Opwindend.Net
Datum: 12-03-2018
Stemmen: 54x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 12617x
Lengte: Kort
Vakantietraining
Door Petertje - Mijn Profiel Pagina

Hoi, ik ben Melany. Ik ben vorige week net 21 geworden en geniet van het leven. Vorige week heb ik mijn diploma gehaald als dierenverzorgster. Mijn ouders hadden beloofd dat ik dan 1000 euro zou krijgen om op vakantie te gaan. Je snapt vast dat ik helemaal in de wolken was. Of ik verder ga studeren weet ik nog niet. Eerst vakantie.

Verder over mij? Seksueel aktief? Zeker. Meer dan dat. Na een avondje stappen en de nodige drankjes moet ik een stevig geaderde pik. De pijpkoningin van Groningen. Dat ben ik. Niet moeilijk om aan neukvlees te komen hoor als je zo bekent staat. Ben dol op zaad. Eerst pijpen. Dan mijn poes laten opvullen door een heerlijk pulserende spuitende warme pik die mij vol spuit. Als hij kan beffen is het mooi meegenomen. Oftewel, ik geniet het leven. Voor mij geen relatie voorlopig zolang er nog zoveel lullen rondlopen.

Ik ga samen met Andrea, mijn hartsvriendin, op vakantie. Ik ken haar al sinds de lagere school. Dre-tje noemt iedereen haar. Ze is met haar 1.55 klein maar heeft me toch tieten. Moet minimaal D zijn. Ze schaamt zich er wat voor. Dre gaat liever voor een vaste relatie maar door haar schaamte kan ze geen vent aan haar binden. Dre is meer een huismusje.

Mijn moeder werkt bij een reisbureau en kwam met het idee dat wij een nieuwe locatie zouden gaan testen in Schotland. Verblijf werd betaald alleen de kosten voor het vervoer moesten we zelf betalen. We moesten wel allerlei cheques doen waaraan het kasteel als vakantiebestemming voldeed. Nog problem. Dre was gelijk enthousiast. Het was een verbouwd kasteel op de highlands. 3 weken Schotland. Wow.

Mam boekte de reis en met veel voorpret namen we afscheid van onze ouders. Eerst met de trein naar Schiphol, dan naar eberdeen en vervolgens met de bus naar het kasteel. De omgeving was prachtig. Glooiende landschappen en rotspartijen. Uiteindelijk stapten we uit bij de, op de reispapieren aangegeven, halte. Bovenop een heuvel stond een kasteel. Dat moest het wel zijn. Dit was wel het eerste minpuntje voor deze locatie. We werden niet opgehaald en het keienpad naar boven was bezaaid met wortels. Tussen de doornstruiken door struikelden we met veel te veel bagage op onze hakjes naar de toegangspoort van onze bestemming.

Onze twijfel sloeg toe. Ik probeerde mijn ouders te bellen maar er was geen enkel bereik in dit afgelegen stukje wereld. Ik zag de wanhoop in de ogen van Dre-tje. Hoeveel keus hadden we? We overlegden en praatten elkaar moed in. Misschien is het binnen wel prachtig probeerde Dre nog.

Aan de poort hing, achter wat struiken, een soort gong. We hadden geen keuze en sloegen er op. Langzaam en krakend ging de poort open waarna een jonge vrouw ons tegemoet kwam. In niet te verstaan Schots dialect heette ze ons, denk ik, welkom. Ze was beeldschoon en zeer vriendelijk. We verstonden haar alleen niet. Ze nam onze bagage aan en we volgden haar. De poort sloot zich weer en er was verder werkelijk niemand te bekennen. Wat voor vakantie mag dit wel niet worden zei Dre.

De beeldschone vrouw begreep dat we haar niet verstonden. In korte zinnen probeerde ze ons wat duidelijk te maken. I am two. You are nine wees ze naar Dre. You are twelve zei ze terwijl ze mij aankeek. Go to room E and welcome in our house of pleasure for the next months.

Twee, negen, twaalf, ruimte E, maanden, huis van genot???? We keken elkaar vol ongeloof aan. Waar zijn we in vredesnaam in beland. Twee liet haar jurkje van haar schouders vallen en twee stevige c-cubs met ringpiercings, een totaal glad geschoren kutje en een fantastisch lichaam stond voor ons. Ze wees met haar hand ons de weg naar ruimte E, draaide zich om en liep weg. In haar kont moest wel een gigantische plug zitten. Ze liep moeilijk terwijl we naar het aluminium gedeelte in haar achterwerk keken.

De paniek sloeg nu wel toe. Plotseling was daar een donkere mannenstem. You only have 40 seconds. Hoe het kan weet ik niet maar ineens kwamen we in aktie om ruimte E te vinden. Net op tijd deden we de deur open. Het was een fantastische ruimte. Het rook er zoet naar bloemengeur en was modern ingericht. Nu sloot de deur zich hermetisch achter ons. We nestelden ons op de ruime sofa en waren snel in dromenland.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 4479x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 2677x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
9.0
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 2689x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 7365x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.8
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5104x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 16354x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 8663x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 21827x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 9875x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 16594x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5929x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5124x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8658x
Reacties: 26
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3678x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7026x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net