Opwindend.Net
Datum: 11-10-2017
Stemmen: 73x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 15615x
Lengte: Gemiddeld
Plannetje Van Mijn Vrouw - 2
Door Mrjacuzzi - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Plannetje Van Mijn Vrouw - 1

deel 1 staat in de rubriek "bi" ...

...langzaam komt Dirk op mij af, zijn druipende pik in de aanslag. Ik doe gedwee mijn mond open en sluit deze als Dirk's pik er helemaal in hangt. Ik zuig en lik 'm helemaal schoon, terwijl jij zijn billen kneed. Tevreden knikt Dirk naar jou en zegt "Lekker sletje heb je Sandra, daar weet ik wel iets leuks mee voor op de vrijdagavond".

Vragend kijk ik jullie aan, jij schijnt te snappen wat Dirk bedoelt en je kijkt geil uit je ogen. "Hm ja Dirk, dat is een goeie...doen we meteen komende vrijdag"!

Enkele dagen gaan voorbij...ik weet nog steeds niet wat er vrijdag gebeuren gaat. Vrijdagmiddag trek jij me mee naar de badkamer om samen te douchen.

Je wast me grondig en er verdwijnen twee vingers diep in mijn kont, met de nodige shampoo. Ruw en minutenlang wordt mijn kont inwendig gewassen en gespoeld, en als je je vingers terugtrekt zeg je "zo, je bent er klaar voor".

Aankledend kijk je me streng aan. "Vanavond ga je mij niet teleurstellen begrepen ? Je doet wat ik en Dirk je opdragen, hoe erg of heftig ook. Zo niet, dan word Ūk gestraft en dat wil je niet neem ik aan "? Ik kijk je aan en zeg dat ik daarvoor teveel van je hou en dan ook alles zal ondergaan.

"Mooi, dan kleed je aan. Over 5 minuten vertrekken we", zeg je streng.

Een klein uurtje later; we komen aan op het kantoor van Dirk. Ik stap achter jou aan naar binnen en we nemen de lift. Als de liftdeuren zich sluiten, druk jij op 'K' (Kelder). Ik vraag aan je wat we in de kelder moeten doen, en als antwoord krijg ik een strenge blik. Je pakt uit je handtas een blinddoek en doet mij die voor. Ik krijg oordoppen in en handboeien om.

Je begeleidt me de lift uit als we er zijn, en stap voor stap volg ik je. Na enkele minuten lopen word ik op een stoel gezet. Zien en horen doe ik niks, en een angstig gevoel bekruipt me.

Minuten later; ik voel dat ik word bekeken. Ik voel me niet prettig en zeg dat dan ook.

Mijn oordoppen worden er uitgehaald en een, voor mij onbekende, mannenstem zegt "welkom sissy sletje, welkom op de vrijdagmiddag-borrel". Gelach en gefluister klinkt in de ruimte waar we ons bevinden en ik roep jou naam.

Je staat blijkbaar vlakbij me, want meteen hoor ik je zeggen dat ik gewoon maar alles over me heen moet laten komen...letterlijk.

Niet lang na die woorden voel ik iets warms tegen mijn mond aanduwen en uit reflex open ik mijn mond. Een halfslappe warme lul wordt mijn mond ingeduwd.

"Zo, sissy sletje, begin maar eens te pijpen. Er staan 5 mannen klaar die jou een lesje gaan leren...en daarna zal Dirk het karwei nog even af komen maken, maar die gaat nu eerst even van jouw vrouwtje genieten"!

Ik begin te zuigen op de lul in mijn mond en al snel groeit die tot een behoorlijk formaat.

Gulzig pijpend krijg ik zo 1 voor 1 iedere pik te verwerken tot ze allemaal knoerhard zijn.

De blinddoek gaat af en nadat ik gewend ben aan het licht, zie ik 5 mannen voor me staan. Het hadden net zo goed bodybuilders kunnen zijn. Stuk voor stuk mannen van het kaliber Dirk met allen een pik van een gemiddelde 18cm. Grijnzend en lachend kijken ze mij aan. Ze halen me van de stoel af en zetten me op mijn knieŽn op de grond.

Een van de mannen zegt "1 pik pijpen, 2 pikken trekken met je vrije handen en 1 pik gaat je sissy kontje in. De 5e pik komt even tot rust, maar we rouleren non-stop sletje".

Ik ga wat voorover hangen zodat 1 van de mannen zijn harde pik mijn kont in kan duwen. Het doet even zeer maar blijkbaar ben ik ontspannen en hoerig genoeg om hem snel helemaal te kunnen hebben. In mijn handen worden 2 pikken gelegd en voor zover ik ritme kan houden, begin ik aan die staven te rukken. Een andere pik wringt mijn mond helemaal open...die pik moet minstens 4cm breed zijn !!! Ik moet bijna kotsen maar de andere 3 pikken zorgen ervoor dat ik afgeleid ben, zodat ik al snel een behoorlijk pijp-tempo heb.

Dan zie ik in mijn ooghoeken een videoscherm wat wordt opgestart. De vijfde advocaat toetst iets in en binnen 5 tellen zie ik waarom ; jij bent live te bewonderen met onder je Dirk !

Geconcentreerd kijk ik naar het scherm, terwijl ik behoorlijk uit elkaar wordt getrokken door de 5 heren. Ik krijg geen rust en mijn kont staat inmiddels wagenwijd open. De eerste lading zaad heb ik al door mijn keel voelen glijden en de pikken in mijn hand staan op springen...

Op het scherm zie ik Dirk op zijn rug liggen en jij bovenop zijn enorme pik. Dirk stoot hard met zijn heupen omhoog waarbij zijn ballen steeds zwaar terugvallen. Jij kreunt en hijgt en gooit je tieten in zijn gezicht. Sabbelend op je tepels zie ik hoe Dirk zijn wijsvinger je kontje ingaat. Je slaakt een gilletje en zegt "Oh Dirk..jaaaa...je doet het veel lekkerder dan dat sissy sletje. Je pik is groter en harder...mmmm, spuit me zo meteen maar flink vol, dan kan ik straks met mijn volgespoten kut op sissy z'n pijpsmoel gaan zitten"!

Dirk begint te rammen en te hijgen. Hij draait zich om en laat jou op je knieŽn zitten. Achter je zittend, duwt hij zijn 18cm hard en nat vlees je kut in en begint zijn eindsprint. Zijn duim schiet je kont in en zijn vrije hand slaat je billen rood. "Jij vies meisje", zegt hij, ik ga je tot de nok toe volrammen met mijn zaad"!

Dan komt hij...straal na straal dampend zaad schiet je kut in en in no-time ben je letterlijk opgevuld.

Je kreunt en komt gigantisch klaar. Trillend helpt Dirk je omhoog en ik zie jullie uit beeld verdwijnen...enkele tellen later gaat er een deur open. Jullie komen naakt en zwetend mijn kant in, de pik van Dirk nog keihard.

De man achter mij loost zijn zaad met stralen tegelijk in mijn kont en bij die aanblik houden de andere mannen het niet meer. Ze beginnen zelf te rukken aan hun harde knotsen en komen tegelijk klaar...gekreun en gehijg vult de ruimte.

Ik zit met mijn mond open en vang vele stralen sperma op. Mijn mond vol, mijn kont vol en in mijn haar zit genoeg zaad dat het er al afdruipt.

Ik zie er uit als een hoer, afgewerkt, sletterig en anaal uitgewoond.

Jij komt op me aflopen en zegt "ga op je rug liggen vieze slet". Ik ga liggen en weet wat er gaat komen. Je hurkt boven me en spreid je kutlippen. Ik zie een enorme hoeveelheid zaad op mijn gezicht afkomen en je zet kracht bij. "Slik het door hoertje dat je bent...zaadsletje, iedere druppel"!

Braaf doe ik wat me opgedragen wordt maar ik kan niet meer. Ik plak en kokhals van al dat zaad en ben moe...de vernedering was geil, dat wel.

Maar helaas voor mij zijn jullie nog niet klaar. De heren hebben nogal wat gedronken op deze vrijdagmiddag en moeten hoognodig hun blaas legen.

Geen toilet te bekennen in de kelder...jij kijkt mij aan en ziet mijn volgespoten gezicht en haren. Je krijgt een twinkeling in je ogen. Je zegt: "vroeger heeft deze slet wel eens flink wat plas gedronken in een geile zatte bui. Zullen we eens kijken of dat nuchter ook een beetje wil lukken...heren ? Het is trouwens ook zo dat hij vanmiddag heeft gezegd dat hij voor mij Šlles zou ondergaan, dus..."

Zoek naar meer verhalen van Mrjacuzzi...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 458x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1107x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.5
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6243x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 12938x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7286x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14270x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5303x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4062x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7939x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3491x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6784x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14769x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14887x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10888x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8245x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net