Opwindend.Net
Datum: 24-05-2018
Stemmen: 66x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 19946x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Dominante Juf - 3
Door Jefke - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Dominante Juf - 2

De dag nadat Juf danielle me een eerste keer had gedomineert werd ik wakker, het was een dinsdag. Ik moest een uur langer blijven om het slaafje van Juf Danielle te zien.

Ik was bang wat ze vandaag allemaal van me wilde. Voor ik naar school vertek pak ik nog een douche zodat ik ook mijn lul en mijn ballen kon scheren. Dat had Juf danielle me opgedragen en ik wilde haar zeker de eerste dag nog niet teleurstellen .

De schooldag verloopt heel normaal tot aan de middag. Na de middag hadden we Frans van juf Danielle, ik begon spontaan te zweten en allerlei vragen gaan door mijn hoofd. Hoe moest ik me tegen over haar gedragen ? Zou ze me strenger behandelen na gisteren ? Mag ik nog naar haar kontje en borsten kijken ? ... Alles verloopt net zoals er niets gebeurd was gisteren en ik was weer helemaal weg van haar kontje en borsten. Na de les komt ze nog even naar me toe om te zeggen in werk lokaal ze me verwacht straks na schooltijd .

De rest van de dag loopt ook allemaal weer vrij normaal enkel krijg ik meer en meer stres omdat ik straks langs juf Danielle moet. Wat gaat ze deze keer met me uitsteken ?

Na het laatste belsignaal ga ik naar het lokaal dat juf Danielle heeft opgegeven. Als ik de deur open zit juf Danielle aan haar bureau en kijkt me streng aan. We zullen je eens wat manieren leren zegt ze.

BROEK UIT !! roept ze dan. Ik doe mijn broek en mijn boxer uit en sta daar weer met een stijve lul voor haar. En nu de gang op en op de deur kloppen en wachten tot ik zeg dat je binnen mag .

Ik ga met mijn stijve voorzichtig naar de gang en kijk eerst of er niemand is gelukkig is dit niet het geval. Ik klop op de deur en wacht tot ik binnen mag komen. Het duurt even voordat juf Danielle toestemming geeft voor binnen te komen, ik denk dat ik daar zeker een minuut of 5 heb gestaan. zo zegt ze volgende keer zul je wel eerst kloppen en wachten tot je binnen mag dan moet je het niet in je blootje doen .

Je hebt braaf geluisterd naar wat ik je opgedragen had slaaf, je ballen zijn mooi kaal. Ze neemt ze vast en nijpt hier stevig in, JE WAS DAARSTRAKS WEER NAAR MIJN KONTJE AAN HET GEILEN HE ? roept ze dan streng. Ik antwoord met ja juf. Mooi dat je eerlijk bent maar jij mag niet meer op mijn kontje geilen dat is enkel als je heel braaf bent geweest. Door haar strenge toon werd ik enkel maar geiler en dat had ze gezien. Ze geeft een tik met haar hand op mijn lul. Dan gaat ze naar haar tas,

ze neemt er een blinddoek en handboeien uit en doet deze bij mij om. Ik zie haar niet meer en mijn handen zijn achter mijn rug vast. Ze trekt me mee en laat me voorover buigen over haar bureau als ik het goed voorheb. Dan geeft ze plots een ferme tik op mijn billen. TELLEN slaaf roept ze dan !!! 1, en al snel volgt een volgende tik. 2, 3, ... na 20 tikken op mijn billen stopt ze. Ze gaat even bij me weg ik weet niet waar naartoe.

Ik wordt al bang dat ze me zo gaat achterlaten. Dan merk ik dat ze er weer is, ze spuwt haar speeksel op mijn kont zodat het naar mijn ster loopt .Ohnee dacht ik ze gaat toch niets in mijn kontgaatje steken ?

En dan voel ik iets in mijn kontgaatje naar binnen worden geduwt, ik denk haar vinger maar zal nooit zeker zijn wat het is. Ze beweegt enkele keren in en uit, en bij elke keer werd het geiler en geiler.

Ze stopt even en hoor haar weg gaan, dan hoor ik haar even rommelen in haar tas en komt ze weer. Nu voel ik dat er iets anders veel dikker tegen mijn ster wordt geduwt en stilletjes aan naar binnen gaat.

Volgens mij is het een buttplug en als deze volledig in mijn ster zit doet ze mijn boxer en broek weer bij me aan. Ze doet de boeien af en ook de blinddoek. Ik heb een buttplug is je kontje gestoken ik wil dat deze er morgen nog inzit, zo denk je nu bij elke stap die je zet aan mij. Dankje juf antwoord ik. Ze geeft me nog een kus om mijn wang en ik mag vertrekken zegt ze. Volgens mij wandel ik nogal gek doordat die plug in men kont zit bij elke stap voel ik heb goed zitten. Ik ga naar huis en hoop dat het snel de volgende dag is en de buttplug er door juf Danielle uitgehaald wordt.

De avond verloopt normaal en ik vermoed dat mijn ouders niet hebben gemerkt dat ik een buttplug in heb. De volgende dag ga ik weer naar school gelukkig is het woensdag en wordt er na de middag de buttplug uitgehaald hopelijk .Ondertussen vind ik het geil om de buttplug te voelen zitten en loop ik de hele dag met een stijve op school. Gelukkig had ik geen strakke broek aan zodat je dit kon zien. De bel na het laatste uur gaat weer en ik snel naar het lokaal waar juf Danielle zit.

Ik klop nu eerst op de deur en krijg al snel toestemmig van haar om binnen te komen. Ik open de deur en zeg goedemiddag juf Danielle. Als we met 2 zijn wil ik dat je Meesteres Danielle zegt slaafje. En ik verbeter me en zeg goedemiddag meesteres Danielle .Goedzo slaafje je begint eindelijk manieren te leren. Doe je broek maar naar beneden en laat zien of die plug van je er nog mooi inzit. Ik doe mijn broek naar beneden en laat mijn kontje zien aan meesteres Danielle. Mooi die is goed blijven zitten zegt ze,

heb je ervan genoten slaaf ? Ja dankje meesteres antwoord ik.

Vandaag hebben we wat langer tijd voordat je weer weg kan slaaf. Ze neemt een touw en begint mijn ballen af te binden, al deze afgebonden zijn geeft ze er nog enkele tikjes op en krast hier ligt over met haar nagels. Mijn lul staat weer fier vooruit en dat heeft ze gezien, ze gaat er met haar mond naartoe en als ik denk dat ze me heerlijk gaat pijpen bijt ze in mijn eikel. Dat had je niet verwacht he ? Nee meesteres antwoord ik. Je bent echt nog niet braaf genoeg geweest om een pijpbeurt te krijgen hoor slaafje zegt ze dan.

Buk nu maar dan zal ik je plug eens vervangen door een groter model. Ik kijk haar eerst met grote ogen aan. KOMT ER NOG WAT VAN !! zegt ze dan streng. IK buk me voorover en ze haalt de buttplug uit mijn kontje. Ze neemt een tube glijmiddel uit haar tas en smeert mijn kontje is. Dan komt ze naar mij toe met een dikkere buttplug. Neem deze maar eens even lekker in je mond slaafje en laat eens zien hoe jij gepijpt wil worden. IK pijp de plug zoals ik denk dat je moet pijpen ik heb het nog nooit gedaan. Dan duwt Meesteres Danielle de plug nog wat dieper in mijn keel ,zodat ik moet kokhalzen. Oei hier moeten we nog veel op oefenen zegt ze dan. Het is even slecht als je Frans lacht ze .

Hierna duwt ze de buttplug voorzichtig in mijn kontje. Dat vind je weer lekker he slaaf vraagt ze dan. Ja dankje meesteres Danielle antwoord ik. Dan haalt ze haar blinddoek weer boven en doet deze bij me om. Ze trekt me aan mij haar en zegt steek je tong uit en lik me .

Wow ik moet haar beffen. Dit verraste me toch wel jammer dat ik het niet mocht zien. Ik steek mijn toch uit en probeer haar zo goed mogelijk te beffen. Ik lik heerlijk aan haar clitje en merk dat ze ervan geniet. Wat smaakt haar kutje heerlijk .Ik probeer mijn tong een klein beetje bij haar binnen te krijgen om nadien weer aan haar clitje te likken. Lik me harder zegt ze me en grijpt me weer bij mijn haren om me nog dichter tegen haar kutje te duwen. Al snel komt ze spuitend klaar. Heel mijn gezicht hangt vol met kutsappen heerlijk.

Ze gaat even weg en als ze na enkele minuten weer komt doet ze de blinddoek weer af. Ze heeft haar anders aangekleed. Ze heeft een latex bh en slip aan en draagt mooie laarzen met een hak van zeker 15cm. Ze gaan aan haar bureau zitten en beveelt me haal schoenen te likken.

Ik kruip onder haar bureau en begin haar laarzen te likken ik begin bij de hak en lik heel de laars af. Ik had gedacht dat ik nadien haar voeten ook nog mocht likken maar dat is verkeerd gedacht.

Na een tijdje zegt ze dat ik mag stoppen. Ze doen het touw af mijn ballen en zegt: Je bent al heel braaf geweest slaafje kom maar eens hier dan krijg je een beloning. Ik kom bij haar staan, ze neemt mijn lul vast en begint me af te trekken .Als je klaar wil komen slaaf dan vraag je daar eerst toestemming voor ! Oke meesteres Danielle antwoord ik. Ze trek me heerlijk af en als ik bijna klaar ga komen vraag ik toestemming. Nee slaaf je mag niet klaarkomen antwoord ze, hou het nog maar even op.

Ik doen mijn best om het nog even op te houden maar dit word lastiger en lastiger en vraag opnieuw toestemming om klaar te mogen komen. Deze keer mag ik wel klaarkomen en al snel spuit ik mijn zaad op de grond. En nu oplikken beveelt meesteres Danielle me vlak nadat ik was gekomen. IK kruip op de grond en begin mijn zaad van de vloer te likken. Ranzig vond ik dit. Als de vloer afgelikt was en er geen zaad meer op was mocht ik me weer aankleden van meesteres Danielle.

Voordat je doorgaat heb ik nog een vraag voor je Jef zegt ze. Jij hebt toch een oudere zus die nog thuis woont ? Ja meesteres antwoord ik. Oke dan wil ik dat je morgen naar school komt in een door haal al gedragen slip. Ik schrik hiervan moet ik serieus met een vuile vrouwenslip naar school komen ? Ik keer meesteres Danielle aan en ze keek streng dat ze het meende.

Of het Jef luk om in een vuile slip van zijn zus naar schoon te gaan en wat Danielle nog meer voor hem in petto heeft lees je later in het vervolg ...

Tips en reacties zijn steeds welkom. Vragen mag je steeds naar mijn mail sturen .

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Dominante Juf - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Gedwongen Op SchoolkampDoor: Mck
Gelezen: 3855x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Rape, Gedwongen, School, Tieners
20-02
7.9
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 9188x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
8.7
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 4540x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.7
:: Hoer Lisa - 1Door: Maria Smulder
Gelezen: 12384x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17741x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5545x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7377x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8788x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7218x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10296x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 18050x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9870x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14803x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14315x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11313x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net