Opwindend.Net
Datum: 10-03-2018
Stemmen: 30x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 10880x
Lengte: Gemiddeld
De Zakenman - 1
Door LiefMeisje - Zoek naar meer...

Dit verhaal gaat over mezelf, Elise.

Ik ben een jonge vrouw van 23 jaar met donker bruine ogen, lang bruin golvend haar en een bescheiden C cup. Ik woon in een appartementje in het hartje van Antwerpen. En ik hou er van om in mijn vrije tijd te dansen of te zwemmen.

Enkele maanden geleden heb ik een knappe zakenman leren kennen. We zijn al verschillende keren samen gaan uit eten en ik heb vlinders in mijn buik!

Tot nu toe waren onze dates altijd heel beschaafd gebleven. Lekker gaan uit eten en daarna een gezellige wandeling met een afscheidskus voor de deur en meer niet.

Maar vanavond zal anders zijn! Ik doe mijn mooiste bh en slipje aan en kruip dan in mijn rood kleedje.

Dit is altijd mijn favoriet kleedje geweest. Mijn borsten en poep worden mooi gevormd en het kleedje sluit mooi aan rond mijn lichaam zodat iedereen mijn zandloper figuur kan bewonderen.

Het is al 7 uur dus ik moet me haasten! Ik kruip in mijn auto en na twee keer proberen wil deze eindelijk starten. Dat oud ding wil niet meer mee maar een nieuwe auto kan ik niet betalen en stiekem heeft dit ook wel zijn charme.

We hebben afgesproken in een klein italiaans restaurant. Als kind kwam ik hier altijd graag omdat het me doet denken aan Lady en de Vagebond. Normaal kiest hij altijd waar we gaan eten maar deze keer heb ik een beetje harder aangedrongen om in een restaurant van mijn keuze te gaan eten.

Niet dat hij geen goede restauranten uit kon kiezen. Oh nee, hij koos de aller beste! En dat kon je ook zien aan hun prijs kaartje..

Hij is dan wel een gentlemen maar aan het einde van onze date was het toch altijd mooi de rekening in 2.

Niet dat ik dat erg vind. Maar met het kleine loontje dat ik heb is het ook wel eens fijn om wat goedkoper te gaan eten!

Ik kom binnen en zie dat ik eerst ben. Geen verrassing want ik ben al elke keer eerst geweest. Hij is een drukke zakenman, denk ik in mezelf terwijl ik plaats neem aan het ronde tafeltje.

Na een half uurtje geduldig wachten komt hij eindelijk binnen. Hij heeft een donkerblauw kostuum aan en ik moet me inhouden om hem niet met mijn ogen uit te kleden.

Hij heeft me ook gezien en komt bij me zitten terwijl hij een ober wenkt. Heb hem nog nooit sorry horen zeggen omdat hij te laat is. Erg vind ik het niet, hij is het waard om op te wachten!

Tijdens het eten probeer ik af te tasten hoe ver ik hem vanavond ga krijgen. Ik vraag hem of hij geen zin heeft om deze keer geen avondwandeling te maken maar in plaats daarvan bij mij nog iets te komen drinken. Hij lacht als ik de vraag stel. Ik krijg het helemaal warm en hoop dat hij ja zegt.

Ik heb een beter idee zegt hij terwijl hij stiekem mijn borsten bewondert. Hij roept een ober en vraagt om de rekening. We betalen de rekening en verlaten het restaurant. We beginnen te wandelen en ik durf haast niet te vragen waar we nu heen gaan.

Ik loop met hem mee tot we uiteindelijk voor zijn voordeur staan. Hij doet de deur open en begeleid me met zijn hand naar binnen.

Ik voel de spanning door mijn lichaam gaan. Is het zo ver? Gaan we eindelijk de liefde bedrijven?

Eens we binnen staan kust hij me innig terwijl hij de rits van mijn kleedje los maakt. Mijn kleedje glijd over mijn gladde benen naar beneden en ik zie hoe zijn lul in zijn broek groter word terwijl hij mij bewonderd. Hij draait me om en duwt me tegen de muur. Niet bang zijn, fluistert hij als hij me blinddoekt. Hij neemt mijn hand en begeleidt me naar wat ik denk dat zijn slaapkamer is. Hij duwt me op mijn buik op het bed en vraagt me om te blijven liggen. Ik voel zijn stevige hadden die mijn rug masseren. Hij gaat ook over mijn armen en benen, ik vind het erg romantisch. Plots voel ik iets heel koud aan mijn pols. Een handboei? Hij maakt mijn beide handen vast boven mijn hoofd en dit word me te spannend. Wat doe je? vraag ik.. maak me maar terug los?!, zeg ik angstig.

Hij lacht en zegt dat ik dat wel kan vergeten. Hij verteld me hoe hij al jaren opzoek is naar een vrouw die hij volledig van hem kan maken. En dat ik die droom nu voor hem ga vervullen.

Hij maakt mijn bh los en duwt deze omhoog zodat hij mijn naakte borsten kan bewonderen. Ik probeer tegen te werken maar kan niet veel doen met mijn handen vast geboeid. Ik ben overstuur en begin in het rond te stampen. Tot ik plots een hevige snok krijg aan mijn haar.

Hij heeft me heel stevig vast en trekt mijn hoofd zo ver naar achter als hij kan.

Het doet erg pijn en ik durf amper te bewegen.

Doe maar moeilijk, fluisterd hij in mijn oor, dan is er voor mij ook een uitdaging aan! Hij heeft me nog steeds stevig vast terwijl hij met zijn andere hand over mijn billen wrijft.

Wanneer hij plots een stevige mep geeft. Meteen gevolgd door de tweede harde slag, en de derde, en de vierde.. mijn billen beginnen te tintelen maar ik durf niets te zeggen.

Hij trekt mijn benen open en hangt deze ook vast. Ik ben zo onder de indruk dat ik zelfs niet meer tegen werk. Hij kan nu goed aan mijn kutje aan en beslist om er een keer op te speken voor hij twee vingers naar binnen duwt. Hij haalt deze er weer helemaal uit en vervolgens duwt hij ze ook weer helemaal naar binnen. Dit doet hij een paar keer en ik voel dat ik nat begin te worden en er zelfs van geniet.

Maar dan beslist hij om te stoppen. Ik weet dat je een geduldig meisje bent, zegt hij, dus je zal er zeker niets op tegen hebben als ik je hier nu een tijdje laat liggen. En met deze woorden gezegd hoor ik hem de kamer verlaten. Hier lig ik nu geblinddoekt, naakt en geil met mijn benen helemaal gespreid op het bed. Bang afwachtend tot mijn zakenman weer terug komt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zakenman - 2

Zoek naar meer verhalen van LiefMeisje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 11866x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 6839x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 7815x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11305x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5634x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20260x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9246x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24573x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10569x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17332x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6123x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5357x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8984x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7188x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net