knelde weer in zijn kooitje. Over de string trok ik een luchtige witte doorschijnende broek. Een bh met daarin een paar nepborsten trok ik daarna aan. Een rood topje met spagettibandjes ging daaroverheen. Ook lag er een pruik met blonde haren die ik over mijn hoofd deed. Ik deed nog een beetje make-up op en keek trots in de spiegel.
Ik was klaar en liep naar beneden toe.
Beneden aangekomen stonden beide meesteressen en slaaf Adrie te wachten.

"We gaan op pad" :zei meesteres Denise.
In de autorit naar de stad praatten Meesteres Denise en Karin over de sex met Frits. Dat Karin enorm genoten had van zijn dikke pik.
De auto werd geparkeerd en met zijn vieren liepen we naar de binnenstad. Onze meesteressen voorop en Adrie en ik als 2 vrouwen gekleedde slaafjes er achteraan. In een steegje gingen we een tattoo en piercingshop binnen.
Meesteres Denise groette de man en vrouw in de winkel hartelijk. Blijkbaar kenden ze elkaar.
"Ik heb 2 klanten voor je. Ze moeten allebei hetzelfde hebben."
"En dat is?": vroeg de man.

"Door beide tepels een ringetje. En voor allebei 2 tatoeages. aan de voorkant, net boven de pikkies, in sierlijke letters: SLAAF.
op de achterkant op de onderrug: EIGENDOM VAN MEESTERES D en K
En dan de letter D op de ene bil en de K op de andere. Beide letters zo groot mogelijk."

"Komt voor elkaar": zei de man.
De vrouw vulde aan: "over 4 uur zijn we wel klaar. Dan kun je ze weer ophalen."
"Oke is goed": zei meesteres Karin.

"Slaafjes, uitkleden! ": zei meesteres Karin.
Gehoorzaam kleedden we ons uit en beide meesteressen verlieten de shop.
Adrie en ik stonden nu, op een peniskooi na, naakt voor een vreemd echtpaar in een tatoo en piercing-shop.

4 uur later hadden we allebei onze kleren weer aangetrokken en waren we voorzien van de tepelringen en tatoeages.
Mijn tepels waren gevoelig doordat de bh met nepborsten strak tegen mijn gepiercde tepels drukten.
Het duurde niet lang of beide meesteressen kwamen de shop binnen en namen ons mee naar huis. Het was 15:00 uur toen we thuis kwamen en Adrie en ik moesten onze dagelijkse outfit aantrekken en aan het werk. Adrie begon met stofzuigen en ik deed de was. In de badkamer pakte ik mijn kleren op die ik vanmorgen had uitgetrokken. De geur van pis kwam uit de natte kleren en ik moest weer denken aan de pisdouche die ik vanmorgen had gehad. Het was bijna etenstijd en ik liep naar de keuken om met het avondeten te beginnen. Tegenlijk met Adrie liep ik kwam ik binnen.

In de keuken aangekomen zat Meesteres Denise aan de keukentafel.
Ze begon te vertellen:
"In de hoek zijn 3 metalen voerbakken geinstalleerd voor jullie. De linker is voor slaaf Adrie de rechter is voor jou en de middelste is de drinkbak. Deze moeten jullie delen".
Meesteres Denise liep naar de voerbakken toe en hurkte over de middelste bak heen. Het gekletter van de pis was goed te horen. Na haar blaas te hebben geleegd keek ze mij aan en zei:
" Ik zie dat onze klusjesman Joris wat voor je heeft achtergelaten
Eet het maar op.! Als een hondje. Dus zonder handen."

Ik ging door mijn knieŽn en zag een aantal klodders zaad in de rechterbak liggen. Met mijn tong schraapte ik het zaad bij elkaar en slurpte het naar binnen.

"Voortaan is dit jullie vreet en drinkplek.
Omdat sissyslaafjes, als jullie, echte borsten moeten hebben, krijgen jullie hormonen door het eten. Alles wat in je bak ligt vreet je op. Anders volgt er straf. Is dat begrepen?"

"Ja meesteres": zeiden we in koor.

"Goed, na het eten worden jullie schoon en naakt verwacht op zolder.
En nu weer aan het werk": klonkt het streng.

Na het eten kwamen Adrie en ik naakt en gewassen op de zolder.
Daar stonden moeder en dochter op ons te wachten. Meesteres Denise had zwarte leren laarzen aan. Deze liepen vanaf haar tenen tot aan haar liezen. Met veters waren ze strak om haar benen getrokken. Een lange stilettohak met onder haar tenen een dikke zool van wel 10 cm, maakte haar groot en dominant. Een klein tangaslipje bedekte haar kutje.
Haar borsten zaten verpakt in een zwart leren bh. Rode leren handschoenen tot over haar ellebogen maakten haar outfit compleet.

Meesteres Karin had een grijze latex legging aan. Deze zat strak in haar kruis, waardoor je haar schaamlippen goed zag zitten. Aan haar voeten droeg ze zwarte laarzen, met een stilettohak, tot net onder haar knieŽn. Daarboven droeg ze een zwart leren topje. Deze was met veters strak om haar bovenlichaam getrokken. Hierdoor zag je een bloot stuk van 5 cm. Dit begon bij haar hals en liep tussen haar borsten door tot aan haar navel. Het topje was zo strak aangetrokken dat haar tepels tegen het leer drukte en goed zichtbaar waren.
Meesteres Denise riep mij bij haar en al snel werden mijn polsen vastgemaakt aan een stang en midden in de kamer omhoog gehezen aan het plafond. Nu was Adrie aan de beurt. Beide meesteressen wurmden slaaf Adrie in een latex pak, van zijn voeten tot aan zijn hals. Alleen bij zijn pik en ballen zat een opening. Hij moest op zijn rug op de onderzoekstafel liggen. Zijn hele lichaam werd aan de tafel vastgeriemd waardoor hij helemaal niet meer kon bewegen. Hij kreeg een ballgag in zijn mond en een leren kap over zijn hoofd.
Meesteres Karin stak een kaars aan en liep samen met meesteres Denise naar de kast. Uit de lade haalden ze verschillende slagwerktuigen. Verschillende zweepjes, paddles en stokken werden voor mij op de grond gelegd. Meesteres Denise knielde voor mij neer en deed mijn peniskooi af. Een bevrijdend gevoel had ik hierdoor gekregen en dat was af te lezen op mijn gezicht.

"Het is tijd voor jouw straf. Een slaafje hoort zich niet te douchen met warm water. Laat staan shampoo gebruiken. Een flink pak slaag voor jou. Uitgevoerd door mij en meesteres Karin"; waarop ze allebei een slagwerktuig in de handen pakten.

Meesteres Denise begon aan de voorkant met een lang leren zweepje, terwijl meesteres Karin mijn kont begon te slaan met een grote paddle. Het slaan ging steeds harder en de klappen volgden elkaar sneller op.

Mijn hele lichaam was aan de beurt. Vanaf mijn knieŽn tot aan mijn tepels moest ik de klappen opvangen. Mijn pik en ballen werden niet vergeten en soms werd er door een van de meesteressen hard in mijn ballen geschopt. Ik kermde van de pijn, maar het enige wat ik kon doen is mij, bij elke klap schrap zetten, op wat komen ging. Rode striemen waren zichtbaar over mijn buik. Af en toe werd er ook aan mijn tepelringen getrokken. Het leek wel of mijn tepels in de brand vlogen. Nadat alle werktuigen waren geweest werd ik losgemaakt en zakte ineen. Ik moest even bijkomen van mijn straf.
Veel tijd had ik niet, want meesteres Denise prikte met haar stilettohak in mijn kont en maande mij om op te staan en mee te lopen.
Ik moest op een bankje plaats nemen. Met mijn rug lag ik horizontaal op het bankje. En met mijn benen wijd, vastgebonden in 2 beugels. Hierdoor kwamen mijn benen hoger te liggen dan mijn lichaam, zodat mijn slavenkont goed bereikbaar was. Mijn bovenlichaam en armen werden ook vastgebonden aan het bankje. Met een mondspreider werd mijn mond open gezet.

Uit mijn ooghoek zag ik Meesteres Karin de kaars pakken. Zij liep ermee naar slaaf Adrie en begon het kaarsenvet over zijn lul te druppelen. Elke keer dat er een druppel viel schreeuwde Adrie in zijn ballgag.

Mijn aandacht ging weer naar mijn eigen lichaam, toen ik iets tegen mijn anus gedrukt kreeg. Mijn meesteres drukte met 1 hand een buttplug in mijn kont. In de andere hand had ze een bedieningskastje met daaraan een snoer die vastzat aan de buttplug. Ze draaide aan de knop en de buttplug begon zachtjes te trillen. Ze legde het kastje op mijn buik en pakte een metalen dilator vast.
Mijn inmiddels stijve lul werd vastgepakt en de dilator ging in mijn plasbuis. Ik voelde het ding vibreren terwijl mijn meesteres het heen en weer in mijn plasbuis drukte. Door het getril van beide apparaten voelde ik een orgasme opkomen.
Mijn meesteres stopte het trillen van beide apparaten en duwde de dilator zo diep mogelijk in mijn plasbuis. Het orgasmegevoel zakte weer weg en mijn meesteres liep naar de kast en pakte een wandvibrator.
De buttplug in mijn kont werd weer
op trillen gezet. Mijn prostaat kreeg weer een massage, terwijl mijn meesteres met de wandvibrator mijn eikel begon te masseren.
Door de massages kwam mijn orgasme weer opzetten. Het duurde niet lang of mijn zaad zocht een uitweg naar buiten. Ik voelde de druk in mijn plasbuis doordat het zaad zich ophoopte voor de dilator. Met moeite perstte ik eerst de dilator eruit, gevolgd door een lading zaad. Meesteres Denise schraapte het zaad bijeen en liet dit in mijn mond lopen.

"In je mond houden": zei ze streng.
Ze kwam met haar hoofd boven de mijne en liet een klodder spuug langzaam in mijn mond lopen.
"Nu slikken."
Ik slikte het zaad en spuug weg en meesteres Denise zette mijn pik weer vast in de peniskooi.
De buttplug in mijn kont trilde nog steeds.
Meesteres Denise haalde hem er met een ruk uit.
Ik werd bevrijd uit mijn positie en naar mijn matras gewezen.
Na enige tijd kwam slaaf Adrie naast mij liggen. Zijn hele pik en peniskooi zaten onder het kaarsenvet. Bueiden vielen we met moeite in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Van Zakenman Tot Huisslaaf - 9

Zoek naar meer verhalen van Henkiep...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9910x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4360x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3300x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7041x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3281x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6543x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14005x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14526x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8009x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16219x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5395x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12418x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net