Opwindend.Net
Datum: 03-06-2018
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 19837x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Tienersletjes Op Werk - 9
Door N75 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 8

Hey even een bericht van te voren. Allereerst alle lezers die van deze serie genieten bedankt voor het lezen en ik hoop nog vele delen van deze serie en eventuele verhalen voor in de toekomst te gaan schrijven. Alle ideeën die jullie opperen worden zeker overwogen en indien ik ze leuk vind ook zeker ingepland. Het verhaal heeft een vrij langzame opbouw maar dat is ook het hele punt. Elke nieuwe stap wordt mooi uitgebreid verteld en Jasmijn wordt steeds verder en meer onderworpen aan Niels. Blijf jullie ideeën opperen en wanneer het verhaal daar is zullen deze ook zeker terug komen. Sorry voor het lange intro hierbij het verhaal.

Zo staat ze mij alweer af te trekken in de douche nadat we net heerlijke seks hebben gehad. Ik geniet hier wel van en haar hand omsluit mijn lul. Haar heerlijke volle borsten drukt ze tegen mij aan en haar mond op die van mij. We staan ook heerlijk te tongen en ik voel haar tong door mijn mond op verkenning gaan. Hier maak ik gebruik van want ook mijn tong gaat door die van haar. Haar handen zijn druk bezig eentje aan het aftrekken en de andere op mijn achterhoofd. Mijn handen gaan beide naar haar billen die ik stevig begin te kneden. We spoelen ondertussen al het zweet van ons af en zijn weer helemaal schoon. Ik voel mij ook weer lekker fris nu ik onder de douche sta.

Na op deze manier even heerlijk gestaan te hebben doe ik de douche weer uit en zijn we beide nat van het water. Ik had nog een fles lotion staan die ik erbij pak en spuit deze over Jasmijn heen. Met name haar tieten en haar kont zijn mijn mikpunten die ook prachtig beginnen te glimmen van de lotion. Ik smeer haar goed in en het voelt heerlijk in mijn handen. Ik ben niet heel ruw maar geniet er wel intens van. Haar borsten vullen mijn handen dan ook goed om door de omvang van de twee grote bollen. Haar tepels neem ik ook goed tussen mijn vingers en knijp er in. Aan haar tepels trekkend beweeg ik zo een beetje haar borsten heen en weer die nog steeds glimmen in het licht. Ik duw haar glad geolide lichaam dan weer tegen mij aan en zeg haar een beetje langs mij te schuren. Wanneer ze dit doet glijd ze door de lotion des te beter en voel ik alles tegen mij aan. Haar tepels en haar borsten zelf ook voelen heerlijk stevig maar ook haar buik voelt lekker. Wanneer ze zich omdraaid en met haar kont tegen mijn kruis schuurt is dat ook alles behalve onprettig. Mijn stijve pik zit tussen haar billen en wanneer ik haar billen vast pak duw ik deze tegen elkaar. Mijn lul zit er tussen en dat voelt heerlijk tussen haar volle billen. Nu ik zo tegen haar aan het schuren ben geeft dat mij ook een heerlijk geil idee wat bij Jasmijn heel goed kan.

Ik druk op Jasmijn haar schouders en gebaar dat ze op haar knieën moet voor mij. Braaf doet ze dit en ik ga zo voor haar staan en positioneer haar zo dat ik met mijn lul tussen haar heerlijke tieten kan. “Druk die geile bollen tegen elkaar sletje” zeg ik haar geil en wanneer ze dat doet krijg ik een heerlijk gevoel. Haar tieten drukken tegen mijn lul van twee kanten en het zachte vlees omringt mijn jongeheer. Mijn middel duw ik naar voren en naar achteren waardoor ik nu op een lekker tempo haar tieten begin te neuken. Terwijl haar handen haar borsten samen drukken pak ik de kans en pak haar tepels die beide wel zichtbaar zijn.Het voelt heerlijk haar mooie borsten eens te neuken wat altijd wel een droom was. Het feit dat ze nu lekker glad zijn maakt het neuken alleen maar beter en daardoor glijd mijn pik ook makkelijker. Mijn lul gaat stevig tussen haar tieten door en Jasmijn kijkt geil naar mij op met een blik die zegt ik doe alles voor je. Hier kan ik wel aan wennen en geniet nog even van mijn lul tussen haar heerlijke borsten. Mijn lul begint al heel wat voorvocht te maken en dit wordt op deze manier van neuken allemaal over haar borsten gesmeerd.

“Okay sletje, mond open en tong naar buiten en als je mijn pik voelt lik je die” gebied ik haar. Haar mond gaat open en terwijl ik haar tieten neuk komt mijn lul steeds tegen haar mondje aan. Haar tong gaat dan over mijn eikel en al is het kort het voelt geweldig. Ik hou mijn lul nu ook steeds even bij haar mond dat ze langer kan likken en ik langer dat genot heb. Ze likte enthousiast mijn eikel en probeert deze ook dieper in haar mond te krijgen. Ik moet er om lachen en vraag haar of ze anders mijn lul in haar mond wilt. Ze kijkt mij geil aan en zegt vervolgens “dolgraag, maar het gaat er niet om wat ik wil” en dat gezegd te hebben haalde ze haar tieten wat harder heen en weer. Terwijl Jasmijn dit doet pak ik de lotion erbij en spuit nog wat over haar tieten en mijn lul waardoor dit alles nog meer glimt. Na zo nog even haar tieten geneukt te hebben en mijn eikel gelikt te hebben is het tijd voor meer.

Ik haal mijn lul van haar tieten vast en zet deze voor haar mondje. Jasmijn als de slet die ze is gaat er meteen naar toe en begint mij heerlijk te pijpen. Ze pijpt al meteen best wel hard en kijkt mij aan terwijl ze mijn lul in haar mond neemt. Ze begint erbij te kreunen en ik zie dat ze alweer zichzelf aan het verwennen is. “Wat ben je toch ook een sletje” lach ik en laat mij even goed door haar pijpen. Ze wilt duidelijk dat ik geniet en geen werk verricht want als ik mijn handen naar haar hoofd probeer te halen stopt ze met pijpen. “Laat mij bewijzen dat ik mijzelf ook kan laten kokken op jou geile pik, ik wil een pijpsletje voor je zijn please” en daar kan ik geen nee op zeggen. “Vooruit dan maar slet laat maar zien wat je kan” zeg ik haar streng en ik zie de twinkeling in haar ogen die laat zien dat ze blij is dat ik haar de kans geef.

Jasmijn stort zich weer op mijn lul en begint mij heerlijk te pijpen en ik geniet hier dan ook zeker van. Haar tong laat ze weer over mijn eikel gaan zoals ze deed toen ik haar tieten aan het neuken was. Met haar tong omringt ze ook mijn gehele eikel wat een raar gevoel geeft. Het rare gevoel is duidelijk wel een gevoel van genot want ik kan een kleine kreun niet onderdrukken. Haar ogen straalde iets van triomfantelijkheid uit dat ze mij een kreuntje liet geven wat ze duidelijk heerlijk vond. Ze pijpte mij ook weer door en haar handen zochten een weg naar mijn ballen en die nam ze ook in haar handen. Ze begon ze een beetje te kneden en doordat ik alweer best geil was begon hier alweer wat druk te ontstaan. Deze druk voelde best lekker en Jasmijn wist hier precies het beste uit te halen door mijn ballen op een bepaalde manier te masseren. Haar tong die over mijn eikel ging verliet deze even en ze liet mijn lul toen uit haar mond ploppen.

Ze likte langs mijn schacht een paar keer op en neer en verplaaste haar mond toen naar mijn ballen. Ze nam mijn eerste bal in haar mond en begon erop te sabbelen. Haar tong over mijn ballen en haar ene hand die ondertussen mijn lul begon af te trekken. Het voorvocht van mijn lul wat uit mijn eikel komt zetten plus de lotion van het insmeren maken dat het aftrekken een hele glibberige boel wordt. Ze trekt hierdoor ook heerlijk af en dat terwijl ze met mijn gezicht in mijn ballen zit. Ik voel hoe ze nu ook rondom mijn ballen begint te likken en zelfs het stuk tussen mijn ballen en anus ontkomt niet aan haar hebberige tong. Even merk ik aan haar lik tempo dat ze twijfelt en dan gaat ze weer verder. Ze gaat weer terug naar mijn ballen en neemt ze beide uitvoerig in haar mond. Met haar tong kan ze echt wonderen verichten heb ik nu al gemerkt. Haar ogen stralen ondeugendheid en geilheid aan wat ze ook op alle mogelijk manieren laat zien. Het aftrekken heeft ze ook duidelijk vaker gedaan. Met haar hand onder de lotion en voorvocht blijft ze maar doorgaan.

Na mij zo even op weer eens een andere manier geplezierd te hebben gaat ze weer weg van mijn ballen en neemt haar mond de plaats van haar hand in. Ze neemt mijn lul weer in haar mond en deze gaat meteen ook weer best diep. Ze begint zichzelf echt op mijn lul te concentreren en gaat zelfs zo diep over mijn lul heen dat ze zelf begint te kokhalzen. Slijmdraden tussen haar mond en lul ontstaan al snel wanneer ze de echt nodige adempauzes neemt. Deze houd ze maar kort en gaat snel terug om haar werk dan weer te hervatten. Het gaat niet zo snel en ruig als het zou zijn als ik haar snelheid zou bepalen maar nog steeds voelt het heerlijk en weet ze wel alle goede punten te raken. Het feit dat ze zichzelf laat kokhalzen door mijn lul vind ik ook wel extreem geil. Nu en dan houd ze ook haar hoofd even over mijn lul en neemt ze dan weer een korte adempauze. Zo laat ze echt zien dat ze alles doet om mij te plezieren. Haar mooie tieten die nog steeds glimmen deinen mee op het tempo die ze zelf aangeeft met het pijpen. Ik kijk verder ook uit op haar prachtige kont die mooi naar achteren uitgestoken is. Haar billen geven nog wat rode striemen af van de neukpartij die we eerder vandaag hebben gehad. Mijn lul zit ondertussen onder de slijmdraden en ook haar gezichtje is een heerlijk wrak om te zien. Ze haalt haar mond van mijn lul en kijkt mij met een moe gezicht aan. “Wil je me please nog een keertje neuken” waarop ik koud antwoord “owja en wat ben je dan van me”. Jasmijn geeft een kleine lach en staat op. Haar tieten duwt ze tegen mij aan en zegt tegen mij “ik ben je geile privésletje gemaakt voor jou plezier”. “Juiste antwoord” zeg ik met een grote lach op mijn gezicht. “Ga maar liggen op je rug slet” zeg ik haar en dat doet ze dan ook direct.

Met haar benen wijd ligt ze nu in de douche die ook meteen een best breed bad is dus dat scheelt. Met haar benen wijd ligt ze onder mij en ik zet mijn eikel tegen haar kutje. Ik bepaal het tempo weer en ik duw mijn paal bij haar naar binnen. Met een diepe zucht duw ik mijn paal in haar kutje want het gevoel is onbeschrijvelijk. Ondanks ik haar gister ook al geneukt heb voelt het vandaag net zo goed heerlijk strak en sluit het heerlijk om mijn lul heen. Ik ga snel hevig op en neer om haar eens goed te neuken. Ik voel hoe mijn kruis tegen haar schaamstreek aan klapt met elke stoot en ook haar grote tieten gaan weer mee op het ritme van het stoten. Doordat ik best hard en snel stoot gaan haar borsten ook hard en snel mee wat een heerlijk geil gezicht is om te zien. Het bad is misschien wat krap maar we hebben het wel werkend gemaakt en het resultaat mag er wezen. Mijn ballen kletsen hard tegen haar aan en ik voel gewoon hoe zij het ook zwaar heeft. “OOOW GEIL SLETJE IK GA JE ZO HARD AFNEUKEN EN DAN DIE HOERENKUT VAN JE HELEMAAL VOLSPUITEN” zeg ik hees van de geilheid. Jasmijn ligt ondertussen bijna knock-out van het geile neuken want ze geniet er echt van om zo hard afgeneukt te worden.

Al neukend besluit ik om mijn handen op haar tieten te plaatsen dat ik deze tijdens het neuken ook lekker kan vast pakken. De grote bollen voelen heerlijk en mijn handen zijn niet groot genoeg ze in een keer vast te pakken. Dat maakt mij niet uit want ze voelen heerlijk en ook haar tepels ontkomen niet. Ik merk ook dat haar tieten een goede houvast zijn om aan vas te houden terwijl ik haar neuk. De grote D-cup is helemaal rood van de ruwe behandeling maar staat nog wel mooi overeind met twee kleine tepels erop die hard zijn van de opwinding. Het bad waarin ik haar druk door de stoten is hard en hierdoor zal ze morgen wel wat spierpijn overhouden. Ik lag al als ik bedenk hoe ze morgen in de klas zit door de seks beurt die ze nu heeft. Ik merk wel dat mijn orgasme eraan begint te komen en ook Jasmijn houd het niet lang meer vol. Haar kutje pleziert ze steeds een beetje maar ze is ondertussen zo geil dat ze nu hevig over haar mooie kutje wrijft. Haar klitje krijgt de volle aandacht en ik zorg ervoor dat ze een opgevuld gevoel krijgt. Haar mooie lichaam begint te kronkelen en te sidderen wat ik herken als een orgasme. Eerst wil ik haar deze nog even ontzeggen maar doordat ik zelf ook te geil ben om te stoppen mag ze het hebben. “SMEEK ERVOOR DAT JE KLAAR MAG HOER” schreeuw ik haar wel toe. Op deze manier moet ze er toch wel iets voor doen en weet ze dat ze niet zomaar mag klaarkomen. “PLEASE LAAT JE HOERTJE KOMEN IK KAN NIET MEER, IK BEN ZO GEIL NEUK ME KLAAR NIELS NEUK ME ZO HARD DAT IK KOM” gilt Jasmijn dan ook uit van geilheid wanneer ik haar dit vraag. Ik geef haar toestemming en ze spant alle spieren samen en knijpt zo ook mijn lul af. Dit is mij ook teveel en ik spuit mijn derde laad vandaag. Mijn zaad gaat diep haar kutje in en even liggen we samen in het bad om bij te komen.

Ik sta als eerst op en duw mijn lul weer tegen haar mond. Meteen likt ze deze zoals het hoort braaf schoon en laat ze zien dat deze ook echt schoon is. Daarna pak ik Jasmijn aan haar haren omhoog en druk haar met haar gezicht in de plas zaad. Zonder wat te zeggen gaat haar tong naar buiten en likt ze het hoopje zaad op. “Laat je bek vol zaad zien slet” commandeer ik haar wat ze dan braaf doet. Met haar open mond voor mij tuf ik in haar mond en laat haar dan het zaad met mijn tuf doorslikken. Daarna douchen we beide nog even en zepen we elkaar helemaal in. We slapen beide naakt dus we kruipen het bed in en gaan heerlijk liggen. Morgenochtend moet Jasmijn weer naar school en ze heeft bij mijn weten niks. Dat is zorg voor morgen en niet voor mij lach ik in mijzelf en val vredig in slaap.

Zoals gewoonlijk laat een reactie achter hier, op mijn profiel of via een mail en laat je ideeën voor Jasmijn horen.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1268x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 971x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6932x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5033x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6854x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13126x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2947x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4923x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9189x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8038x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10494x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7648x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5881x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8265x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net