Opwindend.Net
Datum: 15-04-2018
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 18240x
Lengte: Lang
De Dokter - 10
Door 150KiloSchoonAanDeHaak - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Dokter - 9

Frank doet de achterbak van zijn auto open en zegt instappen teef, je gaat mijn mooie bekleding niet vuil maken met je vieze tevenlijf. Dan gaat de voordeur open en xavier loopt naar buiten en zegt, goed dat je er nog bent man was vergeten je de afstandsbediening van die teef te geven en hij geeft het kastje aan frank. Deze knop is voor de klit. En hij legt frank uit wat alles precies doet. Zo man kan ik nog meer van die dingen krijgen heb nog wel een paar meiden lopen die wel wat nederigheid mogen leren zegt hij lachend. Nou zegt xavier dat kan geregeld worden. Oefen maar even op deze slet en dan hebben we het er wel eens over. Hij is nog niet uitgepraat of frank drukt op de 1 en een gemoffeld gegil komt uit de achterbak.Nieuwsgierig opent hij zijn kofferbak en ziet helga in paniek gekromd van pijn in elkaar gedoken liggen. Dan drukt hij op twee en helga kronkelt door de achterbak en krijst achter haar gag. Hmmmm hier ga ik veel plezier aan beleven zegt frank en hij grinnikt gemeen. Mijn lul word er hard van, en het is dat die teef zo smerig is anders had ik haar meteen even gebruikt zegt hij lachend tegen xavier. Die grijnst terug en zegt zorg dat ze veel gebruikt word en stuur me maar wat leuke beelden op. Ze groeten en frank klapt de kofferbak dicht en rijd weg.

Op weg naar huis zet hij de radio op volume en galmt mee met de bekende hits. Na een poos komt hij aan bij zijn huis en rijd door naar achter en opent de schuurdeur met de afstandsbediening en rijd de auto naar binnen.

Fluitend parkeert hij en doet de kofferbak open en haalt de neukgleuf uit zijn kofferbak. Helga stijf van de autorit kreunt en strekt haar stijve ledematen. Nieuwsgierig en bang kijkt ze om zich heen en ziet niets bijzonders. Wat boerderijapparaten een tractor en nog wat vreemde machines. Dan trekt frank haar mee naar een deur en zegt, we zullen je eerst ff schoonmaken teef, voor ik mijn investering wat beter bekijk.

Hij neemt haar mee naar de schuur en zet haar in de hoek neer en pakt de tuinslang. Dan spuit hij haar af en knipt met een schaar haar kleren door. Op handen en knieeen slet! Dan loopt hij om haar heen en spuit haar helemaal af, helga bijt op haar lip om niet te schreeuwen van de harde straal die hij op haar kont zet.

Dan stopt hij de slang in haar gleuf en spoelt alle resten sperma er uit. Zo zo wat heb jij allemaal over je heen gehad zegt hij, vertel. Een hengst een beer een hond en de dokter bibbert ze. Hahaha dan heb jij je gerief echt gehad, zegt hij ,mooi dan hoef ik geen rekening met jou te houden lol. Alsof ik dat anders wel zou doen grinnikt hij. Helga kijkt hem smekend aan. Bel mijn man alsjeblieft hij zal je goed belonen als je mij terug brengt. Een lach glijd over zijn gezicht als hij zegt, wie wil zo een uitgewoonde snol als jij nou terug, die man is allang blij dat ie je kwijt is whahaha. Keer je om zodat ik je strondhol uit kan spuiten teef. Helga keert zich om en hij zet de slang in haar kont tot haar pens rond word en ze begint te piepen. Nou persen slet! Dit herhaald hij drie keer en sluit de spuit af.

Hij trekt haar aan de leiband mee naar de paardenstal waar hij een andreaskruis heeft staan waar hij haar omgekeerd op vastzet. Dan pakt hij een strokenzweep en zegt tel mee slet, hij haalt uit en slaat vrj hard over helga haar kont met de zweep. Helga gilt van de pijn en zegt 1. Wat 1??? ! meester. Dat is beter en hij haalt weer uit. 2 meester zegt helga snikkend. Zo ranselt hij haar hele achterkand rood striemend en zijn pik staat op ontploffen. Bij 20 haalt hij haar los en legt haar met haar buik op een grote rol. Hij haalt zijn pik er uit en zonder glijmiddel duwt hij zijn pik in haar kont. Helga schreeuwt dat het een lieve lust is, en hij geniet. Jammer maar niemand hoort je hier en ik word er alleen maar meer geil van zegt hij lachend. Hard pompt hij zijn dikke leuter, maatje kinder arm, haar gepijnigde kont in. Hij trekt haar tieten naar de zjkant en bijt erin en knijpt hard in de tepels en trekt ze uit. Helga`s gegil word steeds minder van uitputting en dat bevalt frank niet. Hij reikt naar zijn broek haalt haar afstandsbediening er uit en drukt hem op drie. Helga krijst het uit en begint te schokken onder hem waarna hij klaarkomt en haar vol spuit.

Dan loopt hij naar de wand pakt een plakzweepje en draait de half bewusteloze helga om. Hij zweept haar uiers hard en ze is te uitgeput om meer als een zacht gejammer te uiten. Dus slaat hij haar klit met een venijnige pets en ze krijst weer wat harder. Hij grijnst en marteld haar klit tot hij begint te bloeden. Gefascineerd bekijkt hij zijn kunstwerk. Knalrode tieten met striemen over haar hele lijf en een bloedende klit. Dat moet het wel doen voor v vandaag zegt hij grijnzend en maakt er een foto van die hij opstuurt naar xavier. Dan legt hij haar in de hoek op het stro en zet haar vast aan de beugel met ketting en verlaat de schuur. Helga kruipt naar de waterbak die er staat en drinkt wat en koelt haar wonden met het koude water. De bak er naast bevat brokken en langzaam eet ze wat terwijl de tranen haar ogen uitdruppen als een beekje.. Helga overdenkt wat ze heeft ondergaan en snapt een beetje waarom xavier dit heeft gedaan. Dan kruipt ze op het stro en vouwt de paardendeken om haar lijf en valt uitgeput in slaap.

Frank zakt onderuit bij de tv en zoekt het pornokanaal op. Hij strijkt over zijn lul en trekt zich nog een x af voor hij in slaap valt voor de tv.

De volgende dag terug bij xavier.

Ik ontwaak en kijk op mijn klok. 6 uur. Mijn pik is ook al wakker en ik verlang naar brits zachte kutje. Ik sta snel op en pak mijn ether en doek en loop naar brits kamer. Ik doe de deur tussen de kamer op slot en leg mijn hand over brits mond en neus tot ze onder zeil is. Ik verlang naar de dag dat ze mij uit haar eigen wil in haar bed zal vragen. Dan leg ik het dekbed terug en streel haar mooie lijf. Zuig zacht op haar mooie tietjes en kus haar zacht. Damn ik word verliefd op dit mooie wezentje. Dan spreid ik haar benen en bef haar tot ik harr kleddernat heb en pak de tarzan uit haar nachtkastje. Ik zet hem aan en schuif hem zachtjes in haar kontje. Dan zet ik mijn pik voor haar zachte poesje en schuif hem er genietend in. De trilling van de tarzan in haar kontje maakt me bikkelhard en zacht neuk ik haar haar poesje terwijl het vuur door mijn lendenen raast. Met genot kom ik klaar in mijn mooie schatje, en rust even op haar lekkere lijf. Dan trek ik de tarzan eruit en maak hem schoon. Als ik mijn lul terug trek duik ik op haar gleufje en slobeer onze gezamelijke sappen uit haar liefdesgrotje. Dan ruim ik alles op en dek haar toe en verlaat mijn geliefde.

Ik neem een verkwikkende douche en als ik met een handdoek om mijn slaap kamer inkom hoor ik een zachte klop op de deur. Dokter hoor ik zacht door de deur. Het is brit en ik zeg kom maar binnen. Ze komt binnen en kijkt verrast als ze mij ziet staan in mijn handdoek en natte lijf. O sorrie ik wist niet dat u niet gekleed was stameld ze zacht. Ik loop op haar toe en zeg, nog nooit een man gezien met bloot bovenlijf? Ik til haar kin op tot ze me aankijkt. Ze bloost en zegt zacht nnee en bloost nog dieper. Met mijn andere hand haal ik stiekem de handdoek los en laat haar kin los. Oeps zeg ik zacht en buk langzaam om de handdoek op te pakken. Ze kijkt als bevroren naar mijn dikke lul die alweer gegroeid is in haar aanwezigheid. Ze slaat haar hand voor haar mond, en stamelt verontschuldigend, ik ga wel weg dan kunt u zich kleden. Ik lach en zeg, je hebt nu toch al alles gezien dus kun je net zo goed blijven zeg ik zacht.Ze knijpt haar ogen dicht en zegt ik wacht wel tot u klaar bent. Haar wimpers trillen en ze gluurt er stiekem doorheen. Ik lach weer zacht en loop naar de kast om mijn kamerjas te pakken. Ik doe hem aan en zeg kijk maar weer ik ben aangekleed. Ze opent haar ogen en ik ga zitten,wel zo dat mijn dikke kloppende lul goed zichtbaar is onder de dunne stof. Ze staart naar de verdikking onder mijn dunne badjas en kleurt nog dieper rood als ik hem een stukje op laat wippen.

Vertel wat is er op je hart lieverd zeg ik zacht en kijk haar open aan alsof ik niets in de gaten heb. Ze kijkt me omfloerst aan en haar ogen schieten van mijn opwippende lul naar mijn gezicht en ze stamelt. Ik droom zo raar de laatste tijd en ze bloost nog dieper. O zeg ik geinterreseerd, vertel. Ze kijkt me niet aan en zegt, Het zijn dromen over u en als ik dan wakker word ben ik helemaal nat zegt ze stotterend, en word nog roder. Ik glimlach en zeg tegen haar, dat is heel normaal meisje. Je bent nu een vrouw en dat betekend dat je klaar bent om gemeenschap te hebben, en omdat ik de enige man in de buurt ben is dat heel normaal dat je van mij droomt hoor.Uw jasje beweegt zegt ze zacht. O zeg ik grijnzend, ook dat is heel normaal. Mijn penis is als ik wakker word een beetje opgewonden en als er dan ook nog een wonderschoon meisje binnenkomt dan wil word hij wat harder, zeg ik lachend. Dat hoort bij mannen. Vind u mij echt mooi vraagt ze verlegen? Heb je wel eens in de spiegel gekeken meiske je bent bloedmooi, zeg ik enthousiast. Ze bloost weer en zegt dank je wel.

Maar vertel waar kwam je voor? Ik wilde vandaag weer biologie proberen met truusje maar weet niet of u dat ok vind? Hmmm zeg ik aarzelend. Dan moet je haar wel goed in de gaten houden ok? Ja zeker zegt ze dat zal ik doen. Nou vooruit maar zeg ik als jullie nu gaan laat ik jullie binnen en dan moet je er wel een uurtje blijven oke? Ik moet namelijk even in de praktijk wat dingen voorbereiden. Ja dat is goed zegt ze dan haal ik nu truusje en ga naar de stal. Fijne werkdag dokter zegt ze en met een laatste blik op mijn lul verlaat ze mijn kamer. Dat geile krengetje denk ik vertederd, ze kon haar ogen amper van mijn geile pik afhouden, en ik schakel mijn laptop in zodat ik kan zien als de beide meiden voor de deur staan. Ik druk op de knop van de deuren tot ze in de stal staan. Truusje loopt meteen naar de hengst en brit zegt, kom we gaan eerst de dieren voeren oke? Oke zegt truusje gelaten terwijl haar ogen bijna een gat branden in de lul van de hengst die halfstijf is door de tochtige merrie die om het hoekje staat.

Ook brit staart naar de dikke lul en met tegenzin gaan ze de rest van de beesten voeren.Als iedereen water en voer heeft gekregen, gaan ze in het hooi zitten om de verschillende dieren te bespreken. Ze babbelen er over en hun blikken dwalen regelmatig af naar de dikke paardenlul. Ik zet brit haar piercing aan op een en ben benieuwd wat ze gaat doen. Ze begint zachtjes te wiebelen en bloost lichtjes. Ze staart naar de paardenlul en sluit af en toe haar ogen.Ik zie haar omfloerste blik en mijn pik word harder. Even op standje 2.Ik zie haar ogen groot worden en ze schuift wat meer heen en weer en truusje vraagt, wat is er brit je bent zo onrustig? Brit kijkt benauwd en zegt ik moet plassen. Daar door die deur is de wc zegt truusje en ze wijst naar de deur. Oke ik moet wel zegt brit jij blijft zitten en tekent de dieren na ,afgesproken? Ja ja zegt truusje en tekend verder. Brit staat op en loopt snel naar de wc. Ik schakel over naar de andere cam in de wc en zie brit binnenkomen.

Ze trekt meteen haar rokje op en begint over haar kutje te wrijven. Ze hijgt zachtjes en mijn lul verhard zich en steekt schokkerig zijn kop omhoog. Steeds sneller wrijft ze haar kutje en trekt dan haar slip opzij en vingert haar kutje met twee vingers steunend op de wc pot. Ik zet de piercing op drie en weet dat haar klit nu optimaal gestimuleerd word en ze hijgt en steunt steeds harder als ze plotseling spuitend klaarkomt. Haar ogen worden groot en ze kijkt naar de troep die ze heeft gemaakt en ik hoor jeetje wat is dat? Ik schakel de piercing uit en trek me klaar op het mooie kutje van mijn meisje die als bevroren naar haar eigen kut sap staart. Ik kom enorm lekker klaar op het plaatje voor me en zie haar de rommel opruimen met wc papier. Dan schakel ik terug naar d stal en zie truusje weer onder de hengst hangen. Ze pijpt het paard en houd hem met beide handjes vast. Geil klein krengetje denk ik en ik wil brits gezicht zien als ze uit de wc komt, dus ik draai de camera iets om dit te kunnen zien. Ze is klaar met opruimen wast haar handen en ze loopt naar de deur. Als ze hem opent zet ik haar piercing op 2 en ben benieuwt wat ze gaat doen.

Ze ziet truusje weer onder de hengst hangen voelt de kriebel in haar kut en ik zet de andere schakelaar op 1. Nu word haar klit en haar anus gestimuleerd. Ze trekt de deur dicht tot op een kier en gluurt naar truusje terwijl haar hand weer in haar slipje graait. Wat mankeert me toch zegt ze zacht terwijl ze zich vingert en blijft staren naar de pijpbeurt voor haar. Ze laat zich op haar kontje zakken trekt haar broekje uit en begint zich weer te vingeren. Doordat haar anus nu ook kriebelt stopt ze de vinger van haar andere hand daarin om de jeuk weg te krijgen. Ze gaat steeds dieper haar kutje in en stopt er nog een vinger bij. Ze ragt diep in haar kutje en kontje en kronkeld als een slang. Spontaan kom ik weer klaar als ik mijn geile schatje zo bezig zie. Als ze weer klaarkomt schakel ik alles uit en ze komt even tot rust.

De hengst is intussen weer klaargekomen op het gepijp van truusje en de slimme meid vangt zoveel ze kan op in haar mondje, de rest kletterd op het stuk plastic dat ze over zich heeft heengelegt. Ik grinnik en denk at een slimme meid is het toch. Ze verstopt het plakkerige plastic onder het hooi en veegt haar snoet schoon met een zakdoekje en gaat weer tekenen. Als brit binnenkomt en haar daar ziet fronst ze even haar wenkbrauwen en besluit niets te zeggen tegen truusje. Om de afgesproken tijd laat ik ze weer uit de stal en ze lopen naar de keuken om wat te drinken. Ik maak mijn pik weer schoon en zie dat het tijd is om aan het werk te gaan. Op weg naar de praktijk gaat de telefoon en ik neem op. Hallo dokter met brian. Ahh brian leuk je te spreken hoe gaat het met je zeg ik vrolijk. Uhmm ik wilde langskomen voor die sollicitatie, komt dat uit?

Ja prima kom maar tegen 12 uur dan lunchen we samen,zeg ik hartelijk. Prima tot dan zegt brian en we groeten en sluiten af. Ik vervolg mijn weg naar de praktijk en open de deuren en ga achter mijn bureau zitten om de dag voor te beiden. Willen jullie de rest van het verhaal dan hoor ik het wel. Kusjes shera xxx

Zoek naar meer verhalen van 150KiloSchoonAanDeHaak...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1056x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
8.8
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 3588x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 482x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.6
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 886x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.7
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 1863x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.4
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 7956x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.9
:: Je Wil Dit Zelf - 1Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 13540x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.1
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 7944x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 3888x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.2
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 16804x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 4026x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 6665x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2578x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 5775x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5746x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 591