Opwindend.Net
Datum: 12-03-2018
Stemmen: 97x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 21245x
Lengte: Lang
Hoe Ik Een Hoer Werd
Door Momo35j - Zoek naar meer...

Dit is alweer mijn 2e verhaal. Aan reacties zie ik wel op welke verhalen ik een vervolg ga schrijven!

Dat wijf is een hoer, ze weet het nog niet maar ze is een hoer. Ze denkt waarschijnlijk dat haar kuise voorkomen haar een nette vrouw maakt maar ze is een vuile, gore, kuthoer.

Een mooie katholieke opvoeding met peter en meter maakt haar niet vroom, het blijft neukvlees met die enorme tieten op haar sletten lijf. .. godverdegodger wat heeft dat wijf memmen...  De kale, grote man liep ongedurig door zijn houten kantoortje in de bouwkeet. Het rook er naar touw, naar de penetrante geur van benzine, naar kalk en cement. Zijn zware stappen bonkten op de houten vloer.  Af en toe sloeg hij nijdig met zijn vuist in zijn andere geopende hand... Margy, dacht hij de gore trut...

Ze had er al moeten zijn, ze hadden 16.00  afgesproken en het was inmiddels al 16.30. Margy stapte net uit de trein en baalde dat er weer vertraging was geweest. Ze hoopte dat ze nog niet te laat zou zijn en dat de rondleiding voor de nieuwe huizen die gebouwd werden nog niet voorbij was. Ome Henk een oom van haar man had haar die zaterdagavond op een verjaardag in de familie gewezen op het feit dat er misschien wel een huis voor haar en haar man bij zou zitten en als uitvoerder kon hij misschien wel iets regelen. Margy baalde ook dat haar man nu net in buitenland zat en ze dus alleen zou moeten beslissen. Omdat Margy dacht dat het een rondleiding voor meerdere mensen was vond ze het extra gênant dat ze te laat was.

Snel pakte ze haar fiets bij het station en fietste snel naar de bouwplaats. Ze had zich voor de gelegenheid netjes aangekleed in een mooi zwart truitje en zwart rokje. Eronder droeg ze witte BH en slipje met rosé afgezet kant erop. Maar dat was natuurlijk niet te zien. Verder droeg ze een mooie dunne zwarte panty en halfhoge suède laarsjes. Ook zwart. Daarop een klein zwart colbertje die tot net boven haar heupen kwam. Ze fietste zo snel mogelijk en dacht ondertussen dat die grote oom die toch al vaak streng keek best boos zou zijn dat ze zo laat was. Margy had best door dat hij vaak naar haar keek op verjaardagen en eigenlijk vond ze dat ook wel opwindend. Na zon avond had ze altijd extra goede sex met haar man en dacht dan stiekem wel eens aan die oom met zijn grote dominante ogen, kale kop en enorme handen.

Ze fietste nu de straat van de in bouw zijnde huizen in en zag teleurgesteld dat er alleen wat buiten muren en vloeren gebouwd waren maar waarschijnlijk hadden ze goede tekeningen in 3d waarop alles te zien zou zijn. Maar het was nog wel een grote bende aan hijskranen en overal beton stapels en stenen dit alles omheind met grote stalen hekken. Margy zag een grote bouwkeet van 2 hoog waar het hek open was en fietste naar binnen. Henk keek door het raam van de 2e verdieping waar het kantoor was en dacht daar komt ze eindelijk en wat ziet ze er lekker uit met der strakke truitje. De haren van Margy die extra blond waren door de coupe soleil staken erg af op de zwarte outfit. Ze zag een overdekt hok en dacht dat het een fietsenstalling was en liep er met haar fiets in. Opeens zag ze 2 enorme zwarte rottweilers grommend opstaand en op haar afkomen ze schrok zich rot en viel bijna achterover in de modder maar kon nog net aan een stap naar achteren doen en voelde hoe haar mooie dure suède laarsjes in de modder en cement zakte . Opgelucht zag ze dat de enorme honden vast zaten aan kettingen. Ze zette haar fiets aan de zijkant tegen het hek nog snel ademend van angst van de honden. Ze had niet gehoord dat de deur van de bouwkeet beneden was open gegaan en er minimaal 20 bouwvakkers naar buiten waren gekomen omdat hun tijd erop zat en ze kwamen kijken waarom die honden zo blaften. Nu zag ze de mannen echte bouwvakkers groot en onguur en ook veel buitenlanders dacht Margy. Zo je hebt al kennis gemaakt met onze bewakers hoorde ze zeggen waarmee de mannen de honden bedoelde. Kijk eens wat een schatje hoorde ze zeggen dat ze bijna achterover viel je zou toch eerder verwachten dat ze voorover zou vallen als je naar haar truitje kijkt wat een prammen heeft dat mokkeltje hoorde ze tot haar schaamte zeggen. Een wat oudere man riep als je BH moe is wil ik ze wel vasthouden hoor waardoor hij duidelijk de lachers op zijn hand kreeg. Wat een lekker bekkie ook riep een ander platvloers. Nou die poten mogen er ook wezen zeg. Zonde van je laarsjes schatje riep een ander nu zullen we die binnen in de kantine even schoonmaken moppie. Margy hapte naar adem en zei toen ze zag dat de mannen haar richting uitkwamen ik heb een afspraak met Henk de uitvoerder. Ze zag de mannen schrikken en uiteen wijken. Het was duidelijk dat Henk de wind er goed onder had zitten als uitvoerder want de mannen zeiden alleen nog maar Henk is boven op kantoor dat moet je dat trapje op ze waren opeens beleefd

Margy liep naar de smalle hoge open trap en hield zich goed vast aan de leuningen om niet uit te glijden zo glad was die trap. Hoewel de mannen niets meer zeiden bleven ze wel allemaal onder aan de trap staan kijken hoe Margy naar boven liep om ondertussen onder haar rokje te gluren.  Op de trap rook Margy de geur van cement, benzine of petroleum (zeker voor de kachel) en nog andere bouwluchten.  Margy was nu boven en klopte op de deur...

De mannen bleven drentelend onderaan de stalen trap staan, Margy liep naar boven en zag de mannen beneden zich omhoog kijken. Ze wist dat de mannen door de open roostertredes gewoon onder haar rok konden gluren. Ze hield haar rokje angstvallig en zedig tegen haar goed gevormde benen. Ze hoopte dat Henk snel zou opendoen want de mannen stonden nu recht onder haar en keken omhoog… omhoog, ze keken naar haar, naar haar benen, naar haar panty waaronder haar witte slipje moest afsteken…

Henk hoorde de klop op de deur.. Hij had Margy al door het hek zien aankomen. Hij vermande zich en probeerde de venijnige trek rond zijn mond weg te lachen nog voor hij de deur zou open gaan doen. Vanuit zijn ooghoeken zag hij de Roemeense timmerman het hek afsluiten met een zware stalen ketting, de waakhonden grauwden naar een toevallige passant.

Henk trok zijn corduroy colbertje snel aan en opende de deur. Hij snoof de geur van de vrouw van zijn neef diep in zijn longen. De lucht van zware shag die uit de kantine omhoog kwam dreunde tegen zijn voorhoofd en vermengde zich met de frisse geur van de jonge vrouw. ‘Dag Margy!’ lispelde hij. Henk wilde niet te voorkomend overkomen en keek naar de zware borsten van zijn aangetrouwde nichtje. Hij bleef lang genoeg kijken tot hij er zeker van was dat zij zijn blik op haar boezem had kunnen zien.

Je komt eens praten over de mogelijkheden van een woning in dit project. Ga zitten liefje.

Margy wilde de enig andere stoel in het vertrek naar het bureau van haar mans oom schuiven maar merkte dat die op de vloer was vastgeschroefd.

Ze ging zitten op de stoel die twee meter van het bureau stond en sloeg haar benen over elkaar. Henk kon even onder haar rokje kijken tot halverwege haar dijbeen toen hijzelf achter het bureau ging zitten. Hij pakte een whiskyfles uit de bureaulade en schonk een glas halfvol met de amberkleurige drank.

Hij observeerde Margy van top tot teen en hij nam er de tijd voor. Met lome bewegingen zette hij het glas aan zijn lippen en dronk er een slok uit. Met even trage bewegingen zette hij het glas voor zich en klakte luid met zijn tong.

Zo, wijffie, zijn stem was neerbuigend, je komt eens praten over een nieuwe woning hier in het project. Henk liet Margy niet aan het woord maar duwde op een knop op het intercomapparaat.

Breng even de impressie van de architect bromde hij in het toestel.

Na de knop te hebben losgelaten nam hij opnieuw een slok whisky. Margy voelde zich niet erg op haar gemak en sloeg het andere been nu over haar knie.

Henk kon een luttel moment tussen haar benen kijken en zag de vaagheid van haar witte slipje.

Je bent erg laat… de mannen zijn aan het weekend toe en hebben de boel al afgesloten.

Margy was blij de stem te horen die de stilte doorbrak.

De deur ging open en een slungelachtige man kwam met een map binnen door een binnendeur van een belendend vertrek. Margy zag dat hij een kort hoofdgebaar naar haar maakte terwijl hij zijn uitvoerder aankeek.

Het was een subtiel knikje waarmee oom Henk antwoordde, nauwelijks waarneembaar maar ontegenzeglijk een bevestiging. De man legde de map voor Henk op tafel, draaide zich om en keek Margy doordringend aan voor hij weer het vertrek verliet en de deur sloot.

Henk keek haar aan terwijl hij naar de map reikte. Hij hield zijn ogen strak op Margy’s benen gericht terwijl hij de eerste pagina’s uit de plastic showtassen haalde en op het bureau uitspreidde.

Elk huis dat wij aan het bouwen zijn is rond de zes ton.

De vraag is Margy, hoe we ervoor gaan zorgen dat neeflief en jij er over een tijdje in een ervan kunnen gaan wonen.

Henk rekte zijn armen. Haakte de vingers van zijn handen in elkaar en boog ze zover naar achteren dat Margy zijn vingers hoorde knakken.

Vertel lekkertje, vertel eens welk bedrag jullie nu kunnen ophoesten.

Zonder te kloppen liep de slungelachtige man het kantoor van zijn baas binnen.

Henk drukte op een knopje op het toetsenpaneel op zijn bureau en Margy zag dat er in twee hoeken een rood lichtje begon te branden.

Henk volgde de blik van je jonge vrouw en lachte zijn tanden bloot.

Zonder te verklaren wat de rode lichtjes betekenden stond hij op en liep naar Margy toe.

Hij liep achter haar stoel en streelde over haar schouders…

Wat denk je Tinus, wat denk je dat dit meisje voor assets heeft om de mannen beneden een paar dagen gratis te laten werken?

Zou ze genoeg in huis hebben om de prijs van een woning een paar ton te kunnen laten zakken?

De man die oom Henk Tinus noemde lachte gemelijk maar bleef tegen het bureau leunend naar haar kijken….

Ik denk wel dat ze de mannen kan overhalen met dat leuke smoeltje van d’r. Die Oostblokkers zijn al maanden van huis en zijn euh… tja, geladen. Ik heb er zelf eigenlijk ook wel zin in…

Henk maakte een gebaar naar Margy om op te staan en naar de tekening te komen kijken.

Kijk zei Henk, Dit blok met drie huizen is nog te koop. Het is het duurste blok van zes ton elk.

Margy voelde hoe de lange architect achter haar was gaan staan.

Ze wist instinctief dat ze een poort was doorgegaan en gaf zich eraan over. Als dit het was wat ze zou moeten doen om in hun droomhuis te kunnen gaan wonen dan is het zo en ze bukte dieper voorover. Henk keek diep in het decolleté van zijn nichtje.

De architect keek naar de benen van Margy toen zij voorover gebukt over de tafel naar de tekeningen keek. Hij zag dat ze op haar tenen moest gaan staan om de verste kant te kunnen zien zodat haar kuiten strak tekenden en haar zwarte rokje ietwat omhoog schoof.

Margy keek naar de tekeningen en dacht wat een prachtige woningen, nu woonde zij in een goedkoop 3-kamer huurflatje. Maar ze wist ook dat het waarschijnlijk onbereikbaar zou blijven. Ze begreep heel goed wat de oom van haar man bedoelde dat hij misschien wat kon regelen maar ze wist ook dat zij en haar man maximaal een hypotheek van 250.000 konden krijgen. Deze woningen waren 600.000 en dan zou er nog van alles bijkomen aan kosten. Prachtig reageerde Margy naar Henk maar wij kunnen maximaal een hypotheek van 250.000 krijgen dus hoe lief uw aanbod ook is dat zal wel niet lukken. Eigenlijk begreep ze niet waarom ze niet gewoon het voorstel van de oom afwees want ze was ten slotte een keurige getrouwde vrouw. Was het omdat ze zo jong getrouwd was en daarom het hele flirten in de dancings en zo allemaal had gemist en daar van haar vrijgezelle vriendinnen best wel opwindende verhalen over had gehoord of was het omdat ze stiekem altijd opgewonden raakte als die oom naar haar keek op verjaardagen. Stiekem vond ze het altijd opwindend als andere mannen naar haar keken en was ze best een beetje exobistische vrouw. Buiten dat haar dat opgewonden maakte ervaarde ze dat toch ook als compliment. En nu werd ze door 2 mannen bekeken dat had ze wel door en het gaf haar een vreemd gevoel.

Tot haar verbazing zei die oom van haar man 250.000 is inderdaad niet veel maar jij bent wel een heel bijzondere vrouw misschien gaat het ons wel lukken Margy en hij keek haar in der ogen. Maar dan verwachten we wel dat je er hele speciale dingen voor gaat doen. Margy bloosde ervan en sloeg haar ogen neer. Maar we zullen je eerst moeten keuren natuurlijk. Daarom heb ik Tinus ook gevraagd om hier aanwezig te zijn. Tinus is een echte hoerenloper en kan dat nog veel beter beoordelen als mij. Margy keek nu even naar Tinus die wat nerveus terug staarde. Wat een lange slungelachtige man dacht Margy hij moest wel iets van 2 meter zijn en ze schatte hem een jaar of 45 hij was al wat kalend en mager en droeg een bril met van die jampotglazen erin die ook nog wat beslagen leken. Ook zag ze zijn enorme grote handen aan die lange armen en dat hij enorme werkschoenen aan had. Misschien wel meer als maat 50.

Henk nam weer het woord en zei Tinus is eigenlijk een wat zielige man heeft nooit vaste verkering kunnen krijgen en is wel op hoeren aangewezen maar zelfs die voelen zich soms te goed voor hem en schudden al nee als hij wil vragen wat het kost en als hij al binnen mag sturen ze hem meestal weer weg omdat hij veel te groot geschapen is. Hoe groot ook weer Tinus vroeg Henk aan hem, stamelend zei Tinus van bovenaf gemeten 36cm baas. Daarom sturen ze hem gewoon weg als hij daar staat met een stijve dat is toch wel heel gemeen he vind je ook niet Margy. Maar wees gerust Tinus komt pas bij jou aan de beurt nadat wij je goed gekeurd hebben en dan pas als laatste tegen de oplevering van de woningen aan want anders kan je week niet lopen en hebben we niets aan je. Tinus mag zich natuurlijk wel op je afrukken maar voorlopig niet meer dan dat.

Margy was de woorden van Henk allemaal aan het verwerken en haar hoofd tolde beetje van de informatie. Denk dat het nu tijd is voor de keuring Margy wil je eerst nog iets te drinken, Margy bloosde en zei wat stotterend mag ik ook een whisky kan wel wat sterkst gebruiken.

Henk schonk een glas in en zat weer zijn stoel en reikte Margy het glas aan. Snel nam ze een teug ervan en voelde het sterke spul in haar branden. Ze hoestte even ervan maar nam snel nog een teug. Inmiddels was Tinus tegenover Henk gaan zitten ca 5 meter van hem vandaan en stond Margy in het midden. Beide keken ze naar haar en ze voelde zich goedkoop maar ook wel beetje opgewonden dat ze bekeken zou gaan worden door andere mannen dan haar eigen man.

Tinus zei Henk waar gaan we mee beginnen wat vind je het belangrijkste bij een hoer vroeg Henk, Margy bloosde en stond met rug naar Tinus en met gezicht naar Henk. Margy merkte dat Tinus nu ze hem niet aankeek minder nerveus was want ze hoorde hem zeggen nou een lekker bekkie en mooie haren en is het allerbelangrijkste nou dat heeft Margy wel echt mooie dikke haren en nog blond ook en een super lief geil koppie heeft ze baas maar dat hebben we al gezien dus ik zou zeggen laten we eerst haar benen keuren want haar Tieten zijn heel groot en dat is perfect voor een hoer daar vallen veel mannen op. Nou je hebt het gehoord Margy zei Henk nu laat je benen maar eens zien, Margy nam nog ene flinke slok whisky zette het glas op een bureau ze liep weer naar het midden tussen de 2 mannen en zonder enige twijfel trok ze het wollen rokje omhoog tot haar slipje, doe maar om je heupen Margy dan blijft dat rokje daar wel zitten om je brede heupen. Margy trok haar rokje verder omhoog tot boven haar heupen wat nerveus stond ze voor de mannen in haar dunnen zwarte panty en benen volledig te zien. Wauw mooie geile poten heeft ze baas hoorde ze Tinus zeggen mooi van vorm slanke enkels en kuiten en mooie dijen ook, lijken lekker zacht volgens mij sport ze niet veel. Lekker kneedbaar dus dat is belangrijk voor een hoer ging die Tinus maar door. Maar voor een 100% beoordeling moet ze wel der panty uitdoen baas. Je hebt Tinus gehoord Margy doe je panty maar uit. En doe trouwens eerst dat jasje uit want dat is wel heel onhandig. Ze deed haar jasje uit en legde die over een stoel en liep terug naar haar plekje tussen de mannen met alleen haar strakke truitje nog aan. Ze deed haar rokje nog wat verder omhoog om het elastieken band van de bovenkant van haar panty te kunnen pakken en trok haar panty omlaag ze schopte haar half hoge suède laarsjes uit en trok gebukt haar panty van der voeten. Laarsjes weer aan doen zei Henk gebiedend want we willen niet dat je splinter van de houten vloer in je mooie voetjes krijgt. Margy deed de laarsjes weer waardoor haar benen door de hakken van de laarsjes ook weer wat langer leken. Toen ze weer recht ging staan hoorde ze opeens een hoop gejoel van beneden uit de kantine en dacht zeker een doelpunt gevallen die mannen zullen wel naar voetbal aan kijken zijn. Ze stond nu in haar hele dunne slipje witte transparante slipje afgezet met wat rosé kantjes voor de mannen. Wat een hoerenslipje draagt ze baas ik zie zo die lekkere kleine billetjes zitten zelfs der bilspleet kan ik zien als ze zo voor een raam zou staan in een hoerenwijk zou ze al snel een klant hebben baas. Is de voorkant van het slipje ook zo doorzichtig baas. Draai je even naar Tinus toe Margy tot op heden is hij enthousiast over je en dat is goed want hij beslist! Margy draaide zich om Tinus keek haar niet aan en had alleen oog voor haar slipje. Tering ik zie zo haar behaarde driehoekje zitten wat een geil gezicht zo te zien wel stuk donkerder als Margy der haren dus ze is niet een echt blondje maar hoeren verven meestal hun haren dus dat is ook prima. De meeste hoeren zijn trouwens geschoren baas die zijn bang voor schaamluis maar ik weet dat veel mannen van een natuurlijk mooi bijgehouden driehoekje houden dat zou haar veel extra klanten opleveren als hoer. Maar haar snee moet natuurlijk wel glad zijn. Margy voelde zich steeds meer opgewonden raken om zo voor de mannen te staan en al die complimentjes en grove taal over haar te horen. En natuurlijk was haar sneetje kaal omdat ze erg hygiënisch is en dat ze na het plassen net wilde dat er iets achterbleef doordat je daar haartjes had. We zullen het zo weten Tinus zei Henk. Ze draaide zich weer om naar de oom van haar man die zei niet veel maar aan zijn ogen kon ze zien dat hij geil was. Hij zei nu nou dat slipje is zo transparant dat ik nu voorstel dat je hem nu uitdoet wat vind jij Tinus. Ja uit baas laten we die billen en kut van Margy naakt beoordelen en keuren. Slipje uit Margy zei Henk alleen maar, ze pakte het slipje aan de bovenkant beet met beide handjes en met haar laatste beetje schaamte trok ze hem van haar relatief brede heupen en liet hem omlaag glijden toen het slipje om haar enkels viel stapte ze eruit waarop ze gelijktijdig beneden in de kantine weer een hoop gejuich hoorde. Rond draaien Margy zei Henk zodat we alle kanten zien, wat onhandig deed Margy het en zag dat de beide mannen volledig in trans naar haar blote benen, billen en kut keken. En vol schaamte moest ze aan zichzelf erkennen dat ze nog nooit zo opgewonden was geweest.

Opeens zei Tinus ik moet nog wel even voelen baas of haar benen wel glad zijn want een goed hoer heeft gladde benen, oké zei Henk maar jij mag alleen haal benen strelen van haar billen en kut blijf je af die keur ik zo zelf begrepen? Ja baas hoorde ze Tinus teleurgesteld zeggen. Ga met je rug en gezicht naar mij toe voor Tinus staan Margy waarna ze rustig achterwaarts naar Tinus stapte en stil bleef staan. Voel of ze glad is Tinus en gelijk voelde ze de enorme handen van Tinus om haar beide enkels die zei doe die geile poten beetje uit elkaar hoer en ze voelde hoe die grote handen haar enkels wat opzij trokken zodat haar benen wat van elkaar stonden en gelijk begonnen die grote handen te strelen langs haar benen van enkels naar haar dijen en terug ze trilde er gewoon van zo heerlijk voelde dat Henk keek haar vol in ogen en al snel sloeg ze haar ogen neer. Je bent onderdanig he Margy hoorde ze Henk zeggen, je geniet hier van he vuile hoer die je bent om in je blote kut en billen voor vreemde mannen te staan en je dan nog laten strelen ook je bent een echte hoer een gewillige geile hoer ben je met dat hoerenlichaam van je zei hij grof en duidelijk opgewonden om dan weer rustig te vragen en Tinus heeft ze gladde benen. Ja baas heerlijk gladde hoerenpoten heeft ze terwijl ze voelde dat hij maar bleef strelen zo mooi vond hij ze terwijl hij zei lekkere gespannen kuitjes heeft ze door de hakjes en lekkere zachte dijen om te kneden en om te laten zien kneedde hij met zijn grote handen even haar dijen. En Margy liet alles toe en moest zelfs vaststellen dat hoe grover ze over haar spraken des te meer opwinding ze voelde ook het gestreel langs haar blote benen maakte haar gek van opwinding. Is het al tijd baas dat ze haar truitje uit doet zodat we die dikke tieten keuren, nee zei Henk laten we die grote uiers nog even bewaren staat wel geil zo dat zwarte truitje met die hoerentieten erin en dan die blote witte onderkant vanaf heupen en dan weer die zwarte laarsjes. Tinus ik ga nu eerst zelf controleren of Margy een gladde snee heeft dus hou nu maar even op met het strelen van haar benen. Kom nu voor mij staan Margy zei Henk dominant waarop ze bijna in soort loopse hypnose naar voren liep richting Henk. Toen ze bijna bij hem was riep Tinus baas mag ik u nog een trucje tonen bij Margy die ik geleerd heb van een echte hoer die vrouwen echt lekker vinden als dat gedaan wordt en u gelijk kunt zien of ze glad is maar dan moet ik Margy wel even aanraken bij haar billen. Nou laat maar zien dan zei Henk wat geïrriteerd maar ook nieuwsgierig. Margy stond nu met haar rug naar Henk toe vlak voor hem en zag hoe Tinus opstond en naar hun toe kwam. Hij ging voor haar staan en ze voelde hoe hij om haar beide dijbenen aan har achterkant een hand deed en zei kijk zo baas en ze voelde hoe hij zijn vingers wat steviger in haar dijen duwde “eerst leg je je vingers bij haar dijen dan langzaam omhoog nu pak ik haar bij het begin van haar billen en met vingers vlak bij haar snee der billen vast en trek ze dan ruw zover mogelijk omhoog daardoor trek ik haar snee van voren naar achteren en ver omhoog en dan als ze op hoogste punt zijn trek ik met duimen de bovenkant billen naar benden zodat ik die billen stevig vast heb bij elkaar in mijn handen en dan trek je ze ruw uit elkaar” het resultaat is dat u nu gelijk haar geile ster en open omhoog getrokken snee met de gezwollen buitenste en natte binnenste schaamlippen ziet. En vrouwen worden daar helemaal gek van zeker als je ze dan bij hun ster en kut gaat likken. Margy onderging het voelde hoe Tinus haar billen ver omhoog trok en hoe haar snee werd mee getrokken en toen ruw uit elkaar werden getrokken en Tinus had gelijk het voelde als een sensatie en ze schokte opgewonden zeker ook omdat Henk nu vol haar gaten zag en vol tegen haar gladde schaamlippen keek en ook moest zien dat ze nat en glibberig was. Toen Tinus haar billen zo bij elkaar in zijn grote klauwen had en uit elkaar trok hoorde ze weer een enorm gejuich en nu ook geklap uit de kantine beneden hun. Henk zei opeens……….

Zoek naar meer verhalen van Momo35j...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 4481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.9
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 2677x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
9.0
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 2693x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.8
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 7366x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.8
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5104x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 16357x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 8663x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 21828x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 9875x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 16595x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5929x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5124x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8658x
Reacties: 26
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3678x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7026x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net