Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 9146x
Lengte: Zeer Lang
Tweede Date
Door Easy Does It - Mijn Profiel Pagina

Nerveus loopt ze te ijsberen door de te kleine woonkamer. Nog een paar minuten en dan zou hij er moeten zijn. Misschien loopt hij nu al de straat in. Haar kleding is neutraal, bijna casual. Alsof ze niks van hem verwacht. Maar dat is schijn, en schijn bedriegt. Haar lijf is opgewarmd. Ze heeft zin in hem. 

Ze vond hem mooi, maar ondoorgrondelijk en op zichzelf gericht, tijdens hun eerste date. Toch ging ze na twee glazen met hem mee naar zijn geordende appartement. Hij liet zijn geluidsinstallatie zien, probeerde te imponeren met een foto van zijn auto, hij legde uit hoe hij aan het appartement was gekomen, dat de vloeren gehorig waren, en wat hij daaraan had gedaan. Waar hij de meubels gekocht had. Ze voelde zich ongemakkelijk. Hij was niet geïnteresseerd in haar, in wie zij was. Hij praatte alleen maar over zichzelf. Deze man was raar. En toch. Iets in hem trok haar aan. Juist die ondoorgrondelijkheid maakte haar nieuwsgierig. Het wakkerde haar seksualiteit aan. Het was voor haar zo lang geleden dat ze gevreeën had. Ze had zin in seks met deze vreemde man. Misschien juist wel omdat hij zo vreemd was. Hij praatte maar door.  Ze luisterde niet meer naar zijn saaie verhalen maar legde haar hand op zijn heup en trok hem tegen zich aan. Hij verstijfde. “Wil je niet eerst wat drinken?”
“Nee, ik wil je in mij voelen.” Ze had er plezier in om hem te shockeren. Ze wilde zijn vervelende verhalen saboteren. Ze wilde hem zijn mond snoeren door hem te verleiden met haar seksualiteit. Ze zoende hem en sabbelde aan zijn lippen. Ze duwde haar lichaam zachtjes tegen hem aan en voelde dat hij een erectie kreeg. Hij rukte zich los en liep naar het aanrecht om zichzelf een glas in te schenken. Ze keek hem vragend aan. “Wil je niet?”
“Je overvalt me. Ik wil eerst even wat drinken.” Ze genoot van zijn onrust en nervositeit. Ze had zin om hem volkomen te overheersen. De wijn maakte haar overmoedig. Ze deed er nog een schepje bovenop door zich langzaam uit te kleden terwijl hij kleine slokjes van zijn glas nam. Ze gooide haar jurkje en haar slipje met pretogen in zijn richting. Hij reageerde niet. Toen ze naakt voor hem stond deed ze een stap vooruit en maakte ze zijn broek los. Hij deinsde terug, maar kwam niet ver. Hij stond klem tussen het aanrecht en haar. “Drink je glas maar rustig leeg, ik vermaak me wel.” Ze trok zijn broek omlaag, en zijn onderbroek. Ze propte het omlaag, tegen zijn schoenen. Zijn erectie stak recht vooruit. Hij was schoon, en groot, en hard, en mooi. Eindelijk rook ze weer de geur van lekkere harde lul. Dat had ze zo gemist. Ze nam de schacht in haar hand en kneep er zachtjes in, met haar andere hand greep ze zachtjes zijn balzak. Ze keek omhoog. Haar blik vond de zijne. Hij keek naar haar als een bang roofdier, als een kat die op een kast is gevlucht. Ze zag dat hij het niet kon verdragen dat zij het initiatief genomen had. En diep vanbinnen genoot ze daarvan. Mannen konden zo opscheppen, over van alles en nog wat. Het was zo oninteressant. Maar als ze ze geil kreeg, en onderdanig, dan waren ze stil. Dan zag ze het jongetje in de man. En dat maakte haar geil. 
Ze keek naar zijn lul, ze had zo’n zin om die in haar mond te nemen. Eindelijk weer eens een pik proeven. Ze trok het velletje ver naar achteren en bekeek de eikel. Hij had werkelijk een heel mooie erectie. Ze maakte haar lippen vochtig en zoog de eikel zachtjes naar binnen. Hij kreunde en begon zachtjes stootbewegingen te maken. Ze keek weer omhoog en zag dat hij ontzettend geil aan het worden was. Zijn gezicht was lichtrood, bijna boos.  Ze nam zijn lul nog dieper in haar mond en bleef hem aankijken. Hij wilde zijn glas neerzetten op het aanrecht, maar het viel. De scherven spatten in het rond. De magie was verbroken, hij liep naar de keuken en pakte stoffer en blik. “Ik ruim de rommel even op.“ Hij was overdreven geïrriteerd. Ze ging op de bank zitten. Haar geilheid was ineens verdwenen. Ze was verbaasd hoe snel hij geïrriteerd kon raken.  Ze wist ook niet zo goed hoe verder te gaan. Hoe kreeg ze hem weer daar waar ze hem wilde hebben? Haar gedachten dwaalden af. Ze dacht aan haar vriendinnen die in het café waren gebleven. Ze kon nog teruggaan. Misschien zouden ze een broodje gaan eten. Daar had ze wel trek in eigenlijk. 
Ineens stond hij weer naast haar. Zijn half harde pik vlakbij haar gezicht. Hij had zijn schoenen en broek helemaal uitgedaan. Hij pakte haar hoofd en trok het naar zich toe.
“Ga maar door”, fluisterde hij. Ze pakte gedachteloos zijn lul en zijn ballen, en speelde ermee tot hij weer stijf werd. Maar het was niet meer waar ze naar verlangde. Ze was van haar stuk gebracht door zijn ongedurigheid.  En nu ging hij gewoon verder alsof er niks gebeurd was, zonder te kijken of zij nog wel zin had. Hij was werkelijk echt niet in haar geïnteresseerd. Wat een nare man. Hij werd steeds geiler. Zonder zich te bekommeren om haar gevoelens trok hij haar hoofd aan haar haren achterover en stootte zijn lul diep in haar keel. Ze kokhalsde, maar hij ging door. De tranen kwamen. Ze keek omhoog, naar hem, maar hij had zijn ogen stijf dicht, en zijn mond halfopen. Er kwam een beetje slijm uit.
Ineens trok hij zijn lul terug. Ze hapte naar adem. Hij ging tussen haar benen op zijn knieën zitten, pakte haar heupen en trok haar naar zich toe. Ze was droog, maar hij zette zijn eikel op haar kut en duwde hem in één ferme stoot in haar. Hij pakte haar borsten, en keek haar dierlijk aan. Ze voelde zich ongemakkelijk. Dit was niet wat ze wilde, en toch voelde het heerlijk. Hij drong in haar en stootte hard en aritmisch. Diep en ongecontroleerd. Zij keek naar hoe hij zijn eigen geneuk bekeek. Hij was gretig, en kneep net iets te hard in haar borsten. Ze vond hem vervelend, onpersoonlijk, egoïstisch, hij zag er lelijk uit, met zijn ogen gesloten, en zijn mond verkrampt. Maar ze werd langzaam toch geil. Ze zat met een ongemakkelijke bocht in haar rug en wilde van houding veranderen, maar hij was volledig onbereikbaar. Hij hield haar stevig vast en begon te kreunen en pompte haar vol met zijn zaad, zomaar ineens. Ze voelde het in zich komen. Het was veel, en warm. Hij liet haar los en stond op. “Dat was echt super schatje.”  Ongemakkelijk. Ze wist niet wat ze moest zeggen. Hij liep naar de keuken en schonk twee glazen in. “Wil je nu wat drinken?” Ze stond op en liep naar de WC. Ze deed een plas, maakte zichzelf schoon en pakte haar kleren. Ze kleedde zich teleurgesteld aan. Hij was schijnbaar niet het soort man dat de moeite nam om haar nog klaar te laten komen. Hij had zijn broek en zijn overhemd al weer aan. Hij reikte haar een glas aan.  “Ik vond het heel fijn, je bent een ontzettend geile vrouw. Ik wil je graag nog eens zien.”
“Wie weet.” Antwoordde ze.
“Maar nu moet ik je helaas de deur uitgooien, want ik moet morgen weer vroeg op.”
“Dat is goed hoor.” Ze gaf hem een vluchtige kus en verliet het appartement.
Op de fiets naar huis huilde ze. Ze was boos. Op hem, op zichzelf. Zij had hem willen gebruiken. Zijn lul en zijn lichaam, maar het ging precies andersom. Ze voelde zich gebruikt. Ze wilde maar één ding. Dit heel snel vergeten en deze man nooit meer zien.

Na drie dagen stuurde hij haar een berichtje. “Zullen we weer eens afspreken?”
Zijn totale desinteresse in haar was een klap in haar gezicht geweest. Ze wist niet wat ze moest antwoorden en nam de tijd om erover na te denken. Ze wilde hem iets bijbrengen. En ze wilde op een vreemde manier zijn lul toch weer voelen. Die avond masturbeerde ze weer, voor de eerste keer na die vreemde date. 
En ze kreeg een idee. Een heel goed idee.

Hij is bijna bij haar deur. Ze woont in een kleine arbeiderswoning. Dat had hij al op Google gezien. Hij had bloemen gekocht. Een enorme bos. Hij wist ook wel dat hij zich niet zo goed gedragen had tegenover haar. Hij had zich bezwaard gevoeld. Omdat hij haar niet had laten klaarkomen. Hij is niet zo goed met woorden, dat weet hij, en hij hoopt dat het met deze bos bloemen lukt om zich te verontschuldigen voor zijn gedrag. Hij vond haar zo mooi, en ze had zo'n lekker lijf. Hij had drie dagen lang over haar gedroomd en werd iedere ochtend wakker met een enorme erectie. 
De deurbel gaat. Ze doet open en ziet de bloemen. Dat had ze niet verwacht. Ze laat hem binnen, hij doet zijn jas uit en zij schuift een stoel voor hem onder de tafel vandaan. Hij geeft haar de bloemen. "Sorry voor de vorige keer, ik..." 
"Het maakt niet uit, het is fijn dat je er bent."
Ze legt de bloemen op het aanrecht, vult een glas en zet het voor hem neer. 
Op de tafel ligt een zwartleren kledingstuk. 
"Wat is dat?" 
"Dat is een jasje voor je.” 
“Er zitten allemaal riempjes aan, waar zijn die voor?”
“Dat is een verrassing. Doe je overhemd maar uit.”
Ze pakt het jasje en schuift het over zijn armen. Zijn handen verdwijnen in dichtgenaaide mouwen zodat hij zijn handen en vingers niet meer kan gebruiken. Hij is verbaasd. Dit is geen normaal jasje. Angstig kijkt hij haar aan. Maar ze lacht naar hem.
“Het past je prima. En nu je armen op je rug.”
“Waarom?”
“Doe nou maar. ” Ze is nerveus, nu komt het eropaan.
Hij brengt zijn armen achter zijn rug, en ze gespt de mouwen met een riem achterlangs naar voren over zijn buik vast. Hij kijkt haar verbaasd aan.
“Ik kan mijn armen niet meer bewegen, wat ben je van plan?”
“Dat zal je wel zien, je bent veel te ongeduldig. Ga eens op je knieën.” Ze trekt een beetje aan zijn schouder en duwt hem omlaag.
“Wat ga je doen? Ik denk niet dat ik dit wil!”
“Doe je mond eens open!”
Hij heeft geen idee wat ze van plan is, maar het laatste wat hij wil is zijn mond opendoen. 
“Waarom?”
“Omdat ik het zeg, kom op!”
Ze knijpt hard in zijn neus. Pijn en angst schieten door zijn lichaam. Hij opent zijn mond om te schreeuwen, maar dan duwt ze snel een rubberen balletje in zijn mond, die ze met een riempje achter zijn hoofd vastmaakt. Hij kan zijn mond niet meer sluiten, en zijn tong zit klem tegen het balletje. Het voelt ongemakkelijk. Maar ze is nog niet klaar. Meteen doet ze een zwarte kap over zijn hoofd. Hij ziet niets meer. Ze duwt hem omver, voorover. Hij valt bijna, maar ze houdt hem vast aan zijn jasje en laat hem langzaam zakken, tot hij op zijn buik op de vloer ligt.
“Zo, en nu de rest uit, steek je linkervoet maar naar me toe.” Hij wil zich verzetten, maar hij kan alleen zijn onderbenen bewegen.
“Als je meewerkt en precies doet wat ik van je wil zal je ik je geen pijn doen, maar als je zo tegenspartelt zal ik je straffen. Begrijp je dat?”
“Hmbl!” Hij denkt dat hij gek wordt, zijn hoofd is vol vragen en frustratie, maar hij kan niet spreken, zijn armen en handen zitten opgesloten en hij heeft een zweterige kap over zijn hoofd. Hij wil dit niet. Hij weet niet wat ze van plan is, vooral dat kan hij niet verdragen. Hij houdt ervan als zijn leven overzichtelijk en voorspelbaar is. 
“Begrijp je dat?”, vraagt ze nogmaals. Ze knijpt hem hard in zijn armen.
De woorden klinken ver weg, hij heeft teveel vragen, angstige gedachten en woede die in zijn hoofd om aandacht vragen.
“Bied je voet nou maar aan. Geloof me, het komt allemaal prima in orde.”
Hij ontspant een heel klein beetje, haar stem klinkt rustig en redelijk. Dat helpt.
Hij laat haar zijn schoenen en sokken uittrekken, in de hoop dat het daarmee wat duidelijker wordt. Ze gespt leren boeien om zijn enkels en om zijn nek een leren halsband. Ze legt een korte ketting aan tussen de enkelboeien en vanuit het midden van die ketting een vrij korte ketting naar de halsband. Dan helpt ze hem overeind, hij kan alleen maar gebogen staan omdat de ketting is te kort is. Ze pakt de ketting vlakbij de halsband en leidt hem door de kamer. Hij is bang om te vallen. En de bal in zijn mond begint ernstig te irriteren. Hij slikt moeizaam zijn slijm door, maar het lekt ook naar buiten. Hij besluit af te wachten tot hij een kans krijgt en zich dan los te maken. 
Dat hij zich zal verzetten is iets waar ze zich heel erg van bewust is. Ze leidt hem naar de tafel en duwt hem met zijn bovenlichaam omlaag. Ze pakt hem in zijn kruis en knijpt. Hard. Hij kermt. 
Ze knoopt zijn enkels stevig vast aan de tafelpoten, en legt de ketting van zijn halsband over de tafel heen. Ze klikt het weer vast aan de ketting tussen zijn benen.
Ze is tevreden. Zijn kont steekt nu mooi naar achteren en hij kan geen kant op. Met een enorme schaar knipt ze zijn broek vanaf de zijkanten van onder tot boven kapot. Zijn mooie broek. Hij voelt een enorme verontwaardiging opkomen. Hoe durft ze! Hij gromt, probeert haar uit te schelden en rukt aan de ketting. Ze trekt de broek van hem af en knipt ook zijn onderbroek kapot. Zijn blote billen steken omhoog. Ze voelt voor het eerst opwinding. Haar kut wordt warm en vochtig. Hij lijkt het minder leuk te vinden. Zijn lul hangt slap tussen zijn benen. Hij kronkelt en gromt. 
Ze buigt tot vlakbij zijn oor. "Je mag je boos voelen of bang, maar ik wil wel dat je rustig blijft staan, en precies doet wat ik zeg. Vandaag ben je van mij. Begrijp je dat?" 
Hij blijft grommen. Ze loopt rustig weg en pakt een zweepje. Ze geeft een paar harde klappen op zijn billen. De pijn schiet in zijn buik. Hij schreeuwt gesmoord, en wordt alleen maar bozer. Ze stopt even. 
"Als je niet rustig blijft liggen ga ik door. Je hebt het zelf in de hand. Ik heb alle tijd."
Ze geeft hem nog tien klappen. De striemen staan op zijn billen. Ze voelt zich warm worden in haar kut. Ze geniet van de spanning en de macht die ze over hem heeft. Dit is hoe ze hem wil hebben.
Hij is uitgeput geraakt van de pijn en hij is verward. Dat zij zijn kleren heeft kapotgemaakt is hij al vergeten. Hij voelt alleen maar zijn billen, en de nare rubberen bal in zijn mond. En hij wil dat het slaan ophoudt. Maar ze stopt niet zo lang hij tegen blijft stribbelen. Hij moet echt proberen om rustig te blijven. Hij concentreert zich op zijn ademhaling en krijgt langzaam weer wat grip op de verwarring.
"Goed zo. Probeer maar een tijdje zo te staan. Dan ga ik thee voor mijzelf maken en daarna gaan we samen een naam voor je verzinnen." Ze loopt naar de keuken en zet water op.
Dan kleedt ze zich uit. Ze trekt een strak leren jurkje aan, netkousen en zwarte laarzen. En op haar hoofd een zilverkleurige tiara. Ze bekijkt zichzelf tevreden in de spiegel. Wat is ze mooi.
Op de bank drinkt ze op haar gemak haar thee, en kijkt met plezier naar zijn blote billen. Hij staat stil, het lijkt erop dat hij zich met zijn lot verzoend heeft.
Ze neemt alle tijd om zelf ook even tot rust te komen.
“We moeten een naam voor je bedenken. Wat vind je van Lulletje, Slaafje, Hondje, Speeltje, Neukertje, Spuitertje... Wat denk je zelf, welke vind jij het mooist?" 
Wat een stomme vraag, denkt hij, geen enkele. Ik heb al een naam. 
"Doe je hoofd eens iets omhoog. Goed zo. Nou moet je knikken als ik de goede naam voor jou uitspreek. Daar komen ze. Let op. Lulletje, Slaafje..."  
Bij 'Speeltje' knikt hij. Dat is het minst vernederend. Ze klapt in haar handen. 
"Wat fijn, speeltje, daar zijn we samen goed uitgekomen! Een goede keuze. Voor mijzelf heb ik ook een naam bedacht. 'Lieftallige Koningin' vind ik wel mooi. Altijd als je me antwoordt moet je die naam gebruiken. Probeer het maar.”
Hij weigert mee te doen, dit is belachelijk. Hij zwijgt.
Ze loopt zwijgend naar hem toe en geeft hem weer tien klappen met het zweepje.
En herhaalt de vraag. Hij geeft toe, en probeert te spreken. In de verte klinkt het een heel klein beetje als lieftallige koningin. Maar door de rubberen bal zegt hij " Wiewawiwe wowiwiw."
"Oké, dat reken ik goed. Wil je dat ik de gag uit doe?" 
Hij knikt. 
"Nee, dat doe je verkeerd speeltje. Als ik je iets vraag dan spreek je mij aan met mijn nieuwe naam. Hij mompelt door zijn gag "ha, wiewawiwe wowiwiw." 
"Dat is beter, maar je zult nog even moeten wachten. Ik heb mijn thee nog niet op, en ik denk dat het beter is als ik je nog even laat lijden." 
Hij wacht in de duisternis. Zijn lichaam wordt vermoeid en pijnlijk van deze houding, maar hij durft niet meer te protesteren. 
Als de thee eindelijk op is staat ze op en trekt latex handschoenen aan. Ze knielt achter zijn billen, aait ze zachtjes en liefdevol. Langzaam komt haar hand dichter en dichter bij zijn zak. Ze streelt de zak heel traag en zacht. Hij voelt dat zijn zak samentrekt. Het voelt heerlijk. Eindelijk zachtheid. Langzaam, tergend langzaam belandt ze bij de stam van zijn slappe pik. Hij siddert.
"Goed zo speeltje, geniet ervan, laat je maar gaan, maar houd je heupen stil." 
Ze pakt zijn lul vast en trekt hem naar zich toe. Ze masseert hem zachtjes en snel groeit hij uit tot een stevige erectie. Ze duwt hem omlaag tussen zijn benen. Hij duwt zijn billen omhoog om de hoek iets minder pijnlijk te maken. Ze masseert met één hand zijn ballen en met de andere trekt ze hem af. Hij wil zich verzetten, maar het lukt niet. Het voelt als een onvrijwillige geilheid die door hem stroomt en die hem zijn pijn doet vergeten. Zodra er een sliertje vocht uit zijn lul komt laat ze hem los. Zijn lul hangt stijf tussen zijn benen. Ze pakt een vibrerende buttplug en glijmiddel. Ze maakt zijn anus glad en glanzend. Met één vinger rekt ze zijn anus een beetje op. Hij veert op. De vinger in zijn anus doet pijn, en het voelt heel bedreigend. Maar ze haalt de vinger eruit en schuift de veel grotere buttplug helemaal naar binnen. Hij kreunt. Dan zet ze hem aan. Dat voelt raar. Zijn sluitspier trilt mee, hij probeert het eruit te duwen, maar dat lukt niet. Hij zit te stevig vast. Ze pakt zijn ballen en pik weer vast en trekt hem weer af. 
"Ik wil niet dat je klaarkomt zonder toestemming speeltje. Heb je dat begrepen?" 
Hij mompelt braaf door zijn gag. 
"Als je voelt dat je gaat spuiten, dan vraag je beleefd 'Mag ik klaarkomen lieftallige koningin?' Heb je dat begrepen?"
Weer mompelt hij. Hij is zich totaal overrompeld door zijn gevoelens. Er is bijna geen verzet meer. Hij voelt zich werkelijk haar speeltje. Zijn geilheid maakt hem volkomen machteloos.
Ze zet een plastic ding op zijn eikel. Hij kent het niet maar het past er precies omheen. Het is een soort vibrator. Ze zet hem aan en hij wordt gek van opwinding. Ze houdt zijn ballen stevig vast. Hij dreigt klaar te komen. Dus hij vraagt haar paniekerig om toestemming. 
"Dat is goed speeltje, kom maar klaar voor je lieftallige koningin."
Hij laat zich gaan, het voelt raar, hij kan nergens heen, hij komt klaar, maar net daarvoor zet ze de buttplug uit en trekt het plastic ding van zijn eikel. Ze laat zijn zak los en hij spuit maar één klein straaltje sperma. Wanhopig schokt hij met zijn heupen, maar er is geen enkele manier waarop hij zijn orgasme kan voltooien. Ze lacht om zijn hulpeloosheid, zijn onmacht, die had je nog van me tegoed, denkt ze. 
"Wat goed, speeltje, ik ben trots op je. Ben je lekker klaargekomen?" 
Hij schudt gefrustreerd nee. 
Ze slaat hem op zijn billen met haar vlakke hand. 
"Ben je je tong verloren?" 
Hij laat zich op de tafel zakken en mompelt braaf maar geïrriteerd.
“Wee wiwawwiwe wowiwi”
Ze maakt eindelijk de ketting en de touwen los. Hij is stijf geworden. Zijn ballen doen pijn. Het afgebroken klaarkomen woelt door zijn lijf. Hij voelt zijn pik krimpen, maar hij voelt zich niet bevredigd. Ze leidt hem naar een bed. Hij moet gaan zitten. De buttplug wordt daardoor dieper in zijn anus geduwd. Nog steeds ziet hij niets. Snel en krachtig verplaatst ze zijn armen naar zijn buik en gespt ze weer aan elkaar. Dan geeft ze hem een zetje en hij valt achterover op het bed. Weer maakt ze hem vast. Met veel touw worden zijn benen gespreid vastgemaakt. Dan zijn buik, en dan knoopt ze zijn polsen één voor één boven zijn hoofd. Eerst verbindt ze de ene pols aan het bed en daarna de andere. Ook zijn ellebogen spreidt ze met touw.  Ze pakt weer de schaar. Zijn laatste kledingstuk, zijn hemd knipt ze ook los, de restanten laat ze liggen. Hij ligt nu volkomen naakt voor haar. 
Pas achteraf zag hij de mogelijkheid om zich los te maken. Bij het losmaken van de dwangbuis had hij iets kunnen doen, maar hij begreep pas wat ze deed toen het al te laat was. Hij was te verward om iets te proberen. En hij was een beetje bang voor haar geworden. Hij kon eigenlijk niks anders dan gehoorzamen. En nu ligt hij strak vastgebonden op zijn rug op het bed. Hij kan alleen nog zijn vingers, tenen en hoofd vrij bewegen. Zijn lul hangt halfhard en wanhopig op zijn buik. 
Ze vindt dat het er prachtig uitziet. Ze wordt geil van de aanblik. Ze zou hem willen neuken, maar ze is nog lang niet klaar en ze heeft geen haast. Ze zet nog een kopje thee en wacht geduldig tot zijn pik weer helemaal slap is. Als dat eindelijk zo is smeert ze wat glijmiddel op zijn ballen en schuift een metalen ring tot achter zijn stam. Ze doet de kooi over de slappe penis en zet het vast met een slotje. 
Hij begrijpt pas wat ze gedaan heeft als het slotje dichtklikt. Hij was een beetje afwezig geraakt omdat ze hem zo lang had laten liggen op het bed. Maar nu zit zijn pik dus opgesloten in een kleine stalen kooi. 
"Zo, dat ziet er prachtig uit. Een geheel machteloos speeltje dat mij veel plezier gaat geven. Als je je best doet, niet protesteert en rustig blijft geef ik je misschien een beloning. Dan mag je misschien wel echt klaarkomen. Maar alleen als je een gehoorzaam speeltje bent. Begrijp je dat? "
Hij zucht. Maar hij antwoordt braaf door zijn gag. “Ha wiwawiwwe wowiwi”
Ze doet een stap naar voren en aait zijn benen, zijn buik, zijn armen. Met massageolie begint ze zijn lichaam op haar gemak te verkennen en te verwennen. Ze trekt zachtjes aan de peniskooi en geeft langzaam steeds meer kracht. Ze kriebelt aan zijn ballen, aait de binnenkant van zijn bovenbenen. Ze plaagt hem. Ze wil kijken of hij weer geil wordt. En dat gebeurt. De pik vult al vrij snel de hele kooi, en er druppelt vocht uit de eikel. Hij kreunt. 
Het doet pijn, een pik die niet kan groeien. Hij voelt zich volkomen opgesloten, en alleen zij kan hem bevrijden. Zijn hoofd begint strategieën te bedenken. Hoe kom ik hieruit. Zijn pik wil vrij, en neuken. En hij wil die bal uit zijn mond, en zijn ogen weer kunnen gebruiken. Het enige dat hij kan bedenken is om haar te gehoorzamen. Hij voelt zich volkomen overgeleverd, en kan niet wachten om een opdracht te krijgen. 
Ze houdt het niet meer, ze wil aangeraakt worden. Ze duwt haar kut tegen zijn hand. "Vinger me maar, doe je best. Maak me geil met je hand."
Hij is blij dat hij wat kan doen. Gretig draait hij zijn pols en zoekt haar schaamlippen. Hij streelt ze, wat zijn ze zacht. Hij voelt zijn vingers vochtig worden. Hij beweegt langzaam omhoog en vindt haar clitoris. Hij klemt ze tussen twee vingers en trekt er zachtjes aan. Ze begint te zuchten. God, wat is dit geil. Ze wil meer. Ze knoopt de zak over zijn hoofd los en trekt hem eraf. Zijn ogen knipperen. Ze kijken elkaar aan. Ze zijn allebei geil. Hij ziet voor het eerst dat zij een leren jurkje draagt, zijn ogen gaan langs haar lichaam. Netkousen, zwarte laarzen. Een kroontje. Een echte koningin. Hij hapt naar adem. Ze ziet er bazig en sletterig uit. Hij is niet meer opstandig. Hij wil alleen maar klaarkomen.  Ze tilt zijn hoofd iets op en eindelijk is hij bevrijd van de gag. "Voor eventjes." zegt ze waarschuwend. 
Ze klimt op het bed en knielt boven zijn hoofd, met haar hoofd boven zijn pik. "Laat me maar eens voelen hoe goed je bent met je mond." 
Ze duwt haar kut stevig op de zojuist bevrijde mond. Haar kut is overal, hij kan nauwelijks meer ademen. Als hij zijn mond opent vult alles zich met haar schaamlippen, haar warmte en haar natheid. Zijn neus rust op haar anus. Hij proeft haar vocht, een beetje zurig.
Met zijn tong gaat hij langs de binnenkant van haar schaamlippen en ze siddert. Ze wordt zo geil, ze beveelt hem om aan haar clitoris te zuigen. Hij zoekt en neemt haar klitje tussen zijn lippen, zijn gezicht wordt natter. Instinctief grijpt ze de peniskooi en trekt hem op zijn buik, waardoor zijn ballen omhoogsteken. Ze neemt ze in haar mond en sabbelt erop. Hij wordt gek van de onmogelijke geilheid. Hij doet zijn uiterste best met zijn mond. Ze duwt haar heupen nog steviger om zijn hoofd. 
"Neuk me met je tong! Neuk me diep!" 
Hij perst zijn tong in haar warme kut en duwt hem er ritmisch in en uit. Ze zet de buttplug weer aan. Hij voelt zijn anus weer. Hij trilt. Ze heeft hem volkomen in haar macht. En hij kan alleen maar aan neuken denken. Hij wil bevrijd worden, dus neukt hij haar hard met zijn tong. 
Maar ze is niet tevreden. Ze wil iets diepers in haar kut. En ze wil op zijn gezicht klaarkomen. Hem vernederen door haar kutvocht over zijn gezicht te sproeien. Ze stapt van hem af en pakt haastig een gag met een mooie zwarte dildo. Ze bindt hem om, gedwee opent hij zijn mond. Voor zijn ogen steekt uit zijn mond een lange zwarte dildo. Hij is een hoofd met een lul geworden. Ze knielt weer over hem heen en laat de dildo in zich komen. 
"Neuk me, neuk me hard!" 
Dat is vermoeiend, hij beweegt zijn hoofd snel op en neer. Ze pakt zijn peniskooi weer vast en trekt eraan terwijl ze hem lang laat neuken. Ze komt klaar, en draait zich om. Nu torent ze recht boven hem uit. Hij ziet haar buik, borsten verpakt in zwart leer. Vurige ogen. Ze begint zijn hoofd nu zelf te neuken. Snel en schokkend. Met haar vingers masturbeert ze zichzelf. Ze wil klaarkomen, en hem onderspuiten. Vernederen. Zijn hoofd wordt tegen het matras gedrukt. Hij kan nergens heen. 
En dan spuit ze. Een heleboel vocht. Het ruikt niet lekker, het loopt over zijn wangen, zijn neus, langs zijn hals. Ze gaat door met vingeren en komt nog een keer klaar. 
Ze staat op en bevrijdt hem van de dildogag. 
"Goed gedaan, speeltje. Wat vond je ervan?" 
"Ik vond het enorm geil en ik wil zo graag klaarkomen. Maar dat spuiten vond ik vies, lieftallige koningin." 
Hij klinkt zo gedwee en gewillig. Ze geniet ervan. "Daar zal je dan van moeten leren houden. Want dit was nog lang niet de laatste keer."
"Laat u me vanavond weer vrij, lieftallige koningin?" 
"Dat denk ik niet. Ik laat je pas gaan als je door en door gehoorzaam bent.  Ik heb uitgevonden waar je werkt, en ik heb ze verteld dat je met spoed een tijdje weg moet. En ik heb vakantie. We hebben dus alle tijd, lief speeltje van me."
Hij laat zijn hoofd zakken en voelt zich leeglopen. Hij voelt zich vreemd. Ontspannen. Zijn leven is heel klein geworden. En dat voelt prettig, maar tegelijk is hij bang voor wat zij nog meer met hem zal doen. En hij wil af van de kooi om zijn penis. 
Rustig maakt ze de touwen weer los, en maakt zijn handen en hals met een korte ketting aan elkaar vast. Dan maakt ze zijn enkelboeien weer aan elkaar vast en vervolgens een korte ketting tussen zijn hals en zijn enkels. Ze helpt hem van het bed af. De ketting is nu zo kort dat hij alleen maar gehurkt kan staan. Ze duwt hem voorover zodat hij op zijn knieën en handen staat. Ze haalt met een resolute beweging de buttplug uit hem. Hij is opgelucht. Maar niet voor lang. Met een beetje glijmiddel duwt ze een andere, grotere koude buttplug naar binnen. Veel te groot en te diep. Zijn anus voelt opgerekt, en de buttplug duwt te diep naar binnen lijkt het wel. Hij kermt, maar hij durft niet echt te protesteren. 
"Volg me, speeltje, je gaat eten en drinken."
Hij kruipt achter de laarzen aan, naar de keuken. Hij kijkt naar haar laarzen, de netkousen, het leren jurkje, een zweepje losjes in de hand en haar blonde haren. Zijn pik hangt zwaar en machteloos tussen zijn benen in de stalen kooi. Ze leidt hem naar twee stalen bakken op de grond. In eentje zit water, de andere is leeg. Ze pakt de lege bak en mengt op het aanrecht wat dingen door de bak. Dan doet ze er nog wat warm water door, uit de kraan. Ze zet het voor hem neer. Het lijkt op hondenvoer. 
“Eet het maar snel op. Je hebt niet veel tijd. En de bak moet helemaal leeg.”
Hij steekt zijn hand in de bak, maar meteen slaat ze hard op zijn billen. Hij schrikt.
"Eten doe je met je mond, speeltje. Niet met je vieze handen." 
Hij steekt zijn hoofd in de bak en neemt een hapje. Het smaakt niet lekker. Stukjes lauw nat brood met onherkenbare groente en fruit. Ze kijkt toe hoe hij eet. Ze is trots op zichzelf dat ze hem in een paar uur al zover heeft gekregen. Hij eet met tegenzin de bak leeg. Het vult zijn maag, hij had trek, maar het is allesbehalve smakelijk. Dan neemt hij nog een paar grote slokken uit de waterbak. Hij had vooral dorst. Er zit een raar smaakje aan. Het ruikt een beetje naar het vocht uit haar kut. 
En dat klopt. Ze had van tevoren een paar keer gesquirt in een teiltje en dat heeft ze aangelengd met water. Haar theorie was dat hij dan wat sneller zou wennen aan de smaak en de lucht ervan. 
"Neem nog een paar slokken, speeltje."
Met tegenzin drinkt hij nog wat. Als de bak bijna leeg is stopt ze prompt de gag weer in zijn mond en gespt het stevig vast. Dan moet hij haar weer volgen, op zijn knieën, naar de wc. Ze haalt de grote buttplug uit zijn anus. 
Met moeite klimt hij op de pot. Hij moet van haar plassen en poepen. En zo snel mogelijk. Ze bekijkt hem maar hij durft niet meer naar haar te kijken. Dit is zo raar. Plassen lukt wel, door de peniskooi heen. Maar poepen, terwijl iemand staat te kijken vindt hij lastig. Als hij eindelijk een paar keutels heeft geproduceerd beloont ze hem met een kusje op zijn voorhoofd. En dan moet hij weer op de grond knielen. Met een paar doekjes maakt ze zijn billen en zijn peniskooi schoon en trekt de wc door.
Hij voelt zich als een klein en hulpeloos kind.  
Ze legt een kleedje voor de bank waar hij op moet liggen. Ze doet de kap weer over zijn hoofd en maakt de kettingen wat korter, zodat hij niet meer op kan staan of zichzelf bevrijden.
Hij weer zeker dat hij niet op deze manier zal kunnen slapen. Hij ligt niet lekker, en hij kan zich niet eens uitstrekken. Hij durft niet te protesteren, dat heeft toch geen zin. Maar hij voelt weer boze gedachten. Hij is nog zo geil, en ze heeft hem niet eens beloond. Maar zijn gedachten worden vager. Hij voelt zich wegglijden en ontspannen.
Ze wenst hem welterusten en gaat op de bank zitten om een boek te lezen. Ze is volkomen tevreden. De dag ging zoals ze had gepland. Ze aait zachtjes over zijn schouder, en legt een kleedje over hem heen. Hij is al diep in slaap. De dubbele dosis slaappillen in het eten doen hun werk.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 446x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1084x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.5
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6241x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 12929x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7280x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14267x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5301x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4061x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7937x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3491x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6784x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14769x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14885x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10888x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8245x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net