Opwindend.Net
Datum: 01-06-2018
Stemmen: 75x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 20639x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Dominante Juf - 4
Door Jefke - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Dominante Juf - 3

De volgende morgen sta ik wat vroeger op voor in de was te snuffelen naar een slip van mijn zus Sarah. Sarah is 21, single, blond, 1.65m groot slank en heeft een B-cup.

Ik hoop dat er niemand wakker wordt en me betrapt met het zoeken naar Sarah haar slipjes. Ik kan maar 2 slipjes van haar vinden 1 rode string en 1 roze slip. Ik besluit de rode string te nemen, ik kijk er even in en zie een plasvlek staan. Die heeft ze zeker gisteren nog gedragen. IK doe hem aan en maak me verder klaar voor naar school te gaan, hopelijk zie je niet al te goed dat ik een string draag.

Deze dag hadden we geen Frans en dus zou ik juf Danielle pas na schooltijd zien, al was ik wel de hele dag aan haar aan het denken. De laatste bel gaat en iedereen gaat naar huis, ik ga naar het lokaal waar juf Danielle zit en klop op de deur. Ik mag binnenkomen en schrik van welke kleding ze aan heeft zo heb ik haar nog nooit gezien. Ze had een kort latex rokje aan en latex topje waarbij de buik bloot was, verder had ze hoge laarzen aan met een hak van zeker 15cm. Ben je nu weer op me aan het geilen zegt ze en geeft me een slag in mijn gezicht. Sorry meesteres zeg ik en kijk naar beneden. Dat is beter, uitkleden enkel die slip van je zus mag aanblijven beveelt ze dan. Ik kleed me uit en sta daar met enkel de vieze string van mijn zus. Juf Danielle neemt haar gsm en trekt snel een foto, als je niet braaf bent zal ik deze naar Sarah sturen eens zien of ze haar string herkent zegt juf Danielle. NEE dit mag echt niet gebeuren dacht ik.

Je geniet er wel van he slaafje zegt ze dan als ze mijn stijve lul ziet door de string. Ze neemt plaats op een stoel en ik moet over haar komen liggen met mijn kontje naar boven. Ze slaat met haar vlakke hand een keer of 20 op mijn billen, tot ze mooi rood zien. Daarna mag ik eindelijk de vuile string van sarah uitdoen. Ze kijk in de slip en ziet de plasvlek van sarah erin ook was er al wat voorvocht van mijn lul in. Wat ben jij een viezerik zegt Danielle en ze duwt de sting met de plasvlek onder mijn neus.

Je geniet er zelfs van dat je een damesstring aanmag slaafje. Ze maakt een bolletje van de string en duwt die in mijn mond. Ze neemt haar voorbinder uit haar tas en doet deze aan.

Ze beveelt me voorover te bukken over haar bureau en spuugt op mijn ster voordat ze de voorbinder naar binnen duwt. Ik zal je eens neuken als een sletje zoals je er daarnet uitzag ik je string.

Ze neukt me hard in mijn ster, ze neemt mijn tepels vast en trekt eraan. Ik kan niets zeggen met die string in mijn mond. Ze blijft me neuken en knijpt ook nog even in mijn ballen.

Na een minuut of 10 stopt ze met me te neuken en haalt ze de string uit mijn mond om er dan de voorbinder in te duwen. Pijp me sletje dat je bent !! Ik pijp de voorbinder ook al heeft deze een ranzige smaak.

Ik kan niet anders dacht ik anders stuurt ze de foto naar Sarah en hoe moet ik dat uitleggen. Na even pijpen moet ik haar laarzen nog volledig schoonlikken. Als ik dit aan het doen ben zie ik juf Danielle duidelijk genieten. Ik denk dat ze met haar kutje aan het spelen was maar durfde die richting niet uitkijken. Ik lik haar laarzen volledig schoon en pijp ook nog even de hakken.

Aan het gekreun van juf Danielle te horen heeft ze een heerlijk orgasme gekregen. Omdat ik zo goed had geluisterd kreeg ik nog een tongzoen voordat ik vertrok naar huis.

Zie dat je morgen opnieuw een slip van Sarah draagt zegt juf Danielle nog maar niet dezelfde !

Als ik thuis aankom ga ik eerst naar mijn kamer om de string van Sarah uit te doen en om mijn eigen boxershort weer aan te doen. Sarah zou die avond naar een vriendin gaan en ik zag de kans mooi voor dan op haar kamer naar een mooie slip te zoeken voor de dag erna.

Ik hoor Sarah vertrekken en ga naar haar kamer. Ik begin te zoeken naar haar slipjes en vind ze al snel. Ik bekijk ze allemaal en zie dat er een latex slip tussen zit, dat moet juf danielle wel geil vinden dacht ik. Ik doe hem aan en behalve dat mijn stijve lul er uitstak paste hij goed.

Ik kijk nog even verder in Sarah haar kleerkast, ik zie dat ze verschillende mooie kleren heeft hangen en besluit nog even een jurkje over aan te doen. Als ik het aan heb kijk ik in de spiegel, ziet er wel goed uit dacht ik. Plots gaat de deur open, Sarah is al terug. Wat ben jij aan het doen viespeuk ! roept ze. Ik wist niet wat zeggen en werd zo rood als een tomaat.

wat Sarah verder met Jef zal doen lees je in het vervolg ...

Tips en reacties zijn steeds welkom. Vragen mag je steeds naar mijn mail sturen .

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Dominante Juf - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1272x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 973x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6933x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5033x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6854x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13126x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2947x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4923x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9189x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8038x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10494x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7648x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5881x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8265x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net