Opwindend.Net
Datum: 03-06-2018
Stemmen: 154x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 20410x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Eindelijk
Door Fralino - Mijn Profiel Pagina

‘Eindelijk! Eindelijk goed weer’ zuchtte ik diep.

Sinds we geïnvesteerd hadden in een zwembad hebben we er amper van kunnen genieten. Maar nu was het zover, loungestoelen, zon en relaxen.

Mijn echtgenoot heeft het altijd een overbodige luxe gevonden maar nu zat ie zelf altijd te plonsen. En voor onze dochter was het uiteraard net alsof ze ergens op vakantie zat.

Iedereen gelukkig!

Als huisvrouw kon ik elke dag profiteren van het badje, mijn privé paradijs. Nou ja echt privé

was het nu ook niet, een buurman, Karel kwam geregeld mee genietend kijken over de haag. Het was een vriendelijke bejaarde man, ik schat in de 70 die geregeld een babbeltje kwam doen. Daarom dat ik er altijd oplette om er niet te bloot bij te liggen. Ik wou als 39-jarige moeder geen hartaanval op mijn geweten. Op een dag stond ie er weer terwijl ik lekker in het water lag. Uit beleefdheid kwam ik uit het zwembad om een babbeltje te slaan. Terwijl ik mijn bikini op de juiste plaatsen recht trok stapte ik naar hem toe.

“Mooi weer hè mevrouw” begon hij vriendelijk.

“Ja heerlijk. Voor mij mag dit nog maanden duren” lachte ik terug.

“En weer alleen thuis vandaag?” vroeg ie nieuwsgierig.

“Mijn man is aan het werken maar mijn dochter komt zo thuis”,antwoordde ik.

“Ja, het zou zonde zijn dat jullie zwembad niet gebruikt wordt. Zeker bij deze temperaturen”

Het was warm, daar had ie gelijk in. Hij stond dan ook te zweten en ik vroeg of hij niets te drinken moest hebben. De haag was een beetje onhandig dus nodigde ik hem ook uit aan het zwembad. Als weduwnaar had hij niet veel sociaal contact en dit vond ie super!

Hij zette zich in een van de stoelen toen mijn dochter Leen plots de tuin kwam ingelopen.

“Bommetje!” riep ze net voor ze het water insprong. Je kan het al raden, Karel had de plons opgevangen. Hij lachte en Leen merkte dan pas dat de buurman erbij zat.

“Oooooh sorryyyy!!!” riep ze met een vuurrood gezicht.

“Niet erg meisje. Van wat water ga ik niet dood hoor” reageerde hij terwijl hij zijn gezicht met een zakdoek probeerde af te drogen.

“Leen, ga een handdoek halen” zei ik wat streng.

Ze huppelde naar binnen en hij volgde haar even met zijn blik. Haar bikinibroekje was tussen haar bilspleet gekropen wat hij duidelijk interessant vond. Leen is 17 en van uitzicht bijna een volwassen vrouw. Ze is ook een mooie meid, lang, slank, blond en altijd vrolijk. Normaal dat Karel keek, dacht ik bij mezelf. Leen kwam verlegen weer terug en gaf Karel de handdoek.

“Ik ben echt doorweekt”, lachte ie “Ik ga me iets droog aantrekken”

“Waarom geen zwembroek?” zei ik zonder na te denken

“Goed idee, ben zo terug” antwoordde Karel

“Mama, wat krijg je nou? Je wilt die ouwe vent toch niet in zwembroek zien?”

“Ach, hij mag toch ook eens genieten van het zwembad hè?” reageerde ik snel.

Terwijl Karel zich ging omkleden had ik Sangria uit de koelkast gehaald die er nog stond van

een vorig feestje. Ideaal met dit weer. Even later kwam hij met de handdoek rond zijn middel terug onze tuin binnengewandeld. “Die handdoek raak ik nooit meer aan.” sliste Leen tussen haar tanden door en sprong weer het bad in. Ik bood Karel een glas Sangria aan en we toastten wat geforceerd op het mooie weer.

‘Laat ons genieten van het zwembad’ en ik wenkte Karel mee het water in.

Hij ontdeed zich van de handdoek en je kan al raden wat we te zien kregen, een oudemans Speedo, de klassieke hoog uitgesneden ballenspanner. Leen en ik waren even sprakeloos en probeerden onopvallend weg te kijken. De veel te kleine zwembroek was volledig gevuld en alles hing zwaar naar beneden, ook zijn buikje. De zwaartekracht had duidelijk zijn werk gedaan tijdens Karel’s leven.Lange grijze haren verspreid over zijn lichaam vervolledigden het oude prentje. Een keer in het water was het gelukkig niet meer zo zichtbaar.

Het was best leuk. Karel was een grappige man en zelfs Leen moest een paar keer goed lachen. Ook de Spaanse wijn er tussendoor hielp om wat losser te komen. Leen mocht een glas meedrinken. “Da’s net limonade” maar het maakte haar wel vlotter in het babbelen.

Karel genoot van het moment en overspoelde ons met complimenten.

“Wie had gedacht dat ik ooit nog met zo een mooie dames in een zwembad zou zitten”

Toen ik Leen vroeg om een fles water te gaan halen kon Karel zijn blik niet afwenden. Ze tilde zich via de rand uit het zwembad en haar broekje stak voor de helft weer tussen haar billen. Je kon ook de rand zien waar de zon haar een tintje had gegeven. Het was best grappig om hem zo te zien kijken en ik betrapte mezelf met de gedachte of zijn Speedo niet tè klein werd. De Sangria zal die gedachten ook wel geholpen hebben. Enkele minuten later kwam Leen met een fles terug en ja hoor, ze werd bekeken van kop tot teen en door even uit het water te komen stonden haar tepeltjes stijf in het topje gedrukt. Ja, Karel genoot.

Ik geef toe, ik kreeg vlinders in mijn buik, een gevoel van opwinding, spanning. Als moeder genoot ik dus ook. ‘Waarom laat ik hem niet meer genieten?’ dacht ik bij mezelf maar wist alleen niet hoe. Het geluk lachte me op dat moment toe wanneer Leen besloot om wat te zonnen. Ze ging op een handdoek in het gras liggen waarop ik vroeg of ik haar rug niet moest insmeren. Terwijl Karel verder bleef drijven plaatste ik me op mijn knieën naast Leen. Op deze manier had hij een goed zicht op beide onze billen. Ik smeerde rustig haar rug in, dan de benen en kwakte dan “per ongeluk” teveel zonnecrème op haar kontje.

“Eeeeeew mamaaa!” schrok ze

“Oops sorry schatje. Een beetje extra crème kan toch geen kwaad?”

Op dat moment kon ik het niet laten om Karel wat op te hitsen. Ik tilde het stukje stof tussen haar billen wat op om zogezegd het goedje wat meer uit te smeren. In de hoeken van mijn ogen zag ik Karel meevolgen. Hij zat in het water vanaf de rand te gluren, ik keek hem aan en knipoogde. Het was alsof we plots op dezelfde golflengte zaten. Hij lachte en zette zijn vinger voor de mond zodat ik Leen niet zou laten schrikken. Hij maakte dan een beweging met zijn hand dat ik aan het broekje moest trekken. Opgewonden trok ik het kruis van de bikini even opzij zodat hij inkijk had op haar gaatjes. Een deel van de crème was al tussen haar billen naar beneden gekropen. Wat was dit een spannend zicht.

Ik liet het stukje stof snel weer los om geen argwaan te wekken en liet me weer in het zwembad zakken. “Sorry, ik weet niet wat me overkwam” fluisterde ik naar Karel. “Niet schuldig voelen” fezelde ie terug, “het was mooi om zien maar ik zit nu wel met een probleem”. Zijn oude paal drukte de Speedo los van zijn buik en was beenhard. Ik moest giechelen, dat was best genant. Zonder nadenken, bijna uit een reflex ging ik met mijn hand onder water, nam de stijve penis vast en haalde het uit zijn zwembroek. Wat was dat ding dik en je voelde bijna elke ader.

“Dat doet je wat zo een jong kutje hè?” vroeg ik gedurfd.

“Ja, dat doet mijn bloed weer stromen op plekken waar er al lang geen beweging meer was.”

Ik trok zijn voorhuid naar achter en een dikke paarse eikel schoot tevoorschijn. “En het leeft duidelijk nog.” grapte ik verder. De hele situatie had mij ook niet onbewogen gelaten en de drang in mijn onderbuik werd sterker met de minuut maar ook een opwelling van paniek kwam naar boven. Een dubbel gevoel van schuld en schaamte. “Rustig maar.” fluisterde hij met een hese stem in mijn oor en ging achter me staan. “Ik voel dat je iets stevig nodig hebt.” Hij trok mijn broekje naar beneden en in een paar seconden voelde ik zijn eikel al tegen me aandrukken. Instinctief zette ik me schrap en de stam drong bij me binnen. Zijn handen rond mijn heupen. Leen zelf had niets in de gaten van wat er achter haar aan het gebeuren was.

Karel neukte me stil maar met korte harde stoten. Ik voelde dat hij al lang geen vrouw meer had genomen. Waarom ik me zomaar aan hem heb gegeven kon ik niet verklaren, hij was niet aantrekkelijk en zeker de jongste niet. Mijn kutje had moeite om zich aan te passen, ik werd wel degelijk bestegen door een oude stier. Ik werd meer en meer opgewonden en hij kon hierdoor dieper in me stuwen. “Heerlijk zo een vrouwtje.” hijgde hij in mijn oor. “Ik ga zorgen dat jij en je dochter mijn zaad gaan dragen.” Dit maakte mij nog geiler dan ik al was.

“Jij krijgt de eerste lading.” zei Karel en ik voelde hem diep in me duwen, hij pompte zijn waardevolle zaad mijn lichaam in. Ik kon mijn eigen orgasme niet meer tegenhouden en met zijn hand op mijn mond schokte ik klaar op zijn potente paal.

“Dat heb je mooi opgevangen” zei ie nogal dominant terwijl zijn nog harde penis uit me werd getrokken, “En nu het veulen!” Hij vroeg me om Leen nog eens in te smeren en te zorgen dat ze in een goede positie werd geplaatst. Ik was nog steeds enorm opgewonden en kon het niet laten om door te gaan. Ik had mijn broekje weer opgetrokken en liet Leen weten dat ze nog wat moest worden ingesmeerd omdat ze zogezegd wat rood zag. Ik maakte het bandje van haar topje los en begon haar rug in te wrijven, nu met zonneolie. Ik zou wat tussen haar billen laten lopen zodat de penetratie wat makkelijker zou gaan.

Karel ondertussen uit het zwembad, ontdeed zich van zijn zwembroek en ging stilletjes op zijn knieën achter Leen neerzitten. Zijn zware geribde penis stond nog steeds hard. Hij liet er geen twijfel over groeien wat zijn intenties waren. Terwijl ik haar benen insmeerde, was Karel stevig zijn paal aan het inmasseren met wat zonneolie. Trillend op mijn knieën van de spanning vroeg ik Leen om haar bekken even op te tillen zodat ik de olie wat beter kon verdelen. Ze maakte een holle rug en haar kontje kwam omhoog. Ik nam haar broekje vast en trok het kruis naar achter. De olie liep direct tussen de billen over haar poesje.

“Dat kriebelt mama” giechelde Leen.

“Ja die olie kruipt overal in hè” lachte ik haar toe, “Smeer het wat uit”.

Met een hand verspreidde ze de olie over haar kont en poes. Karel kwam nu dichterbij en knikte.

“Wacht, dan kan je er beter aan” zei ik tegen Leen terwijl ik haar broekje opzij trok. Buiten wat blonde gekrulde haartjes kwam haar bijna kale kutje nu in volle zicht van Karel. Hij wachtte op het juiste moment dat ze haar hand zou terugtrekken. Hij nam het bikinibroekje van me over en trok het stukje stof nog wat verder opzij. Zijn eikel, nu maar enkele centimeters van haar kutje verwijderd stond klaar. Leen was klaar met smeren en trok haar hand terug. Zonder enige aarzeling plaatste hij zijn paarse knop tegen haar kutje.Leen schrok en keek achterom. Vooraleer ze iets kon zeggen legde ik mijn hand op haar mond. Ze keek me aan en haar ogen ging wijd open, hij gleed bij haar binnen.

Hij liet zich op haar zakken en door het gewicht moest Leen gaan liggen. Zijn heupen gingen langzaam op en neer terwijl het zweet van zijn voorhoofd liep. In mijn hand voelde ik Leen zwaar ademen. Geregeld keek ze me vragend aan en ging ik met mijn andere hand door haar lange blonde haar. Ik fluisterde in haar oor dat Karel haar had uitgekozen. Na enkele minuten begon hij vlotter te bewegen en zag ik haar sappen op zijn paal. Haar lichaam had zich aan hem toegegeven. Ik haalde mijn hand van haar mondje en ze kreunde stilletjes van genot. “Nu ze van mij is mag je je dochter op de rug leggen” zei ie terwijl hij de harde penis uit haar natte kutje gleed.

Ik vroeg Leen om zich om te draaien en dat ze geen angst hoefde te hebben. Ze nam mijn hand vast en Karel spreidde haar benen. Hij gleed makkelijk binnen en terwijl zij naar lucht hapte duwde hij zijn stam zo diep mogelijk. “Je bent al even heerlijk als je moeder” zei hij al pompend. Leen keek me aan en ik knikte. Fluisterend in haar oor gaf ik toe daarnet door hem te zijn bereden. Karel neukte haar goed door waarbij Leen plots werd overvallen door een zwaar orgasme. Net zoals ik trilde ze over heel haar lichaam met een gil die volgde. Zonder te stoppen bleef hij haar stevig fokken.

Zijn adem werd nu zwaarder, zijn stoten sneller, haar bekken tilde hij op. “Net zoals je moeder zal je mijn zaad dragen” zei ie terwijl zijn ballen tegen haar kletsten. Dan kwam Karel klaar, als de stier dat hij is met zijn volle gewicht op zijn vrouwtje. De trage bewegingen van zijn heupen verraden het lozen van zijn sperma in het jonge kutje. Hij trilde even na en maakte nog enkele diepe stoten. “Gedekt!” zei ie trots, zijn paal terugtrekkend. “Jij en je dochter zijn goede wijfjes. Ik zal jullie geregeld bezoeken.” Met de handdoek rond zijn taille en speedo in de hand kregen Leen en ik nog een tikje op de billen.

Bij het avondeten bekeken Leen en ik elkaar, allebei wetende dat het zaad dat we gekregen hadden zijn werk zou kunnen doen. Hoe moesten we dit uitleggen aan mijn man?


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (20)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1340x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 1022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6945x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5054x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6866x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13140x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2958x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4928x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9197x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8038x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10497x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5051x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7657x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5884x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8269x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net