Opwindend.Net
Datum: 10-06-2018
Stemmen: 139x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 20626x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Zachtjes In De Bibliotheek
Door Een Pseudoniem - Zoek naar meer...

Een lekker zomers jurkje omhulde mijn lichaam, de lichtblauwe, dunne stof ging goed samen met de bleke huid van mij. De zon was weer fel gekomen na alle onweersbuien van de afgelopen weken.

En ik besloot om ouderwets in een bibliotheek te zitten, om even te ontsnappen van de zorgen en mijn thuis. Gewoon met een boek aan een houten tafeltje en een kopje koffie, daar had ik echt behoefte aan.

En daar zat ik dus, met een thriller aan een grote houten tafel. Ik zat een beetje onderuitgezakt tegen de rugleuning van mijn comfortabele stoel, mijn benen een beetje uit elkaar zodat het niet te warm werd beneden. Met mijn vingers streel ik de pagina's wanneer ik ze omsla.

De doodse stilte in de bieb vond ik misschien het fijnst, niemand komt je zomaar lastig vallen of begint een gesprek met je aan over het weer. Hier en daar waren wel het getik van toetsen te horen van de vrijwilligers die wilden helpen. Dit is het perfecte moment on gewoon weg te gaan naar je boek, naar de plaats van het verhaal en alles te zien vanuit de ogen van de hoofdpersoon of een bijstander.

Zonder dat ik het heb gemerkt is er iemand naast me gaan zitten. Vanuit zijn ooghoeken kijkt hij mij aan, maar pakt dan een eigen boek om te lezen. Afgeleid door zijn gestaar, probeer ik een glimp te stelen van zijn titel.

Dan voel ik iets warms bij mijn bovenbeen, een ruwe hand die mijn been kneed alsof het deeg is. Ik probeer een kreet te onderdrukken, aangezien we nog steeds in een bibliotheek zitten. Het bloed stroomt naar mijn wangen en ik kijk mijn buurman met eem grimas aan. Ik probeer zijn hand nonchalant weg te vegen, maar hij laat het niet toe. Met een grijns kruipt hij met zijn hand nog wat hoger, bijna onder mijn rok. Ik knijp mijn benen bij elkaar en frons van schaamte. Zijn handen maken rondjes op mijn bovenbeen en zijn aanrakingen laat tintelingen achter.

De onbekende naast me is niet veel ouder dan ik ben, hij heeft een tevreden grijns op zijn gezicht die me niet bevalt. Zijn ogen laaien vol lust en hij forceert zijn handen nog wat hoger. Hij streelt de rand van mijn slipje en ik voel mijn lichaam reageren op zijn aanrakingen.

ik moet dit nu stoppen...

Ik wil mijn mond open trekken om wat te zeggen, maar de vreemde houdt zijn wijsvinger bij mijn lippen, waardoor ik meteen sprakeloos ben.

Zijn hand forceert zich tussen mijn benen en wrijft over de stof van mijn slipje heen. Ik kan zijn warmte door de stof heen voelen en hap naar adem als hij besluit wat harder op mijn clitje te duwen. Ik voel mijzelf warm worden vanbinnen.

"Stop, alsjeblieft," fluister ik hem toe. Beschaamd dat ik nat aan het worden ben. De man grijnst alleen naar mij en buigt zich dan naar mij toe. Zijn mond dichtbij mijn oor.

"Wees een brave vrouw en geef geen kik." Zijn stem siddert laag door mijn lichaam, mijn betaster begint aan mijn oorlel te knabbelen, zijn hand gaat wat wilder op en neer en ik probeer mijn benen tegen elkaar te houden. "Zo'n mooi lichaam," mompelt de man terwijl hij met zijn andere hand mijn linkerborst begint te kneden.

"Wacht, straks ziet iemand ons." Paniek slaat toe in mij, maar de man lijkt het niet uit te maken. Hij duwt de stof van mijn slip opzij en ik voel zijn hete vingers op mijn kut. Ze strelen en drukken op sommige delen.

"Als je geen geluid maakt zal geen ziel het weten," krijg ik als antwoord. Ik bijt op mijn onderlip, het is niet eerlijk. Hoe kan ik geen geluid maken als ik word betast tegen mijn wil in. Zijn vinger draait rondjes om de clit en ik verlang zijn aanraking erop. Ik schaam me erom.

Zijn andere hand is vanaf boven mijn uitrekbare jurk naar mijn borst gegaan, zijn hand zitten onder mijn beha met mijn tepel te spelen waardoor er elektrische schokken door mijn lichaam gaan. Het versterkt wanneer mijn minnaar besluit mijn clit te aaien. Ik voel zijn nagels over mijn gevoelige deel gaan en ik laat een zachte kreun horen. De man grijnst voldaan, wetend dat hij me bijna in zijn greep heeft.

Daarom gaat hij harder, zijn vingers vinden mijn natte grot en zonder pardon stopt hij er twee in. Ik hap naar adem naar zijn ruwe behandeling na alles. Ik kijk de man moeilijk aan, mijn ogen smeken hem te stoppen, maar mijn stem werkt niet mee. Ik merk nu pas dat we bijna samen op n stoel zitten.

"Je bent al lekker nat," fluistert hij om me nog meer te vernederen. Hij haalt zijn vingers uit mijn kut en houdt ze op voor mijn ogen. Mijn geilheid zit op zijn vingers en het houdt maar niet op.

Ik knijp mijn boek fijn, mijn knokkels worden wit en sommige bladzijden komen in een plastische vorm te liggen. Ik neem deze kans om mijn benen goed te sluiten voor hem, ik voel de gevolgen van zijn werk goed, mijn kutsap druipt langs mijn bilnaad.

De man grijnst en stopt zijn vingers gewoon met kracht terug in mijn slipje, zijn ruwe behandeling is niet zo lief als het strelen, nee. Hij wil mij zien lijden onder deze gne en mijn lustgevoelens.

Zijn vingers verdwijnen weer in mijn natte plek en hij pompt erin en eruit. Zijn anderen hebben zolang gespeeld met mijn tepel dat deze te gevoelig is geworden. Ik gooi mijn hoofd naar achteren en kreun, wat wat rare blikken oplevert.

"Als je zo door blijft gaan, weet de hele bibliotheek het."

Ik kijk hem boos aan, maar de woede versmelt met mijn lust en ik begin te kronkelen.

"Ik kan er niks aan doen, dit..." Ik maak mijn zin niet af, niet in staat om het toe te geven.

"Dit wat?" De onbekende man besluit om het uit me te halen. Hij haalt zijn vingers uit me en legt ze op mijn clit. met rustige halen begint hij erover heen te wrijven.

"N-niks," stotter ik. Hij begint harder en ruwer te wrijven. Schokken gaan door mijn onderlichaam en ik weet dat ik op het randje zit van klaarkomen.

"Ik wil een antwoord, of ik laat je nu gaan." Hij stopt met wrijven en haalt zijn hand uit mijn slipje. Ik voel al mijn spieren aangespannen en wil jammeren omdat hij het werk niet afgemaakt heb. Ik hijg lichtjes en kijk hem aan.

Ik moet nu nee zeggen, dan laat hij me met rust, maar mijn kutje wil zo graag verlost worden. Ik wil verlost worden en meer voelen.

"Dit voelt t goed," mompel ik, terwijl ik mijn trots weggooi. De man grijnst en laat zijn hand weer terug in mijn slipje glijden, maar er komt geen beweging in. Ik probeer mijzelf nog steeds te verstoppen in mijn boek door hem opengeslagen te houden.

"Nou, vraag het me." Zijn vinger gaat tederlicht voor een milliseconde over mijn gezwollen clit en stuurt een schok door heel mijn lichaam.

"Laat me alsjeblieft komen," smeek ik hem. Ik trek deze fase van genot niet meer. De fase waar je net niet net wel je piek bereikt. De man ramt zijn vingers weer in mijn kut en drukt zijn duim op mijn clit. Ik zuig een teug lucht in en al mijn gevoelens exploderen in mijn onderbuik.

De man legt zijn vrije hand voor mijn mond om mijn gekreun te dempen, waar ik hem dankbaar voor ben. Mijn lichaam schokt en ik mijn hete gevoelens verwarmen mijn lichaam en verbinden mij met zijn vingers. Hij stopt niet met pompen en ik beweeg terug tegen zijn vingers. Mijn orgasme gaat zo lang door dat het er misschien wel meerdere zijn. Ik kreun en de man grinnikt in mijn oor, maar ik kan het niet helpen. Zijn vingers brengen mij naar de zevende hemel en ik wil hier niet meer weg.

"Braaf meisje," mompelt hij dan als ik weer op adem ben gekomen. Hij haalt zijn vingers uiteindelijk uit mijn kutje. Ik merk dat ik met mijn benen helemaal wijd ben gaan zitten, ik heb hem toegelaten om mijn kut te gebruiken zoals hij wilde. Al zijn handen zijn van mijn lichaam en ik heb een koud gevoel.

"Ga jezelf opknappen, je lekt." De man grijnst en wijst naar de toiletten. Ik knik braaf en gris mijn tas van de grond. Ik rek mijn jurk recht en snelwandel met een hoog tempo de toiletten in.

Eenmaal voor de spiegel kijk ik naar mezelf, ik heb hele rode wangen en druppels zweet op mijn voorhoofd. Ik kan het nagevoel van mijn orgasme nog voelen en zucht van genot. Ik trek mijn blauwe jurk wat omhoog en zie het glinsteren van mijn kutsap op mijn bovenbenen.

Ik sluit mijn ogen als ik terugdenk aan het moment van net. Het moment waar alles me overnam en het mij niet uitmaakte waar ik was, ik was aan het klaarkomen en dat telde voor mij.

"Denk je aan het orgasme van net? Ik kan je een nog betere geven." De zware stem van de man galmt opeens door de ruimte en ik voel twee handen op mijn borsten. Ze knijpen erin en beginnen ermee te spelen als een kat met een touwtje.

"N-nee stop, ik wil dit niet. Dit moeten we niet hier doen." Ik heb weer kracht om tegen te stribbelen. Alles is nog gevoelig van mijn orgasme van net en ik weet niet of ik er nog een kan doorstaan.

De man negeert mijn gestribbel en zijn handen gaan over mijn lichaam. Ik laat het toe, al wil ik het niet. Als zijn hand weer even over mijn clit gaat, druk ik mezelf naar achteren tegen hem. Een harde bult drukt tegen mijn onderrug en ik hap naar adem. De man lacht me uit.

Hij trekt vanaf onderen mijn jurk uit. Ik strek mijn armen uit om het hem gemakkelijker te maken, wat mij een opgetrokken wenkbrauw van hem verdient.

"Je wilde dit niet toch," zegt hij spottend. Hij brengt zijn mond naar n van mjn tepels en begint eraan te zuigen en te likken. Ik kreun als zijn tong kleine likjes aan mijn tepel geeft.

Hij volgt zijn likpartij omlaag, naar mijn klit. Hij laat zijn warme tong glijden over mijn schaamlippen en clit wat mij weer opwindt. Ik stotter een zwakke nee uit, die hij alleen maar weglacht.

"God ik houd het niet meer," gromt hij dan. Met een ruwe duw, word ik voorover tegen op de wasbak gehouden. Ik houd de rand van de wasbak stevig vast en meteen voel ik de man zijn lid in mij duwen. Het is groot en klopt al van de opwinding.

Als een beest gaat hij te keer, niks meer over van zijn lieftallige voorspel nee. Hij lijkt wanhopig om mij nog eerst te laten komen. Hij ramt op me in alsof hij zo diep mogelijk in mij wil komen. Zijn handen grijpen mijn heupen vast en duwen mij tegen hem aan bij elke stoot.

Zijn ruwe handeling lijken te werken. Ik laat een harde schreeuw horen en voel al mijn gevoelens weer losgaan. De lust, de woede en de schaamte. Ze versmelten tot een gevoel van genot en ik wil niet dat het stopt.

De man begint over mijn klit te wrijven en meteen volgt een ander orgasme. Intenser dan de vorige en ik kreun hard. Ik weet zeker dat de mensen in de bibliotheek ons al kunnen hebben horen, maar dat maakt me niet uit. De man blijft wrijven en stoten, mijn orgasme blijft maar doorgaan en heel mijn lichaam schokt. Ik ben zijn lul aan het uitmelken op dit moment en vraag me af wanneer hij ooit zal komen.

Na mijn vijfde piek te hebben gehad, laat hij zichzelf gaan. Warm sperma vloeit in mijn gevoelige kut en ik laat mezelf vermoeid tegen de wasbak aan vallen. Ik hijg hard en leun tegen de wc muur aan. Mijn verkrachter staat voor me met een slappe eikel en kijkt mij aan. Mijn benen zijn nog wijd gespreid, maar ik vind geen kracht om ze dicht te doen. Sperma en kutsap glinstert in mijn gat en druipt op de grond.

Mijn verkrachter houdt zijn lul voor mijn mond en ik gehoorzaam braaf door het in mijn mond te nemen. Ik lik en zuig zo goed als ik kan, ik wil hem terugbetalen van alle grote orgasmes die hij mij heeft gebracht. De man laat zijn vingers weer over mijn kut gaan, hij speelt met mijn gevoelige knopje waardoor ik een schokken krijg. Ik kan niet nog een orgasme aan, maar ik ben te gevoelig.

De man stopt twee vingers in mijn kut terwijl ik zijn lul bewerk. Hij gaat heen en weer op een plekje in mijn kut, waardoor ik een opbouwend gevoel krijg. Ik ga sneller en intensiever over zijn lul heen, misschien in de hoop dat hij dit keer eerder een orgasme krijgt dan ik.

Het opbouwde gevoel stopt bij mij niet en ik kreun hard. Mijn benen schokken als mijn kutje er weer genoeg van heeft. Kutsap spuit duidelijk uit mijn kut en man lacht voldaan. Hij ramt dan nog een paar keer zijn lul diep in mijn keel, waardoor ik moet kokhalzen en even geen adem krijg.

Als hij dan ook eindelijk zijn tweede lading gelost heeft, laat ik mezelf vermoeid zitten.

De man lacht en kijkt mij kwaadaardig aan.

"We hebben je kontje nog niet gehad."

Zoek naar meer verhalen van Een Pseudoniem...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 4224x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 2952x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.0
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 5451x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 11048x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2137x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4192x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8467x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7730x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10033x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4730x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7243x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5741x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8012x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7665x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3107x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net