Opwindend.Net
Datum: 09-02-2018
Stemmen: 114x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 15234x
Lengte: Lang
Evita In De Villa - 7
Door Queen Bee - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Evita In De Villa - 6

Mijn zus bracht me naar badkamer 1. Ik mocht me daar even douchen en wassen, terwijl mijn zus op het krukje bleef wachten. Ze gaf me een handdoek aan toen ik klaar was en daarna mijn kleding. Ik keek er een beetje teleurgesteld naar. Het was mijn gebruikelijke kleding uit mijn vorige leven. Mijn dure en favoriete BH en slipje die niet echt sexy waren, maar wel erg lekker zaten.
Ik trok het slipje aan en het voelde vreemd om mijn kutje en kontje weer bedekt te hebben met stof. Ik snakte weer naar de vrijheid die ik in de afgelopen week onder ondergoed ervaren had. Ook mijn BH trok ik aan. Jeetje wat saai was ik toen ik in de spiegel keek. Het was bijna beschamend voor mijn lichaam. Mijn borsten waren verborgen en werden niet extra geaccentueerd. Ik wilde weer een push-up die mij trots liet zijn op mijn lichaam of juist die vrije blote borsten.
Toen kreeg ik mijn lievelingsjurkje aangerijkt. Hij had ooit meer dan 150 euro gekost en was van een duur merk. Het had bijna geen decolleté en een kraag in mijn nek. Ook kwam het tot iets verder dan mijn knieën. Hoe had ik me hier altijd sexy in gevoeld?

Ik keek teleurgesteld. Moest ik dit weer aan? Eindigde het zo en moest ik terug naar mijn oude leventje? Bij de wasbak hielp mijn zus me met mijn make-up. Het deed me denken aan de eerste keer make-up, toen ik nog een klein meisje was en zij me hielp. Nu kreeg ik nieuwe mascara, wat oogschaduw. een beetje foundation en veel lipgloss. Ik was blij dat dit mij er nog wel een beetje sletterig uit liet zien.

“Help jij de meester ook net zoals Vanya, Alessandra en Astrid?” ik kon het niet laten om het haar te vragen.
“Dat klopt, Astrid doet de kapsels, Vanya tattoo’s en piercings, Astrid geeft kookles en ik zorg voor de kleding van de sletjes”.
Ik had het kunnen weten, mijn zus had zich altijd al met mode bezig gehouden. Ze vertelde dat er nog wat meer hulpslavinnen waren van de meester, zoals Barbara die sportinstructrice was en ene Inge die als plastisch chirurg wensen voor de meesters opdrachtgevers uitvoerde.
“Er zijn er nog wat meer, voor speciale wensen, maar die ken ik ook niet allemaal” vertelde ze.
“Dus jij had al die sletterige kleding uitgezocht?” vroeg ik haar.
“Ja, maar volgens mij hebben Vanya, Alessandra en jij al flinke straf gehad omdat jullie teveel kletsten, dus stop met vragen. Je ziet het allemaal vanzelf”.
Ik volgde haar en we gingen naar de zolder die ik gezien had op mijn eerste dag. Toen was er niets te zien, dus ik vroeg me af wat er nu was. Ik hoorde stemmen en toen we binnenkwamen zag ik dat de kamer vol zat met mannen. Het waren er zeker 30. Ze zaten op de banken en de oude matras die in het midden op de grond lag, vond ik nu toch zorgwekkender dan toen ik hem voor het eerst gezien had.

“Welkom allemaal!” riep mijn zus, terwijl ik gehurkt naast haar moest blijven staan.
“Dit sletje naast mij is mijn kleine zusje Evita. Tot vorige week kleedde ze zich voornamelijk zo”. Ze wees naar me en wat mannen joelden om mijn wat preutse kleding.
“Dankzij jullie gulle giften, heeft ze nu een garderobe die bij haar past”. Ze hield wat sexy jurkjes omhoog en wat rokjes. Ook liet ze wat foto’s zien die gedurende de week in de villa en op mijn werk van mij gemaakt waren.
Ik keek rond naar al die mannen die blijkbaar voor mijn kleding betaald hadden. Er zat van alles bij. Jong, oud, blank, zwart, Arabisch, dik, dun, gespierd.
“En sletje, ben je blij met je nieuwe kleding?” vroeg mijn zus.
“Ja, ik ben erg heel erg blij mee. Dankuwel” zei ik.
“Jullie krijgen natuurlijk een beloning van Evita”. De mannen begonnen al wat onrustiger te worden. “Als dank mogen jullie haar oude kleren van het lijf scheuren en haar gebruiken zoals jullie willen en dit teefje is pas klaar als jullie allemaal tevreden zijn. Heb je dat begrepen teefje?”.
“Ja” jammerde ik, een beetje bang voor wat er komen ging.
“Geniet ervan, heren!” riep mijn zus, terwijl ze mij voorover op de matras gooide.

Binnen een fractie van een seconde werd ik beet gegrepen. Ik hoorde mijn dure jurk scheuren van boven naar onderen en even later zag ik hem in flarden naast me op de grond vallen. Een man die boven me stond nam niet eens de moeite om mijn BH-sluiting open te maken en tilde me op aan de band op mijn rug, tot deze bezweek onder het gewicht en kapot knapte. Deze mannen waren uitzinnig toen de BH van me afviel en mijn borsten zichtbaar werden.
“Gggkrrrrrr” klonk het toen ook mijn slipje in tweeën gescheurd werd. De mannen hadden geen tijd te verliezen. Een van hen kroop achter me en gaf me een duw naar voren.
“We gaan je verdomme suf neuken!” zei hij. Zijn harde pik zette hij tussen mijn billen en ik zette me schrap dat mijn kontje nu opnieuw geneukt zou worden.

Hij drukte zijn harde pik in 1 keer in mijn darmen. Hij greep mijn heupen stevig vast, terwijl ik tientallen handen op mijn lichaam voelde. Ze streelden, sloegen en knepen me werkelijk overal. De man begon hard te stoten in mijn arme kontje. Toen kwam er ook een man voor me die zijn pik in mijn kreunende mond stopte. Ik genoot van de twee pikken in mijn lichaam. Ik zat vast gespietst op de grote pik van de man achter me. Een hand stimuleerde nu ook mijn clitje. Van alle kanten werd er gestoot, getrokken en geduwd. Met kracht werd er gestoot mijn kont. Ik voelde een orgasme aan komen stormen. Er was echt geen houden aan. Jankend van genot kwam ik klaar op de twee pikken en de hand tegen mijn clitje. Mijn lichaam begon ongecontroleerd te schokken. Ik voelde me een groot lustobject tussen de vele bloedgeile mannen. Ik wilde ook niets anders meer zijn. Ik gilde van pijn en genot.
Een man riep “Die slet heeft nu al alles onder gespoten!”, maar verder kreeg mijn orgasme weinig aandacht. Ik bleef in extase omdat ze allemaal ongestoord doorgingen.
Met een laatste paar harde stoten ontlaadde de man zich diep in mijn darmen. Ik voelde zijn pik diep in mijn buik op en neer springen terwijl een paar handen hard in mijn borsten knepen. Die beesten trokken er gewoon aan. Ondertussen voelde ik de klodders zaad hard in mijn lichaam spuiten. De man trok voldaan zijn pik uit mijn kontje.

Met mijn hand taste ik naar een pik in de buurt en die begon ik als een goede slet af te trekken. Eigenlijk hoefde ik de pik alleen stevig vast te houden, want ik werd zo wild heen en weer geschud dat de rest vanzelf kwam.

Meteen nadat er een plekje bij mijn kontje was vrijgekomen voelde ik verschillende handen over mijn billen, kutje, buik en kutje strelen. De pik in mijn mond begon te spuiten, terwijl iemand me bij mijn haren greep.
“Slikken slet, slikken!” commandeerde de man die mijn mond vol had gespoten.
Hij trok zijn pik uit mijn mond en meteen kwam er een andere voor in de plaats! Tussendoor kon ik nog net slikken, maar er bleef nog genoeg zaad op mijn lichaam achter. Ik merkte dat er ook genoeg mannen met zichzelf aan het spelen waren, want vanuit het niets kwamen er klodders sperma op mijn gezicht. Een grote donkere man ging op zijn rug op het matras liggen en de anderen mannen duwden mij al snel bovenop hem. Al snel forceerde hij zijn enorme pik in mijn drijfnatte kutje. Hij moest persen om zijn complete staaf in mijn lichaam te krijgen, zelfs nu ik zo nat was. Ik kreunde van iedere stoot die hij gaf, terwijl een nieuwe man ook weer mijn kontje binnendrong. Voor het eerst in mijn leven zaten er drie pikken tegelijk in mijn lijf en ik hoopte dat dit niet de laatste keer was. Wat voelde ik me een enorme slet.

Ik voelde de pikken heerlijk langs elkaar schuiven en mijn beide gaatjes diep vullen. De man die ik aan het pijpen was duwde zijn pik door in mijn keel en begon mijn mond stevig te neuken. Ondertussen voelde ik in de hand met welke ik aan het aftrekken was zaad druipen. Ik moest kokhalzen van de pik zo diep in mijn keel maar daardoor gleed hij wel makkelijker naar binnen. Ik voelde dat het niet lang zou duren voor ik weer klaar zou komen, maar aan de twee pikken in mijn kut die steeds harder begonnen te stoten, voelde ik dat het bij hen ook niet lang meer zou duren. Het zou erom gaan spannen wie er het eerste klaar kwam. De winnaar was de man die mijn keel zo ruw neukte. Zijn pik in mijn mond zwol ineens op en spoot dikke klodders sperma in me. Weer slikte ik gretig, zoals het hoorde. Meteen voelde ik de pik in mijn kontje ook dikker worden en een seconde later voelde het alsof er een spermakanon af ging in mijn darmen. Dit voelde zo goddelijk dat ik mezelf ook niet langer kon bedwingen. Gillend kwam ik klaar. Dit zorgde er ook voor dat de donkere man onder mij ook zijn zaad begon te lozen in mijn kutje.

De drie mannen dropen af om bij te komen op de bank. Voor mij was er geen rust weggelegd. “Hup! Ik wil minstens drie nieuwe lullen in haar lichaam!” krijste mijn zus.
Ik voelde hoe handen mijn borsten los lieten en mij een gemene tik tegen mijn toch al pijnlijke bil gaven. Een man kroop onder me die direct zijn pik in mijn voorgeboorde kutje dreef. Een andere man duwde zijn pik ik mijn kontje, die nog glad was van al het sperma dat daarin was gespoten. Zoveel handen aan mijn lichaam, zelfs weer van de mannen die net op de bank geploft waren en ik was bang dat zij zich aan mijn lichaam opgeilden voor een tweede ronde. Dit kon mijn lichaam toch nooit aan?

Al snel er weer stampten twee pikken hard op en neer en in mijn lichaam, terwijl een nieuwe man mijn mond vulde met zijn pik. Mijn handen werden onder me vandaan getrokken en ik kreeg weer twee pikken in mijn hand.

De mannen waren totaal niet met mijn gesteldheid bezig was zich daarvan totaal niet bewust en concentreerde zich enkel op het neuken, steeds harder stootten ze met hun pikken in mijn geile kutje. Ritmisch lieten ze hun lichamen tegen de mijne kletsen. Overal klonk gekreun van genot en mijn gekreun was inmiddels overgegaan in een gegil dat gesmoord werd door constante pikken in mijn mond. De mannen hijgden en bleven meedogenloos rammen, terwijl ze me stevig vasthielden aan alle delen van mijn lichaam die daarvoor geschikt waren. Ik lag inmiddels voorover op de man onder mij, want ik hield het niet meer vol om stevig rechtop op mijn knieën dit te ondergaan.
Mijn borsten, billen en alle andere lichaamsdelen trilden mee in het stevige neukritme van de onvermoeibare mannen. Ondanks mijn vermoeidheid voelde ik alweer een orgasme opkomen. Ik had geen idee hoeveel ik er al gehad had. Mijn kutje, dat doordrenkt was met zaad, trok samen en produceerde natte zuigende geluiden tijdens het neuken. Ik wilde bijna mijn tanden op elkaar zetten voor het orgasme, maar dat ging natuurlijk niet met de enorme pik in mijn mond. Toen brak er voor de zoveelste keer een intens orgasme los in mijn onderlichaam. Het was hemels en gaf me de moed om vol te houden. Nog steviger greep ik de pikken in mijn handen vast en zorgde er tijdens mijn eigen extase voor dat de mannen ook hard hun zaad tegen mij aan spoten.
De mannen in mijn lichaam spoten kort achter elkaar. Weer een lading zaad waar ik van binnen en buiten al zo veel mee gevuld was.

“Hup de volgende!” gilde mijn zus weer. “Kom op. Jullie hebben er voor betaald”. Ik wist niet of ik niet buiten bewustzijn zou raken als ik nog meer mannen moest verdragen.
Een man, die al twee keer was klaargekomen, wilde het nog wel even in mijn kutje proberen. Hij probeerde zichzelf op te geilen door me een paar keer tegen mijn billen te slaan en aan mijn haren te trekken, maar zelfs voor hem zat er geen derde orgasme in. Hij liet me zijn lul weer schoonlikken en plofte toen uitgeput op de bank. Het zat er op.

“Jullie krijgen allemaal de DVD opgestuurd!” riep mijn zus. Blijkbaar was alles opgenomen, maar dat kon ook bijna niet anders in dit huis vol camera’s. Het kon me ook eigenlijk niets meer schelen.

Ik plofte op mijn rug op het matras. Daar lag ik dan. Helemaal bedekt met sperma en zweet. All mijn openingen hadden ze schraalgeneukt, maar ik was tevreden met wat ik zag: een hele kamer vol mannen die hun lusten op mij gebotvierd hadden. Ik had ze stuk voor stuk uitgeput tot ze niet meer konden. Wat was ik trots op mijn eigen sletterigheid.

Zo eindigde mijn training en ik mocht met mijn man mee naar huis. Gelukkig met wel weer met sletterige kleding aan. De volgende dag had ik last van spierpijn en allerlei andere pijntjes, maar mijn man had behoefte om mij te neuken. Braaf onderging ik het. Zo was mijn nieuwe leven nou eenmaal.

Het weekend waarin ik kon herstellen was veel te kort, maar vol goede moed ging ik maandag in mijn nieuwe outfit en met een hoge staart naar het werk. Ik maakte de kettinkjes van het stuur weer vast aan mijn borsten. Dat was wel spannend, want hier was minder privacy dan bij de villa. In mijn kutje droeg ik de balletjes en in de lade van mijn bureau vond ik een rijzweep en een paddle.
Mijn baas legde uit dat die daar bleven liggen als ik netjes gehoorzaam was. Ik kreeg direct de kans om hem mijn gehoorzaamheid te laten zien. Ik toonde hem zijn borsten zodra hij me er om vroeg en liet me door hem neuken tegen mijn bureau. We wilden natuurlijk geen rotzooi, dus ik slikte uiteindelijk netjes alles door.

“Vergeet je afspraak met die actrice niet” zei hij vlak voordat hij uit mijn kamer vertrok. Hij wees naar de envelop met haar naam erop. Die was ik bijna vergeten.
“Welk huis wil ze bezichtigen?” vroeg ik, balend dat ik geen tijd meer had om me voor te bereiden. Toen ik het adres hoorde wist ik dat ik geen voorbereiding nodig had: de villa van de meester.

Mijn baas legde uit dat de actrice daar door haar manager heen gelokt werd, zoals dat ook bij mij gebeurd was. Haar manager zei dat ze grootse Hollywoodrollen zou krijgen als ze maar niet altijd naaktscenes weigerde. Ook had hij voorgesteld om zelf wat naaktfoto’s te lekken om mee te doen met de fappening-hype. Het liefst een beetje extreem. Ze had hem een perverseling genoemd.
”Volgens haar manager is het een arrogant en brutaal sletje die het altijd beter denkt te weten”.
Even later pikte ik haar op. Ze was in het echt zeker net zo knap als op TV. Ze keek afkeurend naar mijn korte rokje en mijn diepe decollete. Ze had nu waarschijnlijk hetzelfde gevoel als dat ik de eerste keer bij Rebecca had. In de auto maakte ze een paar keer een flinke neerbuigende opmerking naar mij en vroeg ze zich af of ik haar wel een goed genoeg huis kon bieden. Ik verzekerde haar dat het helemaal haar smaak zou zijn.

Even later parkeerde ik voor de villa. Ze was inderdaad onder de indruk van het huis.
“Laten we binnen gaan kijken” zei ik tegen haar. Ik schrok eerst zelf ook van het grote portret van mijn zus die weer opgehangen was in de hal. Ik liet niets merken en zag dat zij nog veel erger schrok. Dat arme sletje moest eens weten wat er allemaal nog zou komen. Tot mijn eigen schaamte werd ik best wel opgewonden van die gedachte.

-

Hier eindigt het verhaal van Evita voorlopig. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Ik vond het erg fijn om jullie leuke reacties te lezen en ik vond het een grote eer om dit verhaal voor mijn schrijfmeester te mogen schrijven. Dank u voor dit voorrecht. De schrijfmeester zal bepalen of dit verhaal nog een vervolg krijgt, hoe dat vervolg eruit gaat zien en wanneer het komt. Dus net als jullie wacht ik in spanning af wat er nog komen gaat.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net