Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 23x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 9593x
Lengte: Lang
Verrassing 2.0
Door Jefke - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verrassing

Beste lezers bij deze een vervolg op verrassing een verhaal waarin ik (Jef) onderdanig wordt aan mijn vrouw (Els) en een vriendin An. In dit verhaal gaat het over de dagen na mijn eerste keer onderdanig zijn voor mijn 2 meesteressen.

De dag nadien had ik een dag verlof gelukkig om te bekomen wat me was overkomen. Els was gaan werken dus zij was al weg toen ik wakker werd. Ik wilde douchen en opende de kleerkast om andere kleren te nemen. Ik schrok toen ik deze opende want bijna alles was verdwenen, er hangt enkel nog 1 lange en 1 korte broek 2 t-shirts en 1 trui. Ik stuurde direct een bericht naar Els waar mijn kleren waren ? Een kwartiertje later kreeg ik antwoord dat zij deze had meegenomen en dat ze deze onderweg in een kleercontainer had gegooid omdat ik deze niet meer nodig heb. Ze had enkel kleren achtergelaten voor buiten te komen. Binnen moest ik slettenkleren dragen die we later gaan halen. Ik schrok heel hard hoe kon Els nu zo snel zo hard zijn veranderd ? Maar langs de andere kant dit was hetgeen waar ik enkele dagen geleden nog van droomde.

Tegen de middag stuurde Els me een bericht dat ik over een uur verwacht werd in een winkel in het centrum. En als ik daar was moest ik achter Lotte vragen, de winkel kende ik niet maar Lotte wel zij was een vriendin van Els die al eens bij ons op bezoek was geweest. Lotte had grote borsten maar was wel enkele jaren ouder dan ons ik schat 35. Ik wist dat Lotte een eigen winkel had maar ik wist niet welk ze verkocht. Toen ik in de winkel was mooi optijd keek ik al een keertje rond. Allemaal vrouwen kleding van slips tot sexy kleedjes. Ik ging naar de kassa en vroeg achter Lotte, Ze is achteraan ga maar langs deze deur ze verwacht je zeiden ze. Ik ga naar achter en zie vanaf afstand ook Els staan. Je bent mooi optijd zei Els we gaan je nieuwe kleren kiezen kleed je maar uit dat ga Lotte komt er zo aan met de kleren. Ik twijfelde even en kreeg al snel een slag in mijn gezicht. NU zei Els ! Lotte kwam eraan met een hele stapel kleren legde ze weg en vertrok weer zonder iets te zeggen. Ik begon de kleren te passen het waren strings, Bhís, jurkjes, rokken, jartellen, corset, Ö alles moest ik aan.

Toen ik dacht dat ik alles had gehad kwam ze nog met een leren catsuit af en naaldhakken van zeker 12cm. Ik kon hier amper op bewegen. Toen ik het net aanhad kwam Lotte weer en vroeg of alles lukte, ja hoor zei Els kom maar eens kijken. Wat ben jij een mooie slet zei Lotte tegen mij toen ze binnenkwam. Dankje Lote antwoorde ik. We krijgen 20% korting van Lotte zei Els tegen me dus laat zo je bankkaart maar hier dan betaal ik het voor je. Lotte heeft al even geen vriend dus bedank haar maar met een orgasme fluisterde Els ik mijn oor. Ik ging richting Lotte ga op mijn knieŽn zitten bedankte haar en tilde haar rokje rustig omhoog. Ik schik omdat ze geen slip aan heeft en haar kut staat vol haar. Ik begin haar te likken en al snel komt ze heftig klaar op mijn tong. Els gaat nadien betalen, ik deed mijn kleren weer aan en ik kon naar huis. Els moest nadien nog even weer naar haar werk het was nog maar 15.00 uur .

De rest van de dag kon ik niet stoppen met denke wat er allemaal al was gebeurd, ook vroeg ik me steeds af wat de toekomst nog zou brengen. Toen Els om 18.00 uur ongeveer thuis kwam wist ik niet wat ik kon verwachten, maar meer dan enkel string, bh en rood kleedje aandoen was het niet. Ik deer de rest van de kleren nog in de kleerkast. En keken nadien wat tv, ze sprak geen woord over wat er allemaal al was gebeurd .

Enkele dagen later was het vrijdag. Het was een gewone werkdag voor mij alleen had ik savond afgesproken met Jan en nog enkele andere vrienden om op stap te gaan. Els had de rest van de week niets meer gezegd over wat er was gebeurt enkel moest ik elke avond zien dat ik slettenkleren droeg als ik thuis was. Op het werk werd kreeg ik plots door dat ik in en whatsapp groep was met als naam sletjes, hier zat Jan, Els en An ook in. Waarvoor deze diende wist ik nog niet maar daar komen we snel achter dacht ik. Net toen ik wilde vertrekken op men werk kreeg ik bericht in de whatsapp groep. An had erop gezet: ď Sletjes hier komen opdrachten in die jullie zo snel mogelijk moeten uitvoeren. jullie gaan strak op stap, wij willen dat jullie vertrekken zonder slip. Tot straks ď

IK kwam thuis en op tafel ligt een briefje: ď ik ben gaan shoppen met An xxx Els ď. Ik ga me douchen en klaarmaken voor met de mannen te gaan stappen. Ik en Jan hadden samen taxi besteld zoals altijd zodat we zouden kunnen drinken. De bel gaat en Jan is er met de taxi. Als we onderweg zijn krijgen we bericht van Els op de whatsapp: ď ga bij elkaar in de broek voelen of de ander geen slip aan heeft ! altwoord met ok als dit klopt. ď Dit vond ik maar raar ik heb nog nooit bij een andere man in zijn broek gevoeld. Voor ik het besefte zat Jan met zijn hand in mijn broek, hij wreef met zijn hand over mijn lul en gaat er weer uit. Pakt zijn gsm en stuurt OK. Nadien keek hij mij aan en zei jij moet dit ook doen hoor. Ik raapte de moed bijeen en ga met mijn hand in zijn broek voelde zijn lul die groter was dan ik had verwacht en maakte dat ik er met mijn hand weg was, pakte ook mijn gsm en stuurde OK

In het cafť dronken we goed door met shotjes en bier. Toen we wat dronken werden en de eerste naar huis gingen kregen we weer bericht van An op de whatsapp. ďDe taxi is over 15 min bij jullie zie dat je klaar staat de chauffeur weet naar waar jullie moeten. ď We drinken onze glazen snel uit en beseften dat we al best dronken waren. We gaan buiten staan wachten op de taxi, deze komt er al snel aan en we stappen in. De taxi vertrekt en na een kwartiertje stopt deze in een verlaten bos. Jullie vrouwen hebben me gebeld en gezegt dat ik eerst hier moest ontvangen en dan verder moest rijden naar de plek hier wat verder. Jullie vrouwen hebben ook de prijs bepaald die ik mocht vragen. Jullie kunnen kiezen ofwel betaal je 200Ä ofwel moet een van jullie mij pijpen ? Wij zaten achterin de taxi met onze mond open, we hadden een hele avond gedronken dus we hadden geen 200Ä meer.

Ik keek naar Jan en zei iemand gaat hem moeten pijpen maar ik heb dat nog nooit gedaan. Jan antwoord ik zal het wel doen, maar let op volgende keer is het voor jou. Jan en de chauffeur stappen uit en gaan naast de auto staan. Jan gaat op zijn knieŽn zitten en doet de broek van de chauffeur naar beneden en dat komt zijn lul tevoorschijn. Jan neemt de lul in zijn mond en begint hem te pijpen, ondertussen voel ik in mijn broek dat ook mijn lul stijf begint te worden. Is dit nu omdat ik gedronken heb vraag ik me af dat ik dit geil vind ? Na enkele minuten is de chauffeur klaargekomen en heeft zijn zaad in Jan zijn mond gespoten.

Jan en de chauffeur stappen weer in en we rijden verder, Jan opent zijn mond en er zit nog wat zaad in. Wil je ook wat vraagt hij ? Ik knik snel nee. Het is al vaker gebeurd dat ik de chauffeur moet pijpen van An zegt hij tegen me. Even verder stopt de taxi aan een boerderij, dit is de boerderij van de ouders van An zegt Jan en zij zijn op vakantie. De chauffeur zegt hier is het ik moest nog zeggen dat jullie naar de stal moesten komen. We stappen uit en de chauffeur roept nog dankje voor de lekkere betaling door het raampje voor hij doorrijd. We gaan de stal binnen en daar staan An en Els.

Ze gooien ons elke een plastiek zak en zeggen aandoen NU ! Ik kijk in de tas en er zit mijn pas gekochte zwarte lederen catsuit in en de hoge naaldhakken. Als ik dit aanheb kijk ik naar Jan hij geeft een latex pakje aan met een gat in terhoogte van zijn kruis. Beide op jullie knieŽn zegt Els. we gaan op onze knieŽn zitten en krijgen eerst nog enkele shotje voor op te drinken. Volgens mij wilde ze ons goed dronken zodat we makkelijk meededen. We hadden elk nog shotjes op en toen was er nog 1 deze moesten we doorgeven met onze mond. Jan nam het shotje in zijn mond en kwam naar mij, zetten zijn lippen op de mijne en liet het shotje in mijn mond lopen. Toen het shotje volledig in mijn mond was voelde ik zijn tong nog in mijn mond. Dit vond ik maar vies ik had nog nooit een man gekust. Maar mijn lul begon wel te groeien en dit hadden de dames gezien. Ow Jef jij vind het geil om mannen te kussen zeiden ze. ik schud nee, nu krijgen we elk een halsband rond onze nek en moeten we op handen en knieŽn meekomen verder in de stal. Het is een koeienstal maar de koeien staan buiten. In het midden staat een berg hooi en daar moeten we op. De dames doen hun slip naar beneden en draaien zich met het achterwerk naar ons.

Ze bukken en beetje en dan zegt An komt Jef likken, Els zegt hetzelfde tegen Jan. We moeten elkaars vrouwen hun anus likken. IK ga achter An zitten doe haar binnen een beetje uit elkaar en zie haar bruine anus. Hier hangen nog resten poep aan. Ik kokhalsde al voor ik begon. Ik ga rustig wat naar voor met mijn tong uitgestoken. Plots pakt An mijn hoofd en duwt me naar haar toe. Mijn toch zat al direct een stukje in haar anus. Ik hapte naar adem en begon haar te likken. Ik hoorde dat Els genoot dat Jan haar anus aan het likken was en al snel begon ook An te kreunen. De dames begonnen elkaar te zoenen wat een geil zicht moet dat zijn geweest. Na een minuut of 5 mogen we stoppen. We moesten ons uitkleden en de dames zetten mij op handen en knieŽn en Jan op zijn knieŽn achter mij. Jan vinger Jef eerst maar tot we terug zijn zeggen ze en ze vertrekken. Ik voel dat Jan vlot met zijn vinger in mijn anus gaat en hij beweegt snel heen en weer .

Na een minuutje stopt hij even en steekt er een 2de vinger bij in. Weer beweegt hij snel heen en weer. Als hij er een 3de vinger in wil steken komen de dames weer met elk een voorbinder. Tijd om te wisselen zeggen de dames. Mijn hart gaat sneller kloppen ik had nog nooit een jongen gekust dat had ik al gedaan nog nooit een lul aangeraakt dat had ik ook al gedaan, maar nu moet ik Jan vingeren is zijn anus. Gelukkig was ik dronken genoeg om me hierover te zetten. Ik ga achter Jan zitten en stak direct 2 vingers in zijn anus en begon te bewegen. Volgens mij is je vriend homo zegt An tegen Els hier word hij ook geil van. Ik steek er uiteindelijk nog een 3de vinger in en mag dan ook stoppen van de dames .

Jef ga nu ook op handen en knieŽn zitten met je gezicht naar Jan zegt An. IK doe wat ze zeggen en we zitten allebei op handen en knieŽn elkaar aan te kijken. We moesten bijna met onze lippen tegen elkaar gaan zitten en bonden dan met een touw onze lullen aan elkaar zodat we niet achteruit konden. Els gaat achter Jan zitten en An achter mij, ze zetten de voorbinder tegen mijn anus en duwt deze snel naar binnen met tranen in mijn ogen zat ik daar weer. Ook Els bracht haar voorbinder binnen bij Jan en dat begonnen de dames onze achterwerken te neuken. Het gedacht alleen al van geneukt worden door elkaars vrouwen maakte me al geil. Doordat de vrouwen ons aan het neuken waren begon het touw ook nog aan onze lullen te trekken. Plots zei Els sletje jullie hebben ons net zien kussen zouden jullie dit nu ook niet eens doen. Jan zette zijn lippen tegen de mijne en duwde zijn tong in mijn mond en we begonnen te kussen.

Na een minuut of 10 te neuken stopte de dames haalde de voorbinder er uit deden deze af en ook het touw rond onze lullen verdween. We hebben nog een leuk spelletje voor jullie zeiden ze dan. Jullie krijgen elk een emmer wasknijpers en jullie moeten om ter beurt een wasknijper op jullie ballen of lul zetten. De winnaar wordt gepijpt door de verliezer. Jan begint met een wasknijper op zijn ballen waarna ook ik er een op mijn ballen zet. Na 20 wasknijpers begon het bij mij al zeer veel pijn te doen maar ik wilde echt niet pijpen. Bij het plaatsen van wasknijper 23 stootte ik tegen een wasknijper waardoor er een afviel. Jef is verloren zei An, nu moest ik Jan nog pijpen ook. Ik ging voor Jan op mijn knieŽn zitten. An kwam nog even en zei zaad niet doorslikken in mijn oor. Jan zijn lul was ondertussen al stijf geworden. Ik nam hem in mijn mond en Jan stootte al gelijk naar voren waardoor zijn lul in mijn keel zat en ik moest kokhalzen. Ik haalde zijn lul eerst uit mijn mond om adem te krijgen en begon dit keer rustiger. Ik nam zijn lul vast en likte eerst zijn eikel. Daarna nam ik zijn lul in mijn mond en kon ik het beter verdragen. Na een tijdje voelde ik zijn lul nog groeien en ik dacht hoe kan die nog groter worden waarna hij zijn zaad in mijn mond spoot. Ik mocht niet slikken en hou het warme zaad in mijn mond. Als ik recht kom dat zegt Els: Nu kussen en verdeel het sperma. Jan kust me opnieuw en neemt een deel van het sperma mee in zijn mond.

Nadien krijgen we opnieuw een halsband om en worden Jan en ik meegenomen naar de plaats waar normaal de koeien staan. We worden aan de rekken vastgemaakt. Gaan we niet naar huis zeg ik tegen Els waarop ze antwoord met een pets in mijn gezicht ik heb je niet gezegt dat je mag spreken spermaslet ! Jullie blijven hier nog heel het weekend om ons te verwennen. Ga nu maar slapen en tot morgen sletjes .

binnenkort meer over wat er nog allemaal gebeurt ...

tips en reacties zijn altijd welkom

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verrassing 2.1

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 4147x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.2
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 3358x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.4
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 2557x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.0
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 6361x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.6
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3152x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6366x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 13511x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14298x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10508x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 7878x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16018x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5274x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.8
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2772x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12249x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3929x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net