Opwindend.Net
Datum: 10-03-2018
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 8150x
Lengte: Zeer Lang
Meisje Bij De Sportschool
Door KaneX - Mijn Profiel Pagina

Dit is een verzoekverhaal van iemand van deze site. Het verhaal bevat de verkrachting van een jonge meid. Indien je hier niet van houd ga dan ook niet het verhaal lezen, verder dan dat veel leesplezier.

Elke keer dat ik naar de sportschool ga hoop ik dat zij er is. Zij is Lorraine weet ik al en ze is een leuk jong ding. We hebben wel een paar keer gepraat maar ik kan niet zeggen dat ik haar ken. Ik ben ook gewoon te oud voor haar dus meer dan dit zal ik ook niet verwachten. Ik ben Bas, 20 jaar oud en ben 1,87 lang. Al ga ik al een tijdje naar de sportschool echt breed ben ik niet, ik ga dan ook maar 1 keer per week. Zij is 16 jaar oud, heeft mooie lange bruine haren wat vaak in een mooie paardenstaart zit tijdens het trainen. Ze heeft een lief gezichtje en lekkere borstjes niet supergroot maar ze zijn zeker aanwezig en trekken ook mijn aandacht. Ik gok ze op een mooie B-cup en ze weet ze goed te accentueren in de kleding die ze draagt in de sportschool. Wat zeker mijn aandacht trekt is haar heerlijke kontje. Altijd in een strakke sportlegging en als ze dan weer oefeningen doet steekt deze vaak mooi naar achter. Het is dus altijd een plezier als Lorraine er is dan kan ik er weer van genieten.

Vandaag kwam ik bij de sportschool binnen en keek toen rond en tot mijn verbazing was Lorraine er ook. Het was best laat op de avond en meestal is Lorraine wat vroeger maar ik had nu wat meer zin want ik kon weer ergens naar kijken. Lorraine heeft altijd oortjes in zodat ze niet met andere hoeft te praten en zo ook nu terwijl ze op de corsswalker bezig was. Ik liep achter haar langs en ze droeg weer een strakke zwarte yogapants waarin haar kontje er weer mooi uitzag. Haar billen waren goed te zien in de strakke stof en erboven droeg ze nog een strak t-shirt die haar B-cup mooi wist te versieren. Haar haren waren weer in een staart en ze was het enige meisje deze avond. Die een a twee mannen die er waren lieten ook hun blik lekker gaan over haar mooie lichaam. Ze kwam naast mij bij het apparaat waar ik bezig was en ze gaf me een glimlach toe en ging toen weer verder met haar oefening. Ik wist dat ze mij ook herkende dat liet ze hier wel duidelijk aan zien. Ik begon ook te merken dat ze de hele tijd om mij heen aan het lopen en draaien was en vaak bij een apparaat kwam waar ik ook in de buurt bezig was. Steeds gaf ze weer een lag en zei ze ook op een fliterige toon “weer bij elkaar” waarop we dan beide moesten lachen. Een keer zei ze ook pardon en kwam ze langs mij heen terwijl haar kontje langs mijn kruis schoof. Ik moest dan ook echt mijn best doen om haar niet hier te grijpen. Dit was best bijzonder want meestal hield ze haar oortjes en reageerde ze niet op andere dus ze was wel opzettelijk bezig mij een beetje te plagen. Ik heb nog nooit een misdrijf gepleegd maar deze meid maakt mij helemaal gek en lijkt mij wel te stimuleren een keer een misdrijf te laten plegen. Toen deze gedachte bij mij binnenkwam was deze er ook niet meer uit te halen. Het idee dat ik deze meid zou neuken en volledig mijn gang op haar zou kunnen gaan sprak ontzettend tot mij. “Tot de volgende keer” zei ze toen waardoor ik weer uit mijn trans kwam en ze gaf er nog een knipoog achteraan. Ze liep extra heupwiegend met haar kont richting de meisjes kleedkamer. Ik besefte mij dat deze leeg moest zijn omdat zij de enige meid was en er geen nieuwe meiden meer zouden komen omdat die niet voor een uurtje hierheen zouden komen. Dat vertelde ik mijzelf ten minste want als ik haar een keer wou pakken was dit de kans.

Ze liep naar de kleedkamer en omdat er niemand echt op mij letten kon ik er gemakkelijk achteraan. De dames kleedkamer is wat meer afgezonderd dus niemand zou haar kunnen horen indien ze zou gillen. Ze was de kleedkamer in en ik stond nu voor een dichte deur. Verschillende gedachtes gingen door mijn hoofd maar met name dat ik nog terug kon maar ook dat dit mijn enige kans was. Ik duwde met mijn beide handen de deur open en stapte naar binnen. Lorraine stond verschrikt binnen en keek mij verward en bang aan met haar telefoon in haar handen. “Wat doe je hier” vroeg ze mij bang maar ook arrogant. “Ik beantwoord je vraag naar aandacht” zei ik met een dreigende toon in mijn stem waar ik zelf nog van schrok. Ik liep langzaam op haar af en sloeg haar telefoon uit haar handen die op de grond kapot kletterde met een grote ster op het scherm. “Ben jij gestoord of zo eikel” schreeuwde ze boos naar me. “Die telefoon is wel het minste van je problemen slet” siste ik haar opgegeild en tevens heel boos toe. Ik merkte dat er iemand anders meester van mij had gemaakt gezien hoe ik met deze 16-jarige meid omging. Ruw greep ik haar bij haar schouders vast en duwde haar naar beneden op haar knieën en pakte haar shirt vast die ik meteen uit trok op een ruwe manier.

Ze werkte tot mijn verbazing best mee maar misschien ook door de shock dat ik zo ruw met haar deed. “Tijd om verwend te worden geil sletje van me” zei ik hees van de geilheid. Mijn broek en boxer schoof ik snel en behendig naar beneden en mijn kloppende paal schoot stijf uit mijn broek en stond fier omhoog. Doordat ze een geile sportbh droeg en ze onder mij zat keek ik recht tussen haar heerlijke borsten die een mooi formaat hadden en een mooie inkijk boden op haar tieten. Een dikke klodder spuug liet ik gaan uit mijn mond en kwam tussen haar tieten terecht wat ik er vervolgens over uit smeerde. Ze begonnen wat te glimmen van het speeksel en snikkend liet ze het toe niet wetend wat ze anders moest doen. “Heb je al eens een pik in je bek gehad slet” vroeg ik haar waarop ze nee schudde. “Dan is het daar eens tijd voor sletje van me” zei ik haar met een gore lach op mijn gezicht. Mijn hand wikkelde ik om haar haren en dirigeerde haar zo naar mijn lul en duwde deze tegen haar gezicht aan. Mijn eikel ging langs haar lippen en sloeg ik ook een paar keer op haar wangen. “Bek opendoen sletje” en twijfelend ging haar mondje open.

Zodra haar mondje ook maar een beetje geopend was greep ik mijn kans en duwde mijn stijve paal haar bek in. Meteen schoot ik tot iets voorbij de eikel haar mondje in en doordat het haar eerste keer was schrok ze ontzettend en wou ze terugtrekken. Dit liet ik niet toe en hield mijn pik in haar bek. Ze wou terugtrekken maar dat ging niet omdat ik veel te sterk voor haar was. “Dat doe je verkeerd slet jij moet je bek over mijn pik heen halen en zo mijn lul op een voor mij prettige manier stimuleren”. Dat gezegd te hebben haalde ik haar hoofd over mijn lul heen en weer en was ik heerlijk bezig om haar bek te neuken. Ze vond het duidelijk helemaal niks en tranen begonnen over haar wangen te lopen. Dit liet zwarte strepen make-up achter die hierdoor ook uitgelopen was. Terwijl ik genoot van mijn pik in haar geile bek keek ik ook op haar neer tussen haar heerlijke B-cup die er verleidelijk onder aanwezig was. “Je gaat helemaal kapot gore hoer” sis ik haar hees van de geilheid toe. Ze snikt alleen maar terwijl ze mijn lul nog in haar bek ontvangt. “Vind je dit al diep slet, dit is nog niks” en dat gezegd te hebben duw ik mijn lul ook weer een stukje dieper in haar mond.

Ik hoor hoe ze er moeite mee heeft want ze begint ook al kokhalzende neigingen te maken. Dit vind ik zelf heel geil om te horen en maak er gebruik van door er goed voor te staan en haar haren nog steviger vast te pakken. Ik duw haar weer over mijn stijve lul heen en het voelt heerlijk hoe het jonge meisje haar mond over mijn lul glijd. Doordat mijn lul op het moment ook wel best al aardig diep gaat in haar mond beginnen slijmdraden zich te vormen en lopen deze vanaf haar mond naar mijn pik tijdens de adempauzes. De adempauzes zelf duren niet al te lang want ik heb haar liever met haar mond op mijn pik dan niet. Wanneer ik mijn lul er weer uit trek en zij haar adempauze neem sla ik mijn met slijm besmeurde lul een paar keer in haar mooie gezichtje waarna ik hem er weer ruw in duw. Meteen begint ze ook weer te kokhalzen en ik leg nu mijn beide handen op haar achterhoofd. “Tijd om mijn volledige pik in je bek te krijgen slet” zeg ik haar genietend. Ik begin te duwen en het begin gaat nog wel makkelijk. Al snel mindert het hoe snel het gaat en gaat ze er steeds moeilijker overheen. Omdat zij een slet is die moet luisteren doe ik niks met haar tranen en haar gejank en ga ik alleen maar harder en harder door. Na haar bruut over mijn lul geduwd te hebben voel ik haar neus tegen mijn kruis aankomen en weet ik dat mijn gehele pik in haar mond zit. Ik moet lachen en kijk op haar neer. Ze heeft het er heel moeilijk mee en spartelt ontzettend, dit heeft geen zin want ik ben veel sterker dan haar. Ik laat haar dan toch los en ze komt meteen van mijn lul af en hapt naar adem. Ze is bijna aan het hyperventileren omdat ze zo weinig lucht te kort komt en ik vind het alleen maar prachtig. “Zo vieze hoer dat was niet niks he, klaar voor ronde twee” zeg ik haar dan gemeen.

Ze kijkt mij geschrokken aan maar mijn handen zitten alweer op haar achterhoofd en ik duw haar weer ruw over mijn lul heen. Dit keer haal ik haar hoofd echter heen en weer over mijn pik in plaats van dat ik hem er langer in laat. Dit gaat wel in een hoog tempo en ik merk aan Lorraine dat ze dit nauwelijks bij kan houden en het echt teveel voor haar is hoe ruw ik met haar ben. Het is net of ik haar mondje aan het neuken ben alsof het haar kut is en ze heeft ook gewoon geen controle meer over iets. Het kwijl uit haar mond loopt in een aardig tempo over haar kin naar beneden en komt zelfs tussen haar heerlijke tieten via de inkijk van haar sportbh. Elke stoot die ik doe lijkt er weer eentje te veel maar ik wil gewoon meer en meer na al dat opwarmen wat die slet heeft gedaan. Wat zij wilt en wat er met haar gebeurt interesseert mij helemaal niks. Wanneer ik haar een adempauze geef ben ik wel bezig mijn pik steeds in haar gezicht te slaan waardoor die onder de kwijl zit met de uitgelopen make-up. “Jouw hoerenbek ziet er echt niet meer uit zo, dat gaan we zo wel even wassen maar eerst nog even van je geile mond genieten” en ram nogmaals mijn lul haar mond in. Dit is niet de eerste keer dat ik een mondje neuk maar wel de eerste keer dat ik het zo genadeloos doe. Ik had ook verwacht dat het janken en het smeken meer met mij zou doen maar ik merk gewoon dat ik het alleen maar geil vind als ze gilt en tegenstribbelt. Ik trek mijn lul nog een laatste keer terug en kijk naar haar uitgewoonde gezichtje en ze kijkt mij met huilerige ogen aan. “Ben je klaar” waarop ik haar een tik in haar gezicht geef. “Domme slet, je spreekt mij altijd aan met U, onbeschoft kreng. Je mocht willen dat ik klaar was maar blijkbaar heeft een hoer als jij geen manieren gekregen dus moet ik wel door en moet ik wel harder met je omgaan. Eerst maar eens tijd dat geile slettenlichaam van je te ontbloten” zeg ik haar dan.

Ik pak haar haren vast en trek haar omhoog, doordat ik veel langer ben dan haar toren ik boven haar uit. Ik kijk op haar neer en kijk naar de mooie geile b-cup in de geile sportbh. Deze zit lekker strak en zit dan ook heerlijk om haar tieten heen. Met mijn handen omvat ik haar stevig borsten en begin er hard in te kneden. Ze geeft een klein gilletje omdat ik best ruw ben maar dat laat ik de pret niet bederven. Ze voelen heerlijk in mijn hand en ik pak haar sportbh vast bij de hals. Met een harde ruk maak ik het kapot en haar stevige B-cup komt eruit zetten. Haar tepels staan al hard en ik grijp haar borsten nu ontbloot weer stevig vast. Ik kneed ze hard en ze geeft lichte kreuntjes van de pijn. Haar tepels neem ik ook tussen mijn vingers en knijp hier ook stevig in. Ze beginnen dan ook al snel hard te staan en worden daardoor extra gevoelig. Na haar tieten aandacht gegeven te hebben draai ik haar ruw om en duw haar voorover met haar handen op het bankje van de kleedkamer. Haar kontje steekt nu naar mij uit in de geile strakke yogapants. Met mijn hand aai ik over haar kont die goed te voelen is door de dunne stof. Lorraine is nog aan het snikken en ik geef haar dan een harde onverwachte klap op haar kont “aauuuww” jammert ze erop. Haar kont krijgt nog een paar rake klappen en de dunne stof laat de klap niet minder hard aankomen. Ik ben wel heel benieuwd naar haar reet die ze altijd provoceert dus het is tijd die te aanschouwen. Met mijn vingers pak ik een klein stukje stof en weet dit al snel open te krijgen. Het kleine gaatje maak ik in een keer een groot gat waardoor haar kont in de geile hipster zichtbaar wordt. De volledige yogapants scheur ik nu van haar lichaam en trek de hipster in een snelle beweging uit. Ze jammert nu weer van haar yogapants die kapot zijn maar ik zeg haar dat ik dat gejammer van haar een beetje zat ben. Ik rol haar hipster op en prop deze volledig in haar mond. Haar gezicht is een wrak om te zien met de slijm en make-up en nu ook nog haar eigen onderbroek in haar mond gepropt maakt het er niet beter op.

Met op haar schoenen en sokken na alle kleding uit kijk ik in deze positie mooi tegen haar geile kutje aan. Hier zit geen haartje op en ik lach erom en zeg “zo dus een slet als jij zorgt dat haar kutje geschoren is voor wanneer er pikken in gaan?”. Lorraine jammert dat ze nog maagd is waarop ik zeg dat we dat dan heel snel gaan veranderen. Met mijn hand ga ik ruw langs haar kutje en voel dat deze best nog droog is. Dit is voor mij niet heel lekker om erin te gaan dus krijg een geil idee. Ik neem plaats achter haar en trek haar op haar rug op de grond. Haar benen moet ze wijd houden en ik neem plaats bij haar kutje. Mijn mond zet ik op haar kut en duw mijn tong tegen haar grotje aan. Haar kutje was nog hartstikke droog maar met mijn tong wist ik het best snel al vochtiger te krijgen. Ondanks ze het allemaal niet wou begon ze wel te kreunen van genot en haar kutje was natter en natter. Terwijl ik nog aan het likken was duwde ik mijn vingers in haar kutje en begon haar ook te vingeren wat haar meer liet kreunen. Zonder echt te wachten duwde ik een tweede vinger naar binnen wat ook erg gemakkelijk ging. Met een hoog tempo was ik haar geile kutje nu hard aan het vingeren en tegelijkertijd met mijn tong bezig om haar helemaal gek te maken. Ze was hevig aan het kreunen en spartelen. Alles in haar lichaam was aan het samen spannen en doordat haar hipster in haar mond zat was al het kreunen wat ze deed wel gedempt. Het klonk heerlijk geil en ik wist ook precies de juiste plekken te raken. Het verbaasde mij maar ze was bijna aan het klaarkomen en op het randje stopte ik. Ik haalde haar string uit haar mond en zei haar denigrerend “als je wilt klaarkomen moet je ervoor smeken gore slet”. Ze was echt heel geil want meteen lach ze al te smeken dat ze wou komen. “Please laat mij komen ik ben nog nooit zo geil geweest” zei ze dan ook gemeend. “En als ik je laat komen wat mag ik dan met je doen vieze hoer” lachte ik haar toe. “ALLES WAT JE WILT MAAR PLEASE LAAT MIJ KOMEN, DAN MAG JE MIJ GEBRUIKEN ALS DE SLET DIE IK BEN”. Toen ze het zei moest ze wel geschrokken zijn maar kijk mij wel smekend aan. Ik ramde ruw weer twee vingers in haar kutje en begon haar hevig te vingeren. Het geil stroomde uit haar soppende kutje die volledig glom. “OH MIJN GOD OH MIJN GOD IK GA KOMEN IK GA KOMEN AAAAH GAAA DOOORRRRRR” bracht ze gillend uit toen ze haar eerste orgasme van de avond bereikte. “Goed zo sletje nu tijd om aan je andere verzoek te voldoen, je gebruiken als de slet die je bent wat ik sowieso van plan was”. Ze keek mij bang aan nog na hijgend van haar orgasme.

“Zo dus tijd om je te gebruiken als een slet” zei ik haar en zat toen op mijn knieën achter haar. Mijn pik zetten ik tegen haar kale kutje aan en duwde zonder verder voorspel in haar kut. Niet eerst opbouwen, ik begon meteen haar op een heerlijk tempo te neuken en haar B-cup begon mooi mee te deinen op het tempo van het neuken. Haar natte kutje ontving mijn lul gemakkelijk doordat ze eerder al nat was gemaakt. Ze had nu ook voor de eerste keer een lul in haar kutje wat te merken was, gezien ze erg strak voelde. Mijn lul heeft nog nooit zo’n heerlijk strak kutje geneukt en pleziert mijn lul op een ultieme manier. Lorraine kreunt hevig mee bij elke stoot dus ook zij moest er wel van genieten. Of ze er mentaal van genoot betwijfel ik omdat ze al kreunend nog aan het smeken was of ik wou stoppen. Ik keek alleen maar neer op hoe mijn lul het kale kutje in en uit ging. Haar tieten die op het tempo op en neer deinde. Ik greep de mooie bollen vast en was ze gemeen aan het kneden. Haar tepels tussen mijn vingers terwijl de rest van mijn handen over haar borsten heen zaten. Door het ritme van het neuken gingen mijn handen ook op en neer en namen haar borsten meteen mee. Ik tufte tussen de heerlijke bollen en duwde ze vervolgens tegen elkaar. Nog een klodder erop en deze smeerde ik over haar tieten uit. Hierdoor begonnen ze te glimmen en dat was een best geil gezicht. “Je hebt echt geile tieten slet”, laat je die altijd zien in geile hemdjes zodat iedereen van die memmen kan genieten. Beschaamd knikte ze dat ze dit eigenlijk wel deed en ik zie haar dat het normaal was en dat sletjes dat horen te doen.

“We doen iets verkeerd trouwens hoer, ik doe nu al het werk ik wil jou eens aan het werk zetten” zei ik nadat ik even lekker bezig geweest was. Ze keek mij niet begrijpend aan en ik trok mijn lul terug uit haar kutje. Dit was voor haar duidelijk een hele oplossing liet ze zien maar het zou niet van lange duur zijn. Ik greep haar hard aan haar haren en trok mee terwijl ik zelf op mijn rug ging liggen. Met slechts wat hand gebaren wist ik haar duidelijk te maken dat met haar tieten richting mijn gezicht op mijn pik moest zitten. Mijn lul stond stijf omhoog en ze ging met haar heerlijke kutje erboven hangen. Ze keek mij aan met een gezicht van “moet dit echt” waarop ik heel bevestigend keek. Ze nam plaats en mijn lul schoot meteen volledig in haar kut. Hierop gaf ze een harde gil omdat ze dit niet verwacht had. Ik greep meteen de hipster die binnen handbereik lag en propte deze meteen weer in haar mond. “Ophouden met dat gegil gore slet” zei ik haar ook dominerend. “Nu ga je op en neer op mijn en als ik het niet snel genoeg vind gaan zullen daar consequenties aan zitten” en gaf haar een tik tegen haar linkertiet. Haar handen deed ze op mijn borsten en begon op en neer te gaan. Haar borsten gingen weer op en neer en ze ging op een langzaam tempo. Dit voelde prima maar ik ben zelf meer van de harde seks. “Sneller slet” zei ik haar ook kortaf en gaf haar beide tieten nog een gemene mep. Ze gaf een kreuntje en begon het tempo op te hogen. Haar lichaam kwam steeds op die van mij neer en van haar gezicht was duidelijk genot gemixt met vernedering en pijn af te lezen. Haar kutje voelde wel nat en haar kutgeil liep ook op mijn kruis. “Je vindt het wel geil, je bent gewoon een slet die ervan houdt om hard aangepakt te worden” siste ik haar toe doelend op haar lekkende kut. Ze gaf geen antwoord en werd alleen maar rood wat ook genoeg zei.

Haar tempo ging ook mede door haar eigen genot steeds hoger. Haar kreunen met de hipster in haar mond ging ook steeds luider. Over het tempo had ik niks aan te merken dat was heerlijk op deze manier. “Ga door hoer, harder, neuk je zelf op mijn pik, laat zien wat voor slet je bent” zei ik haar aan de lopende band. Ze ging harder en harder en werd helemaal wild ondertussen. Ik genoot er ook best wel van want op deze manier was het best wel geil hoe ze met haar kutje op mij neerkwam. Alles aan haar zei dat ze geil was en dat ze meer wou. Ik trok de hipster uit haar mond en zei haar “is het lekker dan hoer” waarop ze alleen nog maar kon antwoorden met een luidde kreun. “Dat zie ik als een ja” en kreunend zei ze dat het waar was zonder enige woorden eraan vuil te maken. Ze was uitgeput dat was wel duidelijk maar ze kon gewoon niet meer stoppen. “OOOW GOD IK GA KOMEN IK GA WEER KOMEN” zei ze gillend tegen mij. “HEB IK DAAR AL TOESTEMMING VOOR GEGEVEN” schreeuwde ik naar haar terug. Ze schudde heftig van nee terwijl ze vlakbij haar tweede orgasme was. “SMEEK ER DAN MAAR VOOR VIEZE SLET”. “PLEASE MAG IK KOMEN, IK BEN ZO GEIL, IK WIL ZO GRAAG KOMEN. MAG UW SLETJE ALSTUBLIEFT KOMEN IK KAN HET NIET HOUDEN” gooide ze eruit. Ik was nog aan het nadenken waarna ze duidelijk stuiptrekking aan het maken was van dat ze een heerlijk orgasme had. Haar kutje spande samen om mijn lul en ze gilde het uit. “IK KOOOOMMMMMMMMMM” zei ze gillend en keek mij uitgeput aan. Haar gezicht nog steeds als een wrak en nu ook duidelijk heel moe van haar tweede orgasme.

Ik greep haar heupen vast en werkte haar handig van mijn kruis af. “Ik had je nog geen toestemming gegeven SLET” siste ik haar toen kwaad toe. Angstig keek ze naar mij en wist even niet wat ze moest zeggen. “Als jij zo graag wilt komen zonder toestemming moet je nu ook de straf die erbij hoort ervaren”. Ik pakte haar legging en bond hiermee haar armen vast op haar rug. Haar knieën bond ik bij elkaar met haar shirtje en liet haar ook op haar knieën plaatsnemen. Haar kontje stak mooi in de lucht en ik gaf haar hier een harde mep op. Haar billen trilde heerlijk na van elke mep en werden met de klap weer roder. Ik liep toen naar haar tas en gooide deze leeg op de grond. Ze had geen andere kleren mee en ik keek toen lachend naar de kapotte yogapants en sportbh. Verder zat er een deo-bus in van Dove waar ik wel iets mee kon. Het dopje zat nog bij het spuitstuk en met die kant ging ik langs haar kutje. Ik duwde deze tegen haar klitje aan en begon haar een beetje hiermee te plagen. “Als je zo graag gevuld wilt zijn zorgen we daar toch voor hoer” zei ik sadistisch. Voor het doorhad drukte ik de deo-bus al wat naar binnen. “NEEE DAT IS VEEL TE KRAP” begon te weer te gillen. Dit beantwoorden ik met een harde mep op haar reet en trok haar toen aan haar haren naar achter. Ik fluisterde in haar oor “je ondergaat het maar vieze slet, dit is wat je verdiend, het enige waar je goed voor bent is mijn genot”. Ik duwde de deo-bus toen voor de helft naar binnen. Ze begon best wel te gillen hiervan maar dat wist ik stil te krijgen door haar nog een keer aan haar haren naar achter te trekken en met mijn handen om haar keel te gaan om deze lichtelijk dicht te knijpen met een hand. Mijn andere hand gebruikte ik om de deo-bus dieper in haar kutje te krijgen. Uiteindelijk had ik deze zodanig diep in haar kutje gekregen dat deze uit zichzelf bleef zitten. Zo liet ik de bus zitten in haar kut terwijl er weer nieuwe tranen over haar gezicht liepen, waar ik verder geen aandacht aan besteedde.

Naakt nam ik achter haar plaats en pakte haar shampoo. Ik spoot hiermee op mijn lul en vervolgens haar kontgaatje. Ik duwde mijn duim vast naar binnen en deze voelde nog strakker dan haar kutje. “WAT NEE NIET DAT GAT” begon ze weer met het eeuwige smeken. “Als je nu je bek niet houd doe ik het zonder shampoo” waardoor ze meteen stil was en angstig achteromkeek. Ik smeerde mijn lul nog een keer goed in en propte voor het geval dat weer haar hipster terug in haar bek. Ik zetten mijn eikel tegen haar kontje en dit was ook mijn eerste keer anaal neuken dus ik had er erg veel zin in. Met een beetje kracht duwde ik mijn eikel voorbij haar sluitspier en zat deze in haar kontje. Ze gaf weer een harde gil maar ik ging dit keer iets langzamer wat vooral ook voor mij was. Het was erg strak en ik had best wat moeite om haar hierin te neuken met meteen een hoog tempo. Met veel shampoo wat ik allemaal over mijn lul en haar anus spoot ging ik nu een beetje dieper en haalde mijn pik weer terug. Zo ging ik nog een keertje heen en weer en zo begon er toch een tempo te ontstaan. Het was nog zeer langzaam maar dit moest zich gewoon nog opbouwen. Het gaatje was heerlijk strak en hier ging ik dan ook optimaal van genieten. Met elke stoot ging ik toch langzaam steeds een stukje dieper en harder. Met mijn handen stevig op haar billen waardoor mijn handafdrukken er goed in stonden kon ik mij goed vasthouden. Lorraine kon niks anders dan het maar ondergaan. Ze lag nog steeds gebonden met mijn pik in haar kont. Ik had nooit geweten dat anaal zo lekker was en wou vandaag nog mijn volledig paal in haar kontje krijgen hoe dan ook. Om dit doel wat ik voor ogen heb te bereiken moest ik wat harder met haar zijn maar dat vond ik niet erg. Het was duidelijk dat Lorraine het nog steeds niet lekker vond en onderging het kreunend wat met name van de pijn zou zijn. Mijn handen op haar kont wisten het tempo mooi steeds op te hogen. Na nog even goed mijn best gedaan te hebben wist ik uiteindelijk het voor elkaar te krijgen dat ik er bijna helemaal in ging met een hoog tempo erbij.

Na even zo geneukt te hebben was het tijd om haar kontje nu helemaal te nemen en er volledig in te gaan dus ik zetten mij schrap voor deze uitdaging. Ik trok haar steeds hard naar mij toe en zag mijn pik ook steeds een stukje verder haar kont in gaan. Met elke keer dat ik dit deed hoorde ik Lorraine weer een gilletje geven. Doordat ik zo diepging leek het ook of ik de deo-bus in haar kutje kon voelen. Na nog een paar keer deze pogingen gedaan te hebben wist ik mijn volledig lul in haar kontje te begraven en mijn kruis kwam ook tegen haar bips aan. Nu ik erin zat was het tijd haar reet goed uit te wonen. Het tempo hoogde ik weer goed op en was in een hoog tempo aan het neuken in haar reet en ging er tevens helemaal in. Elke stoot in haar kontje liet haar gillen en dit was nog niet gewend. Haar kontje voelde dan ook erg strak nog steeds.

Dit was heerlijk maar ik wou nog even een andere stand dus ruw duwde ik haar om. Hierdoor lag ze op haar zij en lag ik op mijn zij naast haar. Meteen begon ik weer te stoten terwijl ik ook dus een soort vanachter haar lag. Mijn hand ging naar beneden en hiermee begon ik ook de deo-bus heen en weer te halen. Zo moet het voor haar gevoeld hebben of ze door twee pikken tegelijk geneukt werd ondanks dat er eentje een deo-bus was die ik door haar kutje haalde. Ik merkte wel dat mijn zaad begon op te borrelen en ik was al aan het denken waar ik mijn zaad wou dumpen bij deze slet. Haar volspuiten klonk mij wel goed in de oren maar ook over haar heen spuiten zou haar goed staan. Alleen denkend aan hoe ik haar mijn zaad zou geven liet mij harder gaan. “Waar wil je zo mijn zaad vieze slet” zei ik haar minachtend en trok de hipster eruit en gooide deze richting de prullenbak. Ze was duidelijk aan het nadenken terwijl ze geneukt werd wat ze moest zeggen. “Waar u wilt” zei ze toen onderdanig. Ik moest lachen dat ze dit zei want dat liet zien dat ik haar goed getraind heb. Ik gaf haar dit ook als compliment maar ik betwijfel of zij dit ook als compliment zag.

Ik trok mijn pik terug en trok haar weer op haar knieën met mijn lul voor haar neus. Mijn lul die net uit haar kont kwam ramde ik meteen in haar bek. Ze walgde maar had niet veel keus en al helemaal niet met haar handen op haar rug gebonden. Mijn lul haalde ik nog even hard heen en weer en met een luidde brul liet ik mijn zaad gaan. Ik spoot de eerste paar stralen haar keel in en de rest liet ik over haar gezicht. Een straal miste ik en spoot ik op de grond. Met mijn hand smeerde ik het zaad over haar hele gezicht en in haar mooie lange haren. Daarna greep ik haar aan haar haren vast en duwde haar met haar mond bij het gemorste zaad. “Oplikken als een brave slet” commandeerde ik haar en haar tong kwam naar buiten. Deze ging over de grond en ze likte het zaad van de grond. “Goed zo hoer nu doorslikken” en ook dat deed ze toen. “Doe je bek nu open en laten zien teef” en ze opende haar mond en stak haar tong naar buiten. Haar mondje was netjes leeg en ik was best tevreden. Ik maakte een paar foto’s waar ze beschaamd op stond en helemaal uitgewoond eruit zag.“Zo goed gedaan, ik breng je naar huis dus doe de kleding aan. Je hipster laat je hier die heb je niet nodig lijkt mij want ik wil bij je kut kunnen. Ik liep naar buiten en kleedde mijzelf om. Ik was veel sneller en wachtten best wel lang. Ze kwam naar buiten “net op tijd ik wou net naar binnen gaan en dan had je een probleem gehad”.

Ik opende haar jas en zag dat ze op het shirtje na niks aan had want de rest was kapot. Haar tepels staken mooi door het shirtje heen omdat haar sportbh ook was gesneuveld. “Lopen hoer” en ze liep voor mij uit en ik wees mijn auto aan. Ze opende de deur naast mij en haar fiets deed ik in de achterbak, gelukkig past dat makkelijk als ik de stoelen naar voren klap. We reden een eindje en ze vertelde me zachtjes welke bocht ik moest nemen. Tijdens het rijden zei ik haar dat ze haar jas open moest doen zodat ik mooi bij haar geile lichaam kon komen. Mijn hand ging langs haar heerlijke kutje en ook haar mooie strakke buikje betaste ik. “Wacht nee je moet daarheen” zei ze angstig toen ik de snelweg nam in plaats van de weg die we moesten nemen. Ik reed naar een parkeerplaats bij een onbemande pomp. “Nou ik rij een heel stuk om dus ik wil daar wel even iets voor vangen” zei ik haar. Ze keek weer bang maar ik stopte en stapte uit. Ik deed haar deur open en sleurde haar de auto uit. Ik ritste haar jas open en kon het niet laten om ook haar shirtje kapot te scheuren. Ik ritste de jas weer dicht en sleurde haar mee naar een afgelegen deel van de parkeerplaats. Ik open haar jas en zetten haar met haar handen op het bankje wat daar stond. Ik stond achter haar en gaf haar meerdere meppen op haar kontje waardoor ze gilletjes gaf en mensen ernaar toe werden gelokt. Het was vooral laat en een aantal vrachtwagenchauffeurs kwamen naar de commotie toe. “Stop please ze zien mijn borsten” jammerde Lorraine tevergeefs.

“How old is she” vroeg een van de mannen in gebrekkig Engels. Ik loog tegen hen dat ze 18 was en heel graag een gangbang wou. De mannen zeiden dat ik hun taal wel sprak. Het waren in totaal drie mannen en ik zei hen dat voor 15 euro de man ze zich helemaal op haar mochten uitleven. Al snel had ik 45 euro in mijn hand en siste in haar oor “je laat die mannen hun gang gaan dan gaan die foto’s die ik heb niet online. Dan breng ik je thuis en hoor je nooit meer van me” en nam toen afstand. De mannen hadden hun pikken ontbloot en stonden om haar heen. Snel zat ze op haar knieën en had de eerste zijn pik al in haar mondje gepropt. Een tweede nam vanachter plaats en ramde zijn pik in haar kutje en zei “is this slut fucked in her ass as wel” wijzend naar haar net ontmaagde kontje. “Yes of course you can fuck this filthy whore in every hole”. De man trok zijn lul meteen terug en begon haar toen ruw in haar kontje te nemen. Zo werd de knappe Lorraine door drie mannen aangepakt en het zag er mega geil uit. De mannen wisselde steeds zodat er steeds een andere in een gatje zat. Ze werd ook nog omgedraaid dat de man die niks deed haar tieten kon kneden. “Wow she is really tight” zeiden de mannen en staken dan hun duimen op naar mij. De eerste moest al vrij snel komen en spoot zijn zaad over haar tieten. De andere volgde door alles op haar tieten, gezicht en in haar haren te spuiten. De bedankte mij en liepen weg. Ik maakte nog wat foto’s van haar voor het geval dat. “Zo nu heb je de benzine kosten eruit. Ze zei niks, deed haar jas aan en stapte in de auto. Ik reed naar haar huis en buiten de aanwijzingen zei ze niks.

Eenmaal bij haar huis zag ze dat er niemand thuis was en de straat ook leeg was. Ik sloot de auto nog even op slot gedaan en zei haar dat ze haar telefoon moest pakken die in haar tas zat. Ze moest hem toen ontgrendelen en ik zetten mijn telefoonnummer erin onder de naam “goed geneukt worden”. “Mocht je ooit willen heb je mijn nummer” ik stapte uit en haalde haar fiets eruit en haar tas had ze zelf. Met de fiets liep naar de deur en ik was al vrij snel weg. Eenmaal thuis douchte ik mij en maakte mij zelf lekker schoon. Ik ging op de bank nog even tv kijken. Ik kon nog steeds niet geloven dat ik dit had gedaan maar wist wel dat als de mogelijkheid er was ik vaker een meid zou verkrachten. Terwijl ik dit dacht kreeg ik een berichtje van Lorraine en toen ik die las wist ik zeker dat dit niet mijn laatste keer was.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 11896x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 6856x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 7841x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11327x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5637x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20276x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9249x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24581x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10573x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17334x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6124x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5358x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8987x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7189x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net