Opwindend.Net
Datum: 26-12-2017
Stemmen: 94x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 13921x
Lengte: Kort
Mijn Kut Werd Lustobject - 7
Door Monia - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Kut Werd Lustobject - 6

Hoe het afgelopen is

Om 8 uur was ik wakker. Mieke lag nog te slapen, haar naakte borsten hingen op en neer. ze lag met haar hand tussen haar billen op haar kut. De sloerie had zich gisterenavond in slaap gevingerd. Ik had ze horen klaarkomen. Haar kutvocht was opgedroogd op haar schaamlippen en vingers. Ze kwam ook wakker.

De dokter kwam ons halen. Beiden waren we naakt. Het wordt een lange rit zei hij. Vooroverbuigen zei hij tegen me, en nam mijn tepels vast en begon me te melken met zijn middenvinger, wijsvinger en duim zoals je een schaap melkt. Een straal moedermelk spoot uit mijn borsten. Dat ziet er goed uit zei hij de nep baby heeft zijn werk gedaan ge zijt nu een echte melkkoe geworden. trok mijn uiers leeg en gaf me de melk te drinken. uitdrinken zei hij, Ik schaamde me, ik zat hier mijn eigen moedermelk te drinken. Ik denk dat de dokter ongeveer 2 eierdopjes melk uit mij getrokken had.

Na het ontbijt moest ik mijn rokje en topje aantrekken, en gingen we naar de wagen, ik zat zoals gewoonlijk achterin en Mieke en de dokter zaten vooraan. Mijn kutje wipte bij iedere put in het wegdek op en neer. De dildo schuurde telkens over mijn clitoris. Het was tegen de middag toen we aankwamen in Keulen.

De dokter parkeerde de wagen, en stapte uit. Mieke deed de achterdeur open en hielp me van de dildo. Ik wreef even door mijn poes. Mijn schaamlippen deden pijn. Wacht zei ze eerst een prikje vooraleer we binnen gaan.

Wat daar gebeurde Welke soorten speelgoed de dokter daar kocht en hoe de directeur van mijn school reageerde de maandag en welke gevolgen waren en wat mijn zoon nog allemaal met me deed zal je waarschijnlijk nooit meer kunnen lezen.

Ik begrijp dat sommige delen minder goed zijn maar om me direct op dergelijke manier af te breken vind ik spijtig. Een tip voor sommige mensen, lezers. Wanneer en deel minder is reageer dan gewoon niet dan kwets je ook niemand. Verder wens ik iedereen nog heel veel leesplezier bij andere schrijvers, en vergeet nooit dat positieve reacties stimuleren werken,

groetjes en veel liefs

Monia

Zoek naar meer verhalen van Monia...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (50)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Tienersletjes Op Werk - 6Door: N75
Gelezen: 14834x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vernedering, Hoer, Spanking, Tongen
02-05
8.0
:: Nancy Gaat In De Fout - 5Door: John 007
Gelezen: 10606x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-04
8.5
:: Zelfbondage & Oprekken - 1Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 21272x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-05
6.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net