Opwindend.Net
Datum: 26-11-2017
Stemmen: 31x
Cijfer: 5.5
Gelezen: 11727x
Lengte: Zeer Lang
Verkracht Door Marrokanen 4
Door Dark-Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verkracht Door Marokkanen 3

Ohhhhhh Wat had ik nu gezegd ??
IK had me volledig overgegeven en Achmed een volledige controle over mijn leven gegeven !!
En ik wist al zeker dat hij mij als mannelijke hoer volledig ging misbruiken. Dat had hij immers net gezegd. Zijn eerste echte opdracht was dat ik me zo geil mogelijk aan moest kleden en een verjaardagscadeautje voor zijn oom moest zijn. Het wond me wel ontzettend op om volledig van Achmed afhankelijk te zijn. Ik was benieuwd hoe hij mij voorstelde als verjaardagscadeautje .

Hij gaf mij een emmer en zei dat ik aan het einde van de gang water moest gaan halen. Ik schrok een beetje, Want dat was zeker 200 meter lopen op mijn hoge hakjes. Best ver als je niet meer aan hebt als kousen en een stretchjurkje. En ik durfde nog niet eens te vragen of ik de halve komkommer uit mijn mannenkutje mocht halen. Ik had al ondervonden dat Achmed geen commentaar duldde en strenge straffen gaf. Hij had al een keer een gigantische komkommer naar binnen geduwd en geborgd met touw. Ik moest maar ff niet denken aan de grote groente dildo’s die ik in mijn tas had .

Trillend van de zenuwen deed ik de deur open en hoopte dat er niemand maar een fiets of zo kwam halen. Gelukkig de gang was leeg. Met klikkende hakjes begon ik aan de wandeling naar het einde van de gang. Ik vond de wasbak voor de schoonmaker en zette de emmer eronder. Phoe wat duurt dat lang als je erop staat te wachten dat een emmer vol was. Ik tilde de emmer op en merkte gelijk dat ik de grootste moeite had om op mijn hakjes overeind te blijven. Elke stap die ik zette moest ik zeer nauwkeurig doen en zorgen dat ik mijn evenwicht niet verloor. De terugweg duurde dan ook naar mijn gevoel 10 keer zolang als de heen weg. Ik had geluk, want al die tijd was er niemand de berging in gekomenen ik kon weer ongezien op de deur kloppen bij Achmed .

Achmed had de deur open staan van de Ikea kast en ik zag verschillende zwepen, stokken en een honkbalknuppel aan de deur hangen. In de kast stonden verschillende dozen daar kon nog van alles inzitten. Hij gaf mij een handdoek en een pakje wegwerpscheermesjes en zei dat ik me helemaal kaal moest scheren. Alles moest eraf. Alleen mijn hoofdhaar mocht blijven zitten, maar dat was al kort geschoren. Opgelaten trok ik mijn jurkje kousen en schoenen uit en begon me te scheren .
Mijn armen en benen hoefde gelukkig alleen nog maar. De rest had ik voor ik weg ging al geschoren.
Met een half uurtje was Achmed eindelijk tevreden en knorde goedkeurend .
Mijn oom houd wel van een geil hoerig kaal sletje, dus hij zal wel van je genieten !!!

Tijdens het scheren had Achmed mijn tas al doorzocht en verschillende dingen klaargelegd voor me .
Eerst moest ik een cockring omdoen en toen een zware balstretcher .
Een rood korset { die hield mijn buikje in bedwang } jarretelgordeltje en mijn mooiste kousen. De mooie bewerkte band kwam tot halverwege mijn boven benen. Eindelijk zei Achmed dat ik de komkommer uit mijn kutje mocht persen. Ik perste en met een klap viel hij op de grond toen hij uit mijn kutje schoot .
He, He, eindelijk weer een leeg kontje, al voelde ik wel dat mijn holletje uitdagend open bleef staan. Ik mocht een heel doorzichtig rood stringetje aantrekken Die met moeite net mijn verzwaarde ballen en stijve pik kon bergen. Een plooirokje wat net mijn billen bedekte maar waar vanaf de voorkant net mijn ballen zichtbaar waren en een wit doorzichtig bloesje volgde. Mijn high-heels aan en ik was gereed. Dacht ik !!!!!

Maar Achmed Pakte een doosje uit de kast en begon me op te maken. Zwarte eyeliner ,gouden ogenschaduw, fel rode lippen en een rouge met gouden glittertjes op mijn wangen. Als een echte hoer werd ik opgemaakt. Als finishing Touch kreeg ik nog een lange blonde pruik met vlechtjes op mijn hoofd .
Ik keek in de spiegel en zag een hoerig schoolmeisje staan. Juist de make-up met het rode korset
{ die door scheen }maakte me zo hoerig .
En de outfit met de pruik met staartjes maakte dat ik eruit zag als een schoolmeisje .

Zo schoonheid, eerst maar even opruimen. Ga eerst maar eens de emmer legen in het fonteintje .
Weer begon ik aan de moeizame wandeling met de zware emmer. Half struikelend bereikte ik eindelijk het fonteintje en gooide de emmer leeg. Maar gelijk hoorde ik een harde klap van een deur die dicht viel achter mij. Verschrikt keek ik achter me en zag vier mensen in het gangetje staan .
Daar stond ik dan, als een hoerig schoolmeisje verkleed en met vier onbekende mensen tussen mij en Achmed.
Ik wachtte even omdat ik hoopte dat ze mij niet gezien hadden en verder zouden lopen .
Maar ik had de pech dat ze recht op mij af kwamen lopen. Shit, Shit, Shit, wat nu. Ik besloot maar recht op hun af te lopen en te hopen dat ze zo verbaast waren dat ze mij lieten passeren. Maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat het vier Marokkaanse jongens waren. En drie kwamen me niet helemaal onbekend voor.
Ik begreep gelijk dat het de jongens waren van die avond en dat Achmed dit zo geregeld had om me zo veel mogelijk te vernederen.

Ze lieten me dan ook niet passeren en floten of dat ze een mooi meisje voor zich hadden. “Zo, Sletje, waar gaan die mooie benen naar toe vroeg er een”. “ Waarschijnlijk naar bed “zei een ander “Als er voor die tijd niet iets tussen komt “. “Ha, HA, en dat denk ik wel “. “Wat een geil HOERTJE is dat zeg .
En gelijk werd mijn rokje van alle kanten omhoog gehouden zodat ze vrij bij mijn billen en ballen konden. Met een rood hoofd probeerde ik ze af te weren en verder te lopen. Ik kon tussen ze door glippen en zo snel mogelijk liep ik wankelend op mijn hoge hakjes verder. Bij elke stap zwaaide mijn verzwaarde ballen tussen mijn benen. Ze kwamen achter mij aan en beurde telkens mijn rokje op zodat ze tegen mijn billen aan keken. “Wil je me niet eerst ff pijpen voor je verder gaat, sletje “dat vind je toch zo geil” ! “lekker warm zaad in je mondje hoer, daar geniet je toch zo van “?? “En daarna druk ik hem wel ff tussen die geile billetjes van je !!!

Achmed stond mij breeduit lachend te filmen. Ik stopte voor hem en de jongens kwamen om mij heen staan. Een maakte gelijk zijn broek open en drukte mijn hoofd naar beneden !!!
Commentaar leveren zou geen resultaat hebben, dus ik opende mijn mondje maar gelijk en nam zijn half harde pik tussen mijn lippen. Zuigend aan zijn pik voelde ik hoe hij harder en groter werd.
HMMM, dat was een flink formaat ! zeker 20 cm. en 5 cm dik !! Zonder pardon werd hij ver in mijn keel geschoven tot zijn ballen tegen mijn kin sloegen. “En zuigen, HOER. HMM, JAA lekker, je bent een lekker pijpsletje “zei hij ! “zuigen !!, en als ik klaar kom in je geile bekkie niet mijn zaad doorslikken, Hoor je dat Slet “. En hij draaide hard aan mijn oor. HHh, eeeeeeeeh aaa, dat was het enige wat ik uit kon brengen met zijn dikke pik in mijn mond. Langzaam drukte hij elke keer zijn pik geheel in mijn keel en ik zoog en likte of mijn leven ervan af hing ! Ik voelde hoe mijn rokje weer omhoog werd getrokken en mijn slipje naar beneden. Een dikke lul spleet mijn kontje open en gleed ruw naar binnen. Zonder pardon werd ik ruw en hard in mijn kontje genomen. Keer op keer gleed zijn pik in mijn gladde oprekte kontje op en neer. OHH, OOh, zachtjes kreunde ik terwijl ik zo ruw werd misbruikt.

Hier werd ik dan genomen als een echte hoer zomaar in een publiek toegankelijke ruimte. Terwijl Achmed het doodgemoedelijk stond te filmen. Gek, maar ik genoot ervan. Ik vond het minder dat het weer werd gefilmd, maar ik werd er zo geil van !!!!!
HMMM, ja, wat een geile kut heb je hoer ! hmmm jaaa, ohhh, jaaa ik spuit je vol HOER. De jongen achter me drukte zijn pik geheel naar binnen en spoot zijn warme zaad zo bare- back in mijn kont !!
OHH, JAAA wat geil zo’n gewillig sletje zei hij en liet zijn dikke lul in me zitten tot de jongen voor me ook begon te kreunen. “ OHh, ja, HMMM, ik zal zijn bekkie ook vol spuiten. lekker dat geile zuigbekkie van hem !! Ik voelde zijn pik nog harder en groter worden en hij schoof hem diep in mijn keel ! “OHHH, OOOH jaa wat geil !!!!!!”Kokhalzend voelde ik zij dikke warme zaad in mijn keel spuiten en ik stikte er bijna in !!
OHHH, wat geil was ik !! hij trok zijn pik uit mijn mond en duwde hem er gelijk weer [maar niet zo diep } in mijn mondje, de tweede lading heet geil zaad volgde en ik hield zijn zaad in mijn mond.
Drie, vier nee vijf keer trok hij zijn pik eruit en weer diep erin waar hij zijn geile lading loosde !!!

Na de vijfde keer liet hij hem in mijn mond zitten en ik voelde hoe hij de restanten zaad schoksgewijs in mijn mondje spoot. Ik had een mond vol heet zaad. Het sijpelde al over mijn kin op mijn outfit. mijn hoofd werd omhoog getrokken en ik hoorde “mond open sletje, laat maar zien dat jij je bekkie vol met zaad hebt “. Ik opende gehoorzaam mijn mond en een grote golf zaad ontsnapte aan mijn lippen en liep over mijn kin borst en zo in mijn kleren .Ik voelde hoe mijn borst nat werd van het zaad en de kwijl ! Achmed nam me fullface in het beeld. “Zo pijpslet slik het zaad maar door “. Ik slikte en de geile glibberige lading zaad gleed door mijn keel naar binnen. HMM, geil !! Ik veegde met mijn vinger de sperma van mijn kin en likte die af. ik zoog op mijn vinger om zo geil mogelijk op de film te komen.

Het duurde even voor ik weer bij positieven was en realiseerde dat de jongen achter me nog steeds zijn pik in mijn kont had !!
Ik zag dat Achmed van positie veranderde en nu mijn billen goed in het beeld nam.
Tergend langzaam trok hij zijn dikke pik uit mijn kontje. Mijn kontje bleef wijd openstaan en grote golven warm zaad liepen eruit. Ze besmeurde mijn zak en liepen langs mijn benen naar beneden. mijn kousen werden zeiknat van het zaad en ik voelde hoe het zaad zelfs in mijn high-heels liep !
Moeizaam kwam ik omhoog en de rest van zijn geile zaad stroomde uit mijn openstaande KUT. langs mijn benen, over mijn mooie nieuwe kousen zo mijn schoenen in.

Achmed stopte met filmen en liet me even bij komen .

Ik kreeg een duwtje in de rug en zette een stap in de richting van de uitgang. Ik gleed in mijn schoentjes, die spekglad waren geworden van het zaad wat erin was gelopen en ik ging bijna pontificaal op mijn bek. Gelukkig vingen de jongens mij op, maar namen mij onder mijn armen en begeleide me naar de uitgang. De deur ging open en ik stond in de hal. Gelukkig dacht ik, er stond niemand op de lift te wachten. Een van de jongens drukte op de knop van de lift en die ging gelijk open !! He, HE, hoeveel mazzel kon ik hebben !!!!
Ik zag de lift deur dichtgaan, maar hoorde ook de voordeur dicht slaan .
He, HO, Wacht even hoorde ik roepen, Ik wil ook mee !!.
“Tja jammer dan dacht ik opgelucht !! Te laat .
Maar daar had ik buiten de waard gerekend want een van de jongens had al op de deurknop gedrukt en ik zag hem tot mijn spijt weer open gaan. Een wat oudere vrouw stapte in en met een rood beschaamd hoofd draaide ik mijn rug naar haar toe. Alleen keek ik nu in de spiegel. dus dat had weinig zin. ik haalde opgelucht adem toen de vrouw zich ook omdraaide en met haar rug naar mij toe ging staan. De lift stopte op de derde verdieping en de vrouw stapte uit. Opgelucht haalde ik adem en de lift zette zich weer in beweging. Op de bovenste verdieping stopte de lift weer en wij stapten ook uit. We liepen de hal door de galerij op .

De koude wind sloeg onder mijn rokje en tilde het op. Daar liep ik in even mijn blote kontje op de galerij voor ik het naar benden kon drukken. De kille wind streek langs mijn billen en ballen. Mijn pik werd er weer lekker hard van. Ik vond het ook wel heel spannend om zo over de galerij te lopen. Ook al was het al flink donker.
En wat stond me nog te wachten, zou zijn oom zijn cadeautje wel waarderen ? En wat wilde hij dan met zijn cadeautje dan uitvoeren ? Halverwege de galerij Drukte Achmed 2x2 keer op de bel en opende met een sleutel de deur. Zeker een belletje zodat Zijn Oom wist dat hij het was. In het halletje zei Achmed tegen mij “luister SLET, Je doet ALLES, MAAR DAN OOK ALLES wat mijn oom van je vraagt. “Hij weet al dat ik een geile verrassing voor hem heb en dat hij een lapdance krijgt, dus laat je van je geilste kant zien en verwen die man goed!!!.

Achmed duwde mij naar binnen en de vijf jongens volgde. Ze lieten mij staan en gingen zelf op de stoelen en bank zitten. Op een stoel bij de tafel zat een wat oudere man. Hij droeg een trainings pak en zat aaneen biertje. “HMMM, zei de man terwijl hij me bekeek, wat een lekker geil blank teefje heb je me NU weer gebracht Achmed “. “mijn complimenten hoor “!!!!
Aarzelend begon ik te bewegen op zo’n sensueel mogelijke manier. Achmed had immers gezegd dat ik de man een lapdance moest geven. gelukkig waren er vitrage voor de ramen zodat ze van buiten niet zo gemakkelijk naar binnen konden kijken. Het duurde even voor ik in het ritme kwam, maar het lukte me aardig. Ik streek over mijn lichaam En ontknoopte mijn blouseje. Ik trok mijn tepels uit het korset en kneep erin. HMMM geil een beetje druk op mijn harde tepels !!!
Achmed stond op en liep naar mij toe en gaf mij een paar door een kettinkje verbonden tepelklemmen. en ging weer zitten. verbaast volgde ik hem met mijn ogen en ik zag dat alle jongens mij aan het filmen waren .

Ik werd dus WEER van alle kanten op de film genomen terwijl ik mijn best moest doen om zijn oom te verleiden en hem een uitgebreide lapdance moest geven. Ik kreeg een rood hoofd want ik wist gewoon dat ze de films ook aan andere zouden laten zien. Toch maakte het me zo geil dat ik verder ging met mijn dansje en me verbeet toen ik sensueel een voor een de tepelklemmen op mijn tepels zette. “Shit, wat deed dat zeer “. Het duurde even voor ik langzaam aan de pijn wende .
Ik zette mijn been op tafel en wankelend op een hoge hak streelde ik zo geil en sensueel mogelijk mijn benen. De oom keek recht onder mijn plooirokje en keek zo tegen mijn doorzichtige slipje aan. Mijn verzwaarde ballen en stijve pik waren zeker zichtbaar voor hem. Ik beurde mijn rokje nog hoger op en wreef over mijn kruis. Het slipje werd door de oom aan de kant getrokken en mijn verzwaarde ballen vielen eruit. Ik draaide met mijn billen en mijn ballen zwaaide tussen mijn benen.

De Oom tikte er tegen en liet ze nog harder zwaaien. HMMM een beetje pijnlijk maar wel geil. Zijn oom geilde dus wel echt op mannen. Ik liet me even op mijn knieën zakken en pakte de band van zijn trainingsbroek vast. De oom beurde gelijk zijn billen op en moeiteloos trok ik hem zijn broek uit.
HMMM, hij was flink geschapen, ook al was zijn pik nog niet helemaal stijf. Ik wreef over zijn pik en beurde zijn zwaar behaarde ballen op. Een lekker zware lange zak, en ik twijfelde er niet aan of hij zou flink gevuld zijn. Ik trok sensueel het bloesje half over mijn schouder en wilde hem uit trekken.
“Ho, HO, HO, “zei zijn oom “zonde om dat voor ons alleen te doen SLET ‘. “Ik wil dat je op het BALKON je bloesje, je slipje en je rokje uittrek HOER !!! En laat de buurt maar een goed meegenieten, LAAT MAAR ZIEN DAT JE EEN GEILE HOER BENT !!!! en gooi je slipje en je bloesje maar naar beneden !!!!

Verbouwereerd liet ik mij door de oom het balkon op duwen en ik zag dat Achmed breeduit lachte.
De oom sloot de balkon deur achter me en ik stond alleen op het verlichtte balkon.
Verderop stond nog een flat en voor hun stond ik mooi in de kijkerd. “Gelukkig is het al zo laat dat de meeste kinderen al naar bed zijn dacht ik, en ik was blij dat Achmed mij zo hoerig had opgemaakt en ik een pruik droeg. Hopelijk werd ik daardoor later niet herkent !!
Ik wilde vlug mijn bloesje en slipje uit trekken om weer zo vlug mogelijk naar binnen te mogen .
Maar de oom maakte met zijn vingers een loop en draai beweging zodat ik wist dat ik het zo geil en sensueel mogelijk moest doen. Wie weet hoe lang hij me anders op het balkon zou laten staan.
Aarzelend begon ik weer te dansen en te draaien.
De oom had de vitrage opengetrokken en de lampen binnen uit gedaan. Ze zouden zelf dus ook een perfect zich op mij hebben.
Uit mijn ooghoeken zag ik dat er een man op een balkon stond te roken en verbijsterd naar mij stond te kijken.

Ik zette mijn verstand maar op nul en maakte zo sensueel mogelijke bewegingen terwijl ik mij van mijn bloesje, slipje en rokje ontdeed. Ik liep naar de rand van het balkon en liet mijn slipje vallen. ik keek het na en zag dat het een paar verdiepingen lager op een balkon waaide. Zo die hadden morgen wat om over na te denken dacht ik. Mijn bloesje volgde de zelfde weg en daar stond ik zo goed als naakt op het balkon van een flat te dansen. Wankelend op mijn hoge hakje spreidde ik mijn benen en liet zowel naar binnen als naar buiten zien dat mijn verzwaarde zak tussen mijn benen bengelde. Ik hoopte maar dat ik naar binnen mocht voor er iemand de politie belde .
Als ik bukte ging mijn kontje als vanzelf een stukje open en het zaad liep dan ook met grote druppels over mijn benen heen. Ik draaide mij met mijn billen naar binnen en vingerde mezelf met twee en drie vingers diep in mijn kontje .
“OOOHHH, wat was die glad van het zaad, ik kon er zo maar een vierde vinger bij stoppen.
Ik liet mij echt als een geile hoer zien dacht ik !! Maar was erg opgelucht toen ik hoorde dat de deur weer van het slot werd gedraaid.

Met het rokje sensueel aan en vinger zwaaiend kwam ik weer naar binnen en paradeerde op en neer voor de vijf jongens. De oom trok de vitrage weer dicht en ging op de stoel zitten.
Hij trok zijn trainingsvest ook uit en zat naakt op mij te wachten .
Ik paradeerde zo geil mogelijk voor hem en streelde zijn rug en buik. Ik streelde zijn pik en zag hem langzaam harder worden. Zij pik was niet heel lang maar wel dik ! en het leek wel of zijn eikel steeds dikker werd. Het leek wel een padenstoel. Zijn pik was al 5 cm dik, verbijsterd zag ik dat zijn eikel op zwol tot zeker 7 cm. Ik twijfelde of ik die wel in mijn mond zou kunnen krijgen. laat staan in mijn kontje. Maar ik kreeg weinig kans voor te weigeren. De oom pakte stevig mijn hoofd vast en drukte die in zijn kruis. Ik opende mijn mond en likte aan zijn dikke eikel, maar de oom drukte door en ik probeerde mijn mond zo wijd mogelijk te openen. Hard werd ik op mijn hoofd gedrukt en zijn eikel sperde mijn lippen open en schoof naar binnen. Kokhalzend probeerde ik zijn pik kwijt te raken. Maar daar kreeg ik totaal geen kans voor !! Ritmisch werd mijn hoofd over de dikke eikel gepompt. Telkens net ff ruimte gevend om een beetje adem te halen. steeds dieper gleed die dikke eikel in mijn mond tot ik hem tegen mijn huig voelde. “JAAA ;’ZUIGEN HOER “hoorde ik de oom zeggen. en ik deed mijn best om te zuigen en het hem zo goed mogelijk naar zijn zin te maken. Ik hoopte maar dat hij vlug zou spuiten want hij vermoorde me bijna met zijn dikke pik. Ik streelde zijn zwaar behaarde zak en voelde hoe die vochtig werd van het kwijl wat uit mijn mond liep. Steeds harder werd ik op mijn hoofd gedrukt en zijn eikel schoof telkens iets verder in mijn slokdarm.

“OHH ,geile hoer !! oohh, jaa, wat doe je dat lekker ! zuigen HOER !!!
Jaaaaaaaa !Ik voelde hoe zij pik harder en stijver werd ! en toen !!
Trok hij met een ruk zijn pik uit mijn mond !!
Ik had gehoopt dat dat had gespoten !! Dan was ik eraf geweest !! Maar nee hoor !!
Hij trok mijn hoofd ophoog en keek me doordringend aan .
“zo geile SLET, rek je maar lekker op met hun pikken en knikte naar de bank. “en dan krijg je mijn pik in je KUT !!!!
Ik keek en zag 5 jonge jongens op de banken zitten met hun broeken op hun enkels. 5 jonge grote pikken stonden stijf omhoog. HMMM, WAT GEIL !!!!!
Ik knikte naar de oom, want ik vertrouwde mijn stem niet meer nadat ik zijn dikke eikel ver in mijn slokdarm had gevoeld. mijn keel voelde aan als ruw schuurpapier.

“laat maar zien hoe geil je bent hoer en melk hun maar lekker leeg “!!!
Ik stond op en wankelde op mijn hoge hakjes voor hun langs. Achmed filmde hoe ik voor de dunste en kortste pik op mijn knietjes zakte en hem ff lekker kuste. Ik zoende en likte die mooie pik, maar liet hem niet in mijn mond glijden. ik had al kaakkrampen van de ook en was bang dat ik ook die pik tot in mijn slokdarm naar binnen zou krijgen. Ik stond weer op en danste verleidelijk voor de jongens en liet de verzwaarde zak voor hun ogen rond zwaaien. Ik manoeuvreerde mijn kontje boven de eerste pik en langzaam, oooohhh zo langzaam liet ik me zakken !! Zij eikel wreef tegen mijn spekgladde kontje en ik liet me verder zakken. Zijn pik spleet mijn gaatje weer open en ik liet me met een diepe zucht over die lekkere pik heen zakken.
OOHHH, wat geil, die lekker warme dikke pik in mijn kontje. Ik liet me zakken tot zij hele pik in mijn kontje zat en begon hem met knijpende bewegingen te melken. ik kneep met mijn kontje als ik omhoog kwam en ontspande als ik me liet zakken
Geil bewoog ik me op zijn lekker pik en genoot hoe hij steeds harder begon te kreunen. “hhmm, ohh, ja, ooohh, jaaaj, ohhh, wat doe je dat lekker hoer ! OHHHHHHHHHHH , hij greep me bij mijn heupen, drukte mij ruw over zijn pik heen en ik voelde hoe hij zijn warme zaad in mijn kontje spoot. !!!

OHHH, jaaa Wat een geile hoer ben je ! jaa een lekker blanke SLET !!!!!!
Trots stond ik op en zijn slapper wordende pik gleed uit mijn kontje ! Een hete lading geil zaad glipte uit mijn kontje en liep langs mijn benen zo weer mijn high-heels in.
Ik liep naar de volgende jongen en zweefde met mijn lekkende kut boven zijn stijve zaadstengel !!
Plompverloren liet ik mij over zijn pik zakken en ging op zijn schoot zitten. Zijn stijve [iets dikkkere pik als de vorige } gleed zonder problemen in mijn spekgladde kutje en ik bleef even zitten. Ik liet mijn hand zakken tussen mijn benen door tot ik zijn zak voelde en begon die zachtjes te masseren. ondertussen kneep en draaide ik ritmisch met mijn kontje en melkte hem zo goed en zo kwaad mogelijk.
Of dat de jongen zo gevoelig was. of dat ik hem zo geil maakte weet ik niet. maar binnen 1 minuut werd ik bij mijn heupen gepakt en werd de tweede lading heet geil zaad in me gespoten. !!
Kreunend en hijgend spoot hij me vol !!! OHH, OHHH, was het enigste wat ik van hem hoorde !!
Maar toen ik opstond stroomde er een grote lading zaad langs mijn benen.
Ik was ZO geil dat ik eerst een verleidelijk dansje uitvoerde ! Ik zette een been op de tafel en liet de oom mijn druipende kut zien !!

Ruw greep de oom zijn kans en liet gelijk vier vingers diep in mijn kutje glijden.
Ik liet hem zijn gang gaan en voelde hoe hij zijn vingers diep erin liet glijden !!
Ik zag mijn tas liggen en pakte de eerste de beste komkommer eruit. Gelukkig niet de dikste maar wel een van een flink formaat !!! Voor de ogen van de oom liet ik de komkommer diep in mijn kut glijden, ik perste hem er zo diep mogelijk in !!! OOHHH, wat voelde dat geil aan. Mijn kontje was glad van het geile zaad en de komkommer gleed keer op keer lekker diep naar binnen.
Weer greep ik in de tas en pakte de kleinste aubergine !! Wel al een flink formaat maar wisselde de komkommer om voor de aubergine !!!
Langzaam gleed die paarse jongen diep in mijn kut en voelde hoe ik nog verder werd opgerekt !!
Het was dan wel niet de dikste en ook niet de langste, maar er bleef een flink stuk uit mijn kut steken !!
Ik paradeerde door de kamer en greep een pakje sigaretten van het bijzettafeltje. Alles had me zo geil gemaakt, dat ik zelf wilde laten zien dat ik inderdaad een geile hoerige slet was die nergens voor terug deinsde. Ik zei dat ik even een sigaretje wilde roken en liep naar de balkon deur .
Vragend keek ik achterom, en zag dat zowel Achmed als zijn oom knikte !!! Geil opende ik de balkondeur en liep naar buiten .De koude nacht lucht streek langs mijn half naakt lichaam en maakte me nog geiler als ik al was. Ik zag weinig licht meer branden bij de andere flat, maar wist dat ik voor iedereen die toch naar buiten keek volledig te koop stond ! Ik was zo geil dat ik de aubergine verschillende keren uit mijn kontje trok en hem er gelijk weer diep in stopte. Ik ging op het balkon liggen richting de kamer en liet mij volop filmen terwijl ik de aubergine in en uit mijn kutje liet glijden.

HMMM, wat voelde ik me geil en hoerig !!
OOHHHH, mijn pik stond ook strak voor mijn buik, maar ik raakte hem niet een moment aan !!
Ik wist dat als ik hem aan zou raken ik gelijk zou spuiten !! zo geil was ik !!!!! langzaam paradeerde ik over het balkon terwijl ik mijn sigaretje rookte. De aubergine stak een flink stuk uit mijn kontje en mijn billen gleden erlangs bij elke stap. LEKKER !!!!
Mijn sigaret was op en schoot het peukje ver weg. Toen zag ik pas dat er recht tegenover ons iemand op het balkon stond !!
En als ik het goed zag stond hij me ook te filmen met zijn telefoon. OHH, wat geil !! gefilmd worden door een onbekende die ik weet niet wat ermee kan doen !! Ik ging zo staan dat ik goed in het licht stond en draaide een aantal malen rond zodat hij me goed van alle kanten in het beeld kreeg. Ik ging zijdelinks naar hem toestaan en boog !!!!
Het zou duidelijk op de film komen dat er een dikke aubergine uit mijn mannenkutje stak en ik werd er alleen maar geiler door ! Ik zwaaide nog even naar de man ten teken dat ik hem gezien had, en hij stak zijn duim omhoog !! HMM geil !!

Ik liep weer naar binnen en paradeerde geil heupwiegend door de kamer heen .
Ik knielde voor de voor middelste van de drie jongens en nam zijn dikke stijve pik in mijn mond. ritmisch schoof ik zijn pik zo diep mogelijk naar binnen en voelde naast me. HMMM twee lekkere pikken voelde ik !!! langzaam pompte ik allebei de jongens !! terwijl ik de middelste geil pijpte !!
De jongen pakte mijn hoofd vast en drukte zodat zijn lekker pik steeds dieper in mij keel schoof.
Op het laatst voelde ik zijn ballen tegen mijn kin aan komen en licht kokhalzend liet ik zijn pik helemaal in mijn keel zitten tot ik ademnood begon te krijgen. Ik haalde mijn hoofd even van zijn pik af en haalde diep adem. Weer schoof ik zijn pik geheel in mijn keel en begon te slikken. Ik voelde zijn dikke pik in mijn keel glijden !! De oom van Achmed kon zichzelf waarschijnlijk niet langer beheersen want ik voelde zijn handen op mij billen. PETS ,PETS ,OHHHH, ik kreeg eerst op iedere bil een harde klap en ze begonnen gelijk te tintelen. Ik voelde ze gewoon rood worden. De oom drukte hard tegen de aubergine en hij schoof diep naar binnen !! OHH, wat geil. twee pikken in iedere hand een. en een in mijn mond en tegelijk ruw verkracht worden met een flinke aubergine die mijn mannenkut ver oprekte !!OHHHH, wat geil !! Met een ruk trok de oom de aubergine uit mijn kutje die ver open bleef staan. en gelijk voelde ik hoe hij zijn dikke grote eikel tussen mijn billen plaatste en drukte !!! OOHHH, AUW, ohhhh, oooei oei ohh wat geil zijn dikke eikel gleed een stukje naar binnen en stuitte toen op mijn kringspier. ohh, auw, wat een joekel. mijn billen brandde nog van de twee harde klappen maar ook mijn mannenkutje begon te prikken. de oom trok ff terug en liet zich toen weer zakken. OEI auw !! de dikke eikel spleet me open en ik voelde weer dat hij tegen mijn kringspier aan drukte. Hij bleef drukken, maar hij gleed niet dieper, zo’n grote dikke eikel was ook meer als ik ooit in mijn kutje had gehad !!! nog een keer trok de oom terug en liet zich weer zakken. Alleen nu met een vaart en zijn dikke eikel drukte ruw mijn kringspier open en schoof verder naar binnen !!

AUW, hhhhmm ooo auw auw, ik gilde het uit, zo goed en kwaad als dat ging met die dikke pik in mij keel. Mijn arme opgerekt kontje tintelde en prikte. ZO erg dat het wel leek of er een nest wilde bijen in was geschoven. Ik was ook blij dat de oom even pauze hield en rustig zijn pik diep in mijn kut liet zitten. heel ,HEEL langzaam wende ik aan de gigantische indringer en de pijn zakte langzaam weg. Ik trok de pik uit mij keel en haalde snakkend adem. maar gelijk drukte de jongen zijn pik weer diep in mijn keel. ik zoog, slikte en likte. Ik hoopte maar dat hij zo zou spuiten dan kon ik weer gewoon adem halen. Ritmisch duwde hij mijn hoofd over zijn pik en mijn keel voelde ruw en beschadigd aan. Het kwijl liep langs mijn mondhoeken en droop op zijn zware kale zak.
Ik begon weer aan de pikken naast me te trekken en de oom vatte dat op als een goed teken. Hij zette wat meer druk en ik voelde zijn dikke vette eikel verder naar binnen glijden. Hij bleef drukken tot ik zijn ballen tegen mijn ballen voelde. Hij liet me weer even wennen en begon toen rustig aan te pompen. eerst kleine stukjes heen en weer, maar dat werd al rap verder en verder. Ik voelde dat hij zijn pik steeds verder terug trok en zijn dikke eikel gleed zalig over mijn gespannen kringspier.
De oom begon vlugger te pompen !! “ooh, geile hoer ‘ja slet ‘wat een geile kut heb je ‘OOH ‘ja ‘HMMM ‘Ja hoer ik zal je vol pompen. jaaaa ! OHHH wat een geile blanke slet ben je !! OHHH, JAAAAAAAAAAA. De oom stak zijn pik diep in mijn kontje en ik voelde hoe hij nog meer verstijfde en zijn geile lading zaad zo in me spoot OHH, OHHH, OOHH ,, jaa, ohh jaaa, geile HOER !! Ik spuit je vol !! OOOH SLET !!!!!!! 5,6, zeven ladingen geil heet zaad werden diep in mijn kontje gespoten !!. De jongen voor me drukte mijn hoofd geheel over zijn pik en begon ook te kreunen. HMMM ja sletje van achter en van voor tegelijk en hij spoot zijn geil diep in mijn keel !!!!
Ik slikte en ik slikte, maar de lading was zo groot dat het langs mijn mondhoeken naar buiten kwam .
Het liep over mijn kin en droop op zijn zak. Hijgend en snakkend naar adem trok ik mijn hoofd terug en ik was blij dat ik weer adem kon halen .” sprits” het laatste restje zaad spoot hij midden in mijn gezicht !! De jongens naast me trokken hun pik uit mijn hand en gingen staan. Een paar halen en ik voelde dat ze om de beurt hun zaad over mij loosde. op mijn hoofd, in mijn nek en tussen mijn billen.
De oom trok zijn dikke pik uit me en met een “PLOP ‘schoot zijn dikke eikel uit mijn kutje. Ik voelde hoe mijn kut wijd open bleef staan en viel uitgeput op de grond !! Hijgend en snakkend naar adem bleef ik liggen.

Heet warm zaad liep ongehinderd uit mijn openstaande kont en ik voelde hoe het over mijn verzwaarde zak droop. vermoeit wilde ik opstaan, maar ik werd tegengehouden en op de grond gedrukt. Ik draaide mijn hoofd en zag Achmed glimlachend met de grootste aubergine die ik had gekocht in zijn handen staan .Zeker 8cm dik en 40 cm lang ! Verschrikt probeerde ik me los te rukken, want als hij die in me zou drukken zou ik zeker uit scheuren. Maar twee jongens hielden mijn armen vast en twee andere trokken mijn benen uit elkaar. Ze drukte me hard tegen de grond en mijn billen werden van elkaar getrokken. Ik probeerde me los te wrikken ,ik vocht en draaide .Maar tegen 4 man had ik natuurlijk geen enkele kans.
Achmed gaf de aubergine aan zijn oom en zei “Oom aan u de eer, ram dat ding maar in zijn kut “! Een verjaardags kadootje !!!. Rek zijn kut maar goed op “!!

Achmed lachte toen hij de aubergine aan zijn oom gaf en ik vreesde het ergste .
Natuurlijk pakte Achmed de camera er weer bij en ging zo staan dat hij eerst mijn gezicht op de film nam voor hij op mij billen richtte. De oom plaatste de aubergine tegen mijn wijd openstaande met zaad gevulde kontje en drukte rustig doch stevig de aubergine tussen mijn billen. Ik voelde mijn billen verder uit elkaar gaan en de indringer langzaam naar binnen glijden. Hij spleet mijn kontje wijd open. Ik gilde het uit toen de aubergine mijn kringspier uit elkaar reet en de oom hard door drukte.
Mijn mijn kringspier gaf het op. Ik voelde de aubergine mij uiteen schuren en verder glijden. De tranen sprongen in mijn ogen, zo zeer deed het !! Het verbaasde me dat dat dikke ding zomaar naar binnen gleed, het zaad werkte maar als te goed als glijmiddel .
De oom had geen enkele medelijden met me en drukte de aubergine zo diep mogelijk in me.
Het bijennest keerde terug en mijn kontje prikte en stak als nooit te voren.

De jongens lieten mij los, maar ik durfde nog niet eens te bewegen. Het leek wel of mijn kontje volledig open gescheurd was. Zelfs de ingang stond nog wijd open want de aubergine stak er nog een groot stuk uit. Huilend verstreek de tijd. Toch op een of andere manier wende mijn kontje aan de gigantische indringer en langzaam werd de pijn minder. Ik trok een been op en voelde hoe mijn darm zich om de indringer spande. langzaam en behoedzaam stond ik op. Ik voelde wat druppels langs mijn benen glijden. Maar nu was het geen zaad maar rood helder bloed. Ik was weer gewoon met geweld verkracht door de Marokkanen. Wankelend op mijn high-heels stond ik voor de sadisten en boog mijn hoofd. HMMM raar misschien, maar mijn pik werd weer stijf toen ik uit mijn ooghoeken de jongens zag staan met hun geweldige lekkere dikke pikken !!
Langzaam en behoedzaam liep ik rond in de kamer en zag de sigaretten op tafel liggen. OHH, Shit, een peukje kon ik nu zeker wel ff gebruiken !!! Ik pakte er een sigaretje uit en wilde hem opsteken !
Maar de oom opende gelijk de balkondeur en zei “hier in huis wordt niet gerookt dat doe je maar buiten “.
Ik twijfelde maar heel even, zo graag wilde ik ff een peukje roken. En het is nu ZO laat dat er toch niemand meer wakker is dacht ik !!
Wankelend op mijn hoge hakjes en met een zere kont liep ik dus maar naar buiten. Net zoals ik dacht ! bijna nergens brandde meer licht, alleen op lagere verdiepingen, die zouden waarschijnlijk zo laat niet meer omhoog kijken.
De oom kwam naast me staan en belde iemand. “Hoi Youssef, al naar bed ??
Ja weet je die geile hoer die jij ff geleden op genomen heb staat weer bij me op het balkon. ik dacht dat je dat wel wilde weten. “ja ‘ja ‘dat had je goed gezien, de vorige keer had hij al wat in zijn hoerige kut, maar nu heb ik een grote aubergine in zijn geile kut gestopt, kijk maar ‘!!!
Ik zag aan de overkant een klein lampje aangaan en iemand stapte het balkon op, pal aan de overkant !!

Een man richtte een camera op me en daar ging ik weer op de film waarschijnlijk !
Oke, ehh slet, laat je eens goed zien aan Youssef, draai maar wat rond “.
“ja he, geil zoals die aubergine uit zijn kont steekt he”. ÖHH ja, hij stribbelde wel een beetje tegen toen ik dat ding in zijn kont ramde !! “wel geil hoor hoe hij piepte als een klein meisje “.
“wat zeg je Youssef, Ja natuurlijk kan dat”!!
“He SLET, ff beter in het licht gaan staan en sexi dansen voor Youssef. Als een gehoorzaam sletje ging ik beter in het licht staan en maakte verleidelijke dans pasjes. Ik bukte en liet de aubergine goed zien. Ik liet mijn ballen goed heen en weer zwaaien en trok aan mijn pik.
“HA, Ha, Youssef, ja dat kan hoor. WIJ zijn toch klaar met hem !! Breng jij hem dan FF naar huis, want het is wel een beetje ver om ZO naar huis te lopen “. “ Kost je wel 10 euro natuurlijk “. “Wat vind je dat teveel, EHH Oke doe maar 5 euro dan “. Achmed komt het wel bij je ophalen zo, Ja, JA ik ken je “. Eerst betalen en dan pijpt die slet je wel leeg “!!!! Ja ik stuur hem zo naar beneden, als ik van Achmed heb gehoord dat je betaald hebt “. OHHHH wat geil ik werd hier gewoon als driestuiver pijpslet verhuurt waar ik bij stond !! De oom vertelde Achmed wat hij afgesproken had en die verdween. 5 minuten later kreeg de oom een SMS'je

“zo HOER, je eerste betalende klant wacht beneden op je “. “ga maar gauw naar beneden en pijp Youssef maar helemaal leeg !!!
Oom duwde mij resoluut naar de voordeur. Gelukkig kon ik onderweg mijn rokje oppikken die ik over een stoel had laten hangen. Voor mijn tas met attributen en speeltjes kreeg ik geen kans. En in een ommezien stond ik dus buiten op de galerij.
Ik trok gauw het rokje aan, het gaf me een gevoel dat ik niet zo naakt was. Maar het had eigenlijk weinig zin, want mijn verzwaarde uitgerekte ballen hingen er aan de voorkant zichtbaar uit. En aan de achterkant stak de aubergine een flink stuk onder het rokje uit.
Bij elke stap voelde ik de dikke aubergine goed zitten en gleed geil tussen mijn spekgladde billen.
De druppels zaad voelde ik op mijn gezicht nek en billen. Maar ik deed maar niets om ze kwijt te raken. Ik hield mij vast aan de leuning want door het vele zaad wat in mijn high-heels was gestroomd leken ze meer op een glijbaan dan op schoenen.

Gelukkig was het al zo laat dat ik niemand meer tegen kwam op de galerij of de lift.
De hal was fel verlicht en ik ging maar naar buiten een beetje uit het zicht staan buiten .
Tja daar stond ik dan rillend in de koude nachtlucht op mijn eerste echte betalende klant te wachten .En ik zou zelf nog niet eens betaald worden, dat zou naar mijn pooier Achmed gaan waarschijnlijk.
Het ergste is dat ik niet eens weet hoe Youssef er uit ziet. ik druk me maar een beetje tussen de natte struiken en voel hoe nat en koud ik word .
De aubergine voelde aan als een gigantische indringer in mijn mannenkutje en mijn ballen hingen zwaar en pijnlijk naar beneden. en om dan op je ECHTE eerste klant te wachten was ooohhh zo geil .
!! Gelukkig daar kwam iemand aanlopen !
Ik liep iets uit de struiken en als Youssef het was zou hij zeker om zich heen kijken en me op merken !!
Maar deze man liep diep gebogen en rechtstreeks naar binnen !1, VAST Youssef niet !!
Ik drukte me weer tussen de struiken en wachtte af.
10, 15 minuten wachtte ik !! ik werd zoo onzeker !! kwam Youssef wel. en OHHH bracht hij me naar huis ???
Of moest ik zo naar huis lopen ?? Achmed was er zeker toe in staat om me ZO naar huis te laten lopen. en dan vlak bij mijn huis op me staan te wachten of ik niet de stretcher of aubergine had verwijderd !! Als ik dat zou doe stond me zeker wat te wachten. MAAR IK KON ZO TOCH NIET NAAR HUIS LOPEN ???

Elke seconde leek wel een uur te duren ! Ondertussen speelde ik wel met mijn pik ! want als Youssef wel op kwam dagen wilde ik wel dat ik een stijve pik had !!
Na een 10 minuten werd ik een beetje wanhopig !!! Wat moest ik doen !! nog langer wachten ? Zo naar huis lopen ?? Weer naar boven gaan en vragen waar Youssef bleef ??
Er kwamen mensen druk pratend uit de parkeergarage lopen, en ik drukte me Achteruit verder de struiken in. Ik had beter eerst kunnen kijken want ik liep zo een bos met brandnetels in !
OHHH shit wat brandde dat !! Van schrik nam ik een paar stappen naar voren en stond pal voor het koppel. Ik zag hoe verbaast ze keken en draaide me om en liep langs de flat weg. Wankelend op mijn hoge hakjes nam ik zo goed en kwaad mogelijk een spurtje en was blij dat ik om de hoek kon verdwijnen !

Ik wachtte even en keek om het hoekje. Gelukkig het stel was doorgelopen. Er was nu meer als een kwartier verstreken en besloot maar om naar huis te gaan. Ik hoopte dan maar dat ik geen bekenden { liever helemaal niemand } onderweg tegen zou komen. Maar ik verwachtte Youssef nu niet meer .
Misschien dat Achmed niet met de prijs tot overeenstemming kon komen of zo. Haastig liep ik weer richting ingang, want dan kon ik tussen de flats door lopen en daar was vrij veel begroeiing.
Ik hoorde ineens voetstappen achter me en ik keek om. Een getinte man kwam haastig aan lopen en zou dat Youssef zijn ???
Zenuwachtig wachtte ik in het volle licht. Was dat youssef, Was dat mijn eerste echte klant ??
Ik hoopte maar dat hij het was, want tegen zo’n grote man zou ik niets in te brengen hebben .
Hij stond stil voor me en keek me van top tot teen onderzoekend aan .
“ZO ,wat staat hier nu voor een geil sletje “zei de man !!
OHH, het is Youssef niet dacht ik !! Het schaamrood schoot op mijn kaken en ik wilde beschaamd weg lopen. “Ho, HO SLET, Sta jij hier niet op je klant te wachten “?? Je kan toch zo lekker pijpen ?
Beschaamd draaide ik me weer om. “ja meneer Ik ben een lekker PIJPSLETJE en sta hier op mijn klant te wachten !!!
“HMMMM, geile HOER !!, kom maar mee de struiken in dan mag je me pijpen !!!
Ik wist nog steeds niet zeker of het Youssef was maar liet me weer de struiken in duwen .
Toen we uit het zicht stonden maakte de man zijn broek los die op zijn enkels zakte.
“kom maar gauw hier, HOER pijp me maar eens lekker, neem mijn pik maar goed diep in je mondje .
Hij drukte mij op mijn hurken en ik voelde hoe de aubergine de grond raakt.
Gelijk drukte hij mijn hoofd in zijn kruis en ik zag een zwaar behaarde half stijve pik !!
Gehoorzaam opende ik mijn mondje en ik begon aan zijn pik te zuigen. Zijn pik werd al gauw harder en groter in mijn geile pijpbekkie.

HMMM, wat geil, ik zat hier mijn eerste betalende klant te pijpen !! Zijn handen ruste op mijn hoofd en hij drukte mijn hoofd steeds verder over zijn geile dikke pik. Zuigend en likkend geilde ik de man steeds verder op ! Hij moest toch waar voor zijn geld !! Ik hoopte wel dat het Youssef was !!
Ik speelde met zijn zwaar behaarde zak en voelde hoe zijn pik harder werd in mijn mond “hmmm, ja zuigen hoer, Ohh, OHHH, JAAAAA ! Ik spuit je bek vol hoer “. jaaa, pijp me maar lekker klaar. JAAA geile SLET !!!!!
Hij drukte mijn hoofd diep over zijn stijve pik en spoot zijn zaad in mijn keel. Kokhalzend slikte ik alles door. “De zoveelste lading deze avond “dacht ik !! de man drukte mij iets naar achteren en de aubergine stond al op de grond ! Met geweld werd deze dieper naar binnen gedrukt en hij wrikte mijn aars pijnlijk verder open. OHHHHH, auwww, mompelde ik, maar kreeg alleen nog maar meer lul naar binnen !!
Ik likte zijn lul schoon en pas toen hij tevreden was mocht ik overeind komen. OHH, gelukkig de druk was van de aubergine af en schoof een klein stukje uit mijn kontje. PHOE, dat voelde beter. Al stak dat kreng nog steeds 20 cm diep in me !! .

Ik keek de man afwachtend aan en hij begon te glimlachen .”OHH ja he, ik zou je thuis brengen he “!
Loop maar achter mij aan naar de auto, dan breng ik je even thuis .
Ik had gehoopt dat hij de auto had gehaald, maar hij liet me achter zich aan lopen. Langs de flat, over het grasveldje naar de andere flat daar helemaal langs, de parkeer garage in en naar de derde verdieping terwijl ik voor hem uit moest lopen zodat hij goed onder mijn rokje kon kijken en de aubergine en balstretcher kon zien. flits. flits, flits, Ja hoor ,ook hij nam foto’s van mij. Niet dat het mij ook meer iets kon schelen. Ik stond er nu toch al zo vaak op. We liepen de parkeergarage door en ik zag camera’s hangen. Ik hoopte maar dat er geen permanente bewaking zat te kijken en dat de video bestanden alleen werden bekeken als er iets was gebeurt !!
Ik mocht op de achterbank gaan liggen van hem, zitten had onmogelijk gekund met die dikke lange indringer in mijn kontje. Ik vertelde hem mijn adres en ik werd een paar huizen voor mijn huis uit de auto geschopt. Terwijl ik wankelend op mijn hoge hakjes naar huis liep zag ik flitsen en begreep dat hij me nogmaals op de foto nam.
Eindelijk kon ik de sleutel van mijn voordeur in het slot stoppen en naar binnen gaan .
Het was een onvoorstelbaar geile avond geweest, en ik twijfelde er niet aan of er zullen er nog veel volgen !!!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dubbele Persoonlijkheid - 5Door: Ikkemezelf
Gelezen: 791x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.4
:: Dubbele Persoonlijkheid - 4Door: Ikkemezelf
Gelezen: 689x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luiers
21-07
8.6
:: Dubbele Persoonlijkheid - 3Door: Ikkemezelf
Gelezen: 2563x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Luiers
21-07
9.0
:: Lotte In Het... - 6Door: Lotte
Gelezen: 2006x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Neuken
21-07
9.3
:: Overmacht - 1Door: Esther-L
Gelezen: 8436x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Sletjes, Onverwachte Sex, Jong, Oud
21-07
8.8
:: Met Mijn Ex Naar Een ClubDoor: Bimark
Gelezen: 6729x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Bdsm, Club, Aftrekken, Pijpen, Neuken, Mastrubatie, Film, Bi
21-07
8.9
:: Geknipt En Geschoren,Door: NoMercy001
Gelezen: 7238x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Gelezen: 3252x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
9.3
:: Tienersletjes Op Werk - 15Door: N75
Gelezen: 2701x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitenseks, Mondmeuken, Deepthroat
20-07
9.0
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4336x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 10843x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.4
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 1537x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.4
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2575x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.1
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 5840x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.0
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 9166x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 925