Opwindend.Net
Datum: 12-03-2018
Stemmen: 72x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 14319x
Lengte: Gemiddeld
Computer Problemen Met Gevolgen
Door Pieter1966 - Mijn Profiel Pagina

Mark zocht op het paneel met bellen even naar de juiste voordat zijn vinger de knop induwde, even later klonk haar stem door de intercom “Mark hier, we hadden een afspraak voor de computer” en gelijk erna hoorde hij de zoemer van de deur en kon naar binnen.

Met de lift ging hij naar de vijfde verdieping en drukte daar op de deurbel en bijna gelijk zwaaide de deur open en hij stak zijn hand uit “hoi ik ben Mark” en terwijl ze zijn hand schudde “kom binnen in ben Jolanda” in de ruime hal nam Mark de vrouw die hem binnengelaten had even in zich op, een lange dame maar net iets korter dan hemzelf, normaal postuur, naar verhouding kleine borsten en lange blonde haren en hij hing zijn jas aan de kapstok.

“Vertel me maar waar het probleemgeval is” zie hij vriendelijk en zacht “volg me maar” antwoordde ze, hij volgde haar naar de woonkamer terwijl hij achter haar lopend haar billen bewonderde die strak verpakt in haar broek zaten en zo een mooie vorm hadden.

“Alsjeblieft” en ze wees naar de laptop op de eettafel, de laptop stond al aan en hij begon gelijk, een usb-stick met hulpprogramma’s hielpen hem bij zijn werk “wil je misschien iets drinken” vroeg ze vriendelijk naast hem staand “graag als het geen moeite is, koffie?” en ze knikte en liep naar de keuken terwijl Mark zijn aandacht weer op het scherm richtte terwijl vanuit de keuken de geluiden van de Senseo klonken.

Jolanda zette de mok op tafel en Mark zag hoe ze bleek wegtrok in haar gezicht, op het scherm stonden de foto’s die hij net gevonden had “het probleem met de computer is verholpen hoor Jolanda” sprak hij zacht “jij ziet er mooi uit maar de foto’s zijn minder geslaagd”. Op het scherm stonden meerdere foto’s die ze zelf gemaakt had, bedoeld voor Valentijnsdag wat over drie weken was om haar echtgenoot mee te verrassen maar ze had zelf ook al de conclusie getrokken dat geen enkele foto echt geslaagd was.

“Als je wilt………..het probleem is al verholpen en ik heb nog tijd” begon Mark “ik heb je foto’s nu toch al gezien, wat als ik nu een nog wat foto’s maak als jij poseert?” en hij keek haar met zijn vriendelijke ogen aan.

Jolanda antwoordde niet, ze aarzelde duidelijk “je bent een mooie vrouw, zoveel zie ik wel op de foto’s, alleen de foto’s zijn niet geslaagd maar dat zie je zelf ook” en hij liet een pauze vallen “wat kan het voor kwaad, ik zie echt niet meer dan ik al heb gezien” en voor het eerst keek Jolanda hem aan en knikte aarzelend. “Maar alleen met mijn fototoestel” haar stem was zacht en trilde terwijl Mark bevestigend knikte “geen probleem, dit soort foto’s moeten ook niet rondslingeren”

“Ik ben zo terug” en Jolanda liep weg terwijl Mark rondkeek, het appartement lag hoog genoeg er was geen inkijk dus de gordijnen hoefden niet dicht, daglicht was eigenlijk ook wel het mooiste licht en terwijl hij zo rondkeek zag hij ook waar ze mogelijk kon poseren, de lange donkere bank of en handgeknoopte hoogpolige kleed bij de zithoek boden mogelijkheden en terwijl hij de mogelijkheden langsliep hoorde hij de deur opengaan en Jolanda kwam terug, ze liep op blote voeten, haar nagels roodgelakt, een zijdenochtendjas bedekte haar lichaam op haar onderbenen na en ze keek naar de grond alsof ze zich schaamde voor wat ze deed en in haar hand droeg ze de camera.

Zonder Mark aan te kijken reikte ze hem de camera “hoe………..?” haar stem was zacht en aarzelend “ga maar op de bank zitten, zoals je nu bent” antwoordde hij en hij zakte op zijn knieën en het toestel klikte al “kijk eens opzij” en weer klikte de camera.

Mark had al zeker dertig foto’s gemaakt voordat hij vroeg “kun je je kamerjas open doen?” en hij zag haar trillende vingers terwijl ze aan zijn verzoek voldeed en wat van haar zwarte lingerie begon te onthullen die scherp afstak tegen haar bleke huid en ondertussen liet hij de camera keer op keer een opname maken.

Niet veel later lag Jolanda enkel in haar lingerie op de bank, eerst op haar buik, later op haar zij of rug terwijl Mark haar vanuit alle kanten fotografeerde zowel van verderaf als dichtbij.

“Zullen we de foto’s nog wat spannender maken?” ze keek hem vragend aan “als je nu je bh een uitdoet” maar Jolanda schudde haar hoofd “je mag je borsten bedekken met je handen als je wilt, gewoon een beetje meer spanning voor die foto voor je grote liefde” en hij zag haar twijfel “ik draai mij wel even om als je wilt” en ze knikte.

Even later hoorde hij “oké draai maar om”, Jolanda lag op haar buik op de bank maar het was duidelijk te zien dat ze geen bh meer droeg terwijl er toch eigenlijk niets te zien was, Mark drukte weer meerdere keren op de ontspanknop voor dat hij zie “draai je eens om” en zag hoe Jolanda verschrikt keek terwijl Mark nu dichtbij haar stond en legde dit ook op beeld vast “omdraaien zei ik” zijn stem klonk nu streng “denk dat je man het heel geil vindt je tieten zo te zien” en hij liet een pauze vallen “en anders ik wel” klonk er gemeen achteraan terwijl Jolanda zich net omdraaide.

Ze kreeg overduidelijk een kleur op haar wangen en hals en Mark ontging het ook niet dat haar bescheiden tepels zwollen en harder werden “goed zo vrouwtje” en de camera klikte volop terwijl haar in verschillende houdingen liet plaatsnemen op de bank, “en nu je slipje” zei hij onverwachts maar zij schudde gelijk haar hoofd “je slipje of die foto’s die je zelf gemaakt heb zet ik op internet, kan iedereen zien wat voor sletje jij bent” en hij keek haar streng aan “je slipje” baste hij en met tranen in haar ogen duwde ze met haar duimen haar slipje omlaag.

Haar lichaam trilde toen de camera voor het eerst weer klikte terwijl ze zich neerlegde bij het feit dat ze naakt gefotografeerd werd en haar tranen langzaam opdroogden en nu hem aankeken, er straalde iets van trots, trots op haar lichaam zijn blik trotserend maar Mark was hiervan niet onder de indruk en kwam dichterbij. Zacht maar o zo duidelijk “je benen uit elkaar”, ze schudde haar hoofd en wilde opstaan maar Mark greep haar pols en trok haar met een ruk omlaag en hij zag de angst in haar ogen en liet haar pols los, nog voor ze iets kon doen klikte de camera enkele malen.

Jolanda stond op, Mark hield haar niet tegen maar terwijl ze zich uit de voeten maakte klikte de camera nog verschillende keren voordat Mark langzaam zijn eigen kleding uittrok even bewonderend naar zijn harde paal keek en Jolanda ging zoeken.

Met enige moeite duwde hij de slaapkamerdeur open, bij Jolanda liepen de tranen over haar wangen terwijl ze met een flinke duw op het bed eindigde en hij bij haar kroop. “Stel je niet aan sletje” fluisterde hij in haar oor “je had geen enkele moeite om je voor een vreemde kerel uit te kleden” en zijn handen kneedde zacht haar borsten en knepen in haar harde tepels, als hij zijn hand tussen haar dijen wil wringen jammert ze “nee, nee, dit wil ik niet” maar ze kan niet voorkomen dat een vinger haar vochtige gleufje vindt “deze lippen zeggen nee” terwijl zijn vinger over haar mond beweegt “maar deze lippen liegen niet” fluistert hij opnieuw terwijl een vinger in haar dringt “je bent gewoon kletsnat sletje” terwijl hij zijn hand terugtrekt en op haar gaat liggen en met zijn knie dwingt om haar dijen te spreiden.

Bijna moeiteloos duwt hij zijn eikel tegen haar warme, zachte, gezwollen schaamlippen, voelt hoe vochtig en glibberig ze is terwijl zij haar ogen openspert “nee, alsjeblieft nee” smeekt en met een ferme stoot diep in haar dringt terwijl zijn lichaam zwaarder op het hare steunt.

Met zijn mond dicht bij haar oor fluistert hij “weet jou man dat je je voor anderen uitkleed?” trekt iets terug en stoot opnieuw “weet hij wat voor geil sletje jij bent?”, bij elke opeenvolgende stoot fluitster hij opnieuw iets in haar oor “weet je man dat……………”

Haar lichaam is slap, haar verzet is gebroken “wat zou jou man ervan vinden als hij wist dat je nu in jullie bed………..?” en weer trekt hij langzaam terug maar stoot nu een aantal keer snel achter elkaar, zijn ademhaling veranderd en grommend dringt hij diep in haar, diep begraven in haar schokt zijn lul, pompt zijn zaad in haar geile lichaam en hijgerige fluistert hij “zou jou man jou nog willen nu je gebruikt bent door een ander?”

Even blijft hij zo nog liggen, voelt hoe hij verslapt en uit haar glipt, enkele minuten later is hij aangekleed en steekt zijn hoofd nog even door de deuropening, tussen haar nog gespreide benen heeft zich een vlek gevormd op het bed, zijn zaad bedenkt hij.

“Je computer is weer helemaal op orde hoor” en hij laat een pauze vallen “en de rekening, wat mij betreft voldaan” en zijn gezicht is getooid met een volle glimlach terwijl hij de voordeur achter zich dichttrekt.

In de lift kijkt hij in de spiegel naar zijn eigen brede glimlach, alles was volgens plan verlopen, twee weken geleden had Jolanda hem benaderd, ze wilde een verkrachting ervaren maar vanwege haar huwelijk kon ze zich geen blauwe plekken veroorloven, wel haar fantasie was uitgekomen en hij………….hij had ervan genoten.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 4469x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 2671x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
9.0
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 2685x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 7360x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.8
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5104x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 16353x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 8663x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 21827x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 9875x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 16591x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5929x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5124x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8658x
Reacties: 26
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3678x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7026x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net