Opwindend.Net
Datum: 30-05-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 7677x
Lezers Online: 2
Lengte: Lang
Hallo Rosa - 4
Door Colin1986 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hallo Rosa - 3

Nadat ik wat werk heb na zitten kijken besluit ik toch nog eventjes de stad in te gaan, aangezien het donderdagavond is (studentenavond). Het voordeel van vrijgezel zijn is dat je geen verplichtingen hebt en dus kan doen wat je zelf wil. Ondertussen heb ik een koophuis op het oog en ben ik er zeker wel klaar voor om binnenkort het ouderlijk huis te gaan verlaten.

Ik stap mijn stamkroeg binnen om even wat te drinken en wat gezelligheid op te zoeken. Roy, een oude jeugdvriend van mij is ook aanwezig. Hij bestelt gelijk een biertje voor mij. ''Colin dat is eventjes geleden” zegt Roy “Hoe gaat het daar?'' “Ja, goed hè” antwoord ik nonchalant. We praten de avond weg over vroeger. En natuurlijk over vrouwen en seks, want voor ons mannen blijven vrouwen toch gewoon een spannend onderwerp.

Even later zie ik dat mijn ex-vriendin Nine binnen komt lopen. Goed, eventjes in het kort, ze is 1,80 lang, heeft half lang bruin haar in een permanentje en bruine ogen. Iets wat ik geweldig aan haar vond toen wij nog een relatie hadden was dat ze ontzettende dikke tieten heeft, een cup H welteverstaan. Ze heeft verder een normaal tot wat mollig postuur. En ze is 26 jaartjes oud.

Ik zie dat Nine gelijk oogcontact met mij zoekt. ''Oh nee'' zeg ik tegen Roy “Mijn ex-vriendin is hier”. “Doeg gezellige avond” lacht Roy. Ik neem nog een slok van mijn bier. De reden dat het is uitgegaan is omdat zij veelvuldig vreemd ging in onze relatie. Ze probeerde zelfs mijn broers erop te trekken. En heeft het met een paar zogenaamde goede vrienden van mij gedaan terwijl dat ik aan het werk was. Nine is in mijn ogen niets meer dan een sletje.

Maar kennelijk kent Nine geen schaamte, want ze komt bij ons aan de tafel zitten. ''Hallo jongens” zegt ze “Hoe gaat het nu met jullie?'' “Goed” antwoord ik een beetje bits “En laten wij dat vooral vanavond zo houden” voeg ik er aan toe. Roy knikt ook dat het goed gaat'. Nine neemt voor de rest van de tijd Roy een beetje in beslag, iets wat ik wel goed vind verder. Alsof ik een hele avond met mijn ex-vriendin wil staan lullen, wat mij betreft is het klaar.

Rond een uur of 11 komt Rosa vrolijk de kroeg in gezwierd. Ze lijkt al een beetje aangeschoten te zijn. Ik geef Roy een elleboog, hij kijkt mij aan. “Wat?” vraagt Roy. Ik wijs voorzichtig richting Rosa. “Over haar had ik het” zeg ik tegen hem. “Maar dat is zeker niet verkeerd om naar te kijken” zegt Roy “Wat een stoot. Dus haar heb je een paar keer goed te pakken gehad? Goed gedaan hoor Colin” en Roy neemt vervolgens lachend een slok van zijn bier.

Ik merk dat Nine ons gesprek heeft meegeluisterd. “Zij daar?” wijst Nine. Ik knik van ja.”Och Colin” zegt Nine “Arme schat, Rosa is een sletje, die neukt alles wat los en vast zit”. Ergens voel ik me beledigd. “Nou dat is fijn” zeg ik “Dat betekent dat ik gewoon op sletjes val, en dat ik dus blijkbaar niks veranderd ben”. Nine werpt mij een nijdige blik toe, en jawel de toon is gezet voor deze avond. Rosa loopt niet direct onze kant op, ze is met haar vriendengroep zo te zien.

Na een tijdje wordt het te druk aan de bar, dus Roy en ik verkassen naar een loungebankje ver achter in de rokersruimte, waar wat meer privacy is. Nine loopt gewoon achter ons aan. Ga toch gewoon weg denk ik... Roy en ik praten nog wat verder over ons werk en Nine klokt het ene wijntje na het andere weg. Mooi denk ik, dan zijn wij daar straks ook van verlost.

Rosa schijnt zich te vermaken met haar vriendengroep, aangezien ik soms wel haar kant op kijk om haar toch stiekem een beetje te controleren, want ik ben wel gewoon geïnteresseerd natuurlijk, misschien zelfs wel een beetje jaloers.
Ondertussen zit Nine mij steeds aan te kijken, waar ik mij dusdanig erg aan stoor dat ik vraag “Wat is er?” Ze gaat opeens voor mij op haar knietjes zitten en begint aan mijn gulp te rommelen. “Wat doe jij nou?” vraag ik haar verbaasd. En ze pakt zo mijn piemel uit mijn broek en begint eraan te zuigen. Even weet ik niet wat ik moet doen. Ik kijk snel naast mij, want Roy zit er ook nog. Roy kijkt met schuine ogen naar Nine. Hij neemt een slok bier en zegt heel zachtjes “Oké.... what the fuck”.

Dit is dus echt typisch Nine, dit is echt iets waar mijn ex op geilt. Dat er andere mensen toekijken terwijl zij iemand verwent of zelfs dat ze genomen wordt en bekeken wordt door mijn vrienden. Daar is ze niet in veranderd, eens een slet altijd een slet. Maar toch windt dit mij wel op. Nine zuigt gulzig aan mijn nu inmiddels harde pik. Ik kijk voorzichtig om mij heen, gelukkig is het hier niet druk. Roy kijkt de andere kant op en gaat met zijn mobiel spelen. Even voor de duidelijkheid, Nine en ik hebben wel vaker seksuele dingen gedaan terwijl dat Roy dat door had dus ja... hij zal wel niet anders gewend meer zijn.

Nine begint zuiggeluiden erbij te maken en probeert mijn lul helemaal in haar mondje te nemen. Ondertussen kreunt ze een beetje. Dit doet mij toch wel wat, aangezien ik ook wel hitsig ben geworden. Ik leg mijn hand op haar hoofd om mijn pik dieper in haar keel te begraven. Stiekem heb ik deze slet altijd nog wel een goede afscheidsveeg willen geven. Gewoon haar nog een keertje lekker hard misbruiken voordat ik haar zou dumpen voor haar ontrouw. Blijkbaar heb ik die kans nu gekregen. Ik druk haar hoofd echt keihard tegen mijn harde pik aan. Ik hoor dat ze gag geluidjes maakt. Ze trekt haar hoofd snel terug en begint te hoesten.

Ik pak mijn pik vast en zeg “Is dit wat je wil sletje?” Even schrik ik van mijn opmerking maar ik zie echt niets meer in mijn ex-vriendin dan een sletje, dus het was zeker gemeend. Nine knikt geil met haar hoofd van ja. ''Ik wil je keiharde piemel Colin” zegt ze zachtjes, in de hoop dat Roy het niet hoort. Roy doet alsof hij inderdaad niks hoort maar kijkt ook niet onze kant op. Ik duw nu mijn pik richting Nine en zeg “Nou toe dan maar” en ik kijk haar een beetje minachtend aan.

Nine brengt haar lipjes weer strak om mijn stijve pik heen. Ooowwww wat kan ze toch lekker zuigen. Vervolgens begint ze gulzig aan mijn ballen te zuigen en te likken alsof het een ijsje is dat snel op moet. Ze is niet zuinig met haar speeksel, en dan die zuiggeluidjes die ze erbij maakt… Ik heb echt zin om haar nu nog een keer een keiharde veeg te geven. Even was ik Rosa vergeten, maar die loopt opeens met een of andere vent onze kant op. Op een afstandje zie ik al dat haar gezichtsuitdrukking veranderd als ze ziet wat er hier gebeurd. Kut... Rosa keert zich geschrokken om en loopt weer terug en ze duwt die kerel ook mee terug richting de deur. Roy heeft dit ook gezien. “Kut man voor je” zegt hij.

Ik voel mij nu heel schuldig, door deze actie heb ik waarschijnlijk mijn kans bij Rosa voor eeuwig verpest. Ik gebaar Roy dat hij even weg moet gaan en dat doet hij ook. Hij loopt naar de ruimte waar Rosa met de rest zit. Nine zuigt mij nog steeds af. “Oké” zeg ik tegen Nine “Als je wil kan ik je nog wel een keer nemen, maar dan doen wij het hoe ik het wil”. Nine knikt en kijkt opgetogen. “Doe je rok omhoog” zeg ik “En ga op mijn schoot zitten”. “Hier???” vraagt Nine verbaasd. “Ja waar anders?” Ze twijfelt even en kijkt om zich heen. Op zich zijn er niet zoveel mensen meer in de kroeg, en ze draagt een lange rok dus het zal vast niet zoveel opvallen.

Voorzichtig probeert ze op mijn schoot te kruipen. Ze kijkt mij verlegen aan, heel onschuldig doet ze, terwijl ze dat zeker niet is. Ze doet haar slipje voorzichtig aan de kant zodat ik met mijn dikke paal bij haar kutje kan. Ik pak mijn paal vast en breng hem naar haar doos. Ik voel dat ze heel nat is, jezus het druipt gewoon daaronder. Zodra ik met mijn dikke paal een beetje goed tegen haar kutje aanzit pak ik haar bij haar heupen en duw ik haar hard op mijn paal. Ze slaakt een kreet. Natuurlijk geniet mijn ex-hoer hiervan, ik ben niks anders gewend van haar. Ik trek haar voorzichtig op en neer op mijn pik, het mag niet teveel opvallen natuurlijk. Eén geile blik is te zien op Nine's gezicht. Zachtjes fluister ik in haar oor “Bevalt deze beschaamde toestand jou? Of wil je nog meer vernederd worden?”

Nine antwoordt niet terug maar probeert te genieten. Ze heeft het vast zelf nog niet door maar ze gaat steeds sneller op en neer op mijn harde neukstaaf. Ik zie haar tieten op en neer gaan in haar strakke topje. Ik leg mijn handen op haar dikke tieten en knijp erin, ze zijn echt geweldig groot. Er ontsnappen een paar zachte kreuntjes uit haar mond. Ik merk dat er een paar mensen zijn die door hebben wat wij aan het uitvreten zijn. Ik pak haar weer bij haar oortje. “Je weet jezelf goed voor schut te zetten” zeg ik “Zoals gewoonlijk, bravo voor jou Nine”.

Nine kijkt mij aan met een blik vol zelfvoldoening. Ze spant haar kutje strak aan. Ik voel dat mijn dikke paal gemolken wordt, dit voelt echt goed. Ze voert het tempo op, het duurt niet lang meer voordat ik ga komen. “Zou je nog een keer in mijn kutje willen spuiten?” vraagt ze verlegen. Ik lach even “Dat had je niet eens hoeven vragen, dat kreeg je toch wel van mij”. En terwijl ze mij zo goed blijft melken met haar natte kutje voel ik dat ik ga komen. Ik geef haar geen waarschuwing. Ik probeer mij qua gezichtsuitdrukking in te houden, dat Nine zichzelf zo voor paal wil zetten bij anderen is haar keuze. Maar ik wil me nog wel kunnen vertonen. Zodra ik klaar ben legt ze haar hoofd zacht op mijn schouder. ''Ik mis je” zegt ze zachtjes.

Even weet ik niet wat ik hoor... Voorzichtig doet Nine haar slipje weer goed onder haar rok. “Ik moet mijzelf even opschonen op de wc” zegt ze. Ik doe snel mijn piemel in mijn broek nu ze nog op mij zit. Vervolgens loopt ze een beetje verslagen naar de wc. Ik kom overeind en zoek Roy. Er zijn misschien nog maar vijf mensen in de kroeg, maar Roy heb ik gevonden. Zodra ik op hem afloop zie ik dat hij met Rosa zit te praten. Deze situatie vind ik heel ongemakkelijk. Ik loop een beetje beschaamd naar ze toe. “Hallo” zeg ik. “Joww” zegt Roy. “Hallo” zegt Rosa liefjes. Het verbaasd mij dat ze hier nog is na wat ze misschien wel gezien heeft...

Nine komt terug van de wc. “Ik moet naar huis” zegt ze “Het is erg laat, Colin ik stuur je morgen even een berichtje goed?” Ik knik een beetje verslagen. Roy kijkt mij aan “Gaat het weer aan tussen jullie?” vraagt hij. Ik haal mijn schouders op, “Ik weet het niet”. Rosa kijkt een beetje beduusd mijn kant op. Nadat ons drinken op is stelt Rosa voor om mij naar huis te brengen in haar auto. “En je bent niet dronken?” vraag ik haar. “Nee” zegt ze. Van 2 biertjes lijk ik al dronken, ik kan slecht tegen drank. Ik neem afscheid van Roy, ik moet echt goed na gaan denken over Nine. Misschien heb ik deze situatie wel te erg misbruikt...

Zodra wij in Rosa haar auto zitten kijk ik haar aan. “Heb je het gezien?” vraag ik haar. Rosa knikt. Ze kijkt verlegen mijn kant op. “Eeehmmm” zegt ze stotterend, “Ben je nu bezet?” Nee schud ik met mijn hoofd. Rosa vouwt haar handjes in haar schoot. “Mag ik je dan misschien ook pijpen?” Ik kijk niet begrijpend haar kant op, “Ik heb net met mijn lul in een andere vrouw zitten roeren” zeg ik zonder gêne. “Ik ben geil” zegt Rosa “En dat maakt mij niks uit, ik ben wel wat gewend”. Ze legt haar hand op mijn schoot. “Ik ben jaloers” zegt Rosa terwijl ze mij niet durft aan te kijken. Ik wenk naar Rosa dat wij het dan wel op de achterbank van haar auto gaan doen.

Zodra wij op de achterbank zitten en ik mijn lul uit mijn broek haal pakt ze mijn lul gelijk stevig vast. Ze schuift haar mondje om mijn pik heen en begint mijn lul schoon te likken. Ze kijkt mij diep in mijn ogen aan terwijl ze dit doet. Vervolgens sluit ze haar ogen om gulzig op mijn pik tekeer te gaan. Ze kreunt er geil bij. Kennelijk windt de smaak van een andere vrouw haar op. Ik ben gelijk weer geil, oh wat wil ik dit meisje graag, ik word gek van verlangen om Rosa telkens maar weer te mogen neuken. Ze begint nu ook mijn ballen af te likken en neemt mijn ballen omstebeurt in haar mondje, terwijl ze mij vervolgens aftrekt. “Doe je broek helemaal uit” zegt Rosa geil tegen mij. Ik doe wat ze zegt. “Kom” zegt ze “Ik wil standje 69, jij gaat bovenop”.

Het is een beetje krap in haar auto maar het lukt. Ik zie dat haar kutje druipt en een vlek maakt op haar achterbank. Ik breng twee vingers in haar kletsnatte kut en begin wild heen en weer te bewegen. Ze kreunt nu wel erg hard, terwijl ze gulzig aan mijn ballen blijft likken. Vervolgens merk ik dat ze wat verder gaat. Haar tong glijdt langzaam over mijn kont, ze begint mij wild te baffen, en eerlijk gezegd voelt het best lekker. Niks is Rosa te gek. Terwijl ik haar door vinger begint ze hevig te trillen, terwijl ze nog steeds mijn aars likt en kreunt. “Ik kom” zegt ze best wel hard en ze begint te squirten. Haar achterbank zit er helemaal onder, maar dat lijkt haar niet te interesseren, ze likt mij gewoon geil door. Ik ben hier echt geil van geworden. “Ik wil je neuken klein sletje” zeg ik tegen Rosa.

Rosa gaat gelijk gewillig in een soort doggy positie zitten en ze schudt met haar kontje heen en weer. “Neuk mij alsjeblieft” zegt ze op smekende toon en ze kijkt met haar geile oogjes even mijn kant op. Ik zet zo snel mogelijk mijn keiharde pik tegen haar natte kutje aan, en met één diepe harde stoot zit ik gelijk goed in haar kletsnatte kutje. Ze kreunt hard. “Oooh jaaa, dit is wat ik al de hele avond wilde hebben, NEUK MIJ HARDER COLIN, je sletje wil geneukt worden” kreunt ze uit “Gebruik mijn kutje zoals jij dat wil”. “Dat zal ik ook zeker wel doen” zeg ik tegen Rosa. Terwijl ik keihard op haar inbeuk begint ze weer hevig te trillen. En de auto trilt ook wel behoorlijk van ons seksavontuur.

Rosa begint met haar kleine vingertjes met haar klitpiercing te spelen. Ik pak haar bij haar haren vast en trek haar hoofdje naar achteren. Ik stop even met bewegen. “NEEEE!!” schreeuwt ze “Wat doe je?” “Jou plagen” zeg ik met een lach op mijn gezicht, “Smeek er maar om slet”. “Dat is gemeen” zegt Rosa zielig. “Oké” zegt ze verslagen, “Colin alsjeblieft neuk me weer”. “Niet goed genoeg” lach ik, “Je kan het vast wel wat geiler brengen dan dat je nu doet”. Ze slaakt een verslagen zucht. “Colin wil jij alsjeblieft dit zielige sletje weer in haar geile kutje neuken? Mijn kutje wil je pik zo graag voelen”. “Enigszins acceptabel” zeg ik, en ik begin weer hard haar kutje te bewerken.

Rosa begint al snel weer te trillen. “Ik ga komen Colin, IK GA KOMEN” schreeuwt ze. “Kom maar op mijn geile pik” commandeer ik haar. Ze begint weer te squirten,” JAAAA!!! ik kom op je geile pik Colin, IK KOM!!” en ze kreunt er echt hard bij. “Mijn beurt” zeg ik tegen haar. Ik stoot nog harder op haar supernatte kutje in. “Spuit mij vol, ik wil je warme zaad in mijn poesje voelen” zegt ze. Dat ze dat zegt is voldoende. Ik stoot mijn pik voor de laatste keer helemaal achter in haar kutje, en ik spuit haar vol met mijn warme en geile zaad. Ze kreunt nu zachtjes. “Ik voel je in mij spuiten” zegt ze terwijl ze er een beetje slap bij ligt.

Zodra ik mijn pik uit haar kutje haal zie ik dat ze een beetje zaad laat ontsnappen. “Dat is niet de bedoeling” zeg ik tegen Rosa. “Sorry” zegt ze, “Mijn kutje is zo uitgerekt dat ik het niet op kon houden”. Als wij ons een beetje hebben gefatsoeneerd rijdt Rosa mij naar huis. Ze maakt nog een beetje een slappe indruk. Zodra ik thuis bent zegt ze “Ik weet dat Nine jou terug wil, maar ik wil ook graag dat je ons overweegt”. Ik knik, dat zal ik doen. Ik kus haar een goede ochtend en zeg dat ik haar ook snel weer zal spreken. Ik moet nu echt goed gaan nadenken wat ik verder wil...

Wordt vervolgd.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1154x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 907x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6899x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4988x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6843x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13093x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2931x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4913x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9178x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10490x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5041x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7642x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5879x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8253x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net