Opwindend.Net
Datum: 02-06-2018
Stemmen: 11x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 5571x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Slaaf Van Een Jonge Jongen - 2
Door Dark-Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Slaaf Van Een Jonge Jongen - 1

Ik liep in de vroege ochtend naar huis. Ik hoorde hoe de vogeltjes kwetterde in het ochtend licht. “Ja ,wees maar vrolijk “dacht ik. Zelf liep ik een beetje moeilijk omdat mijn kutje { zal ik nu maar zeggen naar het voorbeeld van Hans } vannacht flink opgerekt was. Het voelde nog steeds aan of die oppompdildo nog in mijn kut stak. Thuis stapte ik gelijk onder de douche en waste mezelf grondig. Ik waste al het sperma van mijn gezicht en lichaam. Ik zette de cv hoog aan en ging voor de PC zitten. Na even zoeken vond ik de site waar hans mijn foto’s en vid’s had opgezet, maar gelukkig ik kon niets bekijken. Om de albums te bekijken zou ik “VRIEND “moeten worden. Wel zou ik eerst een profiel aan moeten maken. Wat voor naam zou ik bedenken “ehh, ik hoefde er niet lang over na te denken. ”Hoerig sletje van jonge fotograaf” typte ik in. Hans zou waarschijnlijk gelijk weten dat ik dat was. Een profielfoto leek me overbodig!

Ik klikte op het vakje voor de uitnodiging en tot mijn verbazing werd ik binnen een paar seconden geaccepteerd. 2 albums kon ik gelijk zien. GEIL om de foto’s te zien. Hans had er verschillende geile foto’s opgezet, maar ze waren geen van alle herkenbaar gelukkig. Hans had me wel als een geil hoerig sletje tentoongesteld. Een van de foto’s zat ik op mijn knieën en keek je tegen mijn wijd opengesperde kutje aan, ik had de pik van de man voor me in mijn mond en ik was net, maar dan ook net niet herkenbaar!!! Het latex jurkje zat strak om mijn lichaam en de balstretcher rekte mijn zak flink uit. Mijn benen met latexkousen en higheels staken geil achteruit richting de camera.
Ik klikte onder de foto en kon toen het commentaar lezen. OHHH, het schaamrood keerde weer op mijn gezicht terug toen ik het las!
“het geile sletje kon zuigen als de beste, ik heb mijn zaad gedeeltelijk in haar keel en gedeeltelijk in haar gezicht gespoten: “ZALIG “.
“Jammer dat haar kutje al bezet was door een grote buttplug want ik had haar best willen neuken.
Reactie van Hans “volgende keer mogen jullie die kut onbeperkt neuken “!!!
Reactie: wanneer is ze er weer ???
Reactie van hans: Ik zal het jullie in een P.M laten weten.
“Lekker geil sletje! Mag ik ook weten waar en wanneer dat is?
Reactie Hans: natuurlijk dat geile sletje geilt op zoveel mogelijk zaad in zijn mond en kont !!!
Ook bij de andere foto’s stond geil commentaar en ik werd door Hans neergezet als een Geil hoerig gebruikssletje.

Wel stonden en nog 4 albums en 16 filmpjes op maar die stonden achter een code. Ik wist dat ik daar waarschijnlijk heel herkenbaar op zou staan en vroeg Hans om de code. “HALLO, GERARD of zal ik je maar GERALDIEN noemen? Ik verwachtte al dat je zo gauw mogelijk je foto en vid’s wilde bekijken, dus heb daar op gewacht. Duurde nog lang vind ik!!
Ik verontschuldigde mijzelf en zei dat ik eerst een douche had genomen! ‘OH “ANTWOORDE Hans “vond je dat sperma in je gezicht en op je lichaam dan niet GEIL “. Ik twijfelde even voor ik wilde antwoorden. “zie je wel “zei Hans gelijk “je geil er gewoon op anders had je het wel gelijk ontkend!!
Twijfelend en met een rode kop typte ik in dat ik het best wel een geile nacht had gevonden en dat ik er heel geil van was geworden.

Wat is je skype vroeg Hans, ik wil je wat sturen. Ik wist gewoon dat ik onverstandig deed, maar ik gaf Hans toch mijn skype! Gelijk zag ik een aanvraag van hem verschijnen en accepteerde hem. Hans opende gelijk de Cam en accepteerde deze ook, ik besefte te laat dat ik naakt zat. “zo geile slet “zei Hans “ik wist wel dat je naakt en met een stijve pik naar je foto’s zat te kijken. Ik zag de foto waar ik op mijn knieën zat met een pik in mijn mond op het scherm verschijnen. Hans zei dat ik die in moest stellen als profielfoto op de fotosite. “maar voor dat je dat doe wil ik weten wat je zelf voor geile kleding hebt.
Ik dook even in de kledingkast en pakte mijn spullen. Niet veel een aantal paar kousen zwart en rood, een jarretelgordeltje, twee paar high heels, en drie jurkjes waarvan een rood stretchjurkje. Trek dat rode jurkje, jarretelgordel die rode netkousen en high heels aan zei Hans streng.
Ik had daar niet echt zijn aandringen voor nodig, want ik vond het altijd geil om er in rond te lopen. Al was het wel vreemd om het voor de Cam te doen terwijl er iemand toe keek.

Tijdens het omkleden moest ik een paar keer bekenden wat zeggen die zagen dat ik online was en wat vroegen. Wel geil { ze zouden eens moeten weten wat ik aan het doen was }. Toen ik aangekleed was en weer op de pc keek stond er “HOER”. Misschien wel een compliment, maar wist toch niet goed wat Hans bedoelde !”dank je Hans “schreef ik. “nee “schreef hans “dat is het WW van de fotalbums en vid’s op de site !!!
Ik klikte naar de fotosite en open de albums met het WW.
Oei, Oei, daar stond ik weer, maar nu volledig herkenbaar. Ook de vid’s waren goed gelukt!

Het was geil om te zien hoe ik over straat liep, geboeid en met de stretcher onder het jurkje uit. Je zag dat er verschillende auto’s passeerde dus dat ik ook gezien was!! Het filmpje waar ik midden in mijn gezicht werd gespoten was een beetje donker, maar ik was zeker goed herkenbaar!!!
Als een hoertje zat ik daar op mijn knietjes!!
“zo sletje “zei hans “nu ga je de gordijnen open doen zoals je nu gekleed ben!
Ik schrok een beetje van zijn opdracht, want vaak zat de achterbuurman voor het raam, hij zou wel de enigste zijn die me eventueel zou kunnen zien. Maar ik wist niet of hij er wel van gediend zou zijn en hoe hij zou reageren!

Ik dacht dat hij gay was, maar wist het niet zeker!!! “IK zet nu AL je albums open en zichtbaar voor iedereen “zei Hans. Net zolang tot jij die gordijnen open hebt!!
“Shit, daar had Hans mij mooi bij mijn pik! Ik keek even en zag dat de albums inderdaad open stonden. en terwijl ik keek zag ik dat de foto’s en vid’s ook bekeken werden!!! Ik kon geen kant uit, ik zou anders algauw bekend staan als een geil hoerig zuigsletje. Iets wat ik eigenlijk wel wilde voorkomen!! Rillend van schaamte liep ik naar de gordijnen en hield mijn ogen dicht terwijl ik de eerste opende. “Natuurlijk, Toen ik ze opende zag ik dat de buurman pontificaal in zijn fauteuil zat en naar de tv keek, maar ook mij kon zien ! Ik schaamde mij diep, maar trok ook het tweede gordijn wijd open.
De buurman stak zijn duim op als goedkeuring en als teken dat hij me gezien had!

“He, HE, gelukkig reageerde de buurman heel erg goed. Ik zou wel bij hem langs gaan en vertellen dat het een weddenschap was of zo. Kijken wat hij zou zeggen. “Lullig voor je he “zei Hans. “dat nu net de buurman je moet zien! Vind je dat erg?
Ik zei dat ik bewust het risico had genomen omdat de buurman vaak voor het raam zat, maar ik vermoede dat hij gay was! “Zo “zei Hans “dus je vindt het niet eens erg!! Dan moeten we maar een stapje verder gaan. Loop naar het raam, maar een drinkend gebaar en wijs zo dat je buurman een kopje koffie kom drinken bij je !!!. Als hij het niet begrijp bel je hem maar even op !!!

Ik keek even naar de fotosite en zag dat ik al ruim 80 keer bekeken was er stonden ook al 5 vrienden uitnodigingen!!!
“EHH, Hans wil je AUB de albums sluiten “ vroeg ik. OK, dit is de deal “zei Hans “jij nodig je buurman uit en zorg dat hij komt. Pas als hij binnen is sluit ik je albums. Je sluit je scherm, maar laat de pc en Cam aanstaan!
Ik wilde protesteren, maar zag dat elke minuut meer mensen naar mijn vid;s en foto’s keken. Ik kon dus beter maar aan zijn wensen voldoen en gauw ook. Ik liep naar het raam en maakte een drinkend gebaar. Ik zag dat de buurman vragend zijn hoofd omhoog haalde en om maar te zorgen dat hij zo vlug mogelijk hier was en dus mijn albums dicht gingen. Opende ik de achterdeur en wachtte even dat de buurman het ook deed! “kom je een kopje koffie drinken, Buurman “vroeg ik luid.
“lijk me gezellig en lekker “riep de buurman terug “NU ??? “Ja kom maar gelijk “riep ik terug en de buurman sloot zijn achterdeur en liep naar mijn huis. Het lage hekje was geen probleem daar kon hij zo overheen stappen.

“zo Bas, gezellig dat je koffie komt drinken. “kan ik je gelijk de situatie een beetje uitleggen!
Mijn scherm stond uit, maar ik wist dat de Cam en microfoon alles zouden vast leggen. Hans kon rustig mee kijken en WEER foto’s nemen als hij dat wilde. Ik hoopte maar dat hij de vid’s en albums gesloten had. DAT kon ik niet controleren voor Bas weer weg was!!
“EHH Bas, je zult wel denken dat ik er raar bijloop, maar ik had een weddenschap met enkele vrienden afgesloten dat ik het wel zou durven om er zo bij te lopen”. “Ik verwachtte ook een beetje dat je het niet erg zou vinden en het niet in de buurt rond gaat vertellen”! “wat wil je in de koffie “vroeg ik.

Ha, Ha, Gerard Ik heb er helemaal geen bezwaar tegen dat jij er zo bij loopt, Ik vind het wel opwindend”. Hij kwam achter me staan en liet zijn hand onder het jurkje glijden.
Ik had net de koffie in mijn handen en kon weinig doen. Hij liet zijn hand tussen mijn benen glijden en streelde over mijn pik!!! Gelijk reageerde mijn pik en kwam schokkend omhoog. “Hi,HI, “zei bas “en zo te merken vind jij het ook wel geil en opwindend om zo rond te lopen. Ik zette de koffie op het tafeltje en ging op de bank zitten. Bas kwam niet naast me zitten, maar juist tegenover me. HE shit, kon hij wel niet aan me zitten, maar wel goed bekijken. En hoe ga jij dat nou bewijzen aan je vriendjes “vroeg Bas.
Ik zat even met een mond vol tanden, maar bedacht vlug!! Met foto’s. Ik moet foto’s overleggen!!
Als jij een paar foto’s van me kan nemen met mijn telefoon kan ik die morgen laten zien zei ik !!

Hij pakte mijn telefoon van de tafel en gaf die aan mij. Ik ontgrendelde deze en gaf hem terug.
Gelijk nam hij foto’s van me en zei dat ik ook mijn benen verder van elkaar moest doen zodat goed zichtbaar was dat ik een doorzichtig slipje droeg. Zo je staat erop, ff kijken !! zei bas .
Hij bladerde door de foto’s en zei dat het licht hier binnen wel slecht was en hij beter een paar foto’s buiten kon nemen. Oei, daar had ik niet op gerekend ! Gelukkig is mijn tuin vrij privé en kan er bijna niemand in kijken. zolang ze niet uit het slaapkamerraam keken !
Bas duwde mij rustig aan naar buiten en ik liet het maar toe .”HMM, lekker” zei Bas “ik zal hier wel mooie foto’s van je kunnen maken. Ik stond niet in het volle zonnetje maar had wel goed licht.
Bas nam foto’s en gaf me ondertussen opdrachtjes. Ja goed zo sletje, je staat er goed op. trek je jurkje maar iets omhoog zodat ik het slipje kan zien. ja, ja, nu nog wat hoger. ja draai maar om laat je billen maar goed zien. Nu je jurkje nog hoger zodat het gordeltje helemaal zichtbaar is. HMM, jongen je staat er zo geil bij ! trek je slipje maar op je knieën, laat maar zien dat je een geil sletje bent .Jaaa, en weer ff draaien !!.. wacht ff zei hij, ben zo terug ! bas stapte over het hekje heen en ff later sloot hij de handboeien die hij meegebracht had om mijn polsen. Nu stond ik verdilleme weer geboeid en weerloos !!! het leek wel of ze het met elkaar hadden afgesproken. Toch niet iedereen heeft handboeien thuis liggen ???

Bas pakte mijn pik in zijn handen en gelijk begon die stijf te worden. OHH zei bas “je vind het nog geil ook !!! “wel mooi voor op de foto !! bas nam gelijk meer foto’s van me waar ik opgewonden en met stijve pik voor poseerde. Ik wist dat MIJN Cam zo stond dat hij ook de tuin overzag. Dus hans had vast ook gezien dat ik bij mijn pik was gepakt en gelijk een stijve had gekregen! En dat ik in de handboeien was gezet ! Ik twijfelde er niet aan of het was vastgelegd !
Ik zei tegen bas Dat ik nu wel genoeg foto’s had en met tegenzin maakt hij mijn handboeien los.

We gingen weer naar binnen en Bas ging in de grote stoel zitten. Ik kon niet anders als tegenover hem gaan zitten. Waarbij ik lekker mooi in het licht zat, maar ook goed in het zicht van de Cam .
Het had geen zin meer om mij preuts te gedragen, Want ik stond toch al volop op de cam en Bas had me ook al uit alle hoeken en standen gezien. Ik bleef dus braaf met mijn benen wijd zitten en liet alles maar over mij heen komen. “zo Gerard, Je mag me wel vaker op de koffie uitnodigen, Zeker als je zo gekleed bent !!. En trouwens wat heb ik als beloning verdient voor het maken van al die foto’s” ?? “Ik vind dat je me wel een keertje mag pijpen hoor ! “verlegen stamelde ik dat ik dat dan de volgende keer wel zou doen omdat ik zo weg moest. “Daar hou ik je aan Jos, en ik wil wel dat je dan weer zo leuk gekleed ben als nu !! Onder het praten had hij met zijn telefoon in zijn handen gezeten en ik had die al verschillende keren horen klikken. Zo dus buurman Bas had me nu ook al geil op de foto staan. Het maakte me bijna allemaal niet meer uit .

Ik sprak Bas er wel op aan en vroeg hem wat hij met de foto’s wilde doen die hij net van me had genomen. “och buurman, een beetje als garantie voor een geile pijpbeurt” lachte hij gemeen.
Ik wilde hem niet zo gelijk voor de Cam pijpen anders had ik dat gedaan en geëist dat hij de foto’s zou wissen. Ik verzekerde hem dat hij die pijpbeurt zeker zou krijgen en dat ik me dan mooi zou kleden voor hem, maar dat ik nu echt weg moest. Bas dronk zijn koffie nog niet eens op en Onder een “doei “liep hij weer naar zijn eigen huis.

Ik schakelde het beeldscherm weer in en zag dat ik niet alleen meer en privégesprek had met hans maar dat er nog 5 mannen hadden mee gekeken !!! Ze hadden gekeken hoe ik mijn buurman had uitgenodigd en me had laten fotograferen door hem. ze hadden gehoord hoe ik mijn buurman verzekerde dat ik hem zou pijpen. Eentje had geschreven “ja buurman neuk die slet !! Neuk dat hoertje maar voor de cam !!! En ze hadden flink over me zitten lullen. Hans had meerdere foto’s van me laten zien en verteld dat ik me op het nieuwe meer had laten gebruiken. Ik werd alom gewaardeerd en verschillende hadden gezegd dat ze er graag bij hadden willen zijn. Hans had gezegd dat ik er binnenkort wel weer zou staan en dat iedereen die wilde dan wel een berichtje zou krijgen. Nou dat was in goeie aarde gevallen hoor. ik zou verschrikkelijk hard genomen worden en volgespoten worden in al mijn gaten. op mijn knietjes zou ik ze af moeten zuigen als een geile hoer. En mijn geile mannen kutje zouden ze flink oprekken en ook fisten !!!
Hans had geschreven “goed idee om je buurman foto’s te laten maken. “stuur ze maar gelijk op slet !!

Ik wist niet wat ik moest zeggen toen ik dat allemaal las En met een rood hoofd schakelde ik de pc maar gauw uit. Waarschijnlijk zou Hans nog wel ff door gaan met die mannen en veel meer foto’s en misschien wel filmpjes laten zien. Maar daar kon ik toch niets meer aan doen.
Ik twijfelde om de door de buurman gemaakte foto’s op zou sturen. maar dat zou geen enkel verschil maken ! Hans zou ook best wel foto’s gemaakt hebben .


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 1366x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.5
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 914x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.6
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 4025x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 9370x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 1207x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3720x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 7977x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7564x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9748x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4580x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7035x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5650x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7890x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7343x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3038x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net