Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 95x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 18147x
Lengte: Lang
Zusjes - 1
Door Petertje - Mijn Profiel Pagina

Hoi. Ik ben Peter. Dit verhaal, wat meerdere delen omvat, is deels fictief en deels waargebeurd. Veel leesplezier. XXX

Het was vrijdag rond 15.00 uur toen we op Schiphol landen. We, Britt, mijn persoonlijk assistente (P.A.) en ik, Peter en voor intimi Peet, waren moe maar voldaan teruggekomen van een zakenreis in Japan. Het was moeilijk gegaan maar we hadden de opdracht binnen. Een opdracht met beperkte marge maar het belangrijkste was, het garandeerde mijn bedrijf 5 jaar werk voor de 200 medewerkers.

Ik was trots op ons beiden. Britt had me er doorheen gesleept tijdens de lange onderhandelingen en ik had zelf, uiteindelijk, de opdracht toch binnen gehaald. Ik was moe door de reis, het tijdsverschil en de intensieve gesprekken maar wilde toch samen met Britt er nog een borrel op drinken om het te vieren.

Britt was ook moe maar zag het succes van onze missie in en voor we het wisten had de taxichauffeur ons bij een hippe tent in het centrum van Amsterdam afgezet. We zaten heerlijk aan een tafeltje te genieten van de bluesmuziek op de achtergrond. Britt een cocktail en voor mij gewoon een biertje. We zaten nog wat te praten over de reis maar ik zag de begerige blikken wel van andere mannen haar kant op.

Ik begreep ze wel. Daar zat een onomstotelijk lekker wijf met een vermoeide vent. Britt is een heerlijke stoot. 28 lentes, altijd netjes tegen sexy aan gekleed. Brunette en rond de 1.65 lang. Nu is ze stijlvol gekleed. Een strak mantelpakje, haar haar valt half over haar schouders en als ze loopt op haar halfhoge hakken priemt haar stevige c-cub tegen haar strakke witte blouse. Haar heerlijke billen komen prachtig tot hun recht in haar knie rok. En dan nog haar prachtige koppie. Altijd licht opgemaakt met prachtige blauwe kijkers en een mond met volle lippen.

Hiernaast is Britt uitdagend, sensueel, grappig en intelligent. Ze werkt nu 5 jaar voor mij als P.A. We zijn vertrouwd met elkaar en ze probeert mij, denk ik ten minste, wel eens verder te laten gaan dan alleen maar het werk. Ik bestel nog een ronde als ik zie dat ze haar 2 bovenste knoopjes van haar blouse openmaakt. Sensueel likt ze met haar tong over haar lippen terwijl ze mij strak aankijkt. Ik krijg het er warm van en niet alleen ik. Terwijl we proosten voel ik haar tenen teder langs mijn benen omhoog kruipen tot ze mijn zak kriebelt. Mijn pik knelt ondertussen in mijn broek terwijl ze met haar voet mijn zaakje bewerkt. Ik twijfel. Ze daagt me sexueel vaak uit maar zover is ze nog gegaan. Is ze geil? Schijnbaar wel. Wat wil ze?

Plots stopt ze en buigt zich voorover waarbij ik een goede inkijk heb op haar prachtige borsten en haar tepels die ik door de stof heen zie priemen. Ze fluistert in mijn oor. Ik wil je zaad proeven Peet maar moet echt eerst even naar het toilet.

Mij met een stijve en vol in verwarring achterlatend zie ik haar weglopen. Wat moet ik, spookt er door mijn hoofd. Wat zou ik haar graag volpompen. Ik kan dit niet maken. Ze is naast mijn P.A. ook mijn schoonzus.

Ze is nota bene de jongere uitvoering van Sam. Mijn lieve geile supervriendin. Dan zie ik op tafel haar telefoon waar een WhatsApp bericht op binnenkomt. Het licht nogal op in de donkere omgeving waarin we zitten. Onbewust kijk ik toch naar het bericht. Het komt van Dana. De tweelingzus van mijn vriendin Sam. Zo onopvallend mogelijk lees ik het bericht: Ennnn spermaslet. Heb je hem al leeggezogen? Wel foto's teefje.

Ik val bijna achterover. Wat is dit. Als ik verder kijk zie ik de chatgroep naam. ZUSJES. Maarrr... dat betekent dat Sam en Marcha ook meelezen. Marcha is de jongste van de zusjes. Net 23 denk ik. Ik scroll nog wat door de berichten en zie dat Sam meldt dat ik een vinger in mijn kont lekker vindt tijdens het pijpen. Marcha vraagt zich af wanneer zij aan de beurt komt. Ben ik boos, verbijsterd? Geil zeker.

Er spoken allerlei geile gedachten door mijn hoofd. Als ze net zo goed in bed zijn als Sam beloofd dit nog wat. Sam houdt van hard. Van ruig. Sinds onze relatie begon zijn we steeds verder gegaan. Nu is ze thuis mijn slet en neukteef. Van af en toe haar vastbinden en spanken zijn we nu toe aan een bdsm kamer die, als het goed is, bijna klaar is. Denkende aan de groepsapp moeten de zussen het van elkaar weten. Sam geeft mij gewoon toestemming om haar zusje te palen. Te gebruiken en misbruiken.

Mede door de alcohol wint mijn pik het van mijn verstand terwijl ik Britt weer mijn kant op zie komen. Mijn besluit staat vast. Ze is van mij, voor de rest van haar leven. Net als haar zussen. Als dominant zie ik kanen. Veel kansen en mogelijkheden.

Britt komt nu naast me zitten en haar hand verdwijnt al snel onder tafel en via mijn bovenbeen wrijft ze zich richting mijn pik. Heerlijk kriebelt ze over mijn staalharde stam. Dan herpak ik mijn verstand. Geef me je slip. Britt kijkt me enigszins verbaasd aan. Ze beweegt wat ongemakkelijk maar wurmt zich uit haar tanga. Ze legt open en bloot haar slip op tafel terwijl ik het oppak We gaan spermaslet zeg ik,

Snel app ik Sam dat we een hotel nemen omdat het te laat is om nog richting het noorden te komen. Natuurlijk weet ik dat ze weet wat er gaat gebeuren door de zussenapp. Ze reageert bijna direct met jammer maar ik snap het schat. Had je zo graag bij me. Mis je en ook je zaadpik ook. Wel 2 kamers hŤ, met een knipoog. We gaan wel naar het zomerverblijf app ik nog terug. Lekker slapen meissie.

We bestellen een taxi en deze is er vrij snel. Als we naar de taxi lopen slaat Britt haar arm om me heen en vraagt waar we heen gaan. Ik leg mijn handen op haar heerlijke billen en knijp in een tepel. Nu fluister ik in haar oor. Ssst meisje en prop haar tanga in haar mond. Hou je telefoon paraat.

Ik neem plaats voor in de taxi. Britt achterin en geef het adres door aan de chauffeur. Dan app ik Britt. Ga in het midden van de achterbank zitten en vinger je klaar. Film het!

Ik kijk om en zie Britt met een vuurrode kop naar het midden bewegen. Langzaam bewegen haar vingers zich onder haar rok. De chauffeur krijgt nu al zijn fooi als hij door de achteruitkijkspiegel kijkt. Ze filmt terwijl ik weer een appje stuur. Geen enkel geluid of ik straf je. Je hebt nog 60 seconden.

Na 72 seconden komt ze klaar terwijl de taxichauffeur meer bezig is met haar dan de weg. Ook hoor ik een duidelijke kreun. Weer een app. Jammer sletje. 12 seconden te laat en geluid. Ze blijft zichzelf vingeren en is, nu al, alle grenzen voorbij. Na een half uurtje rijden komen we aan op ons buitenverblijf.

Ik betaal en bedank de chauffeur. Geheel wederzijds roept hij nog na. Brittje Brittje, je bent nu helemaal van mij. Naast mijn P.A. ben je nu mijn sub, mijn zaad sletje, mijn gebruiksslaafje. Britt lijkt het allemaal nog niet zo goed te beseffen. Plaats het filmpje op de zussenapp sub. Verbaasd kijkt ze me aan. Na een corrigerende tik op haar borsten verstuurd ze het filmpje.

Al snel komen de reacties van de zussen binnen. Waar ben je? Wat lekkerrr? Ben je bij Peet? Sam snapt natuurlijk heel goed wat er gebeurt maar houdt zich op de vlakte.

Als we binnen zijn zet ik de kachel aan en zet wat leuke soul op. Britt is nog steeds wat overrompeld door de situatie. Wijntje sub? Ze knikt. Haal je slip uit je pijpbekkie, kleed je uit en zwijg. Langzaam ontdoet ze zich van haar kleding. Een schitterende mooie gebruikspop staat in de kamer voor mij klaar.

Handen op de rug en op je knieŽn. Ik ben verbaasd dat haar geil zichtbaar langs de binnenkant van haar bovenbenen zich een weg baant naar beneden. Ze wil dit echt. Zich overgeven zonder na te hoeven denken. Ik reik haar het glas. Mondje open sup. Drink.

Hoewel ze wat morst vergeef ik het haar. Pijp me zaadslet. Ik start de computer op en vertel haar dat haar arbeidsovereenkomst wordt aangepast. Loon naar werken wordt he,t maar duidelijk andere taken en een heel andere invulling hiervan. Terwijl de nieuwe arbeidsovereenkomst uit de printer rolt geef ik haar een pen. Teken sub of verdwijn uit mijn leven. Terwijl ze heerlijk op mijn eikel sabbel tekent ze het contract zonder te kijken. Het is een verbintenis voor de rest van haar leven. Alweer een goede deal en er zullen nog 3 volgen.

Britt zuigt me nog steeds heerlijk af. Mijn pik is met 16cm middelmatig maar met een 6 cm wel echt dik. Weinig vrouwenhanden kunnen deze echt omvatten. Nu wil ik genieten.

Zuig en slik slet. Ik leg mijn handen op haar achterhoofd en ram mijn pik haar keel in. Ze pijpt niet meer maar ik neuk haar bekkie keihard. Ze heeft talent en heeft dit zeer zeker vaker gedaan. Door alle gebeurtenissen hou ik het niet lang meer vol. Ik trek iets terug en spuit straal na straal haar mond in. Met getuite lippen ondergaat ze haar lot. Ze laat nog even mijn zalige zaad zien voordat ze het doorslikt. Dan zuigt ze mijn pik schoon.

Ik plof op de bank en wil eigenlijk slapen. Britt zit nog steeds op haar knieŽn met haar armen achter haar rug. Ook haar ogen willen niet echt meer open blijven. Net als ik haar wil meenemen om te gaan slapen bedenk ik me dat ze nog straf te goed heeft.

Zeg Brittje, lekker teefje, zeg ik. Je mag nog een keuze maken. Je hebt nog straf tegoed zoals je weet. Je mag de straf nu nog ondergaan, je mag de helft nu maar dan morgen de andere helft dubbel of morgen de dubbele straf. Ik zie haar dubben. 20 seconden sub of ik verdubbel het. Ze weet het echt niet meer door vermoeidheid en mompeld, morgen Peet.

Ruim je nog even op Britt? Ik ben alvast naar boven. Oohhh neem even dat bakje met elastiekjes mee. Na 20 minuten komt ze boven en ik bewonder haar prachtie lichaam. Ze snapt het gelijk. Op haar knieŽn naar boven. Handen op de rug en het bakje met elastiekjes in haar pijpbekkie.

Zet ze maar op het nachtkastje Britt en pak gelijk de vacuŁmpompjes even uit het la-tje. Ze schrok, overmand door geilheid en oververmoeid dat ze was. En zonder je handjes te gebruiken sletje. Met nogal wat moeite kreeg ze het voor elkaar. Ga nu maar lekker liggen sletje. Je mag zo slapen. Vergeet niet dat je me wakker pijpt voordat ik wakker wordt.

Ik pakte de drie vacuŁmpompjes. Ze zogen zich vast op haar tepels en clit. Ik weet van de vorige keer bij Sam dat ze geen oog had dicht gedaan, het heerlijk vond maar niet perse meer hoefde. Ik hoorde Britt hijgen en steunen. Lekker sletje? Ja en nee Peet. Ik ging nog wat verder. Tijdens het spel noem je me meester. Je krijgt een stopwoord. Dit is rood. Ik verbond de elastieken vanuit haar oorbellen naar haar tepels. Redelijk strak. Haar hoofd bewoog al naar beneden. Ze is sterk dacht ik. Toen de elastieken van haar dikke tenen naar haar clit. Nu kermde ze en lag nu al met haar knietjes tegen haar borsten. Nu nog de verbinding tussen haar clit en haar tepels. Het zat strak. Ze had pijn en ik genoot. Voor de zekeheid bond ik ook haar armen nog vast op haar rug. Haar kontje lag heerlijk tegen mij aan en mijn pik begon alweer hard te worden. Slaap lekker Brittje.

Ze kronkelt en verbijt de pijn. Ik kan zo niet slapen, neem haar telefoon mee en ga naar de andere slaapkamer. Ik scroll nog wat door de zussenapp en tot mijn vebazing gaat het eigenlijk alleen maar over sex wat de zusjes aan elkaar melden. Veel gaat over SM en vernederd willen worden. Sam blijkt wel blij met de nieuwe bdsm kamer in aanbouw maar verlangt eigenlijk naar meer. Dana, nu al gescheiden en zonder baan, blijkt iedere lul die ze tegenkomt wel te willen pakken en Marcha geeft aan dat haar vriend en mietje op sexgebied is. Ik zie alleen maar kansen. Ik loop weer naar Britt en pomp mijn pik zonder aankondiging in haar reet. Heerlijk strk pulseert het mijn pik terwijl ze kronkelt van de pijn doordat alle elastieken zich aanspannen. Ik maak foto's van wat wat er gebeurd. Als ik bijna klaar kom trek ik mijn pik terug en spuit al mijn zaad over haar heen. Weer wat foto's. Dan maak ik de elastieken en vacuumpompjes los maar laat haar armen gebonden. Haar tepels en clit staan centimeters lang, stijf naar voren. Ze kreunt doordat de bloedstoevoer weer op gang komt en ik film het. Onder mijn zaad valt ze uiteindelijk in slaap.

Ik stuur de foto's en het filmpje nog via de zussenapp op. Het is ondertussen 4.00 maar de dames reageren bijna gelijktijdig. Ze weten natuurlijk niet dat ik het ben die het hen stuurt. Ohhh wat geil appt Sam. Ik kom alweer klaar op mijn tarzan appt Syl en Marscha heeft het alleen maar over zichzelf als gebruiksvoorwerp. Ik scroll nog wat terug in het gesprek en de zussen blijken bijna continu te hebben geappt over sex. Sex met mij, wat ik met ze zou moeten doen. Wat ik ze zou moeten laten doen. Talloze klaarkom scenes komen voorbij. Perspectief en perspectief bedenk ik me. Ik app nogmaals in de zusterapp alsof ik Britt ben. Het was heeeeeerrrrlijk. Ik willlll meeeeerrrrr. Trouwens, Peet verwacht jullie vanavond om 20.00 uur strikt in het tuinhuisje van het buitenverblijf. Ik moet nu echt slapen en verder dromen over MIJN MEESTER!

Dit was het eerste deel van zusjes. Reacties en suggesties voor het volgende deel worden op prijs gesteld. Met reacties op taalfouten en zinsopbouw kan ik niet zoveel. Ik ben en blijf en amateurr schrijver.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Zusjes - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 11896x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 6856x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 7840x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11326x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5637x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20276x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9249x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24579x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10573x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17334x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6124x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5358x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8987x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7188x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net