Opwindend.Net
Datum: 29-05-2018
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 10845x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Poepen Met Eefje
Door John - Zoek naar meer...

Sascha en ik hebben een open relatie, we geloven wel in een liefde voor die ene persoon waar je altijd bij wilt blijven, maar om je hele leven ook nog met alléén die persoon seks te mogen hebben, dat gaat wat te ver.

Per slot van rekening eet je ook niet elke dag alleen maar biefstuk met champignons, hoe lekker dat ook is.

Bovendien: Sascha kan een goede “menage a Trois” op zijn tijd wel waarderen (en ik ook) en dat gaat niet als er nooit een ander bij mag komen.

Soms gebeuren er echter ook wel eens onverwachte dingen en daar vertellen we elkaar dan over, wat meestal weer resulteert in knetterende seks.

Wil je meer over ons lezen, zoek dan op: “Stiekem poepen” en “een dagje alleen thuis.

“Dat is lang geleden zeg!, kom binnen!”

Eefje zag er geweldig uit, met een strakke zeeblauwe driekwart jeans die haar vormen en stevige kuiten goed deden uitkomen, een grof geblokt houthakkershemd opgeknoopt tot vlak boven haar navel en blote voeten: zonder nagellak maar wel een onopvallend in de zon glinsterend teenringetje aan haar linkervoet.

Ze hield de deur uitnodigend open, gaf me een dikke zoen op elke wang en eentje op mijn mond waarbij ze heel even lichtjes op mijn onderlip zoog en met het puntje van haar tong erover heen likte.

Het was elke keer hetzelfde ritueel en net als elke keer voelde ik een schokje door mijn lul gaan als ze dat deed waarna ik minstens een kwartier met een halve stijve bleef zitten.

Niet dat er verder ooit ook maar iets was gebeurd, het was haar manier om mij te plagen en volgens mij wist ze heel goed wat het effect was omdat ze daarna altijd een bijna onzichtbaar, maar zeer ondeugend lachje om haar mond had.

Ze liep voor me uit naar binnen, de enorme vrijstaande woning van haar en haar man in, over de mahoniehouten vloer die eruitzag als een scheepsdek met houten planken en een zwarte voeg en ik keek met genoegen hoe haar jeans gespannen zat over haar strakke billen die eruit zagen als een omgekeerd hartje en heen en weer wiegden bij elke stap, Ze stopte even in de open keuken met het donker natuurstenen blad om een glas voor me te pakken en ging me weer voor, langs de enorme lichtgrijze sofa, door de openslaande deuren de beschutte achtertuin in waar op de patio een gerieflijke tuinset stond in U-vorm met een enorme overhangende parasol en een bedauwde glazen kan met water en citroenschijfjes naast een halfvol glas op het tafeltje.

“Maak het jezelf makkelijk” zei ze en ging in kleermakerszit op de kussens zitten, zodat ik volop zicht had op dat veelbelovende driehoekje tussen haar benen.

Inwendig schudde ik even met mijn hoofd om mijn gedachten weer helder te krijgen en sloeg mijn benen over elkaar.

Ze schonk mijn glas vol en vulde die van haarzelf aan, de blokjes tinkelden zachtjes en op de achtergrond hoorde ik het verre gezoem van een hommel.

“Wat brengt jou hier dan? Marcel is vorige week vertrokken naar het booreiland en komt pas over twee weken weer thuis, dus als je ‘m nodig hebt, zul je even geduld moeten hebben” lachte ze.

“Nee, ik was gewoon in de buurt en wilde even kijken of jullie thuis waren, het is alweer veel te lang geleden dat we elkaar gezien hebben” zei ik terwijl ik probeerde de kriebel te negeren die ik nog steeds voelde in mijn pik.

“Dan bof je” zei ze “want ik zit te wachten op een pakketje en daarna wilde ik de stad in om een terrasje te pakken”.

“Kun je niet vragen aan je overburen of ze het daar even mogen afleveren? Dan heb je meer tijd voor een terras en erg vinden ze het niet, ze gaan toch nooit ergens meer naar toe die ouwetjes en van wat ik begrepen heb kun je wel een potje bij ze breken.”

Bijna onmerkbaar aarzelde ze.

“Nee, dit pakje neem ik liever zelf in ontvangst, dan hoef ik hun ook niet lastig te vallen”.

Ze glimlachte: “En ik kan inderdaad weinig fout doen bij ze, vooral bij hem, die ouwe snoeper”.

“En ach, je weet hoe zij…””

Op dat moment werd er aangebeld en kreeg ik niet meer te horen wat er met de buurvrouw was.

“Ben zo terug” riep ze terwijl ze al halverwege de patio was.

Leek het nu maar zo, of had ze echt een blosje gekregen toen er aangebeld werd? “Nah, het zal de warmte wel zijn geweest en mijn oververhitte fantasie” dacht ik bij mezelf.

Er klonk wat gebrom van een mannenstem aan de voorkant van de woning en het vrolijke getinkel van haar stem terwijl ze een onverstaanbaar gesprek hadden, toen het geluid van de voordeur die dicht ging en haar snelle voetstappen in de woonkamer achter me.

“Ik ben zo terug hoor, momentje!” waarna ik haar de trap op hoorde lopen.

Even later klonk door het open raam van de slaapkamer het geluid van plakband wat van een doos werd afgescheurd, gevolgd door het geluid van karton langs karton en het lichte gekraak van plastic.

Even was het weer stil en hoorde ik iets wat leek op het oprekken van een in de was gekrompen handdoek en het onmiskenbare geluid van een rits en een broek die uit werd gedaan.

Toen weer dat handdoekachtige geluid en een broek die werd aangetrokken.

“Zo, sorry hoor, maar ik ben er weer” zei ze toen ze de tuin weer kwam ingelopen.

“Waar waren we”?

Enigszins teleurgesteld zag ik dat ze een donkerblauw zomerjurkje met een print van grote witte bloemen had aangetrokken.

Weliswaar kwamen haar benen zo beter uit, maar was nu ook wat zediger gaan zitten, met haar benen opgetrokken naast zich op de kussens streek ze haar jurk glad over haar mooie benen.

Het leek me onbeleefd om te vragen of ze wellicht ook een nieuw lingeriesetje had binnengekregen en deze eronder had aangetrokken dus ik bedwong mijn nieuwsgierigheid over de verkleedpartij en we brachten nog een genoeglijk uur door met kletsen over van alles en nog wat.

Intussen was er ook al een tweede kan citroenwater doorheen gegaan en werd het voor mij even tijd om naar het toilet te gaan.

Op de terugweg riep ze me toe of ik twee radlers mee wilde nemen uit de koelkast, ze had blijkbaar geen haast meer om naar de stad te gaan en ik vond het eigenlijk ook wel best zo.

Ik rommelde wat in de keukenla maar vond zo gauw geen flessenopener, dus popte ik met een lepel de kroonkurken ervan af en met de onderkant van het flesje klonken we op voorspoed en geluk.

Na twee slokken nestelde ik mezelf weer in de kussens om door te kletsen toen ik een vreemde uitdrukking op haar gezicht zag.

Het was een vreemde combinatie van ontspanning en de uitdrukking die Sascha heeft als ik bij haar binnendring.

Wat het ook was, het had zeker ook effect op mij, want ik werd spontaan zo opgewonden dat ik voelde hoe mijn pik zich met korte schokjes begon te verheffen en hoe een druppeltje voorvocht opwelde uit mijn eikel.

Van het ene op het andere moment hing er een bijna tastbare seksuele spanning in de lucht zonder dat ik precies wist waarom.

Na wat bijna een eeuwigheid leek, maar niet meer dan een halve minuut was, kwam ze weer terug op aarde en zag mij nog steeds gebiologeerd naar haar staren.

Ze had duidelijk blosjes op haar wangen, wat was er aan de hand?

“Sorry hoor” zei ze, “ ik zat even ergens anders met mijn gedachten”

“Het leek bijna heel ergens anders op” zei ik enigszins brutaal.

Haar blos verdiepte zich… “waarop leek het dan?”

“Nou, niet echt als een orgasme, maar wel op een aanloop daartoe”, ik voelde dat ik ook begon te blozen.

“Tja, je vroeg ‘t” voegde ik er zwakjes aan toe.

Nu had ze echt vuurrode blos, wat er wel lief uitzag, en erg verleidelijk omdat ze me met half geloken ogen schuin aankeek. “dagdroompje..” waarna ze haar donkerblonde haren losschudde en breed naar me grijnsde.

“Mmmm” “Ik zou eerder denken dat je stiekem van die Ben-Wa balletjes in hebt gedaan of zoiets, om je te helpen bij je dagdroom…”

Ze keek even naar mijn kruis: “Het heeft in ieder geval ook op jou effect gehad”

Ik kon alleen maar glimlachen en probeerde onopvallend wat te gaan verzitten om zo mijn stijve lul te verbergen, maar faalde jammerlijk.

Om de spanning wat te verlichten stond Eefje op, “Ik zal nog wat halen, wil je nog een Radler?”

“Nee, dankje, ik heb nog”, antwoordde ik automatisch, want toen Eefje opstond had ik een glimp opgevangen van wat onder haar jurkje zat en dat leek niet op een slipje of een stukje sexy lingerie.

Sterker nog: het zag er eigenlijk wat raar uit, een beetje bol en in het midden leek er een brede streep roze te zitten.

Eefje kwam weer terug en ik kon de verleiding niet weerstaan:

“Wat heb je onder je jurkje aan?”

“Pardon!?” zei ze

“Ik ving een glimp op van iets wat geen slipje was”

De blos die net verdwenen was kwam weer terug en ze zei ietwat vinnig dat het me niet aanging wat een dame onder haar rok aan had.

Ik verontschuldigde mezelf en zei: “Sorry, je hebt gelijk ik ben wat te ver gegaan, dat had ik niet mogen doen. Maar ik maak me een beetje zorgen om je. Is het iets medisch?”

Eefje zuchtte. “Ok, je hebt het dus echt gezien. Het is altijd spannend om iets stiekem te doen wat je opwindt, maar als je dan wordt betrapt… wil je er alsjeblieft je mond over houden tegen anderen?”

“Geen probleem, maar het is dus voor je plezier?”

Ze stond wat te draaien vóór ze antwoord gaf: “Ja, al een heel lange tijd, eigenlijk al van kleins af aan.”

“Marcel vindt het helemaal niks, dus doe ik het stiekem als hij weg is. Dan bestel ik luiers, doe ze om en ga dan de stad in om te flaneren. Het idee dat ik ze aan heb zonder dat een ander dat weet windt me op.”

Dát was dus het geluid wat ik boven had gehoord, de luier die ze omdeed.

“Dus eigenlijk stoorde ik je wel toen je de stad in wilde?”

“Eigenlijk wel, maar ik had het hier ook naar mijn zin met je en…. Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit in jouw bijzijn heb gedaan”

“Misschien wilde je het toch delen zonder dat je het wist” zei ik. “Mag ik het eens zien?”

Ze tilde de voorkant van haar jurkje op en onthulde een luier met –inderdaad- een roze streep in het midden en een paar roze beertjes er om heen.

“Vind je het erg dat ik dit leuk vind?” vroeg ze aan me.

“Nee..ee, maar waar koop je die dingen in godsnaam?” Gebiologeerd staarde ik naar de luier die er op één of andere manier nu toch wel sexy uitzag.

“Er is een speciale site voor die ze ook verkoopt”

“En dan draag je ze alleen of…?”

“Nee, ik gebruik ze ook om in te plassen, dat geeft me een kick”

Het kwartje viel bij me: “Dus toen je net zo keek was je in je luier aan het plassen?”

“Eh, ja… eigenlijk wel ja””

Het idee wond me steeds meer op, ik stapte wat dichter bij en zag inderdaad dat de voorkant wat boller stond.

Ik stak mijn hand uit, voelde er aan en hoorde Eefje haar adem inhouden en daarna weer snel in- en uitademen.

“Wat een geil idee” zei ik wat schor, “Plas je alleen of poep je er ook in?”

“Nee!” zei ze, “Dan zou iedereen om me heen het gelijk ruiken!”.

“Maar je bent nu thuis” zei ik, “dan geeft het niet”.

Eefje keek me met grote ogen aan, ze leek geschokt, maar haar pupillen die ook groter waren geworden vertelden een ander verhaal.

“Je bedoelt dat je het leuk zou vonden om mee te maken dat ik in mijn luier poep en plas?” zei ze.

Mijn lul steigerde intussen in mijn broek en was duidelijk zichtbaar voor haar als om te bewijzen dat ik meende wat ik zei.

“Ja, dat lijkt me erg, erg geil om mee te maken” en terwijl ik dat zei keek ik haar recht in haar mooie hazelnootbruine ogen aan.

Ze aarzelde even, maar ik zag al dat het een verloren strijd voor haar was: Het idee dat ik erbij zou zijn en toekijken terwijl zij haar behoefte in haar luier deed wond haar enorm op.

“Op één voorwaarde” zei ze met een stem die droop van de geilheid, “en dat is dat jij met me mee doet.”

Terugkrabbelen –als ik dat al had gewild- had geen zin meer en een paar tellen later was Eefje terug, mét luier.

“Sorry, ik heb alleen deze. Als ik het had geweten…” ze giechelde toen ze me zag staan met de roze en witte luier in mijn handen.

“Ik help je wel even” zei ze en begon de voorkant van mijn broek open te knopen.

Haar ademhaling versnelde toen ze mijn dikke paal bevrijdde en met haar handpalm gleed ze over de volle lengte even omlaag, kneedde mijn ballen greep mijn lul weer vast aan de onderkant en gleed met zachte maar ferme grip weer naar boven toe, zodat het voorvocht opwelde uit mijn eikel.

“Hallo lekkere jongen van me”,”krijg ik je toch nog eens te zien”

Het leek of mijn lul explodeerde van genot, ik sloeg mijn armen om haar nek om me staande te houden en kreunde zacht terwijl ze met haar voeten mijn broek omlaag hield zodat ik er uit kon stappen, haar ene hand knedend op mijn billen en met de ander om beurten mijn ballen en mijn pik masserend.

Daarna zakte ze door haar knieën en liet me eerst mijn ene en dan mijn andere voet optillen zodat de luier om mijn voeten zat.

Tegelijkertijd likte ze op en neer over de schacht van mijn lul, boog haar hoofd wat naar voren en liet de kop tussen haar lippen door glippen terwijl ze hem traag naar binnen zoog.

Tegelijkertijd voelde ik hoe ze de luier over mijn benen omhoog schoof, de randjes gleden als een soort zachte nageltjes over de binnenkant van mijn dijen, wat de beleving om door haar gepijpt te worden nog intenser maakte.

“Dag, lekkere jongen. Tot later!” zei ze, een zilver sliertje speeksel hing tussen haar onderlip en mijn eikel, en ze trok de luier voorzichtig verder naar boven zodat ik de zachte achterkant tegen mijn billen en tegen mijn ballen voelde zitten.

Dat gevoel!! Zacht, geil en op één of andere manier ook veilig.

“Trek je jurkje uit” zei ik tegen haar “Ik wil alles zien”

Eefje trok de jurk met gekruiste armen, zoals alleen vrouwen dat kunnen, met een sierlijk gebaar het zomerjurkje over haar hoofd, daarmee haar gladde buik en even later haar mooie borsten onthullend.

Ik keek waarderend hoe ze langzaam voor me in de rondte draaide zodat ik alle kanten van haar lichaam goed kon bewonderen.

Haar donkerblonde haar glinsterde in de zon, haar fijne gezichtje zongebruind, haar borsten hingen iets naar beneden maar waren nog steeds goed gevormd en stevig en vormden een perfecte combinatie met haar slanke, maar niet té slanke, middel met een zeer vrouwelijk buikje en dito naveltje die net boven de luier uitkwam.

Ik keek naar de voor- en onderkant van haar luier en zag de lichte bolling waar ze had geplast.

Eefje zag mijn blik en vroeg: “ wil je het zien? Dat ik in mijn luier plas?”

Ik knikte en voelde bij mezelf ook een aandrang opkomen.

Ze spreidde licht haar benen, zakte iets door haar knieën en duwde haar heupen wat naar voren zodat ik goed zicht had op haar kruis.

Haar gezicht ontspande wat en kreeg een bijna geconcentreerde uitdrukking, het puntje van haar tong stak tussen haar lippen vandaan en bevochtigde haar onderlip.

Daarna hoorde ik haar licht zuchten en zag ik hoe de luier die ze droeg nog wat boller werd aan de onderkant, ik kwam naar voren en goed luisterend hoorde ik het geluid dat haar plassende kutje maakte, een lichtgeel soort waas kroop omhoog en bolde de voorkant van de luier verder op, steeds verder omhoog, totdat de hele voorkant een soort doorzichtigheid had bereikt als bij papier waar je wat vet op hebt gemorst en het bolle gedeelte duidelijk doordrenkt was met pis.

Eefje opende haar ogen weer en keek me aan. “Nu jij”

Ik probeerde me wat te ontspannen en mijn pis te laten lopen, maar dat lukte niet gelijk.

Plassen met een stijve valt niet mee, zoals elke man weet.

“Ga zitten” zei ze tegen me, “dan gaat het wat makkelijker”

Ik liet mezelf weer op de stoel zakken waar ik eerder ook in had gezeten en Eefje trok een andere erbij om tegenover me te komen zitten.

“Kijk, net als ik gaan zitten” zei ze en ze zakte wat onderuit, haar voeten gespreid op de rand van het tafeltje.

Ik deed wat ze zei en voelde dat dit ging lukken.

Ik ontspande mezelf en liet het lopen.

Een heerlijk warm gevoel gleed langs mijn lul naar beneden en ik verwachtte dat de warme pis zó mijn bilnaad in zou lopen.

In plaats daarvan werd ik verrast door een zacht en bijna vloeibaar gevoel van warmte wat zich verspreidde van de straal uit mijn eikel, naar beneden, omlaag langs mijn nog steeds half stijve piemel, onder mijn ballen door tot onder mijn billen.

Ik kreunde van genot en opluchting en zag Eefje tegenover me zitten.

Ze had een hand in haar luier laten glijden en ik zag de voorkant beurteling langzaam en dan weer snel bewegen terwijl ze masturbeerde.

Ze beet op de onderkant van haar lip: “Jezus wat is dat geil om te zien!!”

Het gevoel van mijn stijve pik in de luier, de warme zachte druk tegen en tussen mijn billen en de aanblik van Eefje die zichzelf vingerde in kaar eigen volgepiste luier was meer dan ik kon hebben om mijn zelfbeheersing te houden.

Ik wreef met mijn hand over de voorkant van mijn luier, voelde de tintelingen door mijn pik trekken en begon druk uit te oefenen.

Er klonk wat gepruttel en ik voelde dat ik op het punt stond mijn hele luier vol te poepen als ik niet inhield.

Eefje’s ogen werden groter: “Doe je wat ik denk dat je doet?”

“Nog niet” kreunde ik, “ik wil eerst zien hoe jij je luier vult”

Ze gleed van de kussens af en ging op haar knieën voor me zitten.

Daarna zakte ze wat door haar benen, pakte mijn hand en trok me naar voren totdat ik ook op mijn knieën voor haar zat.

Ze pakte de achterkant van mijn hoofd beet, trok me naar zich toe en begon me te kussen.

Haar lange lenige tong draaide rondjes om mijn tong, haar zachte lippen waren als kussentjes op de mijne en ik verloor alle besef van mijn omgeving, alleen zij was nog belangrijk en het genot wat wij samen deelden.

Ik hoorde een zacht scheetje en daarna het heerlijke geluid van Eefje die haar luier vol poepte met zo nu en dan een “pop”, pruttelgeluidjes en een smakkend geluid, als iemand die brooddeeg door zijn handen perst, naarmate haar luier voller raakte.

Ik had mijn hand de buitenkant van haar luier gelegd en voelde hoe deze zich verder vulde, zacht, warm, kneedbaar, ik voelde haar tong in mijn mond en trok haar dichter naar mij toe, de poep plettend tegen haar billen.

Een intense poepgeur hing om haar heen, prikkelend, geil en heerlijk vies.

Eefje trok haar hoofd wat terug en stopte twee vingers in mijn mond die duidelijk nat en glibberig waren en naar kut roken.

“Nu jij” zei ze en wreef over de voorkant van mijn luier.

Dat liet ik me geen tweede keer zeggen, ik kon mij niet meer inhouden om subtiel te genieten van een langzaam naar buiten komende drol, maar kantelde mijn bekken wat naar achteren en kakte met een knetterende plof mijn luier zo vol dat de poep tegen mijn ballen aankwam en de andere kant op bijna boven mijn bilspleet uit kwam.

De voorkant van mijn luier werd naar voren getrokken en ik voelde hoe Eefjes hand mijn lul weer beetpakte, alhoewel het nu anders aanvoelde dan eerst en er nu ook zacht smakkende geluidjes te horen waren terwijl ze over de hele lengte op en neer ging.

De geur was wat sterker geworden maar dat maakte ons alleen maar geiler.

Ik wou genieten van het beeld van Eefjes hand om mijn lul, dus ik boog me wat naar achteren en keek naar beneden.

Ze had duidelijk een greep in haar luier gedaan en was nu met een hand vol poep bezig mij af te trekken, mijn pik zat onder haar stront, klontjes waren op de grond voor mij gevallen en de rand van mijn luier zat vol bruine vegen. Het voorvocht liep met dikke druppels van mijn met stront besmeurde eikel af naar beneden en vermengde zich met de poep waardoor het smakkende geluid luider werd. Een rilling van genot trok door mijn gezwollen pik, tussen mijn billen door en vervolgens langs mijn ruggengraat omhoog.

Ze stopte even met aftrekken, liet haar hand onder mijn ballen doorglijden en liet een vinger in mijn anus glippen.

“Ik ook, ik hou het niet meer” fluisterde ze in mijn oor.

Ik liet één hand van voren in haar luier glijden. Haar doosje voelde zacht, nat en opgezwollen aan en met twee vingers begon ik haar kutje te neuken.

Via de zijkant van haar luier liet ik mijn andere hand naar binnen glijden en voelde de zachte warme en kleverige weerstand van haar poep tussen mijn vingers en onder mijn handpalm.

Ik gleed door tot tussen haar billen en vond haar poepgaatje. Eefje hielp me door haar kruis naar voren te duwen en zonder moeite gleed mijn vinger haar aarsje in terwijl mijn andere hand nog steeds als een zuiger op en neer ging in haar inmiddels drijfnatte spleet.

Eefjes lichaam schokte, ze slaakte een kreet, liet mijn staaf los en zakte tegen me aan.

Tegenstrijdige gevoelens raasden door mij heen: Teleurstelling omdat ze al zo snel was klaar gekomen en dus waarschijnlijk niet meer strak gespannen stond van de geiligheid, trots omdat ik haar zo had laten schreeuwen van genot en mijn eigen geilheid die nog steeds aanwakkerde als een uitslaande bosbrand.

Eefje keek naar me op: “Maak je maar geen zorgen hoor, ik moet altijd eerst even snel klaar komen om de scherpe randjes er af te halen, daarna kan ik gewoon weer verder maar ben ik geil op een wat lomere maar overheerlijke manier”.

Ze trok langzaam haar hand uit mijn luier, een plagerig kneepje geven in het topje van mijn pik en zakte wat achterover, haar knieën gespreid zodat ik een duidelijk uitzicht had op de drijfnatte en met poep besmeurde voorkant van haar luier.

Ze spreidde haar knieën nog wat verder en door het gewicht van de volgeplaste voorkant zakte haar luier wat open zodat ik vol zicht had op de welving van haar billen, bijna onzichtbaar onder een dikke bruine smurrie en een deel van haar nog steeds gezwollen kut, glinsterend van haar geile sappen.

Ik liet mijn hand die dik onder haar kak zat weer in mijn eigen luier glijden, pakte mijn pik beet en trok hem naar buiten waarna ik traag mezelf aftrok, de poep gebruikend als een soort glijmiddel

“Ik ben nog steeds zó geil” zei ze, “ik ben in jaren niet meer zo hitsig geweest geloof ik” en smeerde met haar besmeurde hand strelend onze gezamenlijke poep uit over haar hele buik zodat er een brede veeg liep van haar linkerborst naar beneden tot onder haar navel.

“Ik wil dat je je luier uit doet” zei ze. “Ik wil het zien”.

Ze stond op, trok de zijkanten van haar eigen luier los en draaide zich naar me om zodat ik volop zicht had op haar besmeurde ronde kontje, een dikke laag van die heerlijk geurende zachte brij op en tussen haar billen alsof een stucadoor een grote kwak tussen haar billen omhoog en opzij had afgesmeerd.

Ze boog voorover, stak haar hand tussen haar benen door en gleed met haar vingers door haar bilspleet naar beneden waarbij ze een lange streep poep over de binnenkant van haar dijen smeerde.

Met een zacht plofje vielen stukjes stront op de veranda.

Eefje raapte ze op, draaide zich naar me om en smeerde ze over haar buik, vlak boven het streepje schaamhaar wat ze daar had.

Haar schaamlippen waren donkerrood en opgezwollen, haar spleet stond wijd open en dikke melkachtige druppels kutvocht glinsterden in het zonlicht.

Ik maakte de zijkanten van mijn eigen luier los en wilde hem op de grond laten vallen.

“Nee” zei Eefje: “Geef ‘m aan mij”.

Ze pakte de luier aan, deed hem tussen haar benen, duwde hem wat aan en sloot de zijkanten weer.

Ze stond te trillen op haar benen van geilheid en –waarschijnlijk net als bij mij- een alles omvattende niet te omschrijven, alles om ons heen vervagende emotie die ik alleen maar kan omschrijven als een bijna dierlijke paringsdrift.

Ik pakte haar luier op en deed hem om, ik voelde de vochtige, plakkerige massa van haar uitwerpselen zich als een enorme kut vastzuigen aan mijn billen. Het idee dat Eefjes poep zich nu met de mijne vermengde, dat ik haar volgepoepte luier omhad en de warmte van haar lichaam voelde in die zachte hoop, zorgde voor een ervaring om nooit te vergeten.

Met een soort grauw sprongen we bijna naar elkaar toe en scheurden de luiers van elkaars kont.

Onze handen grepen elkaars billen en wreven de bruine massa omhoog, omlaag, naar voren en over elkaars buik.

Ik zakte op de grond en Eefje greep met twee handen mijn lul en ballen beet en masseerde ze op een gekmakende wijze met haar handen vol met ons beider poep terwijl ik haar borsten en buik verder ondersmeerde, een greep deed tussen haar billen en de kak tussen mijn vingers kneedde terwijl ik de rest over haar rug uitsmeerde.

Vervolgens kwam ze op me liggen, stak haar tong tussen mijn lippen door en wild zoenend en tongend werkten we ons naar een ongekende roes van geilheid.

Bij elke beweging hoorde ik de smakkende geluidjes van onze volgesmeerde lichamen en uiteindelijk hield ik het niet meer.

Ik draaide haar om, plat op haar buik en gleed met mijn gezwollen lul tussen haar billen door.

Eefje kwam wat omhoog met haar heupen. “Neuk me in mijn kont” kreunde ze terwijl ik de toppen van haar vingers snel tegen mijn zware, op springen staande, ballen voelde bewegen.

Ik besefte dat ze zich weer vingerde en dat ik snel zou moeten zijn om haar bij te houden.

Ik draaide mijn heupen wat naar binnen, drukte met twee vingers mijn stijve leuter wat naar beneden, gleed zonder moeite tot aan mijn ballen in haar aarsje en begon haar wild te neuken.

Naar beneden kijken zag ik klontjes poep in mijn schaamhaar zitten en haar heerlijke nutella om mijn lul heen werd dunner, dradend trekken tussen mijn buik en haar billen en fungerend als glijmiddel.

Haar kringspier kneep hard om mijn lul terwijl ze weer klaarkwam en dat was het laatste zetje wat in nog nodig had.

Ik had me al die tijd in kunnen houden, maar nu leek het of mijn lul ontplofte in een explosie van genot, mijn orgasme verspreidde zich van het topje van mijn eikel naar benden langs mijn hele lul, langs mijn ruggengraat tegelijk naar beneden richting tenen en omhoog naar mijn hoofd.

Elk schokje van genot in haar lichaam zorgde dat haar kontgat samenkneep rond mijn pik en dat zorgde weer voor een nieuwe sidderende ontlading waarbij ik mijn sperma naar buiten voelde golven in lange scheuten, haar lichaam vullend met mijn zaad.

Na wat een duizelingwekkend heerlijk eeuwigheid duurde lagen we ontspannen tegen elkaar aan en ik voelde mijn verslappende pik uit haar kakgaatje glijden.

Haar kont stond nog wijd open en een straaltje wit slijm gleed naar buiten.

Met mijn vinger volgde ik het straaltje terug naar binnen en gleed plagend weer even naar binnen.

Eefje giechelde en kroop wat dichter weer tegen me aan: “Dat was geweldig, moeten we echt vaker doen.”

Ze was even stil en zei toen met een lach in haar stem: “Nu alleen nog zien hoe we alles weer schoon krijgen……”

Zoek naar meer verhalen van John...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 4301x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 3028x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.0
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 5501x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 11105x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2159x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4208x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8485x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7738x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10042x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4737x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7247x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5745x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8015x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7681x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3111x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net