Opwindend.Net
Datum: 01-06-2018
Stemmen: 46x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 8457x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Het Begin... - 3
Door Inkog25 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Begin... - 2

Bedankt voor de reactie. Ik hou ervan om mijn verhaal rustig op te bouwen en te onderbouwen. Het is een proces en dat zal je ook wel merken bij dit deel. Als je ideeën hebt die in het vervolg kunnen, hoor ik ze graag.

Inge kwam de kamer binnenlopen. 'Zou jij morgen boodschappen willen..' Ze stopte plots met praten en er viel een doodse stilte. 'wat ben jij nou aan het doen?' vroeg ze verbaasd. Ik lag nog steeds aangekleed onder de dekens in bed. Voorzichtig haalde ik de deken van mijn hoofd en stamelde dat ik moe was en zo in slaap was gevallen. Ze keek me vragend aan maar ging er verder niet op in.' Wil je morgen boodschappen doen voor het avondeten? Ik heb in de middag mijn laatste examen en ga dan wat drinken met Cindy. Ik zal wel een lijstje maken.' ratelde ze aan één stuk door. Met een kort antwoord stemde ik in waarna ze de deur sloot en verder ging leren. Mijn gedachtes waren totaal ergens anders. Bij Casey of wie het ook mag zijn. Veel vragen schoten door mijn hoofd en bedacht na een aantal minuten staren dat ik alleen maar antwoorden zou kunnen krijgen als ik de computer weer opstartte.

Mijn hand trilde van angst toen ik de website opende. Gelijk kreeg ik een melding dat ik berichten had ontvangen waarna ik ze opende. [Je leven veranderd vanaf vandaag. Je zult mij moeten gehoorzamen en dienen.] Mijn mond viel open tijdens het lezen van een hele lap tekst. [Je trieste leven zal veranderen in een leven vol avonturen, genot en seks. Ik geef je leven een betekenis. Gehoorzaam je niet dan zal ik ervoor zorgen dat de mooie filmpjes van je terecht komen bij je familie en vrienden. Dus denk goed na bij alles wat je doet. Is dat duidelijk?] Met nog steeds een open mond en grote ogen drong de tekst tot mij door. Het voelde alsof de grond onder mij wegzakte. Direct typte ik terug met de vraag wie ze was. Hoe ze wist wie ik was. Allemaal vragen stuurde ik naar haar toe. Direct kreeg ik antwoord terug. [Zwijg!! Je vraagt vanaf nu niets meer. Je luistert, gehoorzaamd en dient. Ik eis een antwoord op mijn vraag.] Angst nam de overhand en deed maar snel wat ze vroeg. Met een korte ja drukte ik op enter. [ja?! Ja meesteres zal je bedoelen.] Snel herstelde ik mijn 'fout' en antwoordde terug, ja meesteres.

[Goed. Laten we beginnen om het makkelijker voor onszelf te maken.] typte Casey nu en kreeg een bericht via Skype van ene Casey01. Snel opende ik Skype en las door. [Via Skype zal onze communicatie wat makkelijker gaan. Installeer deze ook op je telefoon!] Mijn telefoon lag naast me en installeerde maar snel de app. Ook kreeg ik een bestandje toegestuurd welke ik moest installeren. Het bleek een programma te zijn waardoor Casey de macht over mijn computer had gekregen. Ze kon continu meekijken via de webcam en zag alles wat ik deed op de computer. De opdracht om de webcam boven op de kledingkast te zetten zodat ze een goed overzicht van de kamer had was zo uitgevoerd. Door de extreme schok en angst zat ik in een soort roes waardoor ik op het moment alles over mij heen liet gaan.

[Maak je geen zorgen! Ik heb het beste met je voor. Ik ga ervoor zorgen dat je zelfverzekerder wordt. Je zal veranderen in gedachtes en ga je leren hoe je seks moet hebben. Zoals je zelf verteld hebt droom je hier al heel je leven van. Klopt dat?] De toon van Casey was ineens een stuk milder. Ik had alles van mij met haar gedeeld en ze had inderdaad gelijk. Langzaam voelde ik de spanning en angst afnemen in mijn lichaam. [Dat klopt meesteres] zei ik gehoorzaam. [Om een vrouw te veroveren en te begrijpen, moet je ervaren wat het is om een vrouw te zijn. Dat is de eerste stap. Hierin ga ik je natuurlijk begeleiden. Je zult je aan regels moeten houden waaraan jij je zonder aarzeling aan houdt. Om te beginnen kleedt je je nu helemaal uit en ga je midden in de kamer staan met je handen in je nek.] Met knikkende benen stond ik op en kleedde mij uit. Met mijn handen in mijn nek keek ik naar het scherm voor verdere instructies. Het voelde als een keuring want Casey keek continu mee. [Je ziet er lekker uit Alex!] typte Casey. Een goed gevoel schoot door me heen. Nog nooit had iemand dat tegen mij gezegd. [Wel wil ik dat je die bos bij je lul direct weg haalt. Je zou toch ook niet willen dat ik zo'n bos bij mijn natte kutje hebt?] vroeg ze. Aarzelend met wat te doen liep ik naar het toetsenbord en gaf haar weer gelijk.

Snel deed ik mijn boxer aan en wilde de kamer uitlopen naar de badkamer. [Wat doe je nou? Had ik gezegd dat je je boxer aan mocht doen? Doe hem uit en ga je scheren. Owja, en neem een string mee van je zusje!] typte Casey. Geschrokken las ik het bericht maar deed snel mijn boxer uit. Voorzichtig opende ik de deur om te kijken of Inge er niet was. Gelukkig zag ik haar niet en rende naar de badkamer. Na veel moeite had ik al mijn schaamhaar verwijderd. Mijn penis en ballen waren kaal en glad. Trots keek ik in de spiegel en voelde aan mijn groter lijkende penis. Al snel groeide hij in mijn hand tot hij niet meer kon. Rukkend genoot ik van mijn groter uitziende lul maar stopte snel want Casey zat op mij te wachten.

Bijna was ik al de badkamer uitgerend toen ik bedacht dat ik een string van Inge moest meenemen. In de vuile was vond ik een mooie zwarte kanten string. Hij zag er nog schoon uit en besloot deze mee te nemen. Eenmaal veilig terug moest ik van Casey weer in het midden van de kamer gaan staan. Stiekem was ik best benieuwd wat ze van mijn groter lijkende penis vond. [dat ziet er goed uit! Daar kunnen we wel wat mee.] zei Casey gelijk na mijn gedachte. [Om te begrijpen hoe lastig vrouwen het hebben om er mooi uit te zien wil ik je dat laten beleven. Trek de string aan die je hebt meegenomen. En vanaf nu draag je alleen nog maar vrouwelijk ondergoed.] Na twee keer haar bericht te hebben gelezen stond ik weer stijf van verbazing. [nou, kom op! Als ik je iets vraag doe je het zonder aarzeling] stuurde Casey. Ze vond waarschijnlijk dat ik er te lang over deed. Na wat gepuzzel trok ik de string aan. Hij schoof zo tussen mijn billen bij het optrekken maar moest wel even frummelen met mijn penis. Ik bekeek mijzelf in de spiegel en zag dat mijn penis aan beide kanten er een beetje uit stak. Het voelde apart aan om een string tussen mijn billen te hebben. Ik begreep alleen niet wat hier zo erg aan was.

Terwijl ik mijzelf bekeek ging de TV aan. Ik keek om en zag dat er een filmpje werd afgespeeld. Het waren twee mannen en een klein meisje die hard werd genomen.

Ook op de computer werd het filmpje afgespeeld. Mijn telefoon trilde. Het was Casey weer; [zo sletje. Je hebt een lekker kontje in de string] Hé? Zei ze nou sletje? [Vanaf nu zullen er continu filmpjes afgespeeld worden op je tv en computer. Zonder beding zet je deze uit. Het zal je helpen met een andere regel. Die lekkere grote lul van je wil ik altijd stijf zien in deze kamer! Reageer in actie als je het begrepen hebt.] verbijsterd las ik wederom dubbel het bericht. Twijfelen had geen zin en nadenken ook niet dus begon ik maar gelijk te rukken. De penis kon makkelijk via de zijkant van de string bevrijdt worden en bekeek de pornofilmjes. Dit keer waren het twee vrouwen die elkaar klaar likten. Binnen no-time stond mijn penis rechtop. Al snel werd ik zo geil dat ik klaar wilde komen.

[Stop! Stijf is stijf. Ik had niet gezegd dat je ongegeneerd mocht staan rukken.] typte Casey. Op één of andere manier had ze het voor elkaar gekregen om haar teksten groot op de schermen te laten zien. Ik stopte een beetje teleurgesteld. [klaar komen is iets wat je moet verdienen en mag je alleen maar met mijn toestemming.] vervolgde de teksten op het scherm. [Omdat ik begrijp dat de afgelopen uren best heftig voor je moeten zijn geweest zal ik je het makkelijk maken voor deze keer. Als je je nu als een echt sletje jezelf een uur lang verwend op bed mag je toestemming vragen om klaar te komen. Met één voorwaarde, dat je de dildo lekker naar binnen laat glijden.] Ik las het bericht met grote ogen op het scherm waarna er gelijk weer een geile film afgespeeld werd. Toestemming vragen? Moest ik voortaan toestemming vragen? Ik legde het even naast me neer want ik wilde graag klaar komen. Ook al was ik doodsbang, een geil gevoel stroomde door mijn lichaam.

Snel pakte ik de dildo met glijmiddel uit de bureaulade. Nadat ik plaats had genomen op bed trok ik mijn benen weer omhoog en smeerde mijn anus en dildo in.

Soepel gleed hij naar binnen en begon mijzelf te neuken. Geil keek ik naar de filmpjes die er afgespeeld werden en trok me af. Ik was zo geil dat ik al snel zou komen. Even stopte ik met alles. [Doorgaan met neuken slet!] verscheen er op beeld. Geschrokken begon ik gelijk met het heen en weer bewegen van de dildo. Mijn gedachten schoten heen en weer. Stiekem genoot ik van de dildo die langs mijn anus steeds weer naar binnen gleed. Ik probeerde hier tegen te vechten maar gaf het al snel op na een aantal minuten. Het viel me op dat er veel verschillende genres getoond werden. Lesbische scènes en hetero scenes maar ook vrouwen met piemels en zelfs af en toe mannen die zich aan het aftrekken waren. Tussendoor flitste er volgens mij plaatjes van grote stijve penissen. Al ging het vaak net iets te snel om in mij op te nemen.

Een half uur was verstreken. Een ontelbaar keer was ik bijna gekomen en mijn anus begon pijn te doen van de schuivende dildo. Mijn armen waren verslapt en kon eigenlijk niet meer. Het laat al raden dat mijn penis glom van het voorvocht wat als een soort glijmiddel diende tijdens het rukken. Starend naar de TV dacht ik aan opgeven. Maar ik was zo ontzettend geil geworden dat het me deed beslissen niet op te geven. Ik wilde nu zo graag komen.

[Zo sletje. Je hebt het volgehouden. Het uur is voorbij.] verscheen op het scherm. Een gevoel van opluchting kwam over mij heen. En niet meer omdat ik mocht stoppen, maar omdat ik klaar mocht komen. Ik moest het alleen nog vragen! Met een plakkerige hand van het voorvocht pakte ik de telefoon. 'Mag ik klaarkomen meesteres?' typte ik. Heel apart om het te moeten vragen maar het boeide mij even niet. Er verscheen al snel tekst op het scherm. [Ja geil sletje. Je hebt het verdiend!] Ook al werd ik nu vernederd, de tekst zorgde voor een glimlach op mijn gezicht. Snel trok ik zo hard als ik kon terwijl de dildo diep in mij zat. Ik stond op het moment om klaar te komen toen ik op de TV mijzelf zag liggen. Live keek ik mee hoe ik klaar kwam. Ik was geil en genoot van het aanzicht. Trillend spoot ik ladingen sperma uit mijn kloppende penis. Ik kon het niet laten en kreunde één keer hard. Bijkomend van het orgasme ontspande mijn hele lichaam. De dildo gleed soepel uit mijn lichaam wat een bevrijdend gevoel gaf.

Op de TV zag ik mijzelf nagenieten met klodders sperma op mijn buik. [Goedzo sletje. Je mag je fatsoeneren. Het is al elf uur en tijd om te gaan slapen. Zet je wekker om zeven uur 's ochtends. Vanaf nu ben je altijd om zeven uur wakker om mij te kunnen dienen] las ik van het beeldscherm. Zeven uur? Dat is vroeg! Normaal sliep ik altijd uit tot elf of twaalf uur. Dat kwam ook vooral omdat ik pas rond drie uur ´s nachts ging slapen. [Als je in bed ligt en je gaat slapen hoef je niet continu een stijve te hebben. En had je nog plannen morgen?] vroeg Casey. Ik reageerde via de telefoon dat ik morgen nog wel boodschappen moest doen en legde uit waarom. Voorzichtig stond ik op, na een uur op mijn rug te hebben gelegen was alles een beetje stijf geworden. Mijn anus voelde beurs aan van het geweld wat hij een uur lang heeft moeten doorstaan. Na het opfrissen in de badkamer dook ik in bed. De lampen waren uit maar door de schermen met porno was het nog aardig licht in de kamer.

Slapen lukte me nog niet, het was nog vroeg voor mijn doen. Langzaam drong alles tot mij door. Een paar uur geleden was er nog niets aan de hand en nu ben ik ineens een sletje geworden van Casey. Dat wil ik helemaal niet! Alleen mijn penis verraadde dat ik diep van binnen genoot van de aandacht van een vrouw. Al snel stond hij weer stijf. De porno filmpjes hielpen ook niet mee. Helaas mocht ik er niet meer aanzitten zonder toestemming en probeerde het te negeren. Wat gaat er morgen gebeuren? Kan ik hier nog onderuit komen. Na misschien wel een paar uur piekeren viel ik starend naar de TV in slaap. Een meisje nam een grote penis van een goed uitziende shemale diep in haar mond. Dat was het laatste wat ik zag voordat mijn ogen dicht vielen.

Mijn hand glijd over het naakte lichaam van mijn zusje. Ik lig naast haar en stop bij haar heerlijke borsten. Deze masseer ik eventjes wat Inge zachtjes doet kreunen. Haar tepels zijn hard geworden van mijn aanrakingen. Mijn lippen raken de hare en eindigt in een passionele zoen. Haar tong speelt met de mijne en we genieten van elkaar. Mijn hand heeft inmiddels zijn weg gevonden tussen haar natte strakke lipjes en glij zonder moeite haar kutje binnen. Met mijn middelvinger vinger ik haar zodat ze begint te kronkelen. Kreunend kijkt ze mij geil aan.

Ik schrok wakker van de wekker. Het is zeven uur. Ik kijk om mij heen en kom erachter dat het een droom was. Mijn penis staat weer op volle oorlogssterkte en was ontsnapt uit de string van Inge. De TV staat nog steeds aan met porno. Al snel besef ik mij weer wat er gisteren gebeurd was en wrijf mijn vermoeide ogen uit. Op de telefoon zie ik berichten van Casey staan en besluit deze maar te openen. Wat zou ze nu voor mij in petto hebben? Het is een hele lijst met opdrachten en regels voor vandaag.

[Goedemorgen sletje, welkom op de eerste dag van je nieuwe leven! Vandaag ga je een aantal opdrachten uitvoeren en volg je de regels die ik je geef. Allereerst ga je douchen. Elke vrouw houd van een gladde huid en moet zich dus ook iedere dag opnieuw scheren. Scheer je benen en ander lichaamshaar volledig af. Na de douche smeer je je in met lotion. Dit doe je vanaf nu iedere dag! vervolgens breng je je buttplugje in en zoek je weer een string uit van je zusje.]

"Alles wegscheren? Dat is nogal veel werk!" Dat waren de eerste gedachtes die mij te binnen schoten. Maar mijn gedachtes vochten met me. "Ja maar zo kom ik er wel achter hoe het is om een vrouw te zijn, en dat is niet heel makkelijk zoals je merkt." Ik was moe en wilde zo snel mogelijk wakker worden door een goede douche te nemen. Ik pakte de plug en glijmiddel en vertrok naar de badkamer.

Ik genoot van de warme stralen die op mij neerkwamen. Het koste veel tijd om mijn oksels, benen en de rest van al mijn haar goed te scheren maar na een half uur onder de douche gestaan te hebben was ik overal kaal. Ik smeerde mijzelf daarna in met lotion die Inge in de badkamer had staan. Heel apart was het om mijn gladde benen te voelen. Een lekker gevoel. Mijn lichaam rook nu helemaal naar lotion. De plug zat er zonder problemen in en dit keer zat er een mooie witte doorzichtige kanten string in de was. Gelijk trok ik hem aan. In deze string kon mijn penis wel helemaal binnen blijven wat mij wel beviel. Snel rende ik terug naar de slaapkamer en had de opdracht om een ruksessie te houden.

[Iedere dag zul je drie keer per dag een half uur lang jezelf aftrekken op de filmpjes van je beeldscherm. Let op! niet klaarkomen.] Zonder moeite liet ik mij op bed ploffen en trok mijzelf al snel stijf. Het was afzien om niet klaar te komen en moest vaak stoppen. Na een half uur was ik bloedgeil maar moest helaas stoppen. Ik moest nog even naar de WC voordat mijn volgende opdracht kwam. Een regel was om voortaan altijd zittend te gaan plassen. Een vrouw moest immers ook altijd zitten. Net toen ik de badkamer inliep kwam Inge uit bed en wilde ook naar binnen. Mijn hard bontste in de keel van angst. Het scheelde een haartje of de deur zat nog niet op slot. 'Hey Alex. Laat me erin, ik moet plassen. Wat doe je trouwens zo vroeg op?' zei ze geïrriteerd. Ik antwoordde nerveus dat ik zo klaar zou zijn en dat ik ook moest plassen. Gelukkig was dat genoeg en liep ze weer terug naar haar kamer. Zittend plassen zat er nog even niet in want mijn penis stond nog rechtovereind. Pas na vijf minuten kon ik mijn behoefte doen.

Terug in de kamer rukte ik mij snel weer stijf wat niet zo moeilijk ging. De volgende opdracht was om op websites vrouwen kleding te zoeken die mooi vond. Ik vond het maar een vreemde opdracht. De kleding die ik had uitgekozen moest ik delen met Casey. De tijd ging sneller dan ik dacht want een uur verder zat ik met een stijve penis nog steeds kleding uit te zoeken. Genoeg was genoeg dacht ik en besloot mijn definitieve keuzes door te sturen. Ik besefte mij dat het wel lastig was, zoveel keuze! Bij elk kledingstuk fantaseerde ik dat Inge om een idee te krijgen hoe geil ze in deze kleding eruit zou zien. Na elke opdracht of regel die uitgevoerd word diende ik een verslag van mij gedachtes, acties en belevingen te sturen. Ik was al heel open en eerlijk geweest tegen Casey dus het was niet moeilijk om dat elke keer te doen.

Met een klap viel de voordeur dicht wat een teken was dat Inge onderweg naar school was. Gelijk trok ik mijn korte broek en T-shirt aan en ging naar beneden.

Ik had trek en mocht ontbijten. Helaas was de regel wel dat ik alleen maar twee crackers met kaas mocht eten. Een vrouw moest immers op haar gewicht letten. Na de twee crackers zat ik nog steeds niet vol maar moest het er helaas mee doen. De volgende opdrachten maakte mij bang en geil tegelijkertijd. [Na het ontbijt ga je boodschappen doen. zorg ervoor dat je minstens één keer door je hurken zakt om een product te pakken. Tijdens dit warme weer zal je wel dorst krijgen. Ga ergens op een terras zitten en volg mijn instructies.] was het vervolg van het lange bericht.

Met mijn slippers aan pakte ik het boodschappenlijstje dat Inge had klaargelegd en liep de deur uit. Lopend naar de supermarkt zorgde de gedachte dat ik met een string en een plug liep voor een penis die continu half stijf en weer slap werd.

Eenmaal aangekomen bij de supermarkt keken mensen naar me, en naar beneden. Geilheid sloeg over in angst en keek naar beneden. Ik schrok en hield gelijk een hand voor mijn penis. Door al het voorvocht was er een grote natte plek bij mijn half stijve penis gekomen. Met een rood hoofd liep ik door. Gelukkig kon ik een mandje voor mij houden waardoor ik rustig boodschappen kon doen. Ik moest tomatenprut pakken wat onder in een schap lag. Zonder na te denken hurkte ik naar beneden en bekeek welk merk ik wilde hebben. Ik hoor gelach achter mij en zag twee jongens van ongeveer mijn leeftijd kijken. ´Gadver! Wat ben jij een triest ventje´ zei er eentje terwijl hij naar mijn achterste keek. Mijn hersenen maakte over toeren en bedacht me dat mijn string natuurlijk te zien was. Snel stond ik op en liep met een rode kop snel weg. Wat is er met me aan de hand? Ik begreep mijzelf niet meer want de angst, de spanning en wat er tegen me gezegd werd had ervoor gezorgd dat mijn penis geheel stijf was geworden.

Snel herpakte ik mijn focus en werkte rustig het boodschappenlijstje af zodat mijn stijve penis weer kon krimpen. Na bij de kassa de boodschappen waren betaald liep ik met de boodschappen naar een restaurant met een terras. Heerlijk zat ik van de zon te genieten en bestelde een koude cola. De volgende opdracht was om na mijn drankje de vrouwen WC in te gaan en in de WC mijn tweede ruksessie te houden. De spanning steeg naarmate mijn drankje opraakte. Ik nam hele kleine slokjes maar kon er niet voor zorgen dat hij uiteindelijk op was. Met knikkende knieën liep ik naar binnen op zoek naar de WC. Gelukkig was vanuit de bar niet te zien welke deur ik zou kiezen en liep snel de vrouwen WC in. Gelijk pakte ik een hokje en deed deze op slot. Gelukkig net op tijd want ik hoorde dat er naast mij doorgetrokken werd.

Ik leek wel te genieten van de spanning want al snel maakte dat plaats voor geilheid. Met mijn broek en string naar beneden zat ik op de dichte WC en begon mij af te trekken. Tussendoor waren er al meerdere vrouwen in en uit de WC gelopen terwijl ik mijzelf rustig aan het aftrekken was. Het geile gevoel bleef door mijn bloed stromen en baalde flink dat ik niet mocht komen. Ik had het niet meer! Ik berichte Casey of ik mocht klaarkomen. In spanning wachtte ik haar bericht af maar helaas. Na een half uur te hebben gerukt zonder orgasme had ik nog steeds geen bericht terug gekregen. Geil maar teleurgesteld stond ik op en wachtte op het juiste moment om naar buiten te gaan.

Mijn penis was niet meer klein te krijgen door de spanning die ik mee had gemaakt en er verscheen onderweg naar huis alweer snel een natte plek in mijn broek. Na de boodschappen uitgeruimd te hebben deelde ik alles met Casey. De deurbel ging en geschrokken stond ik op uit de bank. Het was de postbode met een pakketje voor mij. Verbaasd nam ik hem aan en maakte hem snel open. Er zat een grote buttplug in, meerdere speeltjes en een aantal draadloze webcams. Gefascineerd keek ik naar de paarse plug, hij begon gelijk heel breed waarna hij heel smal afliep. Ook vond ik een getypt briefje dat ik deze doos op de kamer moest zetten en dat ik er verder nog niks mee mocht doen. Moest die plug in mijn anus? vroeg ik mijzelf naïef af.

Ik had twee keuzes gekregen van Casey als ik niets te doen had. Een nieuwe regel. Ik mocht in de zon, in de tuin, gaan liggen maar wel met de string aan. Dit was om mijn witte huid bruin te krijgen. Of ik moest op mijn kamer mij continu blijven verwennen met een dildo of andere speeltjes terwijl ik naar de TV keek. De keuze leek vanochtend nog simpel, zonnen! Maar ik was op het moment zo geil dat ik eigenlijk ook wel zin had om mijzelf te neuken. Toch koos ik voor de zon. Al snel lag ik op de ligstoel waar ik Inge op had zien liggen. Met de string aan smeerde ik mijn gladde huidje in. Zoals ik bij Inge had gezien smeerde ik ook goed langs de randjes van de string. Genietend van de brandende zon op mijn lichaam viel ik in slaap.

Ik schrok wakker, keek om mij heen. Snel keek ik op de telefoon en zag dat het alweer drie uur was. Dat betekende dat ik nog twee uur had voordat Inge waarschijnlijk thuis zou komen dus besloot mij om te draaien zodat mijn rug en kontje ook goed konden kleuren.

Om vijf uur ging ik uit de zon en trok mijn kleren weer aan. Inge had namelijk geappt dat ze zo thuis zou komen. Binnen op de bank was het lekker koel en zette de TV aan. Op dat moment ging de voordeur open en kwam Inge binnenlopen. 'Hey broertje, ik ben klaar met school. Wat zie jij er bruin uit. Lekker in de zon gelegen?' vroeg ze terwijl ze op me af liep en met haar billen plots op me ging zitten. Ze rook naar alcohol toen ze mij aankeek. Haar lieve ogen staarde ik geil aan. Mijn penis groeide maximaal doordat Inge op mij zat. Ze had een zomers lichtroze jurkje aan. Haar borsten waren hierin goed zichtbaar en haar mooie vormen kwamen goed tot hun recht. Angstig bleef ik doodstil zitten, bang dat ze mijn stijve zou voelen. Ze ratelde, een beetje aangeschoten, door over haar laatste examen en schoof haar heerlijke kontje over mij heen. Ze moest het voelen! Maar ze zei niks en stond na haar verhaal op naar de keuken. 'Ik ga wel gelijk koken. Dan kan ik nog mijn spullen pakken voordat ik twee weken weg ben' zei ze toen ze rustig naar de keuken liep.

Langzaam besefte ik me dat ze vannacht gelijk op vakantie ging met Cindy om te vieren dat ze klaar waren. Ik keek naar beneden en zag een grote afdruk van mijn penis met weer een vochtige plek erop. Haastig legde ik mijn handen erop. Het kon niet anders dan dat ze mijn stijve had gevoeld. Snel liep ik naar boven in afwachting tot het eten klaar zou zijn. De keerzijde van het vluchten was wel dat ik nu mijzelf moest gaan verwennen. Het voelde dit keer vernederend om op bed te liggen en mijzelf de hele tijd te moeten verwennen zonder dat er een hoogtepunt kwam. Het geil droop na een tijdje uit mijn penis maar mocht absoluut niet mijn penis aanraken. De porno op TV bleef maar door gaan. Met steeds grotere regelmaat zag ik een shemale geneukt worden of een vrouw in haar anus genomen worden door een grote donkere penis. Na drie kwartier riep Inge gelukkig dat het eten klaar was. Het koste een paar minuten voordat mijn penis weer gekrompen was en sprintte naar beneden.

Aan tafel kon ik mijn ogen niet meer van Inge afhouden. Haar jurkje had een goede inkijk en was zo ontzettend geil geworden van de hele dag. Dagdromend genoot ik van mijn kleine zusje terwijl ze vertelde over wat ze gingen doen op vakantie in Spanje. 'Ruim jij alles op, dan ga ik gelijk spullen pakken?' zei Inge. De woorden drongen langzaam tot mij door en knikte. Nakijkend hoe ze weg liep stond ik voorzichtig op want mijn penis stond knal overeind. Na het opruimen ging ik snel weer naar mijn kamer. Voordat ik mijzelf weer moest verwennen appte ik Casey en vertelde over mijn gedachtes en dat Inge op vakantie ging voor twee weken. Eindelijk kreeg ik bericht terug wat mij gek genoeg blij maakte. [Dag geil sletje. Ik zie dat je je goed hebt vermaakt vandaag. Dat betekend dat je twee weken alleen thuis bent. Perfect!] antwoordde ze. [Hoe bevalt de plug?] vroeg ze en ik moest bekennen dat ik de plug na een tijdje niet meer voelde zitten. Oftewel, hij beviel prima. [Dan komt het mooi uit dat er een grotere in de doos zit sletje. Pak hem uit en wissel de plug.] vervolgde Casey. Wat ik eigenlijk al wist werd hierbij bevestigd. Die grote paarse plug moest ook bij mij naar binnen.

Eenmaal op bed met mijn benen omhoog smeerde ik alles goed in met glijmiddel. De grote plug duwde ik tegen mijn anus aan en voerde de druk langzaam op. Ik voelde mijn kringspier oprekken en oprekken. Het begon steeds meer pijn te doen en angstig drukte ik door. Na een aantal pogingen drukte ik de plug nog harder naar binnen totdat ik voelde dat het breedste punt bijna in mij zat. Met een pijnlijk gezicht haalde ik diep adem en duwde nog één keer goed aan. De plug floepte naar binnen. Mijn kringspier spande zich volledig aan en omsloot de grote paarse plug. Een zucht van verlichting verliet mijn lichaam. Ik voelde mij helemaal opgevuld en mijn anus brandde nog na. Heel voorzichtig stond ik op. Bij iedere beweging die ik maakte voelde ik de plug zitten. Het deed pijn maar toch toonde ik trots de plug die in mij zat. Ik bukte voorover voor de camera. [Dat ziet er mooi uit. Deze plug draag je voortaan in plaats van die andere. En om ervoor te zorgen dat je hem goed kan inbrengen ga je de gehele avond oefenen. Je haalt hem eruit, vijftien minuten rukken, inbrengen, vijftien minuten rukken etc. Zoals een goed sletje betaamd. Begrepen] verscheen op het scherm. Ik schrok van het bericht. Ik was zo blij dat de plug erin zat en het deed nog zo'n pijn dat ik geen zin had om hem eruit te halen.

Maar ik moest wel! Met grote tegenzin zei ik dat ik het begrepen had en begon mij eerst heerlijk af te trekken op een meisje dat met tranen in haar ogen een grote penis diep in haar keel nam. Om elf uur precies kreeg ik het bericht dat ik mocht gaan slapen. Een gevoel van blijdschap nam het over. Bezweet van het rukken lag ik op bed. Mijn anus deed ontzettend pijn, maar gelukkig ging de plug er wel makkelijker in nu. Bloedgeil ging ik mijn tandenpoetsen. Ik hoorde Inge beneden haar spullen klaarzetten voordat ze opgehaald werd. 'Een fijne vakantie!' riep ik naar beneden. Inge bedankte me en wenste mij welterusten. Toen ik in bed lag bekeek ik nog een aantal geile pornofilmpjes voordat ik moe van de lange dag in slaap viel.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Begin... - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1271x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 972x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6933x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5033x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6854x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13126x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2947x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4923x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9189x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8038x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10494x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7648x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5881x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8265x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net