Opwindend.Net
Datum: 25-05-2018
Stemmen: 38x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 7532x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Maureen - 113: Paradijselijk
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 112: Op Vakantie!

Maureen - 113: Paradijselijk

Als we via een tussenstop op het Franse eiland Reunion geland zijn op Nosy Be, zoeken we verdwaasd naar onze koffers en daarna naar de douane. Gelukkig spreken we allemaal heel goed Frans, dus hebben we geen communicatie-uitdagingen. Het is ondanks de loeiende airco’s erg warm en het duurt meer dan een uur voordat we zwetend eindelijk buiten staan. Daar krijgen we een enorme schok. De reuk, nee eigenlijk de stank van allerlei rottende dingen is overweldigend. De zompige atmosfeer zorgt er voor dat we ons tempo direct naar beneden aanpassen.
Mark lijkt de weg te vinden en we zeulen onze koffers achter hem aan. Ik zie dat een meisje een bordje omhoog houdt met de naam “Le Grand Blue” er op. Ze kijkt naar ons en lijkt ons te verwachten. Ze heeft een heel mooi gaaf gezichtje met zachte, vriendelijke, maar kordate uitstraling. Haar lichaam wordt omhuld door de alom gedragen omslagdoeken.
We lopen naar het meisje toe en ze zegt in vloeiend Frans dat het vervoer voor ons klaarstaat. Verwonderd kijken we elkaar aan, maar Mark vertelt dat er inderdaad voor vervoer van vliegveld naar het resort gezorgd zou worden. Gerustgesteld dat het geen oplichting lijkt te zijn, lopen we achter het meisje aan. We zitten al snel in een vrij recent Volkswagenbusje, waarvan de airco prima blijkt te werken en de bestuurder best netjes rijdt. We komen hierdoor even bij van de lange, warme bemoeienissen van de douane.
De rit van ongeveer drie kwartier geeft ons een eerste indruk van het land. De armoe raakt ons diep. Heel diep. De huisjes kunnen eerder krotten genoemd worden. Elektriciteit lijkt er niet of amper te zijn en veel mensen zijn zeer schamel gekleed.

We worden gaandeweg steeds stiller, omdat we allemaal heel veel indrukken aan het verwerken zijn. Bij de ingang van het resort aangekomen, zien we tot onze opluchting een westers aandoende luxe. De lobby is heerlijk koel en het meisje gaat ons overal voor. Het heeft er de schijn van dat ze hier werkt, maar ik vind haar daar wel wat jong voor.

De vriendelijke jongeman achter de balie schrijft ons in en we krijgen de sleutel van ons vakantieappartement. Wederom gaat het meisje ons voor en achter ons volgt een bediende die de koffers meezeult.
Nadat we over een lange pier gelopen hebben, komen we aan bij het appartement. Het staat op palen in de Indische Oceaan en is van alle gemakken voorzien. Zelfs stromend water (!) en de zonnepanelen op het dak zorgen voor elektriciteit. We ploffen op de stoelen en hijgen even uit. Het meisje en de bediende blijven bij de deur wachten.
Irma loopt naar het meisje toe en vraagt waarom ze niet weggaat. Het meisje zegt dat zij en haar broer ons tijdens onze vakantie zullen bedienen. Mark kijkt Irma vragend aan en ik hoor dat ze even met elkaar in het Nederlands overleggen. Daarna gaan ze met hun vieren naar de balie, terwijl ik met elle in het appartement achterblijf. We beginnen de koffers uit te pakken.

Na een kwartier komen Mark en Irma met de twee jonge mensen terug. Mark legt mij en elle uit, dat het meisje Lea en haar oudere broer Lova door het hotel aanbevolen zijn als bedienden. Ze krijgen niets betaald en zijn afhankelijk van fooien. Onze fooien nu dus. Volgens Mark in de lobby hoorde is een fooi van 10 euro per dag voldoende. Voor hen samen.
We staan hiervan te kijken… Lea en Lova zien er erg aardig en netjes uit en we hoeven er niet lang over na te denken: zij zullen onze vakantie nog relaxter gaan maken. Lova heeft een rijbewijs, dus hij kan ons overal heenbrengen, zolang we de brandstof maar betalen.
Slapen doen ze vlakbij, zodat we maar hoeven te roepen om ons te assisteren. Irma vraagt uiteindelijk aan Lova welke diensten ze van hen mag vragen. Daar krijgt ze als aarzelend antwoord op, dat we alles van hen mogen vragen.
Ik kan mijn mond niet dichthouden en zeg: “Dus, ook massages en zo?”
Broer en zus knikken synchroon. Zonder ook maar enige terughoudendheid. We kijken elkaar aan en denken er het onze van….

We maken het voor onszelf gezellig in het huisje. Het is allemaal eenvoudig, maar met een dergelijk klimaat is niets lekkerder dan een fris windje met schaduw en dat lukt prima met dit tochtige huisje. Als de zon ondergaat, regelt Lova een paar alcoholische versnaperingen en is Lea in de weer om lekkere hapjes te organiseren. Mark heeft hen omgerekend 20 euro gegeven en ze komen met een enorme hoeveelheid voedsel, fleswater en zelfgestookte rum terug. De prijzen liggen hier echt ontzettend laag.

We laten Lova en Lea mee-eten en ze genieten er volop van. We leren van hen dat ze dit werk al een paar jaar doen. Met dit werk kunnen ze hun oude oma onderhouden. Hun ouders zijn inmiddels al overleden. Ik vraag belangstellend hoe dat zo gekomen is. Lova geeft een wat vaag antwoord, maar de kern is, dat ze een ziekte opgelopen hebben, die uiteindelijk fataal is geworden. We zijn benieuwd naar de rest van het verhaal en uiteindelijk vertellen Lova en Lea hun verhaal.
Hun ouders hadden drie kinderen, maar er was geen werk. Dus geen inkomsten en zonder inkomen was er geen voedsel. Uiteindelijk is hun moeder sekswerker geworden en verdiende de kost voor het gezin. Hun vader kon die situatie psychisch niet aan en heeft zich bezopen en zich daarna van een klif gestort. Hun moeder overleed toen het jongste kind 8 was. Op dat moment werd Lova automatisch kostwinner.
Hij heeft zo snel mogelijk wat geld verdiend, zodat hij zijn rijbewijs kon halen. Mark vraagt hoe hij dat geld verdiend heeft. Lova zegt maar één woord: “Gigolo”.
We kijken naar Lea en zij schudt haar hoofd en zegt: “Ik heb gelukkig nog niet in een nachtclub hoeven te vissen naar het geld van witte toeristen. Zij betalen goed, maar zijn heel vaak erg wreed”.
Ik voel plaatsvervangende schaamte voor mijn ‘soortgenoten’…
Lova knikt en vult aan: “Ik heb in de tijd dat ik het werk gedaan heb heel veel meegemaakt en ik heb me voorgenomen dat een dergelijk lot in ieder geval aan Lea voorbij zal gaan”.
Wow!

We genieten van het donker wordende uitzicht over de Indische Oceaan en dan vraag Irma: “Waar is het derde kind van jullie ouders?”
Lova slaat zijn ogen neer en zegt uiteindelijk zacht: “Ik heb haar niet kunnen beschermen van de industrie… Het punt is namelijk, dat de jongste meisjes het meeste geld opleveren…”
Bij deze onthulling valt onze mond wijd open. In dit land is de seks werkelijk overal aanwezig en het lijkt er op, dat leeftijden daarbij alleen maar economisch gezien belangrijk zijn… Niet etisch!

Het is al best laat en we zijn verreisd en moe. We zoeken een plekje om te slapen. Lova en Lea maken de slaapplaatsen klaar en kijken heel erg vreemd op als elle de pruik af zet en haar vele make-up verwijdert, zodat haar slavinnenkop helemaal zichtbaar is. Verbazing is ook duidelijk te zien als ze haar dikke tieten zien waarvan de gepiercete tepels uitgerekt worden.
Ze heeft, net als ik, een touwtje om elk bovenbeen. Zij om haar binnenste kutflappen uit te rekken. Bij mij is het de functie om mijn buitenste schaamlippen open te houden, zodat die niet telkens langs mijn overgevoelige klit wrijven. Ik heb het geprobeerd, maar als ik de lippen niet open houdt, kan ik niet eens een korte afstand lopen zonder klaar te komen. Erg onhandig…
De Afrikaners kijken nog vreemder als elle zich naakt in elkaar rolt op een matje bij het voeteneinde van het grote bed. Ik kleed me ook helemaal uit en zoek een iets comfortabeler plekje.
Lova en Lea vertrekken en ik zie dat ze in elkaars armen tegen een houten schot in elkaar zakken en het zich zo makkelijk mogelijk maken. Ik vertel het tegen Mark en Irma en ik vraag of we hen niet binnen kunnen halen.
Mark en Irma zijn daar niet zo maar voor te porren, omdat het alle privacy opgeeft. Ik schiet in de lach en zeg, dat we toch al geen privacy hebben: ze zitten ruim binnen gehoorsafstand. Daarbij komt ook nog, dat deze jongeren al heel veel seks relateerde zaken lijken te hebben meegemaakt!
Na nog een paar argumenten zwichten ze en ik loop naar broer en zus. Doordat het inmiddels heel erg donker is en ik op blote voeten loop, merken ze me niet snel op. Het is duidelijk dat ze elkaar seksueel aan het verwennen zijn.
Ze schrikken van mijn aanwezigheid en stotterend proberen ze een uitvlucht te verzinnen. Ik sus hun woorden en zeg dat ze binnen moeten komen en daar kunnen slapen. Het is een vijf persoons huisje, dus het past precies, want elle slaapt op de grond.
Dat elle op de grond slaapt en zij niet, dat snappen de tieners niet. Ze weigeren om in een bed te gaan slapen. Ze staan er op dat elle in het bed gaat en dat zij dan op de grond gaan slapen. Na lange tijd geven ze zich gewonnen. Dat komt enkel en alleen doordat elle aangeeft dat zij een slavin is van Mark en Irma en dat zij echt niet op een bed mag slapen. De beide donkergekleurde tieners kijken op van het woord slaaf, want hun eigen voorouders hebben veel met slavernij te maken gehad… Zo is het eindelijk, ver na middernacht eindelijk zover dat iedereen gaat slapen. Ik ben zo moe, dat ik als een blok in slaap val.

De volgende ochtend word ik wakker van de heerlijke geur van eten. Lova en Lea hebben Mofo Gasy gemaakt. Het zijn een soort muffins, maar dan gebakken van rijst en suiker. Het is erg lekker en erg voedzaam. We genieten van het ontbijt, terwijl elle tot stomme verbazing van broer en zus de door haarzelf meegebrachte maaltijdpasta uit een schaal likt.

Ik zie Lova twijfelen en ik geef een seintje naar Irma. Irma zegt tegen Lova: “Wat is er? Wil je iets vragen?”
Hij knikt nadenkend en vraagt dan: “Wat is er met deze vrouw aan de hand? Ze is een mens, maar ze gedraagt zich als een dier”.
Irma knikt en zegt: “Dat heb je goed gezien. Zoals we gisteren al gezegd hebben voor we gingen slapen, is elle onze slavin. Zij doet niets uit zichzelf. Ze plast niet, drinkt niet, praat niet, doet niets zonder toestemming. Ze is de laagste in rang. Sterker nog: ze zal, na toestemming van ons, zelfs van jullie opdrachten aannemen en ze zal jullie nooit iets opdragen”.
Lova kijkt Irma met open mond aan en schudt zijn hoofd en zegt ongelovig: “Nee, dat kan niet waar zijn”. Irma haalt haar schouders op en zegt in het Nederlands tegen elle: “Kus de voeten van het meisje Lea”.
Direct kruipt elle naar Lea. Het meisje deinst terug, maar haar broer beduidt dat ze moet blijven. Dat doet ze en elle begint de voeten van Lea te voorzien van heel veel kleine kusjes. Na een paar minuten is de verbazing weg; Irma sommeert elle terug in de hoek waar haar matje ligt en zegt in het Frans: “Vinger jezelf zodat je bijna klaarkomt”.
elle gaat op haar knieën zitten met haar benen wijd. Daardoor raken haar uitgerekte schaamlippen de grond. Ze doet één hand in de holte van haar rug en begint zich te vingeren. Al snel zien we de gelaatsuitdrukking van elle veranderen en ze ziet er ontzettend opgewonden uit.
Ik voel, alleen al door het kijken naar de vingerende elle, dat mijn kut begint te vloeien.
Blijkbaar ben ik niet de enige, want Mark doet al snel een paar stappen naar elle en drukt zijn lul pardoes in de openstaande keel van elle. Hard en diep neukt hij haar keel. Behalve een soppend geluid wat uit haar keel komt is er verder geen enkele klank te horen.
Na een paar minuten schokt Mark even met zijn onderlichaam en hij jaagt zijn sperma diep achterin de keel van elle. Ze krijgt de eiwitten wel binnen, maar de smaak krijgt ze niet mee. Het is haar niet gegund om iets te proeven. Ondertussen vingert ze zich gewoon door.

Lea zegt helemaal niets, maar als ik goed in haar ogen kijk, zie ik een ziedend vlammende lust in haar. Ze drukt haar borsten onbewust naar voren en kijkt met begerige ogen naar Mark. Dan wenkt Irma naar elle. Irma zit met wijd open benen en elle duikt tussen de schaamlippen van Irma en begint haar professioneel te beffen. Irma geniet er duidelijk van en elle is slobbert de kut van Irma leeg. Ik moet goed kijken en ik zie dat Irma twee keer klaarkomt. Met een tikje tegen de kale kop van elle geeft ze aan dat elle weg moet.
Ik zie dat de lamba die Lova om zijn middel heeft gewikkeld ter hoogte van zijn kruis wat naar voren steekt. Ik zie dat Lea dat ook in de gaten heeft. Ze loopt naar Lova toe en nestelt zich in zijn armen. In de beschutting van hun kledingstukken zie ik dat ze hem met minuscule bewegingen aftrekt.
Ik kijk even met een schuin oog naar Mark en ik zie dat hij met zijn ogen mij naar de jongeman dirigeert. Hij zegt: “Pas wel op voor HIV en zo”.
Daar had ik amper bij stil gestaan. Goed dat hij het zegt!

Ik loop in mijn nakie naar de beide tieners toe en nestel me tussen hen in. Lova is even uit het veld geslagen, maar dat duurt niet lang, want ik heb al snel de wikkels van de lamba gevonden en daartussen vind al snel het apparaat van de donkere jongeman. Terwijl ik hem strak aan blijf kijken begin ik zijn pik overal te betasten. Ik heb al snel zijn gevoelige plekjes gevonden: het mondje van zijn eikel en het stukje vel net voor zijn anus. Ik geef hem een snelle en grondige handjob en ik heb al snel mijn handen vol met witte smurrie, die hij kreunend naar buiten perst. Lea pakt mijn handen en begint die sensueel schoon te likken. Lova zit hijgend zijn genot weg te werken. Daarna keer ik me naar Lea. Ik maak haar lamba sensueel los en ik word verrast met de mooiste borsten die ik ooit gezien heb. Strak, vol en toch amper een cup C. Elke BH die om deze borsten zou gaan zou afbreuk doen aan het schitterende bovenlichaam van Lea. Ook de andere aanwezigen zien deze perfecte ornamenten en ik hoor elle zuchten en Mark en Irma slaken een bewonderende uitroep.
Lea wordt hier wat zekerder van en begint mij te strelen, terwijl ik haar zwarte tepels met mijn mond liefkoos en verwen. Haar schoonheid zorgt er voor dat ik haar ontzettend zachtjes behandel: ik ben ongemerkt bang dat ik haar schoonheid zal breken. Alle huid die ik van haar kan zien is puntgaaf. Geen enkele onderbreking van het donkerbruine vel, waar een goud glimmende gloed over lijkt te zitten.

Langzaam ga ik met mijn hand naar haar schaamstreek en voel daar al snel een bos met heel korte schaamharen. Mijn vingers bevoelen voorzichtig haar tedere vlees. De ademhaling van het meisje gaat hortend en stotend. Ze drukt haar bekken verlangend naar boven terwijl ik haar klit aan het vingeren ben.
Ondertussen hoor ik dat Mark tegen Irma zegt: “Ik snap nu echt wel dat Lova zijn zus beschermt tegen de sekstoerisme. Het zou meer dan zonde zijn als dit mooie meisje kapot gemaakt zou worden!”
De woorden van Mark echoën in mijn hoofd en ik bedenk me dat een bloedmooie meid als Lea ook behoeften heeft. Ik begin haar doelbewust af te tasten en ze is over haar hele lijf super gevoelig. Het lijkt wel dat ze veel aandacht te kort komt. Misschien door protectionisme van haar broer?
Ik kijk met een schuin oog naar Lova en hij kijkt bewonderend naar zijn genietende zus. Ik trek een vragend gezicht en hij knipoogt. Hij geeft toestemming voor hetgeen ik aan het doen ben.
Inwendig grinnik ik. Ik ken de gewoonten van dit land niet en wil geen tweespalt zaaien tussen broer en zus, maar ja: wat is de toestemming van grote broer waard voor Lea?

Ik heb al snel twee vingers in het druipende kutje van het meisje gestoken, terwijl ik met mijn duim haar klit masseer. Haar G spot zit opmerkelijk diep: ik kan die met mijn middelvinger maar net raken.
Dan, zonder enige aankondiging komt het meisje klaar. Een snerpende gil komt uit haar keel, die ver over de Indische oceaan davert. Haar kutje trekt als een bankschroef samen en met haar benen klemt ze mijn hand nog vaster.
Met een ontstellende blik kijkt ze van Lova naar mij en weer terug. Ze is echt oprecht geschokt!
Lova neemt haar hoofd in zijn armen en knuffelt zijn zus gepassioneerd. Deze voormalige gigolo houdt echt van zijn zus!
Iedereen is er van doordrongen dat er net iets heel bijzonders gebeurd is, maar niemand kan het onder woorden brengen.
Als Lea een beetje bijgekomen is, zegt ze: “Merci beaucoup, cherie”
Ik glimlach en ik geef haar een kus op haar voorhoofd.

Lova schraapt zachtjes zijn keel en trekt daarmee de aandacht. Hij zegt: “Er zijn al veel toeristen geweest die mijn zusje wilden neuken. Geen van hen heeft dat gedaan: ik heb iedereen tegengehouden. Geen van de toeristen heeft ooit het mooie lijf van Lea gezien, hoewel ze het vaak geprobeerd hebben. Heel veel schaamteloze mannen en ook vrouwen hebben geprobeerd om zich aan Lea te vergrijpen. Dit is de eerste keer dat Lea met een vreemde klaargekomen is.
Ik heb mijn moeder op haar sterfbed beloofd dat ik Lea zou vertroetelen. Ze lijkt volgens mijn moeder sprekend op één van de vorige koninginnen en ze heeft ons meerdere malen verteld dat we afstammen van Andriamanelo en dus Andrianen zijn. Dit waren de edelen van ons land voordat de Fransen kwamen.
Ik heb gezworen dat Lea puur blijft en alleen met de juiste man om zal gaan en dus absoluut de seksindustrie niet in mag gaan.
Jullie zijn de eerste mensen die ik tegenkom die seksuele machtsverhoudingen lijken te snappen: de één is dominant en de ander is slaafs. Dat herken ik door de verhalen uit het verleden heel erg, want de Malagasi zijn ook op die manier georganiseerd geweest. Juist daarom voelt het denk ik voor mij en voor mijn zus heel goed om hier, nu, bij jullie te zijn. Niet iedereen is gelijk. Wel is er respect voor elkaars ongelijkheid. Dat merk ik in jullie omgang met elkaar. Zelfs jullie slavin wordt volledig gerespecteerd. Dat zie ik en dat voel ik”.
Hij haalt even diep adem en zegt: “Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb. Het voelt dat ik jaren naar jullie op zoek ben geweest”.

Irma blaast haar ingehouden adem langzaam uit en staat rustig op. Dan zegt ze: “En, dan nu: lekker zwemmen!”
Ze sprint de openstaande deur uit en duikt met een enorme sprong de oceaan in. We giechelen allemaal en iedereen behalve Lova duikt in het heerlijk warme zoute water. Lova is zo slim om een ladder het water in te werken voordat hij zich in het water onderdompelt… Gelukkig heeft hij wel nagedacht!

Het is de eerste keer dat ik met opengesperde kut in het zoute zeewater zwem en ik voel mijn kutlippen aan de binnenkant opruwen. Ik zwem naar elle en bevoel voorzichtig haar kut. Die voelt hetzelfde aan als bij mij.
We dollen een tijdje in het water, maar kunnen door de felle zon niet te lang in het water blijven; anders verbranden we al op de eerste dag…

Als we omhooggeklommen zijn, zit Jacques, de Franse eigenaar van het hotel voor de ingang van ons appartement te wachten. Hij kijkt lachend naar ons en zegt: “Ik zie dat het al goed klikt tussen jullie. Ik wil jullie ook meegeven, dat het bij ons niet toegestaan is om prostitutie te bedrijven. Dit land gaat al gebukt onder veel armoede en corruptie. Wij doen ons best om daar niet aan mee te doen. Daarom hangen her en der ook stokken om eventuele verkopers per boot af te houden. Deze verkopers zijn soms agressief, maar gaan er meestal snel vandoor als je kordaat optreedt.

Ik wil jullie uitnodigen voor het avondeten. We nodigen elke dag gasten uit aan onze tafel en we zouden ons heel vereerd voelen als jullie vieren vanavond bij ons zouden komen”.
Mark zegt: “We komen graag, maar dan willen we graag Lova en Lea ook meenemen”. Irma en ik stemmen er hoorbaar mee in.
Het lijkt Jacques niet eens te verbazen en zegt: “Prima. Ik neem aan dat Lova of Lea de dresscode zal vertellen”.

Ik kijk met opgetrokken wenkbrauw naar Lea en ze grinnikt, terwijl ze me een knipoog geeft. Haar reactie verbaast me een beetje: ze raakt wat van haar gereserveerdheid kwijt en lijkt los te komen!
Jacques blijft nog even zitten om wat tips en trucs te vertellen over het eiland, de streek en nabijgelegen dorp en zeker ook over het park. Lova en Lea zorgen voor allemaal lekkere hapjes, fruit en sappen. Dit is echt paradijselijk leven!

Irma stuurt Lova weg om massageolie te kopen, waarna Jacques en hij samen weglopen. Ik zit een beetje rond te kijken en bedenk me dat we weer stereotype bezig zijn. Alle vier Nederlanders zijn spiernaakt, maar Lea heeft twee lamba’s omgeslagen: eentje om haar middel en eentje over haar schouders.
Ik wenk haar en pak heel rustig de lamba die over haar schouders hangt beet en doe die af. Ik blijf haar in haar ogen kijken en als de doek af is, bewonder ik nogmaals haar perfecte lijf, wat kracht en souplesse uitdrukt.
Als ik de andere lamba ook af wil doen, houdt ze haar hand er beschermend voor en ze zegt zacht: “Lova moet het goed vinden”.
Okay, ook goed… Het voelt een beetje als een afwijzing, maar aan de andere kant is het ook wel logisch. Lea gaat aan de slag om de hapjes en zo op te ruimen en de afwas te doen. Ze loopt duidelijk wat onwennig rond, nu ze topless is.
Lova komt na enige tijd terug en kijkt verbaasd naar zijn topless zus, maar zegt er niets van. Hij geeft de massageolie aan Irma, die de olie gelijk weer teruggeeft met de mededeling: “Masseer me. Full body massage met happy ending”.
Dat ziet de voormalige gigolo wel zitten en hij is al snel in de weer met doeken, terwijl hij de olie in de zon wat op laat warmen. Hij lijkt dit vaker gedaan te hebben, want al snel ligt Irma ontzettend te genieten van de aanrakingen van de jongeman. Alle stress lijkt uit haar gekneed te worden. Als Irma zich na een lange tijd om moet draaien, lijkt het haast wel alsof ze in slaap gevallen was. De voorkant van Irma wordt daarna grondig onder handen genomen. Het gaat met een Afrikaans tempo, dus ze kan er heerlijk lang van genieten. Lea geeft haar broer en ons af en toe wat te drinken en heeft verder niets te doen.
Mark heeft zijn boek weggelegd en ligt net als ik bewonderend naar zijn vrouw te kijken. Dan wenkt hij Lea: hij wil ook zo’n massage. Ik zeg tegen elle, dat ze heel goed op moet letten, want ik vind dat zij dit ook moet leren.
Lea begint met het inoliën van de achterkant van Mark. Ze heeft hetzelfde relaxte tempo als haar broer. Die broer wordt door Irma gesommeerd om alle kleding uit te doen en haar met zijn lichaam te masseren. De gladde olie zorgt er voor dat de beide lichamen als palingen langs en over elkaar heen kronkelen. Mark ziet dit ook en na korte tijd sommeert hij Lea om ook naakt verder te gaan. Ze kijkt voor hulp naar haar broer en die knikt even. Ze doet de lamba af en het lijkt wel alsof er een loden last van haar afvalt. Ze wordt zienderogen groter en veel trotser. Haar borsten gaan vooruit en schouders naar achteren. Wat een mooie vrouw….

Met haar tieten masseert ze de borstkas van Mark en met haar onderlijf wrijft ze over de bovenbenen van Mark. Ze is best groot, heeft vooral brede schouders en relatief smalle heupen. Haar schaamhaar is kort geknipt en de bikinilijn is onthaard. De seksuele lading in het appartement is heel intens.
Irma duwt met zachte hand, en met enige dwang Lova van zich af en loopt op Mark toe. Ze gaat als een amazone op hem zitten en begint hem te berijden. Ondertussen gaat Lova verder met het masseren van haar borsten en is Lea aan de slag met de zak van Mark. Het ziet er zwaar erotisch uit en ik voel bij mijzelf de spanning ontzettend opgevoerd worden, maar ik besluit om die spanning vast te houden en te genieten van de anderen. Ik zie dat elle dat ook doet. Ze ligt echt te zwijmelen van het tafereel wat zich voor onze ogen ontrolt.

Mark en Irma bouwen de spanning langzaam op, maar het hoogtepunt volgt onvermijdelijk. Terwijl ze elkaar aankijken beleven ze tegelijk een heel intiem orgasme. Heel intiem, ondanks dat er vier mensen naar hen aan het kijken zijn. Maar: schaamte hebben wij vieren al lang niet meer. Broer en vooral zus hebben er nog wat meer moeite mee. Ik loop naar Lea en loop gearmd met haar naar buiten.
Beide spiernaakt. Ik vraag: “Heb je iets dergelijks al eens eerder met andere gasten meegemaakt?”
Ze maakt een twijfelend gebaar en zegt: “Ik heb al wel eerder een massage gegeven, maar dat was met veel minder gevoel. Ik voel me met jullie echt verbonden”.
Ik knik. Ik voel het ook, maar ik moet afstand van haar houden, omdat ik veel te bang ben om een SOA of erger te krijgen. Ik vraag: “Wat bedoelde Jacques met de dresscode voor vanavond?”
Lea glimlacht even en zegt: “Jacques en zijn vrouw Celina zijn heel erg aardige mensen. Ze hebben niet voor niets een resort hier in Nosy Be gekocht. Ze zijn niet vies van naakt, maar ze moeten het wel een beetje netjes houden als er een keer politiecontrole zou komen. Daarom moeten we in ieder geval ons onderlichaam bedekken, zodat prostitutie wordt uitgesloten”.
Dat klinkt bijna logisch in mijn oren, maar het lijkt alsof er nog iets ontbreekt. Ik blijf daar niet om malen, want dat puzzelstukje zal later wel op zijn plek vallen.

De rest van de middag gebruiken we om verder te acclimatiseren, terwijl Lova en Lea het huisje weer brandschoon maken en voor iedereen een comfortabele slaapplek maken. Voor elle hebben ze inmiddels een oude en versleten hondenhalsband geregeld. Toen ze die zag vrolijkte ze helemaal op!

Even voordat we naar het diner gaan, roept Lea ons samen. Ze legt uit, wat de bedoeling vanavond is. Ze vertelt ook dat ze best zenuwachtig is, omdat dit de eerste keer zal zijn dat zij en Lova ook mee mogen eten. Alle andere keren moesten ze achteraf blijven wachten.
Het is de bedoeling dat we vanavond op de veranda van Jacques en zijn vrouw Celina gaan eten. We zullen daar allerlei heerlijkheden van de Frans-Malagassische keuken gaan eten. De maaltijd zal bereid worden door een hele batterij aan mensen, want arbeidsloon kost hier toch bijna niets. Het zal weelderig en luxe zijn.
Ik hou me ondertussen bezig met elle. Zij zal vanavond niet mee-eten en om haar positie duidelijk te markeren, pak ik een maaltijdpasta voor haar. Lekker voedzaam en helemaal smakeloos. Ik draai de tepeltrekkers nog wat verder uit en na het monteren van de halsband is ze er klaar voor. Ik laat haar nog even buiten pissen en sla de riem losjes om een paal.

Lova heeft het hele tafereel ademloos bekeken en kan niet bevatten dat notabene een blanke vrouw als een hond behandeld wordt. Dit voelt voor hem als de wereld op de kop.
We lopen rustig naar het huis van de eigenaren. Ik leid elle, die op handen en voeten al best snel vooruit kan komen. We worden allerhartelijkst ontvangen en maken ook kennis met Celina.
We drinken een aperatiefje (de rum is echt van uitstekende kwaliteit) en ik besluit dat ik de rest van de avond sap ga drinken. Er is hier zoveel lekkers te vinden, dat ik er niet over pieker om dronken te worden van rum en daardoor al die smaken te missen!
We eten niet aan tafel, maar in een soort woonkamer-setting. Maar: dan buiten op de enorme veranda met uitzicht over het water en even naast ons een mooie beboste helling. Het eten wordt opgediend door veel verschillende meisjes. Ik weet gegarandeerd zeker dat geen van deze meiden volwassen is.
Het eten is heerlijk. Allemaal kleine hapjes en ik proef wat ik nog nooit geproefd heb. Alles streelt je tong!

Ik voel een beetje medelijden met elle, maar zij is samen met de hond van Jacques en Celina aan de wandel gegaan, maar al snel zijn ze daar klaar mee en gaan in de schaduw uitrusten. Ik kijk even naar Irma en zij heeft ook in de gaten dat elle zich echt vereenzelvigd met de hond. Ik wijs even naar de drinkbak van de hond en maak een gebaar of het goed is dat elle hier ook uit zal drinken. Irma grimast even en steekt haar duim op.
Als elle een tijdje later naar mij kijkt, maak ik lik bewegingen en wijs ik op de drinkbak. Ik zie haar een beetje blozen, maar ze gaat gelijk aan de slag om wat water op te likken. Even denk ik dat de hond haar misschien zal verjagen, maar dat valt mee: hij is echt lief.

Jacques en Celina willen natuurlijk alles weten over de unieke leefwijze van elle. We zijn gewoon open en eerlijk en vertellen alles over haar en haar overtuiging en onderwerping. Vooral Celina is heel erg benieuwd hoe de kutsluiting van elle werkt en die wordt grondig bekeken.
Het is een kleine stap om over te stappen qua onderwerp naar de prostitutie in Madagascar.

Jacques en Celina vertellen dat sinds kort prostitutie niet meer legaal is, maar dat er amper op wordt gehandhaafd. Als er al een politieagent ergens controleert, dan is hij corrupt en krijgt wat steekpenningen of een gratis pijpbeurt. Er zijn een paar agenten die aan dat hele ‘spel’ niet meedoen en om hen van een goed antwoord te voorzien is er een levendige handel in valse papieren.
Als ik dat hoor, dan vraag ik aan Lova en Lea hoe oud ze zijn. Ze antwoorden niet, maar laten aan iedereen hun ID zien, waarop ik kan zien dat hij 20 is en zij 18. Ik geloof er helemaal niets van en Jacques gaat opvallend snel door met verhaal.
Hij maakt zich zorgen dat de seksindustrie een explosieve stijging van SOA’s en HIV zal geven. Aan de bodylanguage van Lova maakt hij zich daar ook zorgen om. Mark merkt dat ook en vraagt aan Lova waarom hij zich er ook zorgen om maakt. Hij zegt zacht: om mijn jongste zusje. Zij loopt op dit moment allerlei risico’s. Ik kan haar niet beschermen, omdat ik Lea moet beschermen. Ik kan maar op één plek tegelijk zijn”.
Ik snap de tweestrijd van de jongen wel, maar ik snap eerlijk niet waarom die tweestrijd er is. Er moet toch een oplossing voor zijn!?

Het gesprek gaat verder over HIV en volgens Celina is Madagascar het land in Afrika waar de inwoners het laagste percentage HIV besmettingen hebben. Ik vind dat positief om te horen, maar wetende dat er elke dag honderden op seks beluste westerlingen voet op de bodem van Madagaskar zetten, kan het niet anders dan dat dit percentage snel zal gaan stijgen.
Jacques geeft aan, dat er in een dorpje verder een privéziekenhuis is waar ter plaatse op alle bekende ziekten gecontroleerd wordt. Hij vult fijntjes aan, dat Lova ons er morgen zo heen kan brengen.
Mark en Irma kijken elkaar aan en ik weet nu al, dat we morgen allemaal naar die kliniek zullen gaan om getest te worden, zodat we allemaal van elkaar weten hoe ‘de vlag ervoor staat’.

Ondertussen gaat het consumeren gewoon door. Jacques en Mark drinken vrij veel en worden steeds luidruchtiger. Celina komt dichter bij ons zitten en Lova staat op en drentelt wat om iedereen heen. Ondanks dat het buiten wat begint af te koelen, maakt Celina haar bovenlijf ook bloot en dan zitten de vier vrouwen allemaal met een ontbloot bovenlijf heel dicht bij elkaar. Dat is met mij in de buurt niet echt verstandig en binnen een paar minuten zijn we elkaars borsten met mond en handen aan het vereren. Vooral de borsten van Lea zijn in trek.
Ik ga met mijn vingers op onderzoek uit en vind al snel het druipende kutje van Lea, wat ik ga verwennen. Ik merk al snel dat er nog een hand bij komt en samen met Celina werken we haar naar een orgastische extase toe. Mark en Jacques hebben niets in de gaten, maar Lova waakt over zijn zus. Hij buigt zich kort over Lea, zegt een paar woorden en trekt zich weer terug.
Dan voel ik dat er een stel vingers mijn opengesperde kut aan het verkennen zijn. Lea kijkt me guitig aan en betaalt me met gelijke munt terug. Mijn gevoelige schaamlippen zorgen er voor dat ik al snel de sappen uit mijn neuktunnel voel gutsen. Ik ben boter- en botergeil. Ik trek de aandacht van Irma en vraag haar duidelijk: “Mag ik klaarkomen?”
Irma kijkt me aan en zegt verbolgen: “Nee, natuurlijk niet!”

Ik forceer mezelf om me niet verder op te laten naaien, maar daar trapt Lea niet in. Ze is vastbesloten om mij terug te betalen wat ik haar vanmiddag al gegeven heb. De hele atmosfeer van vandaag, de hoge temperatuur en de vreselijk mooie meid die me aan het vingeren is, zorgen er voor dat ik me niet langer in kan houden en ik roep met overslaande stem naar Mark: “Mark, mag ik alsjeblieft klaarkomen? Ik hou het echt niet meer!” Broer, zus en Jacques en Celina schrikken van de paniek in mijn stem.
Mark kijkt me sloom aan en zegt: “Nee, je moet je maar eens een keer leren te beheersen!”
In mijn ooghoeken zie ik Irma instemmend richting Mark knikken en ik weet dat ik dit niet ga redden.

Ik besluit om er dan ook maar van te gaan genieten en op het moment dat de nagel van Lea over een schaamlip schuurt, kom ik klaar. Ik spuit de vrouwen naast me kleddernat met mijn sappen en lig minutenlang spastisch te kronkelen. Het wekenlang uitgestelde orgasme raakt me kei- en keihard.
Als ik mijn ogen weer kan focussen, zie ik dat Lea heel bezorgd naar me kijkt en ook Lova is dichtbij om te assisteren. Celina is opgestaan en staat met de hand voor haar open mond naar het hele tafereel te kijken. Jacques kan alleen maar “Mon Dieu” uit zijn mond krijgen. Ook Mark lijkt ineens nuchter te zijn.

Al bijkomend, realiseer ik me, dat ik klaargekomen ben terwijl ik dat expliciet niet mocht. Ik weet zeker dat ik daar voor gestraft zal worden en ik weet ook zeker dat het helemaal niets uitmaakt dat we nu bij mensen in een heel ver land op bezoek zijn.
Ik geniet kort nog even na van het orgasme en zie dat Mark even met Jacques praat. Hij stuurt een bediende weg en die komt even later terug.
Mijn hartslag is weer enigszins normaal als Mark opstaat. Ik zie dat hij een bamboe broodplank in zijn hand heeft. Mijn hart mist een paar slagen: dat ding is groot, dik en best zwaar…
Mark drapeert me over de railing van de veranda en zegt dat ik de slagen moet tellen. Uit ervaring weet ik dat dit me geen moeite zal kosten, maar wat me treft is, dat hij niet van tevoren aangeeft hoeveel slagen ik zal krijgen.
Met enige trots presenteer ik mijn achterwerk, terwijl Irma aan iedereen uitlegt waarom deze straf uitgedeeld wordt. Men snapt het maar ten dele, maar ik vermoed dat het snappertje binnenkort wel zal landen…

Mark haalt aan en beukt echt vreselijk hard op mijn zitvlak. Diep van binnen voel ik al een blauwe plek ontstaan, terwijl mijn vel vreselijk gloeit. Bamboe is geen fijn materiaal als het op deze manier gebruikt wordt…
“Één”
Weer haalt Mark uit en de klap dreunt net onder mijn kont op de achterkant van mijn bovenbenen. Ik weet nu al zeker dat ik de komende 24 uur niet pijnloos op mijn kont zal kunnen zitten.
“Twee”
Klap na klap raakt Mark me op mijn achterste. Mijn kont gloeit en mijn kut staat in brand. Ik ben zo gruwelijk geil van deze mishandeling geworden, dat ik hijgend aan Irma vraag: “Mag ik klaarkomen?”
Irma grijnst en zegt: “Van mij niet hoor!” Ik wend me naar Mark en herhaal mijn vraag. Hij zegt: “Ja, dat mag. Met elk orgasme wordt de gevoeligheid van je kut en vooral ook klit groter, dus is het voor mij makkelijker om je straks met een riem te pijnigen”.
De laatste paar woorden geloof ik wel en als de plank weer tegen mijn billen landt en mijn zitvlees extreem laat schudden, kom ik klaar.
“Veertig” kan ik nog net uitbrengen, terwijl ik me bedenk dat dit weer een orgasme was waarbij ik mijn handen, klit of tieten niet aangeraakt heb. De powerplay en de toegebrachte erotische pijn was meer dan voldoende om me over het randje te duwen.

Al snel (veel te snel) duwt Mark me achterover de railing en hij heeft een van Jacques geleende riem in zijn hand. Hij toucheert daar heel zachtjes mijn kut mee en terwijl ik er met gesloten ogen van lig te genieten, voel ik heel even niets.
Dan…
Ineens: een vlijmscherpe pijn. Mijn kut staat direct in vuur en vlam en mijn onderlijf bokt al van het orgasme wat mijn lijf verwacht, maar wat door de intense pijn nog niet doorzet.
Mark heeft met de riem snoei- en snoeihard op mijn geopende kut geslagen. Daardoor werd mijn klit gecrunched.
Ik probeer controle over mijn adem te krijgen, want ik ben zwaar verrast door de plotseling toegebrachte pijn.

Mark heeft dit keer geen geduld en begint mijn kut in een flink hoog tempo af te ranselen. Het duurt lang en geeft ontzettend veel pijn, maar ik kom aan de lopende band klaar. Telkens weer verdrink ik in mijn eigen geilheid en mijn onderlijf kan niet meer stil liggen.
Ik hoor een bekend geluid, maar het duurt tot na mijn zoveelste orgasme dat ik besef dat ik een vibrator tegen mijn kut gehouden hebt. Hop! Daar ga ik weer!
Nu geen pijn, maar alleen maar stimulansen. Mijn klitje trilt heel erg en ik bedenk dat dit de eerste keer in lange tijd is, dat ik voel dat er een vibrator tegenaan gehouden wordt. Het gevoel is echt heel extreem en ik kan de genotsprikkels niet kanaliseren: het zijn er te veel tegelijk. Ik vergeet te ademen en laat me slap achterover over de railing vallen. Ik voel dat handen mijn voeten vastpakken, maar de vibrator blijft me martelen.
Dit voelt veel erger dan de bamboeplank of de riem. Dit trek ik echt niet. Net voordat ik bedenk dat het echt weer tijd wordt om te gaan ademen, wordt alles zwart en zak ik buiten bewustzijn.
Als ik even later weer bijkom, zie ik dat Lova een nog nadruppelende emmer in zijn handen heeft. Hij ziet er bezorgd uit. Rustig ontwar ik, liggend op mijn rug, mijn gedachten en probeer mezelf wat in de hand te krijgen.
Mark komt in mijn nog wazige blikveld en laat me de nog trillende vibrator zien. Ik reageer er niet op, omdat ik er van uitga dat hij wel wijzer zal zijn.
Niet veel later voel ik dat hij de trillende staaf hard tegen mijn klitje drukt. Ik slaak een snerpende gil en daar schrikt Mark zo van, dat hij terugdeinst en mij grijnzend aankijkt.

Eindelijk heeft hij me te pakken en kan ik zijn tortuur niet meer aan. Hij geeft me een bemoedigend klopje op mijn linkertiet en kijkt trots in het rond.
Celina lijkt in shock te zijn: haar mond wil niet meer dicht en ze heeft constant haar hand voor haar mond. Jacques ziet er alleen maar verbaasd uit. Lova is alleen maar bezorgd, maar de blik van Lea treft me het meest. De hunkering in haar ogen is heel erg sterk. Irma heeft dat ook in de gaten.

Ik ga in een kleermakerszit zitten en Lova reikt me een glas sap aan, wat ik genietend leeg drink. Jacques en Celina ontwaken uit hun ontzetting en ratelen tegen Irma over alles wat ze zojuist gezien hebben. Mark knielt naast me neer en aait me even over mijn hoofd. Hij zegt: “Het was weer heerlijk om je te straffen”.
Ik zucht en zeg: “Ik heb er ook van genoten. Je hebt me echt ontzettend hard onder handen genomen!”
Ik krijg nog een aai over mijn hoofd en Mark gaat weer zitten en neemt een slokje rum. Lova komt naar me toe en vraagt of alles goed met me gaat. Hij zegt dat hij wel een middeltje kent wat mijn onderlijf snel kan laten genezen. Ik ben benieuwd en hij verdwijnt snel om het te gaan halen.
Dan gaat Lea naast me zitten. Ze pakt mijn hand beet en zegt: “Dat was heel erg heftig. Ik dacht eerst dat Mark je dood zou slaan, maar gelukkig deed hij dat niet. Het zag er echt uit alsof hij je heel erg veel pijn deed”.
“Dat deed hij ook en ik vond het heerlijk!”, antwoord ik
Lea knikt bedachtzaam en zegt: “Ik vond het heerlijk om naar te kijken en ik hoop dat ik ook eens een keer zo kan en mag genieten, maar ik mag geen seks van Lova; hij is veel te bang dat ik er ziek van word”.
Ik kroel door haar golvende haar en zeg: “Alles op zijn tijd, meisje”. Ik neem me voor om eerst even met Mark en Irma te praten voordat ik verdere opmerkingen maak.

Lova komt terug en heeft een potje met een soort olie in zijn hand. Het is warm en nadat ik op mijn buik ben gaan liggen, begint hij mijn kont heerlijk in te smeren. Het verkoelt en verwarmt tegelijk. Het voelt echt heerlijk. Als hij daarna zegt dat ik om moet draaien en mijn geopende kutlippen er mee insmeert, word ik weer botergeil van de warme olie. Ik reageer er op dezelfde manier op, als wanneer iemand mijn kut aan het beffen is.
Mijn klitje ontwijkt hij niet en dat zorgt er voor dat ik weer gek wordt van de lust. Hij heeft dat niet in de gaten, maar Mark wel. Hij zit luid te lachen en roept naar me: “Ik weet zeker dat je het heel moeilijk zal hebben als we straks naar het huisje lopen. En, nee: je mag niet klaarkomen!”
Ik moet hem nu al gelijk geven, want mijn lippen zijn door de slagen erg opgezwollen en drukken flink tegen mijn klitje en door de warme olie is al mijn geilheid weer geactiveerd!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 114: Vakantie Vieren (1)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1216x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 939x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6914x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5015x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6849x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13109x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2941x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4921x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9183x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8035x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10492x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7647x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5880x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8260x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net