Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 12447x
Lengte: Lang
Verrassing In De Club Voor Een Kinky Koppel
Door Eroneous - Mijn Profiel Pagina

Dit is mijn eerste verhaal, ik hoor graag alle soorten reacties, ook kan het verhaal misschien nog beter gemaakt worden, alle feedback is welkom.

Een verrassing in de nachtclub voor een kinky koppel - versie 1.0

Jack en Emma maakten zich klaar voor een avondje stappen. Jack was achttien jaar oud en Emma was zestien, ze waren ondertussen bijna een jaar samen. Emma was een beetje een slet en een tease, maar Jack vond dit leuk aan haar en samen hadden ze hun weg ermee gevonden.

Een goed voorbeeld was deze nacht. Emma nam haar tijd om zich te wassen, haar haar mooi te doen, een beetje make-up en ze koos voor een sletterig zwart kleedje. Het was strak en kort, met openingen aan de zijkant en een diepe decolleté. Ze had enkel een B-cup, maar ze stonden mooi vooruit en het paste bij haar fijne lichaam. Ze was 1m52, dun, met blond haar en een huid die een beetje bleek was, dit gaf een mooi contrast met de zwarte jurk. Ze trok deze aan samen met zwarte laarzen. Een BH ging niet met de jurk en een slipje ging ze ook weglaten, om de outfit compleet te maken nam ze een kleine buttplug, deed er wat glijmiddel op en glipte die in haar kontje. Een week eerder had Jack deze aan haar cadeau gedaan, het was er eentje uit metaal met een paarse nep-edelsteen, als iemand een glimps onder haar kleedje kreeg zou de glinsterende steen opvallen en ze dacht dat ze vanavond misschien Jack in haar kont nemen voor haar eerste keer.

Ze stapte uit de badkamer en Jack stond al te wachten. "Ben je klaar?" vroeg hij en voegde eraan toe dat ze er super goed uitzag, net als de perfecte slet die ze was. Ze glimlachte en zei "laten we gaan, het is al laat, we willen geen tijd verspillen".

Ze kwamen aan bij de club en Jack moest zijn ID tonen, het was een 18+ club, maar ze controleerden de meisjes meestal niet, zo lang ze er goed uitzagen, Jack en Emma waren dit al gewoon. Ze hadden een routine bij deze club. Ze kwamen een beetje laat aan, het was dan redelijk vol, mensen hadden gedronken, zelf kochten ze dan een drankje en nadat Emma de hare redelijk snel opdronk, ging ze naar de dansvloer terwijl Jack achterbleef met zijn drankje. Hij keek dan terwijl Emma zich mengde in de menigte en opging in de muziek. Tijdens het bewegen van haar heupen kroop het strakke kleedje van tijd tot tijd omhoog, haar kleine kont bloot stellend. Soms corrigeerde ze het snel en soms liet ze het een tijdje omhoog gaan. Het duurde niet lang voordat mannen haar opmerkten en dicht om haar heen dansten, sommige mannen streken hun handen over haar onderbuik terwijl ze langs haar heen liepen. Andere jongens hadden de moed om een hand op haar kont te leggen, of misschien hadden ze genoeg gedronken dat ze dachten dat ze subtiel waren, maar dat waren ze niet echt. Dit ging een tijdje door, het kwam op het punt dat de mannen om haar heen een bult in hun broek hadden en er regelmatig iemand deze tussen haar billen duwde, alsof ze elders geen andere ruimte hadden om te dansen. Jack kreeg zelf een stijve lul in zijn broek van het kijken naar de aandacht die ze kreeg, haar kont en zelfs kutje waren ondertussen zo goed als constant zichtbaar als je goed oplette, het kleedje bleef niet veel omlaag meer.

Emma bewoog zich langzaam uit de menigte, de volgende stap was een toilet binnenglippen. De gewone heren en dames waren te druk, maar ze wisten dat in dezelfde gang, om de hoek, het toilet voor werknemers was. Ze liepen snel de hoek om en luisterden dan of er geluid in de badkamer was, het was stil en ze glipten binnen. Ze kozen het verste hokje in de rij en deden de deur achter hen op slot. Jack liet het toiletdeksel zakken, ging erop zitten, maakte zijn riem los en haalde zijn harde pik uit zijn broek. Emma was al klaar, geen slipje en al helemaal nat, ze ging op hem zitten, en zakte over zijn pik terwijl ze hem een ​​zoen gaf. De opgekropte seksuele spanning kwam nu los. Emma was al dicht bij een orgasme toen ze een geluid hoorden, ze hielden vlug stil. Voetstappen klonken in de badkamer, er was wat geschuifel en het werd weer stil. Emma begon weer te bewegen op zijn lul en net toen ze kreunde, werd de deur van hun toilethokje open gegooid. Een grote neger kwam binnen en voordat Emma kon opstaan, had hij al een hand op haar schouder en duwde haar neer bovenop Jack.

Drie grote zwarte security kerels waren klaar met hun shift en naar het toilet gegaan. Toen ze binnengingen hadden ze een geluid gehoord en nieuwsgierig naar wie daar kon zijn keken ze door de kieren langs de deuren. Toen ze de kleine ronde kont van Emma zagen, met een buttplug in, hadden ze niet veel tijd nodig om na te denken. Eén van hen gebruikte zijn noodsleutel om de deur langs buiten te ontgrendelen en binnen te stappen.

Jack en Emma konden nergens naartoe, er waren muren aan drie kanten en aan de vierde kant stond die grote, zwarte, security kerel die Emma vast hield zodat ze niet recht kon komen. Jack zat onder haar vast. Het ging allemaal snel, met twee vingers trok de neger de buttplug uit haar kont, nam zijn pik van twintig centimeter en zette die tegen haar kontje. Hij had weinig medelijden en duwde zijn pik hard in haar zestien jaar oude, maagdelijk kontgaatje terwijl Emma schreeuwde van pijn. De zwarte pik was veel groter dan haar kleine plug. De twee andere zwarte mannen stonden aan beide kanten achter hem en keken toe hoe hun vriend aan het werk ging met haar kont.

Jack was verbluft, de neger had maar enkele seconden nodig gehad om Emma vast te nemen en zijn lul in haar te duwen, Jack zijn hoofd begon te verwerken wat er gebeurde met de neger die achter Emma stond. Hij wist niet wat te doen, wat zou hij kunnen doen. De security kerel had ondertussen half zijn lul in haar gaatje en met twee handen spreidde hij haar kont uit. Haar kontgaatje begon zijn pik nu wat beter te accommoderen, de neger begon harder te stoten. Elke beweging duwde haar hele lichaam heen en weer terwijl de zwarte lul zeventien centimeter in haar kwam nu. Het heen en weer bewegen van haar lichaam maakte dat haar kutje de penis van Jack begon af te trekken.

Jack had gefantaseerd over dat andere mannen zijn jonge slet neukten, zelfs negers met grote lullen. Nu had hij gemengde gevoelens, maar hij merkte dat zijn lul weer keihard werd, zou ik dit dan echt geil vinden, dacht hij tot zichzelf. Hij kon de stimulatie die de beweging van Emma haar heupen gaf niet weerstaan terwijl ze geramd werd door de enorme zwarte pik in haar kont. Snel veranderde zijn gedachten, dit was zo geil, hij zat tot zijn ballen diep in zijn vriendin terwijl ze verkracht werd door twintig centimeter neger lul in haar kont. De zwarte lul was niet alleen vier centimeter langer dan hem, hij was ook dik en zwaar. Jack zijn ballen begonnen samen te trekken, hij kon met zijn penis de enorme lul in en uit zijn vriendin haar kont voelen gaan, aan de andere kant van de dunne muur tussen haar kut en kontgaatje. De zwarte man reikte nu rond haar met zijn handen, trok haar decolleté omlaag en haar kleine borsten eruit, greep er één in elke hand met haar tepels tussen twee vingers en kneep er hard in. Emma schreeuwde, haar gaten spanden aan en Jack kwam klaar bij het zien van het geheel, hij pompte de grootste lading sperma die hij ooit had gehad in haar kut. Nog geen halve minuut later ramde de neger zijn lul zo diep als hij kon in haar en begon haar kont te vullen. Emma voelde elke samentrekking van zijn lul met haar gaatje strak er omheen gespannen en kwam voor de eerste keer klaar. De neger trok zijn pik eruit na een lang orgasme, haar kontgaatje bleef een beetje open staan en er begon sperma uit te lekken.

De kerels tilden haar zonder moeite van Jack zijn pik af, ze woon niet veel en deze security gasten hadden spieren. Jack was suf van wat er gebeurde en van zijn orgasme. "Haal hem uit de weg", zei de neger aan de rechter kant van hem, deze had een hoop tatoeages op zijn armen. De kale neger die haar kont net had geneukt trok Jack van het toilet af en zette hem neer op de grond met zijn rug tegen de muur, hij keek nog steeds wat verdwaasd naar het schauwspel dat zich voor zijn ogen afspeelde deze nacht, hij had dit nooit kunnen verwachten.

De kale neger ging nu op het toilet deksel zitten en begon aan zijn groeiende pik te trekken, klaar voor een tweede ronde in dit sletje. "Oké, laten we haar terug zetten", op bevel zette de neger met tattoos haar weer neer in de positie zoals eerder, maar nu met haar kutje bovenop de dikke twintig centimeter lange neger lul in plaats van Jack zijn penis. Ze had niet veel kracht om op haar benen te staan, haar lichaamsgewicht en de gladheid van Jack zijn sperma deden haar kut rond de enorme lul zakken terwijl ze daar nu ook meer uitgerekt werd dan ooit tevoren.

De man met tatoeages had een hand op haar kont en maakte zijn riem los met de andere waardoor er een harde lul tevoorschijn kwam. Deze was zelfs groter dan die van zijn vriend die nu in haar pijnlijke kut begraven zat. De neger die nu haar kontgaantje nam verloor ook geen tijd en ramde naar binnen, zijn lul was langer, maar ook dikker dan de vorige en ze schreeuwde opnieuw haar longen uit, niemand hoorde het vanwege de luide muziek in de club. Er liep wit sperma van de vorige gebruiken omlaag langs pik. Nu zaten beide zwarte lullen in haar en begonnen ze te rammen in dit geile neukspeeltje dat ze hadden gevonden. Na een minuut begon Emma weer te kreunen. Ook Jack was een beetje hersteld en het zien van de twee grote neger lullen die stevig in haar gaten waren geperst, maakte hem weer hard. Hij kon het niet weerstaan ​​om zijn pik aan te raken terwijl zijn vriendin nu in twee van haar drie gaten grof werd verkracht. Emma had weer een orgasme en deze keer spoot er vocht uit haar kut. Ze had nog nooit eerder gesquirt en zo'n intens orgasme gehad. Deze kerel had dan ook extra uithoudingsvermogen gekregen doordat hij eerder in haar kont was klaar gekomen.

Jack keek naar haar mooie gezicht, haar ogen terug gerold en openhangende mond. Hij stond op en liep langs de negers, waarvan één nog steeds toekeek en zijn lul streelde. Jack plaatste zichzelf naast het toilet en greep zijn vriendin haar hoofd bij haar haren en trok haar open mond rond zijn pik. Ze kon haar gedachten niet bij elkaar krijgen om een ​​blowjob te geven en Jack begon haar keel diep te neuken, dieper dan hij ooit was geweest in haar mond.

De getatoeëerde man met zijn extra grote lul, neukte haar kontgaatje rauw en toen hij klaarkwam kneep hij zo hard in haar billen dat het leek alsof ze kapot zouden springen. Hij had haar kontgaatje uitgewoond en het was een gezwollen gapend neukgat geworden. Wanneer het gaatje weer ging sluiten, waarschijnlijk niet binnen vierentwintig uur, zou het zo opgerekt zijn dat het zou moeten sluiten als een gleuf in plaats van een strak rond gaatje. Iedereen die in de toekomst haar kontgat zou zien, zou weten dat ze aan grote neger lullen gewend was. De kale kerel van twintig centimeter die haar hoerenkut neukte kwam nu ook klaar en voegde de vierde lading zaad toe, er waren er nu twee in haar kont en twee in haar kut klaargekomen.

De laatste kerel van de drie nam nu de plaats op het toiletdeksel. Emma werd er weer boven op gezet, haar nu gapende kut vond gemakkelijk de eikel van zijn lul, maar daar stopte het. Deze man zijn lul was niet langer dan zijn medewerkers, maar hij had de dikste pik van allemaal, dit was ook niet normaal voor een neger, dit was bijna dikker dan een paardenlul, misschien vijfentwintig centimeter in omtrek, Jack zijn lul was slechts dertien centimeter rondom zijn penis. Nu schreeuwde Emma voor de zoveelste keer opnieuw, ook al was ze al uitgeput, maar beetje bij beetje drong de dikke monster lul dieper in haar kut en wurmde het nog wijder open. Het ging steeds langzamer en uiteindelijk kon de man niet meer wachten, legde zijn hand op haar heupen en trok haar met geweld naar beneden. Ze gilde en zijn pik schoof helemaal naar binnen terwijl haar vagina uitscheurde en in de richting van haar clit een beetje open splitste. Een paar druppels bloed sijpelde naar beneden, maar door al de sensaties voelde ze het scheurtje op zichzelf al niet meer.

Jack merkte het niet eens op en zag dat haar kont vrij was van een lul en verliet haar mondje. Hij had nog nooit de kans gehad om haar kont te neuken en hij was nu bijna in een soort trance. De kerel met de bijna-paardenlul vond niet gemakkelijk meisjes die hij in staat was om te neuken met zijn grote pik en nu zat hij ballen diep in dit fijn, porseleinen neukpopje. Zijn lul was nog nooit zo wakker geweest als nu, hij begon haar op en neer te bewegen bovenop zijn pik. Jack had zijn penis in haar kont gestopt en hoefde niet meer te bewegen, Emma werd met op beide pikken neergeboord door de sterke armen van de security bewaker. Zijn vriendin haar gapend kringspier ring sloot niet eens meer goed om zijn penis, de binnenste wanden van in haar kont streelden rond zijn pik terwijl er nog meer sperma uitstroomde. Jack neukte het zachte, gapende gat. Gek door de aanblik van haar geruïneerde gaatje kwam hij klaar en spoot nog een lading over haar gaten heen.

Hij trok zijn penis terug en zonder zelfs maar te denken ramde hij zijn gesloten vuist in haar gebroken kontgat, tot zijn verbazing ging hij bijna tot driekwart de lengte van zijn onderarm naar binnen, dit is wat die neger met de langste lul van haar kontje had gemaakt. Nu met het doel in gedachten om helemaal tot aan zijn elleboog te komen, begon hij haar kont te vuistneuken De neger lul zo dik als die van een paard was nu bijna vijf minuten haar kut aan het uitrekken, ze viel bijna flauw, er waren geen orgasmes meer, enkel een constante staat van extreme stimulatie, genot en ook pijn. Emma's darmen moesten zich aanpassen aan de vuist van Jack en zich in een rechte lijn leggen om zijn arm te kunnen nemen tot aan de elleboog, toen hij min of meer tot aan zijn elleboog naar binnen geraakte stopte hij en deed een stap terug. Haar kont stond nu nog wijder open dan voorheen, haar binnenste wanden puilden bijna uit haar opening, nog steeds druipend van sperma.

Jack besloot om samen met de andere man toe te kijken terwijl de zwarte paardenlul haar kut verder uitploegde. Het was een extreem gezicht, haar kutlippen strekten zich bijna wit rond zijn lul. Zijn ballen trokken samen, hij kwam klaar, met wat nu de derde lading was in haar kut, en spoot het diep in haar baarmoederhals. Bij het uitnemen van zijn lul zoog het een vacuüm en wanneer zijn lul eindelijk haar kut verliet werd haar baarmoederopening mee naar voren getrokken door het vacuüm en bleef maar enkele centimeters diep achtergelaten in haar gapende kut, duidelijk zichtbaar met een uitgerekte opening. Iedereen was uitgeput, ze trokken Emma uit het hokje en gaven haar te drinken, Jack ging erbij zitten.

Na dat de security bewakers hun kleren weer deftig aan hadden droegen ze het meisje naar een auto, Jack volgde hen en toen reed de kale neger hen beide naar huis en droeg Emma tot in bed. Jack pakte nog een leeg colaflesje, duwde het in Emma haar gapende kut, nam vervolgens de grootste vibrator die hij had en stak die hij in haar kont. De vibrator trilde door de dunne muur tussen haar en kont- en kutgaatje zodat de hele fles mee trilde. Nu zou ze wakker worden met het verlangen naar een orgasme, en zou de pijn en gapende gaten minder een probleem lijken. Terwijl Jack dit aan het doen was spoot de neger nog een laatste lading op haar gezicht. Emma zou nu niet enkel een zestien jarige sletje zijn en mannen teasen, maar een echt hoerig sletje zijn en naar paardenlul of grote negerlulen hunkeren voor de rest van haar leven.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Gwen Gepakt Door Oude ManDoor: Mck
Gelezen: 1163x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verkracht, Gedwongen, Oud, Jong
18-01
8.0
:: Fantasie Wordt Werkelijkheid... - 2Door: Claudia
Gelezen: 1725x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gyno, Klysma, Vuisten, Pissen, Onderdanig, Naalden, Extreem Pervers
17-01
8.4
:: Geld Problemen - 3Door: Stefan
Gelezen: 3783x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Prostitutie, Blond, Schuld, Dwang, Hoer
17-01
8.1
:: Je Eigen Geile... - 7Door: Angela
Gelezen: 4812x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Sletjes Seks
17-01
7.9
:: Interessant Bijbaantje - 2Door: Generaaltje
Gelezen: 6122x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.6
:: Blanke Jongeman Met...Door: John Van Vliet
Gelezen: 6085x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voyeurisme, Kerk, Slipjes, Sexchat, Taboe, Romantisch
17-01
7.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7774x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Anaal, Bondage, Anaalplug, Nylon, Hakken, Leer, Zweep, Deeptroath
16-01
9.0
:: Geld Problemen - 2Door: Stefan
Gelezen: 9908x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Prostitutie, Blond, Schuld, Dwang, Hoer
16-01
7.8
:: Kies Maar - 2Door: Jado
Gelezen: 7458x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-01
8.8
:: Interessant Bijbaantje - 1Door: Generaaltje
Gelezen: 13604x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
8.3
:: Kapster En De...Door: Maria Smulder
Gelezen: 12698x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Anaal, Kwijl, Anus, Adem, Squirten
15-01
8.3
:: Ouwe Taart - 14Door: Jan
Gelezen: 2716x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-01
7.8
:: Anne - 5Door: OscatM88
Gelezen: 5811x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bull, Hotwife, Extreem, Onderdanig, Dominant
14-01
8.7
:: Geld Problemen - 1Door: Stefan
Gelezen: 14885x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Prostitutie, Blond, Schuld, Dwang, Hoer
14-01
7.8
:: Teun En Linda: Een Lange DagDoor: Teun
Gelezen: 4997x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Lesbisch
12-01
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net