Opwindend.Net
Datum: 13-04-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 7565x
Lengte: Lang
Maureen - 108: Trucking
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 107: Zaterdag, Arenadag (3)

Maureen - 108: Trucking

Ik = Anouk

Het is zaterdagochtend vijf uur. Pap moet rijden en ik mag mee en natuurlijk gaat elle ook mee. We hebben een ritje met de koelwagen te doen. Ik geef elle een bordje pap wat ze gedwee oplikt. Ondertussen houdt ze haar achterwerk netjes om hoog. Met haar holle rug is ze een uitnodiging om haar een klap op haar billen te geven. Dat doe ik met de dichtbij liggende vliegenmepper. Ze humt op een genietende toon als ze de slag ontvangt. Dat doet ze heel goed, vooral omdat ik weet dat ze helemaal niet van pijn geniet. Ze doet het alleen maar om mij te plezieren.

Ik bewonder haar strakke memmen die tijdens het eten onder haar ribbenkast bungelen. Het eerder zo slappe vel staat nu heel erg strak gespannen door de enorme hoeveelheid vulling die ze een tijdje geleden gekregen heeft.
Haar tepels zullen in deze houding wel erg veel pijn doen: de stretchers draai ik twee keer per week een klein beetje, zodat ze in een rap tempo uitrekken. Om haar vel daarbij voldoende te helpen moet ze drie keer per dag haar spenen insmeren met anti-striae crème. Ik sta versteld hoe snel haar spenen op deze manier groeien.
Ook haar kut is een mooi gezicht. De piercings helen goed en de sluitring blijkt heel effectief te zijn. Pap heeft geprobeerd om zijn pik er doorheen te duwen en dat ging met veel moeite een klein stukje. Hij heeft snel heel voorzichtig zijn lul teruggetrokken, omdat de scherpe puntjes aan de binnenkant van de ring hem te veel pijn deden. We zijn nu haar binnenste kutlippen aan het uitrekken, zodat die als een buffer kunnen dienen en dat pap haar misschien wel kan neuken zonder dat hij de scherpe pinnen in zijn lul krijgt. Dat is eigenlijk alleen maar: ‘omdat het kan’, want pap vindt het veel leuker om haar kont en nog liever haar pijpbekkie te gebruiken.

Haar korset wordt steeds strakker en ze heeft al veel minder vet. Het scheelt echt enorm dat ze veel beter gebalanceerde voeding krijgt.
Het is duidelijk dat elle het erg naar haar zin heeft bij ons. Ze luistert goed en voert alle opdrachten snel uit. Als ze soms al eens even aarzelt, dan weten pap of ik haar meestal snel te overtuigen, want in de oude en verweerde halsband van haar hebben we een stroomstoot apparaat ingebouwd, zoals ook voor het trainen van honden gebruikt wordt. Elke keer als ze daar een kort prikje van voelt, is ze al erg gemotiveerd.
Het deepthroaten is nog steeds wat lastig voor elle, zeker bij hele dikke lullen, want dan zit de halsband een beetje in de weg. Het is dan voor elle lastig om dan de discipline op te brengen om de pik of dildo dan toch diep in haar keel te drukken. Maar: we blijven haar motiveren.
Voor de rit van vandaag hebben we een nieuw apparaatje in de kooi van de vrachtwagen gemonteerd wat er voor zorgt dat ze de hele weg haar mond kan trainen.

Als ze klaar is met eten, klik ik de uitlaatriem aan haar halsband en mag ze buiten in de tuin even haar blaas legen. Daar hebben we speciaal voor haar een afvoerputje laten maken. Dan gaan we naar de vrachtwagen die gelukkig al lekker warm is door de standkachel: vannacht heeft het nog lichtjes gevroren. Ik loop stevig door, want ik vind het koud; elle moet op handen en voeten snel doorgaan om me bij te houden. Ik maak de halsband aan de treeplank vast, zodat elle nog even buiten kan wachten (frisse lucht is goed voor je zegt pap altijd).
Ik heb het apparaat in de kooi nog niet eerder gezien en pap legt het me uit. Het hangt in de kooi, ongeveer op de plek waar het hoofd van elle zal komen. Het bestaat uit een hoofdharnas met allemaal riempjes en een soort paardenbitje, waar een kromme dildo in de vorm van een banaan aan is vastgemaakt. Pap legt uit dat wanneer elle haar hoofd op halve hoogte van de kooi houdt, dat ze dan maar een klein beetje van de dildo in haar mond heeft, maar wanneer ze zich meer dan 10 centimeter met haar hoofd naar boven of naar beneden beweegt, dat de dildo dan naar binnen, haar keel in kantelt. Als ze dan haar hoofd weer in de veilige zone brengt, zorgt een veer er voor dat de dildo weer uit haar mond getrokken wordt. Het is een heel ingenieus systeem en ik denk dat elle hier morgen enorm veel spierpijn van zal hebben, want ze kan zich met haar op haar rug gebonden handen natuurlijk niet lang omhoog houden. Maar goed, dat is gelijk een goede spieroefening voor haar, zeker als de truck aan het rijden is.

Ik ga naar buiten, waar elle squats aan het doen is om haar achterwerk nog mooier te maken en ik bind de ellenbogen en polsen losjes, maar stevig aan elkaar vast, waardoor haar tieten mooi naar voren steken. Ze kruipt de wagen in, en moet in de kooi klimmen, waar pap haar het hoofdstel op zet. Gedwee laat ze dat toe: haar hoofd netjes gepresenteerd en haar ogen naar beneden geslagen. Als het hoofdstel goed om haar kale hoofd zit, doe ik elastieken aan de piercings van haar binnenste kutlippen en maak die met een handig knoopje net boven elke knie vast, waarbij ik er voor zorg dat er lekker veel spanning op staat. Doordat elle haar knieën altijd uit elkaar moet houden, schuren haar binnenste kutflappen tegen de scherpe pinnen in de sluitring van haar kut. Het zorgt er voor dat elle bij elke beweging aan haar vernederende bondage herinnert wordt. Het zorgt er voor dat ze veel moeite moet doen om stil te zitten.
Het is verbazend om te zien hoe snel die vleesflappen uit kunnen rekken!

Ik merk dat elle al snel in de gaten heeft hoe het hoofdstel werkt. Ik zie haar ogen groot van verbazing worden als ze merkt hoe ver de dildo in haar keel komt. Ik hoor vaag nog een braakreflex en we beseffen dat dit een goede oefening is. Ik had gedacht om haar een blinddoek voor te doen, maar dat is door de vele riempjes wat lastig. Daarom doe ik haar de black out lenzen in. Ik controleer de dikke anaalplug en merk dat die wat losser begint te zitten.
Het wordt tijd dat we een nog grotere aan gaan schaffen, zodat we haar kont nog wijder kunnen maken. Ik bedenk me dat het leuk zal zijn om er een staart aan vast te maken, zodat ze er nog dierlijker uitziet.

We zijn klaar om te gaan en ik trek het gordijntje dicht. Deze hele exercitie heeft maar liefst een half uur geduurd: je moet er heel wat voor over hebben om de eigenaar te zijn van zo’n speelgoed.
We rijden richting een vrieshuis om daar de koelwagen aan te pikken. Ik merk dat pap een beetje lomp rijdt en de cabine vaak en veel laat schudden, zodat elle veel moeite moet doen om de dildo niet elke keer diep in haar keel te laten glijden.
Ik kijk op de monitor naar het beeld van de camera’s die op elle gericht staan. Ze weet niet dat die camera’s er zijn en ze denkt dat ze nu helemaal alleen is. Dat maakt het verblijf achterin de cabine voor haar nog intenser. Ik zie dat ze veel speeksel uit haar mond laat lopen. Het is duidelijk dat de dildo haar speekselklieren telkens activeert. Mooi, want ze hoeft haar mond niet te gebruiken om te praten: pijpen, beffen en glijmiddel produceren is voldoende.

Na een half uurtje zijn we bij het vrieshuis, waar we de oplegger aankoppelen. Ik zie op de vrachtbrief dat er varkenskarkassen in de bak zitten en ik zeg tegen pap: “Zullen we eens kijken of er nog een plekje achterin is voor elle?”
Hij glimlacht en we lopen naar de achterklep toe en zien daar aan een kettingsysteem een onafzienbare rij met karkassen hangen. Allemaal met een haakje door de achterpoten, zonder kop en onderste boven. Mijn maag keert om van de vieze, weeë lucht die naar buiten komt. We kijken elkaar aan en schudden ons hoofd. We kunnen elle hier niet inhangen. Het is te gevaarlijk: ze kan geplet worden door rondzwaaiende karkassen en zonder direct toezicht kunnen we niet gelijk ingrijpen als ze bevangen zou worden door de kou.

We sluiten de deur weer af en vertrekken: op weg naar een plekje waar ze de varkens verder gaan verwerken. Pap is daar met elle al een paar keer eerder geweest, maar ik nog niet. Pap vertelt dat er alleen maar mannen werken en dat het allemaal rouwdouwers zijn. Laagopgeleide mannen met armen als van een bodybuilder. Ik glimlach door zijn opmerking en bedenk dat ik daar wel iets mee zou kunnen!
Pap zegt: “Blijf dicht bij mij, want ik denk niet dat jij veilig zal zijn in hun handen!”
Ik snuif en denk dat het wel mee zal vallen, maar ik neem me voor om dicht bij pap te blijven.

Pap stuurt de wagen netjes naar het laadperron en de mannen vallen op de varkens aan om ze zo snel mogelijk te lossen. Ik ga me bezighouden met elle. Ik maak haar hoofdstel los en ze slaakt een nauwelijks hoorbare zucht van verlichting als ze haar hoofd even uit kan laten rusten. Het was een lange oefening voor haar. Ik laat haar uit de kooi kruipen en ik zie dat ze wat zweet op haar lijf heeft van de geleverde inspanning. Ik maak ook haar armen los, zodat ze alle spieren in haar lijf even los kan maken.
Ze mag naar buiten om haar benen even te strekken. Ik neem haar mee aan de riem en ik ga naast pap staan, die aanwijzingen staat te geven. Ik val natuurlijk ontzettend op: een jonge meid met een spiernaakte vrouw aan een riem, die ook nog eens een hele bombarie aan haar kut heeft hangen.
Eén van de mannen roept naar pap: “Hé! Heb je een nieuw sletje meegenomen?”
Pap kijkt de man aan en schud zijn hoofd. Hij zegt: “Nee, dat is mijn dochter”. De man slaat zijn hand voor zijn mond en zegt: “O, sorry”.
Ik kijk de man aan en zeg: “Hoezo sorry?”

De man krijgt een rooie kop en stamelt iets. Ik maak de riem van elle vast aan de bumper van de oplegger en loop naar de man toe. Ik pak hem in zijn kruis en zeg verbeten: “Als ik een vraag stel, dan wil ik ook een antwoord, dus: waarom zei je sorry?”
De man kijkt heel benauwd en zegt dan: “Ik wist niet dat je zijn dochter bent en het viel me pas later op dat je nogal jong bent…”
Ik knik en zeg: “Goed geantwoord, maar ik wil wel genoegdoening van je”. Ondertussen heb ik zijn ballen nog steeds klemvast en de bundel met spieren voor me vouwt zich steeds verder dubbel.
“Hoe bedoel je?”, hijgt de man pijnlijk.
Ik laat zijn ballen een beetje los en zeg: “Bef me”.
De man kijkt me met open mond aan en kijkt dan naar pap voor hulp. Die krijgt hij niet: pap trekt zijn schouders even achteloos op en gaat door met het in de gaten houden van de lossende mannen. Die zijn ineens veel minder geïnteresseerd om te lossen.
Ik kijk de man aan en zeg: “Ik wil dat je dat met een bloot bovenlijf doe, zodat ik je spieren kan zien. Je broek moet je aanhouden, want je pikkie wil ik niet zien. Die zal wel heel klein zijn, want je mond is veel te groot….”
De mannen lachen, maar de man met zijn grote mond trekt zijn trui uit en gooit die op de grond. Ik zie een hele mooie torso. Qua lijf is het echt een lekkere vent!
Ik til mijn rok omhoog en laat mijn rok over zijn hoofd vallen. Ik geef hem volledige toegang tot mijn kut. Aarzelend en met veel te veel afstand begint hij wat te doen tussen mijn benen, maar dat lijkt helemaal nergens op…
Ik pak zijn hoofd tussen mijn handen en duw hem in de goede richting. De mannen joelen, want een grote sterke vent die zich door een jong meisje moet laten helpen?!

Dan zeg ik: “Slikken!”
Hij snapt niet wat ik bedoel, maar ik begin te pissen. Eerst langzaam een klein straaltje, daarna sneller. Snel klokkend werkt hij mijn urine naar binnen en als ik klaar ben, duw ik zijn hoofd weg en zeg ik: “Je moet nog veel leren mannetje. Je hebt een lekker lijf, maar daar houdt ’t wel mee op”.
Ik draai me om naar elle en zie dat ze weer bezig is met het doen van squats. Ze is echt heel gedreven om een mooie kont te krijgen. Of, zou ze in beweging willen blijven vanwege de kou? Ik geef haar een aai over haar kale kop en ik merk dat ze in elkaar krimpt. Waarschijnlijk van trots.

De mannen werken weer snel verder en als de oplegger helemaal leeg is, zegt pap tegen elle: “Nu is het jouw beurt om jezelf nuttig te maken. Je weet de hogedrukspuit te vinden; maak alles van binnen en buiten schoon”.
Ik maak de riem los en elle loopt snel naar de hogedrukspuit. Ze rolt de slang helemaal uit, klimt in de oplegger (de elastieken trekken ondertussen heel hard aan haar kutflappen) en begint voorin te spuiten. Het is duidelijk te zien dat ze dit al vaker gedaan heeft.
Na ongeveer 10 minuten spuiten is ze klaar en geeft ze de spuit aan pap. Ze gaat op haar rug liggen met wijd geopende benen. Pap pakt de spuit en maakt de elastieken van haar schaamlippen los. Daardoor kan ze haar benen nog verder uit elkaar doen.
Dan knijpt pap in het handvat van de spuit en richt het pistool op de kut van elle. De krachtige straal laat alle vlees waar het tegenaan komt flapperen. Dat moet heel erg pijn doen voor elle, maar als ik naar haar gezicht kijk, zie ik geen pijn, maar genot!?
Ik zie dat pap recht op haar klit spuit en ze ligt al snel te stuiteren van geilheid. Ik tik pap op zijn schouder en zeg: “elle zou toch niet meer klaarkomen?”
Pap stopt met spuiten en zegt: “ze zou niet meer klaarkomen door te neuken of door haar klit te plezieren. Ik vind dit erg leuk om te doen!”
Ik snap wat hij bedoelt, maar het voelt wel een beetje alsof elle nu verwend wordt…. Dan bedenk ik me dat ze ook wel een keer verwend mag worden. Enne, hoe verwennen is het als het buiten ijskoud is en dat je met koud water op je naakte kut gespoten wordt en onder de ogen van bijna 10 mannen geforceerd klaar moet komen? Verwennen is dan niet het goede woord: het is eerder vernedering.
Het is me duidelijk: elle heeft gevonden wat ze zocht. Ik geef pap een kus op zijn mond en ga in de cabine zitten. Ik ben ondanks mijn dikke jas tot op het bot verkleumd…

Pap komt even later elle afleveren. Ze heeft het heel erg koud gekregen, maar toch straalt ze helemaal. Ik vraag haar: “Waarom heb je het zo naar je zin?”
Ze wacht even met haar antwoord en zegt dan met een zachte stem: “Jullie zorgen zo goed voor mij. Jullie behandelen mij precies zoals ik dat fijn vind. Dank u allebei daarvoor”.

Ik ben positief verrast. Ik had al wel het gevoel dat pap en ik het goed deden met elle, maar dat ze het nu openlijk aangeeft is erg goed om te weten. We kijken elkaar aan en geven elkaar een knipoog.
Dan zegt pap: “We gaan zo weer vertrekken. Ik moet alles nog even ontsmetten. Daar heb ik beschermende kleren voor nodig”.
Ik knik en zeg: “Prima, dan doe ik elle weer in de kooi”.
Elle heeft me gehoord en begint gelijk de kooi in te kruipen en doet haar hoofd weer in het hoofdstel. Ik zeg: “Maak jezelf maar vast. Je weet nu hoe het werkt”.
Ze volgt mijn instructies op en al snel balanceert ze weer in haar kooi. Nu zonder lenzen, maar met gesloten gordijnen.

Tijdens de terugrit zijn de handen van elle niet gebonden en toch balanceert ze zonder haar handen te gebruiken. Ze houdt haar handen de hele tijd naast haar lijf. Pap en ik zien het gebeuren en zijn echt trots op ons speelgoed. Ondertussen wordt haar keel goed getraind en ze laat steeds minder braakneigingen horen.

Als we de trailer afleveren, belt pap even met zijn baas. Die zegt dat hij een vrachtje heeft, wat vlakbij Hull afgeleverd moet worden. Dan een dag en twee nachten rust en daarna weer met de boot terug. Ik heb komende week vakantie van school, dus ik kan lekker mee.
Pap is akkoord met de rit, maar wil wel dat er een vierpersoonshut geboekt wordt. Die hutten zijn altijd zo klein!
We rijden eerst even langs huis om wat kleren en paspoorten op te halen en we nemen ook voor elle wat kleren, paspoort en speelgoed mee, zodat we haar ook onderweg bezig kunnen houden. Ondertussen maakt elle de bench in orde, zodat er geen sporen in te zien zijn dat zij er in heeft gezeten. Alles moet er voor de douane uitzien alsof er een huisdier in kan zitten.

Als we naar Aalsmeer rijden om daar een trailer met bloemen op te pikken, zit elle voor het eerst tussen ons in. Ze heeft een heel strak truitje aan, waar haar tepels met piercing heel duidelijk in afgetekend zijn. Het is een heel erotisch gezicht en ik merk dat pap zijn ogen er niet van af kan houden. Ik kan mezelf ook niet bedwingen en ik ben er de hele tijd mee aan het spelen.
Het is gek om te merken dat de tepels van elle veel erotischer zijn als ze kleding aan heeft, dan wanneer ze naakt is.
Ze heeft verder een minirokje aan, wat haar sexy uitstraling nog verder benadrukt. De riem om haar nek blijft natuurlijk om.

We komen ruim op tijd aan in Europoort, waar we ons inschepen. De douanier wil in de cabine kijken. Waarschijnlijk om te controleren dat er geen illegalen in de vrachtauto zitten. We stappen allemaal uit en als hij elle ziet, begint hij snel in zijn microfoon te praten. Al snel zijn we omgeven door douaniers; zowel mannen als vrouwen. Iedereen is elle aan het bewonderen en de man die de leidinggevende lijkt te zijn inspecteert in de tussentijd de bench. Hij vraagt aan pap waarom hij zo’n grote bench achterin heeft en pap vertelt dat hij vaak een groot huisdier meeneemt, maar dat hij die voor deze rit niet meegenomen heeft. De man neemt er genoegen mee en gaat intensief met elle aan de slag. De enorme ‘pluspunten’ van elle zijn een aandachtstrekker en het duurt lang voordat de eerste douaniers weer aan hun normale werk overgaan.
Pap moet de sleutel van de vrachtwagen afgeven aan een douanier, die de auto grondig zal gaan controleren. Er blijven twee douaniers achter: de leidinggevende en een vrouw. We worden gesommeerd om hen te volgen. We komen in een klein kamertje aan, waar pap als eerste gefouilleerd wordt. Vrijwel op hetzelfde moment word ik bevoeld door de vrouw. Het levert helemaal niets op. Dan richten we allemaal onze blik op elle. De vrouw beklopt haar helemaal en lijkt niet tevreden te zijn en zegt dat elle zich uit moet kleden. Dat doet elle zonder enige schaamte en de twee kleine kledingstukken zijn al snel uit, waardoor ze naakt voor de douaniers staat. De ogen van de man vallen bijna uit hun kassen en de vrouw moet snel een paar keer slikken.
Als ik naar elle kijk, dan staat ze, ondanks haar naaktheid fier overeind met haar handen achter haar rug en haar tieten trots naar voren gericht.
De vrouwelijke douanier zegt dat ze het vermoeden heeft dat elle ontvoerd is en door ons ingezet wordt om drugs te vervoeren. Ze wil elle dus helemaal onderzoeken, terwijl haar leidinggevende aan de hand van het paspoort van elle meer informatie aan het vergaren is.
Ik zie dat de vrouw de door velen gevreesde handschoenen aantrekt en aanstalten maakt om de lichaamsopeningen van elle te onderzoeken. Dan valt haar blik op de sluitring die haar kut afsluit. Haar mond valt open en ze vraagt: “Wat is dat?”
Pap wil antwoorden, maar een opgestoken hand van de vrouw verhindert dat. Ze zegt op een snauwerige toon: “Ik vraag het aan deze mevrouw!”
Pap haalt zijn schouders op en elle antwoordt: “Wat u aan mijn kut ziet, zijn piercings mevrouw. Daardoor heen zit een stalen ring die mijn kut afsluit, zodat ik geen pik meer in mijn kut kan ontvangen. Ik ben een anaalslet en een pijpslet”.
De vrouw is in een lichte shock en roept versterking op. De teamleider komt er weer bij en elle legt nogmaals uit waar haar kutornamenten voor bedoeld zijn. De man vraagt door: “Waarom heb je dit allemaal aangebracht?”
Ik hoor pap ademhalen om te antwoorden, maar ik por hem in zijn zij. Hij slikt zijn woorden in en elle antwoordt: “Ik heb dat niet zelf gedaan, meneer. Ik ben trots dat ik bij deze twee mensen mag horen en we vonden het een goed idee dat ik geen vaginale seks meer zou hebben. Op deze manier kan ik mijn kut wel mooi schoon houden, maar is er geen risico dat ik zwanger raak”.
De man haalt sissend adem en zegt: “Doe je dit uit vrije wil?” Het antwoord van elle is volmondig: “Ja, meneer. Ik sta hier vierkant achter!”
De man beduidt dat de vrouw verder kan gaan met de inspectie van mijn kont. Als ze de dikke plug ziet die het kontgat van elle aan het oprekken is, zucht ze diep en ik hoor haar fluisteren: “Ik had het kunnen weten”.
Ze zegt tegen elle: “Haal dat ding uit je kont, want ik wil hem laten onderzoeken”.
Kort kijkt elle naar pap, die met zijn ogen toestemming geeft. Ze grijpt de basis van de dikke plug beet en trekt hem met een plop uit haar aars. De douaniers kijken er met een vies gezicht naar, maar de gezichten drukken al snel verbazing uit, als elle de plug netjes schoon begint te likken. Daarna legt ze hem in een soort bakje, zodat de douane de plug kan onderzoeken.
De vrouw heeft de handschoenen nog steeds aan. Ze doet er wat glijmiddel op en gaat voorzichtig aan de slag om de kont van elle te inspecteren op verboden middelen. Het valt me op dat elle hier van lijkt te genieten. De vrouw gaat heel diep en elle kijkt desperaat en verlangend naar pap. Pap knikt en elle komt klaar.
De vernedering en het gerommel in haar kont heeft haar zo opgewonden, dat ze schokkend klaar komt. De vrouw van de douane schrikt hier heel erg van en probeert haar hand uit de kont van elle te bevrijden, maar dat lukt niet. Heel erg hard klemt elle met haar sluitspieren om de hand van de vrouw en bijna een minuut lang vechten de beide vrouwen. De ene wil haar hand graag uit de kont van elle hebben, terwijl de andere de hand van de douanier graag nog even wil voelen.

De douanier wint uiteindelijk, maar niet zonder dat ze veel kracht heeft moeten zetten. Ze hijgt er van en hoort dan tot haar verbazing, dat elle zegt: “Dank u mevrouw, dat u mij heeft klaar laten komen. Mag ik u wellicht ook plezieren?”
Met een ruk draait de vrouw zich om en doet haar handschoenen uit. Ze gooit ze met kracht in een afvalbak en beent de deur uit. Het is duidelijk dat er even overlegd moet worden.
Ondertussen zegt pap tegen elle: “Je hebt het goed gedaan, maar jij bent niet helemaal een doorsnee mens, dus de douane heeft wat moeite om zich aan jou aan te passen. We wachten gewoon even af”.
Na een kwartier komen de twee douaniers weer terug. De plug ligt in het bakje. De leidinggevende reikt het bakje aan elle aan. Ze pakt de plug, likt er even aan en geeft hem aan mij. Ze draait zich om en bukt een beetje. Ik duw het apparaat met kracht in haar aars en een verlangende zucht komt uit de keel van elle.
De douaniers staan ademloos naar dit schouwspel te kijken. Dan zegt de teamleider: “We zijn er van overtuigd dat jullie niets illegaals doen, maar zoiets als deze mevrouw hebben we nog nooit eerder gezien”.
Pap zegt: “Wij ook niet hoor en we zijn heel blij met haar. Ze kan ook heel veel trucjes, maar dat is wellicht op dit moment niet handig om te laten zien”.
De beide douaniers kijken nogal opgelaten en krijgen allebei een heel rood hoofd. Dan vraagt de vrouw: “Wanneer gaan jullie weer terug naar Nederland?”
Pap antwoordt: “We slapen twee nachten in een hotel in Engeland, daarna komen we weer terug”. De beide douaniers kijken elkaar even aan en dan zegt de man: “Ik kan jullie de Irish bar op dek 9 enorm aanbevelen. Vanavond om tien uur verwacht ik daar een mooi optreden”.
Ik ben verbaasd door deze opvallende tip en ook pap moet even zoeken naar de juiste woorden. Pap knikt uiteindelijk en de douaniers laten ons gaan. We lopen zwijgend naar de truck en als we uiteindelijk in de cabine zitten met de deuren dicht, vraag ik zuchtend aan pap: “Wat was dit allemaal? Dit was toch niet normaal?”
Pap antwoordt niet gelijk, want hij is ook druk bezig om zich een weg te banen in het binnenste van de veerboot. Dan zegt hij: “Nee, normaal is het zeker niet. Ik weet het niet, maar ik denk dat we die douaniers nog wel een keer tegen gaan komen”.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 109: Boating

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1048x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
8.8
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 3565x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 476x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.6
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 882x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.7
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 1855x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.4
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 7955x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.9
:: Je Wil Dit Zelf - 1Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 13535x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.1
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 7942x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 3886x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.2
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 16801x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 4026x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 6664x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2577x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 5772x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5746x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 590