Opwindend.Net
Datum: 15-04-2018
Stemmen: 98x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 24012x
Lengte: Lang
Tienersletjes Op Werk - 5
Door N75 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 4

Die zaterdag had Jasmijn weer een hockeywedstrijd. Ik had nog een paar leuke plannen met haar en dat liet ik haar ook weten dat ze na haar wedstrijd naar mij moest komen. Ik zou uiteraard ook weer komen om te kijken dus kon ze meteen met mij mee. Toen ik haar mijn plan voorlegde zei ze echter dat ze niet kon omdat ze na de hockey met Ruben mee zou gaan. Toen ik dit las baalde ik als een stekker want ik had wel zin in Jasmijn en nu bleek ze niet te kunnen. “Kom na de wedstrijd nog even achter de containers en daarna mag je naar je vriendje toe” appte ik haar en sloot de app toen weer af.

Ik zat vervolgens op de tribune en Ruben kwam naast mij zitten. Het was best gezellig samen en we hadden het ook van alles en nog wat. Uiteindelijk kwam ook het gesprek terecht op meiden en dat we toch maar een mooi overzicht hadden. Zo zei ik hem ook dat hij wel van geluk mocht spreken met Jasmijn, dat zij ook een mooie meid was. Ruben beaamde dit dat hij wel blij met haar was en zeker ook trots op dat hij zo’n knappe meid had. Hij is zelf 18 jaar dus een jaar ouder dan Jasmijn. Ik zei hem ook dat ik best wel jaloers was op hem omdat ze van die mooie grote tieten heeft met een lekkere kont. Het was leuk om te horen dat hij ook met deze ogen naar zijn vriendin keek wat natuurlijk ook wel logisch is met zo’n stoot. “Mijn ouders vinden haar alleen niks, maar we gaan vanavond met zijn alle uit eten want ze willen haar een kans geven” zei Ruben vervolgens. In mijn brein kwam er toen een geweldig plan en ik zou bijna willen dat ik bij het etentje was.

Na de wedstrijd liep ik naar de plek bij de containers waar we hebben afgesproken. Ze moest meteen door en daar aangekomen tilde ik haar rokje op. Ik keek mooi tegen haar kale kutje aan, heel goed sletje nou heb ik toevallig iets mee genomen wat je mooi kan gebruiken want ik hoorde van Ruben dat jullie uit eten gingen. Het was duidelijk dat Jasmijn dit niet wou vertellen omdat ik mij er dan mee zou bemoeien maar omdat ik dit niet kon bewijzen zei ik daar niks van. Ik haalde het trileitje uit mijn zak en Jasmijn haar ogen werden groot. “Moet dat, dit etentje is best belangrijk voor onze relatie namelijk en ik…” ik deed mijn hand op haar lippen en zei dat ze alleen maar haar problemen opnoemde. Ik trok haar rokje omhoog en haalde mijn vinger langs haar mooie kale kutje. Het eitje duwde ik tussen haar kutje en schoot er redelijk makkelijk in. “Nou waag het niet het eitje uit je kutje te halen want zal je zwaar voor boeten zoals je kan begrijpen” ze knikte dat ze het begrepen had. Ik draaide haar nog even om en keek naar haar heerlijke kont. Al wrijvend over haar kont zei ik haar dat ze mij moest appen als ze wist waar ze ging eten. Ik gaf haar een harde mep en zei dat ze weer mocht lopen.

De middag leek echt voorbij te kruipen en ik ging een beetje over facebook scrollen. Jasmijn had eerder al een berichtje gestuurd met dat ze niet wist waar ze ging eten. Op facebook zag ik Ruben zijn account. In zijn status stond er “vanavond met mijn ouders en mijn lieve vriendin naar” en de naam van het restaurant erbij. Jasmijn was ook getagt en omdat ik Jasmijn volgde op facebook kon ik mooi zien waar ze heen gingen. Nu wist ik dus waar ik heen moest om de show te bekijken. Ik zocht een outfit bij elkaar en deed mijn haar totaal anders. Ik deed een bril op en deed zo nog een paar kleine dingen. Zo zou Ruben mij niet herkennen want zo goed kende wij elkaar niet. Ik stuurde Jasmijn nog een appje vlak voor ze ging eten of ze het eitje in had waarop ze zei van wel. Ze moest mij alleen nog even een foto sturen met wat ze aanhad. Ze droeg een zwart mooi rokje tot halverwege haar bovenbeen met een panty eronder. Verder droeg ze een wit bloesje met daaronder lichtelijk doorschijnend het zwarte topje eronder. Doordat het een topje was er geen bh die doorscheen was het zeker niet sletterig. Verder stond haar bloesje een beetje open maar niet zover open dat haar hemdje te zien was of haar inkijk. Haar mooie lange donkerblonde haren in een opgestoken staart. Ze droeg een mooie gedoseerde laag make-up en nog hakken aan. Ondanks het dus niet de toch wel wat onthullende Jasmijn is die ik normaal zie zag ze er wel knap uit op deze manier.

Ik had bij het restaurant besproken en er was nog plaats voor 1, niet wetend waar ik ging zitten. Ik had de afstandsbediening mee voor het trileitje en verder een beste eetlust, de dinnershow had ik ook geregeld als Jasmijn zich aan de afspraak hield. Rond de tijd dat zij aan zouden komen kwam ik ook aan en zat op een mooie afstand van hun af. Ik kon ze goed zien vanaf mijn plek maar ik zat niet te dichtbij dat ze mij konden zien. Ze waren aan het praten met elkaar maar ik zat buiten gehoorafstand dus kon het volgen. De hele avond heb ik het eitje uitgelaten ik wou de reactie van zijn ouders zien als zij opeens geplezierd werd. Ik zetten de knop op volle kracht en drukte voor een seconde het eitje aan. Jasmijn zou nu moeten uitschieten en een gil moeten geven maar er gebeurde niks. Ik liet het ei toen langer aanstaan maar wat ik ook deed Jasmijn had er geen last van. Ze had dus blijkbaar het ei niet in gedaan en dat zou haar duur komen te staan. Ik had net mijn eten op en ook bij Jasmijn waren ze aan het wachten voor vermoedelijk een dessert. Jasmijn stond op en liep richting de toiletten dus ik ging er achteraan. De toiletten waren hier een trap naar beneden en daar waren twee hokjes, eentje voor de mannen en eentje voor de vrouwen. In die gang waar de splitsing tussen de twee wc’s was stond ik te wachten tot Jasmijn er weer uit kwam. Ik hoorde het geluid van een blazer en de deur ging open. Daar stond Jasmijn en ik liep op haar af. Ik deed mijn hoed af die ik op had en tevens de bril en keek Jasmijn aan. Ze schonk er geen aandacht aan en wou doorlopen.

“Waar gaat dat heen slet” zei ik haar kort met een diepe stem. Ze stond meteen stokstijf stil en draaide zich langzaam om richting mij. “NIELS, wat euh wat doe jij euh hier” begon ze hakkelig te haperen. “Kijken of jij je aan de opdracht ging houden en het antwoord was hier duidelijk nee op”. Haar mond viel open en ze wist niet waar ze moest kijken wetend dat ze nu een probleem had. “Okay ik zal mijn straf binnenkort aanvaren meneer” zei ze en wou weer gaan lopen met haar staart tussen haar benen. Ik greep haar bij haar haren vast en zei “binnenkort, ow echt niet slet mee komen” en ik trok haar de heren-wc in naar een van de twee hokjes die daar binnen was.

In het hokje trok ik haar rokje omhoog en gaf een harde klap op haar kont. Ik pakte de panty vast en voor ze erop kon reageren scheurde ik hier een groot gat in. “Nee niet doen ik moet zo nog naar mijn schoonouders” jammerde Jasmijn. “Jouw probleem had je maar moeten luisteren, ik heb gezegd dat het je duur zou komen te staan” en scheurde nog wat verder. Ik trok haar string ruw opzij en keek tegen haar mooie kale kutje aan. “Wat een saaie witte string heb je aan zeg” zei ik kijkend naar haar string. Ik duwde daarna een vinger in haar kutje en zei “dus waar is je trilei sletje”. Jasmijn begon te kreunen en haar kutje werd natter en natter. Haar vocht liep over mijn vingers en ze was dan ook hevig aan het kreunen van genot wat ik haar ondanks ze het nu niet wou bracht. Ik trok haar string in een harde ruk kapot waardoor ze een gil gaf van de pijn door de touwtjes die in haar sneden. “Die panty lijkt mij ook niet nodig” zei ik en trok de rest van de panty ook kapot waardoor het nu veel hoeriger is in plaats van een mooi rokje voor uiteten te gaan. “Dan nog je bovenkleding” en ik begon de knoopjes van haar bloesje los te maken. Het hemdje eronder werd langzaam zichtbaar en dit was een prachtig hemdje. “Dit gebeurt er bij sletjes die niet luisteren” zei ik haar gemeen en pakte het hemdje stevig vast. In een harde ruk trok ik eraan en ik hoorde het kledingstuk al scheuren. “NEE NIET DOEN PLEASE WAT MOET RUBEN WEL NIET DENKEN” zei Jasmijn al smekend. “Je kan beter niet janken hoer dat neemt je make-up mee” en trok nog een keer. Het hele hemdje trok ik zo kapot en er kwam een simpele witte bh tevoorschijn van de HEMA of iets dergelijks. “Wat is dit voor saai ding, net als die string al” vroeg ik haar toen bozig. Ze keek mij vragend aan en ik zei haar “waarom heeft een slet als jij zo’n saaie bh en string daar gaan we ook wat aan doen”. Ze begon meteen met smeken maar ze was al te laat. Ik greep de cupjes van de bh vast en trok deze ook kapot. Een van de schouderbandjes trok ik ook kapot en samen met het hemdje en de string gooide ik de drie vernielde kledingstukken in een vuilnis bak. Ze moest haar bloesje weer aan doen en die deed ze weer helemaal zo dat ze geen inkijk had zoals ze het eerst ook droeg. Ik lachte en zei dat dit ook niet de bedoeling was en trok een paar knoopjes eraf. Hierdoor was er een mooie inkijk op haar bh en hemdjes loze bovenlichaam. Als je goed keek kon je nu zelfs haar tepels zien zitten. Ze wou weer gaan maar ik trok haar aan haar haren terug. “Wacht even sletje van me” en deed de kraan aan. Ik maakte een kommetje met mijn hand en gooide dit over het bloesje heen en vooral bij haar tieten. Hierdoor werd het bloesje nat en waren haar tieten gewoon best wel goed te zien omdat het een wit bloesje was. “Zo nu mag je terug naar de tafel slet, dit zal je leren om niet naar mij te luisteren”.

Ik hield haar nog voor ze weg was tegen en trok haar rokje nog een keer omhoog. Mijn vinger ging door haar kutje en die was toch wel best nat. Ik haalde mijn vinger er goed doorheen en liet haar deze aflikken wat ze braaf deed. Gelukkig voor haar was de make-up niet uitgelopen want hoefde ze niet te huilen, wat ook wat zei over hoe ze ervan genoot, en anders liet haar natte kut dat wel zien. Jasmijn had het trilei mee dus die zou er nu ook in gaan. Ze bekende het mee genomen te hebben om te zeggen hoe erg ik het had laten trillen dat ze een beetje zou weten wat ze moest zeggen wanneer ze verslag uit moest brengen. Nu ging het anders en duwde ik het eitje in haar natte kutje. Ik zetten het eitje even aan en ze reageerde er meteen op. “Hij zit dus goed” lachte ik erom. Schoorvoetend liep Jasmijn terug en het was zichtbaar hoe erg ze zich schaamde voor hoe ze er nu uitzag. Haar grote borsten in een nat bloesje die ook nog doorscheen en verder een redelijk rokje maar dan zonder panty of string eronder.

Voordat Jasmijn naar haar tafel terug ging liep ik terug naar mijn tafel om Ruben zijn ouders te zien hoe die zouden reageren. Ietsje later kwam Jasmijn ook weer terug en ik keek vol genot naar de ouders van Ruben. Op alle drie de gezichten dus zowel de ouders als bij Ruben was er een blik duidelijk af te lezen. Ruben keek echt met een blik van “wat doe je nou het ging net zo goed”. De ouders keken met name met een blik van wat is er gebeurd met het meisje wat net bij ons aan tafel zat. De vader keek net iets anders en toch wel met een lichte lach om zijn mond van de mooie verschijning voor hem. De moeder walgde er duidelijk van hoe ze zich nu gekleed had. Voor de andere tafels in het restaurant was Jasmijn haar transformatie ook niet ongemerkt gegaan en ook van die tafels kwam er heel wat bekijks. Even was er een stilte in het restaurant en alle ogen waren op de tafel van Jasmijn en Ruben gericht. Iedereen zat toch in afwachting wat er nu ging gebeuren. Ik zag dat Jasmijn helemaal rood werd en ik vond het heerlijk dat ik hier de aanstichter van was. Nu iedereen ook naar Jasmijn keek besloot ik precies nu het eitje aan te zetten.

Terwijl iedereen naar haar aan het kijken was begon Jasmijn langzaam te kreunen en keek toen schichtig rond of ze mij zag zitten. Net toen ze mij zag zitten en mij smekend wou aankijken begon haar schoonmoeder (Willy) te praten. “Het begon als een leuke avond Jasmijn maar hoe je er nu opeens bij loopt dat gaat bij mij niet door de beugel. Je hebt je panty uit en ik weet zeker dat er eerst onder dat bloesje ook nog iets zat. Wij gaan kom Quintijn (de vader van Ruben), jij moet maar zien wat je doet maar ik hoef haar niet meer in mijn huis te hebben”. Ruben keek haar ook boos aan en ik zetten het eitje nog harder. Jasmijn begon te wankelen en begon het er warm van te krijgen. “Mam, waarom laten we Jasmijn niet gewoon gaan en dan kunnen wij van het eten blijven genieten” en haar ouders vonden dat een goed idee. “Brengen jullie mij dan nog wel thuis” vroeg Jasmijn aan ze en Willy antwoorde daar hard op “hoe je nu gekleed bent moet het je vast lukken om een lift te vinden”. Ik deed het eitje ook steeds harder en Jasmijn begon meer en meer last ervan te krijgen. “Maar, maar…” probeerde ze te praten maar door de geilheid kwam ze niet meer uit haar woorden. “OW MY GOD” zei ze ook hard op toen ze probeerde te praten. “Wacht eens er loopt iets over je been heen” zei Ruben toen. “Is ze nou aan het plassen” vroeg zijn moeder walgend maar haar vader zag wat het was. “Dat is geen plas dat is geil”, en Jasmijn stond gigantisch voor paal zo. Nu was het tijd voor de grote finale en zetten het knopje helemaal om dus op de heftigste stand. “Het is uit” zei Ruben net op dat moment. Jasmijn kon het niet meer aan en midden in het restaurant kwam ze hevig klaar nadat hij dat had gezegd. “OOOW IK KOOOOOM” schreeuwde ze er doorheen.

Iedereen keek haar of walgend of toch wel geil aan en Ruben wist niet goed wat te vinden. Er kwam er een ober aan en een man van een andere tafel die Jasmijn zeiden of ze op wou staan en het restaurant wou verlaten. De mannen lieten haar opstaan en brachten haar naar buiten onder luid geklap van de andere mensen. “Nee wacht mijn jas ligt nog in hun auto” zei ze na hijgend maar daar hadden ze geen boodschap aan. Het werd nog leuker want buiten regende het met pijpenstelen en ze droeg niks meer dan een rokje en een wit bloesje wat door zou schijnen als het nat werd. Ik betaalde de rekening en ging ook naar buiten en zag Jasmijn buiten op de parkeerplaats. Ik kwam achter haar staan en deed mijn handen op haar heerlijke tieten in het bloesje. “Dit zal je leren nogmaals mijn opdracht te negeren” en begon haar tieten hard te kneden. “Ik zal het niet meer doen en alles doen wat u van mij vraagt” en ik begon te lachen. Ik heb Jasmijn haar relatie verpest, haar vernederd in een openbare plek, kleding gesloopt en toch deed ze nog steeds wat ik wou. “Ga je nu met mij mee want met Ruben hoef je niet mee” lachte ik. Ze gaf een klein kreuntje want ik kneep ook in haar tepels en zei dat ze mee zou gaan. “Mooi zo” en rukte haar bloesje open. De knoopjes vlogen in het rond. Ik nam haar mee naar mijn auto die wat verder en meer afgelegen stond. “Laten we dan maar gaan”.

Zoals altijd mocht je een idee hebben zet het in de reactie of via de mail.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1912x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.2
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 5535x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.7
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 712x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.7
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1396x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.0
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 2785x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.4
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 8206x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
:: Je Wil Dit Zelf - 1Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 14084x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.1
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 8095x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4108x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.2
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 17016x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 4055x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 6736x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2614x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 5864x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5789x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 524