Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 25639x
Lengte: Lang
Milfje Wordt 'Geplet' - 2 (Slot)
Door Tirza - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Milfje Wordt 'Geplet' - 1

Het jaar erop waren we met de auto op vakantie en we waren even aan het pauzeren op een parkeerplaats langs de snelweg in Duitsland. Het was lekker weer en ik had een tamelijk los flodderjurkje aan en genoot van de zonnestralen op mijn lijf. Vanuit een ooghoek zag ik een vrachtwagenchauffeur uit zijn cabine stappen en in een flits werd ik zo geil als boter! Een vent van bijna 2.00m lang, armen als kabels, een enorme torso en een even zo grote bierbuik. Mijn mond viel open en onwillekeurig volgde ik ‘m op de voet met mijn ogen. Hij ging het herentoilet binnen. Ik keek mijn man aan en hij knikte begrijpend, hihi.

Ik stond op en ik ging bijna op een drafje richting dat herentoilet. Ik opende de toegangsdeur op een kier en ja hoor. Daar stond ie te pissen en er stond nog een 2e vent zijn behoefte te doen. Ik verzamelde mijn moed en ik stapte naar binnen. Ik hield me voor dat dit niet bepaald de eerste keer was dat ik een dergelijk herentoilet binnenging op zoek naar een avontuurtje met een onbekende kerel! Ik ging naast de dikke reus staan en gluurde alvast richting zijn zuidelijke regionen, maar kon helaas weinig zien.

Ik tikte mijn vrachtwagenchauffeur aan en je kon zien dat ie daarop zeer verbaasd keek dat er plots een vrouwtje in zijn ogen keek midden in een herentoilet. Ik glimlachte naar ‘m en zei: “Darf ich dich etwas fragen?” Een beetje beduusd kwam er een bevestiging. En toen dropte ik het maar meteen: “Darf ik deinen Schwanz mal sehen?” Zijn grote ogen keken me aan en hij dacht natuurlijk dat ie me verkeerd verstaan had. Dus ik vroeg het nogmaals aan ‘m en keek ondertussen richting zijn kruis. De man naast ‘m begon te lachen en zei tegen ‘m dat ik gewoon “eine geiles Luder” was. Ik knikte daarop met een brede glimlach van jaaaaa en zakte ondertussen al door mijn knieën! Zo kon ie in ieder geval mijn decolleté nog beter zien en gaf ik duidelijk aan dat ik toch echt bereid was om die snikkel van ‘m te aanschouwen.

Met zijn zojuist uitgepiste leuter nog uit zijn broek draaide hij nu toch richting mij en ik was meer dan verrast! In slappe toestand kon ik al wel zien dat ie ruim bovengemiddeld bedeeld was. Mijn hart klopte in mijn keel toen ik zag dat ie ook nog een tamelijke piercing in zijn eikel had zitten. Ik gleed bijna uit mijn slipje van geiligheid! Mijn hand ging richting zijn piemel en ik keek ‘m even vragend aan. Hij knikte en daarop begon ik ‘m zachtjes af te trekken. De 2e man in het toilet was ook klaar met pissen en kwam even kijken wat ik aan het doen was. Ik was echter volledig gebiologeerd door de groeiende pik van mijn dikke reus voor me. Zijn formaat met eikelpiercing was meer dan adequaat voor mij, grinnik! Ik wist genoeg nu. Met een geile blik in mijn ogen deelde ik ‘m mede: “Du musst mich ficken mit deinen Schwanz im LKW!!” Hij bromde en ik borg voor nu even zijn lekkere leuter weer op in zijn broek.

Ik keek naar de 2e man die er nog steeds stond en vroeg mijn dikke reus of deze kerel ook iets lekker had verdiend. Hij was zichtbaar geïntrigeerd en zei dat dit nu eigenlijk vanzelfsprekend was. Ik ritste daarop snel de broek van deze 2e gozer los en vond daarin al een priemende snikkel. Ik ging snel op mijn hurken voor ‘m zitten en ontblootte mijn bovenlijf zodat die 2 verlekkerd naar mijn bovengevel konden kijken. Ik likte mijn handpalmen nat en begon ‘m met verve te masturberen. Toen ie bijna klaarkwam, opende ik mijn mondje en legde ik zijn eikel op mijn onderlip en trok ondertussen stevig door aan zijn leuter. Hij kreunde en hij leegde zijn zak perfect in mijn bekkie. Ik liet het resultaat even zien aan mijn chauffeur en slikte het zonder pardon door.

Mijn dikke reus hield het nu niet meer en nam me mee richting zijn vrachtwagencabine, terwijl we die andere kerel nog met de broek op zijn knieën achterlieten. Ik keek even richting mijn man in de verte en knikte dat alles in orde was! We liepen verder richting zijn vrachtwagen en hij bleek Kurt te heten. Hij opende de bestuurdersdeur, klom er snel in en stak een hand uit naar me. Hij trok me in 1 vloeiende beweging naar binnen. De cabine bleek groot genoeg voor mij om erin te kunnen staan in tegenstelling tot Kurt. Achterin de cabine zag ik een bed. Ondertussen sloeg hij de deur met een klap dicht.

“Jetzt gehörst du mir!”, zei Kurt met een brede glimlach op zijn gezicht. Hij trok me bij zich en bijna barbaars snokte hij mijn flodderige zomerjurkje van mijn lijf. Dat scheurde dus vrijwel acuut nagenoeg in tweeën en viel zo op de bodem! Hij graaide direct naar mijn ontblote tieten en hij beet me ondertussen ruw in mijn nek. “Verre van een zachtaardige minnaar…….”, dacht ik nog met genoegen. Alsof ik zijn kleine barbie-popje was draaide ie me rond en inspecteerde hij mijn tengere ontblote lijf. Hij sloeg met de vlakke hand op mijn billen. Terwijl mijn billen nog nagloeiden was mijn slipje (een stringetje) ‘m natuurlijk nog een doorn in het oog en ook die werd op eenzelfde wijze als mijn jurkje verwijderd. Ook die was onbruikbaar geworden voor de toekomst dus……….. Tsjonge!!!

Hij keek verlekkerd naar mijn kale kutje en pardoes stak ie een middelvinger in mijn oh zo natte gleuf. Kurt was duidelijk verbaasd dat ik werkelijk zo geil was. Hij begon me daarop prompt door te ploegen met die middelvinger. Deze had al bijna het formaat van een gemiddelde leuter door zijn kolenschoppen van handen zodat ik al snel de eerste tekenen vertoonde van een aankomend orgasme. Ik begon ook zachtjes te zuchten en steunen. Natuurlijk werd ik meteen voor enorme slet uitgemaakt door Kurt. Dat soort complimenten bracht me dus alleen maar verder op weg, grinnik!

Hierop propte Kurt nu ook nog zijn wijsvinger erbij in mijn kutje en greep me met zijn andere arm om mijn middel zodat ik echt niet weg kon. Als een boorhamer begon ie me nu door te rossen. Ik kreunde van genot en begon te trillen op mijn benen. Ik ontplofte op het daverende tempo van zijn worsten van vingers. Zoooo lekkerrrrrr…….

Kurt liet me even uitrazen en zette me op het cabinebed. Hij stond op, trok zijn broek naar beneden, pakte mijn koppie vast en duwde prompt zijn harde paal in mijn bekkie, terwijl hij de rest van mijn hoofd begroef in zijn zachte, dikke onderbuik. Ongenadig hard schoof hij zijn paal in mijn strot heen en weer en binnen een twintigtal tellen spoot hij een heftige lading zaad diep achterin mijn keel. Zoooo, die was even toe aan een ontlading, zeg maar!

Terwijl ik zijn zwik sperma nog aan het doorslikken was, legde Kurt me dwars op het cabinebed. Nog na hijgend trok ie zijn shirt uit. Ik zag al wel dat ie onder de tatoeages zat. Het was echter tamelijk donker achter in de cabine dus ik kon geen details ontwaren. Kurt begon weer mijn lichaam te inspecteren met zijn handen en zijn mond. Niet bepaald zachtjes, zeg maar, hihi.

Langzaam maar zeker voelde ik dat de paal van mijn dikke reus weer in volle glorie fier vooruit stak onder zijn enorme bovenlijf. Hij graaide wat onder zijn bed en ik spreidde alvast mijn benen voor ‘m. Hij positioneerde zich ertussen en leunde al wat met zijn zware bovenlijf op mijn buik. Kurt deed het lampje boven zijn cabinebed aan. Met een brede grijns wees ie op 1 van zijn tatoeages en met zijn andere hand toverde ie een koffer van onder het bed. Nondeju! Mijn dikke reus wees naar een tatoeage van een volledig vastgebonden naakte vrouw. Ik keek naar zijn andere tatoeages en waren zeker zo onheilspellend! Ik liet me echter niet van mijn stuk brengen. Bovendien kon ik nu toch niet meer weg al zou ik willen! En ik wilde niet weg! Zodoende spreidde ik mijn benen nog wat extra. Dit ten teken voor hem: Ga je gang!!

Dat was natuurlijk koren op de molen voor Kurt! Het koffertje ging open en ja hoor, daar kwamen de eerste attributen al tevoorschijn. Mijn linkerenkel werd aan mijn linkerpols vastgeketend en hetzelfde onderging mijn rechterzijde. Vanuit mijn knieholte werd een dik touw strak achter mijn rug door gespannen naar mijn andere knieholte. Mijn bovenbenen lagen zodoende bijna strak langs mijn romp getrokken. Mijn enkels werden middels 2 touwen vastgebonden aan 2 tegenovergestelde haken in de bovenhoeken van het cabinebed. Als laatste kreeg ik een strakke halsband om. Deze werd vastgeklikt aan een oog in de achterwand van het cabinebed. Ik kon nu echt geen kant meer op en mijn doorweekte spleet stond nu uitermate uitnodigend uiteen voor Kurt’s oerlusten.

Hij pakte nu een langwerpige, opblaasbare buttplug en doopte deze even in mijn kutje, zodat ie goed onder het geil zat. Daarna verdween ie onverbiddelijk in mijn aarsje. Hij begon de buttplug op te pompen en prikte zijn dikke eikelpiercing al tegen mijn venusheuvel aan. Hij drong nu moeiteloos zijn geslacht bij me naar binnen en wachtte even toen ie bijna tot aan zijn ballen in me zat. Kurt hervatte nu het oppompen van de buttplug. Deze begon nu toch van een dergelijk groot formaat te worden dat ik er moeite mee begon te krijgen. Onmogelijk ook dat ie er nu nog uit kon! Mijn baarmoeder en vagina drukten zo stevig tegen mijn buik aan, die er van opzwol. Kurt begon zichtbaar te genieten van deze ervaring.

Hij leunde nu voorover, zodat het gewicht van zijn bovenlichaam nu bovenop de mijne kwam. Dat verergerde de druk op mijn kutje in ernstige mate!! De heupen van Kurt kwamen in beweging en met duidelijk genoegen begon hij me nu door te ploegen met zijn harde paal. Een ongekende sensatie kwam over me heen. Mijn vaginale wanden werden nu geprikkeld tot en met!!! Kurt zag dat ik ervan genoot en verdubbelde zijn inspanning. Bij elke slag beukte hij zijn zware lichaam tegen het mijne. Daardoor kwam zijn lul nog dieper bij me naar binnen. Zijn eikelpiercing ramde tegen mijn cervix aan en wilde dieperrrrrr. Mijn kutje werd nu dus ook in de lengterichting gestretched!! Nondeknetterrrrrr!!

Ik wilde hijgen, maar dat lukte nauwelijks door het gewicht van deze tientonner die bovenop me lag te hameren. Mijn koppie werd voelbaar roder en de touwen rondom mijn enkels stonden snaarstrak bij elke beuk. Kurt zag mijn nieuwe hoogtepunt met rasse schreden naderen en zijn grote handen begonnen nu mijn nek te omsluiten. Bij elke neukhaal kneep ie harder rondom mijn keeltje om mijn lichaam met zijn gespierde armen naar onderen te duwen, terwijl zijn gruwelijke lekkere snikkel maximaal naar boven ramde en zijn eikelpiercing daarbij mijn baarmoedermond doorboorde. Zelfs de vrachtwagencabine begon nu mee te wiegen in dit neukritme!

Mijn koppie liep nu steeds paarser aan door Kurt’s verwurging van mijn keeltje en door het orgasme wat nu door mijn onderlichaam gierde. Ik begon te schokken. De vrachtwagenchauffeur ging gewoon door en een luide brul drong mijn brein door ten teken dat ie in me klaarkwam…………

Nog versuft van intens genot, voelde ik de druk op mijn lichaam afnemen. Een deur van de cabine ging open en ik hoorde een stem die niet van Kurt was. Wel in het Duits ook. De stem klonk duidelijk opgetogen en vroeg Kurt waar ie mij had opgeduikeld en hoeveel ik kostte?? Met verve vertelde mijn chauffeur dat ik simpelweg de plee was binnengewandeld en dit ik hem had verzocht om mij af te neuken en dat ik de andere aanwezige vent had afgetrokken. Ik grinnikte en knikte bevestigend. Ik knipperde met mijn ogen en langzaam begon het beeld alweer wat scherper te worden.

Twee paar ogen keken me aan en de tweede stem bleek een kerel te zijn die zo ongeveer de tweelingbroer van Kurt kon zijn! Wel ietsje kleiner van stuk. De 2e man stelde zich voor als Karl. Hij vroeg ondertussen aan Kurt of ie me ook met mij van bil mocht. Mij werd niks gevraagd, want ik lag immers toch nog vastgebonden, dus ik had niks te vertellen. Er werd instemmend gegromd door beiden. Ik keek mijn nieuwe “minnaar” aan en knipoogde naar ‘m, terwijl ik ondertussen wat van Kurt’s sperma uit mijn kutje perste. “Was eine Riesenschlampe!!!!”, riep Karl uit. Binnen een tiental tellen had ie zijn snikkel bij me naar binnen gewerkt……….

Terwijl Karl me bruusk lag te wippen, startte Kurt de vrachtwagen en reed de snelweg op. Holy crap, ze nemen me gewoon mee!!!!!

(Wordt vervolgd, alleen onder andere titel, hihi)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: MILF Als Spermadump

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 554x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1375x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6274x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 13054x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7323x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14287x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5305x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4076x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7943x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3493x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6785x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14775x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14892x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10892x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8247x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net