Opwindend.Net
Datum: 12-09-2017
Stemmen: 28x
Cijfer: 6.0
Gelezen: 7033x
Lengte: Lang
Malou - 8
Door Indigo - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Malou - 7

(een bruin ontbijtje)

Willem, de stagiair in papa's klusbedrijf, had een lang en prikkelend verhaal verteld over de intimiteiten uit zijn jeugd. De boerderij van zijn ouders, de plek waar hij was opgegroeid, een paar perversies die hij als puber had beleefd, het begon in mijn fantasie vorm te krijgen. Ik zat met een zeiknat kutje aan de ontbijttafel. Papa had al eerder zijn geslachtsdeel uit zijn broek getrokken en streelde zonder ophouden de trillende schacht. Allemaal waren we opgehitst en geil. Het moest wel tot knallende ochtendseks komen.

Willem kwam uit zijn stoel en kroop naar papa toe die wijdbeens klaar zat met zijn paal recht in de lucht. De jonge knul liet zijn tong langs de gezwollen aders over de schacht dansen. Daarna gleden zijn volle lippen tegen de paarse eikel, zijn tong kietelde het pisgaatje. Papa genoot met gesloten ogen. Willem's mond gleed rond de grote pik en slokte hem bijna voor de helft naar binnen.. er klonk een diep gegrom uit papa's borstkas. Hij pakte het hoofd van de jongen beet en begon hem in de mond te neuken. Gehoest en gegorgel was het gevolg maar Willem gaf niet op. Kwijl liep in stralen uit zijn mond over papa's lange, harde paal en droop op zijn ballen. Soms moest hij even hoesten en lucht happen maar meteen daarop verdween de pik weer voor de helft in zijn gretige bek. Het leek verdorie wel topsport. Ik pakte papa om, knuffelde hem, huppelde met mijn lippen over zijn gezicht om te eindigen bij zijn hijgende mond. We tongden geil en terwijl we zo vreeŽn, trok ik mijn kleren uit en begon mezelf te vingeren.
'O papa ik ben zo geil', zuchtte ik.

Met een zwaai van mijn been werkte ik me bij hem op schoot en Willem zorgde ervoor dat papa's lul op de goede plek terecht kwam. Het was altijd heerlijk, dat moment waarop zijn eikel mijn schaamlipjes kuste en direct daarna door de halfopen deur mijn gangetje in gleed. Ik perste me op de gloeiende erectie tot ik zijn ballen tegen mijn kontje voelde. Het deed een beetje pijn maar dat was juist lekker. Al wippend voelde ik Willem een vinger in mijn anus steken.
'Gtver wat lekker..', kirde ik.
In beide gaatjes gevuld reed ik mezelf naar het land van belofte, daar waar het hemels orgasme mijn Nirvana is. Willem ragde me met twee vingers in mijn stronthol. Ik voelde dat er een bolus zat. Ik had in geen twee dagen gepoept.. Toen ik klaarkwam schreeuwde ik het uit van plezier, en voelde tegelijk hoe mijn darmen zich gingen roeren. Mijn blaas liet de controle varen en spoot een eerste golf urine over papa's schoot. Die werd er vooral opgewonden van en stootte flink door in mijn botergeile neukgleuf. Het nat spetterde tussen ons in.

Willem trok zijn vingers naar buiten en keek er verbaasd naar. Ze waren bruin van de stront.
Papa zei: 'Veeg maar af aan je pik en steek 'm daarna bij Malou naar binnen.'
Willem deed het, veegde zijn plakkerige vingers zo goed mogelijk aan zijn ongeduldige erectie af en stak zijn pik toen mijn strontgat in.
'Urgh.. je gat is warm van de poep Malou', kreunde hij achter me.
Zijn penetratie maakte een pruttelend geluid.
'Heb je al een bruine lul?', hijgde ik, terwijl ik werd gesandwiched tussen de twee lekkerste pikken van de wereld.
'Jaah..', gromde de pompende knul, 'gotver, ik neuk gewoon een drol uit je kontje.. pas op, er gaat wat op de grond vallen!'

Hij wilde waarschuwen dat het een beetje 'n vieze bedoening kon worden, maar er was niks waar papa en ik niet op voorbereid waren. Met een zachte plof hoorde ik de eerste keutel tegen de vloer slaan en de geur van mijn darminhoud vulde de keuken.
'Laat maar lopen schat', zei papa geruststellend.
De stoel waarop hij zat -met mij op schoot- kraakte onder ons gewicht en dan zat Willem nog eens achterop met zijn lul in mijn reet. Maar geen van drieŽn hadden we oog voor de consequenties. Willem stak zijn pik terug in mijn kont en we werden weer een trio neukende beesten.
Opgewonden ragde de knul in en uit mijn dampende hol als een reu met het voorjaar in de kop.
'Oh Malou.. ik klaarkomen', jammerde de hij, 'ik spuit mijn zaad in je warme stront...AAHHH.. AAAGGHHH JJAAAHH! GODVER! JAAH! AGHHH...'
Kermend kwam de hitsige puber aan zijn gerief, ik voelde zijn pik opzwellen terwijl hij me injecteerde met vers sperma.

Toen Willem zijn ballen had leeg gespoten gleed zijn lul uit mijn opgerekte kontje. Hij liet zich uitgeput op de grond zakken en belandde zittend in de drol die daar al lag. Het drong niet tot hem door. Ik kon mijn darmen onmogelijk onder controle houden en begon te schijten als een baggerschip, mijn buik en darmen rommelden hoorbaar. Drol na drol spoot uit mijn wijd open strontbuis, eerst de dikke poep en daarna de dunnere, lichtbruine stamppot-stront van gisteren. Willem gilde, week achteruit om de dikste spetters te ontwijken. Maar mijn stinkende ontlasting had zijn hele buik bedekt. De twee bruine vingers waar alles mee begon deden er niet meer toe. Onmachtig lag de lieve schat onder me, bedekt met kak, ik kreeg medelijden met hem. Dus stapte ik van papa's pik en knielde bij hem neer.
'Willem.. lieverd', zei ik, 'wat vind je van m'n bruine goud?'
'Ik weet het niet..', mompelde hij.
'Je vond het fijn om je stijve pik er in te steken..'
'Ja..'
'Zal ik je pik nog eens insmeren met mijn kaviaar?'

Hij knikte sprakeloos. Ik nam een flinke hoop stront in mijn hand en begon zijn pik en ballen, die al bruin waren, opnieuw in te smeren. Willem keek toe en verroerde zich niet. Zijn mond hing open van verbazing. Ik ging voorzichtig verder, wilde hem aan deze scat-sensatie laten wennen en smeerde langzaam zijn buik in met stront. Ik vond steeds nieuwe resten poep en smeerde ook zijn armen en benen in en daarna zijn hals. Willem was een bruine jongen geworden op het laatste stukje blanke huid na: zijn gezicht. Ik stak mijn wijs- en middelvinger in mijn kleverige anus en woelde in het rond. Uit de diepten van mijn reet viste ik een vers hoopje lichtbruine, gespikkelde kak.
'Ogen dicht', zei ik.
Papa keek goedkeurend toe hoe ik Willems gezicht bruin schminkte met ruig meurende meidenstront. Mijn geile vadertje hield zijn halfstijve lul in de hand en begon te pissen. De straal richtte hij recht op Willems gezicht en bezorgde de jongen een paar mondenvol urine die met smaak doorgeslikt werden. Ik werkte Willems gezicht bij met bruine make-up en daarna mocht hij zijn ogen open doen. Hij begon zichzelf te betasten en kon bijna niet geloven dat hij helemaal ingesmeerd was met stront. Dat zijn pik weer hard werd bewees dat de behandeling hem goed was bevallen.
'Dit is niet te geloven..', kreunde hij, 'trouwens, ik ben ook nog niet wezen poepen vandaag. Heeft een van jullie zin?'

Papa hielp hem opstaan en pakte hem om: 'Kom eens hier lekker speculaasmannetje. Wij hebben allebei zin in jou. HŤ Malou?'
Ik kwam er bij. We wreven ons alvast een beetje op tegen de bruine, stinkende strontpuber en kusten hem.
'Kom, laat mij daar liggen', zei ik.
Toen ik op mijn rug op het keukenzeil, middenin de excrementen lag dirigeerde ik Willem over me heen in een 69-houding. Ik verheugde me op wat komen ging.
'Papa gaat je nu de stront uit jouw kont neuken jongen en ik ga precies zien hoe dat in zijn werk gaat!', riep ik.

Willem stak zijn kontje lekker de lucht in en papa naderde met zijn erectie in de aanslag. Met wat speeksel en stront vingerde ik snel de jongenskrans open, al was Willems ster meestal wel paraat om gepaald te worden. Papa's pik hing boven mijn gezicht, als een kanon in oorlogsgebied dat in stelling werd gebracht. De eikel zette kracht tegen het reeds kierende kontgat en gleed toen half naar binnen. Papa gromde diep, ging er eens goed voor zitten en begon te stoten. Met de plakkerige knul bovenop me zat ik ondertussen ook in de snelbruiner. Alles kleefde en stonk. Willems bruine pik, met een paar stukjes stront rond de ballen gekleefd, bungelde tegen mijn mond en ik hapte toe. In een mum van tijd was mijn keel bepleisterd met poep. Mijn eigen poep. Ik begon de smaak te waarderen. Terwijl papa tekeer ging in de jongenskont, hield ik mij bezig met het schoonlikken van de besmeurde erectie. Ook zijn goor stinkende ballen zoog ik af. De eerste restjes kaka verdwenen bijna ongemerkt in mijn keelgat.

'Ughh.. voel je het al rommelen?', vroeg papa onder het kontneuken.
'Jaaghh.. ik geloof dat je pik al bruin zou moeten zijn', kreunde de onherkenbare stagiair.
Papa trok zijn paal eruit en liet een openhangende krans achter. Dat zijn pik bruin was, stond wel vast. Er zaten dikke, kleverige strepen op. Het wachten was op de grote hoop die zich nog schuilhield. Na een paar tellen verscheen er een puntje. Het puntje werd een drol en die drol werd dikker en dikker. Het was prachtig om te zien hoe de kringspier zich opende om deze intieme, bruine verrassing te onthullen. Papa en ik keken ademloos toe hoe Willem zich boven mijn gezicht ontlastte. We konden zijn kontgeur al goed snuiven. Een lange scheet ontsnapte uit de diepte. Hm, lekker.. De drol die in aantocht was had een warmbruine kleur met een gouden schittering en rook volstrekt natuurlijk, zoals mensenstront hoort te ruiken. De vorm was grillig maar toch gestroomlijnd, als een sculptuur van Henry Moore. Steeds verder toonde de keutel zijn gedaante, als een zeldzame, gespikkelde groeibriljant. Hij moest een keer afbreken..
Ik zag papa naar mij kijken. Wil jij.. ?

Ja, ik wilde mijn mond wijd openen en de drol ontvangen. Even nog leek de geurige, tien centimeter lange keutel te twijfelen over zijn lot, toen brak hij af en viel met een droge slag in mijn open mond. Ik sloot langzaam mijn lippen en borg het kleinood op. Mijn kaken kwamen in beweging en in trance (ik kan het niet anders beschrijven) begon ik te kauwen op Willems stront. Ik mocht hem erg graag, voelde verliefdheid, zoals ik ook op papa verliefd was. Ik zou alles voor hen doen, dus ook hun stront eten. Willems anus opende zich weer en een volgende drol liet zijn kopje zien. Deze keer was er minder tijd voor overleg of kijkplezier: de drol viel languit in mijn gezicht. Nog net op tijd kon ik de ogen sluiten.

De rest van zijn ontlasting maakte ik als blindenmeisje mee. Een grote lading dunnere poep spoot met slurpende geluiden en scheten over mijn gezicht en op mijn borsten. Daarna voelde ik twee paar handen die de oogst over mijn lichaam verdeelden. Ook ik werd helemaal ingesmeerd met stront. Rillend van genot onderging ik het ritueel. De handen sloegen geen plekje over, zelfs mijn tenen werden met Willems poep ingewreven. Met mijn handen wreef ik zelf door de drek die nog op mijn gezicht dreef. Pas toen ik de smurrie voldoende uit mijn oogkassen had gewreven, durfde ik de ogen op te slaan. Twee mannen bekeken verlekkerd het resultaat van de massage. Papa stak nu heel bleek af tegenover twee stinkende strontfiguurtjes.

Ik deed mijn mond open en toonde Willem de drol waar ik op gekauwd had.
'Hm, wie wat bewaard die heeft wat', zei Willem.
Hij drukte zijn mond op de mijne, we tongden en de drol ging over en weer.
'Ik vind mijn stront best lekker smaken!', zei hij monter.
Direct daarop moest hij kokhalzen en een golf braaksel kwakte zo uit zijn maag middenin mijn gezicht. Boerend kreeg hij zichzelf weer onder controle.
'Sorry', zei hij overbodig.
Ik had nog steeds overal poep tussen mijn tanden zitten en probeerde het weg te likken. Met een vinger wreef ik mijn tandvlees tot ik een balletje poep verzameld had. Op de top van mijn vinger bekeek ik het bruine klontje en rook eraan. Mijn neus deed het niet meer. Waarschijnlijk overbelast.
Willem hapte het stukje stront dat ik hem voorhield en kauwde erop. Het was duidelijk dat de stagiair tot ons geheime kaviaarclubje was toegetreden.

Papa lag al een poosje middenin de schijt te wachten tot Willem de stront uit zijn kont kwam neuken. Met opgetrokken benen masseerde hij zijn anus en stak er vingers in. Bruine Willem kroop tussen papa's dijen met zijn pik in de aanslag. Ik hurkte boven papa's gezicht en begon hem in de mond te pissen. HŤhŤ, heerlijk om mijn volle blaas te legen op een gepaste bestemming. Met spetterend geweld vulde ik hem steeds tot zijn mond overliep en papa daarna alles kon doorslikken. Natuurlijk ging er veel naast. Hij lag op het laatst in een grote plas pis.
Ondertussen had Willem zich van zijn anus meester gemaakt. Met zijn harde billen stotend als een machine vulde zijn pik papa's hol. Die lag er bij te knorren van plezier, ondertussen aan zijn eigen stinkende staaf trekkend. Grommend liet hij weten dat zijn ochtenddrol klaar lag. Willem maakte nog een paar harde pompbewegingen en trok zich toen terug. Ik zat er bovenop om het resultaat te zien.

Papa had de benen opgetrokken en zijn anus stond half open. De drol verscheen heel langzaam, bruingeel van kleur. De damp sloeg er af, zo vers was hij. Ik hield mijn hand eronder, wilde niks verloren laten gaan. Een lange keutel van zeker 15cm schoof in mijn handen. Willem en ik roken eraan. Wat een mooie, grote drol was dit.. opgerold als een vogelnestje lag hij daar te stinken. We besloten papa met zijn eigen poep in te smeren. Uitgestrekt in de drek liet hij onze handen over zich komen.
'Aaahh.. heerlijk..', zuchtte hij.

Papa leek volmaakt ontspannen.
'Ik heb nog meer in mijn gat zitten..', zei hij.
'Ik zal het eruit neuken..', zei Willem enthousiast en ging zijdelings naast papa liggen, bracht zijn besmeurde penis in positie en stak toe. Papa genoot toen zijn klusleerling hem opnieuw de reet vulde met zijn forse jongenspik.
'Urghh.. lekkerrr..', kermde hij.
Willems pik maakte slurpende, zuigende geluiden in papa's strontkoker. Vol verwachting zat ik erbij te kijken, klaar om de volgende golf op te vangen. Die duurde niet lang, het leek zelfs of Willems pik eruit geduwd werd door de kracht van papa's sluitspier. Bruin van de stront gleed de jonge lul op de grond, nog even hing papa's anus open en toen verscheen de volgende drol. Groot en lichtbruin, net als de vorige. Ik ving 'm op in mijn handpalm, hij was heerlijk warm. Als een vers bereidde kroket lag hij daar, dampend, geurend, al mijn zinnen prikkelend. Ik kon de verleiding niet weerstaan om papa's stront eens goed te proeven en schoof de helft van de drol tussen mijn lippen. De bittere smaak overviel me, ik moest kokhalzen maar hield alles binnen.
De overgebleven helft bood ik Willem aan. Hij snuffelde aan de bolus, likte er met de tong omheen en hapte toe. Met ons tweeŽn hadden we papa's intieme boodschap verzwolgen. Kauwend op de warme, weke drollen gingen we papa verder insmeren. Ook zijn gezicht werd ingesmeerd tot hij een lekker bruin kleurtje had.
'Kom 'es..', zei hij en trok mijn mond op de zijne.
Het volgende moment tongde ik de stront uit mijn mond over in papa's mond. Hij proefde het, kauwde erop en bood me een flink stuk aan dat ik terugnam en herkauwde. Ook Willem kwam erbij en liet ons delen in de flinke drol waar hij mee aan het stoeien was.
'Er komt nog meer.. ughh..', kreunde papa en hij trok zijn benen vast op.

Willem wilde zijn pik in het kierende strontgat stoppen maar bedacht zich. In plaats daarvan wierp hij zich languit tussen papa's benen en zoog hij zich met zijn mond vast op de openstaande anus en liet zich de laatste, veel dunnere stront zo in zijn mond persen. Het was nog flink veel, de knul kon niet meer praten maar alleen zijn open mond tonen: tot de rand gevuld met geelbruine stront!!
'Kom maar op!', zei papa hitsig en trekkend aan zijn pik deed hij zijn mond wijd open.
Willem kroop bovenop hem, stootte zijn pik in papa's reet en liet toen zijn mondvol bruine bagger in papa's keelgat vallen. De twee mannen tongden dat de poep aan alle kanten over hun wangen liep. Ze vergrepen zich totaal aan elkaars lichaam en uitwerpselen. Papa greep een drol en smeet die Willem recht in het gezicht. De jongen lachte en slikte ondertussen een stuk stront door waarna hij enorm moest boeren en kokhalzen. Zijn maag begaf het en een paar grote golven kots spoten papa in het gezicht.
Ik zat achter Willem en probeerde mijn vingers in zijn smerige kont te steken. Hij gilde dat hij klaarkwam en aan het schokken van zijn tengere lijf zag ik dat papa de kont vol zaad kreeg. Hij was nog niet klaar of ik kwam vlak voor hem staan, bood mijn gat aan en liet hem daar zijn tong door de stront trekken. Toen zakte ik door de knieŽn en nam papa's pik in mijn gat. Ik wilde ook vol zaad geknald worden. Wippend en vingerend kwam ik al snel klaar en even later was papa ook zover. Hij brulde als een bronstig hert, zijn pik werd dikker in mijn reet en in voelde hoe straal na straal warm sperma mijn endeldarm vulde.
'Oh heerlijk lieve pappie!..', jankte ik.
De pik zat tot aan de ballen in mijn reet en pulseerde na, kleine golven sperma werden door papa's pisbuis in mijn donkere gat geloosd en gingen over in pis. Papa liet zijn volle blaas in mijn kont leeglopen. Het was pure sensatie.. het borrelde in mijn buik, ik zwol op, ergens diep van binnen.. Toen hij klaar was trok hij zijn halfstijve lul uit mijn rauwgeneukte anus. Willem zat er met open mond voor. Ik gaf gas en spoot mijn bruingele, puur biologische klisteer-capsule leeg in zijn mond. De knul was over de rooie en slikte darmsap alsof het limonade was. Met een dikke boer viel hij uitgeput op de grond, kokhalsde en gaf nog wat braaksel op. Papa en ik lachten, hij had zich goed geweerd!

Liggend in papa's armen wreven we onze met stront bedekte lichamen tegen elkaar. Eindelijk hadden we ons helemaal aan onze perversies over gegeven. Onze tongzoenen waren gevuld met resten van uitwerpselen maar voor ons was het snoepgoed. De orgie had ons blind gemaakt voor details. We wilden alleen maar smeren, likken, graven, kauwen, kwijlen, neuken.. als een bijzondere mensensoort, los van de wereld.. wentelend in een eigen bruine domein.. stinkend, goor, pervers, ontspoord, haha.. waanzin..
Willem stond moeizaam op en begon over ons heen te pissen. Papa en ik dronken zijn urine en trokken hem toen bij ons.

Nog een hele tijd streelden en kusten we elkaars geslachtsdelen tot de stront langzaam opdroogde. Met tegenzin sleepten we ons naar de badkamer om te douchen. Later namen we de hele keuken onder handen zodat die aan het eind van de middag stond te blinken als nieuw. We hadden al onze sporen uitgewist. Afgezien van een vage poepgeur die ons begeleidde zou niemand vermoeden wat zich hier had afgespeeld.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Malou - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Maureen 116:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 1538x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-06
8.9
:: Dominante Silvia - 3Door: Jefke
Gelezen: 1670x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-06
8.4
:: Doktersassistente - 4Door: Mieke
Gelezen: 5826x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-06
9.1
:: Wraak Op Mijn... - 4Door: Sander123
Gelezen: 4448x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-06
8.2
:: Instructie Verhaal - 7Door: Wendyhot
Gelezen: 890x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Ontmaagden, Gloryhole
23-06
8.2
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 15546x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 8576x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 10145x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 13200x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5975x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 22644x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9628x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 26398x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10969x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17882x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net