Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 16870x
Lengte: Lang
Door 6 Mannen
Door Fayxx - Zoek naar meer...

Zoals jullie van mijn vorige verhalen weten heb ik een meester die mij fantastisch weet te verwennen en gebruiken op seksgebied. Zo spraken we laatst weer af, bij de sportvelden waar om 22 uur 's avonds toch niemand meer was. Ik zette mijn fiets in het fietsenrek en zag zijn auto al staan. Ik was gekleed in een kort rokje, had geen slipje of string aangetrokken (fietsen was een hele uitdaging en eigenlijk weet ik wel zeker dat voorbijgangers mijn kutje hebben kunnen zien, het rokje valt staand nog net over mijn billen, tuurlijk schuift dat omhoog op de fiets) en mijn harde tepels waren goed te zien door het dunne hempje wat ik aanhad, precies zoals hij mij verwachtte. Ik stapte de auto in en mijn meester begroette mij met een kus. "We gaan een stukje rijden" zei hij terwijl hij mij blinddoekte met een sjaal "Je gaat het vast leuk vinden, maar je ik wil je niet naast me hebben zitten."

Ik snapte niet zo goed wat hij nu bedoelde, hoezo mocht ik niet naast hem zitten? En waar moest ik dan wel heen? Mijn hempje trok hij uit en mij rokje schoof hij omhoog. Hij pakt mijn polsen en ik voel hou hij deze met handboeien op mijn rug bind. Er gaat even een rilling door mijn lichaam als ik hem uit hoor stappen. De autodeur aan mijn kant gaat open en ik voel hoe ik bij mijn bovenarm wordt gepakt. "Zo kan ik niet met je gezien worden natuurlijk in de auto, kom, uitstappen." Braaf doe ik wat mij gevraagd wordt en stap ik uit de auto. Ik loop met mijn meester mee en hoor hoe hij de achterklep opent. Hij tilt me op en legt me er op mijn buik in, zo lig ik niet op de handboeien. Ik verwacht nu dat hij de klep dicht doet maar in plaats daarvan voel ik hoe hij iets in mijn kutje laat glijden, een soort bal? Niet heel groot maar ik voel hem wel duidelijk. Dan drukt er ineens iets tegen mijn anus. Ik schiet een beetje in de stress, ik ben helemaal niet echt iets gewend in mijn kont, dat weet mijn meester toch? Hij gaat er nu toch niet wel ineens iets in stoppen? De druk wordt groter tegen mijn anus, maar er gaat niks in. Even voel ik hoe mijn meester spuugt naar mijn kont en dan flink doordrukt. Ik gil en voel hoe de butplug in mij wordt geduwd, mijn anus wordt onwijs opgerekt maar als hij er eenmaal inzit haal ik opgelucht adem. De klep wordt dichtgeslagen en ik hoor mijn meester weer plaats nemen achter het stuur.

"Lig je lekker slaafje? Misschien een goed idee als ik je vast wat uitput voor straks?" Hoor ik mijn meester door de auto naar me roepen. Ineens begint het ding in mijn kut te trillen, een trilei en hij heeft de afstandsbediening duidelijk. Ik slaak een kreet, maar wauw wat is dit lekker! Kronkelend lig ik daar en het tempo wordt steeds meer opgevoerd. Het eitje zit precies bij mijn g-spot, ik voel hoe zeiknat ik word en begin luidt te kreunen. Bij elke beweging die ik maak word ik ook weer herinnert aan de plug in mijn kont die af en toe nog wat pijn doet. Als de vibratie nog hoger wordt gezet voel ik mijn orgasme opkomen. Ik hijg, kronkel en gil "Ik hou het niet meer meester, alstublieft mag ik al klaarkomen?" Ik hoor hem grinniken "Nu al?" Mijn hele lichaam probeert het orgasme uit te stellen, maar het is nog amper tegen te houden "Alstublieft meester, ik smeek u, mag ik klaarkomen?" Maar nog voordat ik toestemming heb kom ik gillend klaar. "Je kwam al h? Wat een orgasme sletje ben je ook! Denk maar niet dat je kut nog rust krijgt vandaag, klaarkomen zal je, vaker dan je zou willen!"

De rest van de rit heeft het trilei in mij op volle kracht gestaan. Mijn hele lichaam trilde, maar mijn meester kende geen genade. Ik was blij toen de auto tot stilstand kwam en het eitje stopte met vibreren. Tijd om bij te komen had ik alleen niet, mijn meester stapte uit de auto en kwam mij er ook uit halen. Poedelnaakt, met handboeien en blinddoek om stond ik buiten, de butplug en het eitje nog in mij. Waar zouden we zijn? Ik voel mijn vocht langs mijn been lopen en mijn tepels zijn keihard. Mijn meester staat achter me, zijn vingers glijden langs mijn hele lichaam. Van mijn borsten naar mijn buik, mijn bovenbenen en dan geeft hij even een harde tik op mijn kut, streelt dan weer naar boven, langs mijn heupen, even rond mijn tepels en vouwt dan zijn hand rond mijn keel. "Doe je mond eens open" fluistert hij in mijn oor en ik gehoorzaam. Ik krijg een bal in mijn mond en het riempje trekt hij stevig aan achter mijn hoofd. "Nu kunnen we naar binnen."

De deur achter ons slaat dicht. "Op je knien. Ga je braaf zijn vandaag? Je kon t in de auto al niet namelijk. Hier krijg je straf als je je misdraagt, hoor je me?" Ik knik en schaam me voor het orgasme wat ik kreeg in de auto. "Ik hoor niks!" "Ja meester" mompel ik met de bal in mijn mond. Kwijl loopt inmiddels langs mijn mond en druipt op mijn borsten, slikken gaat haast niet. "Ik heb je een beetje lopen aanprijzen online en ik wil graag dat je net zo bent bij de mannen die daarop af zijn gekomen als bij mij, duidelijk?" Wat heeft hij gedaan? Andere mannen? Wie dan? En hoeveel? Zijn die nu hier? Ik wil helemaal niet iemand anders, ik wil mijn meester! Ineens voel ik handen aan mijn borsten. "Ik blijf hier, geen zorgen, maar mij zal je niet voelen vandaag." De handen beginnen aan mijn tepels te trekken en ik voel vingertoppen langs mijn liezen glijden. "Ik weet als geen ander hoe hard jouw kut genomen wilt worden, dus waarom niet door wat meer mannen?" Iemand begint tegen de butplug te tikken en ik voel hoe het trilei uit mijn natte kut wordt gehaald. "Na vanavond zal je me smeken dit vaker met je te laten gebeuren, slaafje."

De blinddoek wordt losgeknoopt en ik kijk om me heen. Ik zit naakt op mijn knien middel in een groot pand. Hier en daar zie ik wat spullen staan maar ik kan nog niet goed bij alles plaatsen waar deze voor te gebruiken zijn. Rondom mij staan zes mannen, ik denk tussen de 30 en 40 jaar, allemaal naakt met een grote harde lul. Mijn meester staat op een afstandje en kijkt trots toe hoe zijn sletje daar hulpeloos zit.

Een van de mannen tilt me op en gooit me over zijn schouder. "Moet je dat mooie ronde kontje eens zien! Die plug zit prima, toch sletje?" En hij draait een beetje aan de plug. Ik probeer mijn kont wat van hem weg te draaien maar dat gaan toch niet. "H, niet zo opstandig h jij" lacht er eentje en ik krijg een flinke klap op mijn kont. "We leggen haar wel ergens vast, dat lijkt me makkelijker" hoor ik iemand zeggen. Niet veel verderop word ik op de grond gelegd, mijn handboeien maken ze los maar ik zie al een soort klemmen op de grond. ik word op mijn rug neergelegd en als eerste gaat er een stalen band over mijn keel die weer vastgemaakt wordt aan de grond. Voor mijn polsen geld hetzelfde. Maar dan worden mijn benen ineens opgetild. Achter mijn hoofd zijn nog twee klemmen vrij, maar...dat kan toch nooit! ik word nog net niet compleet dubbel gevouwen maar het lukt ze mijn enkels in die klemmen vast te zetten. Mijn kutje steekt nu recht omhoog en ik kan geen kant op. "Wauw wat ben je mooi als je er zo hulpeloos bij ligt."

Binnen no time voel ik overal handen, iemand trekt aan mijn tepels, een ander knijpt in mijn billen en weer een ander lijkt mijn natte kut aandachtig te onderzoeken. De butplug wordt uit mij gehaald en een van de mannen begint mijn anus te likken. Een vinger glijd inmiddels in mijn kut terwijl een ander mijn clitoris stimuleert. Een van de mannen likt mijn tepels en ik voel een penis langs mijn voet glijden. "Ik wil erin nu! Ze moet geneukt worden!" Roept een van de mannen en zijn harde lul hangt al snel boven mij. Zoals ik nu lig kan ik mijn eigen kut maar al te goed zien en ik zie hoe de enorme pik in me verdwijnt. Ik gil en kreun en er wordt gelijk hard en diep en me gestoten. De man tuft naar beneden en weet mijn gezicht te raken waarna een ander het uitgebreid over mijn gezicht verspreid. Een duim wordt nu in mijn kont geduwd en de vingers op mijn tepels maken plaats voor tepelklemmen met daaraan kettingen. De man die mij neukt pakt deze en kan zo stevig aan mijn tepels trekken. Ik gil en de tranen lopen over mijn wangen. "Ik wil er ook in, ga eens aan de kant" Roept een ander ineen. "Neem haar kont maar, ik ga haar eerst volspuiten" Krijgt hij als reactie. Ik begin onwijs tegen te spurten als ik dat hoor. Er past echt geen harde lul in mijn kont! Maar de mannen lijken er geen boodschap aan te hebben en voor ik het weet drukt er een eikel tegen mijn anus. Zonder het verder wat gladder te maken duwt de man zijn pik in mijn anus. Ik gil het uit en begin harder te huilen. "Gebruikt zal je worden, niet zo zeiken, daar ben je nou eenmaal voor" Hoor ik iemand zeggen. Eerlijk is eerlijk, daar heeft hij misschien wel gelijk in en ondanks te pijn voel ik toch echt dat ik tot een hoogtepunt ga komen met twee van die grote piemels in me. "Ik kom!" probeer ik te roepen met de bal in mijn mond, waarna mijn lichaam begint te trillen en alles samentrekt. "Dat is verdomme nog eerder dan ik slet!" Roept de man die in mijn kut sopt en begint nu veel harder te stoten. Ik kreun en hijg en zie hoe ook hij bijna tot een orgasme komt. Mijn kont wordt ook nog steeds flink uitgewoond, maar of hij al bijna komt kan ik niet zien. Ineens begint de man in mijn kut hard te kreunen en trekt de tepelklemmen ruig omhoog. Hij spuit mij helemaal vol zonder dat ik er echt van kan genieten door de felle pijn aan mijn tepels.

Het duurt niet lang voor ook de man die mijn anus neukt het tempo opvoert en harder begint te kreunen. "Haal die bal uit haar mond, ze moet me schoonlikken straks!" Roept hij. Het riempje achter mijn hoofd wordt losgemaakt en de bal uit mijn mond gehaald. En dan spuit de man zijn warme zaad diep mijn darmen in. Gelijk daarna krijg ik zijn lul in mijn mond. "Ik wil dat hij straks helemaal schoon is, slet!" Ik moet kokhalzen zo diep steekt hij zijn penis in mijn mond maar ik kan er niks tegen doen. "Heel braaf" Hoor ik mijn meester ineens zeggen. Hij staat nog altijd te kijken. "Hup, volgende"

Ik wordt losgemaakt en weer opgetild. In de hoek van de kamer staat een groot bed met spijlen waar ik op wordt gegooid. Twee mannen pakken gelijk mijn polsen en binden deze boven mijn hoofd vast. Anderen pakken mijn benen, tillen ze omhoog en spreiden ze zo ver als kan uit elkaar. Dan komt er ook een touw om mijn enkels en deze worden zo vastgemaakt dat mijn benen zo omhoog en gespreid blijven. Mijn kutje staat wijd open en ik voel het zaad nog uit mijn kont druipen. In mijn beide handen krijg ik een penis en ik doe mijn best ze lekker te trekken. Uiteraard word mijn mond gesnoerd met een grote lul en een andere man komt aan met een vibrator. Een iemand spreid mijn lippen nog wat extra waardoor mijn clit niet meer te missen is. De vibrator wordt er recht op gezet en een ander likt in mijn kut. Ik kreun maar geniet toch wel erg van alle aandacht. Handen op mijn borsten en mijn kut die volop in de belangstellig staat. Het duurt ook niet lang voor ik weer keihard klaarkom. De vibrator wordt alleen niet weggehaald, maar de mannen maken nu wel een voor een gebruik van mijn kut. Mijn clit is zo gevoelig! Die vibrator maakt me echt gek! In mijn ooghoeken kijk ik mijn meester smekend aan. Alle mannen neuken me een tijd terwijl ik anderen dan pijp of trek. Sommigen komen in mij klaar, anderen spuiten over me heen, genoeg die ook nog eens klaar komen van het pijpen of trekken. De mannen lijken echt te genieten en dat doet me goed, dan ben ik zoals er van mij verwacht wordt. Als de een moet bijkomen neukt de ander mij gewoon verder, ik heb geen moment rust en mijn kut is vuurrood inmiddels. Na een uur of drie, vier, lijken alle mannen voldoende orgasmes te hebben gehad. Ik ben doodmoe en het zaad zit overal.

"Hoe vonden jullie haar mannen?" Hoor ik mijn meester vragen.

"Heerlijk, geen woord gelogen"

"Geloof dat we haar goed benut hebben toch?"

"Zeker het geld waard"

Ik kijk even gek op als ik zie hoe mijn meester voor mij betaald wordt, maar ben te moe om me er echt druk om te maken.

"Wil je dat we haar losmaken of kan ze blijven liggen?"

"Morgen weer klanten dan?"

Mijn meester lacht "Dat weet ik nog niet, misschien niet gelijk een hele week aan het werk. Maar laat haar maar liggen, die valt zo vanzelf wel in slaap."

Zoek naar meer verhalen van Fayxx...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 447x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1086x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.5
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6241x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 12929x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7281x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14268x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5302x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4061x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7937x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3491x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6784x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14769x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14885x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10888x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8245x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net