Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 5236x
Lengte: Gemiddeld
Genieten Van Zwepen Touw En Kaarsvet
Door Marco - Mijn Profiel Pagina

Lezers welke grote waarden hechten aan de Nederlansche taal, klik nu op de backspace button. Ben je toch nieuwsgierig naar het verhaal. Klaag dan niet over de leestekens en schrijffouten. Geniet.

Enige jaren geleden hebben wij elkaar leren kennen. Het was op een feestje waar mensen bij elkaar komen die iets met bondage hebben. De klik was er vrijwel direct en de contacten daarna erg intens. Jij bent een dame die erg onderdanig is, zelden ben ik een dame tegen gekomen die zo geniet van pijn. Toch hebben we ook al erg mooie gesprekken gehad. Je relatie is op de klippen gelopen. Twijfel over al dan niet in de wereld van de BDSM blijven. Je heb het eerder gehad.

Via de app vertel ik je mijn visie: Ik snap wat je zegt maar denk je niet dat het altijd een verlangen van je zal zijn? Jij hebt het nodig zo nu en dan flink onder handen genomen te worden. Uit elkaar getrokken worden en flink afgezweept. Is wat ik je stuur. Even blijft het stil, dan krijg ik terug. Ben zo klaar met relaties, maar je heb wel gelijk. O Marco, ik weet het niet meer. Wil geen slavin meer zijn. Ben je dat dan? Ben je direct een slavin als je geniet van het touw en de zwepen? Ik heb heerlijk van je genoten de laatste keer, toch heb ik je nooit slavin genoemd en zo zie ik je ook niet. Waarom ga je niet gewoon je ding doen en mocht je behoefde hebben, app dan gewoon. Ik geef het je graag. Weer blijft het even stil. Dank je wel krijg ik terug. Even weet ik niet wat je met het antwoord bedoeld maar besluit het erbij te laten.

Een paar weken later, goeie morgen heb je zin om vrijdag bij mij te komen, lees ik op mijn telefoon. Eerlijk als ik ben zeg ik dat ik even mijn agenda moet bekijken of het kan. Ik kan gelukkig en vraag wat je in gedachte heb. Koffie en gezellig kletsen of wil je meer? Ik weet het niet krijg ik terug. Weet je wat ik ben vrijdag om 10:00 uur bij je. Zal me schatjes meenemen dan zien we wel. Je bent een schat krijg ik terug en ik antwoord alleen maar met een duivel smile.

De week loopt zoals het loopt. Donderdag avond loop ik mijn zolder op, kijk even naar het rek. Zet de speeltas op de tafel en pak twee kleine lederen floggers, een zwaardere grote flogger van suŤde, even heb ik een flogger van rubber in mijn handen maar die hang ik terug, ik vind hem te zwaar. Twee snake whips, een lange dragon tail, een lange snake met dragontail, kijk even naar de bullwhip, die laat ik hangen, te weinig ruimte. Tepelklemmen, touw, veel henneptouw, een collar, kaarsen, plug, een radeerwiel, das genoeg denk ik en terwijl ik me omdraai pak ik toch nog even 5 caneís doe ze in de koker en loop met de tas en koker naar beneden. Rustig geniet ik van de avond, mijn gedachte zit al bij de volgende dag. Kijk nog wat bondage paginaís na op de tablet, geniet van mijn wijn en na opgeruimd te hebben kruip ik lekker onder de wol.

Vrijdag ochtend, douchen, scheren, lekker geurtje op, mooie kleding aan strak maar casual. Lak lederen schoenen. Kijk in mijn inloopkast in de grote spiegel. Ja denk ik goedkeurend, goeie keus. Dominante uitstraling en toch niet overdreven. Geen leer gewoon een gentlemen. Even langs de winkel wat lekkers voor bij de koffie halen en gaan. 09:55 sta ik voor haar deur druk op de zoemer en hoor haar stem, de deur zoemt ik stap in de lift en even later open ik de deur, hij staat al op een kier. Met de tassen in de hand loop ik naar binnen, hang me jas op en hoor haar naar me toe komen. Daar staat ze dan, zomerjurkje aan, een smile op haar gezicht als ze me ziet een twinkel in haar ogen. Ik pak haar vast, druk haar stevig tegen me aan. kijk strak in haar ogen. Onze lippen ontmoeten elkaar een tedere kus. Me hand streelt over haar rug. Ik merk dat ik haar heb gemist en dat is geheel wederzijds. Samen lopen we naar binnen nog snel pak ik de tas met gebak. Samen zittend aan het keukenblok. koffie, gebak, een super goed gesprek. Ik zie aan haar houding haar ogen wat ze wil, ik wacht nog even stel het nog even uit. Vraag om nog een bakje koffie. Loop naar de gang open de tas alleen de collar haal ik eruit. Terug in de kamer zet ze de koffie neer wil plaats nemen op de barkruk. Euh zeg ik, kijk haar doordringend aan. Mijn blik zegt genoeg. Een twinkel in haar ogen, mijn vinger wijst naar de grond voor mij. Haar hoofd gaat naar beneden terwijl ze voor mij op haar knieŽn gaat. Zonder woorden pak ik de collar, doe hem bij haar om. Ze weet het. Ze wou dit, ze hunkert ernaar. De laatste keer waren de Sporen van ons spel drie weken zichtbaar. Er staat een heftige dag te wachten. Ik geniet van mijn koffie ze zit nog steeds voor mijn voeten. Koffie bijna op. Ga de tas halen zeg ik haar, zet hem in de kamer, Kleed je uit en wacht op me. Kruipend gaat ze bij me vandaan. Wij doen niet aan ja meester of slaaf. Wij genieten van wat wij willen zijn en doen het zonder titels.

In de keuken ruim ik de kopjes weg, doe me jasje uit en hang hem over de stoel. Ze heeft tijd genoeg gehad en ik loop de kamer in. Ze zit naakt op haar knieŽn boven haar hoofd een karabijn, tegen de muur een met leer bekleed Andreas kruis, mijn tas staat op het twee persoons bed, ik loop erheen haal de spullen eruit en stal het op het bed. De touwen daar ga ik mee beginnen eerst een kort stuk dat ik boven haar door het karabijn haal. Ze zal gaan hangen zo. In suspention zweven.

Ik laat haar staan streel haar kus haar, pak een lang touw en begin aan een borstharnas, 4 touwen langs elkaar, haar borsten stevig gevangen tussen de touwen. Armen langs het lichaam, ze geniet het zit strak. Bij haar arm verbind ik het touw met het eerder opgehangen touw, ze kan niet meer vallen vast aan het plafond. Een volgend touw een heupharnas, mijn handen strelen haar, vocht tussen haar benen ik geniet, zij geniet. Verbind het touw via haar arm door de haak aan haar heup. Laat haar nog steeds staan. 1 been gaat omhoog op 1 been wiebelt ze ik verbind haar voet langs haar dij, maak het touw om haar heup los haal hem door de verbinding bij haar voet, trek de touwen aan en laat haar zweven. Ze hangt langzaam zakt ze weg haar hoofd hangt, ik pak een sjaal en doe deze ter steun om haar hoofd. Mijn handen glijden over haar lichaam de touwen strak om haar heen. Ik pak een nieuw touw, haal hem door het oog en verbind ze aan de andere kant van haar lichaam, trek hem aan en ze komt te hangen, alsof ze ligt op haar rug. Ze geniet zakt weg in haar eigen wereld ik blijf bij haar. Hou in de gaten dat er niks afgekneld zit. Langzaam komt ze terug kijkt mij aan. Hoi schatje zeg ik, een smile op haar gezicht. Van het bed pak ik de tepelklemmen speel met haar tepels, plaats eerst de linker gevolgd door de rechter. Een kreun een hmmm. Mijn nagels trekken over haar huid. Even speel ik met haar natte poes knijp er gemeen in. dan op mijn knieŽn tussen haar benen. Lik haar proef haar bijt zacht, ze kreunt. Niet klaarkomen zeg ik maar maak haar gek, zuig op haar klit, draai rondjes met mijn tong eromheen. Haar adem houd ze in, een vinger dringt bij haar binnen, ze houd het niet, kronkelt, kreunt, komt klaar, ik geniet lik haar en uit het niets bijt ik hard aan de binnenkant van haar been. Een velle afdruk achterlatend, niet komen zei ik toch. Ik sta op begin haar rechtop te zetten door de touwen los te maken. Langzaam maak ik haar los, neem haar handen bind ze samen dan weer door de haak aan het plafond. Ze staat vast. Ik hanteer de kleine floggers, ritmisch landen ze op haar rug draaiend, haar huid irriterend, van boven naar beneden om haar heen naar de voorkant. Een vast ritme steeds iets harder. Ze kreunt, geniet. haar huid kleurt, steeds meer begint hij te gloeien. Tijd voor het zwaardere exemplaar. Gericht laat ik hem op haar borsten landen. Streel ze even, kijk haar diep in haar ogen. Het gaat goed ze geniet. Haar rug klap na klap striemen blijven achter ik ben niet zacht. Dreunen ze kreunt, even neem ik haar in mijn handen fluister in haar oor, meer? Ja zegt ze meer. Ik stap naar achter streel haar huid. Pak de snake.

Klaar voor zeg ik. En voor ze kan antwoorden is de eerste slag al daar. Krullend om haar heen op haar bost. Een gesmoorde kreet, een volgende aan de andere kant, hoog op haar rug haar billen benen striemen blijven achter, ze danst. Vloekt maar geniet. Mijn hand gaat tussen haar benen ik kus haar op haar lippen. Heel even geef ik haar tijd om bij te komen. De lange dragontail. Een kreng maar O zo effectief. Vanaf haar billen draait hij om haar heup ze springt weg. Aanbieden zeg ik. Ze hersteld en duwt haar kont naar achter. Een volle klap een diepe kreun. Ze shaked met haar lichaam ik loop op haar toe, haar ogen weggedraaid ze staat klaar te komen. Ik stap terug klap na klap gericht over haar hele lichaam. Ik zie hoe ze weer in zichzelf keert. Loslaat en wegzakt. Striemen van haar schouders tot haar billen en benen. Een laatste dreun en ze is weg. Ik laat de zweep vallen. Pak haar gehavende lichaam vast en maak haar handen los, ze valt slap tegen mij aan. Ik til haar op en leg haar op bed. Direct krult ze in foetus houding ik bedek haar met een deken streel haar haar. Kleed mijzelf uit en ga op het bed zitten leg haar tegen mijn aan en voel hoe ze zich tegen mij aan nestelt. Ze zoekt mijn warmte ik streel haar huid, haar haren. Ze is ver weg in haar eigen wereld. Als een klein meisje in mijn armen.

Het mooiste moment. Langzaam komt ze terug. Die ogen die je dan ziet. Zo open een smile als ze mij aankijkt. Dank je zegt ze en zakt weer weg. In en uit in het hier en in haar wereld. De weg tussen dromen en werkelijkheid. Steeds langer blijft ze in het nu. Kruip verder op me. Haar lippen vinden de mijne een kus ik voel haar poes op mijn pik. Hij groeit zacht schuurt ze erover. Ik geniet, zeg niets. ze kijkt me stout aan. Ik knik alleen, haar hand pakt me pik vast, voel hem tussen haar lippen doorgaan en de warmte van haar poes omsluiten mijn hardheid. Een diepe zucht van genot ontsnapt aan mijn lippen, mijn handen naar haar heupen terwijl zij diep over mijn harde paal glijd. Langzaam begint ze te bewegen. Mijn hoofd achterover. Wat een bijzondere vrouw denk ik, wetende dat ze meer wil, meer pijn meer genot en ze zal het krijgen.

Reacties, altijd welkom.

KIK: Switch Marco

Mag ook via Mail, of gewoon onder dit verhaal.

Dank jullie wel voor het lezen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 11852x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 6834x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 7807x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11296x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5634x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20247x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9246x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24561x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10568x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17331x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6123x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5357x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8984x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3750x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7188x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net